|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy-MAMUSIE WRZEŚNIOWO-PAŹDZIERNIKO
Ray elenka gratuluje ruchliwych bobasow i pozytywnych wiesci od lekarza....
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4952 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy-MAMUSIE WRZEŚNIOWO-PAŹDZIERNIKO
Cytat:
wogóle chyba każda kawa z mcDonalda jest pyszna.
|
|
|
#4953 |
|
Zadomowienie
|
szokoladka74 bardzo mi przykro z powodu smierci babci
![]() SHINee gratuluje zdanego egzaminu ![]() Poza tym gratuluje rosnacych dzieciaczkow i jak zawsze zadzroszcze ich widoku na usg. Ja swoje pierwsze, upragnione usg mam we wtorek
02.10.2010 - Gabi 18.01.2013 - Lili Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2010-03-28 o 10:42 |
|
|
|
#4954 |
|
Raczkowanie
|
ania13.03
a możesz powiedzieć jaką komodę kupiłaś? albo wstawić zdjęcie też czekają mnie zakupy w IKEA i nie mogę się na nic zdecydować
|
#4955 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wstawiam zrobione przed chwilka zdjecie. Przepraszam za jakosc ale jest juz dosyc ciemno Na zywo prezentuje sie duzo lepiej ![]() Ps. zapomnialam dodac, ze gdyby interesowaly Cie troche drozsze to pieknie prezentowaly sie te http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30053921 Dla mnie byly jednak troszke za drogie.
02.10.2010 - Gabi 18.01.2013 - Lili Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2010-03-27 o 19:34 |
|
|
|
|
#4956 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Ania komoda bardzo ładna i rzeczywiście korzystna cena, ja też muszę pomysleć o jakichkolwiek zakupach bo swoich ubrań nie mam już gdzie pomieścić a co dopiero jak bobo przyjdzie Ja właśnie wróciłam od koleżanki która mam 5 miesięcznego synka, jest taki słodziutki... mój TZ był ze mna i chłopaki wypili sobie troszkę vódeczki, a ja przewrażliwiona na zapachy wygoniłam go do innego pokoju, normalnie nie moge wytrzymać, wszystko cały czas smierdzi!!!! Kiedy ta wrazliwośc na zapachy przechodzi ?????bo to juz jest przesada... u mamy dzisiaj nie moglam wytrzymac bo smierdzi z kuchni jedzeniem, szok... juz sama sie denerwuje.. a nie daj Boziu jak poczuje śledzia albo cebule ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- aa na zaparcia polecam jabłka.. nigdy ich nie lubilam, teraz jem jedno dziennie bo juz lubie i nie mam problemów a dodam ze całe zycie mialam ogromne problemy z zaparciami
|
|
#4957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam ja juz ponad dwa lata z tej serii mamy tez łózko do sypialni i szafki nocne - dobrze sie sprawują
|
|
|
|
|
#4958 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak będziesz panikować
|
|
#4959 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
a tą komodę kupiłaś w Ikei w Polsce czy w UK bo widzę że miejsce pobytu masz wpisane UK a ja też czegoś szukam na ciuszki dla dziecka
|
||
|
|
|
#4960 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4961 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4962 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Mamy dzieś z mężem dzień leniucha, ale też pogoda do tego nastraja Siedzimy cały dzień i oglądamy wszystkie odcinki "Rzymu" - normalnie jak wyjdę na spacer i jakiegoś legionisty nie zobaczę, to będę zdziwiona Ania, my kupujemy z tej serii też komodę dla maluszka Tylko z czterema szufladami. Będzie nam pasować kolorystycznie do reszty mebli w sypialni, bo tez mamy z ikei.Szokoladko, bardzo mi przykro Ycnan, ja poczułam pierwsze ruchy dokładnie pośrodku, pod pępkiem ![]() Dziewczyny, gratuluję wszystkim mamusiom po usg - cudownie zajrzeć tutaj i przeczytać same dobre wieści! Skończyłam robić wielki gar bigosu, smród w mieszkaniu po dwóch dniach gotowania zaczął przyprawiać mnie o ponowne mdłości (mimo, że bigos uwielbiam). Ale dziś już wywietrzyłam mieszkanie i od razu mdłości przeszły Zastanawiam się, czy nie wzięłam sobie za dużo na głowę z tym wyprawianiem świąt, ale chyba dam radę.Pisałyście o mężach, to ja muszę mojego pochwalić. Jest po prostu cudowny, zawsze mi pomagał w domu, ale teraz to przechodzi samego siebie. Właściwie wszystko w domu zrobi, dba o mnie bardzo, bez gadania robi mi jedzonko i pomaga w porządkach. Robi masaż, dogadza i chroni. Widzę na każdym kroku jego miłość do mnie i maleństwa. |
|
|
|
#4963 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma za co
Moja pora na spanie wlasnie nadchodzi (22:00)
|
#4965 |
|
BAN stały
|
Szokoladko bardzo mi przykro. Mam moją ukochaną babcie pod ręką, ale całe życie mieszkała za granicą. Trochę choruje i bardzo sie o Nią martwię
![]() Mój mąż w delegacji, ja po imprezie u mamci. Teraz odpoczywamy
|
|
|
|
#4966 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny pamiętacie że dziś w nocy zmieniamy czas na wiosenny?
|
|
|
|
#4967 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4968 |
|
Rozeznanie
|
No ja mam nadzieję,że takiej potrzeby nie będzie, no ale ze mną to nigdy nic nie wiadomo
![]() Szokoladko strasznie mi przykro z powodu śmierci babci ![]() Pomidorko to naprawdę fantastyczne,że mozemy liczyć na swoich TŻ w tych chwilach. Mój mężuś też zawsze pomagał mi w domu, a teraz to już wogóle... gdybym chciała to mogłabym nic nie robić, bo on taki pomocny. Dopiero teraz widzę jak go nie doceniałam ![]() No a tak wogóle to u mnie jakoś pochmurnie i deszczyk kropi, ale może dzięki temu się w końcu zazieleni. Wczoraj byliśmy na urodzinkach szwagierki no i mężuś zaimprezował i śpi, a mnie już po mieszkaniu roznosi, jakoś szybko przystosowałam się do zmiany czasu
|
#4969 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wklejam fotki ![]() Cytat:
U nas dzisiaj bardzo ladny dzien sie zapowiada wiec najpierw wyciagne Tza na dlugi spacer po parku a pozniej chyba do kina Zycze wszystkim pieknej niedzieli
|
|
#4970 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niestety tak bywaDziewczynki gratuluje udanych wizyt i USG Mz y TŻ mamy lenia ale zaraz zbieramy się na Krakowski rynek połazić Może na lody
|
|
|
|
|
#4971 |
|
Zakorzenienie
|
Witam! ale mam dziś leniwca
czeka mnie wyprawa na obiad do teściów ( parę domów dalej ) ![]() Kurcze jak ja nie mogę doczekać się mojej czwartkowej wizyty, ostatnio miałam baaardzo dawno, w 13 tyg. pierwszy raz taka długa przerwa, bo ginka miała tydzień urlopu. Wstawiłam zdjątka do albumu brzusio chyba trochę urósł
|
|
|
|
#4972 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na deser gofry;-) Ja mam wizyte dopiero po świętach w środę i już stasznie nie mogę się doczekać- bedzie dokladnie 18tc więc mam już nadzieje, dowiedzieć się co tam się we mnie kryje =czy babaeczka czy chłoptaś ![]() dzis 16tc4dz co wieczór kłade ręke na brzuchu i staram sie wyczuwać ruchy, ale jeszcze nic nie czuje, czasem mi sie zdaje ze cos sie przesuwa, ale raczej to nie to ehhehe
|
|
|
#4973 |
|
Zadomowienie
|
Gabisun... jaka Ty chudzinka jestes
przytylas w ogole cos od kiedy jestes w ciazy? Jesli bedzie tak pieknie trzymac waga, koniecznie musisz sobie zafundowac sesje z brzuszkiem ok. 8 mca ![]() profesjonalna sesje... bedziesz miala piekna pamiątkę ![]() np. w tym stylu http://www.5czwartych.com/2010/03/17...rnity-session/ albo http://fotograf24.pl/blog/2010/03/24...ciek-brzuszek/ Edytowane przez mszu Czas edycji: 2010-03-28 o 14:34 |
|
|
|
#4974 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mam pytanie, bo nie wiem czy sie martwic czy nie
![]() Dzisiaj co jakis czas kolo pepka czuje taki delikatny bol (bardzo delikatny, moze nawet klucie? Nie wiem jak to opisac, nawet nie wiem czy to na pewno bol). Powinnam sie tym martwic czy to normalne? Do lekarza ide dopiero w czwartek... No-spy na to nie wezme, bo nie wiem tak do konca czy to na pewno bol. Po prostu dziwne uczucie co jakis czas... |
|
|
|
#4975 |
|
Zakorzenienie
|
Shinee nie martw sie ja takie klucia wokolo pepka mam czesto - to rosnaca macica , ciagnace więzadło
Mszu ja szczupła nigdy nie byłam i w ciązy nie schudnę a i tak zamierzam zrobic sesję . i dobrze sie na niej bawic Twoja wypowiedź zabrzmiala jakby kobiety większych rozmiarów nie powinny mieć robionych zdjęć
Edytowane przez kasiasiar Czas edycji: 2010-03-28 o 15:59 |
|
|
|
#4976 | |
|
Zadomowienie
|
SHINEE Jesli to sa chwilowe kłucia, bóle to raczej bym sie nie przejmowala. W koncu w ciazy jestes i cos tam sie zmienia... cos rosnie
Jesli nastomiast bol jest ciagly nieustajacy i trwa dosc dlugo to bez wahania i niezwłocznie skontaktowałabym sie z ginekologiem.---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
) wiec nie sadze, zeby pamiątka z tego okresu byla najsympatyczniejsza rzeczą...A jesli czujesz sie dobrze w swoim ciele tym lepiej dla Ciebie. Edytowane przez mszu Czas edycji: 2010-03-28 o 16:13 |
|
|
|
|
#4977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja wczoraj się załamałam Byliśmy na imprezce urodzinowej u koleżanki no i ja taka dumna byłam z mojego brzucha, a jego NIKT NIE ZAUWAŻYŁ wszyscy byli zdziwieni, że ja nie piję i nie palę i w ogóle, nikt nie podejrzewał, że jestem w ciąży... A mnie się wydawało, że mój brzuch jest taki wielki, że każdy od razu widzi, że to ciąża... Wklejam fote z wczoraj
|
|
#4978 |
|
Zadomowienie
|
Klarissa szkoda, ze wyciełas buzie
rzeczywiscie, brzuch masz juz sporawy...
|
|
|
|
#4979 |
|
Zakorzenienie
|
Mszu no przytyłam..1kg
ale przecież rosnąć ma głównie maluszek i brzusio a nie wszystko moja ginka jest bardzo przewrażlwiona pod względem odżywiania ciężarnej i już na pierwszej wizycie miałam wykład na temat zdrowego odżywiania, mimo że nigdy nie miałam problemów z wagą. Ale tak jak pisałaś wiele kobiet się zapomina w czasie ciąży a potem ciężko wrócić do formy ![]() Shinee takie rzeczy będziemy odczuwać teraz coraz częściej, przecież maluszek rośnie |
|
|
|
#4980 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A tak serio, to przecież tylko kolejny przesąd/zabobon. Niektórzy w takie rzeczy wierzą inni nie. Mojej mamie się sprawdziło, więc wierzy, że się sprawdza. A zawsze da się wytłumaczyć, że jak komuś się nie sprawdziło, to znaczy że przegapił ten pierwszy ruch bobaska ![]() Hehe, o 22:00 to ja już zazwyczaj leżę w łóżku i pochrapuję ![]() Ja dziś byłam u rodziców na goferkowym obiedzie Wszyscy zjedli po max 4 sztuki, a ja ...9 a do tego talerz zupki z brokułów ![]() Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.

wogóle chyba każda kawa z mcDonalda jest pyszna.

Na zywo prezentuje sie duzo lepiej 

jak będziesz panikować

a tą komodę kupiłaś w Ikei w Polsce czy w UK bo widzę że miejsce pobytu masz wpisane UK a ja też czegoś szukam na ciuszki dla dziecka

Moja pora na spanie wlasnie nadchodzi (22:00) 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)