Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-20, 15:49   #2761
weronia83
Rozeznanie

Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D

Cytat:
Napisane przez elcia0787 Pokaż wiadomość
hej hej ja na chwilke u nas wporzadku maly rosnie jak na drozdach i coraz ciezszy z niego klocuszek dzisiaj bylismy robic zdjecia do paszportu i maly wyszed na nich jak mala pyza
Pyza mniam mniam

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Cześć, dziewczyny.
U mnie z brzuchem trochę lepiej, choć nie idealnie. Mamy z mężem jechać do Sieradza za dwie godziny, trochę się pietram. Nie znoszę się źle czuć poza domem Jednocześnie nie mam się czym wykręcić, mąż słusznie mówi, że już parę razy mnie podobnie bolało... A ja z całej siły gryzę się w język, żeby mu nie powiedzieć, że tym razem boję się bardziej, bo bardzo możliwe, że się udało... Tzn. oczywiście powiedziałam, że podejrzewam, że mogę być w ciąży i dlatego się boję, ale podejrzewać mogę zawsze, skoro współżyjemy bez zabezpieczenia Natomiast nie powiedziałam mu o przedziwnym zjawisku drugiej bladej kreski w 18dc W sumie prawda jest taka, że gdybym nie zrobiła tego testu, to też bym pewnie myślała, że "już mnie podobnie bolało". Więc może powinnam udawać sama przed sobą, że go nie zrobiłam.. .
Tak czy owak zjadłam śniadanie, mąż bierze prysznic... Jak wyjdzie, ja idę się popluskać. Nie mam zbyt dobrej wymówki, żeby nie jechać
Ja własnie wyszłam z kąpieli wspólnej z Tż i z góra pachnącej piany
Stary 2010-03-20, 16:18   #2762
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronia83 Pokaż wiadomość
Buuu... czemu o tym piszesz? Zazdroszczę Ja nie mam wanny... O piance mogę pomarzyć... A w tej co mieliśmy przed remontem to nam ciasno było i chyba tylko 2 razy próbowaliśmy wspólnych kąpieli... Kabinę mamy dużą (120x88) ale ja sama się tam ledwo mieszczę

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 16:28   #2763
weronia83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Buuu... czemu o tym piszesz? Zazdroszczę Ja nie mam wanny... O piance mogę pomarzyć... A w tej co mieliśmy przed remontem to nam ciasno było i chyba tylko 2 razy próbowaliśmy wspólnych kąpieli... Kabinę mamy dużą (120x88) ale ja sama się tam ledwo mieszczę
Nasza też malutka dosłownie na kucaka siedzimy ale dajemy radę
Stary 2010-03-20, 17:00   #2764
kretencja
Zakorzenienie

My też mamy maluśką wannę, ale jak mówi mąż - dla chcącego nic trudnego
Jesteśmy w Sieradzu. Nie czuję się najlepiej, jestem ciągle spięta, choć brzuch trochę mniej boli... Tak trudno czekać jeszcze te kilka dni... Taki serio test zrobię myślę w piątek, jeśli @ nie przyjdzie. To jeszcze prawie tydzień

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 17:11   #2765
danika
Zakorzenienie

Cytat:
My też mamy maluśką wannę, ale jak mówi mąż - dla chcącego nic trudnego
Jesteśmy w Sieradzu. Nie czuję się najlepiej, jestem ciągle spięta, choć brzuch trochę mniej boli... Tak trudno czekać jeszcze te kilka dni... Taki serio test zrobię myślę w piątek, jeśli @ nie przyjdzie. To jeszcze prawie tydzień
nadganiam 3 dni forumowania i coż widze Kretencjo wyobrażam sobie w jakich jestes emocjach...ja bym nie wytrzymala, zeby nie wiedziec TZ-owi

My też sie czesto kąpiemy razem...ale mamy wielką wanne tylko jest kompletnie nieekonomiczna - hektolitry wody do niej trzeba nalac zeby sie zanurzyc

Dziś wieczorem lenimy sie moze jakies przytulanko sie przydarzy, kto wie
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 17:14   #2766
kretencja
Zakorzenienie

Danika... Strasznie mnie język swędzi, żeby powiedzieć (tylko Wy wiecie o moich rozterkach!), ale wiem, jak wiele ciąż zostaje wydalonych z miesiączką. Dlatego póki co uznaję, że nic nie ma, jak @ nie przyjdzie, to wtedy zrobię test i wtedy będę dopiero dziobem kłapać

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-03-20, 17:20   #2767
danika
Zakorzenienie

Fajnie, że chociaż tu można się wygadać z takimi sprawami

ja mialam isc do gina w poniedzialek, ale okazalo sie ze go nie ma bo jest chory, a panie rejestratorki zamiast przeniesc wizyty poodwoływala je :/no nic, nie ma cisnienia
Stary 2010-03-20, 17:21   #2768
kretencja
Zakorzenienie

Oj tak, dobrze, że można się wygadać, bo by mi chyba głowa eksplodowała.
Wczoraj o mało się nie wygadałam, jak się zapytał, czemu tak się tym razem martwię, przecież już mi się zdarzało, że mnie jajnik bolał... Ale sie powstrzymałam cudem

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-03-20, 17:55   #2769
Tity
Zakorzenienie

jasiulek przykro z powodu bliźniaczek...
Ollliwka nam rozwożenie zaproszeń zajęło może w sumie parę dni A wręczaliśmy je 2 miesiące przed ślubem, bo wcześniej nas po prostu nie było na miejscu.
Ahh, piszecie o wspólnych kąpielach...też się kiedyś kąpaliśmy razem jak mieszkaliśmy na stancji, a teraz z rodzicami...."to se ne da" Zwialiśmy z ostatnich zajęć. Kupiłam sobie w galerii bolerko do sukienki na wesele za 17 zł, bo miałam zniżkę 32 zł I znowu dostałam kupon zniżkowy 20 zł. To w Orseyu
Dzisiaj musimy się jeszcze na jutro pouczyć na kartkówkę...

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 17:57   #2770
Ollliwka
Zakorzenienie

jasiulek rodzinkę TŻ to ja już znam było kilka okazji by się z nimi spotkać przez ten cały czas za to TŻ połowy mojej nie zna jeszcze

A my nie kąpaliśmy się razem bo nie mam wanny , tzn. teoretycznie mam , ale to rodziców łazienka a wanna nieekonomiczna.
Jedyna okazja do tej pory to na wyjazdach , ale to prysznic a jak się wprowadzi od czerwca to mamy do dyspozycji łazienkę , ale też z kabiną

Ale mi się spać chce dzisiaj..tylko o 18 to tak lipa trochę się położyć, zresztą TŻ ma dzwonić wieczorem tylko o której
Stary 2010-03-20, 20:01   #2771
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

LINDSLEY wlasnie mialam pisac pochwal sie brzuszkiem
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 21:10   #2772
lindsley
Zakorzenienie

Elcia wrzuciłam do albumu fotkę robioną przed chwilką

Michaś
Stary 2010-03-20, 21:58   #2773
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

LINDSLEY no slicznie wygladasz a brzuszek jaki okraglutki ech jak ja za moim tesknie
Stary 2010-03-20, 22:22   #2774
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elcia0787 Pokaż wiadomość
LINDSLEY no slicznie wygladasz a brzuszek jaki okraglutki ech jak ja za moim tesknie
Dzięki
Teraz tęsknisz a wcześniej nie miałaś go dość momentami? Bo ja to chwilami się czuję jak niepełnosprawna... chodzić ciężko, siedzieć ciężko... czasami się zapominam, że taka gruba jestem i nie wciskam się gdzie się nie mieszczę albo tyłkiem coś zahaczę... Ale do tego przeciągania się małego się już tak przyzwyczaiłam że za tym będę tęsknić na pewno...

Michaś
Stary 2010-03-20, 22:41   #2775
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

Cytat:
Dzięki
Teraz tęsknisz a wcześniej nie miałaś go dość momentami? Bo ja to chwilami się czuję jak niepełnosprawna... chodzić ciężko, siedzieć ciężko... czasami się zapominam, że taka gruba jestem i nie wciskam się gdzie się nie mieszczę albo tyłkiem coś zahaczę... Ale do tego przeciągania się małego się już tak przyzwyczaiłam że za tym będę tęsknić na pewno...
powiem ci z edosc mialam troche ostatnie dwa tyg jak maialm isc na zakupy to strasznie ciezko mi sie chodzilo i do sklepu gdzie maialm kilometr to jezdzilam autobusem
Stary 2010-03-21, 08:28   #2776
kretencja
Zakorzenienie

Lindsley, prześlicznie wyglądasz!
A mnie dalej brzuch boli jak na okres, aż do krzyża ciągnie...

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-03-21, 09:07   #2777
Ollliwka
Zakorzenienie

cześć
lindsley brzuch już spory ładna fotka

dzisiaj pierwszy dzień wiosny, 12 stopni a ja po spacerku , a teraz kawka i twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem
Stary 2010-03-21, 09:50   #2778
kretencja
Zakorzenienie

Słuchajcie, a ja się czuję bardzo dobrze dziś Brzuch niby ciągnie, ale jakoś pozytywnie się nastawiam. Chyba wiosna mnie tak nastraja - w Sieradzu piękne słońce! I jakoś się sobie podobam dziś, oczy mam uśmiechnięte, włosy dobrze się ułożyły... To dobry znak
Poza tym Tata wyszedł z chemii, ogólne wyniki ma niezłe, marker nowotworowy też w normie, tak że jest dobrze
Życzę Wam pięknego, udanego dnia!

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-03-21, 09:55   #2779
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

czesc dziewczyny

do mnie niestety przypyła @....... trudno ...... i tak się nie staraliśmy .........teraz przynajmniej wiem na pewno że mogę z czystym sumieniem pić kawe i iść na dietę.......

Lindsley brzusio juz duży ale ślicznie wyglądasz
Elcia super słodki Twój Szymuś
Kretencja trzymam kciuki żeby @ nie przyszła
Danika jak jesteś z Tarnowa to mamy do siebie 60 km, ja jestem z mielca
Jasiulek bielizna bardzo ładna, za ze swoją troszke zaszalałam a teraz szkoda mi jej założyć aby się nie zniszczyąła
Oliwka ja zaproszenia rozwoziłam 1,5 miesiąca przed ślubem, nie lubiałam tego odwiedzania rodziny, czemu takich zaproszen nie można rozesłac pocztą......

dla pozostałych dziewczynek : roza:

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 10:03   #2780
Ollliwka
Zakorzenienie

kretencja oj to miło jak humor dopisuje w Łodzi też słonko świeci
sloneczko no niestety szkoda ,że pocztą się nie wysyła tylko jest zwyczaj ,że się jeździ chociaż jakbym miała kogoś daleko to nie jechałabym choć w sumie kto wie... autem kocham jeździć
Stary 2010-03-21, 10:39   #2781
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Lindsley, prześlicznie wyglądasz!
Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
lindsley brzuch już spory ładna fotka
Dzięki
Kurcze święta za pasem a ja nie mam już za bardzo w co się ubrać... No i nie wiem czy coś ekstra kupować na te kilka tyg jak najwygodniej mi i tak w dresach?
Cytat:
Słuchajcie, a ja się czuję bardzo dobrze dziś Brzuch niby ciągnie, ale jakoś pozytywnie się nastawiam. Chyba wiosna mnie tak nastraja - w Sieradzu piękne słońce! I jakoś się sobie podobam dziś, oczy mam uśmiechnięte, włosy dobrze się ułożyły... To dobry znak
Poza tym Tata wyszedł z chemii, ogólne wyniki ma niezłe, marker nowotworowy też w normie, tak że jest dobrze
Faktycznie pierwszy dzień wiosny prawdziwie wiosenny. U nas słonko nieśmiało wygląda zza chmur ale w prognozie było większe zachmurzenie więc zaraz myję włoski i idziemy na spacerek bo potem nie wiadomo czy się uda... A w nocy padało i dość mocno
Super, że Tata ma dobre wyniki. Dużo zdrówka dla niego... Wie, że tyle osób trzyma za jego walkę z chorobą?
Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny

do mnie niestety przypyła @....... trudno ...... i tak się nie staraliśmy .........teraz przynajmniej wiem na pewno że mogę z czystym sumieniem pić kawe i iść na dietę.......

Lindsley brzusio juz duży ale ślicznie wyglądasz
Dziękuję
Szkoda że @ przyszła, myślałam, że to TY zaczniesz wiosenny wysyp... Może starajcie się już w tym cyklu? Tzn. oddajcie się przyjemnościom a nie dyktaturze kalendarza Trzymam żeby następnym razem się udało...

Michaś
Stary 2010-03-21, 10:58   #2782
Ollliwka
Zakorzenienie

lindsley dzisiaj na all widziałam super rybaczki - takie na wyjścia właśnie - ciążowe tylko ,że rybaczki teraz zakładać już hmm to tak bardziej od maja chyba
Ooo na spacerek idziecie , to popstrykajcie jakieś fotki

No ja właśnie nie wiem jak z tym deszczem ma być bo prognozy "mówią" ,że opady a u Nas nie ma wcale
Stary 2010-03-21, 12:23   #2783
danika
Zakorzenienie

Kretencjo -- > cieszę sie, że humorek lepszy i że z Tatą w porządku same optymistyczne wieści

Słoneczko--> wstretna @
faktycznie mamy do siebie niedaleko

Wiosna nastraja pozytywnie ale coś tak czuje, że to jeszcze nie koniec zimy na ten rok :/ trzeba skorzystać i myknąć na spacer zanim zacznie lać, bo zapowiadają deszczyk na popołudnie.
Stary 2010-03-21, 12:25   #2784
virginia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronia83 Pokaż wiadomość
Mmmmm....
A skoro już jesteśmy 'w łazience'... My też mamy prysznic, ale tak naprawdę myślę, że dla chcącego nic trudnego i my np. najbardziej namiętne wspólne mycie mieliśmy pod prysznicem właśnie (choć potem przez jakiś czas mieliśmy wannę).

Cytat:
Lindsley chciałam Ci powiedzieć, że wyglądasz prześlicznie, tak radośnie, promiennie, ten błysk w oku, ten okrągły brzuszek...!

Cytat:
No i super! Oby takie dni zdarzały się nam wszystkim najczęściej!

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
Ale kiszka
Ja tak sobie myślę, że stwierdziłaś, że poczekasz na mnie .

Dziewczynki byliśmy wczoraj u tych naszych znajomych, oni już adoptowali dwójkę dzieciaczków i tak sobie myślę...kurczę odważni są. Początkowo mieli mieć tylko dziewczynkę ale ona ma brata bliźniaka, ponieważ jednak oboje są wcześniakami a braciszek miał bardzo poważne problemy zdrowotne, właściwie nie było wiadomo, czy przeżyje, ale jednak przetrwał mają teraz dwójkę.
Ale tak sobie myślę...mają za nimi tyle biegania, latania po doktorach, szpitalach...A tak naprawdę nie mają jeszcze uregulowanej sytuacji prawnej, i np. ona nie może pójść na macierzyński, choć bardzo by chciała (i nie muszę chyba pisać, jak bardzo by jej się przydał). Normalnie jestem pełna podziwu dla nich. A ten ich maluszek, taka chudzinka, tak się biedaczek męczy, tak go wczoraj głaskałam, trzymałam za rączkę i nie rozumiem tego świata - dlaczego dzieci mają często Ci, którzy w ogóle nie powinni zostać rodzicami, dlaczego Ci, którzy tego pragną bardzo, mają takie problemy i dlaczego niektóre kruszynki tak cierpią?...

My pewnie lecimy niedługo do moich rodziców, ale trochę się boję bo powiedziałam mamie o wynikach TŻeta a ona pewnie powiedziała tacie, no i nie wiem, jak się będą zachowywać.
A tak w ogóle to wiecie co? Wczoraj jak wracaliśmy od tych znajomych to powiedziałam TŻetowi, że 'chcę dzidzię' (widział też wcześniej, jak szalałam w sklepie z ciuszkami/zabawkami dla maluchów i jak głaskałam maluszka przyjaciół...) powiedział bez żadnego zająknięcia 'i będziesz miała' i tak jakoś przekonywująco to zabrzmiało, że nie wiem jeszcze jak i kiedy ale myślę, że rzeczywiście tak będzie .

Zmykam,
spokojnej niedzieli!

Ps. Dla ciekawskich zdjęcia moich wczorajszych nabytków na blogu .
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 12:43   #2785
danika
Zakorzenienie

Virginia--> zajrzałam na Twojego bloga...i tylko chciałam powiedzieć, że bardzo mi się podoba Twoj styl pisania a nabytki fajne, zwłaszcza portfelik mi się podoba
Stary 2010-03-21, 13:27   #2786
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
Wiosna nastraja pozytywnie ale coś tak czuje, że to jeszcze nie koniec zimy na ten rok :/ trzeba skorzystać i myknąć na spacer zanim zacznie lać, bo zapowiadają deszczyk na popołudnie.
Zdążyliśmy wejść do domu i się rozpadało... Nie zapuszczaliśmy się daleko w las bo coś tak czułam że padać będzie... Ale powietrze takie.... wiosenne już, wiatr wiał dosyć mocno ale ciepły był... I ten zapach lasu
Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Lindsley chciałam Ci powiedzieć, że wyglądasz prześlicznie, tak radośnie, promiennie, ten błysk w oku, ten okrągły brzuszek...!
Dzięki
Dzięki Wam przez chwilę chociaż czuję się mniej słoniowato

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to wiecie co? Wczoraj jak wracaliśmy od tych znajomych to powiedziałam TŻetowi, że 'chcę dzidzię' (widział też wcześniej, jak szalałam w sklepie z ciuszkami/zabawkami dla maluchów i jak głaskałam maluszka przyjaciół...) powiedział bez żadnego zająknięcia 'i będziesz miała' i tak jakoś przekonywująco to zabrzmiało, że nie wiem jeszcze jak i kiedy ale myślę, że rzeczywiście tak będzie .
W sierpniu byłam z siostrą Tz-a u jej przyjaciółki. Jej mama prowadzi pogotowie opiekuńcze (czy jakoś tak) - przywożą jej dzieci prosto z rodzin/szpitali i opiekuje się nimi aż sąd ustali co dalej (nie znam się na tym i tak mi się wydaje) W sierpniu mieli takiego małego chłopca, miał może ze 3 tyg. Wzięłam go na ręce jak płakał i tak chyba z godzinę z nim siedziałam... Zakochałam się. Wróciłam do domu i powiedziałam Tz-owi że też takiego chcę... Parę dni później począł się nasz synuś Tego życzę również Tobie

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Cytat:
Ooo na spacerek idziecie , to popstrykajcie jakieś fotki
Specjalnie dla Ciebie fotka ze spacerku w albumie... Baterie nam padały i nie mam za szczególnych tych zdjęć

Michaś

Edytowane przez lindsley
Czas edycji: 2010-03-21 o 13:07
Stary 2010-03-21, 14:08   #2787
Ollliwka
Zakorzenienie

Cytat:

Specjalnie dla Ciebie fotka ze spacerku w albumie... Baterie nam padały i nie mam za szczególnych tych zdjęć
bardzo dziekuję za małą dedykację szczególne to właśnie jest to zdjęcie , wyglądasz naprawdę pięknie

Oj tak zapach lasu ja mam 10 min. do lasu , szkoda ,że nie mam tak zaraz przy domku

Dzisiaj nie jedziemy za miasto do rodzinki , ciotka miała mi wziąść metrykę chrztu bo tam byłam chrzczona i wzięła owszem ,ale zostawiła ją w pracy ( do której ma 200 m) , ale dzisiaj nie pojedzie i nie weźmie mi jej więc bez sensu żebym jechała na darmo takie podejście mnie rozwala za to może pojedziemy do prababci TŻ i jego chrzestnego w Łodzi... właśnie jedzie z Poznania już
Stary 2010-03-21, 14:41   #2788
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo dziekuję za małą dedykację szczególne to właśnie jest to zdjęcie , wyglądasz naprawdę pięknie

Oj tak zapach lasu ja mam 10 min. do lasu , szkoda ,że nie mam tak zaraz przy domku
Aż się zarumieniłam
Też mam do lasu 10min spacerkiem. Jakbym miała zaraz przy domku to jednak bym się bała w nocy...

A jak tam Ci się układa z Tz? I teściową, jak Twoja mama?

U mnie się rozpadało na dobre Buuuu.... Ale od jutra ma być ładnie. Mam nadzieję, bo chciałam wyskoczyć sobie do miasta, powydawać pieniążki - chcę kupić trochę materiału na prześcieradełko, pokrowiec na materac itp... Może kupie sobie coś do ubrania (mam Tz-a błogosławieństwo - dziś zanim wyszliśmy to było nerwowo bo stwierdziłam że nie mam się w co ubrać)

Michaś
Stary 2010-03-21, 15:14   #2789
Ollliwka
Zakorzenienie

Cytat:

A jak tam Ci się układa z Tz? I teściową, jak Twoja mama?
Z Tż dobrze ost. trochę za szczera byłam i powiedziałam za dużo na temat Teściowej byliśmy u prababci TŻ i ona zaczęła "wjeżdżać" tak nagle na jego mamę a ja zamiast bronić to jakoś tak potwierdziłam raz czy dwa jej słowa źle zrobiłam.. tylko co ja mam mówić jak mama TŻ non stop mówi ,że jest najbardziej zestresowana ,że ma dość a siedzi w domu i jej jedynym obowiązkiem jest zrobić zakupy.. bo nawet jej się obiadów często nie chce robić a o sprzątaniu nie mówie.. siedzi w dodatku z babcią TŻ w domu i kłótnie są też cały czas bo babcia sama nie chce też za nić się wziąść , zrobić sobie jedzenia itd.
Nie chodzę już teraz często do Niej , raz na dwa tygodnie
A tak na marginesie aż taka zła nie jest jeśli chodzi o pomoc czy rozmowę bo pogadać mogę z nią , dawniej często gadałam
Stary 2010-03-21, 20:09   #2790
Tity
Zakorzenienie

lindsley pięknie wyglądasz. Śliczna jesteś
Wróciliśmy z zajęć, jesteśmy źli na prowadzącego, ale uciekliśmy z jednego wykładu i byliśmy na spacerku malutkim. A jak wracaliśmy na drodze była istna masakra....tysiące żab wyszło na asfalt na odcinku chyba 50 km....okropność, niestety kilka nie uszło z życiem bo nie było jak wyminąć, albo wskakiwały akurat...brrrr.

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości