![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Schudnę, bo chcę ! 10 i więcej kilogramów w dół ! :) cz. II
Dzień białkowy mówicie... Ja się chyba wstrzymam póki co
![]() Pogoda u mnie śliczna ![]() ![]() Aha, no i dzisiaj były pomiary cotygodniowe. Na wadze nadal nadwyżka, ale to już tylko 0,5kg w górę w porównaniu z poprzednim piątkiem, od wczoraj spadło 0,7kg. Ale za to w cm ubyło! Biodra, uda, brzuch, talia - wszędzie -0,5cm ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
super gohs, brawo
![]() ja juz chyba zyje swietami i pozwalam sobie na wiecej, tzn w sumie jest ladnie ale mam taka jakas dziwna ochote. w tej chwili mam jakies 1000 kcal zjedzone, sniadanie bulka pelnoziarnista + ser + ogorek + rzodkiewka 2 sn-deser ten budyniowy.. obiad zupa buraczki, potem dwa nalesniki jestem najedzona ale zjem kolacje jakos 19,20 najgorzej ze mam ochote na chipsy Tzta ktore bedzie jadl przy filmie ![]() aaaha.. wzielam jeszcze od niego kilka frytek wiec ponad 1000, w sumie byly z piekarnika ale jak to on nalal sporo oleju.
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ech, mam nadzieję że zbiję tą nadwyżkę do niedzieli, żeby od poniedziałku mieć czyste konto i chociaż 66 z kawałkiem zobaczyć na wadze ![]() A w ogóle to byłam biegać! ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
taki sens kobietko
![]() ![]() nieee! nie strasz mnie kobieto, ten deser ma jakies 170kcal http://www.bakoma.pl/pl/tabela/desery/satino to i tak sporo biegalas nie ma na co narzekac ![]()
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ech, narobiłaś mi smaka na frytki, na szczęście nie będę miała okazji ich zjesc przez najblizsze kilka dni, a potem moze ochota przejdzie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
nie no jesli zrobilabys sobie mala miske, mala porcje i upiekla bez oleju to by nie bylo tak zle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jeja, a my same gadamy a gdzie tamte gaduly poznikaly, Ew, cherry, tala to uspr, Sailor sie uczy, Mrs, fifcia,anuntka ta kobieta to malego pilnuje pewnie z nim sie zajada przynosciami ![]()
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nie mam ostatnio czasu siedzieć na kompie więc dopiero wieczorem zaglądam co tam u was. Ale widzę, że ładnie. To ja też się pochwalę, że dzisiaj było idealnie ![]() Uświadomiłam sobie wczoraj, że odpuściłam dietę bo żyłam już świętami. Nie wiem czemu ubzdurałam sobie, że w święta przytyję więc po nich będę się odchudzać ze zdwojoną siłą. Co za głupota! Bo ani nie muszę przytyć (to tylko 2 dni!) a do świąt zdąrzę jeszcze schudnąć do tych 66 kg. I tak też będzie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle to zrobiłam sobie wczoraj krzywdę ![]() ![]() ![]() Z jedzeniem dzisiaj w normie, dwa razy grzeszki wpadły niestety... ![]() ![]() 7:30 owsianka z jogurtem naturalnym i mrożonymi owocami leśnymi i miodem ![]() 11:00 dwie kromki żytniego z faszerowaną kaczką i ogórkiem kiszonym, spory kawałek mlecznej czekolady ![]() 14:30 pomidorowa z makaronem, kromka żytniego 260kcal 17:00 trzy kromki wasy z serkiem naturalnym i ogórkiem 130kcal 20:00 sałatka: gotowany kurczak, papryka, ananas, majonez light, po krówka ![]() Razem 1250kcal ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() ![]() Wczorajszy dzień zaliczam do bardzo udanych ![]() Czas do południa poświeciłam na nauke i sprzatanie, ćwiczenia na uda jednak zamiast biegania a po południu 45min rowerek i steper na siłowni. Dziś rano nie mogłam sie ruszac po przebudzeniu, nigdy mnie mięsnie brzucha nie bolały od rowerka. ![]() A jedzono tez skromne rano co prawda białe pieczywo z kawałkiem serka pleśniowego ale obiad to duszone warzywa, potem serek pełnoziarnisty po siłowni,nastpemnie ryz z warzwami niewielka ilość i na koniec jogurt light z odrobiną musli ![]() Dzisiaj nie wiem sama co chyba ćw domowe na brzuszki by go rozciągnąć. pogoda sie popsuła,zimno jakoś;/ Sama bym pobiegała ale sie ciągle boje psów,lata ich kilka w okolicy. Kiedyś zrobiłam talarki ziemniaków w łupinkach w piekarniku i średnio smakowały moze to wina ziemniaków.
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
zawsze kobieta ucierpi na wydurnianiu z facetem
![]() no anuntka to fakt i ja sobiechyba popuscilam bo juz swieta zaraz, a to racja swiat tylko dwa dni a do tej pory trzeba sie trzymac bo jak sie zacznie jesc bez opamietania to tak wlasnie bedzie ![]() ![]() fifcia i mnie nie zraza smak pokrzywy, nie jest najlepszy ale jakos sie przyzwyczailam i pije jednym duszkiem ![]() dzis cos ciemno, jutro deszcz bedzie. i przestawiamy dzis godziny nareszcie ![]() ![]()
![]() |
#101 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tak Cię to cieszy, że pośpimy krócej?? Bo mnie wcale ![]() ![]() W ogóle to ostatnio ciągle mi się kręci w głowie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Waga mnie nie lubi ale to nic, już się nią nie przejmuję ![]() I u mnie ponury dzień dzisiaj i jutro niestety też taki będzie ale mimo wszystko zaliczyłam już spacer. Wieczorem wskoczę na stepper choć znudził mi się ![]() Ja piję wszystkie herbaty czyli czerwoną, zieloną, białą i wszystkie uwielbiam ![]() ![]() A wczoraj jak było ciepło to i 1 l wody wypiłam a normalnie nie piję samej wody bo mi po niej zimno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co tam waga pokazuje nieładnego?? ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- No dobrze, właśnie sobie naszykowałam kolacyjkę to wrzucę jadłospis ![]() 7:30 owsianka z jogurtem, słonecznikiem i owocami leśnymi 300kcal (mówię Wam, mrożone owoce do owsianki są super! Wystarczy wrzucić je na chwilę do mikrofali i dodać do płatków, mniam!) 11:30 sałatka z kurczakiem, ananasem, papryką i majonezem light 200kcal 14:00 kawałek domowej pizzy na cienkim cieście 300kcal (pewnie miała mniej, bo naprawdę niewiele tego było, no ale już tam, nie chce mi się liczyć dokładnie ![]() 17:30 paczka mini wafli ryżowych, jabłko 250kcal 20:00 parówka, pół papryki, majonez light ![]() Razem 1280kcal, ale jeszcze chyba powinnam dodać coś za dwie kawy z mlekiem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
dobry wieczor
![]() Ja juz chyba z 5 dzien jem normalnie, doslownie nie wiem co mi sie stalo, jutro staje na wage, bo jeszcze sie okaze, ze bede musiala zaczac dukana z waga powyzej 60 kg ;p mam nadzieje, ze nie... Jeju wlasnie ogladam jakis durnowaty program na polsacie, ale pudzian smiesznie spiewa ![]() gohs, sposob a niedobre herbaty - hibuskus, cale platki. Ja sobie dosypuje, juz kilka plateczkow daje intensywny smak i czerwony kolor ![]() ![]() ![]() antunka, Lobuziaku, czyzbys stracila motywacje? ![]() fifcia, super, ladnie cwiczysz, silka, a jak to sie prezentuje na wadze? mischi, pozdro frytki ![]()
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Hibiskus faktycznie, smaczny jest ![]() ![]() No mam nadzieję, że to nic złego, bo naprawdę się niefajnie czuję od paru dni ![]() Coś mnie głodek dopadł ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Witam Was od rana
![]() ![]() ![]() Swoją drogą, to wkurza mnie to, że w dwa dni dorobiłam się 1,5kg nadwyżki a w żaden ludzki sposób nie dało rady tego zrzucić w kolejne dwa ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja wlasnie nei wiem jak to jest z ta woda, to jest strasznie denerwujace czlowiek sie stara zje, a nagle wiecej o kilka kalorii i wiecej na wadze a tyle meczenia i nie spada,, szkoda ze codziennie waga nie spada, jakie to nie sprawiedliwe ![]() Sailor ![]() ![]() ![]() anuntka malutko wody, malutko! ja czerwonej jakos tez nie moge tzn wypije ale strasznie smierdzi ![]()
![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Moja waga jakby znów wzrosła 62,5 ;( a juz 61 było Ale ta siłownia myśle ze mi duuzo da tylko nie moge sobie pozwolić by na świeta w domu sie objadać,w sumie to mam plan jak bede miała ochpote coś zjeść to pójdę umyć zęby bo smak mięty w ustach w połaczeniu z czymkolwiek do jedzenia nie daje za dobrych doznań smakowych wiec moze to jakiś sposób jest ![]() Dzisiaj niedzeilka eh, pyszny rosołek jakieś mięsko ziemniaczki.. a tu sie marzy by schudnąć;( Zaopatruje sie teraz w preparaty wspomagające odchudzanie tzn wzmacniające elestyczność skóry i walkę z cellulitem. Peeling,serum,maska wszyszcuplająca i zaden cellulit nie ma szans przetrwac;D
![]() |
#109 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do spadania wagi to jest jakaś masakra ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A taki niedzielny obiadek wcale nie musi by zły! Rosół jest ok, czasami trzeba. A z drugiego dania zjedz mięsko i zrób do tego jakąś surówkę, przecież nikt Ci chyba nie zabroni ![]() ![]() Powodzenia w walce z cellulitem! ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
Gohs a stosujesz peeling przed depilasją i po niej? peeling to najlepsza metoda na wrastające włoski sama depiluje sie od lat juz
![]() ![]()
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
Depilacja woskiem w salonie kosemtycznym nie wiele różniu sie od depilacji woskiem w domu którą sama mogłabyś wykonac ale to wiadomo iż człowiek lepiej sie czuje będąc w salonie
![]() ![]() A jeśli chodzi o depilacji,zbieram na laserowe usuwanie owłosienia IPL, miałam za ledwie 2 zabiegi na paszki po parenaście błysków laserem i zauważam efekty może nie tyle że nic nie rośnie a to iz sie przeżedziło, włoski rosną wolniej i jest ich mniej. Także polecam. Z tym ze trzeba uważać bo jest wiele firm które robią to w sposób albo nie profesjonalny albo szybki i na łapu capu co potem nie ma efektów. Szara pogodynka, spać sie chce blee nie lubie takich dni ![]()
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Uuuu, a mnie sloneczko świeci ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
Dzien dober ;p
Gooohs, nie bedzie bicia ![]() ![]() ![]() Pozniej tutaj poodpisuje, bo zostalam sama na stancji i zrobilam taki balagaaan ![]()
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja zmykam się szykować do wyjścia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Chcialam zrobic wiosenny paseczek, ale tla sa zbyt pstrokate dla kwiatuszkow ;d
Ide sie w koncu wziac za to sprzatanie ;p
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
witam
![]() jestem już! powiem Wam, że to było najlepsza wycieczka na jakiej w życiu byłam! zakochałam się w Monachium i Bawarii ![]() zwiedzanie i wrażenia wizualne niesamowite, a do tego świetna atmosfera, bawiliśmy się fantastycznie, poznałam masę ludzi, w tym płci przeciwnej ![]() ![]() ![]() aczkolwiek, nie wszystko było tak piękne, na czas wyjazdu udzieliłam sobie dyspensy ![]() ![]() wiem, ze to nic, ale odpuscialam sobie TAK BARDZO ze bylam pewna ze przytyje duuuuzo, bardzo duzo, a tu niespodzianka ![]() poza tym bylam bardzo mocno indoktrynowana przez plec przeciwna ze absolutnie nie musze sie odchudzac, bla bla bla ale ja wiem swoje ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez tala_89 Czas edycji: 2010-03-28 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja wróciłam właśnie z tej japońskiej restauracji ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez gohs Czas edycji: 2010-03-28 o 15:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z wagą to jest tak, że ona szaleje bez względu na to jak jem. Ostatnio byłam 2 dni bardzo grzeczna na diecie białkowej, staję na wadze a tam +1kg ![]() Tala super, że wycieczka się udała. Skoro tylu facetów prawiło Ci komplementy to coś w tym jest i czasem nie przesadź z odchudzaniem bo facet nie pies na kości się nie rzuca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Od razu zatrzegam, nie smieje sie z chorych dziewczyn, wrecz przeraza mnie dlaczego osoby, ktore projektuja ubrania w takich rozmiarach oraz te, ktore wpuszczaja takie osoby na wybieg nie sa karani ! Nie popieram tez propagowania akcji w stylu "modelki plus size" niestety 90 kg to juz nadwaga a ona tez wiaze ze soba negatywne konsekwencje, wiec bez popadania w skrajnosc. Najlepiej jakby modelki mialy rozmiar od 38-do gora 44. Z tymi dniami bialkowymi juz chyba tak jest, 3 dni cisza, a pozniej 1 kg w dol, glowka do gory ![]() talesik, super, ze wycieczka sie udala i jeszcze mniej na wadze ! Jakis kawaler szczegolnie wart uwagi ![]() gohs, cos mi sie skojarzylo, ze w Japonii robia lody z ryb ;p nawet owocowe ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:18.