Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy. cz. 15 - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-25, 15:49   #3421
Martoolka87
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
W końcu mogę do Was napisać. Piszę z łózka szpitalnego, trzymają mnie jeszcze do jutra rana. Nudzi mi się, więc TŻ załatwił mi bezprzewodowy net i przywiózł mojego lapka.
Ale kochany ten Twój TŻ Zdrowiej szybciutko.

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Wytrzymaj,wytrzymaj,tu z nami będzie ci raźniej ( jak się mówi-w kupie raźniej )
Albo: Trzymajmy się kupy - kupy nikt nie ruszy

Cytat:
Mam coś dla Panów Młodych ( z przymrużeniem oka )
Fajne
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 16:00   #3422
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Cieszę się, że podoba Wam się tytuł wymyślony przez mnie podczas mycia włosów Widocznie jak trzymam głowę w dół to mi więcej krwi do mózgu napływa i lepiej mi się wtedy myśli Muszę się poważnie zastanowić nad pisnaiem magisterki do góry nogami
Mówisz/piszesz,że masz wene twórczą pod prysznicem,zwłaszcza jak masz glowe w dół udając nietoperza. Co do pisania w ten sposób magisterki,spróbuj.

Cytat:
To jest jakiś spisek
Tylko,że nic mi o tym niewiaodmo.

Cytat:
Dzięki za brawa. Sprzęcior jest super - ubija, miksuje, sieka, szatkuje, kosmos
To fajno,że sprzęcior bardzo dobrze się sprawuje.

Cytat:
A Zdzisiu pojawił się już u nas jakoś we wcześniejszych częściach. Nie wiem czy to czasem nie Kaśka nadała mu to imię
AAA to mnie chyba wtedy jeszcze nie było.

Cytat:
Ja dziś cały dzień w kuchni siedzę, bo Teść do nas przychodzi na kawę i kolację Karpatka właśnie się piecze, więc postanowiłam do Was zajrzeć
Karpatke pieczesz. Oho,no to faktycznie trzeba fajnie przyjąć teścia.Ja przygotowałam póki co ziemniaki na kopytka i niebawem będe robić/działać w kuchni,do tego będa kotlety z kurczaka plus jakaś surówka.

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Cytat:
Albo: Trzymajmy się kupy - kupy nikt nie ruszy
Fajne
O też ten/taki tekst może być.
A no fajne,wiem
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 16:00   #3423
Anouk.
BAN stały

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
uwielbiam The Cure i Lovecats rowniez
dla mnie Friday I'm in love to piosenka o milosci na jedna noc (piatkowa), wiec odpada
Just like heaven by sie nadawala gdyby jej wyciac ostatnia zwrotke

szkoda, ze tak ciezko znalezc szybkie piosenki z odpowiednim tekstem, bo ja nie chce takiego filmu nad ktorym sie placze tylko taki z jajem - wesoly
lain, miło znaleźć kogos kto podziela moje spojrzenie i na film weselny i na the cure just like heaven niby ok, ale jakos w ostatnich latach wydaje mi sie za bardzo przemielona medialnie - w kolko leci w radio i jeszcze uzyczyla tytulu i motywu muzycznego dennemu filmowi z reese witherspoon nie twierdze ze piosenka jest gleboka (bo nie jest, ot taki popik ), ale mimo wszystko troche sie przejadla na tle innych

nadal szukam piosenek z jajem jak cos znajde to podrzucę
Anouk. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 16:08   #3424
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anouk. Pokaż wiadomość
lain, miło znaleźć kogos kto podziela moje spojrzenie i na film weselny i na the cure just like heaven niby ok, ale jakos w ostatnich latach wydaje mi sie za bardzo przemielona medialnie - w kolko leci w radio i jeszcze uzyczyla tytulu i motywu muzycznego dennemu filmowi z reese witherspoon nie twierdze ze piosenka jest gleboka (bo nie jest, ot taki popik ), ale mimo wszystko troche sie przejadla na tle innych

nadal szukam piosenek z jajem jak cos znajde to podrzucę
Happysad - Miłość?

A teraz się nie śmiejcie - właśnie słucham Justina Timberlake'a
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 16:36   #3425
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
no to zazdraszczam jutrzejszego widoczku na Tatry z tego co widze to pogode macie jak w banku
Cudna pogoda, cudne miejsca, ale najcudowniejsze to, że w końcu mogliśmy wyjechać sami - bez żadnych znajomych itp.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 16:37   #3426
metkaa
Zakorzenienie

czesc dziewczynki

mariiasia bardzo ładna suknia,

chilanes ty kiedys chcialas wiedziec jaki kolor mam na włosach tak? niestety nie bylam w stanie sobie go przypomniec ale...
wczoraj jestesmy z siostra w drogerii i wybieramy farby do wlosów (ona dla siebie ja dla siebie) po długich poszukiwaniach pokazuje siostrze co znalazłam i pytam czy taki kolor moze byc, a ona do mnie "ale moze bys jakis inny kolor wybrala a nie ten co ostatnio" i takim sposobem dowiedzialam sie ze kolor ostatnio polozonej farby to bursztynowy braz z londy, teraz wzielam sobie ciut ciemniejszy,zafarbuje po siwtach to mysle ze na slub beda akurat,

wczoraj tez zamowilam wiazanke slubna i kosze dla rodziców, odebralismy tez moja obraczke, poprawili ja i mysle ze teraz moze byc mimo tego ze z jednej strony jest jakby wezsza, musimy jeszcze zrobic wizytowki
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 16:39   #3427
asiulek1705
Wtajemniczenie

Dziękuję że się zlitowałyście i nie musiałam dużo nadrobić
Cały dzień sprzątam Mycie okien, wieszanie firanek, uprzątnęłam kozaki i płaszcze zimowe no i poskładałam w szafkach tak, że TŻ się zmieści ze swoimi rzeczami Ale komodę i tak musimy kupić bo jak nie to czeka nas mieszkanie wśród pudeł kartonowych W ogóle to TŻ zawsze śmieje się ze mnie jak kupuję nowe buty, bo uważa że mam ich dużo...Za każdym razem mu mówię, że wcale nie mam dużo itp. No al dzisiaj jak składałam buty....to okazało się, że jedną wielką półkę moje zajmują... a i tak nie wszystkie się zmieściły...no a miałam tam zrobić miejsce na buty TŻta
Stary 2010-03-25, 17:02   #3428
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Cudna pogoda, cudne miejsca, ale najcudowniejsze to, że w końcu mogliśmy wyjechać sami - bez żadnych znajomych itp.
a zazwyczaj grupowo wyjezdzacie?
my najczesciej sami jezdzimy, bo jednak ciezko jest wszystkich zebrac tak zeby wszyscy w tym samym czasie nie mieli pracy lub uczelni, mogli sobie wziac urlop itp.
lubie wyjezdzac ze znajomymi... ale na max tydzien
po 2-tygodniowej Chorwacji w zeszlym roku na prawde mialam znajomych dosc na stosunkowo dlugi czas, choc bardzo ich lubie tak do tygodnia jest optymalnie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Cały dzień sprzątam Mycie okien, wieszanie firanek, uprzątnęłam kozaki i płaszcze zimowe no i poskładałam w szafkach tak, że TŻ się zmieści ze swoimi rzeczami Ale komodę i tak musimy kupić bo jak nie to czeka nas mieszkanie wśród pudeł kartonowych W ogóle to TŻ zawsze śmieje się ze mnie jak kupuję nowe buty, bo uważa że mam ich dużo...Za każdym razem mu mówię, że wcale nie mam dużo itp. No al dzisiaj jak składałam buty....to okazało się, że jedną wielką półkę moje zajmują... a i tak nie wszystkie się zmieściły...no a miałam tam zrobić miejsce na buty TŻta

to jestes jak moja mama - butoholiczka
nas czekaja porzadki w sobote, bo jedziemy do mieszkanka kontynuowac wynoszenie gratow do piwnicy tylko musimy skombinowac kartony
i tesciu juz praktycznie naprawil nasza zmywarke w naszym podziale obowiazkow TZ mial zmywac gary trzeba mu znalezc cos w zamian zeby sie za bardzo nie nudzil

a wiecie, ze w niedziele jest zmiana czasu? dluzej bedzie jasno

c' ya do pozniej trzeba nakarmic TZa, posprzatac w aucie i troche pomachac sztanga na aero
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 17:29   #3429
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
po 2-tygodniowej Chorwacji w zeszlym roku na prawde mialam znajomych dosc na stosunkowo dlugi czas, choc bardzo ich lubie tak do tygodnia jest optymalnie

to jestes jak moja mama - butoholiczka
nas czekaja porzadki w sobote, bo jedziemy do mieszkanka kontynuowac wynoszenie gratow do piwnicy tylko musimy skombinowac kartony
i tesciu juz praktycznie naprawil nasza zmywarke w naszym podziale obowiazkow TZ mial zmywac gary trzeba mu znalezc cos w zamian zeby sie za bardzo nie nudzil

a wiecie, ze w niedziele jest zmiana czasu? dluzej bedzie jasno

c' ya do pozniej trzeba nakarmic TZa, posprzatac w aucie i troche pomachac sztanga na aero
Co do pogrubionego... Święta racja! W niektórych przypadkach to max weekend
Ale ja naprawdę nie mam aż tak duzo butów Tzn. ilościowo jest ich dosyć dosyć, ale jakoś tak jak przyjdzie co do czego to nie bardzo mam jakie ubrać
My chcielibyśmy się urządzać już na swoim, więc troszkę Ci zazdroszczę ale uzbrajamy się w cierpliwość, małymi krokami dojdziemy do swoich celów.
Też się cieszę na zmianę czasu
Stary 2010-03-25, 17:48   #3430
madmuazelle
BAN stały

Omg,robiąc obiad poczułam sie dziwnie w nosie i leciała mi krew z nosa. Później Was nadrobie i też potem się położe.

Tak w ogóle przed chwilą u mnie była burza. Przeszło już i się lekko rozjaśniło.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-03-25 o 17:47
Stary 2010-03-25, 17:52   #3431
Anouk.
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
A teraz się nie śmiejcie - właśnie słucham Justina Timberlake'a
cóż, może to nie artystyczne wyżyny ale dobry Justin nie jest zły

A ja w przypływie geniuszu, zamiast dłubać w pamięci zgodnie z dziełem przypadku, postanowiłam najpierw przeszukać dyskografie ulubionych wykonawców w poszukiwaniu natchnienia
i mam kolejna piosenkę kandydującą do filmu:
Anouk - Falling Sun http://www.youtube.com/watch?v=FHuIPls41Ew
Melodia nie jest mistrzostwem świata, ale wpada w ucho, a słowa są ładne i bardzo adekwatne
Stary 2010-03-25, 17:55   #3432
lusmarija
Wtajemniczenie

witam w to piękne późne popołudnie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
lusmarija a za mną to nie tęskniłaś małpeczko
juz myślałam, że to jest tak oczywista sprawa, ze nie muszę tego pisać

Cytat:
Cześć Laski

W końcu mogę do Was napisać. Piszę z łózka szpitalnego, trzymają mnie jeszcze do jutra rana. Nudzi mi się, więc TŻ załatwił mi bezprzewodowy net i przywiózł mojego lapka.
zdrówka życzę

Cytat:
Ale mnie zachęciłyście tymi kolorowymi butami...

już dawno wymyśliłam ze mogłabym mieć taki jesienny bukiet:
Załącznik 2978182
ale czub ze mnie. sukienki nie mam a dodatki planuję
oj tam taki szczegół, od czegoś trzeba zacząć

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
Niom ja musze ostro wziąśc się za całe przygotowanie, bo nic do przedu nie ruszyliśmy. Nie mam sukni, zaproszeń, obrączek, poradnia...nie mówieą o takich rzeczach jak bielizana, walon i inne dodatki...masakra nie wiem teraz jak ja się ogarnę.

Lus a z budową tez stoimy, bo jak była taka nie jasna sytuacja między mną a TŻ to nic mnie nie obchodziło
spokojnie, jeszcze jest mimo wszystko sporo czasu, wiec zdążycie
a co do drugiego to wcale się nie dziwię, jak człowiek ma ogromne problemy i stresy, to ciężko skupić się na czymś innym... ale fajnie, że się ułożyło i jesteś z Nami znowu

Cytat:

a co do piosenek to my mamy na liście póki co takie:

Wet Wet Wet - Love Is All Around
U2 - Beautiful Day
Cliff Richard - Congratulations
Akurat - Lubię mówić z Tobą
Kayah & Krzysztof Kiljański - Prócz ciebie nic
The Archies - Sugar sugar
Indie Arie - Can I walk with you? (tekst ma typowo "ślubny" - uwielbiam tę piosenkę)
uwielbiam ją

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Ja mam suknie Ale nie pamiętasz, bo jej nie pokazywałam - nie mam zdjęcia
...
aaa to pewnie dlatego ale już będę pamiętała

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Ja ludziom, ktorych zapraszam tylko do kosciola nie wkladam do zaproszen karteczek, ze chcemy lotto zamiast kwiatow, nie chce ich zobowiazywac do niczego, nie wiem czy wiecie o co mi chodzi...
będziemy robić dokładnie tak samo

Cytat:
hmm chyba trzeba by dzis w aucie zrobic wiosenne porzadki a Wy zmieniacie juz oponki czy jeszcze nie? bo TZ mowi zeby jeszcze sie nie podniecac, bo moze byc z powrotem zimno... a mi sie cos nie wydaje
jakbym miała swoje auto i letnie opony to bym już tez myślała nad zmiana

Cytat:
a zazwyczaj grupowo wyjezdzacie?
my najczesciej sami jezdzimy, bo jednak ciezko jest wszystkich zebrac tak zeby wszyscy w tym samym czasie nie mieli pracy lub uczelni, mogli sobie wziac urlop itp.
cos w tym jest
ostatnio na tvn style w pewnym programie pewna Pani z tv powiedziała bardzo madrą rzecz, mniej więcej chodziło o coś takiego, jesli chcesz poznać dobrze swoich znajomych to jedź z Nimi na wakacje, jeśli wrócicie i nadal bedziecie utrzymywac kontakty to bedzie to naprawdę duży sukces i trzeba znajomość docenić

Cytat:
a wiecie, ze w niedziele jest zmiana czasu? dluzej będzie jasno
ooo właśnie, całkiem zapomniałam o tym
godzina krócej snu, ale za to jaki długi dzień będzie

zmykam samochód (nie mój ) troszkę posprzątać ciao, ciao

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 17:58   #3433
aicila
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
no wiadomo, z nami to lekko

Aaś mój bukiet będzie właśnie taki szaleńczo kolorow: pomarańcz, żółty, czerwony, fiolet, zieleń
ja chciałam różowo-fioletowy bukiet, ale ze względu na to, że nie pasowałby on do Tż munduru, to prawdopodobnie też będę miała taki kolorowy

Cytat:
nie wiedzialam za to to samo... myslalam ze te weekendówki sa stacjonarne. Bo na rekolekcje wyjeżdża się do osrodka na weekend, z noclegiem
weekendówki faktycznie są dobrym wyjściem jak ktoś nie ma czasu, ale ja na pewno bym się na nie nie zdecydowała... bo nie wyobrażam wyjazdu na weekend z Tż podczas którego widywałabym go tylko na naukach i ewentualnie mszy św. (bo o spaniu w jednym pokoju nie ma mowy w takim przypadku)

Cytat:
ja również pod tym zdaniem się podpisuję normalnie byłam w szoku jak zobaczyłam, że tylko 3 nowe stronki dzisiaj powstały

mój Tż też się ze mnie śmieje, że jak bym miała u niego mieszkać, to kartony z butami musiałabym w piwnicy trzymać

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 18:02   #3434
Anouk.
BAN stały

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
weekendówki faktycznie są dobrym wyjściem jak ktoś nie ma czasu, ale ja na pewno bym się na nie nie zdecydowała... bo nie wyobrażam wyjazdu na weekend z Tż podczas którego widywałabym go tylko na naukach i ewentualnie mszy św. (bo o spaniu w jednym pokoju nie ma mowy w takim przypadku)
ailcia... otworzyłaś mi oczy kobieto! dzięki! jakoś wczesniej o tym nie pomyślałam, bo w sumie ciężko mi przybrac perspektywę fanów abstynencji seksualnej przed slubem. Przemyślę jeszcze tę sprawę
Stary 2010-03-25, 18:10   #3435
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
Ja ludziom, ktorych zapraszam tylko do kosciola nie wkladam do zaproszen karteczek, ze chcemy lotto zamiast kwiatow, nie chce ich zobowiazywac do niczego, nie wiem czy wiecie o co mi chodzi...
ja z doświadczenia wiem że jak idę na ślub tylko do kościoła, zawsze coś ze sobą biorę-zazwyczaj właśnie kwiaty. Przecież nie pójdę z pustymi rękami złożyć życzenia. Ostatnio koleżanka z pracy właśnie tak napisała na zawiadomieniu-ze prosi o lotto i maskotki, bo spodziewali się już wtedy maleństwa- i wszyscy byli zadowoleni. Wygrała nawet 400 zł w sumie ona nie miała tony kwiatów, których nie miała gdzie trzymać, a goście nie wydawali pieniędzy na kwiaty, które są już "oklepanym" prezentem, a przecież na nie tez trzeba wydać 10 czy 20 zł więc za to już można coś pożytecznego kupić. Wychodzę z założenia że grunt to dobra komunikacja. Ludziom jest łatwiej kiedy wiedzą co i jak. Obie strony są wtedy usatysfakcjonowane.
Z resztą będą sami bliscy ludzie-z pracy czy szkoły. Sprawdziło się to już wiele razy w naszym przypadku, więc umieszczamy

Tż pokazał w pracy koleżankom z sekretariatu zrobiony przeze mnie mix rzeczy ślubnych które już mamy-podobały się
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 18:38   #3436
certina4
Wtajemniczenie

cześć,

dzisiaj nie mam siły Was nadrabiać... miałam fatalny dzień, wyszłam na 15 min kupić warzywa na targu wracam a tam wgnieciona maska i zarysowany błotnik po stronie pasażera chyba nie musze się nikomu tłumaczyć jaki w związku z tym mam dzisiaj humor... sprawca oczywiście odjechał i nikt nic nie widział... nikt nic nie wie

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 18:42   #3437
BlackAngel
Adwokat diabła

hej!
ja po powrocie do domu mam ochote kazdego zabić..
omg

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 18:52   #3438
Anouk.
BAN stały

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
cześć,

dzisiaj nie mam siły Was nadrabiać... miałam fatalny dzień, wyszłam na 15 min kupić warzywa na targu wracam a tam wgnieciona maska i zarysowany błotnik po stronie pasażera chyba nie musze się nikomu tłumaczyć jaki w związku z tym mam dzisiaj humor... sprawca oczywiście odjechał i nikt nic nie widział... nikt nic nie wie
ale ch.. ! współczuję
Stary 2010-03-25, 18:55   #3439
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Co do pogrubionego... Święta racja! W niektórych przypadkach to max weekend
a już szczytem cierpliwości jest wytrzymanie ze znajomymi tydzień na łódce

Cytat:
cóż, może to nie artystyczne wyżyny ale dobry Justin nie jest zły

A ja w przypływie geniuszu, zamiast dłubać w pamięci zgodnie z dziełem przypadku, postanowiłam najpierw przeszukać dyskografie ulubionych wykonawców w poszukiwaniu natchnienia
i mam kolejna piosenkę kandydującą do filmu:
Anouk - Falling Sun http://www.youtube.com/watch?v=FHuIPls41Ew
Melodia nie jest mistrzostwem świata, ale wpada w ucho, a słowa są ładne i bardzo adekwatne
racja racja
a piosenka faktycznie fajna

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
cześć,

o matko... ludzie to są jednak buraki
mój kolega w pracy ostatnio kogoś (podobno lekko) zarysował to zostawił swoje dane. no ale nie każdy jest taki uczciwy
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 19:30   #3440
madmuazelle
BAN stały

Jestem ponownie.
Stary 2010-03-25, 19:36   #3441
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

hej dziewczyny ja tylko na chwile, wpadam i wypadam ;p
niedawno wróciłam do domu i padam ... ech ale mnie słońce spiekło na twarzy , przez to, ze caly czas chodzilam
bylam na przymiarce sukni ... tzn samej podszewki od gorsetu dopiero <hahaha>
miłego wieczorku, ide sie ukać
Stary 2010-03-25, 20:31   #3442
mariiasia
Zadomowienie

woda dziękuję za opinię szczerze to nawet wcześniej nie pomyślałam o tym jak komponuje się welon z etolą ale mnie się etolki tak podobają, że pewnie jeśli w całkowitym looku nie będzie zbytniego przepychu albo jak nie będzie to wszytsko razem wyglądało tandetnie i śmiesznie to się zdecyduję na etolę

a mnie @ tak męczy, że odkąd wróciłam z pracy to leżę pod kołdrą i się zwijam z bólu

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 20:37   #3443
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
Cześć Laski

Co się działo jak mnie nie było? coś koło 20 stron pewnie mam do nadrobienia
ooooo hejjj
jak tam zdrówko? Fajnie, że już wychodzisz bo zostało nam nieduzo czasu... co mnie akurat przeraża...

Cytat:
Mam coś dla Panów Młodych ( z przymrużeniem oka )
Wyślę TŻtowi jutro na maila
Jutro wiosenne porzadki w domu, okna firanki itd....muzyczka z głośników i jedziemy
I kto mi tu o 6 stopniach mówił kto ?? bo ja już musze mieć wiosnę!!!
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 20:46   #3444
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej

przezyłam w sumie miałam zdać relację, ale właściwie to nie ma z czego u księdza siedziałam 10 minut, chyba trafiłam na jakiegoś normalnego była gadka o małżeństwie, o czystości , o miłości duchowej a nie tylko cielesnej.. dał mi do zrozumienia żebyśmy poddali się próbie i nie współżyli z TZtem to chyba wsio
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 20:50   #3445
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:

w sumie prawda
ja coraz bardziej jestem przekonana do sukni numer 1 i chyba fajnie by to wyglądało razem
Mi sie twoja jedynka tez bardzo podoba

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
woda dziękuję za opinię szczerze to nawet wcześniej nie pomyślałam o tym jak komponuje się welon z etolą ale mnie się etolki tak podobają, że pewnie jeśli w całkowitym looku nie będzie zbytniego przepychu albo jak nie będzie to wszytsko razem wyglądało tandetnie i śmiesznie to się zdecyduję na etolę
Wrzuce ci zdjecie mojej sukni:
1 i 2 Etola+woalko-stroik
3 i 4 Etola+ welon hiszpanski
Wydaje mi sie, ze pierwsza wersja wyglada elegancko i kobieco, natomiast druga odrobine ciezko, no ale wybor nalezy do ciebie, moze z twoja suknia sie to bedzie inaczej komponowac.
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 21:22   #3446
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi sie twoja jedynka tez bardzo podoba

Wrzuce ci zdjecie mojej sukni:
1 i 2 Etola+woalko-stroik
3 i 4 Etola+ welon hiszpanski
Wydaje mi sie, ze pierwsza wersja wyglada elegancko i kobieco, natomiast druga odrobine ciezko, no ale wybor nalezy do ciebie, moze z twoja suknia sie to bedzie inaczej komponowac.
no ładna ta Twoja kiecka z tym stroikiem i etolka

a ja padam na pyszczek. coś mnie boli, i w ogóle jakieś przygnębienie
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 21:38   #3447
lusmarija
Wtajemniczenie

= = =

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 22:02   #3448
metkaa
Zakorzenienie

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

dobranoc, jutro jade na szkolenie, trzeba wczesnie wstac

Edytowane przez metkaa
Czas edycji: 2010-03-25 o 21:47
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 22:12   #3449
madmuazelle
BAN stały

Ja też odpadam Dobranoc.
Stary 2010-03-25, 22:29   #3450
certina4
Wtajemniczenie

nadrobiłam Was troszkę

i idę sobie coś poczytać

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości