Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-26, 10:18   #3031
Pomidora
Zakorzenienie

Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D

Dzieńdoberek
Kiedy za oknem słoneczko, od razu mam dobry humor od rana

Kretencjo, możesz spokojnie suszyć włosy, przeciągać się czy spać z podniesionymi rękoma (jak ja ), chodzi o wysiłek z rękoma w górze. A mąż się nawróci, na pewno. Nie wierzę, że mógłby się nie nawrócić, tylko musi sobie poukładać to wszystko Co do paznokci, to ja tak samo maluję, a ciągle jeszcze spokojnie dosięgam do stóp i tyle. Potem chyba męża zatrudnię albo będę chodziła na profesjonalny pedicure

Mysiu, gratulacje

Gimikis, powodzenia z szukaniem pracy, może się uda

Lindsley, oddawaj ogródek Alez bym sobie w takim ogródku dziś posiedziała, a tu blokowisko wkoło

Tity, a ja chciałam ten domek zobaczyć, tylko nie wiem, gdzie mam go szukać Dziewczyny tak zachwalają, ja też chcę Trzymam kciuki za nieprzyjście @

Idę dziś na spacer, dotlenię małego trola Niech się cieszy, że matka wiecznie w domu nie siedzi

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 10:19   #3032
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a ja właśnie maluję te paznokcie u nóg i tak sobie myślę, że to nie tylko kwestia widzenia stóp. Nie wiem jak Wy, ale ja nie umiem inaczej pomalować (czy opiłować), niż podciągając nogę wysoko, kolano mając praktycznie pod brodą... To się chyba bardzo szybko robi niemożliwe
Chyba nie aż tak szybko... Ja jeszcze jestem w stanie sama obciąć sobie paznokcie... Ale golenie nóg (już nie mówię o innych częściach ciała) jest już strasznie męczące, żeby nie powiedzieć, że niemożliwe... Szczerze to sobie odpuszczam ale aż strach pomyśleć jak będę musiała nagle do szpitala jechać...

Mysia gratulujęklask i:

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 10:20   #3033
kretencja
Zakorzenienie

Pomidorko Ja właśnie w necie przeczytałam, że przeciągać się nie można I przeraziłam się, bo rano, po obudzeniu, robię to niemal bezwiednie
Pogoda faktycznie boska, może męża wyciągnę choć na krótki spacerek, jak z pracy wróci
Lindsley, no to pojedziesz nieogolona. Oni nie takie rzeczy widzieli Ja okolice intymne strzygę maszynką na krótko, nie golę na zero.

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010

Edytowane przez kretencja
Czas edycji: 2010-03-26 o 10:21
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 10:28   #3034
ewurka
Wtajemniczenie

Cześć Misiaki
Kretencjo, myślę że Twój TŻ jest po prostu zmęczony, daj mu troszke czasu, daj mu odpocząć i myślę, że on doskonale wie o tym o czym mu powiedziałaś, tylko czasami kobiety panikują, wiesz dobrze o tym w sposób jak o nim piszesz i o tym jak reaguje znaczy, że bardzo Cie Kocha i przeżywa równie mocno tą ciąże nie martw się na zapas i nie zadręczaj, bo Twój mąż ma WIELKIE serce i będzie się troszczył o Was, zobaczysz.
Lindsley mam nadzieje, że nie dzwigasz tych ciężkich, mokrych pościeli na ogród, bo normalnie
U nas pogoda do d... niby słonko a pełno chmur deszczowych, a jutro mamy jechać z TŻ na wycieczke piknikową....

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 10:28   #3035
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Lindsley, oddawaj ogródek Alez bym sobie w takim ogródku dziś posiedziała, a tu blokowisko wkoło
A ja nie siedzę w ogródku, jeszcze nie mamy wystawionych krzesełek a mi się nie chce nosić... Niestety nie mam wyjścia prosto z domu do ogródka tylko muszę normalnie drzwiami i obejść cały dom Poszłam tylko pranie powiesić i pójdę jeszcze to co się pierze powiesić...

A po południu jedziemy zwiedzać porodówkę... Nie wiem czego się spodziewać

Pomidorka musimy powoli ustalać termin spotkania... Bo ja się rozsypie i potem będzie już ciężej

Michaś
Stary 2010-03-26, 10:31   #3036
kretencja
Zakorzenienie

Ewurka, wiem, wiem, masz na pewno rację. Tylko po prostu tyle mam obaw, wsłuchuję się w każdy sygnał z ciała (dziś mnie pokłuwa trochę w podbrzuszu, raz z lewej raz z prawej) i potrzebuję zrozumienia dla tych obaw właśnie teraz... Wiem, że jak odpocznie, będzie lepiej...

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-03-26, 10:43   #3037
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
Lindsley mam nadzieje, że nie dzwigasz tych ciężkich, mokrych pościeli na ogród, bo normalnie
Yyyy No nie bardzo ma kto to zrobić... Ale nie są takie ciężkie... W sumie po odwirowaniu są lekkie, miska też lekka... Ciężkie to jest jak np piorę dżinsy albo bieliznę... A to to już podzielę i tylko duże rzeczy wędrują do ogródka a drobiazgi na suszarkę na balkon

Michaś
Stary 2010-03-26, 10:48   #3038
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Yyyy No nie bardzo ma kto to zrobić... Ale nie są takie ciężkie... W sumie po odwirowaniu są lekkie, miska też lekka... Ciężkie to jest jak np piorę dżinsy albo bieliznę... A to to już podzielę i tylko duże rzeczy wędrują do ogródka a drobiazgi na suszarkę na balkon
to dobrze że rozdzielasz sobie tak prace.
A ja dziś dostałam testy owulacyjne od siostry i prezent kosmetyki z rocha pamiętacie jak nie dawno o nich pisałyśmy hehe dostałam jakieś perfumki w niebieskiej butelce i mnóstwo mazidełek, bosze jak się ciesze

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2010-03-26, 10:49   #3039
gimikis
Rozeznanie

Ja mykam do Poznania. Ta uczelnia mnie dobija.
Miłego dzionka dla Wszystkich

Razem: 12.08.2003
Zaręczeni: 12.12.2007
Ślub: 12.09.2009

gimikis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 10:55   #3040
Pomidora
Zakorzenienie

Lindsley, no ja myślę, ze po świętach w ten pierwszy weekend albo drugi będziemy w Toruniu, to można się umówić Mnie już nie rzuca nad porcelanę, pogoda śliczna, więc brzuchacze mogą się spotkać

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 11:03   #3041
virginia
Zakorzenienie

hej
Ja właśnie uzupełniłam bloga, przygotowałam korki itd. A teraz się zastanawiam: myć okna czy iść na spacer?
A jakie Wy macie plany?
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 11:06   #3042
abz
Zakorzenienie

Cytat:
Od tamtej pory cały czas żyję jak na innej planecie. Wykonuję różne zwykłe czynności, ale myślami ciągle jestem w swoim brzuchu i co godzinę lecę oglądać testy (nie wyrzuciłam ich oczywiście)
Testu nie ogladałam, ale mysli rzeczywiście szły tylko w jednym kierunku z taką radościa i niedowierzaniem

Cytat:
Ja w dzieciństwie stłukłam sobie kość ogonową i do tej pory od czasu do czasu mnie pobolewa (na zmianę pogody ). Nigdy się tym nie zainteresowałam jakoś szczególnie, chyba się przyzwyczaiłam
Ja też sobie stłukłam w podstawówce, pamietam to jak dziś, na wycieczce szkolnej nad morzem, spadłam na metalowy pręt bujawki, ałaaaaaaaaa, ja sie nie mogłam na bok w łóżku przewrócić, schylic, nic. Teraz jak długo siedzę (np w autokarze) to wraca ból niestety.

Cytat:
dziewczyny a jakie macie książki, jeżeli chodzi o książki dla kobiet w ciąży?
Ja mam taką "w oczekiwaniu na dziecko" chyba, taka beżowo brązowa, mnóstwo niepolskich nazwisk. Ale jest taka dziwna, żadnych obrazków, monotonna czcionka, siostrze kupiłam ładniejszą, a tą dostałam "w spadku" i rzadko zagladam, wole gazetki i net.

kretencja myśle, ze przy twojej nerwicy to dobrze, ze mąż cie tak twardo sprowadza na ziemie, wiadomo, ze nie bedzie kazał ci dzwigać, ale znajdziecie cos posrodku i będzie dobrze

gimikis mimo złej jakości zdjecia 2 kreski widać jak nic. GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!
Ale chyba nie rozumiem czemu sie zastanawiasz czy mówić ginowi o tescie. Liczysz na to, ze cie zbada i sam powie, ze jesteś w ciąży czy jak? Bo iść i nie powiedzieć, ze jesteś w ciąży to dla mnie bez sensu Przecież to on bedzie twoim prowadzącym, czy nie?
Termin porodu iście świąteczny. Ja też od razu po teście liczyłam termin

Mysia gratuluję córuni, niech sie utrzyma piękna pogoda to będziecie na spacerki maszerować

Cytat:
Nie wiem jak Wy, ale ja nie umiem inaczej pomalować (czy opiłować), niż podciągając nogę wysoko, kolano mając praktycznie pod brodą... To się chyba bardzo szybko robi niemożliwe
No właśnie to mnie ostatnio zmartwiło, bo ja muszę stopę widzieć dokładnie (też zadzieram nogę do góry jak ty), bo w moich goglach to takie szczegóły jak skórki czy coś to z większej odległości będą niezauważone wiec jak ja bedę potem malować pazury? A latem to obowiązkowo muszą być pomalowane.

Cytat:
Ja okolice intymne strzygę maszynką na krótko, nie golę na zero.
Ja tez maszynką, ale szybciutko odrastają wtedy. Ale żyletka sie tam traktować nie bedę, bo to grozi okaleczeniem, plastrami to mam wrazenie, ze sobie płaty skóry poodrywam, depilator to juz w ogóle masakra a krem daje efekt chyba gorszy od tej mojej maszynki.

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 11:10   #3043
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Tity taki domek moglabym mieć lecz niestety on jest bardzo kosztowny, wiesz duża powierzchnia dachu i dość sporo betonu wchodzi..... coś się orientuję ja mam dwa swoje typy domku http://archon.pl/gotowe-projekty-dom...b174d1cad,1073 i też ten http://projekty.dom.pl/ar_kukulka_z_garazem.htm , pewno będziemy któryś z tych mieć za kilka lat hehehhehe

Lindsley właśnie zastanawiałam się jak to jest z takim brzuchem sie golić, hehehhee TZ nie może pomóc?

Kretencja daj Tz troszkę czasu mężczyźni troszkę inaczej reagują..... musi się z tym oswoić, tylko Ty też nie panikuj i nie przesadzaj

Mysia gratulacje córeczki

Aldi co u małej Lu słychać? jak jej służą wiosenne spacerki?

Elcia dla Szymusia

u mnie jak zwykle nuda i nuda i właśnie moja mama okna myje i głupio mi że ja jej nie pomagam, dajcie mi kopa w to może się wezmę za siebie........

..... a właśnie zamawiałyście może butki na tym forum z hurtowni SIGMA? wczoraj się napatoczyła mi ta strona internetowa, coś wiecie może na ten temat? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403015

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 11:13   #3044
ewurka
Wtajemniczenie

A ja zrobiłam test owulacyjny i wyszła druga kreseczka ale słaba, więc jeszcze owulki nie ma...albo minęłam ją bo powinnam zrobić test 2 dni wcześniej...ale paczuszka nie doszła na czas, zrobię jutro drugi test i zobacze. Ale molestować męża będę cały czas, dałam mu odpocząć wczoraj i mam nadzieje, że to nie był "ten" dzień

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2010-03-26, 11:30   #3045
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
hej
Ja właśnie uzupełniłam bloga, przygotowałam korki itd. A teraz się zastanawiam: myć okna czy iść na spacer?
A jakie Wy macie plany?
Ja powiesiłam drugie pranie i sobie odpoczywam... W planach zmywanie naczyń, umycie włosków, pozbieranie prania i na 16 po Tz-a. O 17 mamy być na izbie przyjęć i będziemy oglądać miejsce które przyprawia mnie o dreszcze czyli toruńską porodówkę
Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
Tity taki domek moglabym mieć lecz niestety on jest bardzo kosztowny, wiesz duża powierzchnia dachu i dość sporo betonu wchodzi..... coś się orientuję ja mam dwa swoje typy domku http://archon.pl/gotowe-projekty-dom...b174d1cad,1073 i też ten http://projekty.dom.pl/ar_kukulka_z_garazem.htm , pewno będziemy któryś z tych mieć za kilka lat hehehhehe
Piękne domki, też kiedyś sobie siedziałam i projekty wybierałam... takie marzenia... Ale raczej się nie spełnią

Cytat:
Lindsley właśnie zastanawiałam się jak to jest z takim brzuchem sie golić, hehehhee TZ nie może pomóc?
Właśnie się boję oddać się w ręce Tz-a... On nie ma kompletnie wyczucia, co bierze w ręce to się rozpada, autentycznie boję się, że nam dziecko "zepsuje" (nie moje sformułowanie) Ostatnio u mojej siostry mył auto i jak zakręcał kran to rura pękła Jak zakręca słoik/butelkę to ja nie odkręcę (mimo wiecznych próśb). Wolę męczyć się godzinę niż wyjść z akcji pokaleczona

Michaś
Stary 2010-03-26, 11:43   #3046
abz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
O 17 mamy być na izbie przyjęć i będziemy oglądać miejsce które przyprawia mnie o dreszcze czyli toruńską porodówkę
sama nie wiem czy chciałabym zobaczyc porodówkę pewnie nie bedzie mi dane...(przed porodem oczywiście)

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 11:48   #3047
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez abz Pokaż wiadomość
sama nie wiem czy chciałabym zobaczyc porodówkę pewnie nie bedzie mi dane...(przed porodem oczywiście)
To jest wycieczka w ramach SR. Ja chcę zobaczyć oswoić się... No i wiedzieć gdzie w razie co jechać bo w szpitalu to ja byłam chyba 2 razy w odwiedziny u mamy a miałam wtedy z 10lat. A i jeszcze jakieś 4lata temu jak kolega się połamał...

Michaś
Stary 2010-03-26, 11:52   #3048
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Tity,Scio,BordAna to teraz czas na wasze II
Oj trzymaj kciuki trzymaj Przydadzą, się A u Was co słychać? Jak małe śliczności się miewają?
kretencja no to kciuki za pracę w tej szkole
Mysia1234 gratuluję!!!! Pochwal nam się zdjęciem jak możesz A Ty jak się czujesz? Jak poród?

Cytat:
Nie wiem jak Wy, ale ja nie umiem inaczej pomalować (czy opiłować), niż podciągając nogę wysoko, kolano mając praktycznie pod brodą
Ja też mam zawsze kolano pod brodą

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Tity, a ja chciałam ten domek zobaczyć, tylko nie wiem, gdzie mam go szukać Dziewczyny tak zachwalają, ja też chcę Trzymam kciuki za nieprzyjście @
http://www.galeriadomow.pl/projekt,u...kowej,119.html
Proszę bardzo. Tyle, że my mamy lustrzane odbicie tego projektu. I dziękuje za kciuki, przydały by się

Cytat:
U nas pogoda do d... niby słonko a pełno chmur deszczowych, a jutro mamy jechać z TŻ na wycieczke piknikową....
U nas pogoda taka sama...NO to udanej wycieczki byle by pogoda była

Cytat:
A ja dziś dostałam testy owulacyjne od siostry i prezent kosmetyki z rocha pamiętacie jak nie dawno o nich pisałyśmy hehe dostałam jakieś perfumki w niebieskiej butelce i mnóstwo mazidełek, bosze jak się ciesze
To napisz potem jak się sprawują kosmetyczki
Cytat:
Napisane przez gimikis Pokaż wiadomość
Ja mykam do Poznania. Ta uczelnia mnie dobija.
Miłego dzionka dla Wszystkich
N my też niedługo do Lublina jedziemy na tą poprawkę nieszczęsną
Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
hej
A jakie Wy macie plany?
Idź na spacer
My znowu zjazd mamy.... Trzeci pod rząd.
Cytat:
Bardzo mi się ten projekt Kukułka podoba Co do kosztowności...taniej mamy całą kanalizację, wodę i łazienki bo sami się tym zajmujemy, a budowlankę robi znajomy taty, więc drogo nam nie policzył.

Właśnie zrobiłam obiadek. Dziś ryba po indyjsku. Jeszcze tylko zapiec muszę. Ale mam stres przed tą poprawką dzisiaj. Trzymajcie kciuki za nas

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 12:23   #3049
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Oj trzymaj kciuki trzymaj Przydadzą, się A u Was co słychać? Jak małe śliczności się miewają?
kretencja no to kciuki za pracę w tej szkole
Mysia1234 gratuluję!!!! Pochwal nam się zdjęciem jak możesz A Ty jak się czujesz? Jak poród?

Ja też mam zawsze kolano pod brodą

http://www.galeriadomow.pl/projekt,u...kowej,119.html
Proszę bardzo. Tyle, że my mamy lustrzane odbicie tego projektu. I dziękuje za kciuki, przydały by się

U nas pogoda taka sama...NO to udanej wycieczki byle by pogoda była

To napisz potem jak się sprawują kosmetyczki

N my też niedługo do Lublina jedziemy na tą poprawkę nieszczęsną

Idź na spacer
My znowu zjazd mamy.... Trzeci pod rząd.

Bardzo mi się ten projekt Kukułka podoba Co do kosztowności...taniej mamy całą kanalizację, wodę i łazienki bo sami się tym zajmujemy, a budowlankę robi znajomy taty, więc drogo nam nie policzył.

Właśnie zrobiłam obiadek. Dziś ryba po indyjsku. Jeszcze tylko zapiec muszę. Ale mam stres przed tą poprawką dzisiaj. Trzymajcie kciuki za nas
Tity kosmetyki boskie, właśnie jestem po prysznicu pilling rewelacyjny, mleczko do ciała delikatne, lekkie, łatwo się wchłania, super!!! Świetny pomysł na wiosenne porządki z ciałem
Co do domków to my mamy bardzo skromny, parterowy w planach, trzymajcie za pomyślną budowe http://pprojekt.pl/projekt401-dorotk..._6_m,opis.html
Trzymam za poprawke

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Edytowane przez ewurka
Czas edycji: 2010-03-26 o 12:37
Stary 2010-03-26, 14:26   #3050
kretencja
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny, za słowa wsparcia
Abz, ja też z daleka nic nie widzę na stopach (mimo okularów) - mam krótkowzroczność -5 dioptrii
Tity, tak naprawdę to opcje są dwie żebym zaczęła tam pracować. Jedna - skreślona od razu - gdybym straciła ciążę i przez kilka miesięcy nie zaszła ponownie. W ogóle nie biorę tej możliwości pod uwagę. Druga - gdyby pani dyrektor zgodziła się mnie zatrudnić... od przyszłego września, czyli 2011. Dziecko miałoby wtedy 9 miesięcy, mogłabym je spokojnie na te 4-5 godzin dziennie zostawić z babcią czy dziadkiem Ale tegorocznego września to ja zamierzam być w siódmym miesiącu Wtedy raczej umowy ze mną nie podpisze

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-03-26, 15:14   #3051
danika
Zakorzenienie

gimiks -- > gratuluje no faktycznie wysyp, nie ma co....

Dziewczyny niezaciążonone: bierzemy sie do roboty

Ewurka--> ja te kreski na testach caly czas mam jakies marne :P w tamtym miesiacu to chyba z tydzien byla slaba krecha i w jeden dzien mocna, ale nie taka sama jak kontrola...ale mezowi nie daj spokoju, ja tez dzis zamierzam cos zakombinowac :P

Thank God it's Friday Ja dzis planuje troche ogarnąc ogrodek a potem wieczor z Gray's Anatomy

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

ja też niedowidząca jestem o malowaniu pazurow ani goleniu nog bez okularow mowy nie ma ale bym wyglądała, hihi
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 15:21   #3052
aldii
Zakorzenienie

Lindsley jesli Weruczek goni siostre i maltretuje TZ-a to bedzie usprawiedliwiona
Masz racje,ze pod koniec ciazy depilacja, to istny tor przeszkod
Milego zwiedzania
Kretencja wcale nie masz sie przenosic,ale dolaczyc do nas planowaczek - brzuchato-dzieciatych Jak juz bedziesz miala wieeelki brzuchol to ci powiem jak malowac paznokcie.A tak przyciagajac noge wysoko,to sie dlugo da.Popieram to co napisala Pomidorka odnosnie rak w gorze
Mysia pamietam Cie - GRATULUJE !!!!!
Sloneczko Lu wczoraj miala spacerek od 10 do 16 Dzis tez wyszlysmy po 10 i niedawno wrocilysmy.Ja wstawilam obiad,a ona lezy w wozku na balkonie
Tity trzymam caly czas !! Pochwale sie Wam,ze Lu wazy juz 4800 Domek przepiekny bardzo mi sie takie podobaja.Kciukaski za poprawke
Stary 2010-03-26, 15:25   #3053
Tity
Zakorzenienie

ewurka, aldii dzięki
A Lu już dużą pannicą jest

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 15:25   #3054
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
gimiks -- > gratuluje no faktycznie wysyp, nie ma co....

Dziewczyny niezaciążonone: bierzemy sie do roboty

Ewurka--> ja te kreski na testach caly czas mam jakies marne :P w tamtym miesiacu to chyba z tydzien byla slaba krecha i w jeden dzien mocna, ale nie taka sama jak kontrola...ale mezowi nie daj spokoju, ja tez dzis zamierzam cos zakombinowac :P

Thank God it's Friday Ja dzis planuje troche ogarnąc ogrodek a potem wieczor z Gray's Anatomy

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

ja też niedowidząca jestem o malowaniu pazurow ani goleniu nog bez okularow mowy nie ma ale bym wyglądała, hihi
hehe nie dam mu spokoju, nie dam
Co do testu, to dobra wiadomość to, to że coś jest, bałam się że nic się kompletnie nie dzieje.
Co do okularków to ja też jestem ślepak mam na minusie 2.5 bez okularków ani rusz

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2010-03-26, 16:31   #3055
aldii
Zakorzenienie

W "2" urodzinki
Stary 2010-03-26, 16:44   #3056
kretencja
Zakorzenienie

Aldii, Twoja córcia to sama słodycz

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-03-26, 17:30   #3057
aldii
Zakorzenienie

Kretencja dziekuje Nie wiem czemu,ale od razu pomyslalam : "Twoja tez bedzie taka slodka".Ciekawe czy sie sprawdzi i bedziesz miala coreczke

Mam pytanie do kociarek.Moj kicius ma na brzuchu taki lysy plac i 2 czerwone miejsca (jak obwodki,wielkosci zakretek od butelki).W pierwszej chwili pomyslalam,ze moze psiuta go ugryzla.Ale one sa takiej samej wielkosci i po obu stronach brzucha Nie wiem czy uda mi sie pojechac z nim dzisiaj do weta,a bardzo sie martwie co to moze byc ?! Kurcze nawet nie wiem jak dlugo to ma.Odkad Lu sie urodzila,to go troszke zaniedbalam A moze sam sobie to zrobil, z zadrosci np.? Nie jest osowialy,je normalnie i nie wyglada na chorego
Stary 2010-03-26, 17:36   #3058
kretencja
Zakorzenienie

Aldii, chciałabym bardzo córeczkę
Co do kotka, to nie umiem pomóc. Nigdy się z czymś takim nie spotkałam Myślę, że powinnaś go zabrać do weta, jak nie dziś to na dniach.
A mnie dziś znowu bardziej smyra w krtani, raz jest lepiej, raz gorzej - dziś gorzej. Martwię się, czy pod wpływem ciąży się to nie nasili... No i obawiam się, jaki wpływ na ciążę ma takie częste pokasływanie... A alergolog na zwolnieniu i z testów na razie nici

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010

Edytowane przez kretencja
Czas edycji: 2010-03-26 o 17:37
Stary 2010-03-26, 18:11   #3059
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Dziewczyny dziękuję za wszystkie ciepłe słowa i kciuki, niestety nie pomogły

W szpitalu nie było źle, leżałam na sali z dwoma młodymi dziewczynami, więc się nie wynudziłam. Lekarze bardzo mili, pielęgniarki również, szpital trochę obskórny
Zrobili mi wszystkie badania. Wyniki hormonów już mam, co prawda nie wiem, czy są dobre, czy nie, bo pan doktor mówił, ze będziemy myśleć jak już będę mieć wszystko.
Póki co mam LH, FSH, TSH, Prolaktyna, Estradiol, Testosteron, Cholesterol i cholesterol hdl i Trójglicerydy. No i robili mi krzywą cukrową 93-111-93 (ksiązkowo )
Robił mi pan dr też usg dopochwowo, niestety stwierdził, ze to jest PCO moje jajniki są do dupy, cykle są bez owulacyjne. Dwa dni przeryczałam (chć ekarz powiedział, ze do póki nie będziemy mieć kompletu badań, nie moze postawić jednoznacznej diagnzy).
Leżałam tuż koło odziału matek z dziećmi i to dodatkowo potęgowało mój smutek.
Mam się zgłosić na badanie progesteronu w 21 dc i za 4 tygodnie po wynik androstendiolu. i dopiero jak będzie komplet na postawienie diagnozy, czyli za około 1,5 miesiąca

Kretencja wiedziałam. Ściskam mocno kciuki

Gimikis

Dziewczyny, którę chcą zmian na liście proszę o priv, bo nie mogę się odnaleźć

W ogóle najgorszy moment był jak czekałam na badanie, szła kobieta, która w nocy poronila, na łyżeczkowanie, zapłakana, trzymająca się za już widoczny brzuszek. to był jeden z najgorszych widoków w moim życiu.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 18:11   #3060
weronia83
Rozeznanie

Cytat:
Tity taki domek moglabym mieć lecz niestety on jest bardzo kosztowny, wiesz duża powierzchnia dachu i dość sporo betonu wchodzi..... coś się orientuję ja mam dwa swoje typy domku http://archon.pl/gotowe-projekty-dom...b174d1cad,1073 i też ten http://projekty.dom.pl/ar_kukulka_z_garazem.htm ,.php?t=403015
Jakieś wille czy coś

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
W "2" urodzinki

Cytat:
Tity kosmetyki boskie, właśnie jestem po prysznicu pilling rewelacyjny, mleczko do ciała delikatne, lekkie, łatwo się wchłania, super!!! Świetny pomysł na wiosenne porządki z ciałem
Co do domków to my mamy bardzo skromny, parterowy w planach, trzymajcie za pomyślną budowe http://pprojekt.pl/projekt401-dorotk..._6_m,opis.html
Trzymam za poprawke

Bardzo ładny domek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości