|
|
#1471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Cytat:
Te kokardki od Svinecki są na mnie za małe, ale mam zamiar dać je do szewca. Zawsze, jak jadę do Auchan, zapominam je zabrać ![]() Z ciążą zmieni mi się milion razy Generalnie mam tak, że jest mi dobrze tak, jak jest i ciężko mi będzie wpuścić między mnie i TŻ jeszcze jedną osobę. Mam wrażenie jednak, gdzieś głęboko, że posiadanie dzieci wzbogaca życie, czyni je bardziej wartościowym.Chociaż ja nie mam problemu z moim egoizmem
|
|
|
|
|
#1472 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ja resztką silnej woli powstrzymuję sie przed zakupem koturn .Muszę się opamiętać bo kupiłam w tym miesiącu ciuchów i butów jak zakupoholiczka ![]() Cytat:
Mi wygodniej zrobić przelew..bo nigdy gotówki w portfelu nie mam ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
Także dla mnie super..tym bardziej że zazwyczaj każdy nowy but robi mi masakrę ze stóp ![]() Ja gdzieś głęboko mam przeczucie że dzieci tylko ograniczają i męczą ![]() Straszna jestem .
|
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu kiedyś Wam wspominałam, jak mam wypłacaną kasę
, więc zazwyczaj mam więcej gotówki jak porobię jeszcze wszystkie przelewy na sigmy i rachunki
|
|
|
|
#1474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co widzę różne dzieciaki albo ktoś o nich opowiada, to przeważnie okropne bachory, którym mogłabym zrobić chyba krzywdę Dlatego mam stresa, nie chciałabym rozpuścić dziecka. Mam wrażenie, że w stosunku do dzieci jestem słabą osobą, mało charyzmatyczną, żeby być autorytetem - ja się ich po prostu boję Wszystko u mnie przemawia, żeby dzieci nie mieć, ale może jednak dam jakoś radę? No i TŻ chce być ojcem ![]() Znajoma ma syna, który ma ADHD. Nie znam go, jedynie słyszałam, co wyrabia. Aż strach się bać |
|
|
|
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
Butter dostałam właśnie szare wywietrzniki, są przeboskie
|
|
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie, bardzo mi się podobały a nie zdążyłam na żadne zamówienie. To jedyne, których żałuję, że się nie udało.
|
|
|
|
#1478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miśku niedługo idę, więc mam prośbę abyś powymierzała długość pasków torebek, bo znalazłam na podobnym modelu ale bez frędzli, że ma długość od 70 do 120 cm- więc ta chyba jest do noszenia przez ramię, a moja nie , poczekam z zamówieniem na Twoje dane.
|
|
|
|
|
#1479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja sie wlasnie przekonuje ze jesli dopuszcza sie do siebie mysl ze predzej czy pozniej chce sie miec dziecko to lepiej predzej. ale to dlaego ze mi sie wlasnie cos z cyklem porobilo, mam jakies dziwne bole i musze nawiedzic gina i sprawdzic co i jak. az sie boje i jakos ostatnimi dniami dola przez to podlapalam
|
|
#1480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
EDIT: Taką torebkę mam i ta ma na pewno pasek o długości, która starcza http://etorebka.pl/s03.php?f=0165 a też jest niby napisane że do 121 cm, więc w tamtej też wystarczy. Tej drugiej, co mam i ma za krótki pasek, nie ma aktualnie na stronie. Edytowane przez miskowa Czas edycji: 2010-03-22 o 15:51 |
|
|
|
|
#1481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, że są takie piękne!! Twój rozmiar na Ciebie pasuje??Bo ja się jak zwykle boję rozmiarówki... |
|
|
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
znowu na smacznym mnie objechali za to, że nie było max. oceny. Może drugi raz się pokusiłam o ocenę nie z max. liczbą gwiazdek i od razu larum. Wychodzi, że można oceniać tylko dobrze
|
|
|
|
#1483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasi znajomi mają takiego 3 miesięcznego maluszka że można go zjeść - taki słodziak. Śpi, nie płacze jest zdrowy i prze grzeczny, moge go nosic na rękach i obcalowywać..ale do knajpy sie z nim nie da wyjsć- i to go w moich oczach dyskwalifikuje ![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
![]() Dałam sobie spokój z ocenami..choć czasem jak widzę przepis to krew mnie zalewa.
|
|
#1484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
yhm, czyli te 80 cm to za krótko ![]() Jutro szukam innej, chociaż już z tą się widziałam Cytat:
|
||
|
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
Na mnie czarne koturny są przyciasne... ale rozchodzę!!
Już chcę moje balerinki...bo pogoda by już właściwie zezwalała
|
|
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, no nie ma szans, żebym z Wami popisała. Ja jeszcze nie odetchnęłam, od samego rana gonitwa.
|
|
|
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
o, ja też błam piątek w krakowskiej
![]() W jakich godzinach tam byłaś, Haniu?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#1488 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
![]() Szybka akcja była
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też byłam w piątek w galerii
|
|
|
|
#1490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dlaczego 36? |
|
|
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
Ja błam w przedziale 13-16
czyli spokojnie mogłśmy się minąć, tym bardziej, że w Stradim siedziałam dłużej, jak zwkle
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#1492 |
|
Rozeznanie
|
właśnie mnie oświeciło - ja też byłam w piątek w galerii między 14-15 tyle że głównie w h&m
|
#1493 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześć!
choć teraz to pewnie i tak nikogo nie ma a ja zaraz muszę zmykać wykąpać synka ![]() a ja od 2 tygodniu znowu piję kawę!!! kiedyś wypijałam po 3 dziennie i z dnia na dzień rzuciłam bo mój żołądek miał dość po 2 latach i 9 miesiącach wróciłam do kawuni ale tylko ze względu na piankę bo teraz ubijam sobie mleko skondensowane na ogromną pianę i się nią opycham - super polecam! a kawa ma przez to inny, niekawowy smak ![]() Cytat:
Cytat:
![]() potwierdzam, jest sporo fajnych rzeczy w Techo i niedrogich, dla dzieci można znaleźć super ciuszki - polecam takie zestawy bodziaków, śpichów itp. korzystnie cenowo i dobrej jakości )co do tych wywijanych marynarek to widziałam je w Techo - bardzo fajne, podoba mi się ta moda Stwierdziłam jednak, że szkoda mi kasy na marynarkę, którą ubiorę może ze dwa razy bo raczej nie będę miała gdzie. Ale znalazłam w szafie kupioną kiedyś na wyprzedaży marynarkę z amisu (NY) - czarna w białe paski, na czarnej podszewce. Jakoś nie mogłam się do niej przemóc. Ostatnio wyciągnęłam, podwinęłam rękawy i bosko! nie dość że się do niej przemogłam to się jeszcze zrobiła na czasie Cytat:
Polecam! ![]() ehhh też bym pobuszowała po Krakowskiej ehhh
Edytowane przez zuzaneczka Czas edycji: 2010-03-22 o 19:01 |
|||
|
|
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1495 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Mam tak samo
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zazdroszczę ![]() Cytat:
Do balerin się nawet nie przymierzam.Mam dwie pary (nowe! ) botków wiosenno-jesiennych, więc na taką pogodę super się nadają.Cytat:
, drugą - ciemnobrązową, z rękawem 3/4, trzecią - klasyczną czarną z za długimi rękawami (mamusia ma mi skrócić ) i kupioną ostatnio fioletowo-szarą. Jeszcze by mi się jakaś przydała ![]() Na pewno ze swoim jest inaczej, choćby dlatego, że już nie ma opcji, żeby się szkrabem nie zajmować samodzielnie Znam siebie dobrze i już widzę tę minidepresję poporodową, płacze, lamenty i teksty w stylu "nigdy nie powinnam była się decydować, bo jestem złą matką" ![]() Cytat:
0,5%Dziś wypiłam 3, dwie duże w kubku i jedną małą, ale cholernie mocną ![]() TŻ wyjeżdża jutro do Niemiec, do klienta. Z powodu braku kierowcy nie zapisałam się na czwartkowy wykład o architekturze ![]() Dziś pół dnia w pracy siedziałam na wątku o kosmetykach ze strony kolorowka.com. Muszę sobie coś stamtąd zamówić, podobno miki kolorowe są bardzo dobrej jakości. |
|||||
|
|
|
#1496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Smakowo wolę czarną.---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Tak w ogóle to TŻ napisał mi "ale jaja" i że mam się szykować na niedzielę bo idziemy do takiego dość drogiego klubu. I że mi za chwilę wszystko opowie. I polazł gdzieś, a ja czekam i czekam i nie wiem o co biega ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- No i już wszystko wiem. TŻ ma kolejną wystawę . I teraz tylko czekać aż jego obrazy pójdą jak świeże bułeczki .
|
|
|
|
|
#1497 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dori, przyszły moje szare wywietrzniki ![]() Są piękne..oczywiście jeden mnie ciśnie, ale się w ogóle nie przejmuję...co więcej mam je już na sobie
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2010-03-23 o 09:17 |
|
|
|
#1499 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, że nie wspomnę o zasmarkaniu, które nie sprzyja rozbieraniu się wiosennemu ![]() Cytat:
Cytat:
Ok. dzięki, też sprawdziłam, że 80 cm to za mało na przełożenie przez ramię, znalazłam podobną- torbę listonosza, tyle że bez frędzli i droższa , ponoć mają wrzucić na stronę nową dostawę wiosenną lada chwila, więc czekam ![]() Cytat:
Wywietrzniki są boskie, naprawdę cudo,na mnie idealne, te to naprawdę wyglądają jakby kosztowały ze 200 zł. conajmniej ![]() Cześć ![]() Asiuk a Ty jesteś zadowolona z Emilki swojej ? Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-03-23 o 09:26 |
||||
|
|
|
#1500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Słońce świeci jak oszalałe, cieplutko, przyjemny wiosenny wiaterek wieje -cud miód ![]() Przyszłam w nich Noga trochę mi śmierdzi gumą..ale co tam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.

Które?

Generalnie mam tak, że jest mi dobrze tak, jak jest i ciężko mi będzie wpuścić między mnie i TŻ jeszcze jedną osobę. Mam wrażenie jednak, gdzieś głęboko, że posiadanie dzieci wzbogaca życie, czyni je bardziej wartościowym.

a przecież miałam szlaban!!!! Niechże nie ktoś powstrzyma...

czyli spokojnie mogłśmy się minąć, tym bardziej, że w Stradim siedziałam dłużej, jak zwkle
a ja zaraz muszę zmykać wykąpać synka