![]() |
#1501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Hej. Jak świat ładnie wygląda za oknem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1502 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiem, wiem tak byłam ciekawa opinii ogólnie, bo wszyscy się tak zachwycają a ma wejść niedługo znowu do katalogu. Miśku ta byłaby idealna do noszenia przez ramię, tylko na inną okazję, ale podoba mi się ![]() ![]() Tylko weź znajdź taką idealną, ja jestem jakaś dziwaczna, bo jakoś nie robią na mnie wrażenie te etorebki, teraz to już się zaparłam i chcę na siłę, ale tak żeby coś powaliło na kolana to nic ![]() http://etorebka.pl/s03.php?f=0231 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zmieniaj na mniejszy rozmiar! Ja tak zrobiłam ostatnio i bardzo jest mi z tym dobrze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego też dla mnie ten rozmiar, co pokazałaś odpada. No i na łańcuszku jest niekoniecznie wygodnie na co dzień. Mam taką jedną, też mniejszą trochę właśnie, ale pojemną i jak zapakuję to wszystko, to ten łańcuszek mi się wbija w ramię po prostu i boli. Dori, moim zdaniem najciężej właśnie kupić nieprzekombinowaną torebkę na co dzień - łatwiej o wiele kupić jakieś jednorazowe imprezowe albo jakieś odjechane kolorem i nie pasujące codziennie do wszystkiego |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1506 | |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
![]() ![]() Ja nie mam Emilki. Kupiłam na razie tylko Anę i Elvie (czy jakoś tak - tę czarną ostatnio). Dziś z Wami za bardzo nie posiedzę, bo mam robotę. Ale zaglądać będę co jakiś czas ![]() Dorinko, masz jakieś buty z Butyk.pl? Jaka jest szansa, że buty wyprzedane będą dostępne? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1508 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak imprezową znacznie łatwiej kupić, kurcze torebka jest taka ważna ![]() ![]() Cytat:
Mam buty z butyka, firmy bronx są świetne, tylko drogie, są przeceny ale rzadko, zazwyczaj na koniec sezonu ![]() Edit Chodzi o wyprzedane buty, zazwyczaj są szybko dostępne, zapisz się aby Cię powiadomili kiedy będą dostępne, poprzez maila ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-03-23 o 09:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1509 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja w niedzielę chodziłam w balerinach bez podkolanek...w sensie na gołą stopę ![]() Przecie dziś jest z 17 C . W piątek w Krakowie było 18 C- toż to lato jest ![]() Ja kupowałam dużo w butyku. Jak coś wyprzedane to małe sznse że jeszcze będzie..chyba nawet zerowe ![]() Dla przyjaciółki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja o dziwo do H&M nie zajrzałam tym razem. Cytat:
Cytat:
![]() Trzymam kciuki żeby zaczął sie sprzedawać ![]() Cytat:
Siedzę w biurze z otworzonymi drzwiami i i popijam kawkę. Uwielbiam ten czas gdy mogę pracować słysząc ruch uliczny i czuć świeże powietrze ![]() Ja z mojej jestem mega zadowolona. Chciałabym jeszcze szarą. Jest na prawdę nietuzinkowa. Moja emilka ma 120 cm pasek i moge sie nim cała owinąć ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() W zeszłym roku moja siostra zachorowała na jedne kozaki i dzwoniłam spytać czy jest jeszcze szansa na rozmiar 37 to usłyszałam że nie ma i rzadko wznawiają sprzedaż wyprzedanego już modelu ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-03-23 o 09:35 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To jakim cudem Twoja Emilka ma 120 cm a Miśka 80 cm ????? ![]() Swoją drogą jaki to problem robić dłuższe paski z regulacją, ja tego nie kumam ![]() Poemi to pokaż jakąś torbę o zmniejszonym wymiarze, idealną Twoim zdaniem ![]() Edit To może ja miałam farta, bo szybko wznowili sprzedaż i dostalam powiadomienie mailem ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-03-23 o 09:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1511 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Haniu w Warszawie nie jest tak ciepło. Owszem jest słoneczko ale w cieniu 10 stopni.
#1512 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1513 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W niedzielę na kazimierzu poszliśmy do kawiarni. Usiedliśmy na przeciwko drzwi i sobie kawkę piliśmy i patrzyliśmy na ulicę. W pewnym momencie przyszła kelnerka i zapytała czy nam te drzwi zamknąć. Oczywiście odpowiedzieliśmy, że nie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1514 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja lubię obydwie torebki, są całkiem różne. Jednak bardziej zgrabną i elegancką torebką jest Ana. Ma krótsze rączki, przez co lepiej się ją nosi (bo ja obydwie noszę w ręce, nie podobają mi się z tym doczepianym paskiem). Wklejam obydwie torebki - pochrzaniło mi się, Elvie to ta beżowa, a Ana - czarna. Cytat:
![]() ![]() Widzę, że z tymi wyprzedanymi modelami to serio różnie bywa ![]() Mam prawko od dwóch lat i nie jeżdżę. W niedzielę szwagier (był moim instruktorem) wyciągnął mnie i trochę pojeździłam. Mega stres był ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1516 |
Zakorzenienie
|
Asiuk ładne te torebki
![]() ![]() Mnie np. pasuje taki styl do balerin na codzień http://etorebka.pl/s03.php?f=0149 Albo na luzaku, ta torba listonosza wymiata moim zdaniem ![]() http://etorebka.pl/s03.php?f=0177 Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-03-23 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1517 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja nosiłam tę jasną do pseudoskórki zielonej i brązowych balerin - moim zdaniem świetnie się prezentowała, dla mnie ta jasna wcale nie jest taka elegancka, bo jest dość duża. Gdyby była mniejsza, to może by się gryzła z balerinami. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie uważam, żeby tamte wklejone przez Asiuk były zbyt eleganckie do codziennych ciuchów. Eleganckie torebki są małe, mi się kojarzą też, że są błyszczące, a te mają fajne kolory i ciekawe kształty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1520 |
Zakorzenienie
|
Hmm... Nie mogę znaleźć zdjęcia tej mojej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1522 | ||
Zakorzenienie
|
ja wczoraj po przyjściu do domu od razu zmierzyłam pasek bo ciekawa byłam czy ten mój ma tylko 80 cm...i okazało się że aż 120 cm.
A wolałabym taki 80 cm. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To koniecznie zacznij jeździć. Im dłużej z tym będziesz zwlekać tym gorzej. A może weź kilka jazd z instruktorem. Ja wzięłam 5 godzin i bardzo mi to pomogło w powrocie do jeżdżenia ![]()
![]() |
#1523 |
Zakorzenienie
|
Ja tam ślepa jestem chyba, ale nie widzę tej słynnej Emilki na stronie etorebki ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1524 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najchętniej pojeździłabym z moim szwagrem właśnie. Jestem do niego przyzwyczajona, poza tym to na serio dobry instruktor, wie, jak do mnie podejść ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Zakorzenienie
|
JUż wiem
http://etorebka.pl/s03.php?f=0236 ten link wklejasz, i zmieniasz później numerecję o jeden typu nast 0237 itd.itd, wstawiają właśnie nowe modele ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i po co mówiłaś ![]() ![]() Piękne te kolory zielone, morskie, turkusy. Przydałoby mi się coś w tym kolorze a kasy brak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1528 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() etorebkowe nowości. Mam nadzieję że wszystko będzie paskudne ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
Tak na prawdę dopiero od niedawno (czyli po jakiś 2 latach jeżdżenia) czuję sie za kierownicą w miarę pewnie i pojadę w każdych warunkach pogodowych bez wielkiego starchu. W tym przypadku najwazniejsza jest praktyka. A jak masz spokojnego nauczyciela to korzystaj i ucz się ![]() ![]()
![]() |
#1529 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Asiuk jazda samochodem to jedna z większych przyjemności w życiu, zaraz po sexie i jedzeniu ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem szczerze mnie nic nie powaliło. Chyba kupię ze starej kolekcji coś. Ja potrzebuję jednak coś szarego..te turkusy a tym bardziej zielenie do mnie nie przemawiają ![]() hihihi co do jeżdżenia masz rację...tylko u mnie jeszcze przed autem są narty ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.