Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-22, 15:44   #2551
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
Wiem, ale tamten używany Najwyżej jak nikt nie kupi to obniże cene, ale narazie nie mam zamiaru dokładać do tego
Wiem, już widziałam

Ja się za to uczyłam, aż nie wierze Ale i tak nie poprawie się przed wywiadówką
ja wystawiłam za 23,50 i poszło

a ja poszłam z TI
dzisja zebranie, ale moja mama nie idzie

skumaj ,ze kumpel napisał mi usprawiedliweinie a ja daty pomyliłam

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Witam !

Ja odpoczywam cały tydzień, to chociaż w niedzielę przydałoby się "popracować" ździebko !

Ja - pryskam : psik, psik i czekam aż się całkowicie wchłonie. Następnie - krem.

U mnie pada już trzeci dzień i wszystko tonie w gliniastym błocie.

Żeby to jakaś grypka przypadkiem nie była ... Trzym się ciepło !
Przy antybiotykach pij jogurt.

Żebym to ja tak apetyt straciła ...
Wcale się nie dziwię, że Ci niedobrze. Herbata {garbniki i barwniki} na pusty żołądek + parówka niewiadomego pochodzenia . NO SPA jest dobra na wszystko !

"Macałam" pędzle do minerałów z firmy ISADORA. Z naturalnego włosia i bardzo miękkie. W sklepie nie było wszystkich rodzai, tylko takie do pudru i jeden do cieni {okrągły}. Macie jakieś opinie na temat tych pędzli ?! Mają mieć nową dostawę w tym tygodniu.

Wstyd Kaśka, wstyd ! Czas żebyś i ty za olejowanie się zabrała.
Oj to lenistwo ...
A mnie to już fryzjer uniżenie się kłania. Zarosłam jak nie przymierzając : Neandertalczyk , a i farbę najwyższy czas położyć.
Sezon "bezczapkowy" czas zacząć !

Śniegu to może już i nie będzie, ale mój nadworny metrolog zapowiada, że ma być jeszcze jeden "rzut" zimna = 0 do -2.

A ja jako tako dom ogarnęłam .

Śnieg stopniał i teraz widać jakie szkody mróz w moim ogródku poczynił. Tak "na oko" : zmarzło mi ponad dwadzieścia iglaków. I to wszystkie ze wschodniej strony. Szkoda ! Wśród nich było trochę szlachetnych gatunków, w tym : trzy moje ukochane daglezje. Poczekam jeszcze, bo były już dobrze ukorzenione to może cosik odbije.
Maxymilian - potwór wykopał wczoraj na trawniku ogromniasty dół. Pewnie już krety i nornice budzą się powoli ze snu zimowego. Ziemia się rusza, to i pies szaleje.
A o świcie jak cudnie ptaszki śpiewają . Słychać już skowronki i widziałam dzikie gęsie i dwa żurawie. Wiosna, wiosna !!!
ale ja dosc sporo psikam tego hydrolatu i chyba nie dałby rady się wchłonąć

ostatnio dziewczyny na wątku pisały,ze były w sephorze i pani tak zahwalała im te pędzle sephory "profesjonalne" co cena to nawet 150zł i miękkością w ogóle EDM nie dorównują
a tak jak pisałam isa dora to mineralna w nazwie jest to moze miękka tylko z pozoru

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
dziendobry
ale mam dzis zalatany dzien... musze isc do banku i odkrecic sytuacje z karta, pojechac zdac w koncu ten egzamin na prawko, wewnetrzny dopiero babcia prosi co by jej firanki powiesic, krolikowi trzeba smyczke kupic i na spacer z nim wyjsc, a i za szkole czas sie zabrac...

no to jak sie wybiore do zlotych to ci wszystko posprawdzam tylko nie wiem czy mi sie uda na dniach, ale w ciagu tygodnia postaram sie to zalatwic

oj tak, to by sie zgadzalo... na szczescie bankomat od razu przy banku a bank od razu przy domku wiec wlosy susze i lece swoja glupote odkrecac

ha, to a i owszem prawda, ALE... tata mnie zapraszal do siebie na wegry za tydzien a bez karty to ja sie nie rusze bo i jak

ja nie wiem co to znaczy silna wola
ale staram sie, ogladam po jednym odcinku dziennie, chociaz ciezko... ale ten 3 sezon to mi jakos nie podchodzi

pomine to zlosliwe pytanie
a powaznie? w lesie, jak wszystko...

ugh, pora sie w tylek kopnac i do roboty!
aa no to trzeba od razu do banku biec

wczoraj 1 dzien wiosny był
dzien wagarowicza w niedziele?
trzeba to sobie odbic

Edytowane przez Mirelkaaa
Czas edycji: 2010-03-22 o 15:45
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 16:52   #2552
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Witam !

Ja odpoczywam cały tydzień, to chociaż w niedzielę przydałoby się "popracować" ździebko !

Ja - pryskam : psik, psik i czekam aż się całkowicie wchłonie. Następnie - krem.

U mnie pada już trzeci dzień i wszystko tonie w gliniastym błocie.

Żeby to jakaś grypka przypadkiem nie była ... Trzym się ciepło !
Przy antybiotykach pij jogurt.

Żebym to ja tak apetyt straciła ...
Wcale się nie dziwię, że Ci niedobrze. Herbata {garbniki i barwniki} na pusty żołądek + parówka niewiadomego pochodzenia . NO SPA jest dobra na wszystko !

"Macałam" pędzle do minerałów z firmy ISADORA. Z naturalnego włosia i bardzo miękkie. W sklepie nie było wszystkich rodzai, tylko takie do pudru i jeden do cieni {okrągły}. Macie jakieś opinie na temat tych pędzli ?! Mają mieć nową dostawę w tym tygodniu.

Wstyd Kaśka, wstyd ! Czas żebyś i ty za olejowanie się zabrała.
Oj to lenistwo ...
A mnie to już fryzjer uniżenie się kłania. Zarosłam jak nie przymierzając : Neandertalczyk , a i farbę najwyższy czas położyć.
Sezon "bezczapkowy" czas zacząć !

Śniegu to może już i nie będzie, ale mój nadworny metrolog zapowiada, że ma być jeszcze jeden "rzut" zimna = 0 do -2.

A ja jako tako dom ogarnęłam .

Śnieg stopniał i teraz widać jakie szkody mróz w moim ogródku poczynił. Tak "na oko" : zmarzło mi ponad dwadzieścia iglaków. I to wszystkie ze wschodniej strony. Szkoda ! Wśród nich było trochę szlachetnych gatunków, w tym : trzy moje ukochane daglezje. Poczekam jeszcze, bo były już dobrze ukorzenione to może cosik odbije.
Maxymilian - potwór wykopał wczoraj na trawniku ogromniasty dół. Pewnie już krety i nornice budzą się powoli ze snu zimowego. Ziemia się rusza, to i pies szaleje.
A o świcie jak cudnie ptaszki śpiewają . Słychać już skowronki i widziałam dzikie gęsie i dwa żurawie. Wiosna, wiosna !!!
A tam, lekki przymrozek to nic wytrzymalo się -15 to wytrzyma się i -2 tylko, pewnie jak będzie wolne od szkoły to mróz, a jak trzeba chodzić to ciepło

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Po 2 dniach by Ci się znudziło
Ja leżałam wczoraj kilka godzin i miałam dosyć, szczególnie tego, że byłam cała mokra :kwasny

Grypka chyba nie, raz w życiu miałam taką prawdziwą z bólami mięśni - masakra. Dziś już mnie tak wszystko nie boli jak wczoraj ale nadal kiepsko się czuję.

Ale to herbata zielona (liściasta) była
A te parówki jedliśmy już kilka razy bo dobre hot dogi tam mają i nic mi nigdy po nich nie było. Chociaż wczoraj faktycznie, cały dzień mi się tym hot dogiem odbijało

Ja się wcale nie obrażę jeśli tego śniegu nie będzie

Gratulacje

Byłam dzisiaj w pracy po legitymację ubezpieczeniową, szefowa kręci, żebym zamiast zwolnienia wzięła 2-3 dni urlopu to nic nie stracę z pensji, kiedy mówię, że ok i chcę wypisać wniosek mówi, że chyba jednak nie można tak zrobić bo jakbym miała mieć urlop to w ogóle nie powinno mnie być dzisiaj w pracy i wniosek powinnam wypisać wczesniej, czyli jednak zwolnienie - mówi, żebym wzięła 3 dni ale z tego co się orientuję to za 3 dni jest 70% pensji a jak już są 4 to jest 80% więc chyba wezmę 4. W piątek i tak muszę przyjść do pracy bo będzie ta regionalna i muszę jej dać ten plan, no i potem w sobotę bo nie ma mnie kto zastąpić.
Wiem jak ja bylam chora to też mi sie już troche nudziło pod koniec, zdecydowanie wole raz na jakiś czas zostac w domu jeden dzien niz przez cały tydzien nie chodzic

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
ja wystawiłam za 23,50 i poszło

a ja poszłam z TI
dzisja zebranie, ale moja mama nie idzie

skumaj ,ze kumpel napisał mi usprawiedliweinie a ja daty pomyliłamwczoraj 1 dzien wiosny był
dzien wagarowicza w niedziele?
trzeba to sobie odbic
No to nieźle, a usprawiedliwione w koncu czy nie?
Ja to nie wiem czy mówić o tym zebraniu, bo boje się, ze będzie ze mną źle, ale jak nie powiem i wych bedzie wzywać rodziców do szkoły to jeszcze gorzej

W ogóle musze się pochwalić, poprawiłam jedną jedynke z matmy na 2- no poprostu super

Ja dzien wagarowicza bede swietowac chyba w czwartek bo mam spr z historii, na który sie nie naucze, bo dzisiaj znowu sie musze na matme uczyć, a jutro i w srode nie zdąże w dwa dni na bank A w ogóle to ja dzien wagarowicza mam średnio raz na tydzien

Edytowane przez niby nic
Czas edycji: 2010-03-22 o 16:56
niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 17:14   #2553
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
A tam, lekki przymrozek to nic wytrzymalo się -15 to wytrzyma się i -2 tylko, pewnie jak będzie wolne od szkoły to mróz, a jak trzeba chodzić to ciepło

Wiem jak ja bylam chora to też mi sie już troche nudziło pod koniec, zdecydowanie wole raz na jakiś czas zostac w domu jeden dzien niz przez cały tydzien nie chodzic

No to nieźle, a usprawiedliwione w koncu czy nie?
Ja to nie wiem czy mówić o tym zebraniu, bo boje się, ze będzie ze mną źle, ale jak nie powiem i wych bedzie wzywać rodziców do szkoły to jeszcze gorzej

W ogóle musze się pochwalić, poprawiłam jedną jedynke z matmy na 2- no poprostu super

Ja dzien wagarowicza bede swietowac chyba w czwartek bo mam spr z historii, na który sie nie naucze, bo dzisiaj znowu sie musze na matme uczyć, a jutro i w srode nie zdąże w dwa dni na bank A w ogóle to ja dzien wagarowicza mam średnio raz na tydzien
no nie
co jej maiałam powiedziec, za za godzinę będę miec nowe usprawieldiwienie?
dam jej za tydzień

gratuluję

ja mam teraz z fizyki takie oceny, ze mi nawet 3 wychodzi o ile ich nie zepsuję
Stary 2010-03-22, 18:29   #2554
ImmortalLover
Zakorzenienie

Mimo jeszcze lekkiego mroziku czuć wiosnę!
Na klasowe waksy już nie idziemy... Rok temu, jako jedyna klasa, poszliśmy z całego dnia nooo i mieliśmy zakaz wycieczek do końca roku xD dziś my musieliśmy organizować jakieś konkursy i inne dup.erele

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 18:51   #2555
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
no nie
co jej maiałam powiedziec, za za godzinę będę miec nowe usprawieldiwienie?
dam jej za tydzień

gratuluję

ja mam teraz z fizyki takie oceny, ze mi nawet 3 wychodzi o ile ich nie zepsuję
U nas czasem tak usprawiedliwa jak sie dni komuś pomylą
3 z fizyki...marzenie ściętej głowy ja jak bede mieć 2 to bede mega szczęśliwa i jeszcze z chemii i matmy ja to sie tak boje, ze będę musia sie znowu poprawiać na koniec np. z chemii tak jak rok temu. To był koszmar i stres jak nie powiem co Zwłaszcza, ze koniec roku, słoneczko świeci a tu trzeba siedziec i sie uczyć

Immortal, my w pierwszej klasie zwalismy chyba jeszcze we wrzesniu tzn pare osób a potem zakaz na wycieczki przez cały semestr Teraz już nie uciekamy raczej, bo i tak nikt sie nie moze zorganizować, no chyba ze ostatni dzien przed jakąs przerwą typu święta, to na ostatnich lekcjach juz prawie nikogo nie ma
Stary 2010-03-22, 19:01   #2556
ImmortalLover
Zakorzenienie

To u nas mało osób chodzi ostatnio na wos i na fizykę. Wychowawczyni jakoś sobie z tego nic nie robi (a dziwne!), ale rok temu to była masakra
Mamy tzw. 'syndrom 2klasy', czyli 8nastki, prawa jazdy etc i nie mamy czasu na naukę (zdaniem nauczycieli ). Ale ja bez względu na to nie mam na nic czasu

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2010-03-22, 19:47   #2557
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
U nas czasem tak usprawiedliwa jak sie dni komuś pomylą
3 z fizyki...marzenie ściętej głowy ja jak bede mieć 2 to bede mega szczęśliwa i jeszcze z chemii i matmy ja to sie tak boje, ze będę musia sie znowu poprawiać na koniec np. z chemii tak jak rok temu. To był koszmar i stres jak nie powiem co Zwłaszcza, ze koniec roku, słoneczko świeci a tu trzeba siedziec i sie uczyć

Immortal, my w pierwszej klasie zwalismy chyba jeszcze we wrzesniu tzn pare osób a potem zakaz na wycieczki przez cały semestr Teraz już nie uciekamy raczej, bo i tak nikt sie nie moze zorganizować, no chyba ze ostatni dzien przed jakąs przerwą typu święta, to na ostatnich lekcjach juz prawie nikogo nie ma
ja się boje o tą je**** TI, bo to ocena na świadectwo maturalne
a ja nie wiem jak na 2 wyciągnąć a 3 chcę
trzebabyło wczesniej myśleć
ja z 1 chemii uciekłam z dziewczynami i tak poznałysmy się i się kolegaujemy

a która klasa jest lżejsza 1 czy 2?
Stary 2010-03-22, 19:53   #2558
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
To u nas mało osób chodzi ostatnio na wos i na fizykę. Wychowawczyni jakoś sobie z tego nic nie robi (a dziwne!), ale rok temu to była masakra
Mamy tzw. 'syndrom 2klasy', czyli 8nastki, prawa jazdy etc i nie mamy czasu na naukę (zdaniem nauczycieli ). Ale ja bez względu na to nie mam na nic czasu
U mnie czy 18 czy coś innego to i tak nie mam czasu, bo jestem strasznie niezorganizowana ale nawet jak mam czas to przeciez nie bede sie cały czas uczyć, bo po pewnym czasie mózg juz mi przestaje pracowac
Stary 2010-03-22, 19:53   #2559
ImmortalLover
Zakorzenienie

jak dla mnie, obecnie 1

Stary 2010-03-22, 20:03   #2560
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
ja się boje o tą je**** TI, bo to ocena na świadectwo maturalne
a ja nie wiem jak na 2 wyciągnąć a 3 chcę
trzebabyło wczesniej myśleć
ja z 1 chemii uciekłam z dziewczynami i tak poznałysmy się i się kolegaujemy

a która klasa jest lżejsza 1 czy 2?
A ja mam świadectwo maturalne głęboko gdzieś Ważne, żeby zdać mature Świadectwo i tak nigdzie nie jest potrzebne.

Moim zdaniem pierwsza, ale w sumie nie wiem czemu Może dlatego, ze miałam 1 fizyke, 1 chemie, 3 matmy - teraz mam 2 fizyki, 2 chemie, 4 matmy, ale to wszystko zalezy od rozkładu godzin na całe 3 lata. Ale ogólnie to i tak mam wrażenie, ze musiałam sie mniej uczyć niz teraz

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

No ale w drugiej jest juz psychicznie lepiej, bo wiesz ze jeszcze max rok uczenia sie głupot, teraz juz w sumie tylko ze 3 miesiace z nieprofilowanych przedmiotów w 3kl mam tylko matme, biologie i języki plus religia i wf ale to jak nie lekcje
Stary 2010-03-22, 20:29   #2561
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
A ja mam świadectwo maturalne głęboko gdzieś Ważne, żeby zdać mature Świadectwo i tak nigdzie nie jest potrzebne.

Moim zdaniem pierwsza, ale w sumie nie wiem czemu Może dlatego, ze miałam 1 fizyke, 1 chemie, 3 matmy - teraz mam 2 fizyki, 2 chemie, 4 matmy, ale to wszystko zalezy od rozkładu godzin na całe 3 lata. Ale ogólnie to i tak mam wrażenie, ze musiałam sie mniej uczyć niz teraz

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

No ale w drugiej jest juz psychicznie lepiej, bo wiesz ze jeszcze max rok uczenia sie głupot, teraz juz w sumie tylko ze 3 miesiace z nieprofilowanych przedmiotów w 3kl mam tylko matme, biologie i języki plus religia i wf ale to jak nie lekcje
aa ja mam 2 fizyki, 2 chemie i 4 matmy

no tak, ale potem to świedectwo w pracy pokazujesz

ja mam tak zmiennie
raz mi się wydaje, ze wazne zeby zdac tą mature i dowiedzenie, bo na dziennie studia na 100% nie idę, a innym razem, ze wypadaloby zeby to swiadectwo jakos wyglądalo bo będę je całe zycie pokazywać

mogłam isc do LO gdzie mialabym lepsze oceny to i swiadectwo ładniejsze by bylo

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

w ogole jak zwykle dzisiaj rano i jadłam i piłam herbatę w łózku i wylałam
zalałam posciel, siebie i telefon
a, ze mam z klapką to mi się normalnie przyciski na ekranie odbiły i nie chcą zniknąć
czysciłam łózko ale chyba nie pusciło, a co gorsza nie wyschło, bo jest mokrutkie i muszę jakies ręczniki na to położyc
jak sie urodziło ciamajda to tak potem jest
Stary 2010-03-22, 20:33   #2562
Sleeping_Vampire
Przyczajenie

Hej. Jestem nowa w tym wątku. Dopiero teraz go znalazłam

Powiem wam ze tez jestem maniaczką włosów, ale pewnie nie zaangażowaną w takim stopniu co wy.
Ostatnio scięłam, co spowodowało u mnie czarną rozpacz, ale w tej chwili zapuszczam.

Włosy rosną mi zdecydowanie za wolno. ;| Znacie jakies sztuczki zeby rosly szybciej? ale takie raczej domowe, bo nie mam zbyt duzych mozliwosci;P

Jesli chodzi o pielegnacje, dla mnie podstawą jest : częste mycie włosów, odzywka bez splukiwania, i odzywka w spreju. Do tego często częszę moje włoski. Popadłam prawie w manię, choć wiem, ze nadmierne czesanie nie sprzyja ich zdrowiu ! ;(

Edu.
Sleeping_Vampire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 20:44   #2563
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Żebyś się nie zdziwiła
Cytat:
Tak naprawdę, to nie pokazujesz, najważniejszy jest dyplom, a świadectwo maturalne to ewentualnie do punktów przy rekrutacji na studia i to jeszcze z wybranych przedmiotów.

Ewentualnie potem dzieciom swoim
Cytat:
Napisane przez Sleeping_Vampire Pokaż wiadomość

Powiem wam ze tez jestem maniaczką włosów, ale pewnie nie zaangażowaną w takim stopniu co wy.
Ostatnio scięłam, co spowodowało u mnie czarną rozpacz, ale w tej chwili zapuszczam.

Włosy rosną mi zdecydowanie za wolno. ;| Znacie jakies sztuczki zeby rosly szybciej? ale takie raczej domowe, bo nie mam zbyt duzych mozliwosci;P

Jesli chodzi o pielegnacje, dla mnie podstawą jest : częste mycie włosów, odzywka bez splukiwania, i odzywka w spreju. Do tego często częszę moje włoski. Popadłam prawie w manię, choć wiem, ze nadmierne czesanie nie sprzyja ich zdrowiu ! ;(
Witaj
Powiedz parę słów o Sobie, bo my tu wątek plotkarski mamy, a o sposobach na przyspieszenie porostu przeczytasz na forum fryzjerskim, jest tam na początku wątku takie fajne opracowanie

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 20:51   #2564
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Żebyś się nie zdziwiła

Tak naprawdę, to nie pokazujesz, najważniejszy jest dyplom, a świadectwo maturalne to ewentualnie do punktów przy rekrutacji na studia i to jeszcze z wybranych przedmiotów.

Witaj
Powiedz parę słów o Sobie, bo my tu wątek plotkarski mamy, a o sposobach na przyspieszenie porostu przeczytasz na forum fryzjerskim, jest tam na początku wątku takie fajne opracowanie
e to dobrze
moja mama mowi, ze ona musi kserowac swoje swiadectwo z ostatniej klasy do pracy

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
e to dobrze
moja mama mowi, ze ona musi kserowac swoje swiadectwo z ostatniej klasy do pracy
ah własnie taka świeża ściąga chemiczna z drukarki wyleciała teraz tasma i na długopis
Stary 2010-03-22, 21:36   #2565
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
aa ja mam 2 fizyki, 2 chemie i 4 matmy

ja mam tak zmiennie
raz mi się wydaje, ze wazne zeby zdac tą mature i dowiedzenie, bo na dziennie studia na 100% nie idę, a innym razem, ze wypadaloby zeby to swiadectwo jakos wyglądalo bo będę je całe zycie pokazywać

mogłam isc do LO gdzie mialabym lepsze oceny to i swiadectwo ładniejsze by bylo

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

w ogole jak zwykle dzisiaj rano i jadłam i piłam herbatę w łózku i wylałam
zalałam posciel, siebie i telefon
a, ze mam z klapką to mi się normalnie przyciski na ekranie odbiły i nie chcą zniknąć
czysciłam łózko ale chyba nie pusciło, a co gorsza nie wyschło, bo jest mokrutkie i muszę jakies ręczniki na to położyc
jak sie urodziło ciamajda to tak potem jest
Ja słyszałam, ze świadectwo jest potrzebne jak sie jakieś stypendium na studiach chce [mnie to nie będzie napewno dotyczyć ] a tak to na rekrutacje liczy sie chyba tylko świadectwo z matury tzn z ilością uzyskanych %;

Ja tam nikomu nie zamierzam pokazywać, dzieciom tym bardziej

Cytat:
Napisane przez Sleeping_Vampire Pokaż wiadomość

Cześć Powiedz nam coś więcej o sobie

Cytat:
Żebyś się nie zdziwiła

Witaj
No wiem, mówie o nauce w lo, bo na studiach to 5 razy więcej głupot jest

Cytat:
e to dobrze

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

ah własnie taka świeża ściąga chemiczna z drukarki wyleciała teraz tasma i na długopis
Uczyć się a nie ściągi robić
Ja jutro chyba też mam spr z chemii i ściagi już przygotowane

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Mirelka masz prównanie pędzla dome z angledem? Który lepszy? Wiem, ze pewnie, juz pisalaś, ale nie chce mi sie szukac :p
Stary 2010-03-22, 21:42   #2566
'Estelle'

Cytat:
e to dobrze
Ja nie musiałam
To pewnie zależy od pracodawcy.

Karolina, nie spotkałam się z tym, że potrzebne do "stypy", bo jak ubiegasz się o socjalne, to bierze się pod uwagę zarobki, a naukowe opiera się na ocenach tylko ze studiów.

Stary 2010-03-22, 21:59   #2567
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja słyszałam, ze świadectwo jest potrzebne jak sie jakieś stypendium na studiach chce [mnie to nie będzie napewno dotyczyć ] a tak to na rekrutacje liczy sie chyba tylko świadectwo z matury tzn z ilością uzyskanych %;

Ja tam nikomu nie zamierzam pokazywać, dzieciom tym bardziej

Cześć Powiedz nam coś więcej o sobie

No wiem, mówie o nauce w lo, bo na studiach to 5 razy więcej głupot jest

Uczyć się a nie ściągi robić
Ja jutro chyba też mam spr z chemii i ściagi już przygotowane

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Mirelka masz prównanie pędzla dome z angledem? Który lepszy? Wiem, ze pewnie, juz pisalaś, ale nie chce mi sie szukac :p
no ale tych % to tez by wypadało wiecej miec, ale ja więcj miec nie będę o ile zdam

taa a dzieciom uczice się, bo jak ja byłam młoda...

ja mam taką malutką z 4 teorii praktyki będę się na polskim uczyc

dome jest bardziej puchowy taki bardziej do różu
angled to taki przyjemny maluszek bardziej do rozswietlacza

Cytat:
Ja nie musiałam

Karolina, nie spotkałam się z tym, że potrzebne do "stypy", bo jak ubiegasz się o socjalne, to bierze się pod uwagę zarobki, a naukowe opiera się na ocenach tylko ze studiów.
ale nie kserujesz swojego świadectwa z 3 kl przy ubieganiu się o prace?
ja ostatnio kserowałam tacie swiadectwo i papierek maturalny, bo prace zmieniał....
Stary 2010-03-22, 22:07   #2568
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie
Świadectwo maturalne dodaje się jedynie do papierów potrzebnych przy składaniu papierów na studia, potem wrzucają je do teczki i nikt go nie ogląda przez najbliższe kilka lat

Zdążyłam już obejrzeć wszystkie odcinki One Tree Hill z 7 sezonu, które miałam i nie mam co oglądać
A nie! Mam! Cały sezon Medium, za który nie miałam kiedy się zabrać I jeszcze kilka odcinków Mentalisty

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:
ja ostatnio kserowałam tacie swiadectwo i papierek maturalny, bo prace zmieniał....
Zależy od pracodawcy - jeden będzie chciał świadectwo maturalne + dyplom ze studiów a inny tylko dyplom.
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 22:16   #2569
'Estelle'

Cytat:
Nie kserowałam
Nawet dyplomu nie kserowałam, bo go nie odebrałam z uczelni i na podstawie spisu z indeksu mnie przyjęłi [ale to przypadek szczególny, nie bierzcie przykładu ]

Generalnie świadectwa maturalnego nie potrzeba, chyba, że jest to ostatni dokument w ścieżce edukacji.
Bo np. jak ubiegasz się o pracę podczas studiów, to Twoje świadectwo leży na uczelni i nie bardzo da się skserować.
Cytat:
[I][COLOR=Purple]
Zdążyłam już obejrzeć wszystkie odcinki One Tree Hill z 7 sezonu, które miałam i nie mam co oglądać
A nie! Mam! Cały sezon Medium, za który nie miałam kiedy się zabrać I jeszcze kilka odcinków Mentalisty
Przeczytałam: menelisty
A tak w ogóle - cześć Aga

Drinuję dziś sobie . Dzisiejszej nocy Ala spała od 20 do 6:30 , bez przerwy na jedzonko, jaka zazwyczaj była o 4, więc stwierdziłam, że zawartość % się zutylizuje do tego czasu [do 4 pewnie też by się zutylizowała ].

Stary 2010-03-22, 23:03   #2570
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie musiałam

No ja tak gdzieś slyszałam. Ale jakby nie było to u mnie już za pózno na staranie sie o dobre świadectwo, bo sporo przedmiotów mi juz odchodzi. Zresztą jak mnie nie będą chcieli do pracy przyjąć to sie będe martwić

Cytat:
no ale tych % to tez by wypadało wiecej miec, ale ja więcj miec nie będę o ile zdam

taa a dzieciom uczice się, bo jak ja byłam młoda...

ja mam taką malutką z 4 teorii praktyki będę się na polskim uczyc

dome jest bardziej puchowy taki bardziej do różu
angled to taki przyjemny maluszek bardziej do rozswietlacza

A to angled mi nie potrzebny. Potrafiłam nawet flat topem rozwietlacz nałożyc to domem też dam rade

Chcecie zobaczyc jak wyglądam? Bo chyba jeszcze przez jakieś 2 lata się nie pokazaam w ogóle Jak tak to wstawiłam do galerii jedno zdjęcie, ale zaraz i tak usuwam jakby co to moge potem przesłać linka czy coś
Stary 2010-03-22, 23:30   #2571
blonndee
Wtajemniczenie

ja chce zobaczyc, ja chce!
Stary 2010-03-23, 04:50   #2572
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć, to znowu ja !

Cytat:
W piątek i tak muszę przyjść do pracy bo będzie ta regionalna i muszę jej dać ten plan, no i potem w sobotę bo nie ma mnie kto zastąpić.
Hej altruistko ! Ciekawa jestem czy te koleżanki tak o Ciebie będą się martwić ?! Bierz, jak możesz, zwolnienie i siedź w domu relaksując się i regenerując siły do dalszej walki. Staropolskie porzekadło : "Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie". Niech ta Twoja pożal się Boże szefowa w kasie usiądzie i plan wyrabia.

Cytat:
a tak jak pisałam isa dora to mineralna w nazwie jest to moze miękka tylko z pozoru
Nie chcę minerałków, tylko - pędzle. A że ja , jak ten niewierny Tomasz - paluchem swoim własnym pędzelki macałam. Mięciuchne były ! Nie mam porównania z innymi, ale jak na mój gust miękkie.
Zajrzę w czwartek, może już wszystkie będą mieli.

Cytat:
Gratuluję ! Można ?! ?! ?!

Cytat:
A w ogóle to ja dzien wagarowicza mam średnio raz na tydzien

Cytat:
bo będę je całe zycie pokazywać
Jak nie będziesz miała dyplomu, to chyba tak.

Iza -
dziękuję !

Od wczoraj deszcz nie pada i jest lekki przymrozek . Bardzo dobrze, wysuszy błocko. Mam nadzieję, że od jutra aura nas ciepełkiem zaskoczy .

Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 09:34   #2573
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:

Drinuję dziś sobie . Dzisiejszej nocy Ala spała od 20 do 6:30 , bez przerwy na jedzonko, jaka zazwyczaj była o 4, więc stwierdziłam, że zawartość % się zutylizuje do tego czasu [do 4 pewnie też by się zutylizowała ].
Hej

Fajny serial (a nie żaden Menelista ) - spróbuj obejrzeć

Gratuluję możliwości podrinowania A co piłaś?

Cytat:
Chcecie zobaczyc jak wyglądam? Bo chyba jeszcze przez jakieś 2 lata się nie pokazaam w ogóle Jak tak to wstawiłam do galerii jedno zdjęcie, ale zaraz i tak usuwam jakby co to moge potem przesłać linka czy coś
No tak, to ja się jak zwykle spóźniłam?
Stary 2010-03-23, 11:29   #2574
'Estelle'

Cytat:
No i gdzie to zdjęcie
Cytat:
Od wczoraj deszcz nie pada i jest lekki przymrozek . Bardzo dobrze, wysuszy błocko. Mam nadzieję, że od jutra aura nas ciepełkiem zaskoczy .
Oj, u mnie zaskoczyło
Wczoraj takie mroźne powietrze było, ale dzisiaj super słoneczko
Cytat:

Gratuluję możliwości podrinowania A co piłaś?
Mleczko
Zaprawione likierem kokosowym i ajerkoniakiem kokosowym [który nota bene chyba już się trochę popsuł ].
Pobudka była po 4 ale przetrzymana do 5

Stary 2010-03-23, 15:17   #2575
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie kserowałam
Nawet dyplomu nie kserowałam, bo go nie odebrałam z uczelni i na podstawie spisu z indeksu mnie przyjęłi [ale to przypadek szczególny, nie bierzcie przykładu ]

Generalnie świadectwa maturalnego nie potrzeba, chyba, że jest to ostatni dokument w ścieżce edukacji.
Bo np. jak ubiegasz się o pracę podczas studiów, to Twoje świadectwo leży na uczelni i nie bardzo da się skserować.

to ja mam gdzies te oceny
nie wybieram sie na studia dzienne a ni na żadnemedyczne itp więc to świadectwo mi niepotrzebne

Cytat:
Dokładnie
Świadectwo maturalne dodaje się jedynie do papierów potrzebnych przy składaniu papierów na studia, potem wrzucają je do teczki i nikt go nie ogląda przez najbliższe kilka lat

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Zależy od pracodawcy - jeden będzie chciał świadectwo maturalne + dyplom ze studiów a inny tylko dyplom.
ja skonczyłam oglądac 3 odcinek

Cytat:
No ja tak gdzieś slyszałam. Ale jakby nie było to u mnie już za pózno na staranie sie o dobre świadectwo, bo sporo przedmiotów mi juz odchodzi. Zresztą jak mnie nie będą chcieli do pracy przyjąć to sie będe martwić

A to angled mi nie potrzebny. Potrafiłam nawet flat topem rozwietlacz nałożyc to domem też dam rade

ja nie mówię, ze nie dasz rady, ale po prostu do tego wole angleda
ale wczesniej nakładałam dome
swoją rogą te dome co teraz wysyłaja soą mniejsze, mniej puchowe, mniej włosia mają
ja mam ten zamawiany ostatnio i ten kiedy dopiero co wszedł
ten 1 lepszy...
no ale ja już wybrzydzam
swoja drogą chyba wezmę jeszcze jednego dome, bo minta nim kładzie się lepiej niż LHK

Cytat:
Cześć, to znowu ja !

Hej altruistko ! Ciekawa jestem czy te koleżanki tak o Ciebie będą się martwić ?! Bierz, jak możesz, zwolnienie i siedź w domu relaksując się i regenerując siły do dalszej walki. Staropolskie porzekadło : "Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie". Niech ta Twoja pożal się Boże szefowa w kasie usiądzie i plan wyrabia.

Nie chcę minerałków, tylko - pędzle. A że ja , jak ten niewierny Tomasz - paluchem swoim własnym pędzelki macałam. Mięciuchne były ! Nie mam porównania z innymi, ale jak na mój gust miękkie.
Zajrzę w czwartek, może już wszystkie będą mieli.

Jak nie będziesz miała dyplomu, to chyba tak.

Iza -
dziękuję !

ale to taki przykład był

a macałas pędzle sephory te "profesjonalne"? czytałam, że do EDM się nie umywają, więc porównaj sobie
a ja bym tych pędzli nie kupowała, ale ja wolisz

ale chodzi o dyplom, że zdałam maturę czy dyplom ze studiów, bo się zagmatwała

a u mnie ciepło jak niewiem
pomykam sobie w leginsach i tunice

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Karolina zdjęcie!
Stary 2010-03-23, 15:20   #2576
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Mleczko
Zaprawione likierem kokosowym i ajerkoniakiem kokosowym [który nota bene chyba już się trochę popsuł ].
Pobudka była po 4 ale przetrzymana do 5
Z likierem kokosowym? Pycha!
Ja mam w domu coś kokosowego, nazywa się Caraibo di coco, TŻ mi kiedyś kupił - pyszne w połączeniu z sokiem ananasowym
Nie mam pojęcia jaką to ma ważność ale data produkcji jest z maja 2008

Zabrałam się za Sex and the city - wreszcie
Jadę wszystkie odcinki od początku i zabawne jest to jak one się zmieniły, jak na początku śmiesznie wyglądały, te fryzury i w ogóle, jak dla mnie to najbardziej zmieniła się chyba Miranda
A Samantha wkurza mnie tak samo jak kiedyś - nigdy jej nie lubiłam

Asiu, a Ty obejrzałaś w końcu te wszystkie odcinki czy się obijasz? Bo z tego co kojarzę to wysłałam Ci chyba wszystkie sezony?
Ja wiem, że beze mnie Sex to już nie to samo

Dziewczyny, mam głupie pytanie - nie śmiać się, nie mam czasu szukać w necie Od czego mam rozszerzone pory?? Normalnie dopiero teraz to zauważyłam, całe czoło i na policzkach w okolicach nosa, masakra Może bym nie zauważyła gdyby nie to, że próbowałam kombinować z podkładem, nałożyłam i nagle zobaczyłam jak "ładnie" władował się w moje rozszerzone pory
Przecież nie mam teraz tłustej skóry tylko suchą. Może to przez krem?? Na dzień używam nawilżającego Ziai z serii calma hlc a na noc tego tłustego z koziego mleka - może jest za tłusty??
Stary 2010-03-23, 15:22   #2577
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
ja chce zobaczyc, ja chce!
Zaraz linka wyśle jak wstawie na jakąś strone do zdjęc, bo nie chce do galerii wstawiać

Cytat:

Można, można, zawsze to jakaś pozytywna ocena
Nie mdlej

Cytat:
No tak, to ja się jak zwykle spóźniłam?
Cytat:
No i gdzie to zdjęcie
Zaraz linki będą
Stary 2010-03-23, 15:27   #2578
Mirelkaaa
Zakorzenienie

ja teraz idę jak się spóźnie na zdjęcie to się bój
Stary 2010-03-23, 15:38   #2579
niby nic
Zakorzenienie

Wyśle PW
Stary 2010-03-23, 18:19   #2580
ImmortalLover
Zakorzenienie

Niby nic- noo jescze 3 miesiące i koniec z fizyką, biol i chemią! Pokaż się!
Też się nie pokazałam, ale lepiej dla Was

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości