|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
Siedziałeś przy mnie. Jednak nie czułam Cię obok. Patrzyłam na wyraźne rysy Twojej twarzy na oziębłe usta których wyraz mówił "to koniec".
Siedziałam jak zbity pies i czekałam aż coś powiesz aż poparzysz na mnie jednak Ty miałeś to wszystko gdzieś. Kocham Twoje usta ich dotyk zapach i smak. Założyliśmy się o to kto dłużej wytrzyma w tym związku. Odpadłam pierwsza nie dałam rady patrzeć na gasnące uczucia. Twoja obojętność,przytłacza mnie w takim stopniu, że jestem w stanie krztusić się płaczem ... Z powodu zaistniałych powodów technicznych to koniec naszej miłości .!
|
|
#3602 |
|
Zadomowienie
|
wpadłam na chwilkę.
![]() potem przejrzę ostatnie strony i podziękuję każdej z Was oddzielnie , a teraz to powiem ogólnie - Dziękuję za jakiekolwiek wyróżnienia kwiatuszki i przepraszam za te beznadziejne opisy , które dodam dziś, ale brak czasu na cokolwiek . _______________ Jedynie co mi poprawia humor to stopnie na plusie na termometrze, ach. Marzyłam o tym od dawna.
|
|
|
|
#3603 |
|
Wtajemniczenie
|
prawie jak powietrze. niezauważalna. bo przecież inne są lepsze... Only a vampire can love you forever... tylko wampir może kochać cię wiecznie... Mądra dziewczyna całuje, ale się nie zakochuje... słucha, ale nie wierzy, odchodzi, zanim zostanie porzucona...
|
#3604 |
|
Raczkowanie
|
zrobię sobię kiedyś zdjęcie z Bogiem . udowodnię Ci jak mało jeszcze wiesz .
Ból wróci. Jak nie dziś, albo jutro, to za miesiąc, albo za dwa - ale wróci wiem to. A ta świadomość mnie przeraża. skoro innym się udaje ... |
|
|
|
#3605 |
|
Rozeznanie
|
96LadyPoziomka96 - brakowało mi Ciebie tu . i love you ; * !
Love_HateYOU - no to rewelacja <3 hoe - <3 dziewczyno cuda tworzysz ! <3 ; * kiedy Cię widzę, z zimnego stycznia robi się upalny sierpień No ja czasem lubię się zamknąć w szafie i udawać że windą jadę [ nie wiem czy był , ale po przeczytaniu go się uśmiałam xd ]
|
#3606 |
|
Raczkowanie
|
Love_HateYOU - bardzo mi miło kochanie ;*
dreams_x33 - wzajemnie słoneczko ;* , okradłam panią. <3 marikab - zaskoczyłam? należy się tobie! ![]() PaniJana - moja, moja. <3 pamiętaj patrząc w gwiazdy, że kocham Cię. ![]() - lubię Cię. - no to mamy problem, bo ja Cię kocham. k.o.c.h.a.m - sześć liter, które tak bardzo ranią. ![]() i niech Ci nie będzie kur.wa wszystko jedno! moje szczęście ma 175 cm wzrostu i imię na siedem liter. ![]() mój skur.wysyn ukochany! <3 przepraszam dziewczyny, że takie jakieś nijakie są. ale męczy mnie kac nic mi nie wychodzi. ![]() wybaczycie? ;*
|
#3607 |
|
Raczkowanie
|
Nawet kwas siarkowy (VI) , wlany do
mojego organizmu nie był w stanie doszczędnie , zniszczyć śladów po Tobie. chore życie i chora psychika. Patrząc na drzewo widzę dżungle zdarzeń. Połamane gałęzie kojarzą mi się z walką o przetrwanie. brak liści - z samotnością. ślady na pniu - z obroną. A gdy dostrzegam puste gniazdo , serce aż kuli się z rozpaczy! nawet tak potężne drzewo rozpadło się po odejściu towarzysza.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
Jej ciało wibrowało od szczęścia wypływającego z czubków jego palców. Wraz z nim wirował strach. Jak zwykle tworzysz cuda;* SŁoneczko okradłam okradam za każdym razem ;* genialna
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
werrax, illuminatioon, Love_HateYOU Cieszę się, że coś się spodobało
Elizabet0909 śliczny ten dłuższy tekst ![]() Zmieniona w kamień pije ten słodki koktajl snu z marzeniami.
W zakamarkach pamięci szwendasz się. Zabłądziłeś?. On dał ci właśnie to czego tak bardzo potrzebowałaś. Dawkę miłości.
|
|
#3610 |
|
Zadomowienie
|
_changime, Love_HateYOU - dziękuję
Elizabet0909, PaniJana, patrysiowa_ - okradłam ![]() _____________________
Myliłam się mówiąc, że miłość wszystko wybaczy. Co czujesz, gdy zawiodą ci, za których dałabyś uciąć rękę? Sama rozdaje sobie karty. Moje życie, moja gra. 'Całe zło lokując w czasie przeszłym, Ty stoisz i krzyczysz głośniej od reszty. I to jest, muszę przyznać nowszy trend, bo wczoraj stałeś obok w tłumie widząc owczy pęd. A dziś zdrowszy ten, kto gotów dostrzec tych wszystkich, którzy tak pięknie mówią, że to prostsze niż myślisz.'
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-03-28 o 16:02 |
|
|
|
#3611 |
|
Zadomowienie
|
W takie bym chciała patrzeć oczy, takie bym chciała mieć na własność. Przez całe życie, w dzień i w nocy, a potem razem z nimi zasnąć.
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
3martyna3- i Ty i Ty i Ty
____ Powietrze pachniało Twoim głosem i miało taki specyficzny kolor, powietrze,tak. Było Tobą.
I kiedy mówisz, że za chwilę wrócisz... rozczarowujesz, znikasz, smucisz. Zabijasz. Byłeś. Na chwilę. Nie zabieraj mi nieba.
|
#3613 |
|
Zadomowienie
|
hej ;* jestem tu nowa więc proszę o wyrozumiałość ;D
od dawna czytam i kradnę wasze piękne opisy ;* muszę wam powiedzieć, że wszystkie jesteście baardzo zdolne ! ![]() a tu opisy ode mnie : ` a wspomnienia chowam do pudełka, które trzymam pod łóżkiem . ` przed śmiercią chcę zapalić ostatniego papierosa . ` a teraz tylko pozostało mi przytulać się do pluszowego misia ;( ` chodząc w różowych szpilkach po chmurach . ` biegając po lesie w pogoni za elfem . ` malując czerwoną szminką serca na szybie . ` a on pachniał cynamonem . ` jego oczy były jak czekoladowy ocean marzeń . ` pozwól, że teraz ja się pobawię uczuciami . ` malując świat najładniej jak się da . ` bo ta mała dziewczynka chciała tylko, żeby jej książę ją kochał ;( ` różowym garbusem przez świat ! <3 ` a telefon milczał jak stara zepsuta pozytywka ;( ` chodź ! i dotknij mnie tak, żeby przeszły mnie dreszcze ;* ` żyj, kochaj, śmiej się ! ` mój świat kruszy się jak stare ciastko ;( ` w różowych okularach chodzę po niebie . ` w dzisiejszą noc przyjdź do mnie i pocałuj mnie tak jakby to miał być koniec ;* ` przechadzając się po marzeniach . ` i nagle kurtyna opadła . ------------------> mam nadzieję, że komuś się przypodoba coś ![]()
|
|
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
marikab - nmzc rybo <3Love_HateYOU - jejku ;* strasznie mi miło ![]() ![]() kradnij do woli . ja Cb. też podkradam xD![]() ___ tak się boję.
to tylko taki stan myślowy.. to miejsce na mapie.. tu gdzie kończy się papier. zaraz zdejmę Ci ten uśmiech z twarzy.. - Kochaj mnie! - Co? - Tak, żebyś nie spał w nocy, zastanawiając się czy ja aby na pewno śpię sama. Żebyś skręcał się z zazdrości, widząc mój uśmiech skierowany do innego chłopaka. Żebyś czuł ... nie, nie radość. Radość, to za mało powiedziane. Niewysłowioną ekstazę widząc moje oczy patrzące w Twoją stronę. No, kochaj tak!
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-03-28 o 14:08 |
|
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
Guziki xD - wyróżnienie od Ciebie ;o nie wierzę. Bardzo mi miło
![]() coś mojego: nie pytaj mnie dlaczego jestem taka obojetna, kiedy Ty na moje 'kocham Cię' odpowiadasz swoim rzuconym od niechcenia ' to dobrze' marzę aby w naszym absurdalnym związku był choć jeden dzień bez kłotni z Tobą mogłabym popełnić największy grzech świata, i nie miałabym żadnych wyrzutów sumienia <3 moje cholernie niebieskosmutne oczy mówią same za siebie. to co jest między nami to zwykły obłęd.
Edytowane przez hoe Czas edycji: 2010-03-28 o 14:23 |
|
|
|
#3616 |
|
Przyczajenie
|
jak możesz pożegnać się z kimś, bez kogo nie wyobrażasz sobie życia? Nie pożegnałam się. Nic nie powiedziałam. Po prostu odeszłam.
napisał sms- a : ''Dobranoc kochanie" i wcisnął przycisk odpowiadający opcji wyślij do wielu. poniedziałek bez Ciebie. wtorek bez Ciebie. środa bez Ciebie. czwartek bez Ciebie. piątek bez Ciebie. sobota bez Ciebie. niedziela bez Ciebie. dobrze, że tydzień ma tylko 7dni.
|
#3617 |
|
Przyczajenie
|
I znowu zmieniasz status na ' niewidoczny ' , gdy mnie zauważasz . Daj spokój , już zrozumiałam.
|
|
#3618 |
|
Raczkowanie
|
- co tam?
- umieram. - co się stało?! - trafił w sam środek.. - czego?! - serca! - snajper? - frajer! czasem już nie widzę w tym sensu. guma do żucia, dwa papierosy i stare smsy od Ciebie - moje skarby. czasem duma nie pozwala spraw naprawić. bo nie można kochać człowieka bez czuć. </3 'tyle mam, ile mam i to wystarczy mi, ta muzyka pozwala mi wciąż szczęśliwym być' co dnia się budzisz obok niej nieświadomie zaczarowany tracisz wzrok i nie dopuszczasz myśli że może kłamać gdy rozum Twój zapada w sen drugie ja wychodzi z niej. utwórz nową rzeczywistość, którą sobie wymarzyłeś. nie pal mostów, których kiedyś tu za sobą zostawiłeś.
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
marikab -
_________________ `trochę to wszystko trudne. `boisz się i nie wiesz czego chcesz. `tuli mnie deszcz. `prawda dla kłamstwa była tłem. `pragnę nie istnieć. `zamknę oczy i inny otwiera się świat. `chcę zamienić nasze życie w piękny sen. `tysiąc pytań w głowie, zero odpowiedzi. wiesz, czego żałuję? tego, że nie umiem postąpić tak, jak Ty. po prostu nie umiem się tak zachować. nie potrafię powiedzieć Ci, że się nie zobaczymy, bo mam inne plany. nie potrafię zaplanować sobie dnia bez Ciebie. potrafię rzucić dla Ciebie wszystko i ze wszystkiego zrezygnować. a Ty? Ty za to doskonale umiesz zrezygnować ze mnie. ja już nie potrafię żyć. nie potrafię normalnie funkcjonować, gdy go nie ma.
|
#3620 |
|
dream big
|
martiska - dziękuję
![]() *zastanów się nad tym co mi kiedyś mówiłeś i nad tym co robisz teraz... *przyjdź i zwróć mi uśmiech. *za jeden pocałunek mogę zdobyć niebo. *twoimi skrzydłami nauczyłam się latać.
|
|
#3621 |
|
Raczkowanie
|
Patrzac na jej gabarety wiem ze poprawiłes sobie warunki !
Gdybyś widział jak na ciebie czekam . Szepnął: `za dużo oczekujesz` i odszedł. Dlaczego jak mnie widzisz uciekasz wzrokiem ? przeciez ty nie żałujesz, nie tęsknisz.. Chwycił mnie za reke powiedzial ze znalazl nowy ideal i poszedl do burdelu. -Co najbardziej we mnie lubisz? -zielony truskawkowo bananowy kolor oczu. Nie patrz tak na mnie.. ja jestem szczesliwa.. mam nowego przyjaciela kupilam sobie psa. |
|
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
bądź moim cieniem , moim tlenem , moim narkotykiem...
- daj mi rękę , chcę ci coś pokazać... - co ? - jak smakuje miłość mała Będę tą , która pobudzi wszystkie twoje zmysły.... ![]() zaryzykuj, daj się ponieść emocjom...
|
#3623 |
|
Raczkowanie
|
masz rację nie powinnam była tego tu pisać takie jak wy tego nie zrozumieją.
mam tylko nadzieję, że kiedyś stając przed Bogiem będziesz tego żałowała dreams_x33.
[*] Edytowane przez TinyCinderella Czas edycji: 2010-03-28 o 16:06 |
|
|
|
#3624 |
|
Zadomowienie
|
stara, zapomniana Kochanaa
![]() i wieeeelkie <3 dla moich perełek: absurdalnie (!) Primadonna, papergirl kamisha, nydee, abunee, styrana, keeendy, Toogether93, Extremalna, Siatkarka18, ciiri, lall, lucyferowa, Little Balreina, suve, otojest, 12 stonka (?!), always be yourself, ruda, nieliczylamwcalesie, powinnam (?) caroline, Drift, KaMa, envious... aa i Frizz <3* * * gdzie była twoja rzetelność, gdy obiecałeś mnie kochać? - miłość to nie tragedia. ludzie umierają, chorują... takie rzeczy się dzieją. właśnie ktoś na świecie umarł. teraz też. i znowu. a ty płaczesz z miłości? - nie płaczę z miłości, płaczę z bólu. - ból niefizyczny niesłusznie nazwany jest bólem. bo jak sprecyzować ośrodek takiego bólu? prawdopodobnie jest tylko w twojej głowie. skoro tak, bierzesz tabletkę i idziesz dalej, świat nie przestanie się kręcić z powodu bólu głowy. znów spadam na posadzkę, znów jedynym ukojeniem jest jej chłód. odkurzyłeś swoje życie, pozwól mi je wypolerować
Idź ty lepiej, koziołeczku szukać swego Pacanowa. Edytowane przez Kochanaa Czas edycji: 2010-03-28 o 15:41 |
|
|
|
#3625 | |
|
Zadomowienie
|
nie przeglądałam jeszcze dokładnie tych ostatnich stron
ale przypadkiem zobaczyłam ten wpis : Cytat:
![]() Wiadomo , że to jedna i ta sama osoba pisała , żebyśmy czuły się winne jakiejś niby śmierci.. Tej śmierci nie było , no chyba że TinyCindrella w twoich snach. No ale cóż. Głupota ludzka nie zna granic. _____________________ ' I kiedy zobaczyłam jak patrzysz w inne oczy wódka z mojego stolika zniknęła najszybciej. '
I kiedyś przekonasz się jak teraz czuję się ja .. =( Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-03-28 o 15:59 |
|
|
|
|
#3626 |
|
Raczkowanie
|
` kochanie.. Kocham Cie.. wiesz.?
` Powoli zaczyna się wszystko układać Zaczynam rozumieć - to życie jest dla nas.. ' ` trudno mi bez Ciebie żyć.. |
|
|
|
#3627 |
|
Raczkowanie
|
słodkie nawilżenie Twoim uśmiechem.
tam gdzieś głęboko. odblokowac moją kochaną dontgivemenames . ;*
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
Nienawidzę, kiedy porównujesz mnie do swojej byłej..
Broniłam się przed miłością od kiedy pamiętam.. A teraz kiedy mnie dotkęła, wciąż chcę jej więcej ![]() W ciemnym zakamarku każdej duszy drzemie cien zła.. Ostatnio spotykam się z komentarzami, że 'gdzie te czasy kiedy nie umiałam mówić' ![]() Miłość trzeba pielęgnować - każdego dnia
|
#3629 |
|
Rozeznanie
|
Doing all you can making my dreams come true. Thank you. | Robisz wszystko co możesz, by spełniać moje sny. Dziękuję.
Putting all my trust in you, cause you, you’ll always be true. | Pokładam w Tobie całą moją ufność, bo na zawsze pozostaniesz prawdziwy. There won't be a door, that’s closed to us. | Nie ma drzwi, które by nie stały dla nas otworem. God sent me an angel up from above to love me for life. | Bóg zesłał mi anioła, aby kochał mnie całe życie. 3martyna3 & Kochanaa dziękuję. od kiedy znalazłam to forum, podziwiam. niezmiennie.
|
#3630 |
|
Zadomowienie
|
chcialam byc, sapphireLIFE - okradłam
![]() ____________________
Kobiety nie mogą uprawiać seksu tak, jak mężczyźni. Mówisz, że cenisz prawdę, owszem. Zwłaszcza, gdy brzmi w stylu gardeł jednogłośnie. I masz jasność, i masz pewność, i masz spokój. I tego ostatniego nawet Ci zazdroszczę. Chwyć mnie za rękę, pójdziemy na spacer. Modelki i piękne kobiety zawsze są lepiej traktowane. Idź swoją drogą, nie spoglądaj w bok.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.

i przepraszam za te beznadziejne opisy , które dodam dziś, ale brak czasu na cokolwiek . 

nic mi nie wychodzi.