Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-24, 21:16   #1441
atomufka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Rosette gdybysmy chociaz mieszkaly blizej siebie, a tak to masakra jakas jest

ania ja sobie moge to wyobrazic!!
kliwia my mamy do siebie blisko w miare

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 21:23   #1442
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

no my tak, do tego jeszcze ktosia, agus i baja wielkopolanki
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 21:27   #1443
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
no my tak, do tego jeszcze ktosia, agus i baja wielkopolanki
moze kiedys sie uda jak wroce z tego wygnania
kurcze przedluzamy nasz pobyt do konca grudnia,a ja jesienia zaczynam studia podyplomowe w Poznaniu i bede musiala latac co dwa tygodnienie wiem jak dam rade ale jestem zawzieta

szafa

Stary 2010-03-24, 21:30   #1444
kliwia
Zakorzenienie

o kurde do konca roku?? o dzizas
No to jak bedziesz latac, to czesc gratow bedzieszmogla na raty powywowowzic, zeby ich tam nie zostawiac a co

A na jakie studia sie zdecydowalas?
No i jak z praca w Polsce? juz cos masz na oku? czy jeszcze nie wysylasz cv?

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-03-24 o 21:31
Stary 2010-03-24, 21:32   #1445
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 21:37   #1446
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

[QUOTE=aniaaa84;18117459]
Nie ma za co, Ddaaiissyy ja tam tego nie odbieram jako zacofanie, masz w końcu pracę, która poki co pochałania Ci masę czasu,mysle ze bedziesz do nas czesciej zagladac jak tylko sytuacja sie wyklaruje. Tupnij noga w sprawie pozyczki a jak nie mysle ze z powodzeniem znajdziesz cos innego.
My o Tobie nie zapominamy jak Cie nie ma, tylko nawolujemy ;-)

/QUOTE]

Dziekuje ALe mi milusio, ze pamietacie o mnie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
moze kiedys sie uda jak wroce z tego wygnania
kurcze przedluzamy nasz pobyt do konca grudnia,a ja jesienia zaczynam studia podyplomowe w Poznaniu i bede musiala latac co dwa tygodnienie wiem jak dam rade ale jestem zawzieta
WOW podziwiam za upór i ambicje ! A zarazem gratuluje mądrej decyzji !! Kazdy papier sie przyda...

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 21:38   #1447
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

jeeestem
tak sie stresowałam przed tą wizytą u gina, że aż mi zimno z tego stresu było
ale... Pani doktor powiedziała, że hormony buzuja - na początku wizyty, a po badaniu usg powiedziała, że pecherzyk na jajniku gotowy na zaplodnienie, ale sie usmiałam
powiedziała, że mój organizm domaga się dzidziusia aaaa!!!!!

ja tam nie mialabym nic przeciwko
a co do reszty to cytologia oczywiscie wyniki za 2 tygodnie
a na korytarzu jak siedzielismy z TŻ słychać było z pokoju obok jak instruktorka szkoły rodzenia mowi: "a teraz wdech - wydech"
super, aż TŻ nabrał ochoty
Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość

chyba też posadzę sobie pietruszkę i szczypior, ciekawa jestem czy na parterze urośnie bo zawsze mniej słońca jest. Ale przetestuje
ja mieszkam na parterze czyli niewiele wyżej i jakoś ta pietrucha i ten szczypior sie hoduje wiec mysle ze powinno byc oki

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
oj ja to chyba z miesiąc wcześniej się spakuję... ja to z tych pospiesznych i wolę wszystko wcześniej...
ostatnio jak była obawa, że do szpitala trafię to w środku nocy szukałam po domu piżamy, szlafroka i całej reszty teraz wszystko mam w jednej szafce, żeby w razie czego tylko zgarnąć do torby i w drogę
ja to sie pewnie w pierwszym miesiacu spakuje

Edytowane przez diamondbabe
Czas edycji: 2010-03-24 o 21:49
diamondbabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 21:39   #1448
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Dla mnie bomba jeszcze nigdy nie byłam we Wrocku a bardzo bym chciała tylko jakoś tak sie wczesniej nie skladalo, a teraz powod jest i to jaki
Stary 2010-03-24, 21:46   #1449
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez diamondbabe Pokaż wiadomość
jeeestem
tak sie stresowałam przed tą wizytą u gina, że aż mi zimno z tego stresu było
ale... Pani doktor powiedziała, że hormony buzuja - na początku wizyty, a po badaniu usg powiedziała, że pecherzyk na jajniku gotowy na zaplodnienie, ale sie usmiałam
powiedziała, że mój organizm domaga się dzidziusia aaaa!!!!!

ja tam nie mialabym nic przeciwko
a co do reszty to cytologia oczywiscie wyniki za 2 tygodnie
a na korytarzu jak siedzielismy z TŻ słychać było z pokoju obok jak instruktorka szkoły rodzenia mowi: "a teraz wdech - wydech"
super, aż TŻ nabrał ochoty

ja mieszkam na parterze czyli niewiele wyżej i jakoś ta pietrucha i ten szczypior sie hoduje wiec mysle ze powinno byc oki
WOW ale super diagnoza ! Oj chciałabym takowa diagnoze usłyszec Moze wówczas ona pomogłaby mi podjąć decyzje o dzidzi
Ciesze, sie ze taki byl finisz wizyty u pani dr !

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 21:51   #1450
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
WOW ale super diagnoza ! Oj chciałabym takowa diagnoze usłyszec Moze wówczas ona pomogłaby mi podjąć decyzje o dzidzi
Ciesze, sie ze taki byl finisz wizyty u pani dr !

jak wyszłam to miałam banana na twarz az TŻ spytał i jak?? co taka szczesliwa?? biorąc pod uwagę jaka zdenerwowana weszłam
Stary 2010-03-24, 23:36   #1451
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
hmmm ja mam w PKO i jestem bardzooooo zadowolona...

...
Ja też uważam, że to dobry bank nawet szefowa mi polecała, a firma to ugu finansowe, więc chyba coś wie na ten temat, zaś ja jednak wybrałam bph bo też dobry

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
...

Ana*** no i dobrze, że odchodzisz z tej pracy. Zrobisz te praktyki i będzie już tylko lepiej Fajnie, że już ruszacie z inwestycją
...
))

Cytat:
Napisane przez diamondbabe Pokaż wiadomość
jak wyszłam to miałam banana na twarz az TŻ spytał i jak?? co taka szczesliwa?? biorąc pod uwagę jaka zdenerwowana weszłam
A z jakimiś konkretnymi objawami poszłaś, że taka zdenerwowana byłaś przed....?

Uwaga dziewczyny pierwsza wizyta u architekta zakończona dostaliśmy zbiór ksiąg z planami domków i już przejrzeliśmy 4 książki i jeszcze 4 nam zostały, ale jakbyśmy nie wybrali możemy pożyczyć jeszcze więcej
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 00:10   #1452
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość

dziewczyny nie zgadniecie co mi sie snilo
Otóż mialysmy zlot naszego wizazowego watku u kliwi Nie wiem dlaczego akurat u niej, ale jechallysmy wszystkie moim autem, nie wiem jak sie pomiescilysmy, ale co bylo maks smieszne na srodku siedziala scio i miala na kolanach swojego kota w garnku
Do jedzenia wnioskuje ze kliwia szwedzki stol przygotowala bo kazda z nas miala zabrac swoj talerzyk lyzeczke,lyzke i widelec i noc aaaa i wszystkie pilysmy wino po drodze z plastikowych kubkow To był szałłłł
heheheh fajny sen
a jeszcze fajnie by bylo jak by sie spelnil

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2010-03-25 o 00:11
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 00:46   #1453
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

madzia do krojenia brokul potrzebujesz deski? Ja tam kroje w powietrzu
no na desce, bo ja go najpier troszke gotuję (lubie miękkiego i cały jest gorący)
Cytat:
moj tez nie lubi wieszac prania
mój wiesza
Cytat:
Madzia akcja z obracaniem deski dzieki za pomysl wykorzystam, ale ja mam manie mycia deski po kazdym krojeniu
do usług hehe nie ma to jak sposoby leniwców

a sen pierwsza klasa

---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ----------

aniu a to projekt indywidualny bierzecie??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 00:56   #1454
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

A z jakimiś konkretnymi objawami poszłaś, że taka zdenerwowana byłaś przed....?

tak tak
pisałam o tym stronę, może dwie strony wcześniej

uciekam dziewczynki film oglądać
branoc
Stary 2010-03-25, 01:31   #1455
*Agatek*
Zakorzenienie

Cześć...

Na początku dziękuję dziewczyny, że piszecie, co doradzacie i mnie popieracie

padam... po 24 byłam w domu, bo trzeba było zajrzeć do reala na serwis, a mężul działał po swojej pracy, więc mu pomogłam i teraz padam na cycki

Byłam dziś... 5 godz na kasie!!! ale chyba dałam radę, obrót 2 tys, i orżnęłam klientów na + 2 zł z groszami ale jak będzie ponad 10 zł w + lub - to mogą walnąć dyscyplinarkę muszę się pilnować ino

A na świeże chyba nie wrócę... bo jak mam znowu te je**** przeceny robić i odpisy, codziennie i marznąć i zapalenie pęcherza, bo w lodówkach, to mi się odechciewa... zadzwoniłam do kierownika i powiedziałam, ok jak będzie umowa na czas nieokreślony a on: "nie no co ty agata... na pewno na rok i przez pierwsze 3 miesiące Ciebie nie zwolnią" aha ale po 3 będą mnie mieli znowu w dupie i narazie cześć? A pozatym na moim byłym dziale jest jedna babka na wychowawczym, a jak jej się odwidzi, i wróci? To co, też podziękują... Krótka piłka!

I chyba zostaję w tej B...

Cytat:
madzia do krojenia brokul potrzebujesz deski? Ja tam kroje w powietrzu
Ty to wiadomo, podrzucasz brokułę i zanim wpadnie do miski, już ją dawno skroisz

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
no ba moj rycerz
Ku... gdzie ja byłam jak rozdawali takie partie

Cytat:

otóż mialysmy zlot naszego wizazowego watku u Kliwi nie wiem dlaczego akurat u niej, ale jechallysmy wszystkie moim autem, nie wiem jak sie pomiescilysmy, ale co bylo maks smieszne na srodku siedziala Scio i miala na kolanach swojego kota w garnku
do jedzenia wnioskuje ze Kliwia szwedzki stol przygotowala bo kazda z nas miala zabrac swoj talerzyk lyzeczke,lyzke i widelec i noc aaaa i wszystkie pilysmy wino po drodze z plastikowych kubkow to był szałłłł
padłam! hahahaha

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2010-03-25 o 01:44
*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 06:47   #1456
kliwia
Zakorzenienie

Agatek No ja to kungfu panda jestem

No dzisia to juz musze sie pouczyc bo dzis juz czawartek, a egzamin w niedziele
Mialam sie uczyc od poniedzialku
Stary 2010-03-25, 07:40   #1457
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
o kurde do konca roku?? o dzizas
No to jak bedziesz latac, to czesc gratow bedzieszmogla na raty powywowowzic, zeby ich tam nie zostawiac a co

A na jakie studia sie zdecydowalas?
No i jak z praca w Polsce? juz cos masz na oku? czy jeszcze nie wysylasz cv?
studia PR na UAMchce zostac pijarowcem hehe co Ty pracy nie szukam ,przeciez i tak nie dotre na rozmowy poza tym oni nie chca tu dzwonic swego czasu wysylalam cv i nikt nie oddzw;( jak uda mi sie skonczyc te studia to chce zalyzyc wlasna firme ,ale to na razie tajemnica
No musimy zostac dluzej,w ogole tego nie chce ,ale w koncu bedziemy mieli swoj kąt w PL.A zostajemy dlatego ze musimy miec dosyc duzy wklad wlasny do banku z tego wzgl ze pracujemy w IEwiec to zje nasze oszczednosci buuu .Wlasnie uruchamiamy machine bankowa wiec 3macjcie kciukasy laski.buziaki

szafa

Stary 2010-03-25, 08:07   #1458
kliwia
Zakorzenienie

PR superr!! trzymam kciukasay zatem za szybkie odlozenie kolejnych pieniazkow, kredyt - nie wiedzialam ze to juz tak syzbko trzeba zalatwiac
A co do ofert, no tak nie pomyslalam o tym, ale grunt ze widzisz oferty do ma ktore mozesz sie zglaszac, no i w poznaniu jest wiekszy wybor ofert niz u mnie np.

A Ty w szafie oddajesz sukienke w ktorej bylas na zdjeciach z sesji narzeczenskiej czy mi sie zdaje?

Laski a Wy gdzie?
Ja siedze i pisze prezentacje o sobie, zeby cokolwiek sobie zapamietac na ten egzamin
Jeszcze gramatyka mnie przeraza, ale co tam, najwyzej nie zdam

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-03-25 o 08:09
Stary 2010-03-25, 08:17   #1459
mona_ja
Wtajemniczenie

Cześć laski
Cytat:
Cześć dziewczyny cześć Neska

otóż mialysmy zlot naszego wizazowego watku u Kliwi nie wiem dlaczego akurat u niej, ale jechallysmy wszystkie moim autem, nie wiem jak sie pomiescilysmy, ale co bylo maks smieszne na srodku siedziala Scio i miala na kolanach swojego kota w garnku
do jedzenia wnioskuje ze Kliwia szwedzki stol przygotowala bo kazda z nas miala zabrac swoj talerzyk lyzeczke,lyzke i widelec i noc aaaa i wszystkie pilysmy wino po drodze z plastikowych kubkow to był szałłłł
Padłam
Trzeba taką impreze zorganizować.Ja też jestem za Wrocławiem

Agatek, ciesze się że dobrze ci poszło, i jak się czułaś za kasą, chyba nie było tak źle co?

A ja na śniadanie wcinam moje wczorajsze ciacho, wieczorem upiekłam, proste ale pyszne

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 08:19   #1460
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Moj Miodzio (tzn kot) z kolei mysli, ze jest psem, bo od malenstwa wychowywał sie z moja suczką i chodzi z nami na spacer przy nodze - ktoś z nas, pies i kot. Obojetnie jak długo trwa spacer, kot jest zawsze przy nodze. Sąsiedzi zrywali boki ze smiechu, teraz juz przywykli, ale osoby trzecie ktore nas widzą na spacerze, nie raz nie mogą wyjść z podziwu jak nasz rudzielec twardo tupta obok

Cytat:
mi tam żaden lekarz nie będzie mówił kiedy mam się rozmnażać
I tym bardziej nie przekonuje mnie tłumaczenie, że "hormony buzują" Skoro tak gwałtownie szaleją, to musi być tego jakaś przyczyna
Stary 2010-03-25, 08:31   #1461
mona_ja
Wtajemniczenie

ooo, dziewczyny mam pomysł, namówimy tż na jaki weekendowy wypad w jednym terminie np. do Zakopca i sie tam spotkamy

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2010-03-25, 08:45   #1462
kliwia
Zakorzenienie

mona no jest w tym jakis pomysl na takie spotkanie! najlepiej jeszcze w jednym pensjonacie sie zatrzymac!!
A to ciasto to brownies czy murzynek odlewany??
Stary 2010-03-25, 08:46   #1463
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

sliczna pogoda

Stary 2010-03-25, 08:48   #1464
kliwia
Zakorzenienie

Zrobilam w 15 minut writing w tescie, bez jednego zadania tylko i zdobylam 29/30 pkt ha! zdolniacha!
Gorzej bedzie z listeningiem ale nie mam z czego odsluchac to tylko czytam co tam trzeba zrobic haha

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

ze o writingu nie wpsomne
Stary 2010-03-25, 08:49   #1465
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

laski help me!!!!!

upatrzyłam sobie butki w ccc zamszowe na koturnie oczywiscie jedyne ktore pasowały rom. 35

i nie wiem czy je kupić

są czarne jak te w kółku ale nei znalazlam lepszego zdjęcia w necie

fason jak te z fioletem ale paseczek o połow cieńszy jak w tych karmelowych

no i ten zamsz to nie jest taki drapany jak w tych fioletowych tylko taki mieciutki gładziutki

nei wiem czy one nei bedą obciachowe przez ten zamsz

co sądzicie
ide nadrabiać boooo nie mialam neta i wróciłam w nocy

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 08:51   #1466
martucha84
Zakorzenienie

stokrotka24
takkkkkkk zielony motylekD: pokielbasilo mi sie

Rybulka
no widzisz wiec sie spakuj... i miej torbe w sypialni miejsca to nie zajmuje a bedziesz miala spokoj

mikakrolikowa
gdzie pracujesz bo mnie zaintrygowalas

ddaaiissyy superrrrrr ze taka decyzja.. kredyty sa lepsze niehipoteczne idzicie do biura doradztwa np open finance, expander tam bedziecie mieli wszystkie kredyty w jednym miejscu.... naprawde wam pomoga... a przy waszych zarobkach to bedzie formalnosc.... aaa to wy z tesciami mieszkacie czy w ich mieszkaniu tyklko? aaaas wczesniejsza splata placicie jakas "kare" tylko jesli splacicie w pierwszym roku przy zwyklych i przez pierwsze 3 lata w hipotecznym
a kopniecie dzidzi cudno uczucie;D

i moj maz wczoraj poczul ale sie cieszyl

aniaaa84
zrob slodkosci
aaaaaaale mialas sen boskiD:

atomufka
wowwwww dasz rade jestes ambitna

diamondbabe
no to starac sie starac

*Agatek*
dobrze mu powiedzialas... jak wyskoczyl ze przez 3 miechy cie nie zwolnia a co potem.. a moze jednak tak... ja kiedys mialam przygode z tesco bylam na nabiale ile ja sie wymarzlam przeceny, daty lodowki tragedia...
bedzie dobrze
aaaa gdzie t ybylas nie wiem mi sie trafil
ale strasznie nie chcialam sie z nim umowic... pijana bylam i strasznie chcialo mi sie spac.. i zeby se juz poszedl powiedzialam mu ok to jutro sie widzimy
do teraz sie smieje ze gdyby nie to ze bylam spioch to bysmy sie nieumowili
Stary 2010-03-25, 08:51   #1467
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
mona no jest w tym jakis pomysl na takie spotkanie! najlepiej jeszcze w jednym pensjonacie sie zatrzymac!!
A to ciasto to brownies czy murzynek odlewany??
No, to trzeba jakąś sporą noclegownie poszukac
A ciasto to biszkopt kakaowy, a na wierzchu polewa z z margaryny, cukru i kakao.

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2010-03-25, 08:54   #1468
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
z tego co piszesz to nie beda ale nie widzialasm tylklo sobie wyobrazam

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
No, to trzeba jakąś sporą noclegownie poszukac
A ciasto to biszkopt kakaowy, a na wierzchu polewa z z margaryny, cukru i kakao.
no ja juz to widze
Stary 2010-03-25, 08:55   #1469
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

kliwia a co za egzamin masz??

Stary 2010-03-25, 08:56   #1470
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
laski help me!!!!!

upatrzyłam sobie butki w ccc zamszowe na koturnie oczywiscie jedyne ktore pasowały rom. 35

i nie wiem czy je kupić

są czarne jak te w kółku ale nei znalazlam lepszego zdjęcia w necie

fason jak te z fioletem ale paseczek o połow cieńszy jak w tych karmelowych

no i ten zamsz to nie jest taki drapany jak w tych fioletowych tylko taki mieciutki gładziutki

co sądzicie
ide nadrabiać boooo nie mialam neta i wróciłam w nocy
Obciachowe nie beda, ale mi osobiście bardziej podobają sie te z tyłu, z kokardką

Nasz Ślub 30.05.2009
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości