|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Puk puk... to ja! Pamięta mnie ktoś?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4082 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
puk puk kobieto
![]() ![]() ja tu twoje cytaty z bloga wklejam bo nie wiemy co i jak muminek mam nadzieje, że szybko dojdziesz do siebie a z ta ciotka to faktycznie ![]() Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-03-26 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4083 |
Wtajemniczenie
|
Pamiętamy.Nawet na bieżąco jesteśmy co u Ciebie
![]() ![]() A tak w ogóle to właśnie oglądałam Twoje zdjęcia na nk i nie moge się doczekać kiedy ja będę miała taką fajną córę jak Twoja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4084 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam dziewczyny.... dobrze, że ktoś napisał co tam i jak u Nas, a zdjęcie widziałyście? Bo jak coś to wrzucę...
Od czasu jak jest tak pięknie za oknem, korzystamy ile się da i mało na necie jestem... a jak już coś to na blogu... tam mnie można spotkać w razie czego,albo gadulec... Wrzucę więcej zdjęć z dzisiejszego spaceru ![]() Jeju ale miło, że ktoś o mnie myślał Dziękuje |
![]() ![]() |
![]() |
#4085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4086 |
Zakorzenienie
|
Własnie to samo chciałam napisać
![]() Dziewczyny ale złapałam szoka ![]() Siedzę sobie, gram na facebooku i tak jakoś się ręką otarłam o cyca.. a siedzę w samej koszulce bez stanika i coś mi nie spasowało.. patrzę a tu normalnie plama jak bym się czymś opluła ![]() Dosłownie jakbym sobie miodem polała (nie w sensie smaku bo nie próbowałam ale takie błyszczące jakby mi coś lepkiego zaschło)
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
#4087 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze zdjęcie z USG
![]() ![]() Postaram się bywać częściej... choć dziś w nocy od kuzyna dziewczyna urodziła i teraz prócz spacerków jeszcze szpital dochodzi... a w poniedziałek dopiero auto odbieramy od mechanika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4088 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
![]() a dziś siotra TŻ też urodziła pisałam wczesniej 3400 i 56cm długi to zdjecie z usg ![]() z tego co widze jezeli dobrze odczytalam twoj dzidziolek wazy 315g tak piękna pogoda masz racje szkoda kisić w domu Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-03-26 o 20:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4089 |
Zakorzenienie
|
Papeteria a Błażej, którego urodziła dzisiaj Wiola 51cm i 3200g. Trzymałam go już na rączkach i nawet pampersa zmieniałam... ogólnie dumna ciocia jestem
![]() Co do siary, to ja nie mam... zobaczymy jak będzie później. Przy Łucji pierwszy wyciek z piersi pojawił się dopiero po porodzie. A swoją drogą Wiolka miała ekspresowy poród, o 1:30 rozpoczęcie akcji, skurcze, rozwarcie na 3 palce... a 45 minut później Błażej był już na świecie... nieźle No nic, ja spadam spać... Padam na twarz dzisiaj. Papeteria, dobrze, że wkleiłaś relacje ![]() Dobranoc babeczki |
![]() ![]() |
![]() |
#4090 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Branocka.
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4091 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#4092 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem w Bydgoszczy i bez humoru, bo jakoś się popsztykaliśmy bez sensu. W sumie to o nic, ale nie lubię jak ktoś zaznacza swoje zdanie krzykiem, bo wydaje mu się, że wtedy jest ważniejszy i ma rację. Nieważne.
![]() |
#4093 |
Zadomowienie
|
Dziękuję wszystkim za miłe słowa... Ja odkąd czuję jak Wojtuś się przemieszcza, przestałam się stresować czy wszystko ok, bo poprosu czuję mojego Maluszka, ale wcześniej miałam tak jak Wy, że najchętniej usg robiłabym codziennie i sprawdzała czy wszystko ok...
Widziałam się dziś z tatą M. zupełnie towarzysko, tak pogadać... bardzo miłe. Nagrał mi też film z Discovery "W łonie matki" podróż przez 9 miesięcy ciąży... Odbieram to wszystko pozytywnie. Natomiast M. też dzwonił... ale o usg nie pytał, chociaż wiedział, że mam dziś robić... może zapomniał... ale czy to ważne... wydaje mi się, że on cały czas jest na etapie dochodzenia do siebie i wyciągania wniosków... ale pomału przestaje mnie interesować...
![]() |
#4094 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Matko jest prawie 3 a ja jeszcze nie spie jakos nie moge ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4095 |
Rozeznanie
|
niezawsze moj wujek bedac w stanach robil eksperyment ile wytrzyma mleko po otwarciu - po miesiacu nawet nie smierdzialo!! wszystko tutaj jest sztuczne, nawet owoce i warzywa. ja nawet nie przytylam ale taka juz moja uroda za to moj maz je czasem mniej odemnie a troszku go przybylo. poza tym fast foody sa tutaj strasznie tanie, na poczatku bylam zdziwiona ze jak chce sie kupic np hot doga to zawsze ci dodaja frytki i cole! i to za baaardzo male pieniadze wiec duzo ludzi idzie na latwizne i niestety tyje...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4096 |
Zakorzenienie
|
Fakt nigdzie nie widzialam tak wielkich czeresni jak w stanach!! Wygladaly jak z okladki ;P no i jedzenie w knajpach tez tansze niz z supermarketu, tam to tylko cola tania byla ;P oj Dr. pepper mi sie marzy i kilka innych rzeczy stamtad.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4097 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
Widzę, że dziś ja spać nie mogę... obudził mnie zły sen i już nie potrafię zasnąć... Refleksja mnie taka naszła, że chyba nie chce mi się zbawiać świata... Mam mojego synusia i to jest najważniejsze ![]()
![]() |
#4098 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wczoraj zrobilam wielkie zakupy, zapasy na miesiac ![]() ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4099 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() u mnie też dziś bez słońca i troche wieje basienka gratulacje dla wioli i dumnej cioci ![]() z porodem faktycznie super, choćby szwagierka dwa miesiace temu kasha coś mi się wydaje ze zanim M się obudzi , dojrzeje to już będzie za późno.Życzę ci szczęścia . ![]() o to to a dziś w nocy to chyba zmiana czasu nie ![]() Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-03-27 o 06:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4100 |
Zakorzenienie
|
Zaraz idę robić glukoze a juz jestem głodna
![]() Mamy mieć dzis grilla, ale tak sie jakos chmurzy i nie wiem czy nie bedzie padać. Miłego dnia, nie wiem czy dziś będę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4101 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane... jezu co to za sny o bliźniakach hahaha
![]() ![]() Co do porodu, to jasne, że będziemy miały łatwe i szybkie... mój na pewno taki będzie, innej opcji nie ma ![]() ![]() Ja zaraz lecę po bułeczki do sklepu, Łucja czyta Damianowi bajki, śmieję się co chwilę z tego co wymyśla... jadę dzisiaj też do szpitala do Wiolci, już nie mogę się doczekać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4102 | ||
Zadomowienie
|
no wiesz co ?
![]() sliczne fotki ![]() Cytat:
![]() Gdy przyjechalam na nastepne wakacje, moja rodzinka zmienila calkiem menu i kupowali tylko organic food i inne najzdrowsze rzeczy... wtedy schudlam 2 kg ![]() Wszystko zalezy od tego gdzie i co sie kupuje...amerykanie sa mistrzami w przetworzonym , tanim jedzeniu...tam nawet chleb smakuje jak gabka i moze stac 2 tygodnie... Chcac odzywiac sie na prawde zdrowo w usa trzeba wydac dwa razy tyle kasy, proste ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4103 |
Zakorzenienie
|
marta tym grillem zaś mi smaka robisz
![]() nie wiem co na obiad zrobić ![]() a jutro na chrzcinach zjem sobie kluski śląskie i rolade ![]() wogóle to chrzciny na 11:30, ale bedziemy spać chyba godzinę krócej tak , bo czas się zmienia ![]() vette leż leż też leże teraz, ale trzeba by pomyśleć o śniadanku jakimś, ja jestem ciekawa co tam u mnie słychać, w środę na wizycie się dowiem, ale mały kopie coraz mocniej a wczoraj to mnie kopał po samym łonie ,dziś już gdzieś nad pępkiem, ale brzuch mi się rusza. Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-03-27 o 08:45 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4104 | |
Wtajemniczenie
|
Witajcie sobotnio
![]() Cytat:
![]() Tak dzisiaj w nocy zmieniamy czas i śpimy godzinę krócej. Mój organizm już chyba wczoraj zaczął się przygotowywać do zmiany czasu. O 19tej padłam do łóżka, choć całe popołudnie dzielnie się trzymałam. Obudziłam się o 21ej. Pokręciłam się chwilę i poszłam dalej spać. Dzisiaj wstałam o 8:30. Pogoda coś się psuje. Niby świeci słoneczko ale jakieś ciemne chmury nadchodzą znad Bytomia wrrr.
![]() |
#4105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4106 |
Zakorzenienie
|
Ja zjadłabym kaszanke z grila, albo rybke
![]() Ale u mnie pogoda do bani.... Dzis na obiad kurczaczek pieczony, ziemniaki i mizeria ![]() Rano zjadlam musli...ale chyba tosta sobie zrobie, bo mama smaka mi narobila ![]() Co do kopniakow, to tez dostaje spore, i brzuch mi sie tez rusza ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4108 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() moja kuzynka rodzila 2:45 mala - 57cm i tez 3200 ![]() Cytat:
![]() ja jak sie dowiedzialam ze bedzie dziewczynka dzwonie do brata i mowie mu ze bedzie mial 2 chrześnice (w domysle u mnie i kuzynki) na to on - bedziesz miala bizniaki? - zmartwionym głosem ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ps. wrzuciłam wczoraj ostatnio robione USG na YouTube ![]()
![]() |
#4109 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4110 |
Zadomowienie
|
U mnie też pogoda się psuje, z samego rana padało, a ja właśnie jadę porozmawiać o moich problemach z panią psycholog mam nadzieję, że będzie jakaś normalna... a M. jego życie jego sprawa... niech robi co chce
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.