|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
posprzatalam u mnie na gorze, jeszcze mamie pomoge w przyszlym tygodniu w porzadkach
![]() Cytat:
|
|
#2132 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Cytat:
teraz jak siedzę w pracy od 8 do 20, zwłaszcza w tygodniu kiedy niewiele ludzi (chyba) na all siedzi to potrafię naprawdę fajowe ciuszki za bezcen wylicytować... Często jest tak, że jest tylko moja oferta... Np. Ostatnio zakupiłam mojemu synowi jeansy cherokee za 4 zł z groszami ![]() W stanie idealnym ![]() Tak ogladam foteliki na all i zastanawia mnie czy taki fotelik za tak niską cenę moze być dobry?? http://www.allegro.pl/item976380605_...najtaniej.html |
|
|
|
|
#2133 |
|
Rozeznanie
|
Chyba jednak bolalo od zeba, dzis o nebo lepiej, nawet w miarę w szkole posiedzala, tylko strasznie boli mnie głowa no i to ucho jeszcze troszke ale to pikus w porownaniu z tym co było, pójde w pon kontrolnie do laryngologa ale odpukac usuniecie zeba pomoglo
wstawiam wam moja myszke na spacerku na pierwszej fotce myszka jak zwykle wyrywa sie do kiciusia tak to moje szkrabostwo lubi zwierzaki, jak widzi kota albo psa zaraz krzyczy te swoje eeee
|
|
|
|
#2134 | |||||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
bylismy w hurtowni, kojca nie kupilismy bo nie bylo fajnego a TZ z tesciowa twierdza, ze swietny byl w innej hurtowni wiec pojade w poniedzialek zobaczyc
no i TZ napalil sie na fotelik bo ten co mamy uzywany mu nie pasuje, no i pan go przekonywal do Concorda tego kubelkowego, bo niby kubelek bezpieczniejszy niz te jezdzace i atesty i w ogole oh ah - no wszystko pieknie tylko, ze to wydatek 700zl ![]() rozgladalam sie za spacerowkami ale powiem Wam, ze w sklepach sredni wybor, wiekszy jest na allegro Cytat:
Cytat:
trzymam oczywiscie ![]() sio goraczko!!!!! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jak dla mnie stylistka, ktora robi krotkie pazurki i frencha na pol plytki paznokcia to ze stylistka ma nie wiele wspolnego
|
|
|
#2135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mala przeurocza
|
|
#2137 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a żeby było jasno chodziłam do drogich salonów, gdzie oczekuje się wysokiej jakości obsługi i jak stylistka zrobiła mi długie to były bardzo ładne tylko mi przeszkadzały, a jak krótkie to było za grubo wszystkiego, french nie był prosty i na pół palca, ale dla mnie i tak za gruby, bo oczekiwałam tylko cieniutkiego paseczka i optycznego wydłuzenia płytki - moze mam za duze wymagania, a moze po prostu trudno znaleźć kogoś fajnego, jak w każdym zawodzie z resztą... ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
|
|
|
#2138 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny. Nawet Was dziś nie poczytam. Wpadam tylko powiedziec, że żyję.
Niestety u nas jest nie za wesoło. Kilka dni temu Alan miał ostre wymioty i biegunkę, już mieliśmy skierowanie d oszpitala ale po kilku dniach podawania końskich dawek leków sytuacja została opanowana. W tym tygodniu byliśmy na kardiologii na kontroli no i też nie jest dobrze, zwiększone dawki leków bo ataki wcale nie ustepują. A teraz jeszcze chorujemy, najpierw mąż, dziś ja i Alan. Gorączka itd. Masakra. Poza tym z Małżem znowu jest do bani:-( To chyba jakis życiowy zakręt, bo ja mam poprostu ochote wyskoczyć z okna. Z dobrych wieści to Mały pięknie siada i raczkuje już żadna szuflada ani półka nie są mu straszne. A co najgorsze wkłada palce do kontaktów.Aha zapomniałam: ŚLICZNY wstęp. No i bardzo dziękuję że o mnie pamiętałyście i nawet zostałam w nim wspomniana ![]() A teraz uciekam bo Alan bardzo marudzi, leje mu się z noska i to chyba go łaskocze bo cały czas trze rączką o nosek. Jest bardzo rozdrażniony i marudny, a ja przez to chorobowe osłabienie nie mam siły i z tej niemocy wszystko robie ze łzami w oczach bo najchętniej położyłabym się do łóżka. Niestety nie ma komu zająć się Małym, bo na męża już liczyć nie mogę. Uciekam. Trzymajcie kciuki żeby moje dziecko szybko wyzdrowiało. |
|
|
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dzisiaj pustki
![]() Melduje sie, ze zyje Dzisiaj zmiana czasu - nie zapomnijcie ![]() Ide jeszcze zmyc kilka talerzy, wykapac sie i spac. Kubus dzisiaj nie był na dworze bo strasznie wiało Myslałam,ze ustanie ale gdzie tam ![]() Mam nadzieje, ze jutro poprawi sie pogoda. Kuba sie juz robi taki fajny, raczkuje jak błyskawica i czasami nie moge go dogonic kolanka ma całe czerwone od tego raczkowania. Uwielbia jak sie go straszy i goni, ucieka ile sił w nogach ![]() Dzisiaj bawiłam sie z nim na dywanie i udawałam, ze spie. Zaczał sie skradac, złapał mnie za ręke a ja nic - dalej spie czuje, ze zaczyna blizej podchodzic i głaszcze mnie po buzi a gdy ja dalej nic to on łapie z całej siły za włosy no jest przekochany Rozgadał sie na dobre, raczkuje i gada sam do siebie. Juz pewniej stoi przy meblach i potrafi ostroznie usiasc na pupke tak zeby sie nie przewrocic. Zaczyna jesc wieksze kawałki i koniecznie musi cos podjesc z mojego talerza. Dzisiaj probował odrobinke swojskiej kiełbaski (rodzice robili) i bardzo mu smakowała. No to pochwaliłam synka i spadam ![]() p4w avatarka masz ślicznego Miramej, bardzo sie ciesze, ze wyniki w porzadku ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Agga - zaglądaj do nas częściej. Bardzo mi przykro, ze macie takie problemy Oby wszystko sie ułozyło Oczywiscie mocno trzymam kciuki za Alanka Żeby jak najszybciej wrocił do zdrowia
|
|
#2140 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Myślisz że to od ząbków tak? Cytat:
dla Przemusia za postępy.Cytat:
Pewna jesteś,że od ząbków ta gorączka? Cytat:
Tak się cieszę |
|||||||
|
|
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
przymierzaliśmy Tomusiowi czapeczki z lata ubiegłego roku i tak śmiesznie wyglądał, ze mu fotkę trzasnęłam ![]() ale nadal nie mogę uwierzyć, ze był taki malutki ...
|
|
#2142 | |||
|
Zakorzenienie
|
żeby żadna choroba nie ważyła się już Amelki tknąć Cytat:
Jaki słodki Tomaszek w avatarku ![]() Cytat:
, tak to zazwyczaj jest, że jak się wali to na całego ![]() Zdrówka dla Alanka i dla Ciebie Cytat:
---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------
|
|
|
#2143 | |||||
|
Zakorzenienie
|
"segment" z woskiem pszczelim, jakies 4zł w sklepie Społem
Cytat:
Cytat:
stylista to mi tylko z ciuchami sie kojarzy, kreowaniem wizerunku itp Cytat:
![]() szkoda ze mąż nie pomaga choc troszke i ze nie masz w nim wsparcia Zaglądaj czesciej, wpadaj choc na slowko, obiecujesz? ![]() Cytat:
Kubus niezle ma osiągi.Wątkowy mistrz ![]() No i słodko sie bawicie zdecydowanie bo to nie czerwone od zapalenia, tylko takie podraznione od tarcia i grzebania w małżowinie Pislam kilka dni temu ze w artykule dzieciecej gazety nt zabkowania bylo o czestym łapaniu sie za ucho-ze niby bol tak promieniuje. Młoda ma nawet 2strupki w ślimaku ![]() Cytat:
swietny avek i cos mi umknelo zapomnialam
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|||||
|
|
|
#2144 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
wspolczuje ![]() Cytat:
zajmuje sie ich stylizacja ![]() nie lubie okreslen np "tipserka", bardzo nie lubie no a manikiurzystka kojarzy mi sie z manicurem tylko
|
|
|
#2145 |
|
Zakorzenienie
|
katarzynko, tak się mówi "stylista paznokci" stylista fryzur", bo tipsiara to obraźliwe i fryzjer chyba już też
![]() poza tym stylista to takie szersze pojęcie, że niby współkreuje cały wizerunek, a nie tylko strzyże czy robi paznokcie...
|
|
#2146 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
p4w ale av
ale Tomaszek to chyba skora zdjeta z taty co? ![]() Wojtusiu dostalam fotki paznokci - mam byc szczera?
|
|
#2147 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zakupki fajne Cytat:
Cytat:
) Coneco Traffica.Na 4 dziecięce sklepy w moim miasteczku,tylko w jednym babka zgodziła się sprowadzić mi tego Traffica Cytat:
aby na całej linii wszystko się wyprostowało dla Alanka,że mimo ciągłych dolegliwości tak pięknie się rozwija.Cytat:
![]() Megi mam nadzieję,że choróbska będą Was omijać szerokim łukiem p4w Tomuś w avatarku słodziutki Cześć wieczornie!!! U nas dzień minął jako tako Na obiad przyjechała kuzynka z chłopakiem,posiedzieli u nas do wieczora,nawet spacer z nami odzczynili .Kąpiel,cycuś ,spanie wszystko było na szybko,bo Bartoszek strasznie śpiacy już byłSweet Twój kurczak w pierzynce robił furrorę musiałam podzielić się przepisem.Samej mi bardzo smakowało No więc wesele 12 czerwca,czy pojedziemy ![]() Idę sie kąpać i zmykam do spania. Spokojnej nocki,bo krótsza będzie na pewno Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2010-03-27 o 22:05 |
|||||
|
|
|
#2148 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
sylka a nie moglas na all kupic?
kurcze a mi sie zaden nie podoba ![]() to zn podoba mi sie smarti ale ma same zle opinie ![]() nawet moze byc lira 4 ale ma brzydkie kolory z kolei ehh sama nie wiem te inne wszystkie to takie na jedno kopyto troche
|
|
#2149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie tipserka nie jest obrazliwa, to społeczenstwo nabiera dziwnych uprzedzen i dorabia ideologie niby, niby nic ale to moje zdanie i nie mam na mysli ze to zadna robota, tylko ze same wystylizowanie paznokci ma sie nijak do reszty wizerunku, ale...jest dopelnieniem ![]() Przypomnialo mi sie...Miarmejku, nie zierzylam malej bo nie mam metra krawieckiego ![]() Wrzucilam kilka fotek małej i bestii w roli głownej zapraszam do albumu
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#2150 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2151 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
a nie niczego innegoco do tipserki....moze nie tyle obrazliwe co glupie po pierwsze takie slowo w ogole nie istnieje, po drugie my nie zakladamy tylko tipsow, przedluzamy paznokcie rowniez na formie, zelujemy badz akrylujemy naturalne, robimy manicure i pedicure....wiec tipserka jest zbyt waskim okresleniem
|
|
|
#2152 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja też długo nie mogłam sie zdecydować,ale ten typ zdecydowanie najbardziej wpadł mi w oko.Pisało jeszcze,że ma Laur Konsumenta 2008 ![]() Cytat:
![]() Obejrzę jak sobie popluskam
|
||
|
|
|
#2153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajne to Twoje stadko ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Położę się już, bo się nie wyśpię przez tę zmianę czasu ![]() Dobrej nocy
|
|
|
#2154 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
p4w widze, ze Twoj malz sie madrzy na af chyba co?
|
|
#2155 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrowka dla Ciebie i Alanka No i dla synusia za postępy ![]() Cytat:
Zuzia tak samo Staje już przy wszystkim i chodzi i zawsze ładnie i ostrożnie siada na pupkę ![]() No i wybił nam się 3 ząbek Już wiem dlaczego mała ostantio popłakiwała. jeszcze parę dni i kolejna górna jedynka wybije się Zuzia była dziś bardzo grzeczna. Ja praktycznie cały dzień sprzątałam gotowałam a ona sama bawiła się, chodziła za mną, patrzyła co robię, wchodziła mi na odkurzacz, na plecy Nie wkładałam jej dziś w ogóle do kojca, tylko rano na moment żeby zjeść śniadanie. Uchodziła się przez cały dzień, ciągle w ruchu. Skąd te nasze dzieciaczki biorą tyle siły? Dorosły szybciej by padł ![]() Wieczorem przed kąpielą poszalałam z nią trochę, a ona aż piszczała z radości Nawet jak się złości to jest taka słodka, że tylko ją schrupać No i rozpisałam się
Edytowane przez gorgulek Czas edycji: 2010-03-27 o 22:49 |
||
|
|
|
#2156 |
|
Zakorzenienie
|
ach, zeby rosna jak grzyby po deszczu, ale nie u wszystkich he he he
Gorgulku ja tez sie zastanawiam skad siły taki maly organizm, a przeciez to dla malych dzieci spory wysilek "maszerwac" w tą i nazad Pochwale sie nieskromnie ze sporo dzis zrobilam.Teraz wyszorowalam sobie kabine od prysznica, bo dluga jak łazienka szeroka i pięknie osad z wody sie na niej odklada.Teraz jest błysk, lśni no i posciele pozmienialam mmmm az przy kompie czuje jak zapach mnie wola do lozka, wiec pędze do juterka, a od rana tez juz poplanowalam sobie prace.
|
|
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet, zycze zdrowka dla Maluszka i mam nadzieje, ze tej nocy nie bedzie juz goraczkowal
![]() Miramejku, ogromnie sie ciesze z dobrego wyniku
|
#2158 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolko...wnoszę prośbę(tylko do kogo?) o lepszy nastroj dla ciebie
![]() Miramejku-odnosnie galerii zacytuje i tu, ze serwujemy niezmiennie zupe zakrętkowo-butelkową Ostatnimi czasy to najlpesze zabawki/pochłaniacze mojej córki, tuż obok sznurowadeł,butelki po coli,pędzla do białka itp
|
|
|
#2159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marica, ciesze sie, ze juz nie boli. p4w av sliczniasty ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Katarzynko . Co pewnie potrwa wieki... ![]() I tym optymistycznym akcentem... Do jutra
|
|
#2160 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale Ty mnie znasz ![]() jeszcze tydzien temu nie wiedzialam nawet co to proxy, a teraz już rad na jego temat udzielam Cytat:
![]() niech Twój nastrój wróci do normy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.

bo ten co mamy uzywany mu nie pasuje, no i pan go przekonywal do Concorda tego kubelkowego, bo niby kubelek bezpieczniejszy niz te jezdzace i atesty i w ogole oh ah - no wszystko pieknie tylko, ze to wydatek 700zl 

dla Przemusia za postępy.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)