|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2821 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
dziewczyny nie wiecie co u kasandry? cos jej ostatnio nie bylo na forum
#2822 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
hej dziewczyny, ja tylko na chwilę. Już jestem wykapana i zaraz idę spac... Mialam miec wyklady do 20.30, od 8 rano!!! Ale urwalam sie, bo normalnie tylek jeszcze troche a by mi odpadl. Jutro znowu na 8 do 19.30
![]() No i najwazniejsze- zdalam poprawke!! ![]() Odezwe sie "porzadnie" w poniedzialek, trzymajcie sie ![]() PS carmena ja mam gin kobite ![]() http://www.krystynaglinczewska.ginweb.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2823 |
Raczkowanie
|
Czesc Mamusie!
![]() Juz dosyc dawno nie pisalam , bo wiecie jak czlowiek ma duzo wolnego czasu to jest o wiele mniej zorganizowany ![]() ![]() U mnie wszystko dobrze, czuje juz maluszka ale to nie sa jeszcze mocne kopniaczki (swoja droga juz by sie mogly pojawic bo to juz 21 tydzien leci). carmena nie mialam okazji sie jeszcze przywitac wiec Witaj ![]() mlmFm trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze, odpoczywaj sobie duzo kochana bassienkaw współczuje przezyc z praca, ale nic sie nie martw prawo jest calkowicie po Twojej stronie wiec oni nie maja szans hd2005 nie martw sie kochana, na pewno wszystko bedzie dobrze i maluszek wyjdzie o czasie ![]() alutka ja uzywam kremu Pharmaceris foliacti zapobiegajacego rozstepom i jak na razie odpukac nic sie nie pojawilo karolcia i niezawsze super wózki, bardzo mi sie podobaja! idealnecialo, linka brzuszki pierwsza klasa ![]() alguien no widze ze tez mialas niemile przezycia ale super ze juz dobrze! muminek gratuluje a imiona które wybrałaś to oba imiona mojego męża ![]() anuszka1401 gratuluje zdanego egzaminu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2824 |
Zakorzenienie
|
Ale tutaj cisza...
![]() Co do muffinek, to ja mam takie właśnie zalane w słoiku ![]() Teraz Damian czyta Łucji bajeczki, ja przed chwilą skończyłam czytać swoją książke... do poniedziałku jakoś musze obejść się bez czytania. No niech będzie! |
![]() ![]() |
![]() |
#2825 |
Zakorzenienie
|
zazwyczaj w weekendy taka cisza panuje u nas na watku a u mnie jak na zlosc nuda bo tz'ta nie ma tak bysmy pewnie gdzies do znajomych skoczyli a jak sama jestem to mi sie nawet nie chce
#2826 |
Wtajemniczenie
|
kochana jestem, jestem, staram sie was podczytywac ale czasem nie nadazam
![]() ![]() ![]()
#2827 |
Zakorzenienie
|
muminek doczytalam i GRATULUJE
![]() Basiu widze ze niezly cwaniak z tego szefa. ciekawa jestem jak dalej sie to wszystko potoczy. pewnie miny im jeszcze bardziej zrzedna ![]() kasha ten M to zwykly palant i nie ma sensu sie nim przejmowac. wazne zejego rodzina jest po twojej stronie ja juz nie mam sil. caly dzien dzis pada wiec chodzilismy po sklepach ![]() ![]() ![]() jutro ma byc ladnie wiec moze sie uda troche pozwiedzac ![]() synek tylko chyba zly jest ze tak duzo chodze bo kopie caly czas w pecherz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2828 |
Zadomowienie
|
alguien myślę, że tata się domyśla, ale nic nie mówi... bo wydaje mi się, że chce żebym to ja zaczęła rozmowę, a ja się zebrać nie mogę i nic i nikt nie jest w stanie mnie do tego zmusić...
Rodzice Maćka poradzili mi, żebym mimo wszystko starała się zaangażować go mówić mu o pięknie tego co się dzieje, o tym jak cudowne jest bycie rodzicem... Powiem szczerze nie do końca mieści się to w moim "kodeksie honorowym" ale myślę, że skoro oni mnie o to proszą to wiedzą co robią. Będę do niego od czasu do czasu pisała z jakąś "dobrą" wiadomością... ale tylko dlatego, że oni mnie o to proszą... dziś mu napisałam że jestem na L4 po naszej ostatniej rozmowie, że zdrowie i spokój Maluszka są najważniejsze, ale że mam usg 26 i może by z nami poszedł, na co M. mi odpisał że też zdrowie dziecka jest dla niego najważniejsze i że nie powinniśmy się spotykać bo ja się denerwuje o usg cisza...
![]() |
#2829 |
Zakorzenienie
|
aniaa to nie szalej za bardzo zeby to sie na synku nie odbilo a widze wyprawke macie juz solidna
![]() ![]() kashha chyba warto z tata porozmawiac bo predzej czy pozniej bedzie trzeba a dobrze by bylo zeby nie mial pretensji do ciebie o to ze tak pozno sie dowiaduje o tym ze bedzie dziadkiem a co do M to moze jego rodzina ma racje i tak jak piszesz takie smsy raz kiedys wystarcza po co macie sie widywac i ty masz sie denerwowac i stresowac dzidzie a po usg tez mu napisz cos w takim sensie zeby go zabolalo ze tego nie widzial
#2830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2831 |
Zakorzenienie
|
no dlatego pytam ale wiesz ludzie w desperacji rozne rzeczy robia
![]() ![]() kasandra ciesze sie ze u ciebia i malenstwa wszystko dobrze ![]() pamietacie jak na poczatku po poloczeniu watkow chcialy niektore dziewczyny ponownie go rozdzielic bo mowily ze jest za duza przepasc miedzy nami? mysle ze teraz juz tej przepasci nie widac i ze wsyztskie sie fajnie dogadujemy ![]() ![]()
#2832 |
Zakorzenienie
|
no teraz to juz roznica tylko w wielkosci brzuszkow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2833 | |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Wróciłam z uczelni, zjadłam obiad i zasnęłam na siedząco na kanapie. M obudził mnie o 20-tej ![]() A teraz nie mam mowy o śnie ... ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2834 | |
Zadomowienie
|
anuszka gratulacje za egz
![]() kasandra wlasnie tez pytalam o Ciebie pare dni temu, zagladaj czesciej ![]() kociamborek dziekuje, juz czuje sie ok, ale rzeczywiscie przezylam pieklo. Fajnie, ze udawalo Ci sie chociaz nadrabiac watek, bo pedzi jak szalony ![]() kashha ja tez uwazam, ze im szybciej powiesz tacie, tym lepiej. Pomysl, ze bedziesz to juz miala za soba ![]() Cytat:
![]() ![]() Udalo mi sie dzis kupic troche akcesoriow dla dzidzi. Mam juz wszystko do kapieli i do lozeczka. Moze jedynie dokupie drugi komplet dekoracyjnej poscieli potem. Z wiekszych rzeczy do kupienia zostal mi jeszcze wozek, lezaczek i przewijak. Powoli widze swiatelko w tunelu czyli koniec listy zakupow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2835 |
Zakorzenienie
|
poproszono mnie o wykonanie kolczyków ślubnych...
Ale się zestresowałam... ![]() ![]() Może jutro, po wykładach się tym zajmę? Jeśli nie zasnę ![]() Biorąc pod uwagę, która jest godzina to bardzo prawdopodobny scenariusz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2836 |
Zadomowienie
|
hd marsz do spania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2837 |
Zakorzenienie
|
Witam, ja oczywiście spać nie moge, obudziłam się a teraz mała mnie przywitała...juz nie mogę sie doczekać końca...ciązy...a my zaczełyśmy 6 miesiąc
![]() Jak bylam w 1 ciazy to mialam termin na 19 marca...tak szybko minelo...to i teraz minie... ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2838 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze w domku... dzisiaj obiad szykuje mąż... który jeszcze leży z Łucją w łóżku i oglądają Gumisie. Ja właśnie wyszłam spod prysznica i od wczoraj staram się dowiedzieć co na dzisiaj mamy przygotować do szkoły na jedne ćwiczenia, ale nikt nic nie wie... normalnie masakra, zero zainteresowania.
Hahaha ![]() Idę zaraz jeść śniadanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2839 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki!
Ja chciałam się tylko pożegnać na 2 tygodnie ![]() Nie piszcie zabyt dużo, choć i tak pewnie nie będę w stanie nadrobić.... Jak znam życie to już kolejną część odpalicie zanim wrócę ![]() Pozdrawiam Was cieplutko! Pa!
#2840 | ||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() 5 kg na + to waga w sam raz w naszym okresie ciazy - ani za duzo ani za malo - wprost idealnie ![]() Cytat:
narazie razem z mezem szukamy czegos co nam podpasuje ![]() Cytat:
![]() ja nie czytam gazetek dla mam - nasluchalam sie opinii, ze 90% to reklamy i artykuly sponsorowane :/ nie wiem moze zmienie zdanie ale jakos narazie mnie nie ciagnie do nich co do tych bajek to fajna sprawa - gdzie ostatnio udalo Ci sie kupic? chetnie bym tez kupila, bo trzeba robic kolekcje ![]() Cytat:
wiesz co dla dobra dziecka i jego i Twojego zdrowia ja bym mu odpuscila - mam wrazenie ze Ty troche zabardzo i na sile probujesz go przekonac, a im bardziej naciskasz tym bardziej on jest na NIE.. i to namawianie go na USG znajac jego podejscie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() moze zorientuj sie ktory lekarz ze szpitala gdzie bedziesz rodzic przyjmuje w poradni i do niego chodz - zawsze to inaczej beda patrzec na Oddziale jak zobacza, ze jestes pacjentka ich kolegi (u mnie w Szpitalu tak jest wlasnie) no a moze trafisz na oddzial na jego dyzurze? ja Mustelli i jestem bardzo, bardzo zadowolona ![]() Cytat:
![]() ![]() tym bardziej, że wszedzie w TV tyle sie mowi o tym jak ciezarna powinna byc traktowana przez pracodawce przeciez nie uwierze, ze oni o tym nie wiedzą ![]() podli ludzie, bo inaczej juz powiedziec nie mozna.... Cytat:
Cytat:
udanych wakacji!!! i czekamy na fotki ![]() ale Ci fajowo, ale ja tez zaraz ide z kawka i karpatką do ogrodu - u nas taaakie piekne słonce, ze ide sie pogrzac, bo Mezus jeszcze smacznie spi ![]() a ja bylam wczoraj u nowego Gina i powiem Wam, ze warto bylo!! normalnie teraz taka spokojna jestem bo juz wiem co i jak no i co najfajniejsze powiedzial mi, ze jesli bede chciala u nich rodzic (to prywatna klinka w innym miescie ) to moge sobie dalej teraz do mojego gina w moim miescie chodzic a do nich zaczac znowu na poczatku 9 miesiaca - wiec super!! mamy z mezem jeszcze duuuzo czasu na podjecie decyzji ok ide robic kawke i do ogrodu ![]() spokojnej niedzieli!! |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2841 |
Zadomowienie
|
Czesc Mamusie!
Dawno mnie tu nie bylo ![]() Wczoraj pierwszy raz trzymajac reke na brzuchu wyczulam pukniecia, wczesniej nie bylo ich w ogole czuc. Dzis juz pochwalilam sie malzowi ![]() ![]() ania robisz zdjecia co jakis czas swojemu brzuszkowi? bo pamietam, ze mialas takie fajne foty z 18 tygodnia, 2 zdjecia polaczone ze soba... bedziesz robila porownanie z kilku miesiecy? Ja dzis chyba zrobie kilka fotek bo czuje, ze znowu brzuszek sie zaokraglil ... jaszczka udanych wakacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2843 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jaszczka udanych wakacji życzę i ja ![]() ja już po śniadanku. dzisiaj chyba wybiorę się na spacer, no chyba że będzie padać-oby nie! Czy któraś z Was używa PRENATALU ?bo kupiłam ale żałuję, bo tam jest 150% dawka witaminy A i jakoś nie jestem chętna żeby to brac.
![]() |
#2844 | ||
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
pilotka ostatnio kupilam wlasnie mam dziecko i byl "casper" w niej ale jeszcze w jakiejs byl clifford ale nie pamietam w ktorej ja uzywam PRENATALU i nie mam do niego zadnych zastrzezen poza tym ginek mi go przepisal w poprzedniej ciazy wiec chce go zuzyc mysle ze lekarz wie co robi przepisujac takie a nie inne witaminy Cytat:
![]() Cytat:
![]() jaszczka udanych wakacji ![]() a u mnie mimo ze jest cieplo to pada deszcz ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/oar8rjjgfekq97lk.png Edytowane przez anoxa Czas edycji: 2010-03-21 o 10:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2845 |
Raczkowanie
|
anoxa to była chyba odp do mnie
![]() ![]() co do pogody to chyba będziemy miały jeszcze dość tych upałów ![]()
#2846 | |||
Zadomowienie
|
po pierwsze to dziekuje za gratulcje wam wszystkim i kazdej z osobna
![]() Cytat:
Cytat:
zadnego, w pierwszej mialam ziajke i z dr.ireny eris i wygladam jak zebra i teraz na to leję Cytat:
jest mi smutno,alemu minely biegunki a zacelko sie przeziebienie.Nie mam juz sil, mowi sie ze dzieci dlugo karmione piesia,zadziej choruja i co?? 8 msc cyc i dupka blada wiecznie cos :/ |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2848 | |
Raczkowanie
|
muminek nie martw się o maluszka
![]() ![]() co do Twojego synka, to mam podobnie, tylko że ty już wiesz. Liczę na córcię i jakoś wolałabym mieć ją pierwszą. Potem może być nawet 10 chłopaków ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2849 |
Zakorzenienie
|
carmena no tak to byla odpowiedz do ciebie
![]() ![]() muminek mam nadzieje ze synkowi szybko przejdzie pamietam ze idealne cialo mialo super fotki z poprzedniej ciazy bylo widac jak super brzusio sie rozwija
#2850 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() malutko Nas dzisiaj...chyba większość napaja się wolnym z Tżtami lub siedzi nad niedzielnym obiadem ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.