|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Hej.
Piękna pogoda była w weekend . Jestem szczęśliwa
|
|
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
Heloo.
Po pierwsze.... Poemi przepraszam ![]() Matko mieliśmy wyjazd do Krakowa jeden z tych gdzie wszystko od początku było nie tak ![]() Po pierwsze w piątek sie schlaliśmy jak świnie. Znajomi zostali u nas do soboty wieczór. W związku z tym ze była ładna pogoda, a na kaca najlepszy spacer cały dzień byliśmy poza domem. Tym sposobem zamiast wyjechac o 18 wyjechaliśmy o 20:30 W drodze co chwil sie zatrzymywaliśmy bo potrzebowałam duzo świeżego powietrza (w sensie chyba się trochę strułam). W połowie drogi do Krakowa chciałam dać znac Poemi ze sie spóźnimy...ale moj telefon padł, wiec mówie do meża daj swój...a ten dureń zostawił telefon w domu.Dotarliśmy jakoś po 23...ale pojawił sie problem...oby dwoje zapomnieliśmy jak trafić do Krzysztoforów. Na rynku sami tubylcy- nikt nie widział na jakiej ulicy sa i jak tam trafić. No masakra. Dotarliśmy na miejsce 0 24.....Poemi już nie było..co nie dziwne bo miałam dotrzeć na 22 Masakra. Strasznie mi wstyd ![]() W ogóle weekend by morderczy. Dziś powinnam odsypiać a nie siedzieć w pracy. Ale w piatek (bo w piatek też w Krakowie byłam) zajrzeliśmy na chwilę do Galerii Krakowskiej ...wpadłam do Stradiego i kupiłam dosłownie w 5 min spodnie, spódniczkę, zwykłe legginsy, i zwykła boserkę. Spodnie są BOMBASTYCZNE.Kocham je i chce miec jeszcze granatowe i czarne
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-03-22 o 11:04 |
|
|
|
#1443 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z mniej przyjemnych rzeczy, znowu jestem chora, mam straszny katar taki ropny, i dzisiaj jak wstałam to spuchnięte jedno oko- bo ropa mi wypływa też z oka
|
|
|
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
Za 79 zł....takie z materiału z paskiem zawiązywanym w pasie..wąskie na dole, szerokie u góry
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
http://etorebka.pl/s03.php?f=0178#
Co sądzicie o tej torebce, mnie się bardzo spodobała, taka do latania na codzień, tylko dł. paska jest mierzona na pół ?, w sensie czy można ją nosić przez ramię na skos, bo tak bym chciała, Haniu pomóż ![]() Hania wiem które, takie z połyskiem są, dlatego nie wzięłam ich do przymierzalni, bo fason fajny
|
|
|
|
#1447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie weekend też był z atrakcjami. Na początek połapałam się, że wzięłam zły piórnik i nie miałam nawet ołówka... Pod Krakowem zczaiłam, że nie wzięłam teczki (więc nie miałam nic), a w Krakowie odkryłam, że w teczce było zaproszenie na pokaz . Byliśmy w Bonarce i trochę źle się czułam, ręce mi się trzęsły i w ogóle ciężko było ze mną. Po 10 minutach byłam blada jak ściana i zaczęłam odpływać. Ale TŻ sobie poradził .Mimo drobnych przeszkód (taaa, w piątek poryczałam się na ulicy i powiedziałam, że wracamy do domu ) było super
|
|
|
|
|
#1448 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mi się te frędzle nie za bardzo podobają akurat, ale cena atrakcyjna |
||
|
|
|
#1449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cały pasek ma 80 cm
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba jestem uzależniona od kawy...
|
|
|
|
#1451 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Przed chwilą mój szef pojechał do domu się pakować, leci na tydzień do Meksyku Będę mieć trochę luzu, choć z drugiej strony cały projekt wnętrz budynku biurowo-usługowego jest na mojej głowie ![]() U mnie weekend był ok, w sobotę poszliśmy do knajpy na urodziny kumpla (knajpa była zamknięta dla nas). Jakoś nie miałam dnia na imprezę, za bardzo mi się alkoholu nie chciało pić, trochę pogadałam z kumpelami. Kumpel, który w maju ma zostać ojcem, namawiał TŻ na dziecko - stwierdził, że nie ma na co czekać, że to już najwyższy czas na Tomka T. wziął to sobie do serca Jak się nic nie zmieni, chyba faktycznie zabierzemy się do roboty w tym roku, po ostatniej dawce szczepionki na żółtaczkę. Choć równie dobrze akurat w tym czasie mogę być negatywnie nastawiona do tego tematu - jak to u mnie bywa.Dorinko, objawy nie wyglądają najlepiej. Idź do lekarza Spodobały mi się beżowe szpile na butyk.pl, kosztują sporo, ale przynajmniej jest możliwość zwrotu. Na razie są wyprzedane - orientujecie się może, jaka jest szansa, że znowu będą dostępne? Nie mam żadnych butów stamtąd, raz tylko zamówiłam kozaki, wpłaciłam kasę, lecz dostałam maila, że niestety jednak ich nie ma ![]() Ja się chyba wstrzymam z zakupami na Sigmie. Mam dwie pary balerinek i jedne botki wiosenne (londyńskie skarpety ), z czego tak naprawdę tylko londyńskie są dobre. Z balerinami będę próbowała coś zrobić, ale generalnie są dla mnie strasznie sztywne. Jedne mam w rozmiarze 37, drugie 38 i moje wrażenia są podobne Jeszcze czekam na cieliste szpilki z Tandemu, ale coś czuję, że też nie będą dobre.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja Emili obija mi się o kolana na długim pasku Jeżeli tylko od kawy to i tak nie jest źle ![]() Ja jestem uzależniona od kawy, czerwonego wina, gum do żucia, wody mineralnej, kefiru w pracy, męża i wielu wielu innych
|
|
#1453 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To ja nie wiem, tamte miały połysk ![]() 80 cm podali, że ma pasek ale nie wiem jak oni podają, na pół czy cała długość ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
![]() Miśku będę wdzięczna jakbyś zmierzyła, wzrost mamy identyczny więc luzik ![]() Mnie się frędzle teraz spodobały, coś innego po prostu ![]() ASiuk ja też już nie zamawiam nic z sigmy i tandemu, mam 4 pary, piąte w drodze, starczy, teraz chcę coś ze sklepu i będę pewna jakości ![]() EDit Ile kosztuje przesyłka w etorebce ??? Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-03-22 o 12:45 |
||
|
|
|
#1454 |
|
Rozeznanie
|
Haniu, wiem o które chodzi - fajne Asiuk jeśli dobrze kojarzę, to ta marynarka jest ze starej kolekcji, więc jej już nie będzie Zmykam dalej robić porządki - domowe:P
|
#1455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jakiś czas temu poszłam w końcu do okulisty, bo to już było przegięcie - oczy całe czerwone i ta nibyropa właśnie, a lekarka mi zwróciła uwagę, że ropa jest żółto-zielona a to białe to nie to. W każdym razie przyczyn może być masa - generalnie alergia - na pyłki, kurz, może za suche powietrze, może za dużo kompa. Dostałam 3 rodzaje kropli, każde po 40zł i pomogło, ale jedne z nich mam stosować codziennie. Jeśli masz też katar, to może faktycznie jakieś uczulenie masz
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie wstałam z podłogi... Tarzałam się po niej ze śmiechu . W sobotę przy kawce zadzwoniłam do przyjaciela... Trochę pod wpływem był i się rozgadał konkretnie . Gadałam z nim 20 minut, przez chwilę TŻ z nim gadał, nie mogliśmy zakończyć rozmowy . Przyjaciel nie wiedział gdzie jest miejsce X więc mu wytłumaczyłam dokładnie, stwierdził, że już wie i będzie. Następnego dnia pomyślałam, że dobrze mu przypomnieć jednak bo może nie pamiętać... Więc wysłałam smsa, że widzimy się dnia Y o godzinie Z w miejscu X. I dzisiaj na gg pisze mi "a co jest w X Y o Z?" |
|
|
|
|
#1457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przesyłka czasem 9 zł, czasem 11zł chyba, różnie. Nieraz mają jakieś promocje na przesyłki. |
|
|
|
|
#1458 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
w końcu doczekałam się odezwu na moje cv mam nadzieję, ze coś z tego będzie.
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Jak wam sie udaje tyle pisac od rana? Ja mam od 9 zakrochmal. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1461 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To niemożliwe, że alergia po katar mam taki ropny, nie wodnisty jak z alergii Cytat:
Lata praktyki Cytat:
|
|||
|
|
|
#1462 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1463 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale mam info gdzie można takie marynarki kupić. moja kumpela znalazła normalnie w Tesco z tej firmy Cheroky czy jak jej tam.I o dziwo jest dobrej jakości i śliczna. Niestety u mnie zostały już tylko same duże rozmiary ![]() Cytat:
Które?te kokardki od Svinecki?? Ja w nich śmigałam całą sobotę, a wczoraj to nawet na gołą stopę i są super wygodne ![]() Mi idzie 6 para i czekam jeszcze na 2 pary szpileczek. Modlę się o to by były te czarne platformy z tandemu. Muszę je mieć do moich nowych spodni ![]() Asiuk ciekawe ile razy jeszcze zmieni Ci się decyzja co do zaciążenia .---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Musiałbyś ważyć ze 100kg.Mój pasek jest na prawdę długaśny
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-03-22 o 13:16 |
|||||
|
|
|
#1464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też chcę taką marynarkę, ale chyba jak zwykle nie kupię marynarki tylko kolejną kurtkę, zawsze tak robię ![]() Mnie też platformy czarne są wprost niezbędne . Twin trzymam kciuki za rozmowę
|
|
|
|
|
#1465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście w sklepach gdzie kupuję zazwyczaj są długie i rękawy i nogawki ![]() Poza tym ja bym chciała tą marynarkę do podwijania, wię jeśli tania to bym brała i za krótkie rękawy , żeby docelowo nosić tak na 3/4 podwinięte- tak mi się najbardziej podoba ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Dziewczyny jak się płaci za etorebkę przelew czy można też za pobraniem-u kuriera ? |
|
|
|
|
#1467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
EDIT: jest na stronie 9zł za przesyłkę, jak płacisz przelewem, a 15zł, jak płacisz przy odbiorze. Tak czy siak wysyłają DHL, więc praktycznie dzień albo max. dwa dni i masz torebkę u siebie Edytowane przez miskowa Czas edycji: 2010-03-22 o 14:03 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
Można Dori ale jest jednak sporo drożej
.
|
#1469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, Haniu to 6 zł. tylko a ja mam wygodę większą
|
|
|
|
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówiłam kolejne buty...
a przecież miałam szlaban!!!! Niechże nie ktoś powstrzyma...piękne karmelowe obcasiki ![]() Kurka, taka piękna pogoda na zewnątrz, a ja siedzę w pracy do 21...masakra... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

. Jestem szczęśliwa

a przecież miałam szlaban!!!! Niechże nie ktoś powstrzyma...