|
|
#1741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Cytat:
Ja np. odwrotnie miałam wiele razy, na zdjęciu boska a na żywo- straszny badziew ![]() Ważne jak wyglada na żywo, bo naprawdę zdjecia nie oddają faktury koronki ![]() Dziewczyny odnośnie torebki, jak zapłacę dzisiaj to torbę dostanę w poniedziałek ? bo chyba w weekendy nie wożą ? wiecie coś o tym ? ![]() przesyłki kurierskie w sobotę są dużo droższe , więc nie sądzę ? Sama nie wiem, a chciałabym zapłącić i mieć spokój
|
|
|
|
|
#1742 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1743 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dopiero dzisiaj zdążyłam nadrobić co pisałyście przez ostatni miesiąc. Sigmowe buty rządzą na wątku kilka razy próbowałam się na jakieś załapać ale zbyt rzadko siedzę ostatnio przed komputerem. A potrzebuję na duch wiosennych butów bo praktycznie prócz adidasów nie mam żadnych ![]() Z nowości ciążowych to już mnie nie mogą zwolnić z pracy bo 3 miesiąc skończony Najbardziej mnie rozwala to że przez walkę z kilogramami teraz patrząc na wagę zalamuję ręce choć wcale dużo nie przytyłam bo jakieś 2,5 kilo ale w pamięci mam świeżo ile kosztuje wysiłku zgubienie dodatkowych oponek. Trzeba zacisnąc zęby i myśleć że to dla dobra dziecka
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#1744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Czym Ty się przejmujesz 2,5 kg to normalnie, najważniejsze by nie jeść za dwoje tylko rozsądnie i będzie dobrze Dziecko najważniejszeJak będziesz karmić to szybko zrzucisz |
||
|
|
|
#1745 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja już naprawdę świruje ![]() Dziewczyny a co sądzicie o tej?? http://allegro.pl/item903205539_sukn...n_madonna.html http://allegro.pl/item903205539_sukn...n_madonna.html Przepraszam, że tak męczę, ale strasznie mnie to nurtuje ![]() P.S. Dori widzę, że już się zorientowałaś ![]() Skoro ja wysłałam wczoraj z tego samego banku, to pewnie też dostanę w pn. A nie upewniałaś się czy dla tych co zamówiły starczy?? ![]() edit: to miał być drugi link: http://www.smartbride.com.au/images/...n%20L%2072.jpg Edytowane przez Mango08 Czas edycji: 2010-03-26 o 11:02 |
|
|
|
|
#1746 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ładnie proszę o kciuki! Za godzinę mam rozmowę
|
|
|
|
#1747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja szwagierka ma podobną, co wkleiłaś na początku, może ta sama, może inna koronka - nie pamiętam. Ona w niej super wygląda, zresztą suknie Madonny zdecydowanie lepiej wyglądają na żywo Trzymam kciuki! Powal ich na kolana! |
|
|
|
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tymczasem zaraz znikam, lecę się spakować i jedziemy na odpoczynek. Zamierzam się znów zrelaksować, iść do sauny, na masaż itp. Zwłaszcza, że jutro ma już padać nad morzem, to pewnie sobie nie pochodzę zanadto |
|
|
|
|
#1750 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Asiuk jeśli szwagierka ma suknię z madonny w ktc, to bardzo możliwe, bo panie tam pracujące chyba ją trochę faworyzują... hehe... ona ma takie perełki pośrodku... w żadnej innej tego nie widziałam, więc to taki znak rozpoznawczy miśku bardzo dziękuję za rady Życzę niezwykle udanego wypoczynku, taki relaks to coś pięknego Poemi powodzenia! |
||
|
|
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
Mango nie pytałam, bo przyjęłam logiczne wyjaśnienie Poemi
, że jak zamawiasz to blokują dla Ciebie od razu, więc dla nas starczyć musi ![]() , jedyną opcją byłby bałagan w magazynie i niezgodność sztuk ale liczę, że nam się to nie przytrafi ![]() Mango ja mam mega problem ze zdjeciami tych typów sukienek, bo wiesz jak materiał nie ma faktury to sprawa prosta, a tu - tak naprawdę wiele tu zależy od materiału- niestety musisz na żywo je oglądać , ale Ty kupiłaś już czy wahasz się ? Kiedy ślub ?
|
|
|
|
#1752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja szwagierka zamawiała w trakcie wyprzedaży i to była jedna z najtańszych w salonie.
|
|
|
|
|
#1753 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Asiuk ja ją oglądałam w lutym i kosztowała coś około 4300 zł. Większość sukienek, które mierzyłam była w tym przedziale... |
|
|
|
|
#1754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie zrąbane wesele, kobieto , o sukience zapomniesz już po dwóch godzinach wesela
|
|
|
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
Już jestem po
. No i było całkiem spoko
|
|
|
|
#1756 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
obdzwoniliśmy z 20 zespołów i nikt nie miał terminu W końcu udało nam się znaleźć kogoś z terminem i jesteśmy z nimi umówieni ![]() Bardzo mi się podoba ten bukiet z zieleniną Mojego kuzyna żona miała bukiet z fioletowych tulipanów.Pięknie wyglądał Cytat:
Cytat:
nie chce położyć diety przez święta, a w sumie jeszcze tydzień zaczekam Cytat:
Mi też się strasznie podoba Mango mi się pierwsza podoba zastanów się dobrze, ale niech nie zadecydują nasze opinie, bo nie widziałyśmy ciebie w niej, ani jej prawdziwych walorów na żywo ![]() Cytat:
Niuniu jak będziesz odpowiednio się odżywiać, to po porodzie nie zostanie ci tych kg zbyt wiele Idę sprzątać
razem Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2010-03-27 o 12:05 |
|||||
|
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
odezwę się, jak dojdę do siebie i się w końcu obudzę |
|
|
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Ale mi się tydzień zaczął już mam torebkę Ta plecionka jest obłędna, wygląda jak skóra i kolor kawa z mlekiem Hmm teraz butów takich szukam ![]() Haniu widziałaś jaka porażaka z tymi platformami
|
|
|
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tymże w sumie dawno to było, a wieści nadal nie ma.No ale udało się w weekend załapać na baleriny z wywietrznikami. teraz tylko czekać, czy będą jeszcze dostępne. |
|
|
|
|
#1760 | ||
|
Rozeznanie
|
Cześć
Cytat:
Cytat:
Już nie mogę się doczekać
|
||
|
|
|
#1761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
w sobotę byłam na zakupach ![]() TŻ mnie rozpieszcza strasznie, kupił mi sukienkę (jako tunikę) z Reserved - taką dzianinową, dopasowaną, w kolorze szarym, ze złotawymi nitami naszytymi na ramiona i łopatki, sweterek długi w Top Secret - grafitowy, na guziki, W TK Max wzięliśmy dla mnie buty - cudowne szpilki, granatowo-skórkowe, szare, miękkie, wygodne jak żadne, za 100 zł (pierwotna cena to 280 zł) I jeszcze okulary przeciwsłoneczne - od Michaela Korsa ![]() Ja już też mam dość tych zakupów w ciemno, wolę wydać więcej i mieć coś, co sobie potrafię zmierzyć, ocenić jakość i wykonanie Drugi raz byłam w TK Max i drugie buty kupiłam - są świetne, mają tylko kilka rozmiarów z jednego modelu. I ceny są kuszące
|
|
|
|
|
#1762 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
3 dniowy weekend zdecydowanie rozleniwia ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję że Eary uzna je za brzydactwa i postanowi odesłać je do hurtowni
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam dodać, że mam wspaniałego TŻ, który w piątek umył wszystkie okna, wyprał firanki i je z powrotem zawiesił
![]() Z zakupowych tematów: muszę sobie kupić jakieś perfumy, bo mi sie wszystkie kończą. Chyba zdecyduję się na Jose Eisenberga, zapach J'Ose - mam próbkę, piękny zapach, choć na Wizażu ma opinię, że nieco zbyt... męski ![]() Muszę nadrobić zaległości w pracy, więc dziś wyłączam internet i haruję
|
|
|
|
#1764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to robiłam w piątek..a mój mąż w tym czasie popijał kawkę i sprawdzał maile, które niby były bardzo pilne i ważne Łaskawie zrobił zapracowanej żonie herbatę i zawiesił firanki w jednym pokoju. LEŃ. Mąż rzeczywiście szaleje z rozpieszczaniem żony - ma chyba za dużo kasy
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
hej. masakra, piszę z łóżka... termin obrony powoli się wyjawia, a ja śpię do południa O.O
|
|
|
|
#1766 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale super zakupy, pozazdrościć tylko rozpieszczającego męża ![]() Cytat:
Też mam nadzieję, tyle że one były niby na zamówienie, ale ponoć gościu się zgodził przyjąć już dwa pakiety ![]() Cytat:
![]() No tyle, że mąż zakupił mi perfumy jako zaległy prezent, ale ja wybrałam stare dobre GIvenchy Extravagance, które kocham niezmiennie już kilka lat |
|||
|
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...
a ja się poskarżę...byłam dziś na depilacji nóg woskiem...ale bolało ![]() I zaczęliśmy się z TŻ uczyć tańczyć...masakra...jak dwie łamagi
|
|
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry.
Mój Boże, jaki tu szął zakupów, widzę, ze nie tylko my z TZtem. |
|
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie szał zakupów skończył gdy się okazało ze mamy 200 zł na przeżycie na cały tydzień.
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.

Ja np. odwrotnie miałam wiele razy, na zdjęciu boska a na żywo- straszny badziew 

Dziecko najważniejsze

- tak naprawdę wiele tu zależy od materiału- niestety musisz na żywo je oglądać , ale Ty kupiłaś już czy wahasz się ? Kiedy ślub ?

Niuniu jak będziesz odpowiednio się odżywiać, to po porodzie nie zostanie ci tych kg zbyt wiele