|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Hej. Jak świat ładnie wygląda za oknem
|
|
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, w stolicy nie jest tak ciepło, rano 5 stopni tylko było ![]() Wiem, wiem tak byłam ciekawa opinii ogólnie, bo wszyscy się tak zachwycają a ma wejść niedługo znowu do katalogu. Miśku ta byłaby idealna do noszenia przez ramię, tylko na inną okazję, ale podoba mi się Od dłuższego czasu myślę, czy nie zamienić moich przepasnych torebek na nieco mniejszy rozmiar, bo to jest przegięcie co ja w nich noszę, kupę śmieci Tylko weź znajdź taką idealną, ja jestem jakaś dziwaczna, bo jakoś nie robią na mnie wrażenie te etorebki, teraz to już się zaparłam i chcę na siłę, ale tak żeby coś powaliło na kolana to nic ![]() http://etorebka.pl/s03.php?f=0231 |
|
|
|
|
#1504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jest bosko ![]() Zmieniaj na mniejszy rozmiar! Ja tak zrobiłam ostatnio i bardzo jest mi z tym dobrze . Wcześniej miałam takie torby, że TŻ mówił, że mógłby tam wejść, a teraz mała zgrabna, dość pakowna torebka. Noszę w niej to czego potrzebuję, dokładnie wiem co w niej jest i wszystko ma swoje miejsce. Czuję się dzięki temu bardzo zorganizowana
|
|
|
|
|
#1505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego też dla mnie ten rozmiar, co pokazałaś odpada. No i na łańcuszku jest niekoniecznie wygodnie na co dzień. Mam taką jedną, też mniejszą trochę właśnie, ale pojemną i jak zapakuję to wszystko, to ten łańcuszek mi się wbija w ramię po prostu i boli. Dori, moim zdaniem najciężej właśnie kupić nieprzekombinowaną torebkę na co dzień - łatwiej o wiele kupić jakieś jednorazowe imprezowe albo jakieś odjechane kolorem i nie pasujące codziennie do wszystkiego |
|
|
|
|
#1506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
Słoneczko świeci, owszem, ale na baleriny jest moim zdaniem stanowczo za wcześnie. Ja mam na sobie nieocieplane botki na małym obcasie i jestem w skarpetkach ![]() Ja nie mam Emilki. Kupiłam na razie tylko Anę i Elvie (czy jakoś tak - tę czarną ostatnio). Dziś z Wami za bardzo nie posiedzę, bo mam robotę. Ale zaglądać będę co jakiś czas ![]() Dorinko, masz jakieś buty z Butyk.pl? Jaka jest szansa, że buty wyprzedane będą dostępne? |
|
|
|
|
#1507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jeśli to popularny model to szansa jest duża. Kilka razy widziałam jak jakieś "stare" chodliwe modele pojawiały się w nowościach po tym jak wcześniej zostały wyprzedane. Nie wiem jak z mniej popularnymi.
|
|
|
|
|
#1508 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak imprezową znacznie łatwiej kupić, kurcze torebka jest taka ważna , nie lubię mieć nietrafionych zakupów, stwierdzam że już z butami jest łatwiej ![]() Cytat:
Mam buty z butyka, firmy bronx są świetne, tylko drogie, są przeceny ale rzadko, zazwyczaj na koniec sezonu ![]() Edit Chodzi o wyprzedane buty, zazwyczaj są szybko dostępne, zapisz się aby Cię powiadomili kiedy będą dostępne, poprzez maila
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-03-23 o 10:27 |
||
|
|
|
#1509 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak za wcześnie..dziś jest tak ciepło że przyszłam do pracy w skorce a pod spodem miałam tylko bokserę bo sweter musiałam zdjąć z powodu zapocenia. I znowu żałuję że londyńskich nie założyłam![]() Ja w niedzielę chodziłam w balerinach bez podkolanek...w sensie na gołą stopę ![]() Przecie dziś jest z 17 C . W piątek w Krakowie było 18 C- toż to lato jest Ja kupowałam dużo w butyku. Jak coś wyprzedane to małe sznse że jeszcze będzie..chyba nawet zerowe ![]() Dla przyjaciółki ![]() Cytat:
Cytat:
Ciekawe czy sie widziałyśmy![]() Ja o dziwo do H&M nie zajrzałam tym razem. Cytat:
Cytat:
![]() Trzymam kciuki żeby zaczął sie sprzedawać ![]() Cytat:
Siedzę w biurze z otworzonymi drzwiami i i popijam kawkę. Uwielbiam ten czas gdy mogę pracować słysząc ruch uliczny i czuć świeże powietrze Ja z mojej jestem mega zadowolona. Chciałabym jeszcze szarą. Jest na prawdę nietuzinkowa. Moja emilka ma 120 cm pasek i moge sie nim cała owinąć ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
Cytat:
..ja prosiłam o dostępność chyba ze czterech par butów i dupa blada.W zeszłym roku moja siostra zachorowała na jedne kozaki i dzwoniłam spytać czy jest jeszcze szansa na rozmiar 37 to usłyszałam że nie ma i rzadko wznawiają sprzedaż wyprzedanego już modelu
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-03-23 o 10:35 |
||||||||
|
|
|
#1510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ja mam sweter, płaszcz, kozaki nieocieplane To jakim cudem Twoja Emilka ma 120 cm a Miśka 80 cm ????? Swoją drogą jaki to problem robić dłuższe paski z regulacją, ja tego nie kumam ![]() Poemi to pokaż jakąś torbę o zmniejszonym wymiarze, idealną Twoim zdaniem ![]() Edit To może ja miałam farta, bo szybko wznowili sprzedaż i dostalam powiadomienie mailem
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-03-23 o 10:36 |
|
|
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Haniu w Warszawie nie jest tak ciepło. Owszem jest słoneczko ale w cieniu 10 stopni.
|
#1512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Moim zdaniem ta nowa jest genialna, znajomi też tak myślą . W sumie na razie TŻ nie wystawił tego jeszcze do kupienia... Ale to kwestia dni. I wszystko będzie jasne ![]() W niedzielę na kazimierzu poszliśmy do kawiarni. Usiedliśmy na przeciwko drzwi i sobie kawkę piliśmy i patrzyliśmy na ulicę. W pewnym momencie przyszła kelnerka i zapytała czy nam te drzwi zamknąć. Oczywiście odpowiedzieliśmy, że nie . Było bardzo przyjemnie ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
.
|
||
|
|
|
#1514 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tylko ciekawa jestem, czy w ogóle będzie dostawa ![]() Ja lubię obydwie torebki, są całkiem różne. Jednak bardziej zgrabną i elegancką torebką jest Ana. Ma krótsze rączki, przez co lepiej się ją nosi (bo ja obydwie noszę w ręce, nie podobają mi się z tym doczepianym paskiem). Wklejam obydwie torebki - pochrzaniło mi się, Elvie to ta beżowa, a Ana - czarna. Cytat:
Ja przyszłam do pracy wprawdzie nie za grubo ubrana, ale bez jaj - mam cienką bluzkę z długim rękawem, bolerko z rękawem 3/4, dżinsy, botki, kurtko-płaszczyk jesienno-wiosenny i apaszkę Właśnie sprawdziłam pogodę na wp.pl, w Katowicach jest 10 st.Widzę, że z tymi wyprzedanymi modelami to serio różnie bywa Co osoba, to inna opinia.Mam prawko od dwóch lat i nie jeżdżę. W niedzielę szwagier (był moim instruktorem) wyciągnął mnie i trochę pojeździłam. Mega stres był
|
|||
|
|
|
#1515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1516 |
|
Zakorzenienie
|
Asiuk ładne te torebki
, ale pasują mi do obcasów zwłaszcza, jak założyć taką torebkę do zwykłych balerinek np. ? Mnie się to gryzie, ta torebka zbyt zobowiązująca, elegancka, nie wydaje Wam się tak ???![]() Mnie np. pasuje taki styl do balerin na codzień http://etorebka.pl/s03.php?f=0149 Albo na luzaku, ta torba listonosza wymiata moim zdaniem ![]() http://etorebka.pl/s03.php?f=0177 Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-03-23 o 11:07 |
|
|
|
#1517 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja nosiłam tę jasną do pseudoskórki zielonej i brązowych balerin - moim zdaniem świetnie się prezentowała, dla mnie ta jasna wcale nie jest taka elegancka, bo jest dość duża. Gdyby była mniejsza, to może by się gryzła z balerinami. |
||
|
|
|
#1518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie uważam, żeby tamte wklejone przez Asiuk były zbyt eleganckie do codziennych ciuchów. Eleganckie torebki są małe, mi się kojarzą też, że są błyszczące, a te mają fajne kolory i ciekawe kształty. |
|
|
|
|
#1519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm... Nie mogę znaleźć zdjęcia tej mojej
. W każdym razie moim zdaniem w Jacqueline Riu mają bardzo sensowne torebki
|
|
|
|
#1521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, wszystkie się czają więc nie wiem czy ulec społecznej euforii czy zachować spokój
|
|
|
|
|
#1522 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja wczoraj po przyjściu do domu od razu zmierzyłam pasek bo ciekawa byłam czy ten mój ma tylko 80 cm...i okazało się że aż 120 cm.
A wolałabym taki 80 cm. ![]() Cytat:
.....my to samo zrobiliśmy w sobotę.Cytat:
![]() To koniecznie zacznij jeździć. Im dłużej z tym będziesz zwlekać tym gorzej. A może weź kilka jazd z instruktorem. Ja wzięłam 5 godzin i bardzo mi to pomogło w powrocie do jeżdżenia
|
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam ślepa jestem chyba, ale nie widzę tej słynnej Emilki na stronie etorebki ?
a dziewczyny na wątku twierdzą, że jest
|
|
|
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najchętniej pojeździłabym z moim szwagrem właśnie. Jestem do niego przyzwyczajona, poza tym to na serio dobry instruktor, wie, jak do mnie podejść
|
|
|
|
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
JUż wiem
http://etorebka.pl/s03.php?f=0236 ten link wklejasz, i zmieniasz później numerecję o jeden typu nast 0237 itd.itd, wstawiają właśnie nowe modele Czekam az skończą , bo widziałam kilka fajnych modeli |
|
|
|
#1527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i po co mówiłaś ![]() Piękne te kolory zielone, morskie, turkusy. Przydałoby mi się coś w tym kolorze a kasy brak |
|
|
|
|
#1528 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
etorebkowe nowości. Mam nadzieję że wszystko będzie paskudne ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
Tak na prawdę dopiero od niedawno (czyli po jakiś 2 latach jeżdżenia) czuję sie za kierownicą w miarę pewnie i pojadę w każdych warunkach pogodowych bez wielkiego starchu. W tym przypadku najwazniejsza jest praktyka. A jak masz spokojnego nauczyciela to korzystaj i ucz się Może się okazać że jednak lubisz jeździć
|
|
#1529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, tylko dlaczego zielona ?Cytat:
może hurtem wezmę, jak buty, żartuję za drogie Asiuk jazda samochodem to jedna z większych przyjemności w życiu, zaraz po sexie i jedzeniu ![]() |
||
|
|
|
#1530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem szczerze mnie nic nie powaliło. Chyba kupię ze starej kolekcji coś. Ja potrzebuję jednak coś szarego..te turkusy a tym bardziej zielenie do mnie nie przemawiają ![]() hihihi co do jeżdżenia masz rację...tylko u mnie jeszcze przed autem są narty
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

czyli spokojnie mogłśmy się minąć, tym bardziej, że w Stradim siedziałam dłużej, jak zwkle
. I teraz tylko czekać aż jego obrazy pójdą jak świeże bułeczki 

. W każdym razie moim zdaniem w Jacqueline Riu mają bardzo sensowne torebki