|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starsi mężczyżni i młodsze kobiety... Wątek zbiorczy!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I dzięki ![]() jeju Dziewczyny umieram..wyciągałam pranie z pralki i jak się prostowalam,to przywaliłam głową w kaloryfer, który był nade mną czacha mi pęka ałćććć
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-03-25 o 23:00 |
||
|
|
|
#4802 |
|
Wtajemniczenie
|
oj tam zdolniacha, to moja pasja jest
szeroko pojęte militaria, strzelania w plenerze itd Mam już dwa mundury (ten z pierwszych wysyłanych zdjęto multicam, ten z późniejszych, takie dosc typowy, to woodland) a teraz poluję na trzeci, szwedzki, ma taki sliczny odcień zieleni i będzie idealny na wiosnę ![]() Mis jest jeszcze gorszy, on to potrafi o tym gadać godzinami, ja wciąż pogłębiam swoją wiedzę oboje to uwielbiamy i zawsze staramy sie trafiać do przeciwnych drużyn, zeby potem na siebie polować ![]() Dziewczynki, lubicie Princessę Carmelove? Bo ja oszalałam na jej punkcie, mogłabym się nią zajadać całymi dniami...
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
|
|
#4803 |
|
Rozeznanie
|
Behind Gapo mała
będzie guz ?foremka Kochana nie skracaj ich Szalona ! aa jeszcze figurkę muszę Twoją pochwalić . aa skąd Nasza Miss pięknych nóżek jest ? ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Aivilo ja nawet nie myślę o takich pyszotkach dietaaaa pełną parą to bardzo dobrze ,że macie wspólną pasję .
|
#4804 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Do wesela się zagoi..chyba
|
|
#4805 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja na poczatku znajomosci z TZ, gdy jeszcze czulam sie przy nim skrepowana, z pozycji lezacej szybko chcialam wstac (nadal na lozku) i przywalilam w lampe z jakiegos grubego szkla. Baaaardzo bolalo, ale cieszylam sie, ze TZ spi i nie widzial, a ta paskuda przyznala po kilku latach, ze...widzial, ale nic sie nie odezwal, zebym nie poczula sie zaklopotana ![]() Morire Szczecin, a raczej okolice...blizej morza
Edytowane przez foremka001 Czas edycji: 2010-03-25 o 23:16 |
|
|
|
|
#4806 |
|
Raczkowanie
|
Morire prowadzi chyba jakis rejestr na wizazu :P ahhaha
Behind Nie wierze! w kaloryfer! masakra, to musialo n amaksa bolec! Aivilo super ze razem tak spedzacie czas. Ciekawa pasja. ![]() Ja tez nie jadlam ten princessy bo tez ograniczam slodycze:P a przynajmniej sie staram
|
|
|
|
#4807 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak dobrze słyszeć,że nie jestem sama w tej słodyczowej abstynencji
|
|
#4808 |
|
Raczkowanie
|
ja klade sie spac Laski.DObranoc
musze sie oszczedzac a ja juz na oczy nie widze ![]() Nie piszcie za duzo bo w weekend nie bede wchodzic tu prawdopodobnie. Buziaki! |
|
|
|
#4809 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki, ja tez chce Wasze zdjecia! Nie mam czasu zeby Was poczytac,ale jutro wszystko nadrobie!
i wysle moje
|
#4810 |
|
Rozeznanie
|
malgoska
żaden rejestr , kombinuję jak Was wszystkie w jedno miejsce ściągnąć i muszę rozeznanie zrobić
|
#4811 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja jestem zla, TZ mial pojechac na chwile, ale oczywiscie jak zawsze ta chwila trwa juz 1-1,5 h super ![]() Avilo strzelanina w plenerze=bieganie? jesli tak to podziwiam, trzeba miec kondycje, bo ja to leniuch jestem i pewnie szybko przysiadlabym pod jakims drzewem ![]() Morire to ja Ci pomoge i podsune pomysl...proponuje moje nadmorskie miesciny ![]() Dobra TZ juz jedzie wiec milej nocki wszystkim fajnie, ze mozna bylo Was zobaczyc
Edytowane przez foremka001 Czas edycji: 2010-03-25 o 23:45 |
|
|
|
|
#4812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja chyba zrobię jakąś kartotekę;p bo ogarnąć teraz jakie zdj przypisac do której z Was,to nie będzie wcale takie łatwe
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-03-25 o 23:35 |
|
|
|
|
#4813 |
|
Rozeznanie
|
Najlepiej żeby każda miała mniej wiecej tyle samo km. wiec :
Besio - Wawa mag_a - Zg i Ja Aivilo , morenica i nataluska - Krk. behind- Pzn. foremka - Szczecin malgoska - Ja wiem ale nie mogę powiedzieć Serpentine - Katowice Agnjeska - Holandia ? tak ? dobrze kojarzę ? Sugar . . . niestety nie mam pojęcia . yyy ktoś jeszcze? ![]() więc tak mniej wiecej po równo wypada na Łódź heheheNajdalej chyba bedą miały Pani foremka i malgoska .
|
#4814 | |
|
Wtajemniczenie
|
Aj, ja tez lecę spać, jutro zajęcia.
Hehehe, mamy wspólna pasję, dzieki której mamy siebie Nigdy bym nie sądziła, że z facetem połączy mnie miłosć do karabinów ;D I że poznam tego jedynego, kiedy będzie strzelał mi w tyłek ![]() Heh... bieganie? Phi, bieganie to nic. Czołganie się, łażenie na czworakach, turlanie, kucanie, skakanie, czajenie się, skradanie... no i kałach wazy 4 kilo, ciągle utrzymać to w rekach (a czasem w jednej) to jest wyzwanie, na początku nie dawałam rady ![]() Kondycję ja mam tragiczną, zawsze po strzelaniu (co tydzien, po kilka godzin, w niedziele, czasem w soboty) wypluwam płuca (ale teraz nie pale, to pewnie bedzie lepiej ), początkowo miałam koszmarne zakwasy, w lecie upocona, smierdząca, czasem ubłocona, a jak jest sezon na komary, a trzeba w bagnie się czaić nieruchomo pół godziny to masakra - ale i tak to uwielbiam ![]() I nie tylko w mundurach. Czasem wygląda to inaczej - nie wiem, czy wiecie, co to jest LARP - takie RPG tylko w terenie, granie w grę plenerową ze scenariuszem - w zeszłe wakacje bylismy pod Tarnowem na takiej grze, trafilismy do ekipy kowbojów - kapelusze, jeansy, koszule - było bardzo wesoło mam tez gdzieś zdjęcia.No i trzeba było wykonywać odpowiednie zadania, strzelania raczej mało... To jest świetny sposób na spędzanie wolnego czasu. Ja niestety od konca listopada na strzelaniu nie byłam i teraz tez jeszcze nie pójde (bo noga) i mnie szlag trafia ; / tęsknie za tym, no ale mus to mus. aj rozpisałam się... wybaczcie ![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
![]() No ta Łódź wygląda najlepiej na mapie, aczkolwiek ja też myślałam nad Warszawą - po pierwsze, może nie do końca środek, ale jednak ta środkowa część. Po drugie, mamy tam jedna z nas - a w Łodzi nie. Po trzecie, Łódź jest zwyczajnie paskudna
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
|
|
|
#4815 |
|
Rozeznanie
|
no tak
agnjeska ma najdalej ![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- mhm ja nie byłam niestety nigdy w Łodzi
|
#4816 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Behind i Serpentine dostałam wasze zdjęcia śliczne jesteście. B. zazdroszczę włosów I wysłałam wam swoje ![]() I [/quote]
|
|
#4817 |
|
Rozeznanie
|
ooł jeee
Dostałam staż sialaladzień pięknie się zaczyna agnjeska no w końcu jakaś blondyna Super kochana widzę , że też lubisz zdjęcia w przymierzalniach miłego dniaa
|
#4818 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Dziewczynki
Śliczna wiosna za oknem jest ![]() ![]() No ja niekoniecznie jestem z Krakowa ![]() raczej bardziej znad morza (Warmia i Mazury konkretnie), a w Krakowie weekendami studiuję..Ale jestem podróżniczka i dla mnie nie problem gdzieś dojechać :P No nic...uciekam się pakować, jeszcze pracę wydrukować, złożyć dokimenty na konkurs do pracy i można jechać ![]() Udanego, słonecznego weekendu ![]() Morire gratulacje ![]() ![]() a można wiedzieć gdzie?
Edytowane przez morenica Czas edycji: 2010-03-26 o 08:19 |
|
|
|
#4819 |
|
Rozeznanie
|
Morenica PKO
we wtorek mam spotkanie z doradcą zawodowym , to mój pierwszy staż , trochę się stresuję Ty jesteś na stażu jak dobrze kojarzę , powiedz , jak to jest z wolnym , ustawa mówi , że stażysta ma 2 dni wypoczynkowe w miesiącu , prawda? hehe no tak ja już o wolnym myślę ![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- ana maria co tam u Ciebie ??
|
#4820 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no właśnie różne rzeczy się zdarzają...a to nie tak,że bez żadnej skruchy,ale jak już doszło do zdrady,to miałam powiedzieć o tym partnerowi kilka godzin,albo kilka dni póżniej. nie wiedziałam czy bedziemy z M. razem. Nikt nie wie co go czeka po jednej nocy z drugą osobą . po m-cu chciałam powiedzieć,ale wtedy mój M. powiedział,ze on najpierw sie rozwiedzie. A ,że musiał załatwić sprawy meldunku,wspólnego lokalu,zmina dokumentów zajęło mu to kilka m-cy, wtedy ona już złożyła pozew,choć on już też był u adwokata. A jeśli chodzi o małą,to wcześniej dogadywałyśmy się super,skoro eks może umawiać się z innymi,to dlaczego M. nie może? A zresztą ona też juz wcześniej na ,którejś z imprez balowała z jakimś chlopakiem. A kilka tygodni póżniej zdemolowała ich knajpę,ponieważ stwerdziła,że M. ,mój były,ja i ich córka nie powinnismy jeść w ich lokalu grilla ,gdyż odstraszamy klientów(których nawet nie było) tłukła popielniczki,pózniej alkohole i rozrzucała krzesła. Córka zawstydzona poszła do domu,a my też wyjechaliśmy. M. zadzwonił wtedy po jej rodziców. Jego eks od kilku m-cy sie drastycznie odchudzała,brała jakieś tabletki i wypiła alkohol co kończyło sie awanturami. Kiedyś nawet mnie pocałowała i mnie też . wiem,że to nie jest dobre,że rozbiłam małżeństwo( tak przyznaję się do tego),tylko że nikt z nas nie wie co nas może w życiu jeszcze spotkać.A u nas na razie układa się dobrze ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Cytat:
Powodzenia na stażu kochana
|
|
#4821 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
szok
|
|
#4822 | |
|
Raczkowanie
|
poznałam sie z moim M. kiedy on miał żonę,a ja faceta.przez rok robiliśmy podchody i wyszło jak wyszło. nie przespaliśmy się jednak ze sobą ,gdy oni bvli za ścianą. wtedy sie pierwszy raz pocałowalismy. wiem ,że to bardzo dziwna sytuacja.
---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
Nie powiedziałam o tym mojemu byłemu,nie dlatego że mogłam zostać sama. ale kiedy go zdradziłam miałam mu powiedziec zaraz po? a ciągnęłam to ze względu na rozwód. tydzień po n im rozstałam się z moim byłym. wiem,że takie zachowanie nadaje sie tylko do krytyki.
|
|
#4823 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Chyba zbyt drazliwy ten temat jak dla mnie
|
|
#4824 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Poproszę o zdjęcia Moje już poszły![]() Uważaj, bo Mikołaje to straszne urwisy (jeżeli chcesz wiedzieć co Cię czeka, polecam całą serię o Mikołajku sprawdza się )Cytat:
Jaaaaaaa nie dostałam zdjęć! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale słodycze niestety poszły w odstawkę, przynajmniej tymczasowo...Byłam - pięknie Zazdroszczę, chciałabym wbić do nl na rok, dwa, żeby móc przysięgłego zrobić...![]() Cytat:
Zacznę odwiedzać PKO
|
|
#4825 |
|
Raczkowanie
|
Uwielbiam te ksiązki o Mikołajku! Czytalam wszytskie jak bylam mala i pozniej wrocilam do Nich. Niestety tych nowszych wydanych nie mialam okazji dopasc.
|
|
|
|
#4826 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Co ma do tego rozwód, co ma do tego fakt, że nie wiedziałaś, czy będziesz z tym drugim? Napisałaś, że to nie chodzi o to, że mogłas zostać sama, ale moim zdaniem o to chodziło, bo ja nie wyobrazam sobie byc z dwoma facetami na raz. I co, sypiałas z nimi dwoma na przemian i ci to nie przeszkadzało...? Jeszcze zrozumiałabym tydzień, miesiąc wahania - bo jednak cięzko skreślić kilka wspólnych lat. Ale rok? Nie rozumiem, PO CO, skoro i tak wiedziałaś, ze nie chcesz byc ze swoim facetem, nie kochałas go... ech, tragedia... Jego eks może spotykac się z innymi i M. moze, ale różnica między chłopakami eks a tobą jest taka, że oni pojawili się PO jej rozwodzie, a ty PRZED i do tego rozwodu doprowadziłaś, więc sie nie dziw, że ona jest na ciebie cięta. Owszem, takie zachowanie nadaje się tylko do krytyki. Jest taka jedna wywłoka (inaczej tego nie nazwę), była mojego Misia. Spotykali się jakiś czas, po czym wyszło na jaw, że go zdradza. A raczej z nim zdradza swojego stałego faceta, o którym Miś nie miał pojęcia. Zostawił ją, później pojawilam się ja... dacie wiarę, ze ona jeszcze do grudnia nie dawała mu spokoju? Pisała smsy, jak bylismy na wspólnym wyjeździe, dzwoniła, jak nie odbierał, to dzwoniła do pracy, prosiła go o zakup sukienki na allegro, bo ona nie ma konta (a sukienka taka, co odkrywa wszystko), lub o jakąś poradę, wysyłała mu MMS ze zdjęciem swoich piersi (w staniku na szczęście), w końcu się z nia spotkał (kiedy ja już nerwicy dostałam i po prostu nakazałam mu sprawę wyjaśnić), a na spotkaniu ona zalała się rzewnymi łzami, wyznała mu miłosc i zaproponowała, zeby się do niej wprowadził, juz nawet dorobiła drugi komplet kluczy. Co najlepsze, nie dość, że doskonale wiedziała o moim istnieniu, to jeszcze wciąż była w stałym związku z tamtym drugim facetem. Po spotkaniu jeszcze pare razy usiłowała się z Misiem skontaktować, ale były to już bardzo niemrawe i nieudolne próby, które dusiłam w zarodku. Z tego, co wiemy (łączy ją z Misiem branża, wiec jakies informacje na jej temat mamy) dalej jest z tym samym facetem, któremu serdecznie współczuję. I dla mnie taka osoba jest kompletnie bez honoru, bez szacunku do samej siebie, po prostu żenująca. Jak jego byłą żonę szanuję, tak tę wywłoke nachętniej wytargałabym za kudły, za całe jej zachowanie. Ech, dla mnie temat też drazliwy, a nie chce, by w naszym watku powstały kłótnie, sprzeczki czy nieprzyjemna atmosfera.
||
|
|
|
#4827 |
|
Zadomowienie
|
Ehh dziewczynki, wszystko przeczytalam,ale to ujawnienie naszych imageow znalazlo odzwierciedlenie w ilosci postow
ja jestem Wami zachwycona.. zreszta juz Wam napisalam co mi sie w Was podoba i czym jestem oszolomiona![]() A co do spotkania-ja jestem chetna, tyle ze na pewno ktorejs z nas nie bedzie pasowac, wszystkie jestesmy rozproszone po caaalej Polsce. Ja Krk nie jestem, jestem z podkarpacia- 50 km od Rzeszowa Aivilo, masz niewyobrazalnie ciekawa pasje! ![]() Widze,ze jest wielec fanek Myslovitz na naszym watku-ja tez uwielbiam, jako ze w Rojku i jego glosie jestem zakochana po uszy i czekam na nowa plyte.. Bierni cholernie sie zrobili, mogliby cos wydac! ![]() Behind, Ty Ciamajdko, na co idziesz do kina? ![]() Morire, ja mialam staz i potwierdzam-2 dni wolnego Kocico
|
#4828 |
|
Rozeznanie
|
Aivilo dajmy spokój dziewczynie
sama wie co zrobiła i w jaki sposób . mag_a dziękować , dziękować nataluska dziękuję za odp. aa powiedz mi jeszcze , czy ja muszę te 2 dni wykorzystać , czy mogę sobie sumować i wykorzystać je np. w czerwcu ? ![]()
|
#4829 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może być Wwa..dziewczyny ze stolicy snajdą nam jakiś niedrogi nocleg i już![]() Cytat:
![]() Była sobie dziewczyna, Nostalgia anioła albo Kwiat pustyni. Morire - gratulacje!
|
|
#4830 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale najlepiej by to miejsce było na jakiejś trasie pociągowej czy coś, by nie było problemu ze znalezieniem środka transportu Ja ze swojej strony mogę zaproponować Częstochowę Miałybyście taką małą pielgrzymkę Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.

A Twoje kreciolki sa fajne 
czacha mi pęka
ałćććć

szeroko pojęte militaria, strzelania w plenerze itd 

super 

,gdyż odstraszamy klientów(których nawet nie było) tłukła popielniczki,pózniej alkohole i rozrzucała krzesła. Córka zawstydzona poszła do domu,a my też wyjechaliśmy. M. zadzwonił wtedy po jej rodziców. Jego eks od kilku m-cy sie drastycznie odchudzała,brała jakieś tabletki i wypiła alkohol co kończyło sie awanturami. Kiedyś nawet mnie pocałowała
)