Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-26, 18:15   #3061
kretencja
Zakorzenienie

Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D

Scio, jakoś się ułoży
Mnie na USG wyszły jajniki PCO-podobne i cykle też miałam prawdopodobnie bezowulacyjne ze względu na kosmiczną prolaktynę. Jeden cykl na dużej dawce Bromergonu wystarczył Oczywiście jestem cała w nerwach, jak to dalej się potoczy, ale staram się być dobrej myśli
Rzeczywiście masz dobry cukier. Mnie krzywa wyszła parę tygodni temu 65-60-71 A diabetolog dopiero 17 czerwca Chyba będę musiała poszukać prywatnie, bo w ciąży to strach z takim niskim cukrem chodzić...

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 18:19   #3062
weronia83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziękuję za wszystkie ciepłe słowa i kciuki, niestety nie pomogły

W szpitalu nie było źle, leżałam na sali z dwoma młodymi dziewczynami, więc się nie wynudziłam. Lekarze bardzo mili, pielęgniarki również, szpital trochę obskórny
Zrobili mi wszystkie badania. Wyniki hormonów już mam, co prawda nie wiem, czy są dobre, czy nie, bo pan doktor mówił, ze będziemy myśleć jak już będę mieć wszystko.
Póki co mam LH, FSH, TSH, Prolaktyna, Estradiol, Testosteron, Cholesterol i cholesterol hdl i Trójglicerydy. No i robili mi krzywą cukrową 93-111-93 (ksiązkowo )
Robił mi pan dr też usg dopochwowo, niestety stwierdził, ze to jest PCO moje jajniki są do dupy, cykle są bez owulacyjne. Dwa dni przeryczałam (chć ekarz powiedział, ze do póki nie będziemy mieć kompletu badań, nie moze postawić jednoznacznej diagnzy).
Leżałam tuż koło odziału matek z dziećmi i to dodatkowo potęgowało mój smutek.
Mam się zgłosić na badanie progesteronu w 21 dc i za 4 tygodnie po wynik androstendiolu. i dopiero jak będzie komplet na postawienie diagnozy, czyli za około 1,5 miesiąca

Kretencja wiedziałam. Ściskam mocno kciuki

Gimikis

Dziewczyny, którę chcą zmian na liście proszę o priv, bo nie mogę się odnaleźć

W ogóle najgorszy moment był jak czekałam na badanie, szła kobieta, która w nocy poronila, na łyżeczkowanie, zapłakana, trzymająca się za już widoczny brzuszek. to był jeden z najgorszych widoków w moim życiu.

Ja też musze odłożyć stanka przynjamniej o 2 miesiące TSH mam do bani to potwierdził endkorynolog bo dziś na ha... sie wepchałąm ale to nic. Progesteron robiony w 21 dniu cylku niby w normie ale dolna garnica to też pikuś a najgorsze że cytologia do bani dostałam dwie pary globulek żeby ja zaleczyć minimum 16 dni leczenia teraz czekam na okres i po nim zacznę bo tego leczenia nie mogę przerwać musi być jednym ciągiem (czyli nici z przytulania) i w maju na kontolę przyjśc to mi jeszcze USG zrobi
Stary 2010-03-26, 18:21   #3063
kretencja
Zakorzenienie

Weronia, wyleczysz się i wtedy się uda

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-03-26, 18:23   #3064
weronia83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Weronia, wyleczysz się i wtedy się uda

Ja się jeszcze nie poddałam
Stary 2010-03-26, 18:43   #3065
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ja właściwie hormony mam dobre (tzn. wg własnej diagnozy):brzyd al:
Prolaktyna 13,09
FSH 7,97 LH 6,78 (czyli stosunek w okolicach 1 do 1).
No cóż trzeba czekać

Do diabetologa faktycznie strasznie długi termin

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 18:45   #3066
kretencja
Zakorzenienie

No, niestety. Zapytam się gina, czy powinnam pilnie szukać.
A mnie się znowu strasznie w głowie kręci i oczywiście to świetna pożywka dla mojej nerwiczki Już się denerwuję

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-03-26, 20:27   #3067
Tity
Zakorzenienie

aldii Lu cudeńko Taka radosna... A co do kotka to nie mam pojęcia, może jakaś grzybica...ciężko powiedzieć...
Scio PCO to nie koniec świata chyba. Leczą to przecież Kretencja zaszła z pco Ja nie mam pco a też mam bezowulacyjne cykle... no i co, coś trzeba połykać i w końcu się uda Okropne to z tą kobietą co napisałaś Rozpacz straszna musi być
weronia no to lecz się lecz.
Dzięki dziewczyny za kciuki Napisaliśmy chyba tą kartkówkę. W ciągu paru dni będą wyniki, to zobaczymy. A jutro znowu na zajęcia...
Plamienie niestety coraz mocniejsze, więc na 99 % nie udało się w tym cyklu. No nic powalczymy w następnym...

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 20:47   #3068
abz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
To jest wycieczka w ramach SR. Ja chcę zobaczyć oswoić się... No i wiedzieć gdzie w razie co jechać bo w szpitalu to ja byłam chyba 2 razy w odwiedziny u mamy a miałam wtedy z 10lat. A i jeszcze jakieś 4lata temu jak kolega się połamał...
ja wiem, ze ty idziesz w ramach sr, ja nie bede chodziła wiec i zwiedzanie porodówki mi odpadnie. A właśnie, jak było?? Pewnie na drugim wątku napisałaś

Cytat:
Abz, ja też z daleka nic nie widzę na stopach (mimo okularów) - mam krótkowzroczność -5 dioptrii
ja też -5, o robieniu czegokolwiek bez okularów to nawet nie wspominam. Na stojąco bez okularów to pewnie nawet palców dokładnie nie widzę o paznokciach nie wspomnę

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Kretencja wcale nie masz sie przenosic,ale dolaczyc do nas planowaczek - brzuchato-dzieciatych
Kretencja ja też jestem na tym drugim wątku, on rzeczywiście taki bardziej ciążowy, także jak masz czas to zaglądaj i tam

Scio PCO sie leczy także spokojnie, lekarz już poradzi co robić, dla nich PCO to pewnie częste przypadki więc wiedzą jak sobie z tym radzić. A ta kobieta po poronieniu, Boże to musiał być straszny widok

U nas dzis tak ciepło, ze na sweterku swobodnie mogłam chodzić, normalnie super. I dlatego wyciągnęłam koleżankę w 37tc na spacer, ależ ona wolno chodzi z takim brzucholkiem

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 20:55   #3069
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Aldii mała Lu jak zawsze słodka
Lindsley fajne stwierdzenie ' zepsuć dziecko" hehhehe myślę że chyba nie będzie tak źle
Weronia , wille? nie rozumie?
Scio , nie ma co sie martwić trzeba czekać na resztę wyników
Kretencja ale Ty panikara jesteś, tylko się martwisz zamiast skakać ze szczęścia, kopnij tą Twoją nerwicę w ode mnie

ja właśnie idę sobie drineczka zrobić, i może jakiś filmik oglądnę, z przytulania nici bo TZ po pracy zmęczony już chrapie..... i jak ja mam zostać mamą ???

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 20:55   #3070
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Weronia zawsze trzeba mieć nadzieję.
Tity wiem, ze to nie koniec świata, ale jak się dowiedziałam to była załamka mimo wszytsko
Abz a ta kobieta, coś strasznego.
Najgorzej to jest to, ze muszę czekać ok. 2 miesięcy na ostateczną diagnozę - bo mam jeszcze wynik za 4 tyg i jeszcze jedno badanie i dopiero z kompletem do endokrynologa

Agatka jest już z nami
Stary 2010-03-26, 20:59   #3071
Tity
Zakorzenienie

Scio poparz na to z tej strony, że wiadomo co jest problemem i będą próbowali go rozwiązać.

L
J
Stary 2010-03-26, 21:02   #3072
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Scio poparz na to z tej strony, że wiadomo co jest problemem i będą próbowali go rozwiązać.
Już się postawiłam do pionu. I nadzieja jest. Ale na początku było ciężko.
Dzięki dziewczyny za pocieszenie

Agatka jest już z nami
Stary 2010-03-27, 00:13   #3073
Starlett
Wtajemniczenie

Gimiks - gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

Tak miło czyta się takie wiadomości I właśnie dlatego zaglądam na ten wątek, mimo tego, że moje staranka przełożone raczej do przyszłego roku z powodów finansowo-pracowych ale mam nadzieję, że mnie nie wyrzucicie

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 07:45   #3074
aldii
Zakorzenienie

Kretencja to wysylam fluidki na dziewczynke Tez mialam na poczatku silne zawroty glowy.Nie martw sie kochana,to normalne
Scio tak jak mowi lekarz, dopoki nie ma wszystkich wynikow,to nie mysl,ze jest zle !! Biedna ta kobieta Az mnie wstrzasa jak czytam takie historie,a cos ich ostatnio duzo ;(
Tity Tez pomyslalam o grzybicy,tyle ze on nie wychodzi na dwor, nie ma stycznosci z innymi kotami, a pies zdrowy.Wiec raczej ta opcja odpada
Sloneczko
Starlett oczywiscie,ze nie wyrzucimy.Tzn to chyba musza sie wypowiedziec staraczki,bo ja jako mamuska to juz nie bardzo
Stary 2010-03-27, 08:35   #3075
kretencja
Zakorzenienie

Tity, tak właściwie to ja nie mam PCO stwierdzonego, bo żadnych innych objawów oprócz wielu niepękniętych pęcherzyków na jajnikach nie miałam No ale owulacji nie było... Tak że Scio, nie martw się Na wszystko się znajdzie sposób.
Ja za każdym razem jak jestem w łazience, spoglądam na test, który trzymam w szafce, i ciągle nie wierzę Tym bardziej, że poza zawrotami głowy nie mam praktycznie żadnych objawów (póki co - zapewne )
Sloneczko Mój mąż ostatnimi czasy też rzadko miewał ochotę na seks, nawet się nieraz o to kłóciliśmy - jak ja mam w ciążę zajść, jak się kochamy tak rzadko. Okazuje się, że 2 razy w tygodniu w pierwszej połowie cyklu wystarczy
Zmykam się myć, możliwe, że dziś pojadę z ciotką do mieszkania po babci, zobaczyć, czy czegoś stamtąd nie chcę sobie zabrać.
Miłego dnia!

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-03-27, 09:51   #3076
lindsley
Zakorzenienie

Scio, weronia trzymam za szybkie wyleczenie i oczywiście II

Cytat:
Napisane przez abz Pokaż wiadomość
ja wiem, ze ty idziesz w ramach sr, ja nie bede chodziła wiec i zwiedzanie porodówki mi odpadnie. A właśnie, jak było?? Pewnie na drugim wątku napisałaś
Na wycieczce było ok, doktorek fajny Sprzęt na 2 salach (oglądaliśmy 3 a w sumie jest 5) porodowych robi wrażenie... W międzyczasie przyszła na świat Majka i dr musiał nas na pół godz zostawić w pokoju odwiedzin. Jeden z tatusiów prawie zemdlał i trzeba go było "ratować" ale myślę że to z powodu upału jaki tam panował a nie wrażeń Ogólnie wizyta bardzo pozytywna, choć słysząc krzyki z porodówki chciało się powiedzieć "ja wysiadam"
Cytat:
Okazuje się, że 2 razy w tygodniu w pierwszej połowie cyklu wystarczy
Raz w miesiącu w 15dc też wystarczy

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 10:22   #3077
mlmFM
Rozeznanie

GG do mlmFM Send a message via Skype™ to mlmFM

Cytat:
Napisane przez Starlett Pokaż wiadomość
Gimiks - gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

Tak miło czyta się takie wiadomości I właśnie dlatego zaglądam na ten wątek, mimo tego, że moje staranka przełożone raczej do przyszłego roku z powodów finansowo-pracowych ale mam nadzieję, że mnie nie wyrzucicie
nikt nie zamierza cię stąd wyrzucać
Gimiks również gratuluje

ps. wrzucilam wtorkowe USG na YouTube - lekarz stwierdzil że niestety narzadow nie udalo sie za bardzo poprzeswietac, bo mala poskladaa sie jak scyzoryk - ale wczesniej bylam na USG z ocena szyjki macicy i tam w badaniu dopochwowym udalo sie podejrzeć jaka plec stad wiem ze to bedzie Magdalenka [rodzice juz wolaja - 'jak Lenka się czuje?', 'uważaj na nasza Lenke' , wczoraj nie spalam do 23 - wrzucalam filmik na YT to tata do mnie 'Lenka pewnie chce spać, a ty przed kompem jeszcze siedzisz!', rano tez nie spytal czy ja sie wyspalam czy jak sie czuje tylko ciagle ta Lenka i Lenka... chyba powinnam byc zazdrosna ]
mlmFM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 10:27   #3078
kretencja
Zakorzenienie

Lindsley No, pamiętam, że to u Ciebie tak było
Ja pomalowałam dziś pazury u rąk (na srebrny holograficzny + kilka naklejanych kwiatków), ale efekt średnio mi się podoba, pewnie w poniedziałek zmyję i zmaluję coś innego
Mąż poszedł na zakupy, potem chyba pojedziemy do babci mieszkania.
Pogoda u nas dziś średnia - szaro i wieje, podobno we wtorek dopiero ma się znów poprawić. No ale - w marcu jak w garncu
Ale wczoraj zamieniłam już zimowe buciory na martensy i mam nadzieję, że już tak zostanie
Pokasłuję i kicham, mam bardzo wielką nadzieję, że to nie szkodzi ciąży. Staram się powstrzymywać, ale nie zawsze się da...
W ogóle trochę się martwię, że nie mam praktycznie żadnych objawów. Według ostatniej miesiączki (jeśli faktycznie nią była) to jest połowa 4 tygodnia. To może za wcześnie na objawy rzeczywiście... Ale tak pamiętam, jak niektóre z Was rozpoznały ciążę po wyraźnych żyłach na piersiach. Ja nic takiego nie obserwuję. Na upartego mogę powiedzieć, że mam trochę wrażliwsze sutki, choć minimalnie. No i te zawroty głowy, ale rzadko mam. Poza tym - nic... W którym tygodniu mniej-więcej pojawiają się np. mdłości czy powiększenie piersi?
Przepraszam, że tak jojczę, ale tyle czasu się staraliśmy bezskutecznie, że ciągle się boję, że to wszystko po prostu okaże się nieprawdą... Trudno mi przyjąć do wiadomości, że naprawdę mogło się udać...

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010

Edytowane przez kretencja
Czas edycji: 2010-03-27 o 10:28
Stary 2010-03-27, 10:44   #3079
lindsley
Zakorzenienie

Kretencja u mnie żyły się pojawiły bardzo późno, to nie była oznaka ciąży jak dla mnie... Ale ja gruboskórna jestem może dlatego Mdłości też zdecydowanie później niż w 4tc. W tym czasie to ja nawet nie wiedziałam co mnie czeka Ale jak sie dowiedziałam o ciąży (6tc) to momentalnie pojawiło się ogólne zmęczenie, potrafiłam przespać pół dnia, delikatne mdłości... Ale wiadomo, każdy organizm jest inny...

Dzisiejszej pogody nie skomentuje...

Michaś
Stary 2010-03-27, 11:31   #3080
mlmFM
Rozeznanie

Cytat:
Kretencja u mnie żyły się pojawiły bardzo późno, to nie była oznaka ciąży jak dla mnie... Ale ja gruboskórna jestem może dlatego Mdłości też zdecydowanie później niż w 4tc. W tym czasie to ja nawet nie wiedziałam co mnie czeka Ale jak sie dowiedziałam o ciąży (6tc) to momentalnie pojawiło się ogólne zmęczenie, potrafiłam przespać pół dnia, delikatne mdłości... Ale wiadomo, każdy organizm jest inny...

z tymi objawami zastanawiam sie czy to nie jest w sumie troszke autosugestia... wiesz co powinnas miec w ciazy i jak dowiadujesz sie ze jestes to te objawy występują
u mnie w sumie z dolegliwości to tylko ból pleców teraz pozostał i troszkę bardziej nerwowa jestem - ale to zawsze tez przed okresem byłam tez nerwowa - tykająca bomba zegarowa....
teraz zdarza mi sie nawet rzucać rożnymi rzeczami w mojego TZta - z nim jednak jestem najwięcej czasu wiec statystycznie najczęściej mnie wkurza ...
z mdlosci - miałam, ale to głownie po zjedzeniu czegoś typowo niezdrowego
ostatnio mimo ze kończę 5miesiac [dzis akurat mija] to w środę wymiotowałam w samochodzie [nigdy nie miałam choroby lokomocyjnej] - a I trymestr dawno minął i nie jadłam niczego niezdrowego - dżem na śniadanie i jabłko przed podrożą.
zmęczenie - hmmm - ja i tak jestem śpioch pospolity i jak nie mam nic do roboty to spie
ale ostatnio wstaje przed 9:00 i juz spac nie moge ... ale nie chce mi się nic robić - poza dziwnym planowaniem gdzie łóżeczko postawie i co można poprzestawiać w domu żeby było wygodniej
Stary 2010-03-27, 12:28   #3081
lindsley
Zakorzenienie

Czy autosugestia to nie wiem... Ogólnie się czułam super na początku ciąży, zmęczenie i mdłości ustały po ok 2-3 tyg. Nie wymiotowałam jeszcze ani razu i mam nadzieję, że tak zostanie
Też chętnie bym pospała do 9Ostatnio budzę się o 6-7 i już ciężko mi zasnąć... Dziś tak deszcz padał w nocy że połowy nie przespałam a o 8 głód mnie do kuchni zaciągnął... Zaczynają mi się uroki końcówki ciąży... Dziś kończymy 33tydzień... Jeszcze 4 i niech się dzieje co chce. Mogę rodzić Nawet nie wiem czy bym nie wolała tak na końcu kwietnia Tylko musiałabym uprzedzić że 3maja (jak jest zjazd na mamy imieniny - a większość rodziny przejeżdża trasą 10km ode mnie) nie życzę sobie gości i nikomu nie otworzę drzwi A wczoraj Niuniuś tak szalał w czasie tej wycieczki, może biedak myślał, że ma już wychodzić skoro go mama na porodówkę zaciągnęła

Michaś
Stary 2010-03-27, 12:51   #3082
weronia83
Rozeznanie

Cytat:
A wczoraj Niuniuś tak szalał w czasie tej wycieczki, może biedak myślał, że ma już wychodzić skoro go mama na porodówkę zaciągnęła

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:

Pogoda u mnie też jest do bani ale dzieki temu nie ropraszam się przy przedświatecznym sprzątaniu Mam dwie reklamówy ubran do wyrzucenia ale musze to robić ukradnkiem bo moja mama to ma taki chomikowy zwyczaj że nic nie wyrzuca a potem takie leża latami i tylko miejsce zajmują
Stary 2010-03-27, 13:05   #3083
mlmFM
Rozeznanie

Cytat:
A wczoraj Niuniuś tak szalał w czasie tej wycieczki, może biedak myślał, że ma już wychodzić skoro go mama na porodówkę zaciągnęła
dobre
maluch ma wyczucie
Stary 2010-03-27, 13:53   #3084
aldii
Zakorzenienie

Kretencja kaszel i kichanie nie sa w stanie, w zaden sposob zaszkodzic ciazy.Objawow tez nie mialam.Poza tym,ze czasami zjadlam dziwna mieszanke i zaczelam jesc slodkie (ale to nie na poczatku).Zyly wyszly mi 2 dni przed testem ( w dzien matki i juz wtedy wiedzialam,ze jestem w ciazy ).A piersi nabraly ciezkosci jakos po 2 miesiacach o ile dobrze pamietam.No i spac nie moglam,wstawalam skoro swit
Lindsley ciekawe czy synus nie poczul sie oszukany
Stary 2010-03-27, 14:38   #3085
kretencja
Zakorzenienie

Lindsley, dobre
Z tą autosugestią może być trochę prawdy, bo wiele kobiet przecież "ma objawy" ciąży, wcale w ciąży nie będąc! Wtedy kiedy np. bardzo chcą w niej być Ja też już miewałam. A teraz jestem w ciąży i na razie nic szczególnego się nie dzieje
Kupiłam sobie dziś zeszyt w twardej okładce, zamierzam w nim prowadzić dzienniczek ciąży Na początku wkleję test Wiem, że teraz przeważnie takie rzeczy prowadzi się w necie i może równolegle będę (np. na swoim blogu o tym pisać). Ale uwielbiam takie tradycyjne dzienniki, pisane w zeszycie

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-03-27, 14:41   #3086
mlmFM
Rozeznanie

Cytat:
Lindsley, dobre
Z tą autosugestią może być trochę prawdy, bo wiele kobiet przecież "ma objawy" ciąży, wcale w ciąży nie będąc! Wtedy kiedy np. bardzo chcą w niej być Ja też już miewałam. A teraz jestem w ciąży i na razie nic szczególnego się nie dzieje
Kupiłam sobie dziś zeszyt w twardej okładce, zamierzam w nim prowadzić dzienniczek ciąży Na początku wkleję test Wiem, że teraz przeważnie takie rzeczy prowadzi się w necie i może równolegle będę (np. na swoim blogu o tym pisać). Ale uwielbiam takie tradycyjne dzienniki, pisane w zeszycie
tez prowadze taki pamietnik... ale poki co w wordzie... nie spieszy mi sie do jego publikacji, ale moze kiedys
Stary 2010-03-27, 18:55   #3087
Tity
Zakorzenienie

Starlett to nam będzie miło jeśli nas nie opuścisz w związku z odłożeniem Tzn. postawię sprawę tak, nigdzie się nie wybieraj
My już po zajęciach, zaraz siadamy do nauki na jutro. Jak byliśmy dzisiaj na obiedzie, parę stolików dalej siedział Cugowski z Budki Ale powiem Wam, że ludzie są beznadziejni, przyszedł facet z synem chyba, a ludzie na niego się gapią, jakby był zwierzęciem w zoo. Od razu widać, czy ktoś wie co to kultura osobista...
No i nakupiłam sobie dzisiaj kremików do buzi, podkład i tusz do rzęs. Plamienie mam dalej, dzisiaj miałam zawroty głowy, ale to pewnie niestety od pogody... jutro zobaczymy czy @ przyjdzie...jakieś gusła odprawię, może nie przyjdzie

L
J
Stary 2010-03-27, 19:01   #3088
weronia83
Rozeznanie

Cytat:
Starlett to nam będzie miło jeśli nas nie opuścisz w związku z odłożeniem Tzn. postawię sprawę tak, nigdzie się nie wybieraj
My już po zajęciach, zaraz siadamy do nauki na jutro. Jak byliśmy dzisiaj na obiedzie, parę stolików dalej siedział Cugowski z Budki Ale powiem Wam, że ludzie są beznadziejni, przyszedł facet z synem chyba, a ludzie na niego się gapią, jakby był zwierzęciem w zoo. Od razu widać, czy ktoś wie co to kultura osobista...
No i nakupiłam sobie dzisiaj kremików do buzi, podkład i tusz do rzęs. Plamienie mam dalej, dzisiaj miałam zawroty głowy, ale to pewnie niestety od pogody... jutro zobaczymy czy @ przyjdzie...jakieś gusła odprawię, może nie przyjdzie

A kysz a kysz

mam nadzieje że pomoga też moje gusła
Stary 2010-03-27, 19:09   #3089
Tity
Zakorzenienie

Hehe, dzięki, uśmiałam się z tego kapłana

L
J
Stary 2010-03-27, 19:13   #3090
weronia83
Rozeznanie

Cytat:
Hehe, dzięki, uśmiałam się z tego kapłana

W koncu jutro niedziela wiec ten na górze powinien mieć czas pomóc

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości