|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Hop hop, jest ktos jeszcze?
Wątek powoli zamiera... ale co sie dziwic jak wiosna nadchodzi ![]() Kuba wczoraj był bardzo długo na dworze, raz z TŻ ok 1,5 h a potem ze mna tez ok 1,5 h. Pieknie siedział w wozku i ogladał swiat. ![]() A po godzinie usnał. Dzisiaj tez idziemy na spacer, przejdziemy sie chyba do mojej babci. Cytat:
Cytat:
Jak mozna byc takim potworem? Cytat:
![]() Dobrze, ze nie wkleiłas tego linka. Pewnie znow bym miała popsuty humor na pol dnia. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
palce lizać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja wczoraj w CCC kupiłam buty i jeszcze jedne mi sie spodobały ale maja duzy obcas i zastanawiam sie nad kupnem ![]() Cytat:
Podajemy ją z chlebkiem lub bułką wrocławską. Cytat:
![]() Ja sie jeszcze boje otwierac okno w nocy, jednak jest zimno a Kuba czesto spi odkryty. Gdzie sie podziewa Mariola?
^^^Moje skarby^^^ Jakub 20 czerwca 2009 r. Blanka 15 września 2011 r. Edytowane przez Cassandra 23 Czas edycji: 2010-03-24 o 09:56 |
|||||||||
|
|
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Svi, zapomniałam Ci napisać, ze tego japońskiego sklepu już nie ma - chyba padł (jak ostatnio przejeżdżałam obok to szyld zdjęty)
|
|
#1833 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1834 |
|
Rozeznanie
|
Czesc Dziewczyny! Tak piszecie o sloneczku u Was a u mnie sloneczka nie ma tylko taka szarowa...ach ta Angielska pogoda.
Ach jaka ja mam slaba wole jesli chodzi o diety dopiero trzeci dzien jestem na onz a juz mam ochote na wszystko, jeszcze Tz wczoraj zrobil racuszki .
|
#1835 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć mamusie!!!
Ja tylko wpadam powiedzieć dzień dobry i już mnie nie ma![]() Taki piękny dzień,trzeba w pełni wykorzystać Nadrobię później w wolnej chwili Miramejku jeszcze raz dla Was,za szczepienie KubusiaNapisz co u Was ![]() Dziewczynki miłego dnia |
|
|
|
#1836 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
mamy wiosnę!! Zbuntowałam się i dzisiaj mam przerwę w świątecznych porządkach, ogarne tylko trochę, przygotuję obiad i zmykamy na spacer ![]() Życzę Wam kochane miłego dnia, korzystajcie ze słonka
|
#1837 | ||
|
Zakorzenienie
|
Svi
za poprawę apetytu Marcelka.Cytat:
![]() No mama nieładnie ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Gdzie Wy to słonko macie??? U nas pochmurno ale póki co nie pada. Ja jeszcze chodzę w kurtce zimowej. Wczoraj wybrałam się w jesiennej i długo nie pochodziłam. Miłego dnia Edytowane przez gorgulek Czas edycji: 2010-03-24 o 10:47 |
||
|
|
|
#1838 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ser żółty, dobra myśl ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- kupiłam wczoraj Oliwce kurteczke i czapeczke. Zapłacilam 120 zl ![]() a sobie butki, pozniej wstawie zdjecie. ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- jak tak dalej pojdzie to watek nasz upadnie jak nic, juz wymiera powoli... chyba ze wieczorami jak wszystkie wrócimy do domków to bedziemy gadać
Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2010-03-24 o 10:47 |
|||
|
|
|
#1839 |
|
Ola-Unhola
|
Cass, dzieki za odpowiedź
A te mandarynki to puszka taka jak np. do kukurydzy czy taka duża jak brzoskwinie? Syla, szary do wszystkiego pasuje ![]() Wojtusiu, ogórek zwykły też może być, moze być i kiszony Pochwal się zakupami ![]() Ale ten mój Antoś to żarłok, dzisiaj na drugie śniadanie jadł ziemię z doniczki... ![]() Szkoda, ze tak obiadków nie trąbi jak takich dziwnych smakołyków..To już drugi w ostatnich dniach
|
#1840 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Miało mnie już nie być, ogarnęłam dom, siebie , przygotowałam obiad, umyłam balkon i powiesiłam zasłony a mała dalej śpi...uchyliłam jej okno i chyba to świeże, cieplutkie powietrze tak działa... Wypiłabym kawę ale jak tylko sobie zrobię to na pewno się obudzi
|
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
kurteczka 99 zł podoba mi się, bo jest z odpinaną podszewką i odpinanym kapturkiem, no i ma taki wiosenny kolor
![]() czapeczka 18 zł kupiłam z daszkiem, bo Oliwka nie lubi jak jej słoneczko w oczka swieci moje buty 129 zł w koncu znalazlam takie jak chcialam. bylam w ccc, bacie, ryłko, aldo i innych i nic tam nie znalazlam, w koncu w tally weijl trafiły się, chociaż nie lubie tego sklepu okropnie, to cos mnie podkusiło i wstapiłam tam. No i mam butki ![]() no i poza tym kupilam jeszcze smoczki, mate antyposlizgową do wanienki Oliwki, ksiązeczke do kąpieli ( uwielbia je gryźć) i jakąś jeszcze piramidke. |
|
|
|
#1842 | |
|
Rozeznanie
|
Martynka dziękuje wszystkim ciociom za życzonka i przesyła DUŻEGO BUZIAKA Cytat:
|
|
|
|
|
#1843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Unholy - znalazlam ogorki konserwowe, no i zielonego mam tez, i nie wiem z którym zrobić. tak samo paprykę mam świeżą i konserwową ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- marica a pokaż jakie butki kupiłaś? |
|
|
|
|
#1844 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Zaraz daje Antkowi obiadek i na spacer i po Bartusia lecimy, więc chwilka relaksu przed wizażem w małym lecz b. miłym towarzystwie się przyda
|
|
#1845 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja dołączę się z kawką
![]() Też zaraz Zuzi dam obiadek i lecimy na spcerek. U nas troche wieje więc pewnie długo nie pochodzimy. Wojtusiu bardzo fajne zakupy |
|
|
|
#1846 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
![]() to pijemy
|
|
#1847 |
|
Zakorzenienie
|
tak, tak kobitki
pogoda i slonko w duzej mierze mnie tak nastraja wczoraj w koncu dokonczylismy rozmowe zamykajac temat na 4 spusty wszystko zaczyna sie ukladac,tak jak obiecywalyscie
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#1848 |
|
Rozeznanie
|
Różowe "pip tolki" te co svinecka jako pierwsza zamawiała, a martyni w ccc takie trmpuszko-adidaski
no i gratis martynia jak zaczepia kuzyna ![]() wiecie co ostatnio nie mama czasu ani chęci na nic kompletnie, jeszcze to pierdzielone ucho non stop boli...no i tak cieplutko to tylko wracam z pracy zaraz na spacerek dłuuuuuuuuuuuuuuugi i tak przez to zaniedbuje was, ale widze, że sama nie jestem w tym wiosennym amoku |
|
|
|
#1849 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1850 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słodkie są a różowe pipki fajne, na nodze bym wolała zobaczyć
|
|
|
|
|
#1852 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale dobrze że jednak nie kupiłam...ulubionym zajęciem małej na dzień dzisiejszy jest ściąganie butów w czasie spaceru kiedyś akurat pojedzie samochód i będzie po nich...muszę jej chyba na razie jakieś grube skarpety kupić bo jak jej ściągnę butki to potem w stópki zimno ![]() śpi już od 10.00....byłam zerknąć kilka razy...oddycha ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- czekamy
|
|
#1853 | ||||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Bardzo fajne zakupki, poprosze zdjęcia ze spacerku ![]() Cytat:
Cytat:
Tez Wam wkleję Antka z córą mojego brata, ale najpierw Brat musi dać z fotkami ![]() I tak miałam się napić, że chwilowo wyłączyli mi net... Skorzystałam z okazji i Antek już po obiadku. Dzisiaj się nie wysilałam i dostał marchew z dynią i cielęcinką...ze słoiczka ![]() To idziemy się szykować, bo tak mi grzeje przez okno, że już nie mogę się doczekać spacerku ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
http://www.allegro.pl/item966227423_..._80_86_cm.html
|
|
#1854 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
o kurcze musze spadać bo juz mi uciekla pod meble i zaczyna wstawać.... musze ja nagrac i wkleic wam filmik jak smiesznie smiga |
||
|
|
|
#1855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zośka też wszystkie buty ściąga Nawet skarpety w domu! Ubieram ja w rajstopki, bo inaczej nie da rady. Mam nadzieję, że sznurowanych nie ściągnie...Wojtusia super kurteczka i czapeczka ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- marica zdjęcie z kuzynem przeurocze
|
|
#1856 |
|
Rozeznanie
|
Dla mojej sznurowany czy inne to "no problem" wszystkie ściągnie, zacznie tak wierzgac nóżkami że ściaga wszystko...musiałam wziąść ja obok siebie bo tak mi zwiewa ale teraz dobiera sie do komputera ;ljmgfvdijofngvdfklmn ,kj n b k l;l nv ck o to pozdrowienia od Martynki normalnie mały diabełek wszedzie jej pełno i nic nie idzie zrobić jak sama jestem, bo trzeba non stop sie na nia patrzec czy gdzieś ne wstanie o sie pindzior mały puszcze i bammmm robi
i dalej wstaje. o kurcze juz 13 czas zbierac sie do pracy ale taka ładna pogoda az sie nie chce, na spacerek bym sobie poszla no i to ucho....to miłego popołudnia cioteczki
|
|
|
|
#1857 |
|
Zadomowienie
|
Cześć mamusie!
Wreszcie mamy piękną wiosnę Dawno nie zaglądałam do Was, ale wiecie jak to jest. W pracy zamieszanie na nic czasem nie ma czasu, po pracy jadę szybko po małą w domu obiad jakieś sprzątanie jak się wyrobię to lecimy na szybki popołudniowy spacer. W końcu ustaliliśmy datę chrztu na 18 kwietnia A to jest moja kruszynka na wczorajszym spacerku
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1859 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi kiedyś Oliwka wyjęła z notebooka jeden klawisz, strzałkę konkretnie, na szczescie w pore zobaczyłam. Od tamtej pory nie siedzi ze mną przy lapku. A zawsze myślałam, że z mojego lapka nie da sie powyciągać klawiszy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1860 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
profilaktyczne z Bartka - one tyle kosztuja
na watku real sa fotki na nodze zrobione przeze mnie ![]() aaaaaaaa dziewczyny TZ wlasnie napisal, ze w piatek kupuje mi takiego laptopa http://www.euro.com.pl/laptopy-i-net...4pl-w7hp.bhtml
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

ale co sie dziwic jak wiosna nadchodzi 

i akurat tam gdzie upadl lezaly cegly i on wlasnie na nie spadl
Jak mozna byc takim potworem? ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

palce lizać 

.
- 07.07.09
dla Was,za szczepienie Kubusia

i musze wziac na 140