|
|
#241 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Ostatni dzwonek dla odchudzających się! Wakacje tuż... tuż..
Nizza
Wysyłam Ci link, w którym opisane są wszystkie etapy https://polki.pl/dieta_dietyodchudza...,10017557.html Byłam na tej diecie 3 tygodnie na początku schudłam 3 kg. Jednak potem przez długi okres czasu mimo strasznych wyrzeczeń nie schudłam nawet 100g... Doprowadziło to do tego, że jadłam strasznie mało (ponieważ nie byłam już w stanie jeść więcej białka). Samopoczucie raczej kiepskie... Jednak nigdy nie zaszkodzi spróbować ![]() Teraz postanowiłam odżywiać się zdrowo, jeść małe porcję, ale tego na co mam ochotę. A jeżeli pozwolę sobie na małą "rozpustę" to następny dzień całkowicie białkowy I wszystko pod kontrolą
|
|
|
|
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie dzisiaj średnio dietowo, ale za to ZDROWO!
|
|
|
|
#243 |
|
Wtajemniczenie
|
Co tu tak cicho? Weekend spędziłam z TŻ-em i cały czas ktoś próbował wmuszać we mnie jedzenie, ale się nie dałam
Udało się schudnąć 1 kgZrobiłam sobie w sobotę kolczyk w języku i teraz mam duże problemu z jedzeniem, bo dosyć, że boli jak jem, to do tego nie mogę jeść nabiału, bo źle będzie się goiło, ale jakoś się zmuszam do jedzenia A jak u Was?
|
|
|
|
|
#244 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja też byłam silna w ten weekend i nie dałam się zmusić do ciastek i ziemniaków do mięsa ![]() Teraz jestem w pracy, zaraz jadę do jakiegoś kościoła do poradni rodzinnej - nie ma jak formalności przedmałżeńskie, kurna... |
|
|
|
|
|
#245 |
|
Raczkowanie
|
Moje Drogie czy moge dołączyć do Was jeszcze?
i jeszcze tak od razu na wstępie, chciałam zapytać co myślicie o coca-coli light/zero? Nie przeszkadza w diecie?
|
|
#246 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() http://forum.pclab.pl/lofiversion/in...p?t366344.html W tabeli kalorii niby wygląda spoko ,ale ja nigdy wielką fanka coli nie byłam. Więc wolę wodę. Więc... u mnie bieganie dziś zaliczone, fitness zaliczony I czuję sie cudownie, chociaż po tym dzisiejszym aerobicu zakwasy pewnie jutro będą. Taki nam wycisk instruktorka dała, że ho...
|
|
|
|
|
|
#247 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też raczej unikałabym coli
![]() Przede mną jeszcze dzisiaj ćwiczenia
|
|
|
|
|
#248 |
|
Przyczajenie
|
Dzisiaj:
śniadanko - b. mała miseczka płatków z mlekiem 2 śniadanko- mała garstka orzeszków + marchewki ![]() obiad - kurczak z kapustą potem - 2 grejfruty i kilka rzodkiewek ![]() Może jeszcze trochę poćwiczę
|
|
|
|
|
#249 |
|
Raczkowanie
|
A ja właśnie idę biegać. Patrzyłam na zumi na trasę, jaką przebiegałam przez ostatnie 2 dni - 3,5 km, czyli na początek spoko. Dzisiaj wyznaczyłam nową - 6 km. Dam znać jak poszło
Waga nadal 65. Wkurza ale wierzę, że w końcu zacznie maleć. Poza tym waga wagą a spodnie z tyłka zaczynają spadać To mi dodaje powera ![]() Miłego dnia życzę wszystkim! ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- aaa, bo ja zastanawiam się tak w ogóle, czy może uda mi się wystartować we wrześniu w maratonie wrocławski. Pewnie szanse niewielkie, za mało czasu na przygotowania, ale cel jest
|
|
|
|
|
#250 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Efekty po 8 dniach ![]() waga 60,5 kg/ 59 - 1,5 kg ![]() ramie- 30 cm talia- 71cm / 73,5 cm- 69/ 71 -2,5 ![]() pas- 91cm / 93 cm/- 89/91 - 2 ![]() biodra- 99cm/ 97 - 2 ![]() udo- 59cm/58,5 - 0,5
7.08.2010- 59 kg ? .2010- 53 kg Racjonalne żywienie + aktywnosć fizyczna Edytowane przez kosmetola Czas edycji: 2010-03-23 o 09:26 |
|
|
|
|
|
#251 |
|
Raczkowanie
|
Przebiegłam : ))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))
Powrót, zwłaszcza ostatnie 1,5 km były ciężkie, ale udało się ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Kosmetola super! 1,5 kg w 8 dni to na prawdę świetny efekt! Gratuluję ![]() Do 55 coraz bliżej! Oby tak dalej
|
|
|
|
|
#252 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kosmetola - szacun ![]() super, że Ci się udaj iść do przodu w swoich osiągnięciach to bardzo motywujące![]() Ja wczoraj zaliczyłam 100 delfinków, 50 brzuszków i 50 wzniosów nóg (leżąc na plecach unoszenie prostych nóg do pionu) - dziś mam zmęczone mięśnie, na szczęście nie ma zakwasów, ale poczekajmy do wieczora ![]() Miłego dnia, Dziewuszki |
|
|
|
|
|
#253 |
|
Wtajemniczenie
|
kosmetola świetne efekty
![]() Ja już po śniadaniu. Zaraz idę na uczelnie, a wieczorem aerobik
|
|
|
|
|
#254 | |||
|
Raczkowanie
|
Slodyczy nie tknelam, i mi sie ich juz nie chce Ale tez sie nie udalo tak w 100% trzymac tego co zalozylam na poczatku. Kawe pilam z mlekiem i cukrem (brazowym), ale ograniczylam sie do 2 malych filizanek dziennie![]() Wogole pije wiecej wody Znalazlam na nia sposob Pije z cytryna i mi to bardzo smakuje Potrafie wypic 3 l dziennie, tylko siusiu sie chce ciagle Rano po przebudzeniu wypijam szklanke wody, czasami nawet 1,5 szklanki , posilki dobrze ukladam, duzo jem bialka, i cwicze Codziennie interwal ze skakanka od 15 do 20 min ![]() Jestem mega zadowolona i walcze dalej![]() Wam tez zycze sukcesow i wytrwalosci! ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziekuje
|
|
|
#255 |
|
Konto usunięte
|
Czy ja tez mogę się dołączyć ?
Trochę późno ale lepiej późno niż wcale.Cóż , za niedługo lato i wakacje , a ja przytyłam ![]() Chce zrzucić 8 kg i wiem ze z Wami mi się uda
|
|
|
|
|
#256 |
|
Raczkowanie
|
[1=51eb7b1acd47bd33c5c1669 0ed8ee2bace5a6d43_5e96409 a7b024;18080902]Czy ja tez mogę się dołączyć ?
Trochę późno ale lepiej późno niż wcale.Cóż , za niedługo lato i wakacje , a ja przytyłam ![]() Chce zrzucić 8 kg i wiem ze z Wami mi się uda [/QUOTE]Jasne, ze mozesz ![]() Witamy
|
|
#257 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=51eb7b1acd47bd33c5c1669 0ed8ee2bace5a6d43_5e96409 a7b024;18080902]Czy ja tez mogę się dołączyć ?
Trochę późno ale lepiej późno niż wcale.Cóż , za niedługo lato i wakacje , a ja przytyłam ![]() Chce zrzucić 8 kg i wiem ze z Wami mi się uda [/QUOTE]Witaj ![]() Napisz coś o swojej walce z wagą |
|
|
|
|
#258 |
|
Rozeznanie
|
Trochę późno ale lepiej późno niż wcale.Cóż , za niedługo lato i wakacje , a ja przytyłam ![]() Chce zrzucić 8 kg i wiem ze z Wami mi się uda [/QUOTE]Witaj Jasne, że możesz się dołączyć - w kupie siła Im nas więcej, tym łatwiej będzie nam zdobywać nasze cele (brzmi conajmniej jak propagande![]() ![]() )Ja już po siłowni - interwały na bieżni - w sumie 30 min/ 6km/ 340kcal Rozbudziłam się maksymalnie - zimny prysznic 'po' też pomógł. Za to teraz padam z głodu!!Dziś zjadłam: 1. śniadanie - banan 2. śniadanie - jabłko 3. lunch - krem z pomidorów (wyszedł mi tak pyszny, że w 2 dni zjadłam 2 litry tej zupki )a teraz zjem: 4. obiad - filet z kurczaka w warzywach Później planuję zjeść jeszcze mozzarellę i może jogurt naturalny zmiksowany z kiwi ![]() Ale jest dziś pięknie!! Aż chce się żyć!! |
|
|
|
|
#259 |
|
Wtajemniczenie
|
Agata1983 - Czemu tak mało na śniadanie? Owoc to przecież nie posiłek.
|
|
|
|
|
#260 |
|
Zadomowienie
|
CZesc dziewczyny
![]() Kosmetola wielkie brawa ![]() tylko wiecie co wstaje rano, patrze na nogi i mialam wrazenie ze sa szczuplejsze i bylam zadowolona, ale jak wrocilam do domu przebieram sie w domowe ciuszki, a nogi poprostu jak balony NIe wiem co sie stalo, musze chyba wybrac sie do lekarza, bo moze cos mi tam uciska, woda ie zatrzymuje, nie wiem nie znam sie na tym, ale przerazilam sie, bo nawet skarpetki ktore zakladalam rano, ubralam je bez zadnego problemu, poprostu jak to skarpetki, a teraz musialam sciagnac, bo mi uciskaly
|
|
|
|
|
#261 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zrobiłam jeszcze 3,5 km tej standardowej trasy, i tak mi się lekko biegło nią teraz : )))) A na obiad warzywa na patelni
|
|
|
|
|
|
#262 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przeszlam niewiele bo na przystanek z 15minut w 2strony, a przemieszczanie sie w szkole czy po domu, to jest niewielkie i standardowe, nie wiem co sie dzieje, ale to nie jest pierwszy raz, tylko ze dzisiaj rano 'podziwialam' nogi wiec przyjrzalam im sie dokladnie a jak wrocilam to tak jak pisalam-ogromny szok, zreszta widac bylo po tych skarpetkach ze zrobily sie zaciasne ![]() I zdradzialbys mi jak robisz warzywa na patelni? Zrobilam ostatnio, ale nie dalam rady ich zjesc, ale jak bylam juz jakis czas temu u siostry i wlasnie zrobila warzywka to byly bardzo dobre
|
|
|
|
|
|
#263 |
|
Wtajemniczenie
|
memorize - może masz problemy z krążeniem. Najlepiej idź do lekarza.
|
|
|
|
|
#264 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#265 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kupuję taką gotową mrożonkę, i zawsze wychodzą pyszne Dobra, idę może i na łatwiznę, ale są serio pycha A do lekarza idź koniecznie, ze zdrowiem nigdy nie ma żartów.... Edytowane przez nizza Czas edycji: 2010-03-23 o 20:38 |
|
|
|
|
|
#266 |
|
Zadomowienie
|
no nie, przez Was zrobiłam się głodna. ;p nie mówić mi o jedzeniu, a o warzywach na patelnię nie wspomnę. właśnie dzisiaj jadłam mieszankę meksykańską. a jak dziewczyny dieta? są efekty? ja na razie cierpliwie czekam.
|
|
#267 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wczoraj poszalałam wieczorem z orzechami i rano raz że nie byłam w ogóle głodna, a dwa, że jem regularnie co 2,5 - 3h i lekarz mi powiedział, że przy takim trybie mogę jeść takie małe rzeczy, bo i tak dostarczam organizmowi wystarczająco dużo wartościowych produktów. Tak więc zjadłam o ósmej banana, po 10 jabłko i koło 12:30 chyba 0.5 litra zupy![]() Teraz umieram z głodu, właśnie wróciłam do domu po pracy i kilku spotkaniach. Zjem coś lekkiego i idę lulać. Miałam ciężki dzień i padam na pyszczek. Dobranoc, Lasencje moje
|
|
|
|
|
|
#268 |
|
Raczkowanie
|
Witam w kolejnym dniu walki
![]() I znowu 6 km za mną. Ale dziś było dużo trudniej.... Na śniadanie zdrowa i pożywna marchewka ![]() A na obiad planuję pierś kurczakową w sosie z fasolką a'la mexicana ![]() (a wieczorem idę na randkę :P) |
|
|
|
|
#269 |
|
Rozeznanie
|
HEJ DZIEWCZYNY
![]() Bardzo chętnie jeśli pozwolicie bym sie do was dołączyła ![]() Moje zmagania z kilogramami zaczęły się jakoś na początku maja tamtego roku. przez około 3 tygodnie udało się już zrzucic jakieś 3/4 kg. Potem miałam małą przerwę w diecie i od początku lipca do końca lipca schudłam z wagi 57/58 do wagi 54 ![]() Mam 166 wzrostu 54 kilo wagi i na wakacje chcę dążyc do okrągłej 50-siątki a więc 4 kilo przedemną. Moja dieta polega na tym że staram się raczej dziennie nie przekraczac 1000 kalorii. Wiem że w tym dziale mówimy o dietach które mają powyżej 1000 i wiele dziewczyn za to tępi dlatego raczej nie będe pisac swoich jadłospisów Wiadomo nie jestem jakaś strasznie gruba ale czułabym się o wiele lepiej i pewniej z wagą 50 kilogramów ![]() ![]() Wszystko do spełnienia! Wszystko zależy odemnie. Wakacje w sumie zaczynają mi się 28 maja Tak więc chciałabym już do wtedy ważyc 50 kilo pozdrawiam was dziewczyny i mam nadzieję że mnie przyjmiecie jeszcze do waszego grona
|
|
#270 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale teraz się świetnie czuję za toUuuu, dobra randka nie jest zła Miłego randkowania i pamiętaj - wyglądasz świetnie!!I opowiedz później, jak udał Ci się wieczór
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.

A jak u Was?

ale czułabym się o wiele lepiej i pewniej z wagą 50 kilogramów