|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Pojawiły mi się rozstępy na piersiach... Ale białe/przezroczyste. Czy ze mną coś jest nie tak?
![]()
#3752 |
BAN stały
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Oglądałam spodnie ciążowe, chyba dzisiaj coś kupię, fajne dżinsy są.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
siala ![]() Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-03-25 o 13:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3754 |
Zakorzenienie
|
siala
rozumiem, pytalam bo myslalam ze moze uda sie przedstawic dowody ze wy tam mieszkacie od wrzesnia, np umowa najmu itp i wtedy kto inny zostanie obarczony suma zaleglosci ale w tej sytuacji chyba jestescie zmuszeni to uregulowac ![]() ide na spacer i po wyniki morfologii
#3755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardziej właśnie zastanawia mnie to co piszesz o kolorach... Znowu, ani przez chwilę nie były czerwone. Nie rozumiem...
![]() |
#3756 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kurcze ja tez mam i to nowe, czerwone, ale tylko na jednej piersi. smaruje się perfecta mama, ale cos mi sie wydaje ze to niewiele da. to dziwne bo owszem urosły, ale nie aż tak, zeby mialy wyjsc czerwonepręgi. a tu masz ci los... ![]() a w ogóle dziewczyny pochwalę się. carmena podesłała linka do aukcji z paczkami ubranek uzywanych. ja juz dwie wylicytowałam. w jednej jest uwaga uwaga 100 sztuk ubranek, moim zdaniem bardzo ładnych (zobaczymy co przyjdzie w paczce ![]() http://moda.allegro.pl/item967423205...100_sztuk.html co myslicie? dalam za to 95 zl... doszlam do wniosku ze za te peiniądze warto, nawet jakby polowa sie nie przydala.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez belunia1985 Czas edycji: 2010-03-25 o 13:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3757 |
BAN stały
|
Mi się biust powiększył gdzieś o rozmiar może niecałe 2.
Wreszcie dostałam oliwkę w żelu penaten ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3758 |
Zakorzenienie
|
No niestety. Chyba nas nic nie ominie, jedynie, że na raty się uda rozłożyć.
A czy któraś z Was ma wiedzę na temat mieszkań MZBM? Albo kogoś kto się zna na całych procedurach? Bo chodzi o to, że matka Damiana nie interesowała się mieszkaniem od kiedy zwiała z kochasiem ale jest głównym najemcą na papierze i jest tu zameldowana. Ponoć wysiudać byśmy ją stąd mogli udowadniając, że nie ma nic wspólnego z mieszkaniem bo wszystkie rachunki i książeczki są na Damiana zapisane. Tylko czy jak ją stąd wymeldujemy to czy czasem mieszkanie nie przejdzie na własność miasta i wtedy może zostać przydzielone komukolwiek bo dużo jest potrzebujących mieszkań. Czy Damian jako jej syn, zameldowany tu od urodzenia ma jakieś pierwszeństwo dostania tego mieszkania? Żeby on był głównym najemcą? Czy jedynie Matka musiałaby wykupić mieszkanie (za naszą kasę niewiadomo skąd) i przekazać je nam w darowiźnie? Nie wiem jaka jest różnica między mieszkaniami spółdzielczymi a tymi komunalnymi ale ponoć są różnice w przepisach i nie mam pojęcia jak mamy to rozegrać by matkę wykurzyć. Po dobroci nie ma szans. Ona nigdy się swoimi dziećmi nie interesowała, taka patologiczna babka, nawet w sądzie się wyrzekała Damiana, brak słów na nią, wyrodna i tyle. Damian jej nienawidzi i jak pisałam kiedyś, że wszystkie swoje niepowodzenia w życiu zwala własnie na nią, że go nie kochała, że nie była matką itd. Boję się iść do MZBMu zapytać bo mogą zacząć dopytywać i mogę sobie "nasra** we własne garnki" brzydko mówiąc. Nie chcę rozgrzebywać sprawy i podawać nazwisk, adresów póki nie mam pewności, ze nas stąd nie wyrzucą. Dlatego wolałabym pogadać o tym z kimś kto ma o takich sprawach jakiekolwiek pojęcie. A Damian pracuje w serwisie opon i pracuje od 8 do 17, 18:00, w sezonie na zmiany opon nawet to 22:00 i nie ma kiedy gdziekolwiek zagadać. Wszystko zawsze na mojej głowie. A ja taka zielona jarzyna i mnie te "dorosłe" sprawy przytłaczają, nie umiem sobie ze wszystkim radzić, cały czas się uczę ale czasem brakuje mi siły i wytrwałości, nie rozumiem części zapisków, faktur, rozliczeń..,i jak taka ślepa krowa idę wszędzie w ciemno i robię to co mi każą. Chyba mam dziś bardzo zły dzień. Z tego wszystkiego zapomniałam pochwalić Wasze brzuszki. Wszystkie wyglądacie ślicznie. Każdy brzusio ciążowy ma swój urok, czy to mniejszy czy większy każdy jest piękny!
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
#3759 |
Wtajemniczenie
|
Siala wspołczuję... wiem jak to jest. Chcesz zaoszczędzić kilka groszy a na niczym nie da rady, no masakra normalnie!! I gdzie tu jakie kolwiek zakupy dla dzidzi.... Porażka totalna...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3760 | |||
Rozeznanie
|
Kobietki piekne brzuszki i te duze i te male
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
bo co gmina i miasto to niestety inne zasady mozesz tez zadzwonic i powinni Ci telefonicznie udzielic wszystkich informacji u nas jest tak, ze wystarczy ze jesli np glowny najemca umrze, to mieszkanie przejmuje ten kto jest z nim zameldowany a u mojej Cioci (Warszawa Centrum) jest tak, ze jesli najemca umrze to mieszkanie przechodzi na rzecz gminy a pozostałych lokatorów można eksmitować!!! mamy wlasnie w rodzinie taki przypadek, kuzynka mieszka w mieszkaniu po naszej Cioci, ciocia zmarla a ona musi się sądzić z gminą, zeby jej nie eksmitowali ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3761 |
Zakorzenienie
|
dzidzia nie wiem co ci napisać, każdy jest inny i z reguły na początku są czerwone, ale z drugiej strony kilka dziewczyn pisało, że miało białe od razu
![]() zuziunia ja wysmarowałam calą penaten i fajna była ![]() belunia nie strasz bo do piersi też mam perfecte pewnie, że warto z tymi ciuszkami siala zajrzyj na forum prawnicze i popytaj oni tam maja wszystko w małym palcu |
![]() ![]() |
![]() |
#3762 | ||||
Zadomowienie
|
Oszalalyscie dzisiaj od rana z produkcja postow
![]() ![]() Dzien doberek wszystkim ![]() nie wiem, ile dokladnie, ale jakies 6-7 kg na moj 29 tc Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale dzis wysyp brzuszkow ![]() ![]() ![]() Wszystkie sliczne!! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pilotka ma racje, co miasto to inne zwyczaje... ja jestem w trakcie procesu o mieszkanie komunalne po babci mojego męża z tym że głownym najemca jest jego ojciec i w jego imieniu jest sprawa. nie chcieli mu dac umowy najmu mimo to ze byl tam zameldowany. ale oni patrza na to ze moj tesciu ma zone ktora ma mieszkanie wiec ma gdzie mieszkac i nie dziedziczy praw do mieszkania komunalnego ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3764 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dziewczyny, a czy przypadkiem bassienkaw nie miala miec wczoraj usg? Niech tylko przyjdzie, to dostanie opr za to, ze sie nie odzywa ![]() siala mam nadzieje, ze jakos sie uda rozwiazac ten problem, niestety nie jestem w stanie pomoc belunia pewnie, ze sie oplacalo! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3765 |
Raczkowanie
|
Siala może tu coś znajdziesz :
http://forumprawne.org/prawo-spadkow...ie-spadek.html http://www.grupy.egospodarka.pl/Wyme...,117600,8.html
2010-08-29 cc g.12.00 3550g,57dł urodziła się nasza Kasieńka-nasz skarb skończyłyśmy 7m-cy mamy czetery ząbki i ważymy 9kg, a urosłyśmy duzie duzie 72cm ![]() nasz cudny ślub 08.08.2009 ![]() Edytowane przez wikimi Czas edycji: 2010-03-25 o 14:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#3766 | |
Zakorzenienie
|
Mam dzisiaj dobry dzień.
Spacer to był dobry pomysł ![]() Załącznik 2978795Załącznik 2978796 Słucham fajnej muzyki, sączę wodę z cytrynką, za oknem słońce ![]() SUPER ![]() Cytat:
Również mam w lipcu sesję , na szczęście w W-wie ale jednak... Dodatkowo w połowie lipca mamy ślub siostry mojego M (200 km od nas). Bardzo nam zależy na tym ślubie! To jedyna siostra mojego M i do tego naprawdę świetna dziewczyna ![]() ![]() Współczuję dojeżdżania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3767 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3769 |
Zakorzenienie
|
Nee.. Wyjątek potwierdza regułę. Ja mam bardzo dużo rozstępów na całym ciele i nigdy nie były czerwone. Zastanawiam się właśnie, od czego to zależy...
#3770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3771 |
Raczkowanie
|
Uciekam dziewczyny,
miłego dnia ![]() PS. no moze jutro wstawie jakąś fotke, chociasz moich ciuszkowych nabytków. ![]()
2010-08-29 cc g.12.00 3550g,57dł urodziła się nasza Kasieńka-nasz skarb skończyłyśmy 7m-cy mamy czetery ząbki i ważymy 9kg, a urosłyśmy duzie duzie 72cm ![]() nasz cudny ślub 08.08.2009 ![]() Edytowane przez wikimi Czas edycji: 2010-03-25 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3773 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bylo to chyba z 3 miesiace. No ale na szczescie policzyli nam srednia naszego zuzycia miesiecznego co predzej zuzywalismy, a licznik nowy sami musielismy kupic -ok 70zl. No ale juz prawie bysmy placili za to kare.. Bo wiadomo moga myslec ze mysmy zepsuli specjalnie, np zatrzymali czy cos. I tez za to ze niby z zaniedbania nie zauwazylismy. No ale wlasciwie procz nowego licznika nic nie placilismy, bo rachunki byly nadal o sredniej wartosci. A powiedz te mieszkanie bylo juz wasze? Tzn ze np jakis remoncik potem wprowadzenie, czy wynajeliscie i sie wprowadziliscie i juz ten licznik byl zepsuty a wyscie nie zauwazyli? A wogole odwolanie jak najbardziej pisz! Ze nie mieszkaliscie, ze wprowadziliscie sie tego, a od tamtego czasu do wprowadzenia nie byla woda uzywana i ze nie zauwazyliscie ze jest zepsuty, ze zawsze placiliscie rachnki w terminie, czy cos takiego... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3774 |
Zakorzenienie
|
Dzięki babeczki. Napisałam już na forum prawnym i teraz pozostaje tylko czekać
![]() i chyba będziemy tak czekać dopóki ta pinda nie zejdzie z tego świata.. Wybaczcie za określenie ale nie mam zrozumienia dla matki, która porzuca dójkę małych dzieci, wynosi się od męża, jest alkoholiczką, uprawia fiku miku na oczach dzieci, dzieci muszą kraść by mieć na jedzenie... brak słów.
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
#3775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3776 |
Zakorzenienie
|
Ja tez juz po spacerze. Moj pies postanowil najpierw wejsc do kanalku z woda o kolorze rdzawym, pozniej na dobitke wytarzal sie w sniegu koloru czarnego a na koniec wykapal sie w rowie i smierdzi bagnem
![]() ![]() ![]() Nudno mi nie lubie sama zostawac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3777 |
Zakorzenienie
|
kochane moje kolezanki odebralam wyniki i moja hemoglobina podskoczyla z 10.6 na 11.6 i hematokryt rowniez. wszystkie wyniki w normie. ale jestem szczesliwa
![]() ![]()
#3778 | |
Zakorzenienie
|
hd te kolczyki po prostu prześliczne!! na miejscu twojej kolezanki też bym wzięła wszystkie
![]() Dziewczyny, macie sliczne brzuszki. I coraz większe! To badanie na glukozę to nic strasznego jak dla mnie. Weszłam,pobrano mi krew, wypiłam, pojechałam na zakupy, wróciłam i znowu krew i tyle. Żadnych nudności, nic... A moja siostra tak mnie straszyła ![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też psiaka wsadziłam po spacerze pod prysznic i umyłam jej łapy (kąpaliśmy ja tydzień temu). Latała po "miękkich" trawnikach i miała między pazurami część parku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.