|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
myCh - albo mi się wydaje, albo dawno już Cię tu nie widziałam?! ;o
Tylko Ewa mogła być pewna, że Adam nie ma innej. { widziałam gdzieś i tak mi sie spodobało } Jego spojrzenie zastępowały jej milion innych.
|
|
#3512 |
|
Rozeznanie
|
OOOooo! to cieszę się
pozdrawiam*** "-Co robisz? -Maluję. -A co malujesz? -Twój strach, że kiedyś odejdę. -Ale przecież ta kartka jest pusta. -Widocznie wcale się tego nie boisz" W nocy wkradnę się do sklepu z farbami, by nad ranem namalować Ci tęczę za oknem. <3 Przewiązała włosy czerwoną kokardą, by pasowała do zaczerwienionych od łez oczu. obiecał, że przeprowadzi mnie przez ten cały burdel, potocznie zwany życiem. przysięgał, że przejdziemy przez to wszystko razem. zarzekał się, że będzie ze mną już do końca. nazajutrz, nie było po nim śladu. 'W całym niebie rewolucja w całym niebie pożar wielki. Czerwone anioły na czerwone sukienki.' sam sobie narysuj świat, coś nie podoba ci się, to sobie zdrap ! ' czasami leżę w trawie i wcale mnie nie widać i świat jest taki ładny ! , a potem ktoś przychodzi i pyta : jak się dziś czujesz ? .. i okazuje się , że okropnie.' 'wzięłam kubek, zielonej herbaty do ręki, usiadłam po turecku, na dywanie i postanowiłam sobie, że pora zapomnieć.'
|
|
#3513 |
|
Raczkowanie
|
Ej, wiecie że on... no leci na nią!!
Zakochałam się, w oddechu uśmiechu w ciepłych ustach. W pełnym ciepła oddechu... i oczach błękitnych jak ocean!! Jeśli nie skorzystasz z kolejnej szansy, która Ci daje, to naprawde KONIEC!!A zreszta juz tyle razy to powtarzałam.. to już KONIEC. Spadaj!! Marze o Tobie nocą i w dzień. Jak zapomnieć, że nie ma Cię!!
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
nie krępuj się, rób mi burdel w głowie dalej. po cholerę się przejmować, nie?
Pielęgnowanie idiotycznej, beznadziejnej, chorej nadziei. Udawaj, że mnie kochasz, nie rozczarowujmy świata.
|
#3515 |
|
Zadomowienie
|
CaMa
Twoja decyzja wpływa na moje życie. no tak, brakuje Ci odwagi by powtórzyć mi to na żywo. i wiedz, że Cię kocham. zawsze i wszędzie.
|
|
#3516 |
|
Konto usunięte
|
`chciałeś patrzeć, chciałeś rozmawiać. obiecanki-cacanki i cuda-wianki. przestałam czuć, mieć nadzieję, ścielić łóżko i sprzątać na biurku. przestałam robić, oglądać, pozować, myśleć. cześć, jestem swoim własnym cieniem. straciłam swoje przyzwyczajenia z poprzedniego miesiąca. zerwałam z nałogami. byłeś jednym z nich.`
To jedna z tych chwil. Godzin. Gdy płaczesz. I tak pragniesz wsłuchać się w czyiś oddech.. |
|
|
|
#3517 |
|
Rozeznanie
|
Extremalna, Magari91
![]() 'Podziwiała go i była strasznie o niego zazdrosna. Chciała go mieć tylko dla siebie. Chciała, żeby żadna kobieta nie poznała go bliżej i nie dowiedziała się, jaki jest. Czuła, że każda, która go pozna, także zachce mieć go tylko dla siebie.'
'Was it something I did? Was it something You said?' To było coś, co ja zrobiłam? To było coś, co Ty powiedziałeś? 'All off our memories, so close to me, just fade away All this time you were pretending So much for my happy ending' wszystkie nasze wspomnienia, tak mi bliskie, po prostu wygasły przez ten czas, kiedy udawałeś tak bardzo dla mojego szczęśliwego zakończenia.
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
cichy dźwięk rozsypywanych myśli.
psychodeliczny kur.wizm wnętrza. pijana makarena. zadedykuj mi siebie. sny mają własny rytm. wychowana na błędach. smaku mego nie znasz.
|
|
#3519 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedz, że należę do Ciebie cała. Moje włosy, oczy, ręce, piegi i serce.
Kocham, gdy się uśmiechasz Zawsze wiedząc, że ten uśmiech jest tylko dla mnie najbardziej kocham Cię o czwartej w nocy kiedy ja nie śpię a Ty nie zasypiasz Zapach nie pozwalający myśleć o niczym innym, Niż.. O niej.. Była wszystkim co miał, Wszystkim czego mógł pragnąć, Zawsze przy nim.. Zawsze za nim.. Zawsze z nim.. spójrz na nią - ma twarz dziecka lecz namiętnością mogłaby obdarować cały świat. ona to namiętność. Mogę Cię rozkochać i będę Cię mieć. Nie wiedziałeś, że w moim słowniku nie istnieje słowo 'niemoc'? jestem spokojna, bardzo spokojna, jakbym była pewna w stu procentach, że warto.
|
|
#3520 |
|
dream big
|
*Kiedy szarość zamienia się w róż A wyobrażenie w myślenie Kiedy wyglądają motylki w brzuchu Jak aureole z powietrza i ognia Zaczyna się miłość. *Dam Ci siebie i sekundę więcej życia. *Miłość, którą Ci dałam jest tętnem mojego serca. *Śpię zbudzona w słodkim bezruchu. *Moje oczy są tak pełne Ciebie, że w moim ciele miłość nie pozostawiła nawet kącika.
|
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
W końcu przestała płakać . Usiadła na schodach i czekała. Czuła , że lodowacieje i staje się coraz bardziej pusta wewnątrz .
|
#3522 |
|
Rozeznanie
|
-było coś ciekawego na lekcjach?
-taa... jedno sudoku mi nie wyszło [ uwielbiam moją przyjaciółkę <3 ] - Czemu cię dzisiaj w szkole nie było? - Przypadek losowy... - Tzn.? - Wylosowałam, że dzisiaj nie idę [ uspokój te swoje bezsensowne marzenia i żyj tak jak przedtem. Pachniał dobrymi papierosami, zupełnie jak dorosły mężczyzna. Betonowa dżungla, w której rodzą się marzenia. Zmiażdżę Cię, jak małego robaczka.. i nie mów, że na zawsze, bo jutro może być inaczej
|
#3523 |
|
Wtajemniczenie
|
dreams_x33, Love_HateYOU, kamisha, dresowa - <3. moje kochane promyczki ;**
wiecie, że was uwielbiam. dziękuję wam. ;** Leżę pod kołami twego gniewu, przejedź mnie jeszcze raz, nie zginę, choćbyś nie miał dla mnie krzty litości. Tak daleko nam do siebie, dzieli nas aż jeden oddech. Pożyczyłam trochę ciepła, chcę mieć coś co mnie ogrzeje, niekoniecznie chodzi o Ciebie, wystarczy, że będę mogła zdjąć sweter.
|
#3524 |
|
Rozeznanie
|
Miło, że zauważyłaś, że mnie nie ma. ;** wróciłam. xD przepraszam miałam dużo nauki i wgl... without_demur _____________________ - Możesz mieć każdą... - wiem, ale Ja chce Ciebie. ![]() Nie obiecuj mi wyprawy dookoła świata, ani tego, że dasz mi gwiazdkę z nieba...po prostu obiecaj mi, że nigdy mnie nie zostawisz, że zawsze będziesz mnie Kochał. ' Zapachem przypominasz dzień miłości początek...Zapachem tylko teraz przypominasz tę wiosnę... ' ( z piosenki.) Człowiek najwięcej grzeszy językiem. - Stań z boku. - Sama jesteś zbokiem.! ;DD ' Kochając Cię - nie umie żyć , Kochając mnie - ranisz Ją. ' ( z piosenki.) Za każde słowo, za każdy szept, spojrzenie w oczy, za wszystkie czułe gesty - Kocham Cię. ![]()
Edytowane przez myszka23101 Czas edycji: 2010-03-27 o 20:11 |
|
|
|
#3525 |
|
Raczkowanie
|
Love_HateYOU - możesz używać troszkę większej czcionki ? Bo taką małą trudno się czyta.
![]() __________ Mijamy się , niezależnie czy tego chcesz czy nie. Znali się z sobą niedługo, lecz wiele. Coraz bardziej uświadamiam sobie, że chcę do Ciebie. I nie ma cię i nie wiem już gdzie jesteś. czuję się ku.rwa całkiem żałośnie, gdy myślę o tobie, i błądzę. |
|
|
|
#3526 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyna z ambicjami - boska? ojeej dziękuję
kradnij kradnij, to miłe, że uważasz że jest co. ![]() *
częstuję Cię faworkami, tylko dlatego, że najzwyczajniej w świecie Cię faworyzuję. a Ty się tak uroczo nimi zajadasz, bo odwzajemniasz to uczucie. ![]() próbuję wszystkiego po trochu. może znajdę coś równie absorbującego jak Twoja osoba. w Twoim słowniku nie ma już "My". jakby kartka z tym wyrazem po prostu została pogryziona przez psa. dajesz mi więcej niż kiedykolwiek byłabym skłonna oczekiwać <3. wystarczy pozwolić przeznaczeniu układać życie za nas. - nie uwierzysz jak Ci opowiem! wstałam rano i wpadłam na genialny pomysł. wykąpałam się, a pomiędzy malowaniem jednego i drugiego oka wymyśliłam, w jaki sposób to zrobię. wtedy zadzwoniłeś Ty, troszkę mnie wybiłeś z rytmu, ale jednak nieświadomie pomogłeś mi ustalić, kiedy to się stanie. susząc włosy śpiewałam do szczotki, bo cieszyłam się, że to była właśnie Moja i tylko Moja idea. potem Mama zawołała mnie na obiad, miałam cholerny apetyt, nie tylko dlatego, że zrobiła spaghetti, ale również.. - przestań! powiedz mi wreszcie co zamierzasz zrobić? - chciałam Ci powiedzieć, że bardzo Cię kocham. tracisz kolejkę! nie martw się, wypiję za Ciebie. ;P *
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-03-27 o 19:53 |
|
|
|
#3527 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
piękne, kradnę cię na zawsze <33 . Dziewczynki sorkiże tu to piszę ale był tu ostatnio taki opis : Zabiję cię , zniszczę . Utopię , uduszę ... potem coś tu było i wyrwę serce przez gardło . Chwila on nie ma serca .... szukam go bardzo pilnie, jeśłi znacie go , widziałyscie, pamietacie bądź przeczyta to autorka to proszę o wstawienie go jeszczer az . Z góry dzięki ; ] ' Hej chłopaku.Mam propozycję.
Ty pokochasz mnie a ja ciebie. Chcesz ? -Pobawimy się w chowanego ? -A co chcesz schować miłość ? -Już to zrobiłam, idź szukaj <3 . No wiesz, to trudne..Tak bardzo trudne ze aż niewykonalne ... Trudno jest powiedzieć KOCHAM CIĘ ? -Kłamca, zdrajca , ch_j i oszust. -Kłamca, zdrajca, ch_j i oszust ? -Kłamca, zdrajca, ch_j i oszut . Młoda , młoda nie oszukuj się.. Kochasz go . Kochanie nie wiesz nawet kiedy śkończyć. Kiedy powiedzieć dość . Kiedy kłótnie skończyć czas. Więc spakuj swoje walizki i odejdź z mojego serca . -Nie rozumiem, jaki masz w tym biznes? Po co udajesz że mnie kochasz ? Powiedz mi teraz, po co to robisz? Co ci to da ? Prosze powiedz, nie milcz chociaż w tym. Nie zachowuj sie jak dziecko ... -Cześć ! przepraszam że zaśmiecam, brak weny
|
|
#3528 |
|
Zadomowienie
|
MrsUnfaboulus - no właśnie.
![]() _changime - Cudeńko .RozowaSkeyterka - no nareszcie. ! <333. CaMa - oczywiście że tak!.;-**. Keeendy - talenciuch kochanyy. Guziki xD - okradłam . Ale nie dzwoń na policję , nie chcę do więzienia .Drift - Wiem i również u w i e l b i a m .! ;-**. Nienaruszona - Miło mi miśku . Robię to samo z Twoimi. ______________ W szkole nie nauczyli jak być grzecznym ?. ![]() Ogarniam . Tłumię w sobie strach . I już nie wiem sama co czuję . . Za bardzo mnie zraniłeś , za mocno skrzywdziłeś .. I powiedziałeś jej wszystko o Mnie , i śmieliście się ze mnie razem . Bo co ? Bo fajniej było we dwójkę ? .. Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-03-27 o 20:01 |
|
|
|
#3529 |
|
Zadomowienie
|
' i umieram w sobie po raz kolejny.
'Na progu dnia zatrzymam czas. 'nadzieja jest pierwszym krokiem do rozczarowania. 'sama sobie tworze piekło. 'czas kradnie życie. 'to plamy na psychice. 'i nadeszły te dni grozy. 'wzieła świeczkę i ją zapaliła. modliła się o to, aby kiedykolwiek ktoś podszedł bezinteresownie i powiedział że chcę pomóc, o to by nie okazało się że po raz kolejny był to durny zakład. 'Ona nie dorosła, bo dalej marzyła o takiej miłości jak w filmie. 'próbóje wierzyć. 'uwielbiam gdy mam słuchawki w uszach, i słucham piosenki którą puszczałeś kiedy stałam koło Ciebie.
|
#3530 |
|
Zadomowienie
|
horny - motywujesz słońce.
_________________ Uformuję sobię drugą twarz.. Taką od święta, na specjalne okazje. Składam w dłoniach gwiezdny pył.. Łzy napływały jej do oczu, gdy patrzyła na otaczający świat.. Gubiła się między słowami i myślami, mieszała w wielkim kotle pojedyńczych słów, liter, zdań złożonych.. I widziała tylko wielki bałagan. Nie potrafiła skleić dobrego zdania, tylko jakiś bełkot, który wydobywał się z zakamarków umysłu. Mogła gadać bez sensu godzinami i milczeć, mądrze milczeć patrząc w sufit. Cudownym uczuciem było dla niej to, jak zabierał jej słowa, które chciała powiedzieć.. Jak mówił to, o czym myślała i robił to, co robiła ona. To takie nierealne, ale nierealność jest taka piękna.. Wszystko co nierealne i teoretycznie niemożliwe jest piękne w swych niemożliwościach. Piękne było to, że znając się tak mało, tak dobrze się znali. Paradoks? Znając się tak mało, tak wiele o sobie wiedzieli.. Zapamiętywała każdą najmniejszą chwilę.. Chowała gdzieś głęboko między szczelinami umysłu. Tak na zapas, na czarną godzinę.. ...
|
|
#3531 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aaa. dzięki! ; * ________________ Nie było dla nas godziny ni chwili, w której by serce do serca gadało. Jeśliśmy kiedyś ze sobą mówili- tak obojętnie, i zimno, i mało..
|
|
|
#3532 |
|
BAN stały
|
Love_HateYOU beautiful_lie a dziękuje wam bardzo ![]() keeendy idealnie idealne cuda tworzy Pani ![]() . czasem chciałabym zachorować na ajcchajmera . nie posiadać żadnych wspomnień . nie pamiętać żadnych ludzi i żyć tylko i wyłącznie teraźniejszością . od dziś jesteś dal mnie jak powietrze . ale nie te bez którego nie da się żyć . jesteś jak te niewidzialne powietrze . dla mnie już nie istniejesz . i znowu zaczynam wierzyć w to . że jednak mi jesteś pisany . gdy za każdym razem wychodząc z domu natykam się na Ciebie . uwielbiam tą twoją minę zdziwnienia . gdy idziesz z kumplem i próbujesz obojętnie koło mnie przejść, a ja celowo usmiecham się do niego i mówie mu przelotne 'cześć' . po prostu uwielbiam ją . znowu położyła się z płaczem i głowom wypełnionymi wspomnieniami . a przecież miała zapomnieć . za każdym razem kiedy Cię widzę czuję jak moje serce wyskakuje z klatki piersiowej wprost do Twoich ramion . szkoda tylko . że ty nigdy tego nie zauważasz i mijasz mnie obojętnie . Edytowane przez IIHHAATT Czas edycji: 2010-03-27 o 20:21 |
|
|
|
#3533 |
|
Raczkowanie
|
Wypijmy za niespełnione miłości, za kłamstwa,
za popełnione błędy. Coś czuję, że nieźle się upiję. Nie umiem udawać szczęśliwej. Zresztą, po co? Jak się urodziłam pierwsze co zrobiłam to płakałam. Nasza PEŁNA WERSJA miłości. Serce na kacu.
|
#3534 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zabije, zniszcze utopie, udusze, powiesze, wydłubie oczy, powyrywam włosy, poodcinam palce, i wyciągne mu serce przez gardło UPS! On nie ma serca napisala to patrysiowa_ Pozdrawiamm! ![]() _________________________ _______ Don't you know you're the one I need?/ Czy nie wiesz, że jesteś tym, którego potrzebuję?
|
|
|
#3535 |
|
Raczkowanie
|
Bemben pralki wyrabiał normę 1000 obrotów na minutę,
ona zaś biła rekordy w bezsensownym wpatrywaniu się w owe urządzenie i nucenia pod nosem 'nie kłam że kochasz mnie....' Nie zauważyła co się dzieje . poddała się bez walki . żałosne stworzenie ! Telewizja. Kołdra i poduszka. Zasłonięte rolety. Na blacie stołu zapas gorącej herbaty. A podobno życie jest piękne.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
#3536 |
|
Zadomowienie
|
Przekonanie o braku własnej wartości wznosi mury nie do przebycia. Im bliżej do mnie podejdziesz, w tym bardziej nieprzewidziany sposób, być może, zareaguję. Zobacz, wygląda na to, że walczę z tym, czego najmocniej pragnę.
|
|
#3537 |
|
Zadomowienie
|
_changime - bardzo mnie tym zaskoczyłaś
dziękuję ![]() Love_HateYOU - gdybym siebie wpisała, to by nie było już "najlepsze" miło, że jestem wg Ciebie "THE BEST" Skarbie ![]() poprostuAsiss - pewnie, że zasługujesz ![]() myszka23101, RozowaSkeyterka - w końcu wróciłyście <3 CookieCrisp, Ejvon, Extremalna, hoe, horny, illuminatioon, Kaaate90, limitowanaa, Maniuuur, 3martyna3, Niereformowana, remembrance - okradłam ![]() _________________________
'Nie licz na litość, buduj lepszą przyszłość. Daj bliskim pewność. Miłość daje radość, wiem, choć lojalność często ze zdradą idą w parze. Dlaczego? Nie zrozumiem, ale tak już jest.' Żałuję straconych dni z Twego powodu. Bałam Ci się zaufać, a Ty i tak byłaś przy mnie.
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-03-27 o 20:49 |
|
|
|
#3538 |
|
Rozeznanie
|
Zastanawiałeś się kiedyś, czy można namalować zapach?
Czy jeśli ci powiem, że idąc cały czas za słońcem, nigdy nie zobaczysz jak się chowa za horyzontem, nagle magia zachodów słońca straci dla ciebie magię? Znów chce poczuć jak lodowaty wiatr, zmienia sie w ciepłe powietrze za sprawa twojego oddechu. A Ty, jesteś w stanie znieść w ustach smak wczorajszej nocy? Pokaż mi swój świat, a ja dam Ci kawałek mojego. spacer po ścieżkach wspomnień z tobą.
|
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
|
Szybko teraz marzła , chociaż był czerwiec i na dworze panowało lato. beautiful_lie- okradłam ;* Jesteś genialna Guziki xD - cudowna;* marikab - niezastąpiona
|
#3540 |
|
Raczkowanie
|
Dziś jestem chora i skacowana , a niech tylko mnie ktoś wkurzy to wybuchnę , no i w dodatku nie mam na nic siły , nawet na jeden uśmiech . Kiedy wracam do tamtych miejsc , gdzie czas spędzaliśmy razem i wiatr rozwiewa kosmyki moich włosów brakuje mi Twojego dotyku i pewności że jesteś blisko . I wciąż czekam, choć sama nie wiem po co, wciąż pragnę spojrzeć na Ciebie tak jak dawniej. .. i nadchodzi ten jeden jedyny letni wieczór w roku , gdy chwytasz mnie za dłoń i pozwalasz zwyczajnie funkcjonować . Nie zaczynamy od nowa , bo dawno wszystko skończone ale mnie całujesz .. nie mamy szans i choć wiem , że kolejny raz karmisz mnie złudzeniami na najbliższy czas nocami zaczynam płakać . Bo przecież niebawem skończy się upalne lato , a ja w znowu w sercu mam nadzieję , której ty nigdy nie miałeś ..
a nie sztuczne jak tombak i ściemniać , że się udało . Edytowane przez inquiring Czas edycji: 2010-03-27 o 21:06 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.