Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy. cz. 15 - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-23, 18:50   #3091
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
zdrowy dziękować a u Was jakieś newsy ktoś kupił suknię czy coś
ech kas doszly moje blyskoty dalam ci na maila przeciez .....
Stary 2010-03-23, 18:51   #3092
BlackAngel
Adwokat diabła

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość

a o mnie to juz zapomniałaś, ze mna to się nie przywitasz
a masz
lus

widzę, że święta trójca świruje

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 18:52   #3093
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
lus

że niby o co chodzi jakby
Stary 2010-03-23, 18:53   #3094
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
jakos mi tez w to trudno uwierzyc,
ogolnie to mam juz stracha ale u mnie skumulowal sie slub, remont mieszkania i choroba dziadka, wlasnie wczoraj sie dowiedzielismy ze jest z nim gorzej,
cześc Metkaa
oj smutno tak czytać o tym Twoim dziadku, mam nadzieję, że się jego zdrowie jednak poprawi i nabierze sił

skoro tyle spraw na głowie, to pewnie nie ma nawet czasu na jakiś malutki stres

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
lus

jeden to za mało, dwa poproszę

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 18:57   #3095
kubusewa
Zakorzenienie

noż cholera jasna zabić to mało... i niby mnie gonił drukuj drukuj.. kurna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zabić to mało

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Cytat:
czesc

witam nowa kolezanke co do twojej sukienki Anouk. to mi sie nie bardzo podoba,

chilanes bardzo ladna sukienka,

tak, dziekuje za przypomnienie

jakos mi tez w to trudno uwierzyc,
ogolnie to mam juz stracha ale u mnie skumulowal sie slub, remont mieszkania i choroba dziadka, wlasnie wczoraj sie dowiedzielismy ze jest z nim gorzej,
metuś masz tu tulańca ode mnie i trzymaj się ciepło i masz być dobrej myśli bo będą baty ode mnie. Dziadziuś będzie się dobrze czuł na pewno
Stary 2010-03-23, 19:03   #3096
kaska87
Zakorzenienie

Metka ślubuje za 3 tygodnie i 4 dni

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 19:05   #3097
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Metka ślubuje za 3 tygodnie i 4 dni
Kasiu odeślę Ciętylko do ogłoszeńparafialnych... a naszym kościelnym jak dobrze wiesz jest chil. proponuję iść do jej posta i spuścić szczękę po kolana

Kasiu kochanie o tutaj
Stary 2010-03-23, 19:07   #3098
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anouk. Pokaż wiadomość
Też się nad tym zastanawiam Co prawda nie mam wady wzroku wiec musiałabym kupić soczewki plano. Troche boję się ze bedzie mi niewygodnie, oczy bedą łzawić etc. wiec postanowiłam już ze w przyszlym tygodniu kupuje soczewki na wyprobowanie jesli bede sie w nich dobrze czula to pomysł przejdzie na slub kolor oczywiscie tylko podkreslający naturalny - nie chce sztucznego efektu, w końcu nadal mam być sobą

ja bym nie nakłądała , mam wadę wzroku i chodzenie w okularach jak Cię całują wszyscy to gehenna
Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Dla mnie to bez sensu trochę skoro nie masz wady... Mimo wszystko oczy się męczą w soczewkach i według mnie nie warto. Ja akurat idę w soczewkach, ale dlatego, że mam wadę wzroku i bez nich bym nic nie widziała, a okulary by mi przeszkadzały. Od miesiąca noszę, żeby się przyzwyczaić i mimo dbania o higenę to mi się coś porobiło pod powieką, potwornie kłuje i nie mogę się doczekać, aż to zejdzie, co nastąpi nie wiem kiedy...
nom zgadzam się, a apopos czegos na powiece nie zazdroszcze, ja kupiłam sobie jednodniowe soczewki, bo jak wczensiej nosiłam to włąsnie miałam jakieś problemy z suchością oka czy coś....
ale wizja w okularach mnie przeraża

w ogóle byliśmy spisać protokół- super było, zero stresu, miło i wesoło
także strachy na lachy

okazało się również, że będziemy niejako zmuszeni robić w niedzielę obiadek dla ok 15 osób wliczając już w to nas, na dodatek nie przepadam za tymi ludźmi za bardzo więc.... ale coż przyjeżdzają z daleka i po prostu zostają do poniedziałku

ogólnie mam super humorek, teraz tylko spowiedź, zapowiedzi iiii zaczyna się robić poważnie
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 19:10   #3099
metkaa
Zakorzenienie

dzieki dziewczynki ale na prawde nie jest lekko, wiadomo ze slub powinien byc jedna z piekniejszych chwil w zyciu, i cale przygotowania mimo tego ze sa tak stresujace tez, a w sytuacji kiedy ktos bliski kiepsko sie czuje nie jest to juz takie przyjemne,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 19:11   #3100
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Kasiu odeślę Ciętylko do ogłoszeńparafialnych... a naszym kościelnym jak dobrze wiesz jest chil. proponuję iść do jej posta i spuścić szczękę po kolana

Kasiu kochanie o tutaj
super ja mam na pulpicie suwaczek odliczający do rocznicy

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 19:19   #3101
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
j
okazało się również, że będziemy niejako zmuszeni robić w niedzielę obiadek dla ok 15 osób wliczając już w to nas, na dodatek nie przepadam za tymi ludźmi za bardzo więc.... ale coż przyjeżdzają z daleka i po prostu zostają do poniedziałku
głęboki oddech i będzie dobrze

Cytat:
dzieki dziewczynki ale na prawde nie jest lekko, wiadomo ze slub powinien byc jedna z piekniejszych chwil w zyciu, i cale przygotowania mimo tego ze sa tak stresujace tez, a w sytuacji kiedy ktos bliski kiepsko sie czuje nie jest to juz takie przyjemne,
no na pewno jest ciężko, ale trzeba myśleć pozytywnie nie ma innego wyjścia
i dziadek tez by na pewno nie chciał, żeby jego wnuczka się tak zamartwiała, tylko ma być uśmiech na twarzy... mimo wszystko

Stary 2010-03-23, 19:19   #3102
madmuazelle
BAN stały

Jestem ponownie i 2,5 strony do przeczytania.
Nadrabiam.

Cytat:
cześć
jestem tu nowa i jakoś tak ciężko mi się przełamać, żeby coś do Was napisać
nieśmiałość mnie zżera
Nie łam się,przełam się.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 19:20   #3103
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Nie łam się,przełam się.
oooooooooo WW, jak ja tego dawno nie jadłam

Stary 2010-03-23, 19:22   #3104
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
o! o! widzicie!

spadłam z krzesła

Ja też

Cytat:
Dla mnie to bez sensu trochę skoro nie masz wady... Mimo wszystko oczy się męczą w soczewkach i według mnie nie warto. Ja akurat idę w soczewkach, ale dlatego, że mam wadę wzroku i bez nich bym nic nie widziała, a okulary by mi przeszkadzały. Od miesiąca noszę, żeby się przyzwyczaić i mimo dbania o higenę to mi się coś porobiło pod powieką, potwornie kłuje i nie mogę się doczekać, aż to zejdzie, co nastąpi nie wiem kiedy...
Moim zdaniem bez sensu męczyć się w soczewkach jeżeli nie masz wady wzroku ..
Ja akurat mam, chodzę w okularach na co dzień, bo miałam uszkodzoną rogówkę jak nosiłam soczewki, ale na ślubie okularów na pewno nie będę miała, bo co chwilę musiałabym je czyścić. Kupię jednodniowe soczewki i już ....
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 19:23   #3105
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
eeej produkuja go jeszcze w ogóle ??:pychota:
Stary 2010-03-23, 19:25   #3106
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
swoją droga fajne z was kobietydoradzicie pomożecie zawsze można na was liczyć
No baaaa,fajne tu są kobiecinki.

Cytat:
Też dawno tego nie jadłam,ale chyba już nie produkują/nie robią.
Stary 2010-03-23, 19:29   #3107
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Hello
Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Powiem Wam jeszcze, ze 7 sierpnia jest w tej chwili najbardziej oblegany o 1 osobę mniej jest 22 maja
No ba, bo 7 sierpnia to najlepsza data
Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
To może ja zaproponuje temat napiszcie ile płcicie za suknię jakie macie czy wyporzyczacie czy szyjecie czy kupujecie gotowa
Już pisałam, ale się powtórzę. Kupiłam z allegro za śmieszne pieniądze Teraz tylko do krawcowej zrobić drobne poprawki i będzie git

metka nie smutaj się. Mam nadzieję, że z Twoim dziadkiem będzie lepiej.

Edytowane przez aniolekKB
Czas edycji: 2010-03-23 o 19:30
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 19:30   #3108
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
eeej produkuja go jeszcze w ogóle ??:pychota:
Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Też dawno tego nie jadłam,ale chyba już nie produkują/nie robią.
coooo no nie załamujcie mnie
przecież to takie dobre

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Hello

Już pisałam, ale się powtórzę. Kupiłam z allegro za śmieszne pieniądze Teraz tylko do krawcowej zrobić drobne poprawki i będzie git

metka nie smutaj się. Mam nadzieję, że z Twoim dziadkiem będzie coraz lepiej.

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Hello

metka nie smutaj się. Mam nadzieję, że z Twoim dziadkiem będzie lepiej.
widzę podwójnie

Stary 2010-03-23, 19:41   #3109
madmuazelle
BAN stały

No nadrobiłam/przeczytałam zaległe posty.

lus,ja tego to już ho ho dawno temu w sklepach nie widziałam.

Cytat:
widzę podwójnie
Masz tzw: mroczki vel wymoczki przed oczami.
Stary 2010-03-23, 19:49   #3110
metkaa
Zakorzenienie

co do tego wafelka to chyba faktycznie nie ma go w sklepach, co tydzien robie zakupy dla moich (swietlicowych) dzieci i nie przypominam sobie zeby to na polkach lezało
Stary 2010-03-23, 19:52   #3111
Anouk.
BAN stały

Cytat:
czesc

witam nowa kolezanke co do twojej sukienki Anouk. to mi sie nie bardzo podoba,
równiez witam

co do mojej sukienki to przykro mi to słyszeć, ale na szczęście ja ją będę nosiła, a nie Ty
a tak szczerze to wiem niestety że furory moja suknia sama sobą nie robi , ale:
a) będę ją jeszcze przerabiać

b) do mojej figury nie pasuje większosc popularnych fasonów sukien - nie mówiąc już o tym że przy moim rozmiarze biustu nie ma opcji, żeby miec sukienkę bez porządnych ramiączek lub rękawów.
Uważam ze ocenianie czyjejs sukienki na podstawie foto samej sukni niewiele mowi - suknia moze byc piekna ale jesli nie jest odpowiednio dobrana do figury to i tak SUCKS wystarczy przejrzec pare zdjec na allegro jakichs większych rozmiarow, często niestety tragedia...

c) Kupilam ją za małe pieniądze wiec zaoszczedzoną kasę bede mogla przeznaczyc na cos innego (np. na zakup łóżka albo milusiej narożnej wanny do mieszkania ). Mnie ten układ odpowiada
Anouk. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 19:58   #3112
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
no to fajna lokalizacje macie do wiekszosci miejsc z buta mozecie dotrzec w takim razie milego pobytu zycze
my dzis po spinningu bylismy na spacerku z aparatem bulwarami. polecam!
Załącznik 2972159
c niech im juz bedzie...

Wczoraj trochę pozwiedzaliśmy Kraków, tżcik studiował na AGH, także zna te rejony, dzisiaj byliśmy w Oświęcimiu, a jtr. śmigamy dalej... do Zakopanego

No to lecę. Papapapap
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 20:07   #3113
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
równiez witam

co do mojej sukienki to przykro mi to słyszeć, ale na szczęście ja ją będę nosiła, a nie Ty
a tak szczerze to wiem niestety że furory moja suknia sama sobą nie robi , ale:
a) będę ją jeszcze przerabiać

b) do mojej figury nie pasuje większosc popularnych fasonów sukien - nie mówiąc już o tym że przy moim rozmiarze biustu nie ma opcji, żeby miec sukienkę bez porządnych ramiączek lub rękawów.
Uważam ze ocenianie czyjejs sukienki na podstawie foto samej sukni niewiele mowi - suknia moze byc piekna ale jesli nie jest odpowiednio dobrana do figury to i tak SUCKS wystarczy przejrzec pare zdjec na allegro jakichs większych rozmiarow, często niestety tragedia...

c) Kupilam ją za małe pieniądze wiec zaoszczedzoną kasę bede mogla przeznaczyc na cos innego (np. na zakup łóżka albo milusiej narożnej wanny do mieszkania ). Mnie ten układ odpowiada
jak juz pisalam na innym watku, skoro ktos wystawia zdjecia na publicznym forum to chyba liczy sie z tym ze opinie o rzeczach nie beda tylko pochlebne, bo wiadomo ile ludzi tyle zdan, ja wyrazilam swoje,
Stary 2010-03-23, 20:24   #3114
madmuazelle
BAN stały

Anouk,najważniejsze że tobie suknia się podoba. Innym nie musi,z tym że jak pisze meetka,nie każdemu moze się suknia podobać.Dlatego ja tez,czasami jak ktoś wklei suknie,wole przemilczeć.
Stary 2010-03-23, 20:26   #3115
Anouk.
BAN stały

spokojnie metkaa chyba rozumiesz ze niekoniecznie miło jest słyszeć niepochlebne opinie, tym bardziej jeśli suknia jest juz kupiona. Wiec mialo mi sie prawo zrobic ciut przykro. Ale nie mam przecież pretensji, jedni wolą przemilczec, inni powiedziec wprost - mi to nie przeszkadza.
zreszta, mea culpa ze wkleilam zdjecie publicznie w poście.

Edytowane przez Anouk.
Czas edycji: 2010-03-23 o 20:27
Anouk. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 20:45   #3116
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
spokojnie metkaa chyba rozumiesz ze niekoniecznie miło jest słyszeć niepochlebne opinie, tym bardziej jeśli suknia jest juz kupiona. Wiec mialo mi sie prawo zrobic ciut przykro. Ale nie mam przecież pretensji, jedni wolą przemilczec, inni powiedziec wprost - mi to nie przeszkadza.
zreszta, mea culpa ze wkleilam zdjecie publicznie w poście.
Tu nie chodzi o to zebys pisala mea culpa .. tylko ze skoro dajesz cos na forum publiczne to musisz sie liczyc z tym, ze ktos Ci napisze ze łeee jaka okropna kiecka... skoro tutaj jesteśznaczy, żę szukasz opinii a my uznajemy, ze szukasz szczerosci. jesli bolalo Cie to ze ktos CI powiedzial obcy ze mnie ise nie podoba (bo o ile dobrze widze tylko tyle CI napisala) to ciekawe jakim spazmatycznym placzem bys zareagowala gdyby ktos bliski CI to samo powiedzial...
MOja suknia zostala przez wiekszosc oceniona jako ladna, ale one by jej nei wlozyly. Ja sie w niej czuje jak ksiezniczka i dla mnie to jest najwazniejsze... to samo mialam z butami.. dziewczyny mowily ee co ty sanytowe buty szybko sie ubrudza.. a mnie to nie przekonalo.. kupowalam bizur i dziewczyny mi mowily ze eee co ty za ciezki za wielki.. nawet wrecz ktoras mi napisala ze wsiowy a ja go i tak kupilam a jak przyszlo co do czego to wszystkie mi teraz pisza ze eee ladny.. musisz miec poczucie wlasnego gustu i nie pisac ze ooo jakze jestes urazona bo ktos ci napisal ze ej bo mi sie nie podoba... strach w takich uklladach cos krytykujacego napisac bo od razu wszyscy sie na siebie obraza a przeciez przychodzimy tutaj po szczera wypowiedz po rade a nie po slodzenie .. JEsli oczekiwalas slodzenia to trzeba bylo zpaisac sie na inny watek.. my tu jestesmy szczere i walimy prosto z mostu co myslimy.. Przynajmniej te ze starszym stazem.. za mlodsze nei odpowiadam .. bo nie pisalam z nimi

Pamietaj to jest przede wszystkim Twoja suknia i to Ty sie w niej bedziesz prezentowala a nie jakis anonimowy wizaz.. my mozemy wyrazic tylko swoja opinie ale ty musisz miec wlasne zdanie i wlasny gust....i nie obrazac sie ze ktos smial ci skrytykwoac twoj wybor

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2010-03-23 o 20:47
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 20:47   #3117
201701300931
Konto usunięte

Moja kiecka została przemilczana ;-) Ważne, że mi się podoba i moim bliskim. TŻ zobaczy ją dopiero w dzień ślubu

Od soboty dzień w dzień mnie głowa boli... Ciekawe, kiedy w końcu raczy przejść
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 20:48   #3118
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Moja kiecka została przemilczana ;-) Ważne, że mi się podoba i moim bliskim. TŻ zobaczy ją dopiero w dzień ślubu

Od soboty dzień w dzień mnie głowa boli... Ciekawe, kiedy w końcu raczy przejść
pokaz mi ???

mnie glowa dzien w dzien boli od pol rokuwiec wiesz.. ja przywyklam.. choc mam powoli tego dosc
Stary 2010-03-23, 20:52   #3119
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
pokaz mi ???

mnie glowa dzien w dzien boli od pol rokuwiec wiesz.. ja przywyklam.. choc mam powoli tego dosc
Kolory przekłamane trochę, bo takie światło było

A mnie głowa boli od 15 lat nawet po kilka razy w tygodniu i nie przywykłam do tej pory
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 20:54   #3120
madmuazelle
BAN stały

Dana,ja twojej suknie nie pamiętam czy widziałam,więc nie wiem czy specjalnie przemilczałam,czy też przeoczyłam.

Mnie też osatnimi czasy głowa pobolewa. No,ale to przez te nagłe zmiany pogody.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości