|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
gorgulek dzięki za odp.
Szczoteczką tez nie dałam rady
|
#1772 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
ja pewnie dzis znow wybede na caly dzien
ahh jak fajnie, ze w koncu jest cieplo ![]() czeko jak Wercia skonczy roczek to zostaw jej dlugie wloski i zetnij jej tylko grzywke na rowno - bedzie fajnie wygladac
|
|
#1773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czy poreczycieli wpisuje sie do BIK? |
|
|
|
|
#1774 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego bedziemy musieli w ogrodzie zrobic małemy piaskowinice, jakaś zjezdzalnie kupic i hustawke. Biedny Twoj tata Ale musiał przezyc, napewno bol niesamowity. Taki w sumie niepozorny wypadek a tyle szkody narobił. Życze mu szybkiego powrotu do formy. Cytat:
Cytat:
![]() I jak sie czujesz z @ po tak długim jej braku? ![]() Cytat:
Dla Bartusia za piersze raczki ![]() Kolejny dzieciaczek bez apetytu Bartus chyba bardzo tesknił za Tobą stad ten histeryczny płacz. Cytat:
Teraz tylko małe malowanko i mozna sie wprowadzac ![]() Nie byłam na Alicji i sie nie wybieram Nie przepadam za takimi bajkami, moze jak kiedys bedzie juz dostępny w sieci to obejrze. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Duzo zdrowka mu zycze
|
|
|
#1775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tego nie wiem akurat. Musiałabyś zapytać w Urzędzie Pracy. Zależy co tam podpisywałaś. Jeśli poręczyciel wyraża zgodę na BIK to jest tam. Zazwyczaj o to nie pytają i od razu wpisuje się, że klient się zgadza i klient to podpisuje. |
|
|
|
|
#1776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale powoli wybijam mu to z glowy |
|
|
|
|
#1777 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Co do dotacji, myślę, ze nie ma jej w Biku, a co za tym idzie nie ma po niej śladu. Jeżeli została "ujawniona", to powinna być troszkę inaczej traktowana niż poręczenie kredytu, ale na 100% nie jestem pewna, poza tym każdy bank ma inne podejście. Tuli, gratuluję domku Ania śliczniutka Magi, przytulam Abyście szybko przegonili to cholerstwo ![]() Sylko, współczuję @. A ja jeszcze nie mam ![]() Tamte wie plamki, to nie wiem co to było... Aniu, Svi brawa dla synalków za raczki ![]() Angy, ja też czyściłam szczoteczką Svi, mam nadzieję, że Tata dobrze to zniesie, a operacja nie będzie potrzebna Kasiu, teraz Tobie gratuluję spadku wagi ![]() (Cass już wcześniej biłam brawa) Przyłączam się do Mam marudzących dzieciaczków... Antek dwa dni jest tak marudzący, że szok, płacze, nie chce się sam bawić. Nic zrobić nie mogę. Drugi ząbek na dole już się przebił, wieć wiadomo o co chodzi.. Z tego wszystkiego nie pojechałam wczoraj na zakupy. Nie chciałam szukać na łapu capu produktów i przypominać sobie w sklepie składników (wczoraj nie było mozliwości sprawdzić przepisów i napisać listy). dzisij podejście nr 2. Obiad mam, więc w czasie dobrego nastroju Antka będę wertowała potrawy Idę na śniadanko Dużo Zdrówka
|
|
#1778 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla Bartoszka![]() Tęsknić raczej nie tęskniłam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kiedyś wreszcie przyjdzie pora,że nie będziesz musiała ![]() dla Marcelka.Cytat:
zeby wrócił dobry nastrój.Cytat:
biedny Maciuś stale coś aby szybko pokonał to choróbsko---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
Oczywiście wolałam stan sprzed ![]() Cytat:
Ale Ci dobrze ![]() Witaj w klubie Dzień dobry babeczki!!! Nocka nawet nie najgorzej nam minęła ![]() Teraz Bartosz przysnął,to ja do Was na chwilkę,ale zaraz idę sprzatać w kuchni.Trzeba w szafkach porządki porobić ![]() Pogoda dzisiaj u nas rewelacyjna,od rana piękne słoneczko Będzie długi spacerek Miłego dzionka kochane |
|||||||||
|
|
|
#1779 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() (teraz mamy jedno auto i Tz jest nim w pracy a jak jest ladna pogoda to jade autobusem) ale tam mam kolezanki i moge siedziec pol dnia z nimi a potem ide do mamy i czekam na TZdzieki dziewczyny za mile slowa odnosnie taty bo ja Wam nie mowilam - moj tata wypadl jednak przez to okno do ogrodu i akurat tam gdzie upadl lezaly cegly i on wlasnie na nie spadl ![]() szczescie w nieszczesciu, ze nie uderzyl glowa tylko reka bo juz nie mialabym ojca
|
|
|
#1780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będzie dobrze! |
|
|
|
|
#1781 |
|
Ola-Unhola
|
Matko............
Kobieta podczas libacji alk. urodziła dziecko i wrzuciła je do pieca i spaliła..........Tłumaczy ła, ze urodziła już martwe........ Jezu, nie mogę, Matko boska, co za ........
|
#1782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie mogę.... |
|
|
|
|
#1783 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
wpadam tylko przelotem bo jestem w wirze przedświątecznych porządków, do tego pogoda śliczna i spacerki też długie sobie robimy Magi, ściskam was mocno, dużo zdrówka dla Maciulka Mariolu, ciebie też ściskam, żałuję ze nie jesteśmy w stanie wirtualnie Ci pomóc Miramej, mam nadzieję, że u was już troszku lepiej ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Słysze smoczek uderzający o szczebelki łóżeczka ;-) zmykam
|
|
#1784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
gorgulku są nasze węzowe buciki
|
|
|
|
#1786 |
|
Ola-Unhola
|
Zgadzam się, ludzie potrafią być gorsi niż zwierzęta.
Ja nie mogę się pogodzić z tym, że takich zwyrodnialców jest pełno. Dla mnie to nie do ogarnięcia, nie na moje nerwy.... . . . . ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Kurcze mam do dostąpienie balerinki szare, ale na małą nóżkę 36, wkł. 23 Nie ma takiego maluszka u nas?
|
#1787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć mamusie
![]() Nadrobiłam wszystko ![]() Gratuluję kolejnych pierwszych osiągnieć dzieciaków, pierwszych słów, pierwszych "numerów" jakie dzieciaki Wam zafundowały ![]() Dużo zdrówka dla dzisiejszych solenizantów. Gratuluję ubytych kg ![]() Sviniecka - faktycznie szczęście w nieszczęściu z Twoim tatą... Życzę mu dużo zdrowia i żeby ułożyło się dobrze z tą ręką. U nas nic szczególneg się nie wydarzyło... Jak tylko mam wolne to spacerujemy, spacerujemy i spacerujemy ![]() Czy menu mojego Przemka moze być takie?? 8 - kaszka "pyszne śniadanie" lub mleko z kleikiem 11 - obiadek 14 - mleko 17 - deserek 19 - kaszka "smaczny sen" no i w nocy lub nad ranem mleko... Cytat:
no nie mogę... dosłownie jak sobie pomyślę co czuło to biedne dzieciatko to mi słabo... Takie wieści to już nie na moje nerwy i wrażliwość w sprawach dzieci bo tak jak Wy odkąd mam Przemka to jestem masakrycznie wyczulona na takie rzeczy...Niech ją cholera weźmie!!!!!!!!! Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2010-03-23 o 14:11 |
|
|
|
|
#1788 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Będzie dobrze Cytat:
Naprawdę nie mogę biedne maleństwo,musiało trafić na taką francę.Kuchnia ogarnieta,obiad zrobiony i znikamy na spacerek A tu pustki. |
||
|
|
|
#1789 |
|
Zakorzenienie
|
O jo joj... Ale cisza...
W sumie się nie dziwię... Grzechem by było siedzieć przed komputerem w taka pogodę Ja niestety jestem na to skazana
|
|
|
|
#1790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u nas wcale nie ma takiej super pogody. Jest pochmurno, zawiewa, i chyba wcale nie jest tak ciepło Ale i tak wolałabym z Zosią iść na spacer niż siedzieć w robocie
|
|
#1791 |
|
Ola-Unhola
|
Ja wróciłam i spisałam teraz menu i listę zakupową
1. zupa mandarynkowa by Cass (jaki ma smak?) 2. pierś na wykałaczkach (moje) lub kurczak pod pierzynką by Sweet 3. roladki z łososia z awokado 4. jajka faszer. z pieczarkami. 4. sałatka z zupek chińskich 5. sałatka z tortellini 6. sałatka grecka z fetą 7. jabłka z lodami by Tuli 8. tort za dwa tyg na ur. męża zrobię przepis by Angy, już obiecałam małżowi, bo się napalił ![]() Może być taki zestaw?
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2010-03-23 o 14:27 |
|
|
|
#1792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie w piekarniku karkówka wg Angy - tzn. nie dokładnie, ale podobnie
|
|
|
#1793 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wiem wiem
Cytat:
Nie mogę tego pojąć... Cytat:
Cytat:
![]() Zaproś mnie
|
|||
|
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam do domu
boli mnie głowa, pewnie z nerwów, a mały już chyba dziś spać nie będzie więc do kąpieli się bawimy ![]() Cass--> dieta weekendowa i tutaj troszkę : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=145572 Adaikaka-ja bym dała o 8 mleczko, o 11 kaszkę, a o 14 obiadek, ale jeśli Przemkowi tak pasuje to chyba ok Przepraszam, ale mam dziś straszną zwiechę i nie będę Wam smęcić. |
|
|
|
#1795 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
My caly dzien poza domem .Unholy, co to za baleriny??? Ja mam 23 cm A i ile za nie?
|
#1796 |
|
Ola-Unhola
|
szare z eko skórki
kupiłam rozm. 37, ale sa na mnie za małe od pięty do czubka mają 23 cm. http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=264
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=264 ![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Hehehe Ubholy czujna jest
|
|
|
|
#1798 | ||||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Uuu, nie stresuj się ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
![]() A tak sobie dochodzę do kompa co jakiś czas. Dzieci shreka oglądają, tzn Antek mniej, raczej bym powiedziała, że prace "remontowe" prowadzi. Odkleja uszczelniacze z okien - On też już poczuł wiosnę
|
|
#1799 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Bidulko ![]() Jakie tu puuuchy, gdzie Wy kobity?
|
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
wpadam na moment, bo jakiś kiepski mam humor Svi, kurcze współczuje tacie, życzę szybkiego powrotu do zdrowia ![]() Unholy, mnie się menu podoba, pyszne , ale się chyba narobisz trochę, co?Miramejku co u Ciebie? miłego popołudnia
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.

Szczoteczką tez nie dałam rady

ahh jak fajnie, ze w koncu jest cieplo

i 31 ma sie stawic na kontrole i sprawdza czy to dziala i zaczyna sie zrastac, jezeli tak, to prawdopodobnie miesiac w gipsie conajmniej pod stala kontrola, jezeli nie zacznie sie nic zrastac to od razu w ten dzien zostaje w szpitalu na operacje, lekarz powiedzial, ze raczej na to ma sie przygotowac, tylko kwestia jest taka, ze te sruby, ktore musi miec sa niedostepne w polsce i trzeba je sprowadzac z zagranicy ehhh a boli ojca okrutnie - wtedy 3 miesiace w gipsie
Ale musiał przezyc, napewno bol niesamowity.
Nawet na spacerze było źle.Moje biedactwo 

Dla Bartusia za piersze raczki
Mialam tez jeszcze jednego pana z firmy przeprowadzkowej i chyba wreszcie sie na Niego zdecydujemy. Szukam tez ekipy polskich malarzy, aby nam w tym nowym domu pomalowali- jesli sie da, to wole zaplacic rodakowi, lepiej wytlumacze o co mi chodzi

jak nigdy.

biedne maleństwo,musiało trafić na taką francę.

boli mnie głowa, pewnie z nerwów, a mały już chyba dziś spać nie będzie więc do kąpieli się bawimy