wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;) - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-26, 10:08   #1741
dorinka30
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)

Cytat:
Napisane przez Mango08 Pokaż wiadomość
Dori właśnie oglądając zdjęcia mam te same odczucia!! Do płaczu mnie to doprowadza, a na żywo naprawdę pięknie wyglądała... chyba, że miałam klapki na oczach
Skoro tak to moim zdaniem jest to kiecka, która źle wyglada na zdjęciach Ja np. odwrotnie miałam wiele razy, na zdjęciu boska a na żywo- straszny badziew
Ważne jak wyglada na żywo, bo naprawdę zdjecia nie oddają faktury koronki

Dziewczyny odnośnie torebki, jak zapłacę dzisiaj to torbę dostanę w poniedziałek ? bo chyba w weekendy nie wożą ? wiecie coś o tym ?
przesyłki kurierskie w sobotę są dużo droższe , więc nie sądzę ? Sama nie wiem, a chciałabym zapłącić i mieć spokój
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 10:18   #1742
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde może to był zły wybór...
Nie wiem czy zdjęcia nie oddają jej piękna, czy ja widziałam coś czego nie było
Spokojnie, taki model jest klasyczny, elegancki i można dobraż najróżniejsze dodatki

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Dziewczyny odnośnie torebki, jak zapłacę dzisiaj to torbę dostanę w poniedziałek ? bo chyba w weekendy nie wożą ? wiecie coś o tym ?
przesyłki kurierskie w sobotę są dużo droższe , więc nie sądzę ? Sama nie wiem, a chciałabym zapłącić i mieć spokój
Wysyłają towar w ten sam dzień, w który dostaną kasę, w weekend raczej kurier nie chodzi

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 10:25   #1743
niuniuniau
Zadomowienie

Cześć dziewczyny
Dopiero dzisiaj zdążyłam nadrobić co pisałyście przez ostatni miesiąc. Sigmowe buty rządzą na wątku kilka razy próbowałam się na jakieś załapać ale zbyt rzadko siedzę ostatnio przed komputerem. A potrzebuję na duch wiosennych butów bo praktycznie prócz adidasów nie mam żadnych

Z nowości ciążowych to już mnie nie mogą zwolnić z pracy bo 3 miesiąc skończony widziałam maleństwo i wywaliło mi brzuszek, w ciągu dwóch tygodni spodnie z lużnych w pasie zrobiły się za ciasne
Najbardziej mnie rozwala to że przez walkę z kilogramami teraz patrząc na wagę zalamuję ręce choć wcale dużo nie przytyłam bo jakieś 2,5 kilo ale w pamięci mam świeżo ile kosztuje wysiłku zgubienie dodatkowych oponek. Trzeba zacisnąc zęby i myśleć że to dla dobra dziecka
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 10:35   #1744
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Spokojnie, taki model jest klasyczny, elegancki i można dobraż najróżniejsze dodatki

Wysyłają towar w ten sam dzień, w który dostaną kasę, w weekend raczej kurier nie chodzi
Zadzwoniłam, będzie w poniedziałek więc płacę
Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Dopiero dzisiaj zdążyłam nadrobić co pisałyście przez ostatni miesiąc. Sigmowe buty rządzą na wątku kilka razy próbowałam się na jakieś załapać ale zbyt rzadko siedzę ostatnio przed komputerem. A potrzebuję na duch wiosennych butów bo praktycznie prócz adidasów nie mam żadnych

Z nowości ciążowych to już mnie nie mogą zwolnić z pracy bo 3 miesiąc skończony widziałam maleństwo i wywaliło mi brzuszek, w ciągu dwóch tygodni spodnie z lużnych w pasie zrobiły się za ciasne
Najbardziej mnie rozwala to że przez walkę z kilogramami teraz patrząc na wagę zalamuję ręce choć wcale dużo nie przytyłam bo jakieś 2,5 kilo ale w pamięci mam świeżo ile kosztuje wysiłku zgubienie dodatkowych oponek. Trzeba zacisnąc zęby i myśleć że to dla dobra dziecka
Teraz już buty nie rządzą, zaczynają torebki rządzić
Czym Ty się przejmujesz 2,5 kg to normalnie, najważniejsze by nie jeść za dwoje tylko rozsądnie i będzie dobrze Dziecko najważniejsze
Jak będziesz karmić to szybko zrzucisz
Stary 2010-03-26, 10:58   #1745
Mango08
Rozeznanie

Cytat:
Dori wydaje mi się, że w weekend nie wysyłają, bo na stronie jest napisane, że zapraszają do osobistego zamawiania od pn-pt.,

Ja już naprawdę świruje

Dziewczyny a co sądzicie o tej??

http://allegro.pl/item903205539_sukn...n_madonna.html

Przepraszam, że tak męczę, ale strasznie mnie to nurtuje

P.S. Dori widzę, że już się zorientowałaś
Skoro ja wysłałam wczoraj z tego samego banku, to pewnie też dostanę w pn.
A nie upewniałaś się czy dla tych co zamówiły starczy??

edit:
to miał być drugi link:
http://www.smartbride.com.au/images/...n%20L%2072.jpg

Edytowane przez Mango08
Czas edycji: 2010-03-26 o 11:02
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 11:02   #1746
Poemi
Zakorzenienie

Dziewczyny, ładnie proszę o kciuki! Za godzinę mam rozmowę
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 11:11   #1747
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Ta jest fajna, podoba mi się dekolt Moja szwagierka ma podobną, co wkleiłaś na początku, może ta sama, może inna koronka - nie pamiętam. Ona w niej super wygląda, zresztą suknie Madonny zdecydowanie lepiej wyglądają na żywo

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ładnie proszę o kciuki! Za godzinę mam rozmowę
Trzymam kciuki! Powal ich na kolana!

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2010-03-26, 11:19   #1748
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie taki mam plan . Na pewno pójdzie mi lepiej niż ostatnio bo wiem o jaką pracę chodzi i nikt mi nie będzie wmawiać, że chodzi o pokojówkę w hotelu
Stary 2010-03-26, 11:34   #1749
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Dori wydaje mi się, że w weekend nie wysyłają, bo na stronie jest napisane, że zapraszają do osobistego zamawiania od pn-pt.,

Ja już naprawdę świruje

Dziewczyny a co sądzicie o tej??

Przepraszam, że tak męczę, ale strasznie mnie to nurtuje

P.S. Dori widzę, że już się zorientowałaś
Skoro ja wysłałam wczoraj z tego samego banku, to pewnie też dostanę w pn.
A nie upewniałaś się czy dla tych co zamówiły starczy??

edit:
to miał być drugi link:
http://www.smartbride.com.au/images/...n%20L%2072.jpg
ja myślę, że je trzeba oglądać i oceniać na żywo. Na zdjęciach na pewno wyglądają inaczej, chociażby dlatego, że nie widać ich faktury i rodzaju materiału dokładnie. Sama forma, kształt ładne, mi się podobają, szczególnie w takim zestawieniu jak ta druga - z kwiatami we włosach.

Ja tymczasem zaraz znikam, lecę się spakować i jedziemy na odpoczynek. Zamierzam się znów zrelaksować, iść do sauny, na masaż itp. Zwłaszcza, że jutro ma już padać nad morzem, to pewnie sobie nie pochodzę zanadto
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 12:25   #1750
Mango08
Rozeznanie

Cytat:
Ta jest fajna, podoba mi się dekolt Moja szwagierka ma podobną, co wkleiłaś na początku, może ta sama, może inna koronka - nie pamiętam. Ona w niej super wygląda, zresztą suknie Madonny zdecydowanie lepiej wyglądają na żywo

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
ja myślę, że je trzeba oglądać i oceniać na żywo. Na zdjęciach na pewno wyglądają inaczej, chociażby dlatego, że nie widać ich faktury i rodzaju materiału dokładnie. Sama forma, kształt ładne, mi się podobają, szczególnie w takim zestawieniu jak ta druga - z kwiatami we włosach.

Ja tymczasem zaraz znikam, lecę się spakować i jedziemy na odpoczynek. Zamierzam się znów zrelaksować, iść do sauny, na masaż itp. Zwłaszcza, że jutro ma już padać nad morzem, to pewnie sobie nie pochodzę zanadto
Dziewczyny macie rację, że te sukienki zupełnie inaczej wyglądają na żywo! Np. pierwsza ma piękną górę, której na zdjęciu nijak nie widać, druga ma super fakturę i na zdjęciach też tego nie ma.
Asiuk jeśli szwagierka ma suknię z madonny w ktc, to bardzo możliwe, bo panie tam pracujące chyba ją trochę faworyzują... hehe... ona ma takie perełki pośrodku... w żadnej innej tego nie widziałam, więc to taki znak rozpoznawczy

miśku bardzo dziękuję za rady Życzę niezwykle udanego wypoczynku, taki relaks to coś pięknego

Poemi powodzenia!
Stary 2010-03-26, 12:53   #1751
dorinka30
Zakorzenienie

Mango nie pytałam, bo przyjęłam logiczne wyjaśnienie Poemi, że jak zamawiasz to blokują dla Ciebie od razu, więc dla nas starczyć musi , jedyną opcją byłby bałagan w magazynie i niezgodność sztuk ale liczę, że nam się to nie przytrafi

Mango ja mam mega problem ze zdjeciami tych typów sukienek, bo wiesz jak materiał nie ma faktury to sprawa prosta, a tu - tak naprawdę wiele tu zależy od materiału- niestety musisz na żywo je oglądać , ale Ty kupiłaś już czy wahasz się ? Kiedy ślub ?
Stary 2010-03-26, 13:52   #1752
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Asiuk jeśli szwagierka ma suknię z madonny w ktc, to bardzo możliwe, bo panie tam pracujące chyba ją trochę faworyzują... hehe... ona ma takie perełki pośrodku... w żadnej innej tego nie widziałam, więc to taki znak rozpoznawczy
Tak, ma z Katowic Tylko nie wiem, jaki model - podobny do tego, co wkleiłaś, ale czy ten sam, to ręki nie dam sobie uciąć Moja szwagierka zamawiała w trakcie wyprzedaży i to była jedna z najtańszych w salonie.

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2010-03-26, 14:41   #1753
Mango08
Rozeznanie

Cytat:
Mango nie pytałam, bo przyjęłam logiczne wyjaśnienie Poemi, że jak zamawiasz to blokują dla Ciebie od razu, więc dla nas starczyć musi , jedyną opcją byłby bałagan w magazynie i niezgodność sztuk ale liczę, że nam się to nie przytrafi

Mango ja mam mega problem ze zdjeciami tych typów sukienek, bo wiesz jak materiał nie ma faktury to sprawa prosta, a tu - tak naprawdę wiele tu zależy od materiału- niestety musisz na żywo je oglądać , ale Ty kupiłaś już czy wahasz się ? Kiedy ślub ?
Dori zadatek niby wpłaciłam, ale idę jeszcze raz zobaczyć tę kieckę i jesli to nie będzie to, to dupa, wolę stracić zadatek, niż mieć zrąbane całe wesele... Dlatego szukam czegoś w zamian...

Cytat:
Tak, ma z Katowic Tylko nie wiem, jaki model - podobny do tego, co wkleiłaś, ale czy ten sam, to ręki nie dam sobie uciąć Moja szwagierka zamawiała w trakcie wyprzedaży i to była jedna z najtańszych w salonie.
Asiuk ja ją oglądałam w lutym i kosztowała coś około 4300 zł. Większość sukienek, które mierzyłam była w tym przedziale...
Stary 2010-03-26, 14:58   #1754
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Dori zadatek niby wpłaciłam, ale idę jeszcze raz zobaczyć tę kieckę i jesli to nie będzie to, to dupa, wolę stracić zadatek, niż mieć zrąbane całe wesele... Dlatego szukam czegoś w zamian...

Asiuk ja ją oglądałam w lutym i kosztowała coś około 4300 zł. Większość sukienek, które mierzyłam była w tym przedziale...
Idź na spokojnie zobacz ją raz jeszcze, przymierz, idź z przyjaciółką - we dwie najlepiej podjąć decyzję jakie zrąbane wesele, kobieto , o sukience zapomniesz już po dwóch godzinach wesela
Stary 2010-03-26, 15:54   #1755
Poemi
Zakorzenienie

Już jestem po . No i było całkiem spoko
Stary 2010-03-27, 12:04   #1756
goosia207
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Gosiu, skąd jestes??
Nie martw się, na pewno jeszcze znajdziecie grajków...a czego Wam jeszcze brakuje?? Bo nam wszystkiego...
Pani z kancelarii kościelnej nas przegoniła dziś, bo musiała iść na autobus
Opolskie obdzwoniliśmy z 20 zespołów i nikt nie miał terminu Szok, bo przecież dużo czasu jeszcze W końcu udało nam się znaleźć kogoś z terminem i jesteśmy z nimi umówieni

Bardzo mi się podoba ten bukiet z zieleniną Mojego kuzyna żona miała bukiet z fioletowych tulipanów.Pięknie wyglądał

Cytat:

Co masz zrobić jutro zrób dzisiaj, nie odkładaj decyzji o wejśiu na I fazę, tylko zacznij to. Ja zaczęłam i już czuję się świetnie Tym razem podeszłam profesjonalnie do tematu- pomimo, że dietuję sama. Mam problem tylko taki, że codziennie robię dwa obiady- jeden dla Tża i małego, drugi dla siebie- ale nie odpuszczam. Robię sobie tak pięknie wyglądające żarcie i do tego pyszne - że mi chłopaki zazdroszczą Jeszcze mi figury pozazdroszczą, najbardziej mnie wkurza jak Tżet jeszcze bezczelnie wieczorem sączy piwko czy winko- a ja nic, zaparłam się, muszę być twarda, najgorszy będzie weekend
Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość

Ja zaczynam dietkować po świętach bo nie ma takiej możliwości żebym sie uchroniła przed zjedzeniem sałatki z majonezem czy tłustego żuru
Ja tak jak Hania nie chce położyć diety przez święta, a w sumie jeszcze tydzień zaczekam

Cytat:
Mąż mnie jeszcze nie widział

..jak szłam do pracy to chłopcy w wieku lat hm..18/19 mnie zaczepiali

Cytat:
2:29 ----------

Ten 3 śliczny
Mi też się strasznie podoba

Mango mi się pierwsza podoba Suknię przede wszystkim trzeba pokazać na sobie Dobrać do figury, koloru cery itp. Tak jak miała Butter przymierzyła i wiedziała, że to ta, mimo że szukała czegoś innego zastanów się dobrze, ale niech nie zadecydują nasze opinie, bo nie widziałyśmy ciebie w niej, ani jej prawdziwych walorów na żywo

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość

Super, że dzidzia rośnie Niuniu jak będziesz odpowiednio się odżywiać, to po porodzie nie zostanie ci tych kg zbyt wiele Moja koleżanka miała cukrzycę ciążowa.Przez cała ciąże miała dietę i dzięki niej po porodzie wyglądała bardzo dobrze

Idę sprzątać

Edytowane przez goosia207
Czas edycji: 2010-03-27 o 12:05
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 08:50   #1757
miskowa
Zakorzenienie

dzień dobry

odezwę się, jak dojdę do siebie i się w końcu obudzę
Stary 2010-03-29, 09:35   #1758
dorinka30
Zakorzenienie

Cześć

Ale mi się tydzień zaczął już mam torebkę , boska jest , nie wiem tylko jak się przyzwyczaję, że raczej odpada noszenie jej na ramieniu .
Ta plecionka jest obłędna, wygląda jak skóra i kolor kawa z mlekiem

Hmm teraz butów takich szukam

Haniu widziałaś jaka porażaka z tymi platformami , obrzydliwe się okazały, już mi przeszło zamawianie w ciemno, przynajmniej na jakiś czas
Stary 2010-03-29, 09:37   #1759
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

Ale mi się tydzień zaczął już mam torebkę , boska jest , nie wiem tylko jak się przyzwyczaję, że raczej odpada noszenie jej na ramieniu .

Haniu widziałaś jaka porażaka z tymi platformami , obrzydliwe się okazały, już mi przeszło zamawianie w ciemno, przynajmniej na jakiś czas
no właśnie, a ja je też zamówiłam z tymże w sumie dawno to było, a wieści nadal nie ma.
No ale udało się w weekend załapać na baleriny z wywietrznikami. teraz tylko czekać, czy będą jeszcze dostępne.
Stary 2010-03-29, 09:57   #1760
Mango08
Rozeznanie

Cześć

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Mango mi się pierwsza podoba Suknię przede wszystkim trzeba pokazać na sobie Dobrać do figury, koloru cery itp. Tak jak miała Butter przymierzyła i wiedziała, że to ta, mimo że szukała czegoś innego zastanów się dobrze, ale niech nie zadecydują nasze opinie, bo nie widziałyśmy ciebie w niej, ani jej prawdziwych walorów na żywo
Gosiu właśnie ja przymierzałam wiele sukien, ale w żadnej nie było takiego olśnienia: "ta i żadna inna"... Wiele z nich mi się poprostu bardzo podobało... W tym tygodniu idę jeszcze raz je zobaczyć, aby w końcu przestać o tym myśleć... W sumie zostały 4 miesiące..

Cytat:
Cześć

Super, że taka fajna... ja niestety jeszcze jej nie otrzymałam Już nie mogę się doczekać
Stary 2010-03-29, 10:24   #1761
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Cytat:
Cześć

Zazdroszczę torebki. Mam nadzieję, że jeszcze ją dostaną - zresztą i tak teraz nie mogłabym sobie na nią pozwolić, bo...

w sobotę byłam na zakupach

TŻ mnie rozpieszcza strasznie, kupił mi sukienkę (jako tunikę) z Reserved - taką dzianinową, dopasowaną, w kolorze szarym, ze złotawymi nitami naszytymi na ramiona i łopatki, sweterek długi w Top Secret - grafitowy, na guziki, W TK Max wzięliśmy dla mnie buty - cudowne szpilki, granatowo-skórkowe, szare, miękkie, wygodne jak żadne, za 100 zł (pierwotna cena to 280 zł) I jeszcze okulary przeciwsłoneczne - od Michaela Korsa

Ja już też mam dość tych zakupów w ciemno, wolę wydać więcej i mieć coś, co sobie potrafię zmierzyć, ocenić jakość i wykonanie Drugi raz byłam w TK Max i drugie buty kupiłam - są świetne, mają tylko kilka rozmiarów z jednego modelu. I ceny są kuszące

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2010-03-29, 10:26   #1762
hania811
Zakorzenienie

Hej.

3 dniowy weekend zdecydowanie rozleniwia

Cytat:

Właśnie widziałam
Mam nadzieję że Eary uzna je za brzydactwa i postanowi odesłać je do hurtowni
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 10:27   #1763
asiuk
Zakorzenienie

Zapomniałam dodać, że mam wspaniałego TŻ, który w piątek umył wszystkie okna, wyprał firanki i je z powrotem zawiesił

Z zakupowych tematów: muszę sobie kupić jakieś perfumy, bo mi sie wszystkie kończą. Chyba zdecyduję się na Jose Eisenberga, zapach J'Ose - mam próbkę, piękny zapach, choć na Wizażu ma opinię, że nieco zbyt... męski

Muszę nadrobić zaległości w pracy, więc dziś wyłączam internet i haruję

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2010-03-29, 11:11   #1764
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Zapomniałam dodać, że mam wspaniałego TŻ, który w piątek umył wszystkie okna, wyprał firanki i je z powrotem zawiesił

Z zakupowych tematów: muszę sobie kupić jakieś perfumy, bo mi sie wszystkie kończą. Chyba zdecyduję się na Jose Eisenberga, zapach J'Ose - mam próbkę, piękny zapach, choć na Wizażu ma opinię, że nieco zbyt... męski

Szczęściara.
Ja to robiłam w piątek..a mój mąż w tym czasie popijał kawkę i sprawdzał maile, które niby były bardzo pilne i ważne
Łaskawie zrobił zapracowanej żonie herbatę i zawiesił firanki w jednym pokoju.
LEŃ.

Mąż rzeczywiście szaleje z rozpieszczaniem żony - ma chyba za dużo kasy
Stary 2010-03-29, 11:14   #1765
Poemi
Zakorzenienie

hej. masakra, piszę z łóżka... termin obrony powoli się wyjawia, a ja śpię do południa O.O
Stary 2010-03-29, 11:27   #1766
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć!

Zazdroszczę torebki. Mam nadzieję, że jeszcze ją dostaną - zresztą i tak teraz nie mogłabym sobie na nią pozwolić, bo...

w sobotę byłam na zakupach

TŻ mnie rozpieszcza strasznie, kupił mi sukienkę (jako tunikę) z Reserved - taką dzianinową, dopasowaną, w kolorze szarym, ze złotawymi nitami naszytymi na ramiona i łopatki, sweterek długi w Top Secret - grafitowy, na guziki, W TK Max wzięliśmy dla mnie buty - cudowne szpilki, granatowo-skórkowe, szare, miękkie, wygodne jak żadne, za 100 zł (pierwotna cena to 280 zł) I jeszcze okulary przeciwsłoneczne - od Michaela Korsa

Ja już też mam dość tych zakupów w ciemno, wolę wydać więcej i mieć coś, co sobie potrafię zmierzyć, ocenić jakość i wykonanie Drugi raz byłam w TK Max i drugie buty kupiłam - są świetne, mają tylko kilka rozmiarów z jednego modelu. I ceny są kuszące

Ale super zakupy, pozazdrościć tylko rozpieszczającego męża
Cytat:
Hej.

3 dniowy weekend zdecydowanie rozleniwia

Właśnie widziałam
Mam nadzieję że Eary uzna je za brzydactwa i postanowi odesłać je do hurtowni

Też mam nadzieję, tyle że one były niby na zamówienie, ale ponoć gościu się zgodził przyjąć już dwa pakiety
Cytat:

Szczęściara, ja tam muszę się sama rozpieszczać
No tyle, że mąż zakupił mi perfumy jako zaległy prezent, ale ja wybrałam stare dobre GIvenchy Extravagance, które kocham niezmiennie już kilka lat
Stary 2010-03-29, 11:32   #1767
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć...

a ja się poskarżę...byłam dziś na depilacji nóg woskiem...ale bolało

I zaczęliśmy się z TŻ uczyć tańczyć...masakra...jak dwie łamagi

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 11:36   #1768
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Cześć...

a ja się poskarżę...byłam dziś na depilacji nóg woskiem...ale bolało

I zaczęliśmy się z TŻ uczyć tańczyć...masakra...jak dwie łamagi
Eee tam bolało, bikini to dopiero boli

Chodzicie na kurs tańca, czy sami się uczycie ?
Stary 2010-03-29, 11:37   #1769
L_V
Zakorzenienie

Dzien dobry.

Mój Boże, jaki tu szął zakupów, widzę, ze nie tylko my z TZtem.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 11:41   #1770
hania811
Zakorzenienie

Mi sie szał zakupów skończył gdy się okazało ze mamy 200 zł na przeżycie na cały tydzień.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości