|
|
#2581 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
Lepsze to niż chemia czy fizyka ![]() To Ty też sie pokaż to i ja się pokaże
Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-03-23 o 18:33 |
|
|
|
|
#2582 | |||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Za tę cenę będzie ze 3 sztuki od EDM Cytat:
Takie alkoholowe to się chyba szybjo nie psują. W moim przypadku ból polega na tym, że likier ów zawiera jajko, co znacznie ogranicza jego trwałość ![]() Soczek muszę sobie dolupić, mam nadzieję, że nie uczuli Pazuryrka bo z mleczkiem, to bezpiecznie ![]() A tak na marginesie, bo mi się przypomniało - Amerykanie nie chcieli mi uwierzyć, że można pić Malibu z mlekiem ![]() Cytat:
Cytat:
Ojjjj nie to, nie to. Obejrzałam A ja tam Samanthę lubię, jest bezbłędna chociaż jej postać mocno wyjaskrawiona.Cytat:
Spróbuj maseczki aspirynowej albo toniku, ładnie odświeża cerę i zwęża pory No, no ![]() Ale Lachon z Ciebie
|
|
|
#2583 |
|
Wtajemniczenie
|
Karolajna, ale z ciebie laska
ale wyobrazalam sobie ciebie inaczej, pewnie przez te awatary![]() i wlooosyyyy
|
|
#2584 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki ] to i ładnejsze![]() A jak sobie mnie wyobrażałas?
|
||
|
|
|
#2585 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe, nie wiem czemu, ale wyobrazalam sobie ciebie jako 'latynoske' tzn ten typ, ciemne wlosy, ciemne oczy, ciemniejsza skora, a tu taka szprycha ze hoho
![]() ![]() ![]() no pieknie, prostownica!! a ja tu sie wyzekam suszarki i olejuje...
|
|
#2586 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Narobiłaś mi ochoty ale będę musiała z tym zaczekać aż skończę brać antybiotyk ![]() Cytat:
Szczególnie smsy zapraszające na Sex A co do Samanthy to wkurza mnie to jak ona (tzn jej postać) stara się uwodzić każdego napotkanego faceta, chociaż tak naprawdę nie jest super seksowna - tzn ciało (akurat w pierwszym sezonie widziałam ją parę razy w bieliźnie) ma fajne (można pozazdrościć w tym wieku) ale po twarzy mimo makijażu ewidentnie widać upływ czasu ![]() Obejrzałam już 10 odcinków pierwszego sezonu ![]() Szkoda, że są takie krótkie. Cytat:
To ja już nie wiem, może ten z koziego mleka na razie odstawię? Po tych tabsach od dermatologa skóra zrobiła się sucha więc chciałam kupić coś nawilżającego i padło na calmę, pomyślałam, że potrzebne by było coś na noc, coś bardziej odżywczego bo calma jest leciutka. Maseczka aspirynowa albo tonik? Możesz coś więcej? Tzn to jest coś specjalnego czy po prostu rozpuszczam w czymś aspirynę? Zauważyłam też, że pojawiły się znowu suche skórki na nosie, od września ich nie miałam, a zauważyłam przy okazji stosowania tego pudru sensique - uwidacznia suche skórki ![]() Karolina - jaka śliczna z Ciebie dziewczyna! I Ty nie chciałaś nam się pokazać! ![]() Ładnie Ci w takim makijażu, no i te długie blond włosy... Człowiek od razu sobie przypomina jak to było być pięknym i młodym te 10 lat temu Nie to co teraz ![]() |
|||
|
|
|
#2587 | ||
|
|
Cytat:
Można dodać słodkiej śmietanki dla polepszenia smaku I gałki lodów śmietankowych albo waniliowych ![]() Chyba se dzisiaj znowu zrobię ![]() Cytat:
A tonik, to rozpuszczasz aspirynę w wodzie i przecieasz płynem twarz. Nie pamiętam tylko proporcji, ale na bank znajdziesz na biochemii, jak poszukasz "tonik aspirynowy".
|
|
|
#2588 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No prostownica to tylko okazyjnie, ale już nie prostowałam ponad miesiac ![]() Ale denerwuja mnie strasznie te moje włosy, w takich naturalnie ułożonych wyglądam jak jakaś sierotka i jeszcze są takie ulizane, przy twarzy się beznadziejnie układają![]() Cytat:
:Rózga: a Ty masz za gadanie głupot ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- A nie chcialam sie pokazać, bo jestem bardzo wstydliwa i na zdjeciach wychodze ja głupek zazwyczaj ale to mi sie akurat podoba ;p
|
||
|
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
dodałam zdj do albumu :P ale wchodzicie na własną odpowiedzialność.
Niby nic- wyślij mi linkacza
|
#2590 | |
|
Zakorzenienie
|
tez miałam pisac, ze włosy jak na włosomaniaczke przystało, nie to co ja, a tu wyprostowane
![]() ale bez prostownicy tez pewnie sliczne a ja sobie inaczej wyobrazałam trochę Twoją Twarz, ale karnacja, włosy takie właśnie ![]() to pewnie dlatego, ze pamiętam Twoje zdjecie co nam pokazywałaś sukienke, ale twarzy nie było ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
![]() teraz to chyba jeszcze z obecnego składu Heroldin nie widziałam ![]() bardzo ładna jesteś, ale mogłabyś jeszcze wkleić zdjecie gdzie Cię całą widać
|
|
|
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
Mirelka- dziękuję, ale mam całkiem inne zdanie o sobie
![]() Całości siebie właśnie nie mam, szukałam ;o
|
#2592 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ładne zdjęcie![]() Zaraz wyśle ![]() Cytat:
I nie wiem czy Asia sie kiedyś w 'całości' pokazywała? ![]() Bez prostownicy to może i czasem są ładne ale mnie denerwują, sa takie nijakie
|
||
|
|
|
#2593 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i zaraz co Ty mówiłas o swojej skórz? ![]() gdybys kobieto moja zobaczyła ![]() Cytat:
![]() napewno nie masz takiego poniszczonego puchu jak ja
|
||
|
|
|
#2594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2595 | ||
|
|
Cytat:
ja nic nie widzę ![]() Cytat:
Jest nawet jakieś w albumie ze Sri Lanki
|
|
|
#2596 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mnie się jakoś taki napój bardziej z czymś ciepłym kojarzy Tak samo jak uwielbiam kiedy mój ojciec robi ajerkoniak i jest jeszcze taki fajnie gęsty i ciepły ![]() I jeszcze lody do tego dokładasz - normalnie rozpusta ![]() Już nie mogę się doczekać aż będę mogła zrobić to samo a dzisiaj wypij też za mnie, żeby mi smutno nie było ![]() Cytat:
![]() Właśnie wypełniłam swój PIT i dałam ten 1% na tą fundację, o której mi pisałaś ![]() No wiesz... w lutym skończyłam 27 lat więc już stara baba ze mnie ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2597 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie mam pamięci do twarz![]() Cytat:
![]() No mówie przecież ze to mi sie nawet podoba, ale na innych wyglądam jak głupek
|
||
|
|
|
#2598 | ||
|
|
Cytat:
![]() Moja mama też umie ajerkoniak, ale już dawno nie robiła. Cytat:
I pewnie Ala będzie u nich chrzczona
|
|
|
#2599 |
|
Wtajemniczenie
|
immortal, ale masz piekny kolor oczu, ja zawsze taki chcialam
![]() edit: no pokazujcie sie, pokazujcie, ja chetnie poogladam
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
Iza, ja sama chyba dawno Cie nie widziałam
|
|
|
|
#2601 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry !
Paskudy jedne, ja nie "widzę" Waszych konterfektów . Pokazać mi natychmiast ! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak miałam napady "olewania" edukacji, moi Rodzice mówili : nie ma sprawy; w przedsiębiorstwach zajmujących się oczyszczaniem miasta i dbaniem o zieleń miejską aż takie wykształcenie nie jest wymagane, a do tego w pomarańczowej kamizelce będziesz bardzo ładnie wyglądać, no i praca na świeżym powietrzu. Skutkowało, bo jakoś większego zacięcia do prac ziemnych i polno-ogrodowych nigdy nie miałam. A i bogaty konkurent jakoś się nie trafiał. A widzisz, właśnie "Samantha" w tym serialu była moją faworytką. Nie znosiłam natomiast postaci głównej bohaterki . Cytat:
A skąd wiesz ?! ![]() Cytat:
Cytat:
No i dobrze ! Nie pokazuję zdjęcia swej gębusi przeuroczej i figury "idealnej klepsydry" , bo nie chcę urodą swą w kompleksy Was wpędzać. Przy mnie BARBI to małe piwko ! Może jak zbrzydnę z jakiegoś powodu ... Rzeczywiście !!! Jutro - jak dobrze pójdzie - zaczynam prace w ogrodzie. Tubylec jeden obiecał {przysiągł}, że przyjdzie we czwartek ze schodami ogrodowymi walczyć, co je perfidna trawa zarasta niemożebnie. Roboty huk, bo trzeba kostkę wydłubywać, cementowe podłoże wylać i kostkę apjać ułożyć. Ma też swoją pannę narzeczoną, którą uroczo "Kwiatuszkiem" zwie przyprowadzić, coby zmarzniętą trawę wygrabiła z moich "hektarów". Czy przyjdą ?! Kaszubi to specyficzna nacja : żyją bez kalendarzy i zegarków. Dla nich spóźnienie dwa tygodnie, dwa miesiące to nic. Zapomniałam zapytać chłoptysia : we czwartek, ale w którym roku. No nic, nadzieję żywić trzeba. Niebo tej nocy gwieździste było, to może i dzień będzie słoneczny. Jeszcze nie świta, to nie wiem .Dziewczyny, oświećcie nieoświeconą . Co to jest "eco skóra" ? Plastik ?! Edytowane przez Heroldin Czas edycji: 2010-03-24 o 05:09 |
||||||
|
|
|
#2602 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:zazdrości: ![]() Cytat:
Ostatni raz byłam w kościele chyba w czerwcu, na ślubie mojej koleżanki. I powiem Ci, że z ledwością wytrzymałam godzinna mszę, jeszcze trochę a bym usnęła Nie wiem jak wytrzymam na własnym ślubie Może poproszę wersję skróconą:"Czy Ty? Tak. A Ty? Tak. Jesteście mężem i żoną, możecie iść." ![]() Cytat:
![]() A co do głównej bohaterki to zawsze rozwalały mnie jej ubrania |
|||
|
|
|
#2603 | ||||
|
|
Cytat:
Cytat:
] - to zupełnie nie moja bajka, ja tam wolę po swojemu.---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
![]() W EDM, jak zbierzemy na 12 sztuk, to najdroższy pędzel wyjdzie jakieś 5$ + 1$ dodatkowy za przesyłkę/sztuka. Pędzelki do cieni ~10 zł. Cytat:
aż miło.Szkoda, że Pazuryra marudziła na spacerze i musiałam po godzinie wracać ![]() Skóra sztuczna. Skaj.
|
|
|
#2604 | |
|
Zakorzenienie
|
No co się śmiejesz? Płacę to wymagam, no nie?
![]() Szczerze mówiąc to im bardziej się nad tym zastanawiam to tym mniejszą ochotę mam na ślub kościelny - wolałabym skromniutki cywilny, potem malutkie przyjęcie tylko dla najbliższej rodziny (impreza dla znajomych później ) i tyle Cytat:
![]() W życiu bym się tak nie ubrała - też wolę po swojemu ![]() |
|
|
|
|
#2605 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mam pomyslu na swoje zycie żadnego, jesli studia to tylko zaoczne, ale to zalezy czy mature zdam i jak się życie dalej potoczy... aa czyli świadectwo tylko na studia, ok juz kumam ![]() cos mi się widaje, ze wam te wspolne zakupy nie wyjdą ![]() jak Ci tak zalezy na czasie to Ci mogę z all zamówic, albo wybierz ze strony EDM ja Ci powiem co i jak wpisac, potem tylko robisz przelew i czekasz na paczkę ![]() a mi mój tata od zawsze powatarza, ze akurat będzie kto miał klatke posprzątac jak się uczyc nie będę i? nie działa, tak nisko nie upadnę![]() ale się wykręcasz ![]() pokazuj zdjęcie żebysmy zbyt wysokiego mniemania o sobie nie miały ![]() sami swoi ![]() będę bardzo wścibska, bo skoro mówisz, ze zaden bogaty przystojniak sie nie pojawił, nie pracujesz to za co żyjesz? bo źle Ci się nie powodzi właśnie ![]() Cytat:
![]() tak apropo same wypełniacie pity? jak się nauczyłyscie? bo moja mama całe zycie musi komus pity dawac do rozliczenia
Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-03-24 o 17:03 |
||
|
|
|
#2606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2607 | |||
|
|
Cytat:
![]() Chociaż jednak przyznać muszę, że kościelny to fajny miałam - u zakonników i naprawdę było super. Więc jeśli decydowałabyś się - to nie u zwykłego księdza, tylko właśnie przy zakonie Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
w niebiesiej sukience caluuutka jestem Pita robi mi mama
|
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
Aga a co to masz za program
![]() Asia ja dopieor teraz zauwazyłam, ze masz więcej albumów, bo pokazywały się tylko 2 ![]() ale fest Cię widać
|
|
|
|
#2609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbardziej to widać u Blair (brunetki) bo pozostali ubierają się w miarę normalnie - tylko strasznie elegancko jak na nastolatki, ale to w końcu Manhattan ![]() Cytat:
![]() Pobrałam go sobie z tej strony http://pitpro.pl/program-pit.html?gc...FUgh3wodrxrxzw |
||
|
|
|
#2610 | ||
|
|
Cytat:
Może znajdę jaieś jeszcze, to wrzucę wieczorem. Cytat:
Co innego zakonnicy, przynajmniej ja się z takimi spotkałam. U mnie miało być co łaska, i faktycznie tak było; płaciliśmy już po ślubie, więc nie wiedzieli ile jest w kopercie, a i tak cała ceremonia była dopracowana, poprowadzona od serca i bardzo się wszyscy starali
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.

bo z mleczkiem, to bezpiecznie
Bo z tego co kojarzę to wysłałam Ci chyba wszystkie sezony?
Normalnie dopiero teraz to zauważyłam, całe czoło i na policzkach w okolicach nosa, masakra
Może bym nie zauważyła gdyby nie to, że próbowałam kombinować z podkładem, nałożyłam i nagle zobaczyłam jak "ładnie" władował się w moje rozszerzone pory