|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Cytat:
. Chciałabym coś ruszyć z impetem, ale muszę poczekać na cały ten cyrk związany z maturą . A raczej jego koniec.Zioła pijam już codziennie. Też w tym "siedzisz"?
Edytowane przez pannafu Czas edycji: 2010-03-28 o 15:44 |
|
|
|
|
#1262 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Cytat:
![]() Też oglądałam ![]() Szkoda mi było tego zblazowanego studenta PK. Nie dość że mu się dostały BratHanki, to jeszcze taka piosenka |
|
|
|
|
#1263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() możesz mi na PW coś o tym napisać? czy to się opłaca i jakie są tego zasady? albo może masz jakiś link, gdzie znajdę info? no i czy znasz kogoś kto się tym zajmuje? ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
no to niech pannafu mówi, bo ja nie wiem, patrzyłam na ich stronie to jakieś preparaty ziołowo-jakieśtam ![]() prześpiewali go ![]() ale ten w blondzie i jasnych spodniach to był żałosny. w finale zaczął tam kankana tańczyć ![]() pannafu, a długo pijesz już te ziółka? (tej firmy? czy po prostu, jakieś apteczne czy tam herbatkowe?) i jakie zioła i na co? i czy widzisz jakieś efekty?
|
|
#1264 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie widziałam finału w końcu. Blondyn był śmieszny u mnie w szkole pełno takich Edytowane przez czijo Czas edycji: 2010-03-28 o 16:15 |
|
|
|
|
#1265 | ||||
|
Konto usunięte
|
Dzień dobryyy ;***
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() jeszcze nie ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ta laska co była z 1kl LO to na 25 lat wyglądała ![]() u mnie w szkole to jest taki jeden gościu, co ma taki pedalski styl bycia. w ogóle.. ma smieszny głosik i jest taki "och, ach" właśnie. ma fiksa na punkcie Beaty Tadli. i ma wtyki w tvn'ie. w ogóle dzięki niemu są warsztaty dziennikarskie w mojej szkole. raz w miesiącu przyjeżdża ktoś z tvn-u. była już Tadla, Mołek, Moskwa, Kuźniar, Marzec i ktoś jeszcze chyba ![]() jak was interesuje możecie podpatrzeć >> jego bloga << ![]() Piotruś, ach ten Piotruś ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18192262] hmm. wiesz ja bardzo chętnie jeśli znajdę jakąś pracę w Gdańsku. szukam,szukam i du.pa. już mam dość. [/QUOTE] a później co chcesz? akademik? a, Justyna pisała, że Karolina nad Gda myśli - myśli, myśli, ale ona jak coś to chyba nie na wakacje. a mi na razie chodzi o współlokatorów na czas wakacji od 1 czerwca do 30 września
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2010-03-28 o 16:21 |
|
|
|
|
#1267 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo blondynowi nie szło źle.Laski nie widziałam bo siedzę przy kompie i oglądam się przez ramię, i na laski się nie obracam ![]() Tylko jeden? ![]() Ale fajnie, bo się przydaje jakoś. ![]() Mój znajomy gej mnie ratuje na humanistycznych przedmiotach
|
|
|
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
Martyna, z tymi ludźmi z tvn-u nieźle, fajna sprawa. Chciałabym porozmawiać z Magdą Mołek i zobaczyć ją na żywo, wydaje mi się godna uwagi. A jak Twoje wrażenia na jej temat?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#1269 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny tak się patrzę na warunki rekrutacji, wszystkie dokumenty na uczelnie no i tak się zastanawiam czy te zdjecia to się daje wtedy kiedy jest się pewnym na 100%, że to ta uczelnia czy razem ze wszystkimi podaniami?
W tym tygodniu idę do fotografa zrobić zdjecia do świadectwa ukończenia, przy okazji będę je miała na studia, ale nie wiem ile ich zrobić
|
|
|
|
#1270 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. wolałabym stancje. ale masz już znalazłaś już mieszkanie? jakbym znalazła pracę w GD to z chęcią. robię test o Grecji na edukację europejską jakbym nie miała co innego do robienia.
Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2010-03-28 o 16:44 |
|
|
|
|
#1271 |
|
Zadomowienie
|
Achtung!
http://www.irek.edu.pl/matura/porady/porada_18.pdf - przeczytajcie koniecznie, mnie to BARDZO podniosło na duchu
|
|
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18192895]nie wiem jeszcze
. wolałabym stancje. ale masz już znalazłaś już mieszkanie? jakbym znalazła pracę w GD to z chęcią.[/QUOTE] już kiedyś o tym mówiłyśmy w sumie , ale powtórzę się - zapraszam do wspólnego mieszkania od października ![]() jak będziesz to napisz do mnie na gg
|
#1273 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepszy jest Kuba(model) Macie filmik z youtube, on to oczywiście model(ten z dłuższymi włosami). Śmieszny jest strasznie na żywo ten koleś(zawsze rurki itd) http://www.youtube.com/watch?v=RZp_1...eature=relatedO, a ja mam włoskiego Vogue'a Marcowy. Same obrazki i reklamy tam są Ładne przynajmniej
|
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze mnie śmieszy. nie wiem czemu.
|
|
#1275 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1276 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nigdy w życiu bym nie wydała 40 zł na obrazki
|
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
mtynai, wysłałam Ci wiadomość na priv a propos Twojego posta
![]() czijo, co do Akuny to jest to międzynarodowa firma, która zajmuje się produkcją i sprzedażą suplementów na bazie ziół. To tak w skrócie, bo o firmie itd. można mówić i mówić... Rany... jeszcze angielski do ogarnięcia i nieszczęsna "Dżuma". Edytowane przez pannafu Czas edycji: 2010-03-28 o 17:09 |
|
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
Ola, w tym linku : http://www.youtube.com/watch?v=wTWUCmcoTRQ&NR=1
to ta Kasia jest bardzo podobna >> do dziewczyny z mojego miasta <<, która też próbowała swoich sił jako modelka, w Mediolanie.
|
#1279 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---- Jak orałam pole na farmie, to znalazłam kanister z benzyną. Mam się cieszyć, czy czuć jak śmieciarz? |
|
|
|
|
#1280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha.
|
|
#1281 |
|
Zadomowienie
|
|
#1282 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dostałam jeszcze bardzo ładny komplecik Svarovskiego od rodziców
|
|
#1283 | ||
|
Zakorzenienie
|
Toczę walkę wewnętrzną.
Cytat:
Nie wiem kto był największym leniwcem. ![]() Cytat:
![]() Wiesz, że nie oglądam tv. ![]() Nie zaczaiłam ocb z tym Prusem.
|
|
|
#1284 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ejj, a'propos studiów, mieszkań i akademików- wolałybyscie akademik i "zycie towarzyskie" czy mieszkanie/ stancja i lekkie "odizolowanie od grupy"
|
|
#1285 |
|
Zadomowienie
|
Mam pytanko do dorgich pilnych maturzystek
![]() Chciałabym wnieść na prezentacje maturalną wydrukowane portrety twórców których będę omawiać jak mam to zapisać w bibliografi ? z góry dziękuję za pomoc ![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- P.S i nie znam autorów zdjęć bo nie są podani
|
|
|
|
#1286 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
a bo miało być Zmobilizuje, a nie mobilizuje...
czy Wasz wątek zmobilizuje największego leniwca? O! Tak miało być .
Edytowane przez pannafu Czas edycji: 2010-03-28 o 18:12 |
|
|
|
#1288 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o to, którą opcję samodzielności bym wolała - ciężko powiedzieć. Fajnie byłoby mieszkać w miasteczku studenckim, ale bałabym się, że przydzielą mi kogoś, z kim nie mogłabym się zsynchronizować, w sensie - kiedy ona chciałaby spać, ja chciałabym się bawić, kiedy ja chciałabym się uczyć, ona chciałaby zaprosić faceta itd. To samo w mieszkaniu. Ale jak coś, chyba wolę akademik i ciężko stwierdzić co lepsze: "koleżżżżżżankkkko, masz wutttke?" "nie" "a pół litrrra?" o 2 w nocy, czy "PIER.DOLENI STUDENCI!" z ust pań sprzątaczek o 10 rano po hucznej imprezie
|
|
|
|
|
#1289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapytaj na wszelki wypadek. ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
Jeżeli będę miała szansę na akademik to zawsze go wybiorę... tylko dla życia studenckiego hahaha, ale nie wiem czy się zakwalifikuję. W końcu do uczelni mam tylko 85 km .Druga sprawa: nie sądzę, by było mnie stać na utrzymanie się w Krakowie (chodzi mi o samotny wynajem mieszkania itd.), więc chyba jednak akademik. No sam się ciśnie na usta .Mojej mamie na usta cisną się studia w obrębie miejsca zamieszkania no, ale trudno. Kiedyś trzeba wyfrunąć z gniazda ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- W najgorszym przypadku też mnie to czeka. Edytowane przez pannafu Czas edycji: 2010-03-28 o 18:31 |
||
|
|
|
#1290 | ||||
|
Zakorzenienie
|
o >>taka<<
Cytat:
w akademiku nie mogłabym się skupić, nie umiem też mieszkać z kimś obcym w pokoju. Chociaż to pewnie kwestia przyzwyczajenia. poza tym przy moim dochodzie na osobę w rodzinie - zwyczajnie bym go pewnie nie dostała. ![]() Cytat:
z własnym wkładem mobilizacji - na pewno ![]() Cytat:
bo ktoś może lubi głośno słuchac techno, albo nie wiem, ma zamiłowanie do dziwnych praktyk, które Ci mogą przeszkadzać nawet pomimo tego, że nie mieszkacie w jednym pokoju. ja też nocowałam dwa dni w akademiku podczas juwenaliów. powiem tak : nie wiedziałam, że te drzwi są dźwiękoszczelne praktycznie nie słyszałam nic w nocy, kiedy to na korytarzu była mega impreza - rano jak wyszłam z pokoju to widziałam jedynie : rozwalony na podłodze monitor, roztrzaskane szkło, butelki, pełno puszek po piwie, jakieś ubrania.. ![]() no i trzeba było robić slalom pomiędzy wymiocinami ![]() także no. poza tym by mi nie pasowało, że trzeba wracać o okreslonej porze do akademika, bo jak nie wrócisz przed 23:00 to śpisz pod DS-em. spoko ![]() Cytat:
jesli plakat to może zapisac go jako "plansza z portretami poetów" my w materiałach dodatkowych po prostu wypisywaliśmy po przecinku. Ja mam wypisane w planie prezentacji : zdjęcia, mapy. a w bibliografii nam nie kazała tego pisac. w bibliografii mam tylko "pomoce dydaktyczne" i tutaj mam wpisany komputer z programem Power Point, rzutnik multimedialny.
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2010-03-28 o 18:44 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.

. Chciałabym coś ruszyć z impetem, ale muszę poczekać na cały ten cyrk związany z maturą
. A raczej jego koniec.

)