|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
ja o odkupieniu zdrady a ta o chłopach.... ehhh...
![]() dzien dobry ![]() podbijemy świat ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Klaudia ![]() czeeeeeeeść ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2942 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Boskie sa te odcinki na blogu
![]() Cytat:
![]() Apokalipsa ![]() Przemyśluj... Ino dokładnie i na korzyśc ![]() Bossskie ![]() ![]() dobry ![]() Cytat:
![]() No Warszawa już obsiarzona na maxa ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Bluzka- kolor ![]() A sukienka też bardzo ładna ![]() Kłiii tak. Od czasu do czasu się pochwalimy jakimiś zdobyczami i tyle ![]() http://demotywatory.pl/1271571/Pieni...escia-nie-daja ![]() http://demotywatory.pl/1243890/Bylem...loszechEgipcie Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-22 o 14:21 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2943 | |
Zakorzenienie
|
ale sie wkurzyłam,
![]() przed chwilą miałam telefon od mojego kolegi czy nie chciałbym im pomóc przy wielkim tygodniu(dobrze ze nie zadzwonił w niedziele palmową ![]() Powiedziałam wstępnie Ok ale nie biore na siebie odpowiedzialności jak cos nie wypali, uff, troche mi ulżyło, no cóż trzeba bedzie już w podróży do domu(ten czwartek) o tym myśleć i przedstawić im "wstępny"projekt ![]() ide zajarac fajka, wróce do was ok 23- musze sie na jutro na ćwiczenia przygtować ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
![]() to za mało powiedziane nasze sny są cudowne ![]() a ta tylko z jednym wszytsko kojarzy chyba ze juz we wrocku o was wiedzą ![]()
![]() Edytowane przez Martita 88 Czas edycji: 2010-03-22 o 14:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2944 |
Konto usunięte
|
Kobitki ja spadam
![]() odezwę się wieczorkiem ![]() paaaaaaa |
![]() ![]() |
![]() |
#2945 | ||
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18058551]ja o odkupieniu zdrady a ta o chłopach.... ehhh...
![]() Klaudia ![]() czeeeeeeeść ![]() Nie o chłopach ino o Pawianie ![]() Klaudi????? Klaudiiii!!!!!!!!! ![]() ![]() gdzie byłas jak Cię nie było. Nie wiem czy wiesz kochana ale już Ci zaklepałyśmy wyjazd do Wro na LŚ i miejsce na podłodze u Arki ![]() ![]() Cytat:
![]() What???? ![]() Brzydki nałóg! Bardzo brzydki! ![]() Odzwyczajamy się! ![]() Ale już! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Oj tam oj tam :p No co poradzisz... Miłość ![]() ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18058989]Kobitki ja spadam ![]() odezwę się wieczorkiem ![]() paaaaaaa[/QUOTE] Paaaa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18058551]
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurde, na gadu jest dobra ikonka na takie okazje, nazywa się wstydniś; a tu po prostu nie ma czym zademonstrować ![]() http://demotywatory.pl/1230521/Noe To do mnie przemawia ![]()
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2010-03-22 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2947 | |
Zadomowienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18058551]
Klaudia ![]() czeeeeeeeść ![]() Cytat:
![]() ![]() Tu i tam ![]() ![]() ![]() Jakie zaklepałyście?! Mi? Ja nie jadę ![]()
![]() |
#2948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie pale aż tyle jak myślisz- nie jestem nałogową palaczką ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- dobra, teraz na rawde ide, bo sie nie przygotuje na te ćwiczenia ![]() baj,i nie walić spamu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście, że jedziesz, i oczywiście, że nie znamy ![]()
![]() |
#2950 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ta zawsze najdzie jakieś plusy ![]() ![]() Cytat:
![]() no nie wiem się zobaczy ![]() nie ma czego może mąż nie doczyta ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2951 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nauka nie zając xD W końcu się zmobilizujesh :p O nie nie. Za późno. Oczywiście, że jedziesz ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie chcę Cie martwić ale żadna z nas nie pali więc we Wro będziesz musiała sama na dymka latać ![]() Paaa ![]() nie. nie będziemy spamować xD Egzekli ![]() Ej mam trochę zdjęć... Chcecie?? NIE NIE MA ZDJĘĆ KURKA! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
A poza tym Fabian... Hello! ![]() ![]() To ja Ci pomogę w namysłach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2952 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Nieeee ![]() Znaczy ja bym bardzo chciała, ale jadę w kwietniu do Londynu, a na to idzie naprawdę dużo kasy.... Dzisiaj paszport odebrałam ![]() ![]() No, więc niestety nic z tego. Poza tym, tato mnie nie puści z Wami do Wrocka na dwa czy trzy dni ![]() Coś czytałam, jak Peggy pisała, że nie chce sama pociągiem wracać. Ja Ci powiem z własnego doświadczenia ![]() ![]() ![]() ![]()
#2953 |
Zakorzenienie
|
Klaudi... to znaczy, że mąż będzie tylko dla mnie???
![]() ![]() Nie no żartuję... Szkoda ![]() ![]() Ale może np. Katowice... Hmm?? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Zadomowienie
|
Ja przyszłam i się towarzystwo zleciało
![]() No ja też żałuję, ale cóż zrobić ![]() To ja zmykam ![]() ![]()
#2955 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() CHCEEEEEMMMMYYYYYYYY ![]() No masz ![]() ![]() ![]() a Fabian wcale nie jest taki zły ![]() ![]() nie bij ![]() już mają wszystko zaplanowane ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() witamy dzień dobry ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2956 | |
Zakorzenienie
|
Chodząca reklamo wątku naszego
![]() Ooo. Się nasiedziałaś ![]() ![]() Cytat:
![]() Chyba że z wielkich nieobecnych jakas jara ![]() ![]() Juz już ![]() Łoooj pilnuję ![]() ![]() Tiaa... No mi dupy nie urywa ![]() Lepiej od nas wszystko ugadali i zaplanowali ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Zakorzenienie
|
no dobra. To sru z fotami:
1) mąż nie wytrzymał i jak tylko dorwał długopis w swoje piękne ręce to od razu musiał publiczne mienie w postaci plandeki PLUSowej zniszczyć ![]() 2) Nie trzeba komentarza ![]() 3) Mężczyzna + dziecko = ![]() ![]() ![]() 4) "Ammmmmm...." ![]() 5) Woicki i jego spojrzenie a'la błekitna stal ![]() 6) AAAAWWWW ![]() 7) Spokojnie dziewczęta. Spokojnie. nie przepychajcie się. Ja już mam żonę :p 8) Kurcze czy ja na pewno wyłączyłem to żelazko (PS: 100 lat!!! ![]() 9) Spojrzenie: "Umrzyj! teraz!" ![]() ![]() 10) Mały Benek i duży Benek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Zakorzenienie
|
i ostatnia porcyjka (mówiłam, że niezbyt dużo ale nie chce mi się szukać jakoś zdjęć
![]() 1) To pewnie nasza Ania się za maskotkę przebrała ![]() 2) Twarzowa fota Szampona 3) Żeby Anię podrażnić xD 4) Misiu ma dobrą pozę xD 5) Podoba mi się to zdjęcie... Nie wiem dlaczemu ![]() 6) Z felernego wypadu do Czewy ![]() ![]() ![]() 7) A tutaj ja się przebrałam za pszczołę ![]() No to teraz już wiecie po co jeździmy z Anią na mecze i dlaczemu tak lubimy tą pszczołę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Nie było mnie dzień a tu 6 stron spamu. Oszalały, płacą Wam za ten spam czy jaka cholera ![]() ![]() ![]() Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-03-22 o 15:36 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2960 | ||||||
Zadomowienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18055114]
![]() ![]() zdrowie ![]() ![]() Cytat:
![]() na Twoją babcie nie ma mocnych ![]() ![]() i nie smiej sie ze mnie! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja bedę dzwięczna ![]() prawdziwy maraton imprezowy ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;18058048]na kolanach do Częstochowy[/QUOTE] włacha! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() zgadzam się chcemy o ile będzie tam Mentos ![]() Peggy przeca tutaj bicie jest na porzadku dziennym ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2961 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ale jest ![]() no właśnie, ty sobie nie wyobrażasz ile hot13 czeka za drzwiami ![]() a tam nie jest tak źle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() medytacje ![]() słiiit jest to zdjęcie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no tak wiem ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2962 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No wiesz. Wczoraj obgadałyśmy z dziwojami wypad do Wro na LŚ więc trochę wiadomości sie na wątku posypało. Ale IZI nie zapomniałyśmy o Tobie ![]() O Sylwia! Miałam do Ciebie pisać ale zapomniałam ![]() Rozwiązywałam krzyżówkę dziś i miałam haseło: Prawy dopływ Bugu... Co to będzie?? ![]() Cytat:
![]() Albo że należy Ci się w tych miesiącach jakiś prezent z okazji rocznicy komunii... nie wiem tam której rocznicy już ale to nieważne ![]() Oj nie ma nie ma ![]() Aaaa ja też chcem do Spodkaaaaa ![]() ZObaczymy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Coś jak z Bąkiem kiedys było ![]() ![]() W sumie jak Kurek się znowu wybiera do Czewy na jakiś mecz to ja mogę tam zawędrować... Niby to za odkupienie win... Na kolanach (SICK! ![]() Zdjęcia już wrzuciłam. mentosa - brak ![]() Może jutro coś wyszukam z Lemurem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2963 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() fajne jest ![]() ![]() SzokoBons ![]() ![]() ![]() ![]() miało połączyć siem ![]() ale pokażę wam piosenkę, śpiewam ją cały dzień dziś ![]() kompletnie nie mój klimat ale podoba mi się ![]() http://www.youtube.com/watch?v=-jbWFqbHW6I Edytowane przez 201605040950 Czas edycji: 2010-03-22 o 16:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2964 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego łańcuch trochę skróciłam ![]() O maj gad! jakby po nas na dworzec wyjszli to ja bym tam padła od razu trupem ![]() Kochana, moja, najwspanialsza psuja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trochę takie wystrachane to dziecię ale to może przez tą zatrważającą ilość dwumetrowych ludzi wokół ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Timbaland ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2965 | |
Konto usunięte
|
wszyscy chcom
![]() Cytat:
![]() ![]() i łańcuch skrócony ![]() ![]() to by była akcja ratunkowa i sztuczne oddychanie ![]() też bym się bała ![]() one są geeenialne ![]() ano ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Że tak powiem... Mdleję ![]() ![]() Nooo... A dawno już nie jadłam ![]() ![]() Jak wszystkie kawałki Timbalanda. Osobiście kocham "elevator" ![]() klik Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-22 o 16:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2967 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Bardzo fajny teledysk jest do tej piosenki ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
![]()
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2968 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ja dzisiaj ![]() fajna jest ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() oj wie ![]() ![]() ejj paczcie zdjęcie z soboty, zaś mu się coś w kostkę stało chyba ![]() sierotka biedna ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2969 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() True ![]() ![]() Cytat:
![]() O masz. Ja dziś na jogurcie truskawkowym jadę jak na razie i na jednej kawie ![]() Pierre ![]() Ale nic poważnego mam nadzieję... ![]() To wiesz. jak Arki. Masuj, masuj to wydobrzeje ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2970 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() bo u mnie w szkole się ludzi przekupuje SzokoBonsami ![]() ![]() A będę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.