|
|
#1951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode
Cytat:
obie prace mam nadzieje bronic w czerwcu luuuzik
|
|
|
|
|
#1952 |
|
Raczkowanie
|
Współczuję - nie wyobrażam sobie, żebym teraz musiała jeszcze zajmować się pisaniem pracy dyplomowej
Ja za to mam dom w remoncie i krótki termin, bo po ślubie chcemy się do niego przeprowadzić na stałe, a tu rozgrzebane wszystko i trzeba przyspieszyć...
|
#1953 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego postanowiłam wziąć ślub po obronie mgr - żeby mieć więcej czasu na przygotowania i nie stresować się pisaniem pracy i nauką. Remont też skończyliśmu w październiku zeszłego roku.
|
|
|
|
#1954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny dzięki za wstawione bukiety!!! Są inne niż ja znalazłam i w jednym się zakochałam
|
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
mnie jakos specjalnie te prace dyplomowe nie stresuja ani nic
ot napisac, obronic i tyle z reszta do slubu jakby przygotowuje sie juz prawie od 2 lat, wiec tez jakos specjalnie odzielnego czasu na to nie potrzebuje - generalnie wiekszosc rzeczy juz jest zalatwione, zostaly szczegoly a jak sie uda obronic w czerwcu to do slubu bedzie jeszcze miesiac czasu (na opalanie i zlapananie kolorku my tez niebawem zaczynam mini remocik mieszkanka po babci, w ktorym zamieszkamy po slubie generalnie nie bedzie zadnych rewolucji, aczkolwiek mamy zamiar wymienic wszystkie meble, pomalowac jedna sciane, wstawic do kuchni zmywarke i pralke itp. bedziemy sobie tam jezdzic przy wolnym weekendzie i robic powolutku
|
|
|
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie stresuje bo mam seminarium z literatury amerykańskiej i muszę czytać tyle że
i oprócz tego praca do któej też się muszę trochę przygotować. Ale nie chciałam już odkładać tego ślubu.a co do prac remontowo-budowlanych, mamy w planach po ślubie. Mamy dom, ale bez niczego, bez okien, drzwi itp więc czekamy na ślub, potem kredyt i do dzieła. Już się nie mogę doczekać
|
#1957 |
|
Raczkowanie
|
Nasz remont trwa już trzeci rok
|
#1958 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ahhhh to pewnie piękny dom będziecie mieć!!! remontujecie wszystko czy po prostu odnawiacie, żeby zachować charakter domu? |
|
|
|
|
#1959 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ma co sie przejmować że nie ma "r" moi rodzice sie chajtali w czeRwcu i co? i rozwód ;/ do tego mojego taty 2 kolejne małżenstwa również były w czerwcu i też klapa ;/ Ja tez wybrałam lipiec z tymze tego roku ![]() Pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego!
|
|
#1960 |
|
Raczkowanie
|
tak mi teraz wpadło do głowy - macie jakies halki pod sukienki? nie pamiętam jak mierzyłam moją - czy była jakaś halka czy nie, ale pamiętam że z reguły takową zakładałam przed przymierzeniem sukienki. kupujecie czy idziecie bez?
|
|
|
|
#1961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1963 |
|
Zakorzenienie
|
A ja kompletnie nie wiem czy pakować sie w halkę czy nie. Sukienka będzie szyta i nie wiem nawet jak się układa na figurze
|
|
|
|
#1964 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
hihi nie mam pojęcia jak ta moja wygląda od spodu będę musiała obejrzeć ja dokładnie ehhe nie mierzyłaś wcześniej jakiejś podobnej? |
||
|
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
o taka
![]() Załącznik 2975441 |
|
|
|
#1966 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() moja ma chyba podobny krój, to może się obędzie bez halki :P dzięki |
|
|
|
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mierzyłam. Szyję ją bo mi się podoba.
|
|
|
|
#1969 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
W lipcu
Tak na serio to sukienkę szyje moja znajoma krawcowa, któa stwierdziła, ze sukienka nie ejst skomplikowana i zabierze sie za szycie na początku lipca. Gdybym jej nie znała to pomyślałabym ze kobita oszalała W kazdym razie będe naciskać żeby zabrała sie za szycie wcześniej. Wiele tez zalezy od ceny materiału bo na allegro mój wymarzony model kosztuje 1100 zł wiec jesli szycie + materiał wyjdą wiecej - być może kupie używaną. Wówczas mogłabym też ja przymierzyć. Wszystko wyjaśni sie gdy odbiorę auto od blacharza i wreszcie pojadę rozglądnąć się za cenami materiałow.
|
|
|
|
#1971 |
|
Zakorzenienie
|
Wife nie pamiętam czy tutaj wklejałam tę sukienkę ale wkleję specjalnie dla Ciebie
|
|
|
|
#1972 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie sukienka jest krojona z pół koła wiec powinna się miękko układać. Co do koloru to nie chciałam czystko białej tylko taką śmietankową biel. Nie wiem jakie kolory muślinu będą w sklepie ![]() Cieszę się, ze Ci się podoba
|
|
|
|
|
#1974 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja nie lubię takiej czystej, snieżnej bieli - wali po oczach jak dla mnie za to taką mleczną, śmietankową - bardzo, i myślę że do takiej sukienki będzie idealna. jest delikatniejsza niż normalna biel... znajdziesz coś odpowiedniego ![]() do mojego ślubu zostało 129 dni niedługo będzie mniej niż 100, rany julek ;P
|
|
|
|
|
#1975 |
|
BAN stały
|
x
Edytowane przez nieposkromionaa Czas edycji: 2011-02-17 o 22:44 |
|
|
|
#1976 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1977 |
|
BAN stały
|
x
Edytowane przez nieposkromionaa Czas edycji: 2011-02-17 o 22:45 |
|
|
|
#1978 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1979 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hehe tak się skłąda ze do mojego też
![]() Cytat:
Cytat:
Ja sie strasznie stresuję calym slubem, przysięgą itd. i czuję że dzień przed slubem będę szaleć ale pazurki tez pojade sobie zrobic. A co!
|
||
|
|
|
#1980 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie po to zaczynamy przygotowania wcześniej, żebym się jeszcze miała przejmować :P chociaż jak ustaliłam godzinę makijażu i fryzury, i tego dnia szłam spać, to na myśl ze nadejdzie wieczór, kiedy się położę i będę wiedzieć, że rano muszę wstać o 7 bo na 9 kosmetyczka, to niemal zasłabłam ![]() ale trzymam fason i stresu nie będzie!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.

obie prace mam nadzieje bronic w czerwcu
luuuzik

i oprócz tego praca do któej też się muszę trochę przygotować. Ale nie chciałam już odkładać tego ślubu.

ale pazurki tez pojade sobie zrobic. A co!