|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część X
Cytat:
Nie powinnas sie przejmowac ![]() Cytat:
, potem fryzjer, pozniej jeszcze ostatnie zakupy i odwiedziny kolezanek przed wyjazdem, wiec powinno zleciec.Cytat:
A coz to za romantyczny weekend???? Witaj EMIA
|
|
|
#2072 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część X
Bisia priv do Ciebie...a ten brat Twojego Tż
Rain ja tez mam hopla zapachowego A wogole to ostatnio zamówiłam Gaiaca 5 ml na wspólnozakupowym, ale chyba musze się z kimś zamienić bo mi totalnie nie podchodzi Carmi jeśli lubisz słodkawe zapachy to na lato świetny jest Avon Island Vibe - kojarzy mi się z egzotyczną plażą, kolorowym drinkiem i totalnym relaksem..teraz do dostania tylko na All i to bardzo rzadko...ja na szczescie jak był jeszcze w katalogu to zrobiłam zapasy na długo...
Zaręczona i przeszczęśliwa od 3.01.2011 r. Edytowane przez onlythebest Czas edycji: 2010-03-26 o 15:46 |
|
|
|
#2073 |
|
Zakorzenienie
|
Biska brat TŻta po prostu zazdrosny jest.
Ja wróciłam z poczty z kosmetykami z all... niestety przedatowane |
|
|
|
#2074 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widzę właśnie ![]() ![]() ![]() ![]() Cześć ![]() nooo masz szczęście inaczej byś batem dostała ![]() Cytat:
pewnie zazdrości dlatego te głupoty gadał..Cytat:
|
|
|
#2075 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem wam, ze ja tez jakos tak dziwnie szczesliwa jestem dzisiaj- dziwnie bo bez powodu. Nawet wstalam przed budzikiem rano, tak pieknie mi sloneczko w okna swiecilo
Jakas szczesliwosc zapanowala
|
|
#2076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja siedzę przed komputerem w pracy i ciągle coś nucę Współpracownicy się dziwnie patrzą
|
|
|
|
|
#2077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja czuję się tak beznadziejnie, boli mnie głowa, nogi, szczęka (ząb mądrości się odezwał) i najchętniej położyłabym się do łóżka, pozasłaniała okna, zamknęła drzwi i poszła pospać
|
|
|
|
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
|
szczęśliwości ciąg dalszy - dostałam podwyżkę
|
|
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję!
Musiałaś prosić czy sami Ci ją dali ? |
|
|
|
#2081 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
dzięęęęki ![]() sami, ja się nie spodziewałam. Tzn. ogólnie chyba podnieśli pensje w naszym dziale, więc i mnie się dostało, ale to fajnie, bo nie miałam o tym pojęcia co prawda to ledwie 100 zł wyjdzie, ale przy mojej pensji półetatowej to nie tak mało
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-03-26 o 16:42 |
|
|
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2083 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Claris- my dzisiaj na chorobach owadów użytkowych oglądaliśmy "Silence of the bees" (z National Geographic film), w którym mówili, że pszczoły zaczynają wymierać z właściwie niewyjaśnionych przyczyn, bo nie wiadomo czy to wirus czy co, w każdym razie wymierają i jak tak dalej pójdzie to w 2035roku w USA nie będzie ani jednej pszczoły Toż to jest straszne!! Miód jesy PRZEPYSZNY (ale absolutnie nie z mlekiem)Medeline- kciuki pomogły, Adi napisał że nie może mnie dzisiaj zabrać na spacer, a mi jest baaaaardzo przykro z tego powodu [wyjaśnienie dla dziewczyn- wczoraj mnie kolega z roku zaprosił na spacer... wszystko byłoby ok, ale on jakiś nie halo jest, no i ja się zgodziłam bo od 1-go roku go unikam i już nie miałam argumentów] Zakupiłam w końcu olej kokosowy Skończyłam wcześniej jedne zajęcia, wsiadlam w trajtka i pojechałam z koleżanką do sklepu ze zdrową żywnością. Będę dzisiaj dbać o siebie Mam zamiar nałożyć maseczkę na twarz, olej na włosy i będę pachnieć i pięknie wyglądać O! ![]() Arrakis na suche czy mokre/wilgotne włosy go nakładasz?? ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
co prawda nie obudziłam się przed budzikiem bo do 3 rano jakieś laseczki w bloku naprzeciwko mojego miały imprezę (leciały na fulla hity- Będę brał Cię, Ciało do ciała, Jesteś Szalona itp)... jak zamknęłam okno to się mało nie udusiłam a jak otworzyłam to dudniło jakbym u siebie sluchała.Ale szczęśliwość panuje tak czy siak ![]() Naj to świetnie
|
|
|
|
|
#2084 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękować
Cytat:
![]() nooo to rób się na (u)bóstwo ja taki dzień sobie strzelę w poniedziałek ![]() Olu, dziękuję Laski ja się teraz tak cieszę, że z uśmiechem na twarzy czytam teksty o psychodietetykach serio się nie spodziewałam, no i w ogóle czuję się docieniona, bo jednak tylko 2 osoby dostały więcej!!! (a cała korekta liczy ich 17 ) czyli to jednak jest jakieś wyróżnienie
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-03-26 o 16:51 Powód: tfu tfu, dwie osoby,a nie cztery :) |
|
|
|
|
#2085 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jest. Nawet nie wiesz jak dużo
![]() Cytat:
mi się zawsze wydawało, że perfumy z Oriflame różnią się głównie buteleczkami a tu taka niespodzianka. Life Circle Leaf naprawdę pachnie bardzo zielono i trawiaście Szkoda, że nie mam żadnej fiolki szklanej, takiej na próbki na zbyciu to bym Tobie wysłała próbkę ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...e-Leaf-EDT.htm zobacz co dziewczyny piszą na KWC Ja się z tą krótkotrwałością nie zgodzę, bo u mnie spokojnie te 4-5 godzin go czuć. Ale w sumie to już indywidualnie zależy od skóry ![]() Cytat:
"Zwykłą" Organzę ma moja mama (sama jej kupiłam ) i bardzo ją lubi. Ja lubię też, chociaż to nie "mój" zapach ![]() ![]() SUPER !!
|
||
|
|
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
deszczowa, dzięęęęki
jejku, nie mogę uwierzyć, ze jednak tylko ja i moja friend dostałyśmy sorry, ale muszę się wykrzyczeć, a w pracy to nie bardzo wypada
|
|
|
|
#2087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aż normalnie jutro idę zaświętować na depotece (to takie dysko dla fanów Depeche Mode ![]() )
|
|
|
|
|
#2088 | |
|
Zakorzenienie
|
Naj Burżujko jedna
GRATULUJĘ ![]() Cytat:
![]() ![]() tańczyłam w samochodzie w korku spojrzałam w prawo, a kolo w samochodzie obok siedzi i na mnie patrzy z uśmiechem To ja na niego, szeroki uśmiech i.... gaz, bo się wolne zrobiło przede mną ![]() ![]() ![]() Jedziemy zaraz z tż rower mi kupować
|
|
#2089 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój mi właśnie napisał, że w takim razie jutro jednak nie skończy się na wycieczce rowerowej i pikniku, bo trza to jakoś bardziej uczcić pewnie skończy się na dłuuugich rozmowach przy płycie Stańko, którą mu niedawno dałam, a której nie mieliśmy czasu przesłuchać tugewer wiosno, trwaj! ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
DZIĘĘĘĘĘKIII ![]() powodzenia w kupowaniu rowerku a jaki chcesz? ja lowe mój miejski |
||
|
|
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie miejski chce kupić
lecim do sklepu z rowerami holenderskimi Bo górski to mam, tylko u tż bo on mieszka w okolicy leśniej i mamy tam gdzie jeździć, a teraz bym chciała mieć czym po wawie pomykać ![]() Latem jak przejdziesz na pełny etat, to już będziesz burżujem do kwadratu i wtedy przyjadę do Ciebie na piwo
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje!
A ja mam dziś zły humor. Wróciłam z rozmowy, po czym siedziałam i ryczałam. Nieudacznik ze mnie. Nic nie osiągnęłam. Nie skończyłam studiów, nie mogę znaleźć pracy, nie mam męża ani dziecka. I nawet obiad mi nie wyszedł. |
|
|
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak a czym będziesz wracać z piwa?
![]() Naj gratuluję ![]() Ja miałam powystawiać ciuchy na all ale słońce przeszło na drugą stronę bloku i mam ciemno |
|
|
|
#2093 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swoją drogą mam nadzieję, że nie przyjedziesz do mnie na rowerze ![]() facet mojej kumpeli w dwa dni przejechał na rowerze odległość Tychy - Warszawa, Warszawa - Tychy )Cytat:
Dziecka, o ile dobrze pamiętam (ale mogę się mylić), chyba na razie nie chcesz, a to, cyz nie będziesz żoną, się okaże. Tylko krowa nie zmienia zdania. Obiad - ja co drugi partolę, więc bez komentarza
|
||
|
|
|
#2094 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Ale miałam urwanie głowy przez ostatnie dni! Organizowaliśmy na wydziale konferencję. Było mnóstwo pracy! Teraz na szczęście mogę odpocząc i nadrobic tutaj zaległości. A widzę, że sporo się nazbierało! |
|
|
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie nie przebijesz na pewno. Raz ugotowałam zupę jarzynową i jedząc ją stwierdziłam, że jest jakaś dziwaczna. Później się okazało, że... zapomniałam dodać kostki rosołowej.
Ugotowałam wodę z warzywami, dodałam soli i pieprzu i zabieliłam śmietaną Zła pamięć kiedyś mnie zabije
|
|
|
|
#2096 | |
|
Zakorzenienie
|
skimos, dziękuję
---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
fakt, nie pobiję, bo nie robię zup (P. nie lubi, a mnie się dla mnie nie chce gotowac, bo w pracy mam taniu i smacznie ). za to raz rozgotowałam frytki - skleiły się w jednolitą maso-breję poza tym takie mniejsze błędy, typu wsypania trzech szklanek cukru do ciasta na naleśniki (które miały być z meksykańskim nadzieniem), ale o takich drobioazgach nie ma co wspominać
|
|
|
|
|
#2097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to po sobotnim gotowaniu ryżu trzeba było wywalić garnek bo spalił się.
|
|
|
|
|
#2098 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluję
![]() ![]() pochwal się później jaki kupiliście
|
|
#2099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cukru dodaję, jak robię na słodko. i to tak z łyżeczkę-dwie. a wtedy robiłam na ostro i wsypałam (do dzisiaj nie wiem czemu) 3 szklanki - może pomyliłam z mąką, ale jej też daję mniej... ![]() madziu, kuję |
|
|
|
|
#2100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja mama kiedyś robiąc karpatkę nałożyła na blachę i wsadziła do piekarnika nie ciasto, tylko krem ![]() A mi się zdarzyło posolić herbatę a, no i raz wstawiłam mleko do w garnuszku (do cappuccino), po 2h widząc dym myślałam że ktoś w domu pali garnka nie udało się uratować
Edytowane przez skimos Czas edycji: 2010-03-26 o 18:06 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.

, potem fryzjer, pozniej jeszcze ostatnie zakupy i odwiedziny kolezanek przed wyjazdem, wiec powinno zleciec.

Tylko po cenach stwierdził że kredyt mieszkaniowy chyba weźmie 

pewnie zazdrości dlatego te głupoty gadał..

suuuuper! 

(ale absolutnie nie z mlekiem)

Za to po sobotnim gotowaniu ryżu trzeba było wywalić garnek bo spalił się.