wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;) - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-23, 08:34   #1501
Poemi
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)

Hej. Jak świat ładnie wygląda za oknem
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 08:40   #1502
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość

Asiuk a Ty jesteś zadowolona z Emilki swojej ?
ja mam też emilkę, ona ma właśnie krótki pasek
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 08:53   #1503
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
No co Ty, pogoda jest genialna
Słońce świeci jak oszalałe, cieplutko, przyjemny wiosenny wiaterek wieje -cud miód
Przyszłam w nich Noga trochę mi śmierdzi gumą..ale co tam
Ja mam katar więc nic mi nie śmierdzi , w stolicy nie jest tak ciepło, rano 5 stopni tylko było
Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
ja mam też emilkę, ona ma właśnie krótki pasek
Wiem, wiem tak byłam ciekawa opinii ogólnie, bo wszyscy się tak zachwycają a ma wejść niedługo znowu do katalogu.

Miśku ta byłaby idealna do noszenia przez ramię, tylko na inną okazję, ale podoba mi się Od dłuższego czasu myślę, czy nie zamienić moich przepasnych torebek na nieco mniejszy rozmiar, bo to jest przegięcie co ja w nich noszę, kupę śmieci
Tylko weź znajdź taką idealną, ja jestem jakaś dziwaczna, bo jakoś nie robią na mnie wrażenie te etorebki, teraz to już się zaparłam i chcę na siłę, ale tak żeby coś powaliło na kolana to nic
http://etorebka.pl/s03.php?f=0231
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 09:02   #1504
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam katar więc nic mi nie śmierdzi , w stolicy nie jest tak ciepło, rano 5 stopni tylko było

Wiem, wiem tak byłam ciekawa opinii ogólnie, bo wszyscy się tak zachwycają a ma wejść niedługo znowu do katalogu.

Miśku ta byłaby idealna do noszenia przez ramię, tylko na inną okazję, ale podoba mi się Od dłuższego czasu myślę, czy nie zamienić moich przepasnych torebek na nieco mniejszy rozmiar, bo to jest przegięcie co ja w nich noszę, kupę śmieci
Tylko weź znajdź taką idealną, ja jestem jakaś dziwaczna, bo jakoś nie robią na mnie wrażenie te etorebki, teraz to już się zaparłam i chcę na siłę, ale tak żeby coś powaliło na kolana to nic
U mnie termometr (na słońcu) wskazuje 22 stopnie . Jest bosko

Zmieniaj na mniejszy rozmiar! Ja tak zrobiłam ostatnio i bardzo jest mi z tym dobrze . Wcześniej miałam takie torby, że TŻ mówił, że mógłby tam wejść, a teraz mała zgrabna, dość pakowna torebka. Noszę w niej to czego potrzebuję, dokładnie wiem co w niej jest i wszystko ma swoje miejsce. Czuję się dzięki temu bardzo zorganizowana
Stary 2010-03-23, 09:03   #1505
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też kupiłam z tego ogólnego zachwytu tą Emilkę, ładna jest, ale w sumie rzadko ją noszę, bo jest niewygodna. Duża wprawdzie, ale przez ten krótki pasek, na który nie zwróciłam uwagi przy kupnie, mogę ją nosić tylko w ręku, a wtedy mi ciężko, bo też mam masę rzeczy, ale jakoś nie umiem inaczej - mam zawsze krem do rąk, masę błyszczyków, chusteczek, przynajmniej dwie pary okularów normalnych plus słoneczne, portfel, dokumenty, dwa telefony, masę kluczy, mp3, scyzoryk i masę śmieci i innych pier.... W dodatku ta Emilka jest dziwna, bo rączki te do trzymania też są krótkie, że szoruje się dłońmi o zamek.
Dlatego też dla mnie ten rozmiar, co pokazałaś odpada. No i na łańcuszku jest niekoniecznie wygodnie na co dzień. Mam taką jedną, też mniejszą trochę właśnie, ale pojemną i jak zapakuję to wszystko, to ten łańcuszek mi się wbija w ramię po prostu i boli.
Dori, moim zdaniem najciężej właśnie kupić nieprzekombinowaną torebkę na co dzień - łatwiej o wiele kupić jakieś jednorazowe imprezowe albo jakieś odjechane kolorem i nie pasujące codziennie do wszystkiego
Stary 2010-03-23, 09:11   #1506
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Cytat:
W balerinach, w szoku jestem

Ja też jestem w szoku Słoneczko świeci, owszem, ale na baleriny jest moim zdaniem stanowczo za wcześnie. Ja mam na sobie nieocieplane botki na małym obcasie i jestem w skarpetkach

Ja nie mam Emilki. Kupiłam na razie tylko Anę i Elvie (czy jakoś tak - tę czarną ostatnio).

Dziś z Wami za bardzo nie posiedzę, bo mam robotę. Ale zaglądać będę co jakiś czas

Dorinko, masz jakieś buty z Butyk.pl? Jaka jest szansa, że buty wyprzedane będą dostępne?

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 09:19   #1507
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Dorinko, masz jakieś buty z Butyk.pl? Jaka jest szansa, że buty wyprzedane będą dostępne?
Pytanie do Dorinki, ale podzielę się moimi obserwacjami . Jeśli to popularny model to szansa jest duża. Kilka razy widziałam jak jakieś "stare" chodliwe modele pojawiały się w nowościach po tym jak wcześniej zostały wyprzedane. Nie wiem jak z mniej popularnymi.
Stary 2010-03-23, 09:26   #1508
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też kupiłam z tego ogólnego zachwytu tą Emilkę, ładna jest, ale w sumie rzadko ją noszę, bo jest niewygodna. Duża wprawdzie, ale przez ten krótki pasek, na który nie zwróciłam uwagi przy kupnie, mogę ją nosić tylko w ręku, a wtedy mi ciężko, bo też mam masę rzeczy, ale jakoś nie umiem inaczej - mam zawsze krem do rąk, masę błyszczyków, chusteczek, przynajmniej dwie pary okularów normalnych plus słoneczne, portfel, dokumenty, dwa telefony, masę kluczy, mp3, scyzoryk i masę śmieci i innych pier.... W dodatku ta Emilka jest dziwna, bo rączki te do trzymania też są krótkie, że szoruje się dłońmi o zamek.
Dlatego też dla mnie ten rozmiar, co pokazałaś odpada. No i na łańcuszku jest niekoniecznie wygodnie na co dzień. Mam taką jedną, też mniejszą trochę właśnie, ale pojemną i jak zapakuję to wszystko, to ten łańcuszek mi się wbija w ramię po prostu i boli.
Dori, moim zdaniem najciężej właśnie kupić nieprzekombinowaną torebkę na co dzień - łatwiej o wiele kupić jakieś jednorazowe imprezowe albo jakieś odjechane kolorem i nie pasujące codziennie do wszystkiego
To racja, czyli polecasz bardziej tą torbę Amy dobrze zapamiętałam

Tak imprezową znacznie łatwiej kupić, kurcze torebka jest taka ważna , nie lubię mieć nietrafionych zakupów, stwierdzam że już z butami jest łatwiej
Cytat:
Cześć!

Ja też jestem w szoku Słoneczko świeci, owszem, ale na baleriny jest moim zdaniem stanowczo za wcześnie. Ja mam na sobie nieocieplane botki na małym obcasie i jestem w skarpetkach

Ja nie mam Emilki. Kupiłam na razie tylko Anę i Elvie (czy jakoś tak - tę czarną ostatnio).

Dziś z Wami za bardzo nie posiedzę, bo mam robotę. Ale zaglądać będę co jakiś czas

Która fajniejsza jest Twoim zdaniem ?

Mam buty z butyka, firmy bronx są świetne, tylko drogie, są przeceny ale rzadko, zazwyczaj na koniec sezonu
Edit
Chodzi o wyprzedane buty, zazwyczaj są szybko dostępne, zapisz się aby Cię powiadomili kiedy będą dostępne, poprzez maila

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2010-03-23 o 09:27
Stary 2010-03-23, 09:34   #1509
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

Żartujesz chyba Jak za wcześnie..dziś jest tak ciepło że przyszłam do pracy w skorce a pod spodem miałam tylko bokserę bo sweter musiałam zdjąć z powodu zapocenia. I znowu żałuję że londyńskich nie założyłam

Ja w niedzielę chodziłam w balerinach bez podkolanek...w sensie na gołą stopę

Przecie dziś jest z 17 C .
W piątek w Krakowie było 18 C- toż to lato jest

Ja kupowałam dużo w butyku. Jak coś wyprzedane to małe sznse że jeszcze będzie..chyba nawet zerowe

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Haniu, a Ty znowu zamówiłaś buty??
Ale dlaczego 36?
Dla przyjaciółki

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Ja błam w przedziale 13-16 czyli spokojnie mogłśmy się minąć, tym bardziej, że w Stradim siedziałam dłużej, jak zwkle
Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość
właśnie mnie oświeciło - ja też byłam w piątek w galerii między 14-15 tyle że głównie w h&m
No to byłyśmy wszystkie Ciekawe czy sie widziałyśmy
Ja o dziwo do H&M nie zajrzałam tym razem.

Cytat:
TŻ wyjeżdża jutro do Niemiec, do klienta. Z powodu braku kierowcy nie zapisałam się na czwartkowy wykład o architekturze Muszę poważnie pomyśleć o jeździe samochodem, przecież nie mogę wiecznie liczyć na kogoś
Masz prawko i nie jeździsz czy nie masz prawda po prostu??

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
J
No i już wszystko wiem. TŻ ma kolejną wystawę . Ale jaja! Ciągle wisi w ratuszu (to już chyba ekspozycja stała bo wisi tam prawie 3 miesiące i na razie go nie zdejmują), w galerii (ale tam go zdejmują w czwartek po pokazie jego filmów), a od niedzieli w tym klubie . I teraz tylko czekać aż jego obrazy pójdą jak świeże bułeczki .
Gratulacje dla TŻ
Trzymam kciuki żeby zaczął sie sprzedawać

Cytat:
Ja nie wiem jaka u Was pogoda, ale ja chodzę nadal w kozakach i płaszczu, że nie wspomnę o zasmarkaniu, które nie sprzyja rozbieraniu się wiosennemu

W balerinach, w szoku jestem

U mnie jest na prawdę gorąco..dziś to już przesada bym powiedziała.
Siedzę w biurze z otworzonymi drzwiami i i popijam kawkę. Uwielbiam ten czas gdy mogę pracować słysząc ruch uliczny i czuć świeże powietrze

Ja z mojej jestem mega zadowolona. Chciałabym jeszcze szarą.
Jest na prawdę nietuzinkowa.
Moja emilka ma 120 cm pasek i moge sie nim cała owinąć

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
Pytanie do Dorinki, ale podzielę się moimi obserwacjami . Jeśli to popularny model to szansa jest duża. Kilka razy widziałam jak jakieś "stare" chodliwe modele pojawiały się w nowościach po tym jak wcześniej zostały wyprzedane. Nie wiem jak z mniej popularnymi.
Cytat:

Chodzi o wyprzedane buty, zazwyczaj są szybko dostępne, zapisz się aby Cię powiadomili kiedy będą dostępne, poprzez maila
No co Wy..ja prosiłam o dostępność chyba ze czterech par butów i dupa blada.

W zeszłym roku moja siostra zachorowała na jedne kozaki i dzwoniłam spytać czy jest jeszcze szansa na rozmiar 37 to usłyszałam że nie ma i rzadko wznawiają sprzedaż wyprzedanego już modelu

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2010-03-23 o 09:35
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 09:35   #1510
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Żartujesz chyba Jak za wcześnie..dziś jest tak ciepło że przyszłam do pracy w skorce a pod spodem miałam tylko bokserę bo sweter musiałam zdjąć z powodu zapocenia. I znowu żałuję że londyńskich nie założyłam

Ja kupowałam dużo w butyku. Jak coś wyprzedane to małe sznse że jeszcze będzie..chyba nawet zerowe

Siedzę w biurze z otworzonymi drzwiami i i popijam kawkę. Uwielbiam ten czas gdy mogę pracować słysząc ruch uliczny i czuć świeże powietrze

Ja z mojej jestem mega zadowolona. Chciałabym jeszcze szarą.
Jest na prawdę nietuzinkowa.
Moja emilka ma 120 cm pasek i moge sie nim cała owinąć
To my chyba w innym kraju jesteśmy, ja mam sweter, płaszcz, kozaki nieocieplane

To jakim cudem Twoja Emilka ma 120 cm a Miśka 80 cm ?????
Swoją drogą jaki to problem robić dłuższe paski z regulacją, ja tego nie kumam

Poemi to pokaż jakąś torbę o zmniejszonym wymiarze, idealną Twoim zdaniem

Edit
To może ja miałam farta, bo szybko wznowili sprzedaż i dostalam powiadomienie mailem

Czas edycji: 2010-03-23 o 09:36
Stary 2010-03-23, 09:37   #1511
twin--maid
Zakorzenienie

Cześć.

Haniu w Warszawie nie jest tak ciepło. Owszem jest słoneczko ale w cieniu 10 stopni.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-23, 09:41   #1512
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
To racja, czyli polecasz bardziej tą torbę Amy dobrze zapamiętałam

Tak imprezową znacznie łatwiej kupić, kurcze torebka jest taka ważna , nie lubię mieć nietrafionych zakupów, stwierdzam że już z butami jest łatwiej
ja mam Andy - szarą i czerwoną, te lubię bardzo

Cytat:
To my chyba w innym kraju jesteśmy, ja mam sweter, płaszcz, kozaki nieocieplane

To jakim cudem Twoja Emilka ma 120 cm a Miśka 80 cm ?????
Swoją drogą jaki to problem robić dłuższe paski z regulacją, ja tego nie kumam

Edit
To może ja miałam farta, bo szybko wznowili sprzedaż i dostalam powiadomienie mailem
to ja też nic nie rozumiem z tymi paskami
Stary 2010-03-23, 09:44   #1513
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje dla TŻ
Trzymam kciuki żeby zaczął sie sprzedawać

Poprzednia seria poszła od razu, a teraz TŻ zaczął nową i postanowił, że nie będzie już do niej wracać... I teraz tylko czekamy aż ta nowa pójdzie . Moim zdaniem ta nowa jest genialna, znajomi też tak myślą . W sumie na razie TŻ nie wystawił tego jeszcze do kupienia... Ale to kwestia dni. I wszystko będzie jasne

W niedzielę na kazimierzu poszliśmy do kawiarni. Usiedliśmy na przeciwko drzwi i sobie kawkę piliśmy i patrzyliśmy na ulicę. W pewnym momencie przyszła kelnerka i zapytała czy nam te drzwi zamknąć. Oczywiście odpowiedzieliśmy, że nie . Było bardzo przyjemnie

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
Hmm... Postaram się znaleźć zdjęcie mojej gdzieś w necie .
Stary 2010-03-23, 09:55   #1514
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Mhm, czyli nie wiadomo. Muszę czatować

Cytat:
Która fajniejsza jest Twoim zdaniem ?

Właśnie się zapisałam Tylko ciekawa jestem, czy w ogóle będzie dostawa
Ja lubię obydwie torebki, są całkiem różne. Jednak bardziej zgrabną i elegancką torebką jest Ana. Ma krótsze rączki, przez co lepiej się ją nosi (bo ja obydwie noszę w ręce, nie podobają mi się z tym doczepianym paskiem). Wklejam obydwie torebki - pochrzaniło mi się, Elvie to ta beżowa, a Ana - czarna.

Cytat:

Masz prawko i nie jeździsz czy nie masz prawda po prostu??

No co Wy..ja prosiłam o dostępność chyba ze czterech par butów i dupa blada.

W zeszłym roku moja siostra zachorowała na jedne kozaki i dzwoniłam spytać czy jest jeszcze szansa na rozmiar 37 to usłyszałam że nie ma i rzadko wznawiają sprzedaż wyprzedanego już modelu
Ja przyszłam do pracy wprawdzie nie za grubo ubrana, ale bez jaj - mam cienką bluzkę z długim rękawem, bolerko z rękawem 3/4, dżinsy, botki, kurtko-płaszczyk jesienno-wiosenny i apaszkę Właśnie sprawdziłam pogodę na wp.pl, w Katowicach jest 10 st.

Widzę, że z tymi wyprzedanymi modelami to serio różnie bywa Co osoba, to inna opinia.

Mam prawko od dwóch lat i nie jeżdżę. W niedzielę szwagier (był moim instruktorem) wyciągnął mnie i trochę pojeździłam. Mega stres był

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2010-03-23, 09:59   #1515
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Mhm, czyli nie wiadomo. Muszę czatować

Właśnie się zapisałam Tylko ciekawa jestem, czy w ogóle będzie dostawa
Ja lubię obydwie torebki, są całkiem różne. Jednak bardziej zgrabną i elegancką torebką jest Ana. Ma krótsze rączki, przez co lepiej się ją nosi (bo ja obydwie noszę w ręce, nie podobają mi się z tym doczepianym paskiem). Wklejam obydwie torebki - pochrzaniło mi się, Elvie to ta beżowa, a Ana - czarna.

Ja przyszłam do pracy wprawdzie nie za grubo ubrana, ale bez jaj - mam cienką bluzkę z długim rękawem, bolerko z rękawem 3/4, dżinsy, botki, kurtko-płaszczyk jesienno-wiosenny i apaszkę Właśnie sprawdziłam pogodę na wp.pl, w Katowicach jest 10 st.

Widzę, że z tymi wyprzedanymi modelami to serio różnie bywa Co osoba, to inna opinia.

Mam prawko od dwóch lat i nie jeżdżę. W niedzielę szwagier (był moim instruktorem) wyciągnął mnie i trochę pojeździłam. Mega stres był
nad tą szarą się zastanawiałam, ale w końcu jej nie wzięłam, chociaż podoba mi się

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-23, 10:01   #1516
dorinka30
Zakorzenienie

Asiuk ładne te torebki , ale pasują mi do obcasów zwłaszcza, jak założyć taką torebkę do zwykłych balerinek np. ? Mnie się to gryzie, ta torebka zbyt zobowiązująca, elegancka, nie wydaje Wam się tak ???

Mnie np. pasuje taki styl do balerin na codzień
http://etorebka.pl/s03.php?f=0149

Albo na luzaku, ta torba listonosza wymiata moim zdaniem

http://etorebka.pl/s03.php?f=0177

Czas edycji: 2010-03-23 o 10:07
Stary 2010-03-23, 10:09   #1517
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
nad tą szarą się zastanawiałam, ale w końcu jej nie wzięłam, chociaż podoba mi się
Mam ją prawie rok i nic się z nią nie dzieje, a bardzo często w niej chodzę (teraz częściej w Anie). Moim zdaniem jest bardzo porządnie wykonana

Cytat:
Asiuk ładne te torebki , ale pasują mi do obcasów zwłaszcza, jak założyć taką torebkę do zwykłych balerinek np. ? Mnie się to gryzie, ta torebka zbyt zobowiązująca, elegancka, nie wydaje Wam się tak ???

Ta, którą wkleiłaś, też mi się podoba.

Ja nosiłam tę jasną do pseudoskórki zielonej i brązowych balerin - moim zdaniem świetnie się prezentowała, dla mnie ta jasna wcale nie jest taka elegancka, bo jest dość duża. Gdyby była mniejsza, to może by się gryzła z balerinami.

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2010-03-23, 10:14   #1518
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

Albo na luzaku, ta torba listonosza wymiata moim zdaniem

http://etorebka.pl/s03.php?f=0177
Ta listonoszka mi się podoba, ale czarna Bardzo fajna i taka codzienna właśnie, przy tym dość pojemna chyba.

Ja nie uważam, żeby tamte wklejone przez Asiuk były zbyt eleganckie do codziennych ciuchów. Eleganckie torebki są małe, mi się kojarzą też, że są błyszczące, a te mają fajne kolory i ciekawe kształty.
Stary 2010-03-23, 10:14   #1519
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Mam ją prawie rok i nic się z nią nie dzieje, a bardzo często w niej chodzę (teraz częściej w Anie). Moim zdaniem jest bardzo porządnie wykonana

Ta, którą wkleiłaś, też mi się podoba.

Ja nosiłam tę jasną do pseudoskórki zielonej i brązowych balerin - moim zdaniem świetnie się prezentowała, dla mnie ta jasna wcale nie jest taka elegancka, bo jest dość duża. Gdyby była mniejsza, to może by się gryzła z balerinami.
Ok. ryzyk fizyk, zwłaszcza, że gdyby naprawdę była kicha to można oddać i już

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-23, 10:15   #1520
Poemi
Zakorzenienie

Hmm... Nie mogę znaleźć zdjęcia tej mojej . W każdym razie moim zdaniem w Jacqueline Riu mają bardzo sensowne torebki
Stary 2010-03-23, 10:23   #1521
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Ta listonoszka mi się podoba, ale czarna Bardzo fajna i taka codzienna właśnie, przy tym dość pojemna chyba.

Ja nie uważam, żeby tamte wklejone przez Asiuk były zbyt eleganckie do codziennych ciuchów. Eleganckie torebki są małe, mi się kojarzą też, że są błyszczące, a te mają fajne kolory i ciekawe kształty.
No czarna, czarna ta listonoszka, każda jest inna właśnie , weszła ponoć Emilka i jest panika, wszystkie się czają więc nie wiem czy ulec społecznej euforii czy zachować spokój
Stary 2010-03-23, 10:23   #1522
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
to ja też nic nie rozumiem z tymi paskami
ja wczoraj po przyjściu do domu od razu zmierzyłam pasek bo ciekawa byłam czy ten mój ma tylko 80 cm...i okazało się że aż 120 cm.
A wolałabym taki 80 cm.
Cytat:
W niedzielę na kazimierzu poszliśmy do kawiarni. Usiedliśmy na przeciwko drzwi i sobie kawkę piliśmy i patrzyliśmy na ulicę. W pewnym momencie przyszła kelnerka i zapytała czy nam te drzwi zamknąć. Oczywiście odpowiedzieliśmy, że nie . Było bardzo przyjemnie .
.....my to samo zrobiliśmy w sobotę.

Cytat:

Widocznie mi podobają sie te niechodliwe modele
To koniecznie zacznij jeździć. Im dłużej z tym będziesz zwlekać tym gorzej.
A może weź kilka jazd z instruktorem.
Ja wzięłam 5 godzin i bardzo mi to pomogło w powrocie do jeżdżenia
Stary 2010-03-23, 11:19   #1523
dorinka30
Zakorzenienie

Ja tam ślepa jestem chyba, ale nie widzę tej słynnej Emilki na stronie etorebki ? a dziewczyny na wątku twierdzą, że jest
Stary 2010-03-23, 11:28   #1524
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam ślepa jestem chyba, ale nie widzę tej słynnej Emilki na stronie etorebki ? a dziewczyny na wątku twierdzą, że jest
ja też nie widzę, więc nie wiem, o co chodzi. Niech ci linka wkleją
Stary 2010-03-23, 11:48   #1525
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
jTo koniecznie zacznij jeździć. Im dłużej z tym będziesz zwlekać tym gorzej.
A może weź kilka jazd z instruktorem.
Ja wzięłam 5 godzin i bardzo mi to pomogło w powrocie do jeżdżenia
Wiem, że muszę się przełamać. Tylko że ja bardzo się boję jeździć - i jako kierowca, i jako pasażer Wydaje mi się, że to jednak nie dla mnie.

Najchętniej pojeździłabym z moim szwagrem właśnie. Jestem do niego przyzwyczajona, poza tym to na serio dobry instruktor, wie, jak do mnie podejść

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2010-03-23, 11:59   #1526
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
ja też nie widzę, więc nie wiem, o co chodzi. Niech ci linka wkleją
JUż wiem

http://etorebka.pl/s03.php?f=0236 ten link wklejasz, i zmieniasz później numerecję o jeden typu nast 0237 itd.itd, wstawiają właśnie nowe modele Czekam az skończą , bo widziałam kilka fajnych modeli
Stary 2010-03-23, 12:03   #1527
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
JUż wiem

http://etorebka.pl/s03.php?f=0236 ten link wklejasz, i zmieniasz później numerecję o jeden typu nast 0237 itd.itd, wstawiają właśnie nowe modele Czekam az skończą , bo widziałam kilka fajnych modeli

i po co mówiłaś

Piękne te kolory zielone, morskie, turkusy. Przydałoby mi się coś w tym kolorze a kasy brak
Stary 2010-03-23, 12:14   #1528
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
JUż wiem

oł noł
etorebkowe nowości.

Mam nadzieję że wszystko będzie paskudne

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:
Wiem, że muszę się przełamać. Tylko że ja bardzo się boję jeździć - i jako kierowca, i jako pasażer Wydaje mi się, że to jednak nie dla mnie.

Najchętniej pojeździłabym z moim szwagrem właśnie. Jestem do niego przyzwyczajona, poza tym to na serio dobry instruktor, wie, jak do mnie podejść
Prawdziwą przyjemność odczuwa sie jak się trochę pojeździ. Początki wcale nie sa przyjemne..ja też sie bałam.
Tak na prawdę dopiero od niedawno (czyli po jakiś 2 latach jeżdżenia) czuję sie za kierownicą w miarę pewnie i pojadę w każdych warunkach pogodowych bez wielkiego starchu.
W tym przypadku najwazniejsza jest praktyka.
A jak masz spokojnego nauczyciela to korzystaj i ucz się Może się okazać że jednak lubisz jeździć
Stary 2010-03-23, 12:42   #1529
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
i po co mówiłaś

Piękne te kolory zielone, morskie, turkusy. Przydałoby mi się coś w tym kolorze a kasy brak
Ta zieloona boska, tylko dlaczego zielona ? Nie mam nic zielonego na wiosnę/lato

Cytat:
oł noł
etorebkowe nowości.

Mam nadzieję że wszystko będzie paskudne

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Prawdziwą przyjemność odczuwa sie jak się trochę pojeździ. Początki wcale nie sa przyjemne..ja też sie bałam.
Tak na prawdę dopiero od niedawno (czyli po jakiś 2 latach jeżdżenia) czuję sie za kierownicą w miarę pewnie i pojadę w każdych warunkach pogodowych bez wielkiego starchu.
W tym przypadku najwazniejsza jest praktyka.
A jak masz spokojnego nauczyciela to korzystaj i ucz się Może się okazać że jednak lubisz jeździć
Chyba wszystko będzie właśnie ładne , już nie wiem co mam zamówić może hurtem wezmę, jak buty, żartuję za drogie

Asiuk jazda samochodem to jedna z większych przyjemności w życiu, zaraz po sexie i jedzeniu Także nie zaprzepaść tego
Stary 2010-03-23, 12:47   #1530
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Ta zieloona boska, tylko dlaczego zielona ? Nie mam nic zielonego na wiosnę/lato

Chyba wszystko będzie właśnie ładne , już nie wiem co mam zamówić może hurtem wezmę, jak buty, żartuję za drogie

Asiuk jazda samochodem to jedna z większych przyjemności w życiu, zaraz po sexie i jedzeniu Także nie zaprzepaść tego
Właśnie szkoda że one nie tak tanie jak Sigmowe buty
Powiem szczerze mnie nic nie powaliło. Chyba kupię ze starej kolekcji coś.
Ja potrzebuję jednak coś szarego..te turkusy a tym bardziej zielenie do mnie nie przemawiają

hihihi co do jeżdżenia masz rację...tylko u mnie jeszcze przed autem są narty
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości