![]() |
#1681 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Cytat:
mi się ta suknia Butter kojarzy ze skromną elegancją, wcale nie taka romantyczna. Ale widać, kwestia indywidualna. Ten ciemny fiolet jest ładny, ale niekoniecznie jako ślubny. Mi się taki bardzo mocno ciemny fiolet z kolorem pogrzebowym kojarzy. Masz rację Haniu, że tylko ty widziałaś Butter na żywo, ale ja tylko proponuję na podstawie zdjęć, ostatecznie i tak Butter sama będzie decydowała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Malujesz się sama czy idziesz do wizażystki??
![]() |
#1683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() OMG, nie sądziłam, że będziesz pamiętać jak wyglądałąm, jak się widziałyśmy pierwszy raz...aż strach się bać...mogłam się bardziej postarać... Ale to akurat fakt...zielony mi chyba pasuje...a do tego bardzo lubię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1684 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie dziwota, że w obcisłych dżinsach dobrze wyglądasz - po sobie widzę, że jeśli ubiorę luźniejsze spodnie, to grubiej wyglądam, niż w obcisłych gaciach - a mam pokaźną pupę i typowo kobiece uda ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o pokusy, to one po prostu bywają. W domu ot tak nie zjem ciasta czy czekolady - ostatnio na imprezie nawet odmówiłam słodkości, jedynie drinki nie były dietetyczne ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Błyszczące legginsy? Chyba na razie nie dla mnie ![]() ![]() ![]() Ja marynarki uwielbiam!!! ![]() Ty to już laska jesteś, nie zawstydzaj mnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kolor fajny, tylko na żywo może okazać się jeszcze ciemniejszy ![]() Taki bukiet, jaki wkleiłaś, polecany jest raczej wysokim i bardzo szczupłym dziewczynom, np. L_V właśnie. ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli idziesz, to serio się zapytaj o fiolety. Naprawdę jest masa barw, odcieni i nie każdy fiolet oznacza siniaka pod okiem. Barwy ziemi na ślub mogą powodować, że będziesz smutno wyglądać. Moim zdaniem można znaleźć bardzo ładne połączenia fioletu ze złotem i to jak najbardziej by pasowało. Poszukaj |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wybierze sama i na dobrą sprawę czy w ciemnych czy w jasnych fioletach i tak będzie wyglądała super ![]() ![]() Znaczy gustownie i z klasą...tego to akurat jestem pewna ![]()
![]() |
#1687 |
Zakorzenienie
|
na przykład makijaże wizażowe, dla inspiracji:
coś takiego dla blondynki, ale zamiast czerni jakiś fiolet ciemny: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...fiolet+z%B3oto tu kolejny http://www.wizaz.pl/forum/showthread...fiolet+z%B3oto albo ten dla blondynki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...fiolet+z%B3oto tu 4 post http://www.wizaz.pl/forum/showthread...fiolet+z%B3oto kolejny http://www.wizaz.pl/forum/showthread...fiolet+z%B3oto myślę, że dla oglądu te starczą na początek, masz przecież opcję przejrzenia wielu innych enjoy |
![]() ![]() |
![]() |
#1688 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz te pierwsze spotkania z wizażankami to jak pierwsza w życiu randka ![]() Jak wyglądałam Dori i L_V też pamiętam ![]() Cytat:
![]() Jeszcze niedawno mówiłam "nigdy w życiu!!" a teraz mnie kuszą bardzo. I kurcze są w sklepie obok mojego biura. Pewnie po pensji po nie wejdę ![]() Ja w legginsach bez długiej tuniki albo spódnicy czuję sie tak samo jak Ty. W sumie jeszcze nigdy nie zdecydowałam sie wyjść w legginsach i czymś ledwo zakrywającym pupę ![]() Muszę to zmienić ![]() eee....tam laska jeszcze nie. Laską będę jak nogi trochę wychudną i jak je wyżeźbię- a to cholernie trudna robota ![]() Cytat:
![]() ![]() Byle nie robić jakiegoś smoky czy samego fioletu. ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Ten 3 śliczny ![]() ![]()
![]() |
#1689 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kształt bukietu taki nie wchodzi w grę. Wręcz przeciwnie, butkiet będzie kaskadowy, ale nie zwisający, tylko do trzymania na ramieniu.. O w takim kształcie: http://www.decorado.pl/main/img.php?f=pict_min&i=000394 Myślałam jeszcze nieśmiało o takim bukiecie: http://1.bp.blogspot.com/_skoudgScMi...ogspot.com.jpg Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1690 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
ten drugi bukiet absolutnie mi się nie podoba - tzn. kolor tak, forma i rodzaj kwiatów nie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1691 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Hania mnie te lateksy też kręcą ![]() ![]() ![]() Butter ten ostatni bukiet, stanowczo nie !!! Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-03-25 o 11:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tego co wiem to mamy być w Warszawie 24 kwietnia..ale do końca nie wiem jak mąż chce to zrobić bo 23 jedziemy do Lublina, wiec nie wiem czy zrezygnuje z grania w Warszawie czy będziemy prosto z Lublina do Wawy jechać ![]() No własnie bez litości.. tym bardziej dla takich kurduplów jak ja ![]() ----------- Butter ten ostatni bukiet też mi sie nie podoba. ------ DORI wyobraź sobie że Flavia już jest wyprzedana. Podziękuj mężowi że kazał Ci ja kupić ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-03-25 o 11:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1693 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=hania811;18128297]Rok temu dokładnie...21 marca
![]() Z tego co wiem to mamy być w Warszawie 24 kwietnia..ale do końca nie wiem jak mąż chce to zrobić bo 23 jedziemy do Lublina, wiec nie wiem czy zrezygnuje z grania w Warszawie czy będziemy prosto z Lublina do Wawy jechać ![]() No własnie bez litości.. tym bardziej dla takich kurduplów jak ja ![]() ----------- Butter ten ostatni bukiet też mi sie nie podoba. ------ DORI wyobraź sobie że Flavia już jest wyprzedana. Podziękuj mężowi że kazał Ci ja kupić ![]() Jakbyś wiedziała już coś bliżej to dawaj znać koniecznie ![]() Jak to wyprzedana, niemożliwe ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nom..czujesz ![]() ![]() Szalone wizażanki. Mają tu w sumie darmową reklamę. Mogli by nam jakieś specjalne zniżki dawać ![]() Znając życie to pewnie się pojawi ..ale w wyższej cenie. Tak robili z Emilkami ![]() Wzięłam sobie urlop na jutro...dziś odpisuje godziny także za 40 mni zaczynam weekend ![]() ![]() Szkoda tylko że jutro muszę w domu wiosenne porządki robić..mycie okien itp. No ale to i tak fajniejsze niż siedzenie w pracy ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-03-25 o 12:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie umyłam okno balkonowe i się tak zgrzałam, ze na resztę nie mam już sił. Mam balkon od strony południa więc na krótki rękaw i w krótkich spodenkach myłam a i tak czułam się jakby lato było. Uwielbiam słońce i wiosnę ![]()
![]() |
#1696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale masz fajniez przedłużonym urlopem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zamierzam wymyć wszystkie i wyprać wszystkie zasłonki, firanki itp. No i muszę w końcu zrobić konkretne porządki z butami. Jakieś miejsce wygospodarować i poukładać jakoś sensownie ![]()
![]() |
#1698 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Obecna nawet mi się podoba. Niby tylko 4 kg, a różnica bardzo duża ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Byliśmy u tego fryzjera... I porażka, już nigdy tam nie pójdę. Jednak wolę wyskoczyć z kasy i mieć pewność, że będzie tak jak ma być, a nie przyoszczędzić i potem się wkurzać ![]() Ale za to wiem jak się ubiorę na niedzielę... Albo czarna sukienka z rękawami do łokci (którą muszę dopiero znaleźć i kupić), albo moja czarna sukienka i do tego czarna marynarka (którą muszę dopiero znaleźć i kupić), czarne rajtki i jakieś buty (do kupienia prawdopodobnie). TŻ też na czarno. Jutro zakupy. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1699 |
Zakorzenienie
|
Ja zaraz zabieram się za resztę a potem pranie firanek. Ja porządki w butach i ciuchach mam. tylko muszę raczej uzupełnić zapasy, bo nie mam w czym chodzić ale w sklepach jak dla mnie posucha.
#1700 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeżeli chcesz być na wiecznej głodówce - Twój wybór. Ja tam lubię jeść i wolę odżywiać sie tak by mieć energię, jeść na co mam ochotę, a do tego zawsze ważyć maks 53 kg i mieć ładną linię bioder ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
![]() Najtrudniej jest utrzymać porządek w małych pomieszczeniach... nie wiadomo gdzie to wszystko upychać ![]() Najgorsze jest to że dziś idę na megic to Pani Basi Kilerki więc jutro będę miała takie zakwasy że umycie okien to bedzie dla mnie nielada wyczyn ![]()
![]() |
#1701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1702 |
Zakorzenienie
|
Jeny teraz zaczynam się martwić o tą torebkę, czy starczyło dla mnie, aaaa dostałam szału torebkowego
![]() dziewczyny chyba jest zabukowana dla mnie co ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak ktoś pisze że jest osłabiony od diety to od razu sobie wyobrażam ze pije kawę na śniadanie , na obiad je kurczaka z sałata, a na kolację serek wiejski. A ja mam uczulenie na tego typu podejście do własnego ciała ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj tak. garderoba to cudowne pomieszczenie ![]() Mycia okien z zakwasami to wyzwanie ![]()
![]() |
#1705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczerze mówiąc, dlatego właśnie często ignoruję twoje posty, nie za bardzo potrafię zrozumieć, z jakiego powodu tak lubisz zwracać na siebie uwagę w sensie wpadnięcia tu, rzucenia kilku prowokujących haseł, z których nic nie wynika ![]() Tylko się za to nie obraź, takie po prostu robisz na mnie wrażenie, ale oczywiście rzeczywistość może być inna, a na pewno to subiektywne odczucie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1706 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Chociaż teraz jak poznaję bliżej znajomych TŻ-a (w sumie to znam ich od 4 lat, ale to tak bardziej na "cześć" albo tylko z widzenia, albo takie raczej słabsze kontakty to dowiaduję się szokujących rzeczy... Oni podobno zawsze odbierali mnie pozytywnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Albo mi te 4 kg z twarzy zeszły, albo ta fatalna fryzura nie jest taka fatalna, albo to to wiosnenne słoneczko... Ale podobam się sobie teraz ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalizując trochę mam wrażenie, że ludzie z tzw. "środowiska artystycznego" uwielbiają właśnie się wyróżniać, prowokować itp. Czasem na siłę chcą być kimś innym niż wszyscy. O ile niektórzy są faktycznie, o tyle nie znoszę udawania w tej kwestii i silenia się za wszelką cenę na takie gierki. ja w każdym razie uważam, że trzeba być sobą i tyle. Także się nie przejmuj, jeśli taka jesteś. Nie ma obowiązku, żeby cię wszyscy lubili i żebyś ty wszystkich lubiła |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobra, lecę pod prysznic i trochę powalczyć z tym co mam na głowie. Tylko jeszcze łazienkę sobie dogrzeję troszkę... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1709 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze 1,5 godziny i do domu - idę robić remanent w szafie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1710 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny za wszystkie rady
![]() Pomogłyście mi bardzo ![]() Kurcze, piękna pogoda...marzę o tym, żeby już wyjść... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.