etorebka cz.VII, już mamy wiosenną kolekcję!! - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-27, 13:06   #1681
agusia642
Zakorzenienie

Dot.: etorebka cz.VII, już mamy wiosenną kolekcję!!

martini, postaram się dziś jeszcze wrzucić
agusia642 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 13:07   #1682
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaPPP Pokaż wiadomość
Dziewczyny koniecznie zdajcie relację
oczywiście !

Wczoraj testowałam moją F&F ( ta z łańcuchami) i uniosła/pomieściła 0,7l
Stary 2010-03-27, 13:11   #1683
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez One_LoVe Pokaż wiadomość
Jaka szkoda!!
_
Dziękuję Dziewczyny na odpowiedzi.
Oj, uwierz mi, żałoba była po niej tutaj taka, jak po Flavii Ja się spóźniłam o jeden dzień (wieczorem była, a rano już nie). Sporo osób jej żałuje

Cytat:
Napisane przez agusia642 Pokaż wiadomość
martini, postaram się dziś jeszcze wrzucić
Dzięki! Tylko dopisz jeszcze swoje wymiary jak możesz (bo wtedy porównam sobie ze sobą ).
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 13:11   #1684
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
a to moja Flavijka
i wszystkie trzy pociechy razem
rodzina etorebek normalnie trojaczki ciekawe kiedy będziesz mieć 4 do uciechy

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
izabellini - właśnie wiesz co ja nie do końca rozumiem o co jej chodzi ? ... bywały dobre dni kiedy mówiła mi, że np. boi się co będzie jak ja się wyprowadze, że ona tu z nim zostanie i będzie musiała go niańczyć.
To jest tak ona nie chce go niańczyć, ale nie potrafi odciąć pępowiny ... zawsze jej mówiłam, że jak będzie tak postępować to tylko mu krzywdę zrobi.
Wiecie, że on jak miał 21 lat to nie potrafił sobie koszuli/swetra wybrać i latał z mamusią po sklepach ?. Najlepsze jest to, że on w ogóle nie docenia tego, że ona tak za nim lata.
Nie ma szacunku ani do mnie, ani do niej. Klnie na potęgę, potrafi jej bez skrupułów odpowiedzieć "spier**laj" ... a ona nic... dosłownie!. Raz zbił jej perfumy na jej oczach ze złości, to się zaczęła odgrażać, że nie dostanie już nigdy od niej żadnych pieniędzy ... oczywiście na słowach się skończyło bo po dwóch dniach sama zaczęła sie do niego odzywać .... wręcz wyglądało to tak jakby go przepraszała . Do tego Konrad sporo pije i też są awantury w domu z tego tytułu, ale w końcu od kogoś na ten alkohol dostaje prawda ?
Tak się zastanawiam... czy ja też mam być ułomna, żeby mnie zauważyła w tym domu ?
przykro mi że masz taką sytuację rodzinną....Twój brat źle postępuje i kiedyś to się na nim zemści....na razie jest młody i ma wszystko gdzieś...do czasu....
3maj się

Cytat:
Andi to wg mnie obok Flavii najbardziej udany model etorebki, długo mi służyła i dalej będę ją nosić, nie pęka dobrze się trzyma i ten piękny kolor
za to Emilka to taka mniej kochana córa, na początku byłam oczarowana, ale jest niewygodna trochę i mało ją nosiłam
mam jeszcze jakieś zdjęcia Cherry, ale postaram się póżniej zrobić jakieś ładniejsze, zrobiłam zdjęcie tych zaczepów w środku na żywo na prawdę się lepiej prezentuje i kolor ma cudowny
kurcze ładna ta Cherry-na zdjęciu na stronce nie prezentowała się tak fajnie jak na Waszych zdjęciach....szkoda tylko że te nity są w złocie....jakby były srebrne ale może to i dobrze,że nie są??

Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość
U mnie jest podobnie z tymi facetami

Tata jeszcze czasami pomyje jak mama jest w pracy (ale baaaardzo rzadko, bo ja też jestem w domu i to jest moje zadanie), gdy ja gdzieś np. wyjdę na dłuższy czas i gdy wracam słyszę: "pomyłem naczynia choć nie musiałem" :/ Normalnie szlag człowieka trafia czasami, bo co to, ja czy mama musimy? Tylko my korzystamy z naczyń itp?

Moja babcia to masakrycznie rozpieściła dziadka, ale to raczej świadomie, bo to jest to pokolenie, które ma myślenie, że "baby do garów i do sprzątania". Dziadek nigdy nic nie robił (już nie żyje), gdy babcia była w szpitalu to zużył wszystkie naczynia i nie mył ich w ogóle
Ciągle słysze od babci, że mam pomyć okna, czy wyprać firanki itp mojemu chłopakowi (on mieszka sam, ja z rodzicami), że co on je i w ogóle. Nie pomagają tłumaczenia, że dlaczego ja mam mu sprzątać jeśli tam nie mieszkam, że gdybym tak robiła juz teraz to kiedyś we wspólnym zyciu on w ogóle palcem nie kiwnie. Ona tego po prostu nie rozumie.

Nie mogę jak słyszę, że mój 27-letni znajomy musi sobie pizze zamówić, bo jego zony nie ma, no ludzie, chłopak sobie nawet kanapki sam nie zrobi.

Moja mama, gdy zwracam uwage mojemu bratu (15 lat) żeby pochował do szafki swoje bluzy, bo już 3 leżą na krzesłach, łóżkach itp to się wtrąca i potrafi powiedzieć, że ja nie jestem lepsza, że jakies tam moje koszulki leżały niedawno w łazience Ogólnie to tez inaczej go traktuje niż mnie gdy byłam w jego wieku, ale to też za dużo do opowiadania. Np gdy mnie poprosili rozdzice gdy byłam znacznie młodsza (np. 10-12 lat) żebym poszła do sklepu (50 m od nas) to nawet nie przyszło mi do głowy żeby odmówić, a on mówi że mu sie nie chce i nie idzie. Ale ja gdy mu zwróce uwage to zaraz mama wsiada na mnie. Nie rozumie (a tłumaczyłam), że chcę jej pomóc, żeby cos z niego wyrosło i żeby jej pomagał, bo ja się niedługo wyprowadzę, a on jeszcze długo będzie mieszkał.

Ale offtop sie zrobił
mój ojciec jest bardzo zaangażowany w pomoc mamie....ja się staram jak mogę, ale pracuję i do niedawna jeszcze studiowałam i tego czasu na pomoc miałam bardzo mało.....ale i tak jestem ta zła i niedobra bo palcem nie kiwnę...oczywiście to nie jest do końca prawda....a jak się tak zdarzy że mam coś do załatwienia w tygodniu po pracy i wracam później...kiedyś miałąm taki tydzień że od poniedziałku do piątku coś miałam do załatwienia. a to lekarz, fryzjer, urodziny, jazdy i zebranie rady programowej w pracy...co ja się nasłuchałam że traktuję dom jak hotel...<olaboga> wczoraj aż się mamy zapytałam czy mogę się z koleżanką spotkać to mi powiedziała NIE....zapytałam z przekory bo jakby mi bardzo zależało to i tak bym poszła....ale już sam fakt że powiedziała nie 25 letniej córce..była godzina 20-mama stwierdziła że mi ktoś kiedyś nakopie jak się będę szlajać po nocy nigdy nie wróciłam z jakiegoś tam spotkania później niż o 22 30 czasami mi witki opadają
koniec offtopu

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 13:12   #1685
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Nie było mnie tutaj nie całe dwa dni i tyle nadrabiania

Po szybkim przejrzeniu widzę, że temat Falvii, tudzież żałoby po jej zniknięciu nadal króluje

Mnie osobiście turkusowa w ogóle się nie podoba Tak jak napisała jedna z dziewczyn, kolor robi dużą różnicę - tak samo było w przypadku tej z Zary, szara bardzo mi się podobała, a czekoladowa w ogóle

Chanelka z każdym zdjęciem podoba mi się coraz bardziej i już nie mogę doczekać się swojej
Jakby któraś z Was mogła zrobić zdjęcia czerwonej, byłabym bardzo wdzięczna

Co do tematów około rodzinnych, to powiem tak:
u mnie w domu nie było faworyzacji ani mnie ani mojego brata, więc trudno mi powiedzieć, jak ja bym się w takiej sytuacji odnalazła Zresztą między nami jest 16 lat różnicy więc w zasadzie wychowywałam się jak jedynaczka i cała uwaga i tak skupiona była na mnie

Jeśli chodzi o rozpieszczenie mężczyzn, to chyba jestem szczęściarą, bo od kiedy pamiętam, to tata zawsze pomagał mamie w gotowaniu, zmywaniu, sprzątaniu.
W moim związku jest tak samo, z czego bardzo się cieszę Ale od początku wymagałam nie tylko od siebie, ale i od TŻ i starałam się jasno wyznaczyć zakres obowiązków każdego z nas. On natomiast był całe życie, podobnie jak jego ojciec faworyzowany przez babcie
Cieszę się, że tak szybko udało mi się usamodzielnić i stanąć na własnych nogach , bo wstyd przyznać, ale jego 40-letni ojciec nadal przychodzi codziennie do babci (swojej mamusi) na obiadki, pożycza od niej pieniądzę, prosi o zrobienie zakupów a mając taki wzorzec mogło być różnie

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 13:15   #1686
agusia642
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
oczywiście !

a moja Flavia zmieściła dwa wina bez problemu
agusia642 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 13:17   #1687
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
a moja Flavia zmieściła dwa wina bez problemu

a to kiedyś tam moja Elvie zmieściła 2x 0,5l

A Farfalla ominęła moje zdjęcia (wiem że są brzydkie ale czuję się nielubiana )

Edytowane przez kali765
Czas edycji: 2010-03-27 o 13:18
kali765 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-27, 13:20   #1688
inparadise
Raczkowanie

kliknęłam emilkę! i elvie dla mamy.
no co nowa kolekcja mnie nie zadowala
inparadise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 13:22   #1689
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:

Ciebie nie da się nie lubić to pewnie przez pomyłkę

kto mi pomoże w zakupie kolejnej etorebki??? kod w podpisie aż się prosi aby go użyć.....

Stary 2010-03-27, 13:26   #1690
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inparadise Pokaż wiadomość
dobry wybór
Stary 2010-03-27, 13:28   #1691
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
oczywiście !

to bylas na lodach czy wodce?

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 13:28   #1692
Papiszynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez singermarla87 Pokaż wiadomość
Znalazłam torebkę z Top Secretu Trochę się różnią, ale jakieś podobieństwo jest

Pamiętacie jakie było szaleństwo na tę z Top Secretu? Niczym na beżową Flavię
No jakies tam podobienstwo jest a ta z TS mam i wlasnie dumam, czy jej nie sprzedac, zrobilam zdjecia zeby wystawic ale podczas ich obrabiania dopadly mnie watpliwosci
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 13:30   #1693
aluzja
Rozeznanie

GG do aluzja

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Ten kuferek z punktu 3 to Milla - mam czerwoną

Ale masz dobrą pamięć

tak nie do końca dobra bo nazwa tej torebki zupełnie mi wypadła z głowy
Cytat:
Napisane przez bejbi19 Pokaż wiadomość
To ja jeszcze poczekam na zdjęcia na zgięciu łokcia i jak będzie fajnie wyglądała to klikam
ja bym ją klikała
Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość
U mnie jest podobnie z tymi facetami

Tata jeszcze czasami pomyje jak mama jest w pracy (ale baaaardzo rzadko, bo ja też jestem w domu i to jest moje zadanie), gdy ja gdzieś np. wyjdę na dłuższy czas i gdy wracam słyszę: "pomyłem naczynia choć nie musiałem" :/ Normalnie szlag człowieka trafia czasami, bo co to, ja czy mama musimy? Tylko my korzystamy z naczyń itp?

Moja babcia to masakrycznie rozpieściła dziadka, ale to raczej świadomie, bo to jest to pokolenie, które ma myślenie, że "baby do garów i do sprzątania". Dziadek nigdy nic nie robił (już nie żyje), gdy babcia była w szpitalu to zużył wszystkie naczynia i nie mył ich w ogóle
Ciągle słysze od babci, że mam pomyć okna, czy wyprać firanki itp mojemu chłopakowi (on mieszka sam, ja z rodzicami), że co on je i w ogóle. Nie pomagają tłumaczenia, że dlaczego ja mam mu sprzątać jeśli tam nie mieszkam, że gdybym tak robiła juz teraz to kiedyś we wspólnym zyciu on w ogóle palcem nie kiwnie. Ona tego po prostu nie rozumie.

Nie mogę jak słyszę, że mój 27-letni znajomy musi sobie pizze zamówić, bo jego zony nie ma, no ludzie, chłopak sobie nawet kanapki sam nie zrobi.

Moja mama, gdy zwracam uwage mojemu bratu (15 lat) żeby pochował do szafki swoje bluzy, bo już 3 leżą na krzesłach, łóżkach itp to się wtrąca i potrafi powiedzieć, że ja nie jestem lepsza, że jakies tam moje koszulki leżały niedawno w łazience Ogólnie to tez inaczej go traktuje niż mnie gdy byłam w jego wieku, ale to też za dużo do opowiadania. Np gdy mnie poprosili rozdzice gdy byłam znacznie młodsza (np. 10-12 lat) żebym poszła do sklepu (50 m od nas) to nawet nie przyszło mi do głowy żeby odmówić, a on mówi że mu sie nie chce i nie idzie. Ale ja gdy mu zwróce uwage to zaraz mama wsiada na mnie. Nie rozumie (a tłumaczyłam), że chcę jej pomóc, żeby cos z niego wyrosło i żeby jej pomagał, bo ja się niedługo wyprowadzę, a on jeszcze długo będzie mieszkał.

Ale offtop sie zrobił
jakbym czytała swoją sytuację...

Lonely ATGCATG would like to pair up with congenial TACGTAC.
aluzja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 13:38   #1694
bejbi19
BAN stały

GG do bejbi19

Cytat:
Napisane przez aluzja Pokaż wiadomość
tak nie do końca dobra bo nazwa tej torebki zupełnie mi wypadła z głowy

ja bym ją klikała

jakbym czytała swoją sytuację...
A nie chce ci się zrobić zdjęć? proszę

ale ja marudna ...
bejbi19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 13:38   #1695
annah33
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość

Cieszę się,że podobają Wam się moje fotki Flavii
annah33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 13:40   #1696
Danula
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
Ciebie nie da się nie lubić to pewnie przez pomyłkę

kto mi pomoże w zakupie kolejnej etorebki??? kod w podpisie aż się prosi aby go użyć.....
To pewnie było tak, że piękno tych zdjęć ją oślepiło

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 13:42   #1697
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
oczywiście !

Wariatka Ciekawe ile dziś % Ci się w chanelkę zmieści
Ale nie powiedziałabym że ta z F&F nawet 0,7 pomieści wydaje się mała

Cytat:
Napisane przez inparadise Pokaż wiadomość
Jeszcze ze starej ale bardzo dobry wybór
PaulinaPPP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 13:43   #1698
aako
Zakorzenienie

ja sie zastanawiam czy nie zamienic flavi na emilke. jak myslicie?

aako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 13:45   #1699
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
No właśnie Kali ? To były chyba lody z jakąś wkładką

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-27, 13:45   #1700
crazygirlania
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Nie było mnie tutaj nie całe dwa dni i tyle nadrabiania

Po szybkim przejrzeniu widzę, że temat Falvii, tudzież żałoby po jej zniknięciu nadal króluje

Mnie osobiście turkusowa w ogóle się nie podoba Tak jak napisała jedna z dziewczyn, kolor robi dużą różnicę - tak samo było w przypadku tej z Zary, szara bardzo mi się podobała, a czekoladowa w ogóle

Chanelka z każdym zdjęciem podoba mi się coraz bardziej i już nie mogę doczekać się swojej
Jakby któraś z Was mogła zrobić zdjęcia czerwonej, byłabym bardzo wdzięczna

Co do tematów około rodzinnych, to powiem tak:
u mnie w domu nie było faworyzacji ani mnie ani mojego brata, więc trudno mi powiedzieć, jak ja bym się w takiej sytuacji odnalazła Zresztą między nami jest 16 lat różnicy więc w zasadzie wychowywałam się jak jedynaczka i cała uwaga i tak skupiona była na mnie

Jeśli chodzi o rozpieszczenie mężczyzn, to chyba jestem szczęściarą, bo od kiedy pamiętam, to tata zawsze pomagał mamie w gotowaniu, zmywaniu, sprzątaniu.
W moim związku jest tak samo, z czego bardzo się cieszę Ale od początku wymagałam nie tylko od siebie, ale i od TŻ i starałam się jasno wyznaczyć zakres obowiązków każdego z nas. On natomiast był całe życie, podobnie jak jego ojciec faworyzowany przez babcie
Cieszę się, że tak szybko udało mi się usamodzielnić i stanąć na własnych nogach , bo wstyd przyznać, ale jego 40-letni ojciec nadal przychodzi codziennie do babci (swojej mamusi) na obiadki, pożycza od niej pieniądzę, prosi o zrobienie zakupów a mając taki wzorzec mogło być różnie

To faktycznie masz szczęscie. U mnie jest zupełnie inaczej. Nigdy nie wiedzialam mojego ojca myjącego naczynia. Raz wkladaj je zmywarki i na tym się kończy. Moj TŻ za to jest taki kochany i we wszystkim chciałby mnie wyręczać dzielimy sie obowiązkami po równo. i to mi jak najbardziej odpowiada. Nikt nie ma wiecej ani nikt mniej . Wydaje mi sie ze taki uklad jest bardzo zdrowy i własciwy.
Jednak nie którzy faceci wychodza chyba z załozenia że kobieta to jest po to aby siedziala nad garami caly dzien, sprzatala, prala, podala piwo... w zyciu bym nie wytrzymala w takim zwiazku gdyby facet mnie tak traktował.. wkoncu zyjemy w XXI wieku

jeszcze a`propos syneczków którzy nie umieją sobie sami poradzić: http://demotywatory.pl/1289783/Tak-syneczku

Edytowane przez crazygirlania
Czas edycji: 2010-03-27 o 13:47
crazygirlania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 13:47   #1701
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
To pewnie było tak, że piękno tych zdjęć ją oślepiło

jak ja na to mogłam nie wpaść?? Nikt nie robi takich olśniewających zdjęć jak Kali

Stary 2010-03-27, 13:48   #1702
Anetuniaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak przyjdzie moja allegrowa chanelka to dać zdjęcia? Czy teraz tylko etorebkowa robi furorę? Jest na pewno większa niż ta, którą ja zamówiłam. Zobaczymy czy nie będę żałowała, że nie poczekałam paru dni
Pokazać, jasne że pokazać
Cytat:
a to moja Flavijka
i wszystkie trzy pociechy razem
oddawaj wszystkie trzy

Edytowane przez Anetuniaa
Czas edycji: 2010-03-27 o 13:49
Anetuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 13:48   #1703
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aako Pokaż wiadomość
Pamiętaj że Emilka nie jest aż tak praktyczna np. na uczelnię albo na większe zakupy nie pomieści też A4 , jeżeli dużo nosisz w torebce to Flavia może być praktyczniejsza

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-27, 13:49   #1704
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Emilia jest mniejsza, mnie się ona bardziej podoba. Ale czemu od razu zamieniać? Po prostu dokup

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-03-27, 13:49   #1705
annah33
Zakorzenienie

Cytat:
jak ja na to mogłam nie wpaść?? Nikt nie robi takich olśniewających zdjęć jak Kali
I nikt nie potrafi tak jak ona prosić o wykorzystanie jej kodu
annah33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 13:51   #1706
aako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Emilia jest mniejsza, mnie się ona bardziej podoba. Ale czemu od razu zamieniać? Po prostu dokup
mialam zamiar dokupic ale nikt nie chce uzywac mojego kodu a kasy narazie brak. Rower trzeba kupic i tz meczy zeby na jakies wakacje jechac.
A jeszcze nie wie ze znow kupilam torebki - czemu ta etorebka ma takie charakterystyczne pudła

aako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 13:52   #1707
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
To zupełnie dwa różne typy torebek.
Emilka jest troche niewygodna, żeby jakoś wyglądała trzeba ją odginać, a jak jest odgięta to nie jest już taka pojemna ( tzn. A4 wchodzi na styk i jest to średnio wygodne). Flavia jest z tego co widze dużo większa i foremniejsza

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 13:53   #1708
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annah33 Pokaż wiadomość
I nikt nie potrafi tak jak ona prosić o wykorzystanie jej kodu
ciekawe jak jej idzie przyznałaby się czy jej akcja "wykorzystaj mój kod" ma powodzenie

a może na mój kod się ktoś skusi?? jest taki fajny-ma tyle słodkich literek i cyferek w sobie.....

Stary 2010-03-27, 13:58   #1709
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to nie wpadłaś?! To jest jedyne poprawne wytłumaczenie

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-03-27, 13:59   #1710
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
To zupełnie dwa różne typy torebek.
Emilka jest troche niewygodna, żeby jakoś wyglądała trzeba ją odginać, a jak jest odgięta to nie jest już taka pojemna ( tzn. A4 wchodzi na styk i jest to średnio wygodne). Flavia jest z tego co widze dużo większa i foremniejsza
W sumie masz rację ja akurat nie próbowałam ale dziewczyny pisały chyba że na styk to A4 wejdzie ale wtedy nie zaciekawie to wygląda i naprawdę ciężko jest porównywać te dwie torebki różnią się znacznie aako po prostu zastanów się która bardziej Ci się podoba i która może być dla ciebie praktyczniejsza, może masz już duże torebki i lepsza byłaby średniej wielkości Emilka albo odwrotnie potrzebujesz dużej praktycznej torby
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości