Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część XV ;) - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-25, 10:05   #1591
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część X

Moja Mama przyszła mi się dzisiaj pochwalić,że jej ubyło 3 kg.
Tak w ogóle to ode mnie pierwszej usłyszała o tej diecie,ale potem na jakimś szkoleniu zobaczyła kasjerkę z filii,która wcześniej miała sporą nadwagę- od stycznia jest na tej diecie i zgubiła 15 kg i teraz obie się wspierają
Tylko,że moja Mama nie ma aż tak dużo do zrzucenia- jest mojego wzrostu,nie wiem ile waży,ale nosi rozm.42/ 44 i ma fajne proporcje.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 10:07   #1592
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Dot.: Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część X

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Ins nieprawda.Wysokie i szczuplutkie o chłopięcej figurze wyglądają fajnie. Albo te,które mają figurę odwróconego trójkąta (szersza góra, mniejszy dół). No ale to oczywiste
Hmm... według mnie wysokie i szczupłe osoby będą wyglądały: w porządku tak jak ta laska z aukcji, czy ze zdjęcia Carmi.
Co nie zmienia faktu, że według mnie tym ładniej by taka osoba wyglądała w sukience/spódniczce bombce
po prostu do mnie nie przemawia połączenie bombki + rurek

Dzisiaj Jacykov (czy jak się to tam pisze) w DDTVN pochwalił laskę tak ubraną, więc na pewno to jest modne no ale nie zmienia faktu, że mi się nie widzi....
Stary 2010-03-25, 10:07   #1593
butterfly20
Zakorzenienie

Dopisałam się tam (mam nadzieję,że zapamiętało,bo dałam save)

Stary 2010-03-25, 10:16   #1594
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
Carmi, według mnie NIKT nie wygląda dobrze w takich spodniach
Zaburzają proporcje, poszerzają brzuch i biodra, a nogi przy tym wydają się jak patyczki. I z pewnością optycznie "zaniżają", czyli trzeba by do nich mieć przynajmniej 175cm wzrostu, żeby nie wyglądać kaczkowato... Mimo wszystko nie sądzę, żeby na kimkolwiek dobrze wyglądały
zgadzam sie w zupelnosci

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
eno, pani na zdjęciu wygląda OK

lecę na uczelnię, paaa
moim zdaniem nie wygada ok
Stary 2010-03-25, 10:16   #1595
butterfly20
Zakorzenienie

Ja np. w takich spodniach wyglądam źle.Tzn. nie mam wąskich ramion,ale mam sporo większy tyłek niż biust.

Ale w bombkach ( o ile nie są za długie i nie są ze sztywnego materiały) wyglądam ok.
Mam takie dwie krótsze bombki z dzianinki (ze ściągaczem na dole) i lubię bardzo

Stary 2010-03-25, 10:21   #1596
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Ja np. w takich spodniach wyglądam źle.Tzn. nie mam wąskich ramion,ale mam sporo większy tyłek niż biust.
moim zdaniem w tych spodniach wszystkie wygladaja niekorzystnie, jedne mniej jedne bardziej ale i tak niekorzystnie
Stary 2010-03-25, 10:22   #1597
_Remedios
Zadomowienie

Cytat:

Ale w bombkach ( o ile nie są za długie i nie są ze sztywnego materiały) wyglądam ok.
Mam takie dwie krótsze bombki z dzianinki (ze ściągaczem na dole) i lubię bardzo
ja też lubie takie

ostatnio mam ochotę kupić sobie jakieś ładne spódniczki ale nie widziałam nic ciekawego...
Stary 2010-03-25, 10:23   #1598
frezyjka85
Zakorzenienie

całuski

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Ja mam nie dość, że szerokodupie, to jeszcze płaskodupie ;-)
Muszę poszukać ja jakimś targu...
A dzisiaj po pracy uderzam do lumpka

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Madzia B. powiedział/zażartował, że jak się obroni w czerwcu, to załatwi dwa ważne etapy w swoim życiu z jednym razem, tj. zdobycie tytułu magistra i ożenek Uświadomiłam go, że ślub to nie tak rach ciach, wtedy usłyszałam, że mu o zaręczyny przecież chodziło. Czyli okres godowy mi się zawężył i brylanty się posypia od końca czerwca do końca lipca (wakacje).
skąd ja to znam Twój to też typ etapowca??

bo jeśli tak to trzymam mocno kciuki żeby faktycznie obronił się w czerwcu.... bo mój też zawsze mówił, że etapowo.... tylko że bronił się pod koniec listopada

Cytat:
mnie się podobają

dziewczyny bo ja już się pogubiłam.... to gdzie mam pisać terminy spotkania w klubie czy w tym jakimś pliku na poczcie???
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 10:24   #1599
butterfly20
Zakorzenienie

Mi też mało które spódniczki wpadają w oko.Wolę sukienki i tuniki-nie trzeba się męczyć z dobieraniem góry

Stary 2010-03-25, 10:28   #1600
_Remedios
Zadomowienie

Cytat:
Mi też mało które spódniczki wpadają w oko.Wolę sukienki i tuniki-nie trzeba się męczyć z dobieraniem góry
masz rację. poszukam sobie jakiejś kiecki
Stary 2010-03-25, 10:29   #1601
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość

dziewczyny bo ja już się pogubiłam.... to gdzie mam pisać terminy spotkania w klubie czy w tym jakimś pliku na poczcie???
wiesz, ja nawet nie wiedziałam, że coś jest na klubie wolałabym na poczcie
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 10:30   #1602
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
w sobote i niedziele ma byc we wrocku zimno i padac deszcz a ja chcialam w sobote w spodnicy wyjsc i chyba nic z tego nie wyjdzie
oni zwykle mówią jedno a pogoda swoje może będzie ciepło

Cytat:
Napisane przez Dzi25 Pokaż wiadomość
Moja szczurzyca biegała swobodnie po całej kawalerce a wracała tylko na papu bądź za potrzebą (taaak załatwiała się tylko w klatce). Zresztą też sama sobie klatkę owtierała,jak wyjeżdżałam na weekend np. do domu to zostawiałam ją luzem tylko zostawiałam jej odpowiednią ilość papu i pićku i jak wracałam wyraźnie było widać,że się cieszy Właziła na mnie,lizała po rękach, "czyściła mi skórę" tak śmiesznie delikatnie ząbkami-odbierałam to jako szczurzą czułość A jak tylko kładłam się na łóżku to przychodziła wypychała mi się pod pachę i zasypała Tylko na noc ją zamykałam w klatce (zabezpieczając patyczkiem żeby sobie nie otworzyła) bo bałam się,że przez sen mogę ją zgnieść.
A zdechła mi w kieszeni płaszcza jak biegłam z nią do veta, bo leczyłam ją już na te starcze szczurze dolegliwości i codziennie nosiłam ją na zastrzyki...
jaka kochana
Stary 2010-03-25, 10:37   #1603
OlkaR
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ale pięknie słoneczko dzisiaj świeci

Cytat:
Dzisiaj Jacykov (czy jak się to tam pisze) w DDTVN pochwalił laskę tak ubraną, więc na pewno to jest modne no ale nie zmienia faktu, że mi się nie widzi....
Nie wiem czy to jest modne, dla mnie na pewno kiczowate, zresztą jak wszystko co Jacykov promuje, lansuje i próbuje wszystkim dookoła wmówić, że to akurat jest modne.
Kiedyś oglądałam program w którym powiedział dziewczynie- jak dla mnie ubranej normalnie (jeansy, jakaś ładna bluzka, wygodne buty), że wygląda "koszmarnie", a sam ją ubrał tak, że wyglądała jak clown...
Zresztą, ja MODZIE MÓWIĘ STANOWCZE NIE!!!

Hawwa po części rozumiem jak się czujesz i dlaczego myślisz teraz o takich rzeczach, ale wierz mi- nie powinnaś. Wiadomo, musisz wypłakać wszystko co w Tobie siedzi (jeśli potrzebujesz towarzystwa to poproś np. jakąś koleżankę żeby "zamieszkała" u Ciebie na 2-3 dni, a jeśli chcesz być sama- też dobrze), ale nie powinnaś myśleć o tym "co by było gdyby mi się coś stało". Tak nie można. Masz za dużo zmartwień, żeby dokładać sobie jeszcze takie czarne myśli.
I co do tego zła wyrządzonego przez poprzednie wcielenie... nawet tak nie myśl. Wszystkie wiemy, że życie jest niesprawiedliwe i zazwyczaj po tyłku dostaje ten, kto nie jest niczemu winny. Ale tak po prostu jest i chyba zawsze będzie.
Tak jak Ilsa powiedziała, Twojego taty nie ma, ale zdążył Cię wychować na wspaniałą, silną kobietę i wydaje mi się, że taka myśl mogłaby Cię podtrzymywać na duchu
Trzymaj się kochana.
OlkaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 10:42   #1604
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ale pięknie słoneczko dzisiaj świeci

Nie wiem czy to jest modne, dla mnie na pewno kiczowate, zresztą jak wszystko co Jacykov promuje, lansuje i próbuje wszystkim dookoła wmówić, że to akurat jest modne.
Kiedyś oglądałam program w którym powiedział dziewczynie- jak dla mnie ubranej normalnie (jeansy, jakaś ładna bluzka, wygodne buty), że wygląda "koszmarnie", a sam ją ubrał tak, że wyglądała jak clown...
Zresztą, ja MODZIE MÓWIĘ STANOWCZE NIE!!!

Hawwa po części rozumiem jak się czujesz i dlaczego myślisz teraz o takich rzeczach, ale wierz mi- nie powinnaś. Wiadomo, musisz wypłakać wszystko co w Tobie siedzi (jeśli potrzebujesz towarzystwa to poproś np. jakąś koleżankę żeby "zamieszkała" u Ciebie na 2-3 dni, a jeśli chcesz być sama- też dobrze), ale nie powinnaś myśleć o tym "co by było gdyby mi się coś stało". Tak nie można. Masz za dużo zmartwień, żeby dokładać sobie jeszcze takie czarne myśli.
I co do tego zła wyrządzonego przez poprzednie wcielenie... nawet tak nie myśl. Wszystkie wiemy, że życie jest niesprawiedliwe i zazwyczaj po tyłku dostaje ten, kto nie jest niczemu winny. Ale tak po prostu jest i chyba zawsze będzie.
Tak jak Ilsa powiedziała, Twojego taty nie ma, ale zdążył Cię wychować na wspaniałą, silną kobietę i wydaje mi się, że taka myśl mogłaby Cię podtrzymywać na duchu
Trzymaj się kochana.
Yyyy czyli dla zasady nie będziesz nosić modnych rzeczy, chociażby były w Twoim stylu? Dziwne.
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 10:46   #1605
_Remedios
Zadomowienie

kurcze Hawwa, ja wraz ze stratą taty straciłam całkowicie poczucie bezpieczeństwa - jestem totalnie przerażona i zagubiona(ojciec był filarem mojej rodziny, zawsze silny, zdrowy, zawsze był ze mną, zawsze mogłam do niego ze wszystkim przyjść, byłam spokojna, bo wiedziałam, że zawsze on jest i mi pomoże co by się nie działo, był moim autorytetem i nigdy wcześniej nie pomyślałam, że tak szybko go stracę - choć szczerze mówiąc, miał w życiu dwie sytuacje, że otarł się o śmierć i tak ostatnio pomyślałam, że w końcu go sobie Bóg zabrał do siebie...) w ogóle ostatnio łapie doły, bo mam wrażenie, że rodzina oczekuje, że teraz ja się wszystkim zajmę, zaopiekuje się nimi jak on... a ja nie wiem czy potrafię wziąść na siebie taką odpowiedzialność

więc w ogóle nie wyobrażam sobie jak Ty teraz możesz się czuć
Stary 2010-03-25, 10:47   #1606
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

A ja tam się modą nie sugeruję, tylko kupuję i noszę to, co mi się podoba jak jest akurat modne - no to spoko. A jak jest absolutnie passe - to trudno
Ja generalnie jestem niemodna, bo pewnie każdy stylista by mi powiedział, że ubieram się nudno - podobne fasony, cały czas na czarno. No, ale ja tak lubię. Dobrze mi z tym, wygodnie i w ogóle nie przejmuję się tym specjalnie.

Tylko czasami wkurza mnie to, że w sklepach sa TYLKO aktualnie modne rzeczy. Więc jak był szał na paski i kropy i kwiaty i inne cuda, to znalezienie zwykłej, czarnej bluzki/bluzy graniczyło z cudem. Wszędzie jakiś ozdobnik, cekinek, kwiatuszek, kropeczka

Tak samo jak był pierwszy szał na rurki - no nie szło znaleźć prostych jeansów (nie marchewek) albo choćby delikatnych dzwonów. No NIE SZŁO!
Teraz też ciężko o takie cuda, ale ja przywykłam do prostych nogawek (nie zwężanych, bo wyglądam koszmarnie), dobrze się czuję i wyglądam chyba nawet lepiej, niż w szerszych nogawkach. Co nie znaczy, że nie jest to frustrujące, że w dzisiejszych czasach można zleźć 200 sklepów odzieżowych i wszędzie będzie podobny asortyment

Edytowane przez *Insane
Czas edycji: 2010-03-25 o 10:49
*Insane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 10:47   #1607
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Yyyy czyli dla zasady nie będziesz nosić modnych rzeczy, chociażby były w Twoim stylu? Dziwne.
Nie, po prostu jeszcze się nie zdarzyło tak, żeby to co jest modne wpadło mi w oko
Ja nie mam swojego stylu. Noszę to co akurat mi się spodoba i w czym się dobrze czuję i w czym- jak mi się wydaje- dobrze wyglądam. No i zazwyczaj to coś jest bardzo niemodne.
OlkaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 10:48   #1608
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
A ja też tak mam jak Olka- nigdy nie kupowałam modnych rzeczy. Jakaś taka mało trendi jestem Kupuję to co mi sie podoba i w czym jest mi wygodnie. Dużo rzeczy "modnych" w ogóle mi nie pasuje. Nie mowię, że mówię NIE wszystkiemu co modne, bo pewnie są i takie rzeczy w mojej szafie, tylko nie za bradzo wiem o tym Nie zwracam na to zupełnie uwagi.

A Jacykow też do mnie nie przemawia Pajacykow, jak mój tata mówi
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-03-25, 10:50   #1609
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

aaaa no i ja nie mam nic do osób, które to noszą
Widziałam masę zajefajnie ubranych dziewczyn w kwiaty, cekiny, kropki, paski, w marchewach i tak dalej. Ale na sobie tego nie widzę i wolałabym mieć jakiś wybór w sklepie
Stary 2010-03-25, 10:50   #1610
onlythebest
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Sluchajcie, a może naprawdę w Wawie? Dojazd zewsząd jest akurat zapewniony (tylko ze Szczecina daleko), jest Zalew Zegrzyński, jest Puszcza Kampinowska, są lasy koło Otwocka - jest mnóstwo terenów rekreacyjnych z dobrą komunikacją.

O tak....czyste powietrze, zdrowe dla płucek no i 2 minutki ode mnie

Hawwuś priv do Ciebie , a zaraz coś jeszcze w klubie nasmaruje

Zaręczona i przeszczęśliwa od 3.01.2011 r.
onlythebest jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 10:52   #1611
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Hawwa...
Tak sobie myślę... może dobrze zrobiłaby Ci rozmowa z psychologiem ? Oni są właśnie od tego, żeby pomagać w złych momentach życia. Pomyśl o tym.
Też o tym pomyślałam. Wiadomo my Cię zawsze wysłuchamy i spróbujemy pocieszyć ale nie wiem czy potrafimy tak na prawdę pomóc uporać się z bólem, poczuciem samotności, strachem i całą resztą. Są sytuacje kiedy trzeba poszukać pomocy i to chyba jedna z nich.

Cytat:

Madzia B. powiedział/zażartował, że jak się obroni w czerwcu, to załatwi dwa ważne etapy w swoim życiu z jednym razem, tj. zdobycie tytułu magistra i ożenek Uświadomiłam go, że ślub to nie tak rach ciach, wtedy usłyszałam, że mu o zaręczyny przecież chodziło. Czyli okres godowy mi się zawężył i brylanty się posypia od końca czerwca do końca lipca (wakacje).
No to super, że on już ma konkretny plan i datę. Ty masz jasność sytuacji. Teraz tylko grzecznie czekać i poganiać go, żeby pracę pisał. A my już czekamy na relację
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

i wiecie co, może i nadal nie wiem, kiedy mi się oświadczy, ale w sumie nie chciałabym wiedzieć. Za to bardzo się cieszę, że był ze mną szczery. Ten jego monolog był przemyślany, kilkakrotnie powiedział, że dopiero jak to przemyślał, doszło do niego, że tym i tym mógł mnie zranić, bo mogłam to zrozumieć tak i tak. Ogólnie się cieszę i czekam na jego ruch. Atmosfera jest kryształowa
Cieszę się straszliwie, że pogadaliście i wyjaśniliście sprawę. Jednak nie jest tak jak mnie Super, że chce ślubu i Ciebie za żonę. Teraz to już z górki

Buła jest z nami od 25.11.2014

Edytowane przez aleksandrettaa
Czas edycji: 2010-03-25 o 10:57
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 10:54   #1612
carmelova
Zakorzenienie

Fakt, Jacykow jest koszmarny. Nie trawię gościa. Ale nie kupuję wszystkich modnych rzeczy, np. ramoneski czy spodnie z obniżonym krokiem nigdy do mnie nie przemawiały... nie mówiąc już mocnych markurkach itp...
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 10:56   #1613
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
mówiąc już mocnych markurkach itp...
ja nawet nie wiem co to
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-03-25, 10:57   #1614
butterfly20
Zakorzenienie

Ins z tymi spodniami to nie tak.Ja np. najbardziej lubię proste nogawki. I nigdy nie było tka,żebym nie znalazła.Pewnie,że ostatnio były głównie rurki. Ale w każdym sklepie jakieś tam proste fasony też są.

Nawet w takich najczęściej niewielkich sklepach jak UCB można znaleźć i rurki,i proste, i dzwony. A nawet SZWEDY
Pomimo,że niby wchodzi teraz modana dzwony i szwedy,to dalej przychodzi dużo rurek.

Stary 2010-03-25, 11:01   #1615
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

A mi się np. zawsze podobały wet looki, czy ramoneski. Bo przesiąkłam takim widokiem od małego, w związku ze słuchaną przeze mnie muzyką
Dlatego trochę dziwnie się czuję, jak idę ulicą i widzę niunię 13-letnią, już tlenioną, w skórze

"za moich czasów" brzmi strasznie głupio taki zwrot w wieku 20 lat
Ale było tak, że taki wizerunek był zarezerwowany na scenę, ewentualnie na koncert. I poznawało się po tym ludzi na ulicy, bo ubiór w pewien sposób klasyfikował, poz względem muzycznym głównie, ale też i w jakimś sensie ideologicznym.

A teraz co drugi nosi irokeza, ramoneskę, ćwieki, glany... Szkooda.
Zbeszcześcili pewne symbole, zrobili z tego modę, zunifikowali i sprawili, że straciło to wszystko na pewnym... klimacie

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
Ins z tymi spodniami to nie tak.Ja np. najbardziej lubię proste nogawki. I nigdy nie było tka,żebym nie znalazła.Pewnie,że ostatnio były głównie rurki. Ale w każdym sklepie jakieś tam proste fasony też są.

Nawet w takich najczęściej niewielkich sklepach jak UCB można znaleźć i rurki,i proste, i dzwony. A nawet SZWEDY
Pomimo,że niby wchodzi teraz modana dzwony i szwedy,to dalej przychodzi dużo rurek.
co to UCB ?
Poza tym nikt mi nie powie, że tak nie było. Bo pamiętam jak się nachodziłam po sklepach kiedyś (z 2 lata temu?), żeby kupić trochę szersze na dole spodnie. Zwiedziłam naprawdę wszystkie sklepy dookoła, a w końcu zamówiłam przez net
Proste nogawki wtedy były, ale nie byłam do nich przekonana. Jakoś uważałam, że nie będą mi pasować. Przekonałam się do nich z rok temu - i chyba nawet wyglądam lepiej, niż w rozszerzanych ale to wcale nie zmienia faktu, że ciężko jest znaleźć coś, co nie jest aktualnie modne.

Tak samo jak z tymi falami cekinów, kwiatków, motywów ludowych, panterek, pasków i tak dalej
Stary 2010-03-25, 11:01   #1616
butterfly20
Zakorzenienie

http://www.boohoo.com/FashionClothin...0&color=YELLOW

Ja to lubię takie koszule. Taki styl farmerski.Do tego tylko kałbojki i szaaaał
To chyba nie jest modne,ale mam kilka takich

Stary 2010-03-25, 11:03   #1617
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
http://www.boohoo.com/FashionClothin...0&color=YELLOW

Ja to lubię takie koszule. Taki styl farmerski.Do tego tylko kałbojki i szaaaał
To chyba nie jest modne,ale mam kilka takich
mi się też takie koszule podobają może niekoniecznie z kowbojkami, ale lubię takie koszulowe rzeczy
Stary 2010-03-25, 11:05   #1618
butterfly20
Zakorzenienie

Oj to ja też nie lubię tych paneterek. A z cekinami czy kwiatkami mam tak,że może być,ale w umiarze.

Jesli zalożę top w kwiatki albo z jakimś cekinkowym wzorem,to reszta gładka.

Nie lubię totalnego mieszania i tej mody na dobór kolorów na chybił-trafił. Dla mnie coś musi być do czegoś.
I nie lubię kolorowej,dużej biżuterii. Tych takich zwisających kolczyków w różnych kolorach i kształtach,tych wielkich bransolet.Chociaż znam osoby,którym to super pasuje. Ja preferuję klasyki.

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
mi się też takie koszule podobają może niekoniecznie z kowbojkami, ale lubię takie koszulowe rzeczy

Z tymi kowbojkami to żarciłam

Stary 2010-03-25, 11:06   #1619
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

ja akurat jestem uczulona na cekiny i nawet jeden maleńki doprowadza mnie do szału... po prostu działają na mnie jak płachta na byka... Nie lubię się błyszczeć
Stary 2010-03-25, 11:07   #1620
_Remedios
Zadomowienie

Cytat:
Oj to ja też nie lubię tych paneterek. A z cekinami czy kwiatkami mam tak,że może być,ale w umiarze.

Jesli zalożę top w kwiatki albo z jakimś cekinkowym wzorem,to reszta gładka.

Nie lubię totalnego mieszania i tej mody na dobór kolorów na chybił-trafił. Dla mnie coś musi być do czegoś.
I nie lubię kolorowej,dużej biżuterii. Tych takich zwisających kolczyków w różnych kolorach i kształtach,tych wielkich bransolet.Chociaż znam osoby,którym to super pasuje. Ja preferuję klasyki.

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Z tymi kowbojkami to żarciłam
no to mamy podobne gusta

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości