Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy-MAMUSIE WRZEŚNIOWO-PAŹDZIERNIKOWE2010 - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-27, 17:03   #4951
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy-MAMUSIE WRZEŚNIOWO-PAŹDZIERNIKO

Ray elenka gratuluje ruchliwych bobasow i pozytywnych wiesci od lekarza....

Cytat:
Napisane przez szokoladka74 Pokaż wiadomość
Oj dziewczyny, właśnie miałam telefon, że umarła moja kochana babcia...
Miała 86lat, spędzałam u niej wszystkie wakacje, uczyła mnie obierać ziemniaki i smażyć grzyby na piecu...
przykro mi....

Cytat:
Napisane przez ycnan Pokaż wiadomość
Mamcia prosiła o sprostowanie : Poznawać płeć można po tym, po której stronie się po raz pierwszy poczuje RUCHY dzieciaczka, a nie kopniaka. Po prawej -dziewczynka, po lewej -chłopiec. Mama twierdzi, że jej się sprawdziło przy 3 ciążach.:
to ja niestey nie wiem z ktorej strony poczulam 1 ruchy.. kopa jeszcze tak ale ruchy..
Stary 2010-03-27, 18:43   #4952
angelikaw
Zakorzenienie

Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy-MAMUSIE WRZEŚNIOWO-PAŹDZIERNIKO

Cytat:
Jeśli chodzi o kawę to ja uwielbiam cappucino z McDonalda Robione z kawy Jacobs.
ja też wogóle chyba każda kawa z mcDonalda jest pyszna.
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 19:08   #4953
ania13.03
Zadomowienie

szokoladka74 bardzo mi przykro z powodu smierci babci
SHINee gratuluje zdanego egzaminu
Poza tym gratuluje rosnacych dzieciaczkow i jak zawsze zadzroszcze ich widoku na usg. Ja swoje pierwsze, upragnione usg mam we wtorek Nie moge sie doczekac a jednoczesnie zaczynam sie juz denerwowac. Wczoraj zrobilismy sobie z Tztem wypad do Ikei i kupilismy kilka drobiazgow, w tym komodke na dzieciece ubranka, z ktorej jestem najbardziej zadowolona Pozdrawiam wszystkie mamusie

18.01.2013 - Lili

Edytowane przez ania13.03
Czas edycji: 2010-03-28 o 10:42
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 19:15   #4954
asia-23
Raczkowanie

GG do asia-23

ania13.03
a możesz powiedzieć jaką komodę kupiłaś? albo wstawić zdjęcie
też czekają mnie zakupy w IKEA i nie mogę się na nic zdecydować

asia-23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 19:19   #4955
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asia-23 Pokaż wiadomość
ania13.03
a możesz powiedzieć jaką komodę kupiłaś? albo wstawić zdjęcie
też czekają mnie zakupy w IKEA i nie mogę się na nic zdecydować
Kupilismy dokladnie taka http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60093058 i uwazam, ze jak za taka cene jest super. Poza tym pasuje mi do wszystkich mebli w domu wiec jestem z niej naprawde bardzo zadowolona
Wstawiam zrobione przed chwilka zdjecie. Przepraszam za jakosc ale jest juz dosyc ciemno Na zywo prezentuje sie duzo lepiej
Ps. zapomnialam dodac, ze gdyby interesowaly Cie troche drozsze to pieknie prezentowaly sie te http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30053921 Dla mnie byly jednak troszke za drogie.

18.01.2013 - Lili

Edytowane przez ania13.03
Czas edycji: 2010-03-27 o 19:34
Stary 2010-03-27, 20:16   #4956
elenka1
Rozeznanie

Cytat:

Mamcia prosiła o sprostowanie : Poznawać płeć można po tym, po której stronie się po raz pierwszy poczuje RUCHY dzieciaczka, a nie kopniaka. Po prawej -dziewczynka, po lewej -chłopiec. Mama twierdzi, że jej się sprawdziło przy 3 ciążach.
/ciekawe tylko co nazwać pierwszym ruchem dziecka.. czy przesunięcie czy bulgotanie czy co.... ja jakoś sobie tego nie wyobrażam jakie to uczucie i pewnie przegapie i niezapamietam po której stronie to było

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Ania komoda bardzo ładna i rzeczywiście korzystna cena, ja też muszę pomysleć o jakichkolwiek zakupach bo swoich ubrań nie mam już gdzie pomieścić a co dopiero jak bobo przyjdzie

Ja właśnie wróciłam od koleżanki która mam 5 miesięcznego synka, jest taki słodziutki... mój TZ był ze mna i chłopaki wypili sobie troszkę vódeczki, a ja przewrażliwiona na zapachy wygoniłam go do innego pokoju, normalnie nie moge wytrzymać, wszystko cały czas smierdzi!!!! Kiedy ta wrazliwośc na zapachy przechodzi ?????bo to juz jest przesada... u mamy dzisiaj nie moglam wytrzymac bo smierdzi z kuchni jedzeniem, szok... juz sama sie denerwuje.. a nie daj Boziu jak poczuje śledzia albo cebule

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

aa na zaparcia polecam jabłka.. nigdy ich nie lubilam, teraz jem jedno dziennie bo juz lubie i nie mam problemów a dodam ze całe zycie mialam ogromne problemy z zaparciami

OLA 6.10.2010
elenka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 20:35   #4957
kasiasiar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Ps. zapomnialam dodac, ze gdyby interesowaly Cie troche drozsze to pieknie prezentowaly sie te http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30053921 Dla mnie byly jednak troszke za drogie.
mam taką- zadowolona jestem mam ja juz ponad dwa lata z tej serii mamy tez łózko do sypialni i szafki nocne - dobrze sie sprawują
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 20:35   #4958
abz
Zakorzenienie

Cytat:
Miała 86lat, spędzałam u niej wszystkie wakacje, uczyła mnie obierać ziemniaki i smażyć grzyby na piecu...
Przykro mi, jaka śmierć by nie była zawsze jest sie zaskoczonym, ale babcia ładnych lat dożyła, teraz będzie wam pomagała "z góry"

Cytat:
Napisane przez cellaris Pokaż wiadomość
A teraz się pochwalę, zrobiłam USG genetyczne, przezierność 1,9 dzidzia wielka i wg usg to 13w6d (wg om 12w3d), wszystko dobrze, dzidzia zdrowa,ale jestem happy. I tym postem kończę moje schizowanie tu na forum, a jak zacznę znów coś kombinować to mi każda niech po tyłku wirtualnie przyłoży
Ja ci przypomnę twoje słowa i nie zawaham sie użyć jak będziesz panikować

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 20:50   #4959
1985ewa
Rozeznanie

Cytat:
Hej ja mam spray ale wydaje mie się,że chyba żel byłby lepszy. Mam go używać codziennie rano po 4 psiknięcia na każdą nogę (dwa z przodu i dwa z tyłu) no i mam do końca ciąży go stosować. Ja robię tak,ze rano robię naprzemienny masaż ciepłą i zimną wodą, a potem się "psikam"
A teraz się pochwalę, zrobiłam USG genetyczne, przezierność 1,9 dzidzia wielka i wg usg to 13w6d (wg om 12w3d), wszystko dobrze, dzidzia zdrowa,ale jestem happy.
Dzięki i gratuluję udanej wizyty
Cytat:
Ja swoje pierwsze, upragnione usg mam we wtorek Nie moge sie doczekac a jednoczesnie zaczynam sie juz denerwowac. Wczoraj zrobilismy sobie z Tztem wypad do Ikei i kupilismy kilka drobiazgow, w tym komodke na dzieciece ubranka, z ktorej jestem najbardziej zadowolona Pozdrawiam wszystkie mamusie i przy okazji wstawiam swoje zdjecie z konca 11stego tygodnia. Teraz zaczelismy juz 13sty Brzuch rosnie bardzo szybko ale nie ma sie co widzic biorac pod uwage to, ze caly czas jem
Trzymamy kciuki za wizytę a tą komodę kupiłaś w Ikei w Polsce czy w UK bo widzę że miejsce pobytu masz wpisane UK a ja też czegoś szukam na ciuszki dla dziecka

1985ewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 20:58   #4960
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 1985ewa Pokaż wiadomość
Trzymamy kciuki za wizytę a tą komodę kupiłaś w Ikei w Polsce czy w UK bo widzę że miejsce pobytu masz wpisane UK a ja też czegoś szukam na ciuszki dla dziecka
Ewa dziekuje Komode kupilam w UK tylko dla ulatwienia znalazlam taka sama na stronie polskiej. Wklejam link do angielskiej http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/60093058 Pozdrawiam

18.01.2013 - Lili
Stary 2010-03-27, 21:02   #4961
1985ewa
Rozeznanie

Cytat:
Ewa dziekuje Komode kupilam w UK tylko dla ulatwienia znalazlam taka sama na stronie polskiej. Wklejam link do angielskiej http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/60093058 Pozdrawiam
Dzięki

Stary 2010-03-27, 22:09   #4962
Pomidora
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
Mamy dzieś z mężem dzień leniucha, ale też pogoda do tego nastraja Siedzimy cały dzień i oglądamy wszystkie odcinki "Rzymu" - normalnie jak wyjdę na spacer i jakiegoś legionisty nie zobaczę, to będę zdziwiona

Ania, my kupujemy z tej serii też komodę dla maluszka Tylko z czterema szufladami. Będzie nam pasować kolorystycznie do reszty mebli w sypialni, bo tez mamy z ikei.

Szokoladko, bardzo mi przykro Wiem, że na śmierć ukochanej osoby nigdy nie można się przygotować do końca, ilekolwiek by miała lat i na cokolwiek by chorowała. Babcia będzie teraz twoim aniołem stróżem

Ycnan, ja poczułam pierwsze ruchy dokładnie pośrodku, pod pępkiem Jaka z tego wróżba?

Dziewczyny, gratuluję wszystkim mamusiom po usg - cudownie zajrzeć tutaj i przeczytać same dobre wieści! Że maluszki zdrowe, rozwijające się i wspaniałe

Skończyłam robić wielki gar bigosu, smród w mieszkaniu po dwóch dniach gotowania zaczął przyprawiać mnie o ponowne mdłości (mimo, że bigos uwielbiam). Ale dziś już wywietrzyłam mieszkanie i od razu mdłości przeszły Zastanawiam się, czy nie wzięłam sobie za dużo na głowę z tym wyprawianiem świąt, ale chyba dam radę.
Pisałyście o mężach, to ja muszę mojego pochwalić. Jest po prostu cudowny, zawsze mi pomagał w domu, ale teraz to przechodzi samego siebie. Właściwie wszystko w domu zrobi, dba o mnie bardzo, bez gadania robi mi jedzonko i pomaga w porządkach. Robi masaż, dogadza i chroni. Widzę na każdym kroku jego miłość do mnie i maleństwa. Po prostu zakochuję się w moim mężu z każdym dniem coraz bardziej

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 22:59   #4963
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki
Nie ma za co Dobrej nocy dziewczyny Moja pora na spanie wlasnie nadchodzi (22:00)

18.01.2013 - Lili
Stary 2010-03-27, 23:08   #4964
asia-23
Raczkowanie

GG do asia-23

ania13.03
dziękuję za odp. komoda fajna.
a czy te szuflady są dość głębokie?

asia-23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 23:14   #4965
NIKaP-n
BAN stały

Szokoladko bardzo mi przykro. Mam moją ukochaną babcie pod ręką, ale całe życie mieszkała za granicą. Trochę choruje i bardzo sie o Nią martwię

Mój mąż w delegacji, ja po imprezie u mamci. Teraz odpoczywamy
NIKaP-n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 23:57   #4966
1985ewa
Rozeznanie

Dziewczyny pamiętacie że dziś w nocy zmieniamy czas na wiosenny?

Stary 2010-03-28, 00:11   #4967
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
Dziewczyny pamiętacie że dziś w nocy zmieniamy czas na wiosenny?

Tak, wyjątkowo mnie to cieszy, bo oznacza o godzinę krótszą rozłąkę z mężykiem
NIKaP-n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 08:45   #4968
cellaris
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez abz Pokaż wiadomość
Ja ci przypomnę twoje słowa i nie zawaham sie użyć jak będziesz panikować
No ja mam nadzieję,że takiej potrzeby nie będzie, no ale ze mną to nigdy nic nie wiadomo

Szokoladko strasznie mi przykro z powodu śmierci babci

Pomidorko to naprawdę fantastyczne,że mozemy liczyć na swoich TŻ w tych chwilach. Mój mężuś też zawsze pomagał mi w domu, a teraz to już wogóle... gdybym chciała to mogłabym nic nie robić, bo on taki pomocny. Dopiero teraz widzę jak go nie doceniałam

No a tak wogóle to u mnie jakoś pochmurnie i deszczyk kropi, ale może dzięki temu się w końcu zazieleni. Wczoraj byliśmy na urodzinkach szwagierki no i mężuś zaimprezował i śpi, a mnie już po mieszkaniu roznosi, jakoś szybko przystosowałam się do zmiany czasu
Stary 2010-03-28, 10:03   #4969
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asia-23 Pokaż wiadomość
ania13.03
dziękuję za odp. komoda fajna.
a czy te szuflady są dość głębokie?
Jak dla mnie to takie w sam raz Wklejam fotki
Cytat:
Wczoraj byliśmy na urodzinkach szwagierki no i mężuś zaimprezował i śpi, a mnie już po mieszkaniu roznosi, jakoś szybko przystosowałam się do zmiany czasu
Hehe mam dokladnie tak samo
U nas dzisiaj bardzo ladny dzien sie zapowiada wiec najpierw wyciagne Tza na dlugi spacer po parku a pozniej chyba do kina Zycze wszystkim pieknej niedzieli

18.01.2013 - Lili
Stary 2010-03-28, 10:28   #4970
IlonaN2
Zadomowienie

GG do IlonaN2

Cytat:

Przykro mi bardzo Ja też przez to przesz łam Moja babcia umarła w dzień naszych poprawin weselnych Niestety tak bywa

Dziewczynki gratuluje udanych wizyt i USG

Mz y TŻ mamy lenia ale zaraz zbieramy się na Krakowski rynek połazić Może na lody
IlonaN2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 11:54   #4971
gabisun
Zakorzenienie

Witam! ale mam dziś leniwca czeka mnie wyprawa na obiad do teściów ( parę domów dalej )
Kurcze jak ja nie mogę doczekać się mojej czwartkowej wizyty, ostatnio miałam baaardzo dawno, w 13 tyg. pierwszy raz taka długa przerwa, bo ginka miała tydzień urlopu.
Wstawiłam zdjątka do albumu brzusio chyba trochę urósł

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 12:56   #4972
Mpik82
Rozeznanie

GG do Mpik82

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
Witam! ale mam dziś leniwca czeka mnie wyprawa na obiad do teściów ( parę domów dalej )
Kurcze jak ja nie mogę doczekać się mojej czwartkowej wizyty, ostatnio miałam baaardzo dawno, w 13 tyg. pierwszy raz taka długa przerwa, bo ginka miała tydzień urlopu.
A ja dla odmiany zapraszam teściów i meża brata do nas na obiada
Na deser gofry;-)
Ja mam wizyte dopiero po świętach w środę i już stasznie nie mogę się doczekać- bedzie dokladnie 18tc więc mam już nadzieje, dowiedzieć się co tam się we mnie kryje =czy babaeczka czy chłoptaś
dzis 16tc4dz co wieczór kłade ręke na brzuchu i staram sie wyczuwać ruchy, ale jeszcze nic nie czuje, czasem mi sie zdaje ze cos sie przesuwa, ale raczej to nie to ehhehe
Stary 2010-03-28, 14:25   #4973
mszu
Zadomowienie

GG do mszu

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
Gabisun... jaka Ty chudzinka jestes przytylas w ogole cos od kiedy jestes w ciazy? Jesli bedzie tak pieknie trzymac waga, koniecznie musisz sobie zafundowac sesje z brzuszkiem ok. 8 mca

profesjonalna sesje... bedziesz miala piekna pamiątkę

np. w tym stylu http://www.5czwartych.com/2010/03/17...rnity-session/
albo
http://fotograf24.pl/blog/2010/03/24...ciek-brzuszek/

Edytowane przez mszu
Czas edycji: 2010-03-28 o 14:34
mszu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 15:14   #4974
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Dziewczyny mam pytanie, bo nie wiem czy sie martwic czy nie
Dzisiaj co jakis czas kolo pepka czuje taki delikatny bol (bardzo delikatny, moze nawet klucie? Nie wiem jak to opisac, nawet nie wiem czy to na pewno bol). Powinnam sie tym martwic czy to normalne? Do lekarza ide dopiero w czwartek...
No-spy na to nie wezme, bo nie wiem tak do konca czy to na pewno bol. Po prostu dziwne uczucie co jakis czas...
xxSHINeexx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 15:58   #4975
kasiasiar
Zakorzenienie

Shinee nie martw sie ja takie klucia wokolo pepka mam czesto - to rosnaca macica , ciagnace więzadło

Mszu ja szczupła nigdy nie byłam i w ciązy nie schudnę a i tak zamierzam zrobic sesję . i dobrze sie na niej bawic Nie tylko szczuple kobiety moga sobie robic sesje Twoja wypowiedź zabrzmiala jakby kobiety większych rozmiarów nie powinny mieć robionych zdjęć

Edytowane przez kasiasiar
Czas edycji: 2010-03-28 o 15:59
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 16:11   #4976
mszu
Zadomowienie

GG do mszu

SHINEE Jesli to sa chwilowe kłucia, bóle to raczej bym sie nie przejmowala. W koncu w ciazy jestes i cos tam sie zmienia... cos rosnie Jesli nastomiast bol jest ciagly nieustajacy i trwa dosc dlugo to bez wahania i niezwłocznie skontaktowałabym sie z ginekologiem.

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
Mszu ja szczupła nigdy nie byłam i w ciązy nie schudnę a i tak zamierzam zrobic sesję . i dobrze sie na niej bawic Nie tylko szczuple kobiety moga sobie robic sesje Twoja wypowiedź zabrzmiala jakby kobiety większych rozmiarów nie powinny mieć robionych zdjęć
Pewnie, ze nie tylko szczupłe moga miec sesje. Chodziło mi tylko o to ze wiele kobiet o normalnej sylwetce, niestety rozpaczliwie "roztywa sie" w okresie ciazy i po urodzeniu dziecka dociera do nich co z sobą zrobily (a to malo sie takich historii i żali nasluchalam...) wiec nie sadze, zeby pamiątka z tego okresu byla najsympatyczniejsza rzeczą...
A jesli czujesz sie dobrze w swoim ciele tym lepiej dla Ciebie.

Edytowane przez mszu
Czas edycji: 2010-03-28 o 16:13
Stary 2010-03-28, 16:12   #4977
Klarissa
Zakorzenienie

Smile Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy-MAMUSIE WRZEŚNIOWO-PAŹDZIERNIKO

Cytat:
Napisane przez xxSHINeexx Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie, bo nie wiem czy sie martwic czy nie
Dzisiaj co jakis czas kolo pepka czuje taki delikatny bol (bardzo delikatny, moze nawet klucie? Nie wiem jak to opisac, nawet nie wiem czy to na pewno bol). Powinnam sie tym martwic czy to normalne? Do lekarza ide dopiero w czwartek...
No-spy na to nie wezme, bo nie wiem tak do konca czy to na pewno bol. Po prostu dziwne uczucie co jakis czas...
Kłócia w brzuchu czuję dosyć często rozmaite - silne i takie lekkie. Pytałam o to lekarki i to podobno rozciągająca się macica. Myślę, że będzie wszystko ok.

A ja wczoraj się załamałam Byliśmy na imprezce urodzinowej u koleżanki no i ja taka dumna byłam z mojego brzucha, a jego NIKT NIE ZAUWAŻYŁ wszyscy byli zdziwieni, że ja nie piję i nie palę i w ogóle, nikt nie podejrzewał, że jestem w ciąży... A mnie się wydawało, że mój brzuch jest taki wielki, że każdy od razu widzi, że to ciąża...

Wklejam fote z wczoraj
Stary 2010-03-28, 16:21   #4978
mszu
Zadomowienie

GG do mszu

Klarissa szkoda, ze wyciełas buzie rzeczywiscie, brzuch masz juz sporawy...
Stary 2010-03-28, 16:47   #4979
gabisun
Zakorzenienie

Mszu no przytyłam..1kg ale przecież rosnąć ma głównie maluszek i brzusio a nie wszystko moja ginka jest bardzo przewrażlwiona pod względem odżywiania ciężarnej i już na pierwszej wizycie miałam wykład na temat zdrowego odżywiania, mimo że nigdy nie miałam problemów z wagą. Ale tak jak pisałaś wiele kobiet się zapomina w czasie ciąży a potem ciężko wrócić do formy

Shinee takie rzeczy będziemy odczuwać teraz coraz częściej, przecież maluszek rośnie myslę,że nie masz się czym martwić, a na wizycie u gina powiedzieć o tym.

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 18:32   #4980
ycnan
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elenka1 Pokaż wiadomość
/ciekawe tylko co nazwać pierwszym ruchem dziecka.. czy przesunięcie czy bulgotanie czy co.... ja jakoś sobie tego nie wyobrażam jakie to uczucie i pewnie przegapie i niezapamietam po której stronie to było
Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Ycnan, ja poczułam pierwsze ruchy dokładnie pośrodku, pod pępkiem Jaka z tego wróżba?
Pomidora, chyba obojniaczek
A tak serio, to przecież tylko kolejny przesąd/zabobon. Niektórzy w takie rzeczy wierzą inni nie. Mojej mamie się sprawdziło, więc wierzy, że się sprawdza. A zawsze da się wytłumaczyć, że jak komuś się nie sprawdziło, to znaczy że przegapił ten pierwszy ruch bobaska
Cytat:
Moja pora na spanie wlasnie nadchodzi (22:00)
Hehe, o 22:00 to ja już zazwyczaj leżę w łóżku i pochrapuję
Cytat:
Napisane przez Mpik82 Pokaż wiadomość
Na deser gofry;-)
Ja dziś byłam u rodziców na goferkowym obiedzie Wszyscy zjedli po max 4 sztuki, a ja ...9 a do tego talerz zupki z brokułów
Cytat:
Napisane przez Klarissa Pokaż wiadomość
A ja wczoraj się załamałam Byliśmy na imprezce urodzinowej u koleżanki no i ja taka dumna byłam z mojego brzucha, a jego NIKT NIE ZAUWAŻYŁ wszyscy byli zdziwieni, że ja nie piję i nie palę i w ogóle, nikt nie podejrzewał, że jestem w ciąży... A mnie się wydawało, że mój brzuch jest taki wielki, że każdy od razu widzi, że to ciąża...

Wklejam fote z wczoraj
Brzuch fajny, mały, ale ja tam widzę od razu, że ciąża Może siedziałaś i dlatego nie dostrzegli
ycnan jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości