Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część XV ;) - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-23, 21:10   #1141
najfajniejsza
Zakorzenienie

Dot.: Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część X

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Naj, ta rodzina jest jakaś dziwna. Nie powinni mieć pretensji, skoro wiedzieli jaka jest u Was sytuacja. Moim zdaniem 1000 zł to bardzo dużo, nawet jak od chrzestnych. My daliśmy temu chrześniakowi 1000 zł (tylko mama jechała na wesele, bo tata, brat i ja byliśmy wtedy w Londynie) a jego siostrze (chrześnicy taty) 5 lat wcześniej 1500 albo nawet 2000 zł... I ona nie robiła wesela, tylko obiado-wesele w restauracji na 20 osób.

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Jeszcze kiedyś w pół-oficjalnym mailu napisałam:
P-i-z-drawiam,
K.....(tu moje imię i nazwisko)
P I Z D R A W I A M wygrało

ja wiem, że Ci z mojej rodziny są głupi, ale nie piszmy już o tym, bo dreszczy dostaję, jak pomyślę, jak bardzo mój braciszek cierpiał, że na wózku jeździł, w śpiączce był, a oni o kasie...
(poryczałam się, cholera, na samo wspomnienie, tak bardzo mój brat się nacierpiał, tak koszmarnie go okłamano w szpitalu, obrażony był na mamę bardzo, nie chciał z nią rozmawiać, bo mu pielęgniarki powiedziały, że mama nie chciała do niego przyjechać na operację [a mama mu obiecała, że będzie. pojechała do domu - pierwszy raz od tygodnia - coby się ze mną i z siostrą zobaczyć - operacja miała być następnego dnia. mama jeszcze wieczorem tego samego dnia przyjechała do szpitala, a Patryś był już po operacji i płakał, nie chciał z mamą rozmawiać], a te suki nie zadzwoniły do niej nawet, choć powinny.
przepraszam, że chaotycznie, ale ryczę sobie na samo wspomnienie. potem siedziałam ja z nim w szpitalu, do szkoły nie chodziłam, bo on z nikim gadać nie chciał, bo go te $^&*%#% oszukały. dziewięć lat miał)

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2010-03-23 o 21:13
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 21:14   #1142
_Maya_
Zakorzenienie

Dot.: Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część X

Cytat:
Jeszcze kiedyś w pół-oficjalnym mailu napisałam:
P-i-z-drawiam,
K.....(tu moje imię i nazwisko)
Jesteś geniuszem!!!! pobilaś wszystko
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 21:15   #1143
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

claris po obejrzeniu twoich fotek przypomnialo mi sie moje technikum i pracownia chemiczna fajnie bylo
Stary 2010-03-23, 21:15   #1144
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Ja myślę, że skoro ta rodzina Naj nie jest jakaś zamożna to pewnie zapożyczyli się na wesele. A potem kalkulowali czy się zwróci. Zawsze mnie śmieszyło takie podejście ale każdy robi jak chce.
młodzi sami płacili za wesele, ale nie wątpię, że liczyli na zwrot. też uważam, że to głupie

Claris, zaraz Cię oblukamy
Stary 2010-03-23, 21:16   #1145
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
oj nie polubiłabyś mnie
Co do tych zaproszeń, to u nas też rozdają młodzi, ale skoro my tam na wiochę i tak nie pojedziemy tylko byśmy wysłali pocztą, ale za to będą tam moi rodzice to nie rozumiem, czemu nie mieliby tych zaproszeń dać
Polubić bym Cię polubiła, ale Ty byś miała ze mną przekichane
A tak to rozumiem, jak rodzina jest gdzieś dalej, to wiadomo. U nas się śle pocztą, a jak rodzice Twoi jadą, to super
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Justyś, najważniejsze, że auto będziesz miała zapomnij o tamtych kłopotach
co do mojego i Twojego chłopa to...
Rany, no mam nadzieję... bo jak jeszcze coś wyskoczy, to się zapłaczę na środku ulicy.
No, te chłopy... cóż...
Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Dzień po najgorszym egzaminie na moich studiach, sterana fizycznie i psychiczne wędrowałam do łazienki wziąć prysznic. Nie wiem która to była godzina, ale było już ciemno. Mam tak mieszkanie rozplanowane, że do łazienki wchodzi się z kuchni - no i idę tak przez kuchnię, ale nie zapalałam światła bo stwierdziłam, że bez sensu marnować prąd skoro zapalę sobie światło tylko w łazience. W połowie drogi stwierdziłam, że jednak przed prysznicem coś jeszcze zjem, więc wróciłam się do drzwi kuchni, gdzie stoi lodówka. Już, już miałam ją otworzyć, kiedy cofnęłam rękę i zapaliłam światło w kuchni.
Pytanie - dlaczego zapaliłam światło ?

Odpowiedź: Bo stwierdziłam, że jak nie zapalę światła w kuchni to nie zobaczę co w tej lodówce jest

Cytat:
mój facio to burak w ramach pocieszenia zamówiłam se japonki i też zrobię sobie dobrą kolację
Hehe, dobre podejście mi wczoraj w końcu przyszły pierwsze zamawiane z Sigmy buty (bo drugie zamawiane przyszły tydzień temu ). Strasznie jestem zadowolona z obu par
Cytat:
ja tam jestem mistrzynią tępoty... ostatnio w pracy:
mamy rejestratory miesięczne w Excelu: odnotowujemy w nich czas pracy itp., a odpalamy od razu po włączeniu komputera. no i pewnego słonecznego już dnia, bodajże w ubiegłą środę, Patrycja dostaje ataku histerii w połowie pracy, gdyż weszła w swój rejestrator (by odnotować czas czytania stron... masakra z tą biurokracją), i widzi, że ma tylko dzisiejszą datę. czyli że przez cały miesiąc nie było jej w pracy. I Patrycja tak: "ejjj, co ja mam zrobić? zadzwonić do informatyków, że mi rejestrator usunął cały miesiąc?", na co koleżanka wzięła mi myszkę z ręki i... przesunęła tabelki! okazało się, że zjechałam przypadkiem na dół tabelek...
tak jakbym spanikowała, bo widzę tylko ostatnie posty na forum, więc wcześniejszych nie ma
dla Ciebie też
Cytat:
Justynka mam nadzieję, że już wszystko potoczy się po Twojej myśli i będziesz się bujac po mieście bejcą
Trzymaj kciuki jeszcze pewnie ze sto problemów będzie przez te niecałe 2 dni
Cytat:
a przypomniało mi się, że jak mojego brata potrącił autobus i byliśmy spłukani finansowo, bo grube pieniądze szły na jego rehabilitację, a w tym samym czasie ślub brał chrześniak ojca, to moja mama pożyczyła kasę, żeby dać ten 1000 zł, co w naszej sytuacji było ogromną kwotą (na leczenie Patryka szło około 2000-3000 zł miesięcznie), no i oni wiedzieli, co się stało.
i wiecie co... od tamtego czasu się do nas nie odezwali... moja mama dowiedziała się od innej ciotki, że "Grażyna była rozczarowana, że na chrześniaka żałujecie"...
Masakra... ale u mnie rodzina też ma takie podejście czasem (niektórzy). Mój kuzyn się hajta w kwietniu. Ciekawe, podobno ma nas zaprosić a ja mam średnią ochotę iść... tyle że jego mama to moja chrzestna. A żeni się z moją koleżanką, on ma chyba 35 lat, ona 24 ciekawe, z kim pójdę, skoro mój facet udaje, że mnie nie zna
Cytat:
O moja Ty siostro mentalna
Ja kiedyś wysłałam oficjalnego maila zgłoszeniowego, a potem zadzwoniłam po serwis wewnętrzny (serwisantów-informatyków) bo mi komputer nie działał.... W międzyczasie próbowałam dojść co jst nie tak. Sprawdziłam wszystkie wtyczki, kabelki, gniazdka i nic... Okazało się, że listwa była wyłączona.. W ostatniej chwili odwołałam serwisantów, ściemniając, że sama naprawiłam bo to był problem z dostawą prądu i mi się coś zawiesiło... I tak pewnie wyszłam na idiotkę
I dla Ciebie
A żeby nie było Wam przykro, to Wam powiem, że ja też taka chodząca inteligięcja chociażby dzisiaj. Siedzimy na zajęciach, interpretujemy wiersz i jest tekst "Kwitną snycerskie palce". I ktoś z sąsiadów moich siedzących coś powiedział, nie dosłyszałam, bo słuchałam muzyki ale coś o zawodzie. To mówię: "Ej, to chyba taki gość, co na spływach jest, co kieruje barką", koleżanka: "... głupia, to jest flisak". Ja: "No przecież mówię "

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 21:22   #1146
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
Jesteś geniuszem!!!! pobilaś wszystko
Dziękuję, wreszcie ktoś docenił mój geniusz
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 21:23   #1147
najfajniejsza
Zakorzenienie

Claris, superzdjęcia! tęsknię za Tobą!
Stary 2010-03-23, 21:23   #1148
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
i wiecie co... od tamtego czasu się do nas nie odezwali... moja mama dowiedziała się od innej ciotki, że "Grażyna była rozczarowana, że na chrześniaka żałujecie"...
Rany, niektórzy to wybitnie przeginają
Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
rain, naj, claris to wy tez dobre jestescie - widze ze nie jestem sama mozemy zalozyc klub "blyskotliwych"

Cytat:
ale fajnie, że nie ja jedna bywam kretynką
Tak od czasu do czasu to przynajmniej w życiu barwniej od razu
Cytat:
ja nie zapomnę, jak pani na muzyce w gimnazjum (tak, jestem z tej epoki...) chciała nam puścić jakiś tam utwór Bacha, więc włożyła płytę do boomboxa nowej generacji i nic... ktoś jej odłączył z prądu. ona nie sprawdziła. skończyło się tak, że ktoś tam się zlitował i jej podłączył, po czym zabrzmiała włączona na cały regulator reklama w radio o treści: "ŚMIERĆ NADEJDZIE JUTRO" (seria Bonda). Pani od muzyki to wyłączyła i przerażona wyszła z sali. chyba sądziła, że to przepowiednia
Daj spokój - miałam podobnie tzn. mi też radio śmierci życzyło dawno,dawno temu w dniu egzaminu gimnazjalnego z rana miałam stresa, bo w sumie pierwszy w życiu egzamin i tak dalej... włączyłam radio w czasie ubierania się, żeby trochę się oderwać od czarnych myśli a tam co?
...marsz pogrzebowy
(jakaś reklama się tak zaczynała)
Zdołowałam się wtedy ostatecznie
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 21:28   #1149
carmelova
Zakorzenienie

Claris fajne fotki. Ślicznie wyglądasz na przedostatnim zdjęciu
Stary 2010-03-23, 21:29   #1150
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Daj spokój - miałam podobnie tzn. mi też radio śmierci życzyło dawno,dawno temu w dniu egzaminu gimnazjalnego z rana miałam stresa, bo w sumie pierwszy w życiu egzamin i tak dalej... włączyłam radio w czasie ubierania się, żeby trochę się oderwać od czarnych myśli a tam co?
...marsz pogrzebowy
(jakaś reklama się tak zaczynała)
Zdołowałam się wtedy ostatecznie
ten tekst mnie rozłożył

a takie sytuacje są śmieszne. ja też tak czasem mam.
np. niedawno luby do mnie mówi: "Coś na obiad robimy, czy może idziemy na pizzę?", ja lecę po kanałach, a tam pani: "zdecydowanie idziemy na pizzę" no i wtedy się zaśmialiśmy i cóż, jak mus, to mus
Stary 2010-03-23, 21:30   #1151
carmelova
Zakorzenienie

W czwartek zaczynam sezon rowerowy i jadę do pracy moją maszyną. Wszak ma być 18 st. C w Krakowie
Stary 2010-03-23, 21:32   #1152
Grapefrutka
Zakorzenienie

ale mam podły humor
pogoda się zje...... leje i wieje
mam dość pracy i czuje się staro, grubo, brzydko i pryszczato........
do tego dochodzą problemy związane z organizowaniem wesela................

Majuś czy Ty masz czasem zegareczek Sekondy??
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 21:33   #1153
najfajniejsza
Zakorzenienie

właśnie zaczyna się "Klub szalonych dziewic" (co za beznadziejny tytuł) na TVN i mnie naszła taka oto myśl: kiepski ten serial, nie to co "Usta usta" serio, ten drugi jest suuuuper wg mnie a "KSD" widziałam raz i był bardzo średni imo.

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Cytat:
W czwartek zaczynam sezon rowerowy i jadę do pracy moją maszyną. Wszak ma być 18 st. C w Krakowie
wyprzedzę Cię - jadę jutro
Stary 2010-03-23, 21:33   #1154
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:

Dawno nie wysyłałam żadnych swoich fotek, to wysłałam na pocztę z dzisiaj z zajęć
masz taką dziecięcą buzię że człowiek zaraz o Tobie myśli same dobre rzeczy

ja wróciłam z mycia, siedziałam od 18 z olejem kokosowym i rycynowym na głowie a teraz na głowie mam bawełnianą koszulkę i ciekawa jestem jak to wszystko wyjdzie; oby podobnie do arrakis

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 21:33   #1155
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
np. niedawno luby do mnie mówi: "Coś na obiad robimy, czy może idziemy na pizzę?", ja lecę po kanałach, a tam pani: "zdecydowanie idziemy na pizzę" no i wtedy się zaśmialiśmy i cóż, jak mus, to mus
PRZEZNACZENIE
Raz coś tam sprzątałam w kuchni i radyjko pogrywało. Mieli taki konkurs z wysyłaniem smsów a oni losowali jedną osobę co wygrywała kupę kasy. No i prezenter nawija o konkursie, a ja sprzątam. Jak podchodziłam do radia, jakoś tak przelotnie na nie spojrzałam, to akurat on mówił "I kto dzisiaj wygra 50 000 złotych? Może ty, Jakubie, może ty - Anno, a może właśnie ty - A. (moje imię)!" Zdębiałam, zmywak wypadł mi z rąk
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 21:37   #1156
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie zaczyna się "Klub szalonych dziewic" (co za beznadziejny tytuł) na TVN i mnie naszła taka oto myśl: kiepski ten serial, nie to co "Usta usta" serio, ten drugi jest suuuuper wg mnie a "KSD" widziałam raz i był bardzo średni imo.

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

wyprzedzę Cię - jadę jutro
Grunt to głębokie przemyślenia
Mnie jutro Tż zawodzi do pracy, więc "fakju" ;-)
Stary 2010-03-23, 21:41   #1157
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Grunt to głębokie przemyślenia
Mnie jutro Tż zawodzi do pracy, więc "fakju" ;-)
ja mam zawsze głębokie przemyślenia
fakmi, bo mnie mój też będzie chciał zawieźć, bo mamy na tę samą godzinę, a pracujemy w tej samej firmie ale ja się nie dam. za bardzo mnie wczoraj zranił tym tekstem, więc niech wie, że nie jest zbyt OK. poza tym trochę ruchu mnie się przyda na pewno ;P

Rain, wyobrażam to sobie
Stary 2010-03-23, 21:46   #1158
aleksandrettaa
Zakorzenienie

http://static0.blip.pl/user_generated/update_pictures/690353.jpg

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 21:47   #1159
najfajniejsza
Zakorzenienie

OK, lecę pod prysznic i do łóżka, nim mój wróci. muszę zasnąć, zanim on tu przyjdzie, bo obawiam się, że nie wytrzymam i coś mu powiem jeszcze w temacie, a wiem, że nie powinnam. Muszę to w sobie przetrawić, on też. jak to śpiewa Nosowska (co prawda w innym temacie): "Muszę to przespać, przeczekać, przeczekać trzeba mi, a jutro znowu pójdziemy nad rzekę"

dobrej nocy, moje Wy yntelygentne i błyskotlywe kobiety suk cesu
Stary 2010-03-23, 21:52   #1160
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
masz taką dziecięcą buzię że człowiek zaraz o Tobie myśli same dobre rzeczy
Miło mi, oby taka buźka jak najdłużej

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
Majuś czy Ty masz czasem zegareczek Sekondy??
Nie wiem co to Sekonda, domyślam się że jakaś wypasiona firma, ale nie - to Casio, co kiedyś się Was tu radziłam co do wyboru

Cytat:
Claris fajne fotki. Ślicznie wyglądasz na przedostatnim zdjęciu

Cytat:
Claris, superzdjęcia! tęsknię za Tobą!
Ja za Tobą też, za krótko mi było te 7 godzin Za to z Madzią się nagadałyśmy autentycznie po tym spotkaniu chciałabym mieszkać na śląsku, mimo, że nie ładny, a Wrocław kocham
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 21:53   #1161
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Tęsknię za M. Już mi możecie dzisiaj naliczyc,że raz pomarudziłam.
nikt tu Ci nie będzie liczył....

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość

Osz rety, Frezyjka przepiękne macie te mieszkanka
dziękuję!

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Bry
naj, przeczytałam to, co pisałaś wczoraj w nocy albo dzisiaj już, nie wiem dokładnie... Ech, wiem co czujesz, u mnie podobnie - tak strasznie chciał, a teraz nagle to wesele to coś tam, to dla mnie itp. Tak że ściskam
Claris, NIE OBGRYZAJ PAZNOKCI!!!!!!!!!!!!! Mam fisia na tym punkcie!!! Nienawidzę, jak ktoś obgryza paznokcie, skórki, no po prostu nienawidzę, moje psiapsióły już dostają nerwicy, bo za każdym razem cisza na zajęciach, a ja nagle na cały głos: nie obgryzaj! Nie wspomnę o TŻcie, który ma manię obgryzania skórek no, ale póki co z pilnowaniem jego mam spokój, bo dalej się nie odezwał od czwartku więc czekam dalej A co do zaproszeń, no to u nas młodzi zawsze dają, nie rodzice, więc... nie wiem, może to zależy od rejonu Polski.

Dzisiaj rano wychodziłam z domu ze słowami brata mojego w głowie: "Chyba powinnaś się rozejrzeć za innym autem" mówię Wam, tragedia... Aż się popłakałam, tyle problemów. Wszystko przez to, że na samochodzie ciąży kredyt. Że coś tam... no nie chce mi się o tym pisać, bo dużo tego. W każdym razie sens tego był taki, że będzie się to za nami wlokło. Byłam już na uczelni, brat dzwonił na zmianę z mamą, bo to dość płodny w decyzje poranek był, jeśli idzie o ten samochód. No i dzwoni do mnie brat i mówi, że kupujemy. Ja już i , bo serio już mnie to wykańcza (a tak się cieszyłam, że to pierwsza dobra dla mnie rzecz od długiego czasu, ha, ha, ha...). Mówi, że pojedziemy tam, jak facet wybierze twardy dowód i kartę pojazdu, spiszemy finalną umowę, wpłacimy tam kasę, a on na miejscu podpisze oświadczenie, że papiery odnośnie ściągnięcia zastawu mają iść do nas. Myślałam, że go zabiję, bo... już mu o tym mówiłam i mamie też. I mnie skrytykowali, więc uznałam, że coś przeoczyłam i jest jakaś luka w moim rozumowaniiu. A tymczasem się okazało, że mnie zwyczajnie nie słuchali... A tyle nerwów mogliśmy sobie zaoszczędzić :/ No, tak czy siak, okazało się, że twardy dowód i karta są już do odebrania, więc facet dzisiaj wybrał, a w czwartek już ostatecznie jedziemy po samochód, jesteśmy umówieni )

Uf... A w ogóle to źle mi bez TŻa.
ale będzie amochód i git..... zawsze coś musi być nie tak, żeby potem było super....

Cytat:
luffka, kłamczucho! miałaś dać zdjęcia fryzury i mężczyzny!!!
właśnie.......

Cytat:
P I Z D R A W I A M wygrało

ja wiem, że Ci z mojej rodziny są głupi, ale nie piszmy już o tym, bo dreszczy dostaję, jak pomyślę, jak bardzo mój braciszek cierpiał, że na wózku jeździł, w śpiączce był, a oni o kasie...
(poryczałam się, cholera, na samo wspomnienie, tak bardzo mój brat się nacierpiał, tak koszmarnie go okłamano w szpitalu, obrażony był na mamę bardzo, nie chciał z nią rozmawiać, bo mu pielęgniarki powiedziały, że mama nie chciała do niego przyjechać na operację [a mama mu obiecała, że będzie. pojechała do domu - pierwszy raz od tygodnia - coby się ze mną i z siostrą zobaczyć - operacja miała być następnego dnia. mama jeszcze wieczorem tego samego dnia przyjechała do szpitala, a Patryś był już po operacji i płakał, nie chciał z mamą rozmawiać], a te suki nie zadzwoniły do niej nawet, choć powinny.
przepraszam, że chaotycznie, ale ryczę sobie na samo wspomnienie. potem siedziałam ja z nim w szpitalu, do szkoły nie chodziłam, bo on z nikim gadać nie chciał, bo go te $^&*%#% oszukały. dziewięć lat miał)
co za $%&%^&^%.........

P- I - Z - D - RAWIAM Was

Edytowane przez frezyjka85
Czas edycji: 2010-03-23 o 21:54
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 21:55   #1162
Antii89
Zakorzenienie

Cześć Wam!
Naj Ja sądzę, że ty się jeszcze zdziwisz. Trochę o tych zaręczynach myślisz, Twój chłop to wie, więc cię chce trochę zmylić. Jak Ci gadał ciągle, że będą to będą. Buzi słońce, mam nadzieję, że będziemy mogły wpaść na ślub.
Cytat:
Miło mi, oby taka buźka jak najdłużej

Nie wiem co to Sekonda, domyślam się że jakaś wypasiona firma, ale nie - to Casio, co kiedyś się Was tu radziłam co do wyboru

Ja za Tobą też, za krótko mi było te 7 godzin Za to z Madzią się nagadałyśmy autentycznie po tym spotkaniu chciałabym mieszkać na śląsku, mimo, że nie ładny, a Wrocław kocham
Ale fajne te zdjęcia. Śliczny masz sweterek.
Weź tego TŻ po ślubie i zamieszkajcie na śląsku!
Stary 2010-03-23, 21:57   #1163
pagka
Wtajemniczenie

Cytat:
ten tekst mnie rozłożył

A do mnie facet z telewizora kiedyś gadał... Siedziałam z siostrą przed TV i się pojawiła głowa faceta i on jakieś pierdoły gadał, na to moja siostra: "Co on gada? Postukaj go w czoło", jak powiedziała tak zrobiłam i w tym momencie klient zaczął gadać "Nie dotykaj mnie, nie dotykaj mnie, nie dotykaj mnie".. Wtedy oniemiałyśmy...
Stary 2010-03-23, 21:57   #1164
Antii89
Zakorzenienie

Zarezerwowaliśmy sobie z TŻ wakacje, jeszcze muszę zaliczkę wpłacić. Ale się cieszę, dawno razem nigdzie nie byliśmy.
Stary 2010-03-23, 21:57   #1165
Claris
Zakorzenienie

naj a jeszcze jak sobie przypomnę Twoją opowieść jaką to byłaś poliglotką na podwórku jako dzieciak i Twój budzik to od razu mam uśmiech i muszę powiedzieć, że zazdraszczam wszystkim tym, którzy mają Ciebie na codzień
Stary 2010-03-23, 21:59   #1166
butterfly20
Zakorzenienie

Jestem zazdrosna o to,ze za sobą tęsknicie.

A ja za każdym razem jak patrzę na tytuł to widzę,że teraz to on się szczególnie do mnie odnosi

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 22:00   #1167
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość

Ale fajne te zdjęcia. Śliczny masz sweterek.
Weź tego TŻ po ślubie i zamieszkajcie na śląsku!
Całe moje ciuchy z lumpa - gacie, koszulka, bluza i marynarka. A co do śląska to chciałabym, ale wiem, że nie
edit: a fartuch po mojej babci :PPP
Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Zarezerwowaliśmy sobie z TŻ wakacje, jeszcze muszę zaliczkę wpłacić. Ale się cieszę, dawno razem nigdzie nie byliśmy.
Oooo ekstra, chwal się co i jak

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Motyl a co myślisz, że za Tobą nie tęsknimy

Edytowane przez Claris
Czas edycji: 2010-03-23 o 22:03
Stary 2010-03-23, 22:04   #1168
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:

A ja za każdym razem jak patrzę na tytuł to widzę,że teraz to on się szczególnie do mnie odnosi
Za Tobą tęęęęęęęęęęsknimy też!
Cytat:
Całe moje ciuchy z lumpa - gacie, koszulka, bluza i marynarka. A co do śląska to chciałabym, ale wiem, że nie

Oooo ekstra, chwal się co i jak

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Motyl a co myślisz, że za Tobą nie tęsknimy
Dobrze, że z Wrocławia też nie jest jakoś daleko. Trzeba będzie powtórzyć spotkanie. A jak Ci TŻ będzie dokuczał to wsiadaj i przyjeżdżaj.
A ja byłam 2 razy w lumpie, hehe ciekawe przeżycie, no i wciąga strasznie.

A z TŻ wybieramy się do Egiptu, do Sharm.
Stary 2010-03-23, 22:05   #1169
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:

a ja o Tobie dzisiaj i ogólnie ostatnio myślałam, w zasadzie często myślę o was i martwię się co u was

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 22:09   #1170
Claris
Zakorzenienie

Antii a napisz coś więcej o tym Egipcie, ile płacicie, na ile no i w ogóle, bo może następny kraj który (kiedyś tam) nawiedzimy to właśnie Egipt będzie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości