|
|
#2071 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Cytat:
To samo odnośnie płyty. Nie potrzebuje oglądając ja doznawać artystycznych doznań. Chce reportaż z mojego najcudniejszego dnia i tyle. Bez gołąbków, serduszek tudzież gołego tyłka cioci Heli. A jeśli za to wszystko mogę zapłacić mało to czemu nie
|
|
#2072 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Czy któraś z was orientuje się czy w tą sobotę jest kurs na Karczówce? Bo strona internetowa nie działa
|
|
#2073 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=sunshine8408;180583 71]Kamila, kto w tym wielkim dla Was dniu, będzie myślał, że Twoja piękna suknia jest ze starej czy nowej kolekcji. Najważniejsze, żebyś Ty się w niej dobrze czuła, żebyś była pewna,ze to właśnie ta suknia jest Twoją wymażoną a to
czy zapłacisz za nią 2000 czy 5000,00 to Twoja słodka tajemnica ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Nie do konca to mialam na myśli:pchodzilo mi o to,czy ta sukienka bedzie jeszcze w sprzedaży ,bo jest z kolekcji z 2008 roku i czy bede mogla ja w Kielcach przymierzyc.Tak z ciekawosci wyslalam zdjecie sukienki do salonu Anny ,ktora szyje suknie i poprosilam o wycene.W odpowiedzi dostalam,ze nie szyją przeswitujących gorsetow.
|
|
|
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
Zawsze jest w ostatnią sobotę miesiąca o godz 8:45. Proponuję spojrzeć w kalendarz i wybrać ostatnią sobotę.. pokaż mi linka
|
|
|
|
#2075 |
|
Zadomowienie
|
Meana-aleś nas wystraszyła-nununu. Ciesze się, że wszytko ok.
Co tu taki zastój? U mnie to rozumiem, bo nie ma mojego Tz-a także sprawy ślubne stoją w miejscu, ale niech on tylko wróci w piątek to wezmę go w obroty ![]() No właśnie trzeba sporządzić list gończy za Honolinką, Iwoną, Scio...całe szczęście, że Meana w porę się odnalazła
|
|
#2076 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2077 |
|
Przyczajenie
|
A ja mam może trochę głupie pytanie... czytam forum już od dłuższego czasu i nadal nie wymyśliłam co oznacza skrót, którym opisujecie swoich narzeczonych, tzn. jakie jest rozwinięcie "TŻ"?;>
|
|
|
|
#2078 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
|
|
|
|
#2079 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.karczowka-pallotyni.kielce.opoka.org.pl taki znalazłam tylko, chyba że macie inny
|
|
|
#2080 |
|
Raczkowanie
|
Ze stroną klasztoru chyba będzie problem.
Ta która kiedyś działała już nie istnieje Ciekawe czy to sytuacja chwilowa czy już nie będą prowadzić?
|
#2081 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2083 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny!
Mam do Was pytanie, czy słyszałyście coś o sali weselnej w Lipie?? I o domu weselnym "Panorama" w Chmielniku?? Będę wdzięczna za każde wskazówki
|
|
|
|
#2084 |
|
Raczkowanie
|
witam wszystkie forumowiczki mam pytanie czy może wiecie czy to prawda ze kurs przedmałżeński w klasztorze na Karczówce odbywa sie w każdą ostatnia sobotę danego miesiąca ? może wiecie czy odbędzie się 26 III i o której godzinie bo próbowałam sie dodzwonić na Karczówkę ale nikt nie odbiera Proszę o odp
![]() Już znalazłam odp wyżej mam nadzieje że bedzie o 8.45 bo sie na niego wybieram
Zaręczyny na początku grudnia 2009 ![]() Edytowane przez efson Czas edycji: 2010-03-23 o 08:44 |
|
|
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sobie byłam dzisiaj w odwiedzinach w Norwidzie
może któraś z Was tam uczy bo pełno młodych nowych nauczycielek ![]() I mam jeszcze jedno pytanko, sorki za offa. Znacie jakieś dobre, godne polecenia gabinety ortodontyczne? Koleżanka wraca za anglii za niecały miesiąc, chce założyć aparat i prosiła żeby jej czegoś poszukać a ja się nie orientuje...
|
#2086 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2087 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
przyszły mi zaproszenia, sa śliczne...ale i drogie http://fontanessi.abc24.pl/default.a...090&pro=530305można tez zamówić na allegro http://www.allegro.pl/item943125675_...wa_kopert.html Mam też poduszeczkę pod obrączki http://fontanessi.abc24.pl/default.a...094&pro=537322 Jestem i z zaproszeń i z poduszeczki bardzo zadowolona. Naprawdę polecam. Kwiaty zamówiłam tydzień temu w green point. A teraz będę zamawiać biżuterię z białej magii. Wczoraj przyszła mi próbka kolorów http://bialamagia.pl/butik/?p=produc...orow-swarovski ale już widzę że w moim próbniku nie ma srebrnego kryształu a szkoda bo zastanawiałabym się nad nim ![]() I zamówię taką biżuterię, tylko czekam na wycenę bo chcę naszyjnik, bransoletkę i kolczyki http://bialamagia.pl/butik/?p=produc...orfu-exclusive I chcę tez zamówić bieliznę - jak nie znajdę nic fajniejszego to będzie z firmy Konrad - model Margot - biustonosz, stringi i pas do pończoch. http://www.sklep.konrad-bielizna.pl/go/_info/?id=643 Edytowane przez Meana1 Czas edycji: 2010-03-23 o 09:42 |
|
|
|
|
#2088 |
|
Raczkowanie
|
Ja mogę polecić moją orto
Przyjmuje na szczecińskiej. Jak chcesz, to podam Ci nr tel na priv. Z tym, że od razu uprzedzam, że do dobrego orto dłuuuuugo się czeka. Ja dzwoniłam jakoś w październiku i pierwszą wizytę miałam wyznaczoną dopiero na luty Od tego czasu minęło jeszcze 2 miesiące zanim założyłam aparat.
|
|
|
|
#2089 |
|
Zakorzenienie
|
Meanka zazdroszczę Ci że możesz sobie kupić bieliznę przez internet, ja w sklepie mam problem. Mam mało pod biustem a piersi spore, 70-75 D.
Ładne zaproszenia i poduszka na obrączki. Ja nie kupuje niczego na obrączki, z tego co pamiętam one są podawane na takim specjalnym talerzyku I dla mnie prezentują się wtedy idealnie.Co do kwiaciarki/dekoratorki to raczej będziemy miały tą samą osóbkę ![]() Co do biżuterii ciężko mi cokolwiek dobierać jak jeszcze nie wybrałam sukni hihi elunka88 z tym ortodontą to mysiaedysia pisze świętą rację, moje koleżanki bardzo długo czekały na wizytę. Więc raczej wątpię czy koleżance uda się to załatwić za jednym podejściem, a wizytę radzę żebyś jej już zamówiła.
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
Lowczyni, dzięki, wiem. Ona już sobie dzwoni teraz jak znajdzie jakiś nr w necie...
|
#2091 |
|
Raczkowanie
|
Lowczyni a to 75d to jest Twoj prawidlowy rozmiar? Baaardzo duzo dziewczyn nosi zle dobrane staniki, sama kiedys zylam w przeswiadczeniu, ze mam dobry stanik
Az trafilam na lobby biusciastych i na balkonetke. Okazalo sie, ze moze byc lepiej i ze biust moze sie prezentowac duzo ladniej i to w MIEKKIM staniku o ile jest dobrany dobrze, czyli jest odpowiednio scisly pod biustem i ma odpowiednio duza miseczke. Dodam, ze przed zmiana rozmiaru nosilam 70a a teraz teraz nosze 65c, 65d i wcale nie czuje, zeby byl za scisly a co do miseczki, to wielkosciowo ma dokladnie tyle co miseczka w 70a, z tym, ze dzieki scislemu obwodowi lepiej trzyma biust Na wizazu tez gdzies jest watek o prawidlowym doborze bielizny
|
|
|
|
#2092 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Obejrzałam już masę wzorów zaproszeń i żadne mi się nie podobały. A tu niespodzianka |
|
|
|
|
#2093 |
|
Zakorzenienie
|
misiaedysia to widzę że masz ten sam rozmiar i też uświadomiona jesteś
![]() Meana troszkę drogie te zaproszenia,,,,, ale fakt - prześliczne
|
#2094 |
|
Raczkowanie
|
Elunka88 juz ze 2 lata kupuje dobre staniki
![]() Napisz co wybralas do slubu, bo domyslam sie, ze kupisz cos porzadnego
|
|
|
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
mysiaedysia troszkę uświadomiona jestem, bo wiem że stanik powinien się głownie trzymać mocno pod biustem a nie na ramiączkach które wbijają się w ramię
Ja głównie kupuje staniki miękki. Moim problemem jest to że jedna pierś jest sporo większa do drugiej i na prawdę ciężko coś odpowiedniego dobrać.Ale jak znajdziesz adres tego forum, chętnie sobie poczytam
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
Lowczyni proszę bardzo https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...dobrze+dobrane
|
#2097 |
|
Raczkowanie
|
Lowczyni tutaj jest adres lobby biusciastych:
http://forum.gazeta.pl/forum/f,32203...CIASTYCH_.html a balkonetka, na ktorej mozna nawet zobaczyc jak prezentuje sie dany rozmiar w zle i w dobrze dobranym staniku jest pod tym adresem: www.balkonetka.pl Jak ktos bedzie chcial jeszcze cos wiedziec, to prosze piszcie na priv, zeby nie bylo, ze za duzo pisze o stanikach na forum niestanikowym
|
|
|
|
#2098 |
|
Raczkowanie
|
Ja będę miała weselicho w "Panoramie" i nie raz tam byłam na weselu. Sala bardzo ładna, cena 150zł/os - w cenę wliczone jest wszystkó, łącznie z dekoracją i tortem. A Sala w Lipie .....jak sama nazwa wskazuje straszna lipa
|
|
|
|
#2099 |
|
Rozeznanie
|
dziewczynki ja znalazłam cukiernie gdzie robią ptysiowe łabędzie na tort w Cedzynie
jakby któraś chciała to mogę podać kontakt
|
|
|
|
#2100 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo jeszcze nie wiem jaki chcę tort...powiedzcie mi kiedy najpóźniej muszę zamówić tort na czerwiec? bo ja jeszcze nie wiem ani jaki chce ani skąd
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.

Bardzo fajne te bukieciki!! a jaka jest ich cena?
Jeszcze nie wiem, ale możliwe że się na nich zdecyduje.Plener jeżeli bym robiła w innym dniu to tez będe brała kogoś innego.

Obejrzałam już masę wzorów zaproszeń i żadne mi się nie podobały. A tu niespodzianka