![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Shiseido ZEN, CODE, Lempicka L, JPG, DIOR, NOUBA, KERASTASE, i dużo innych...
APTEKA BELISSA HYDRO pomaga utrzymać prawidłowe nawilżenie skóry, 30 tabl. zost. 28 HIRUDOID masć preparat o działaniu przeciwzakrzepowym, użyty 2 razy krople homeopatyczne ze świetlikiem1 użyte Maśc Bursztynowa - użyta 2 razy RÓŻNOŚCI baleriny CARRANO , piękna czerwień. Kupione na wyprzedaży ( cena przed 250zł )w domu okazało się sie,że w kartonie z nr.37, jest nr. 36 Z lekka przymałe.Raz założone GEOXy rozm.37, troche noszone. Stan oceniam na bdb- nowy Monitor Dell™ E178WFP (LCD Conditioning )– rok prod. 2008
http://www.mojzakup.pl/goods/56609/ srebrny łańcuszek Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2010-03-27 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Shiseido ZEN, CODE, Lempicka L, JPG, DIOR, NOUBA, KERASTASE, i dużo innych...
Moja Wish Lista kremy pod oczy bardzo chetnie miniaturki marek selektywnych, bo ciągle szukam odpowiedniego dla siebie H.RUBINSTEIN- PRODIGY RE-PALSTY SHISEIDO - BENEFIANCE, PERFORMANCE LA PRAIRIE seria caviorowa poidełko dla kotka KOLORÓWKA CHANEL CRISTALLINEUltra -Fine Translucent Powder With Deluxe Puff DIOR podkład, puder sypki Capture , Nude, nr. 010 GIVENCHY puder Prisme Again 1, 2 libre Sparkling Dentelle szminka Rouge Interdit Shine kolor Candy Shine YSL tusz Very Long, brąz volume foux cils ( efekt sztucznych rzęs) brąz LA PRAIRIE puder sypki w pudrniczce, to małe 10g E.LAUDER róż z serii Michael Kors, kolor malina błyszczyki, szminki bez drobinek, dające efekt "lustrzany" w kolorze malina, koral, zimny róż PIELĘGNACJA H.RUBINSTEIN PRODIGY RE-PALSTY serum, E.LAUDER serum Perfectionist CP+ Lift VICHY 1. Liposyne 2. Płyn Micelarny 3. żel do mycia twarzy TOŁPA maska borowinowa IWOSTIN krem do rąk masło kakaowe olej palmowy olejek TAMANU ujędranijące BALSAMY do ciała (tuba) krem/balsam na cellulit bez kofeiny, guarany WŁOSY KERASTASE szampon Nutritive 2,3 2. serum na koncówki 3. odżywki, maski z cementem BILBA szampon i odżywkavitaoil pianka do włosów MATRIX 1. Trix, BigTrix(Pianka superobjętość) 2. Amplify, Volumizing Hair Spray (Lakier zwiększający objętość kosmetyki do włosów HIPP i PAT&RUB KOSMETYKI NATURALNE bez parabenów,SLS, silikonów ZAPACHY GUERLAIN - L`INSTANT, Champs Elysess edp ARMANI - MANIA CHANEL - CHANCE DIOR - J'adore L`Absolu, Dolce Vita DOLCE&GABANA - The One KENZO - Tygrys E.LAUDER - SENSUOUS miniaturki perfum różnych INNE torebka w kolorze czekolady czerwona torebka czarna torebka gruba lokówko-suszarka szlafroczek z satyny XS/S sweter rozpinany telefon komórkowy rozsuwany z polskim menu Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2010-04-02 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
niestety Mari, ale nic nie znalazłam
![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;18174506]Bardzo bym Zen chciala, ale pewnie nie dasz ![]() nie dam, nie dam ![]() ![]() Żartuje oczywiście ![]() ![]() niestety, nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos z 5 diora? oddam duzo..
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Witaj szalenie podoba mi sie jpg madame i jestem w stanie oddac wiele nawet wygrzebac cuda spoza watku
![]()
Max Models W katalogu wizażystek ![]() ![]() Szybka wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=833238 Edytowane przez ewciaa82 Czas edycji: 2010-03-27 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Witaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;18177400]Za Zen Strivectin wiesz, ze bym oddalam, ale Ty tylko perfumy za perfumy
![]() nie, nie tylko za perfumy, ale za któreś z łiszów, i to z tych extra ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za shiseido?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Vilandro, ja Cie chyba juz meczylam, ale.... ZEN
![]() mam poza watkiem absynth avon, max mara la parfum, fragonard belle de minuit (ale prawie pelne duze), etra, słoń.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Może miniaturki perfum:
Boucheron 5 ml Tomorrow Avon cała Givenchy Ysatis ok. 3,5/4ml Parfum Ungaro Desnuda 4/5 ml Oriflame Amber Elixir 4 ml Fragonard Eclat ok. połowy z 15 ml Parfum za L de Lolita? ![]() Edytowane przez Rywka Czas edycji: 2010-03-27 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Jestem zainteresowana ZEN, w zamian mogę zaproponować kilka zapachów z poniższej listy:
- DKNY Be Delicious EDP - pozostało co najmniej 25 z 30 ml, posiadam pudełeczko (takie z dwupaku po Be delicious + Bd Fresh Blossom) - G. Armani, Mania EDP - pozostało ok. 7 z 75 ml - Diesel, Fuel for Life EDP - pozostało 20 z 50 ml, oczywiście jest pończoszka i pudełeczko - Kenzo, Jungle Elephant EDP - pozostało ponad 15 z 50 ml, pudełeczko - Escada, Pacific Paradise EDT - pozostało 20 ze 100 ml, tester bez korka (lekko obtarta farbka z atomizerka od używania zastępczego korka) - Masaki/Masaki EDP - pozostało 25 z 40 ml, pudełeczko - Ch. Dior Dune EDT - pozostało 20 ze 100 ml - tester z oryginalnym korkiem w białej tekturce - S. Dali, Laguna EDT - pozostało 12 z 30 ml, kartonik Jesli coś Cię zainteresuje, mogę tu wkleić fotki tych flakoników ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Z wishlisty mám jedynie torebke czerwona kupiona w zeszlym roku w Clarks'ie(noszona môže dwa razy wiec w stanie idealnym).ponadto mám telefón wysuwny Nokia E65,Nie jestem jednak pewna čo do polskiego menu ale nie sadze aby zainstalownie pl menu bylo problemem
![]() ![]()
![]() |
#19 | ||||
Zakorzenienie
|
Pamiętam.... u Ciebie podobała mi się czarna torba, tylko, ze już jedną XL mam i właściwie to szukam teraz mniejszej i lżejszej, taką na wiosnę
![]() Ale jakbyś mimo wszystko mogła podać wymiary torby ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:26 ---------- nie znalazłam nic dla siebie Cytat:
---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Szkoda:-(niestety nič innego z wisza twojego nie mam.pozdrawiam i udanych polowan zycze
![]()
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
![]() ![]()
![]() Edytowane przez Agnieszka32 Czas edycji: 2010-03-27 o 23:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Może za któryś z zapachów chciałabyś: ?
-MyQueen Last Mist 50 ml-minimalny ubytek Alexander MqQueen - Black Kenneth Cole -50 ml-ubytek minimalny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
1. SHISEIDO ZEN 50ml, bez 2-3 psików
coś u mnie ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
1. BabyLiss PRO RELAX maska do włosów z Karite 2. CATTIER Szampon z ekstraktem z bambusa do włosów suchych NATURALNY 250ml
http://www.afp-bio.com/?cmd=4&id=2050 3. KERASTASE OLEO-RELAX , odlewka 200 -250ml 4. KERASTASE NUTRITIVE NACRE NUTRI - SCULPT wosk modelująco - nabłyszczający 50ml,zost.ok. 30ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ietlajacy.html 5. ALFAPARF SEMI DI LINO DIAMANTE Revitalizing Lotion Amla Labour, olejek do włosów Bielenda - zabieg wyszczuplający dr Beta żel na żylaki i monitor? ![]() mam poza wątkiem tel. SE K 660
![]() |
#26 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie znalazłam nic dla siebie |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
najbrdziej to bym chciała Fragile edp w wersji ze złotym pyłem
![]() ![]() ![]() O.k - to czekam na decyzję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
vil, jeszcze trzymasz beyu, chytrusie Ty :P
moze znajdziesz cos za ta szmineczke i Zenka?
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
lalique Cie nie skusze? mam dwie flaszeczki
![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:28.