|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#871 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzanie na zawołanie i Dieta Turbo PART II
Cytat:
i kombinowanie jak usiąść/wstać, żeby sadło zakryć:p albo, żeby się brzuch tak nie pofałdował ![]()
![]() |
![]() |
#872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam idento!!!!!!!!!! ![]() ale to jest chore... zamiast cieszyć się np. z wakacji to ja się sadłem przejmuje ![]() Czerwony Kameleonku- nie martw się! jutro będzie nowy dzień, wzejdzie słoneczko i będzie dobrze ![]() Trzymam kciuki i wierze w Ciebie ![]()
![]() |
![]() |
#873 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#874 |
Zakorzenienie
|
dokładnie!
podejrzewam, że normalnie nikt nie zwraca na Ciebie uwagi <wiem, bo ja sam anie zwracam uwagi czy ktos jest gruby czy chudy itp> a tak- dopiero robisz z siebie przedstawienie ![]() no ale co zrobic jak ma się spaczony mózg ![]()
![]() |
#875 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#876 |
Raczkowanie
|
ja to zawsze przybieram pozę taką aby były jak najmneij widoczne te moje fałdki albo taplam się w wodzie (to już mnie w ogóle nie widać) albo po prostu kładę się na brzuchu ->wtedy mam tyłek jak u wieloryba bo wszystko się po bokach rozlewa ale wtedy kładę coś na głowę, ręcznik, gazetę, koszulkę i mało mnie to obchodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#877 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a z przodu to co?:p na pół zjaranego tosta się robisz? ![]() nie no porażka dziewczyny to się musi zmienić ![]()
Edytowane przez OneSweetTaste Czas edycji: 2010-03-28 o 18:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#878 |
Raczkowanie
|
ale sie uśmiałam czytając te posty
![]() Kameleonku, nie przejmuj się, każdemu się może takie coś przytrafić, najważniejsze to się nei poddawać, masz nauczkę na przyszłość, zapamiętaj jak sie teraz czujesz i jak zobaczysz później ciastka to sobie to przypomnij, zobaczysz, będzie łatwiej się oprzeć. ![]() właśnie się obróciłam a na łóżku leży kot, zaległ w pięknej pozycji, przypomniało mi sie jak spałam, obudziłam się i kot leżał obok dokładnei w takiej samej pozycji jak ja XD ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Słodziutka, ja zawsze mialam białą twarz, bardzo często traktuję ją ostrymi środkami do złuszczania i mycia więc opalenizna nie trzyma się zbyt długo, ale od czego są puderki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#879 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
o matko dziewczyny nie moge z Was ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#880 |
Wtajemniczenie
|
No bo tak to wygląda...:p
pierś do przodu, brzuch wciągnięty, a pośladki ściśnięte ![]() i ja tam jadę wypocząć ![]() jeszcze trochę i zacznę się potykać o własne nogi.. na równiutkim piasku. mnie też na twarzy się to za długo nie trzyma... ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez OneSweetTaste Czas edycji: 2010-03-28 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#881 |
Raczkowanie
|
Słodziutka, racja racja
![]() przyniosłam sobie kawałek tego mojego zakalca. i wiecie co, ten mój kot to taka mała ninja. właśnie odkryłam niecne jej zamiary, akurat robiłam coś z aparatem i sfotografowałam jej zamach na zakalca ![]() tylko się nei śmiejcie z mojej miny bo przeżuwałam właśnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#882 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Solarium - hehe, ahh ta młodość i naiwność. ![]()
![]() |
![]() |
#883 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyna, tez sie nasmialam czytajac te wasze teksty!
moja partnerka do odchudzania sie niestety wykruszyla ( a tak sie cieszylam ze ktos w ten sam dzien co ja zaczyna ![]() no ale zyjemy dalej. jesli pozwolicie pochwale sie efektami dzisiaj 8. dzien 1 tury turbo czyli po tygodniu spadlo 2,6kg bardzo sie ciesze bo od dawna nie moglam zejsc ponizej 68 a tu teraz: ![]() coraz blizej celu!!!! a jak wy planujecie swieta. bo u mnie fatalnie ni w zab mi nie pasuje ani przerwa ani nic 4. bedzie 8 dzien 2 tury i co???? pomocy mam grzeszyc bo swieta czy co? jestesmy na swieta u moich rodzicow a potem u rodzicow meza obydwie rodziny duze i bardzo bardzo duzo pysznosci zawsze jest co robic??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#884 |
Raczkowanie
|
Ja mam te szczęście ze w sobotę w sobote przypada mi koniec diety <hurra>
![]() Natka gdybym była na Twoim miejscu to chyba bym zrobiła sobie w niedziele "wolne" od diety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#885 |
Zadomowienie
|
Witajcie po dłuższej nieobecności. Muszę przyznać, że było co czytać
![]() Cieszę się, że prawie wszystkie macie dobre humorki i dietkowanie idzie do przodu. U mnie 6 dzień dzisiaj ale jakoś bez rewelacji w tej turze... Kameleonku uszy do góry - każdy z nas ma czasem słabszy dzień. U mnie ta trzecia tura ONZ przebiega tak sobie: ciągle coś się dzieje więc nie pilnuję godzin posiłków, czasem czegoś nie zjem a czasem wcinam coś niedozwolonego. Ostatnio gdy tylko mogę dodaję sera żółtego do posiłków :/ Troszkę mam problemów ze zdrówkiem i to może dlatego tak się dzieje. Po tej turze robię sobie dzień wolnego a potem kilka dni dietki wysokobiałkowej no i święta... Na szczęście nie planuję obżarstwa - zresztą i tak ostatnio nawet posiłki na ONZ jem na siłę. Widzę też, że kilka z nas to kociary ![]() Jutro z rana mykam na wagę i dam znać co i jak po 6 dniach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#886 |
Raczkowanie
|
kasienka, Słodziutka, Dziewczyny jesteście niepoprawne, żeby nie powiedzieć nienormalne ;D aczkolwiek w pozytywnym tego słowa znaczeniu
![]() ![]() red_chameleon dokładnie, zapamiętaj sobie jak się czujesz, a wtedy już nie powinna się taka sytuacja powtórzyć. Pisałam wcześniej, nie warto! Wszystko się ułoży ![]() idgi hahaha, widzę, że ciacho nie wyszło takie znowu złe skoro kotek się do niego dobierał ![]() Natka jw. też zrobiłabym sobie wolne w święta. *** Zaczynają się dni białkowe, a ja siłuję się z mąką sojową ;d udało mi się zrobić z niej naleśniki, które nawet przypominają naleśniki (ale nadal się łamią), zrobiłam też 'mleko sojowe' na które przepis jest na opakowaniu tejże mąki ![]()
![]() |
![]() |
#887 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mnie się tura kończy bodajże w piątek. Nie wiem co dalej... ![]() na razie mam małe załamanie psychiczne ![]() ![]() ![]() Boję się jutrzejszego ważenia, bo się trochę obżarłam na kolację ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#888 |
Raczkowanie
|
![]()
w wakacje 2008 byłam na obozie młodzieżowym w Budapeszcie ;P
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jędruś 21:28:03 hej Fionka 21:34:36 cześć młody ;P 21:34:38 co tam? ;> Jędruś 21:34:43 nic 21:34:45 nudaaa 21:35:03 a co tam u największej sex bomby w szwecji ? 21:35:05 ;> Fionka 21:41:57 aa, po staremu, wiesz 21:42:03 szkoła, wypady ze znajomymi, 21:42:06 odchudzanie ![]() 21:42:10 i tak się kręci. Jędruś 21:43:54 odchudzanie !! 21:43:56 hahahhaah 21:43:59 ty nie musisz Fionka 21:44:13 oczywiście, że tak ;P Jędruś 21:44:18 dla wielu i tak zawsze bd idealna Fionka 21:45:07 jesteś uroczy, ale chyba dawno mnie nie widziałeś ;P 21:45:17 poza tym, nie czuję się ze sobą dobrze, więc muszę coś z tym zrobic ![]() Jędruś 21:46:00 trzeba siebie zaakceptować żeby stać się lepszym 21:46:06 to pierwszy krok 21:46:07 ;> Fionka 21:46:51 hm, akceptuję się, ale nie zupełnie. jak już będę wyglądać tak jak chcę, to wtedy będzie totalna samoakceptacja ![]() 21:50:07 Nie zgodzisz się ze mną, że jeśli robię coś co pomoże mi poczuć się lepiej ze sobą, to powinnam to kontynuować? ;> Jędruś 21:50:23 powinnaś 21:50:49 jeśli naprawdę tego chcesz to jest to wskazane żeby zwyczajnie lepiej się poczuć 22:01:29 cukiereczku ;> Fionka 22:01:36 cukiereczku ;>? Jędruś 22:01:46 a jak ? Fionka 22:01:54 a czemu tak? ![]() Jędruś 22:01:59 słodka jak cukierek ;> 22:02:02 pasuje No i powiedzcie, że to nie jest urocze ![]()
![]() |
![]() |
#889 |
Wtajemniczenie
|
Dla mnie to trochę by to pod prawo podchodziło:p on 14 a ja 21
![]() Oni wszyscy są słodcy na początku, tylko potem gorzknieją:p jak zielona herbata, która jest źle zaparzona. ![]() ależ dzisiaj ze mnie cynizm bije ![]() Już się poprawiam ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#890 |
Raczkowanie
|
Słodziutka, chyba zacytuję Cię na facebooku, mogę?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#891 |
Wtajemniczenie
|
Hehe, spoko
![]() ![]() Będę sławna! ![]() ![]() tak w ogóle to czasem/teraz to już baaardzo rzadko / piszę wiersze...szukam gdzie by tu je ulokować, żeby się "pochwalić"... ![]() tak mnie coś naszło... ![]()
![]() |
#892 |
Raczkowanie
|
Zarzuć coś czasem to Cię rozsławię w sieci
![]()
![]() |
![]() |
#893 |
Wtajemniczenie
|
LOL! Nie mając konta na facebook'u będę już na nim sławna.
![]() Dzięki Ci, mój Ty menadżerze PR. ![]() ![]() ps. słyszałyście tekst "żeby zjeść ciasteczko i mieć ciasteczko, wystarczy kupić/upiec dwa ciasteczka?" ![]() ![]()
Edytowane przez OneSweetTaste Czas edycji: 2010-03-28 o 22:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
Raczkowanie
|
Zawszę do usług
![]() Widzę, że już mam tekst na facebook na jutro : DDD hahaha
![]() |
![]() |
#895 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Zaraz nas stąd wyrzucą ![]() PRZYPOMINAM! Wszem i wobec! Mierzymy się jutro!! ![]() ![]() ![]() A w wakacje to jeszcze zobaczycie! W telewizji będę:p taką imprezę zrobię ![]() ![]() ![]() Nie no, o tym wspomniałam dopiero później... ![]()
Edytowane przez OneSweetTaste Czas edycji: 2010-03-28 o 22:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
Raczkowanie
|
Nooo lepiej się postaraj
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Hahahaha, nie no, z pewnością nie ma innych celów Twój TŻ w tym wszystkim, niż po prostu Cię wspierać ;P Nie martw się xd
![]() |
![]() |
#897 |
Rozeznanie
|
Do każdej z Was dziękuję za słowa wsparcia. Są one dla mnie bardzo ważne i te baty również
![]() Moje wymiary (zbyt dużo to się nie zmieniły przez prawie miesiąc): boczki- 94,5 talia- 80 biodra- 103 udo- 61 piersi- 94,5 łydka- 38,5 (nie ma zmian:/) biceps- 29 (nowy wymiar) Niech się stanie tak jak Słodziutka mówi, że te wymiary (duże) nasz opuszczą i nie wrócą! ![]()
![]() |
#898 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() ![]() A oto wymiary ![]() biust: 77/88 ;(((((((( talia: 75 brzuch: 88 biodra: 99? (pewnie odjęłam sobie przy mierzeniu żeby 100 nie zobaczyć ;d w każdym razie coś koło tego będzie.) udo: 59/53/44 łydka: 34 ramię: 28 Trzeba to zmienić, trzeba! ![]()
![]() |
![]() |
#899 |
Zadomowienie
|
Jak zapowiadałam dziś z rana było ważenie i po 6 dniach III tury ONZ spadło mi 1,3 kg - może to nie żadna rewelacja ale i tak się cieszę
![]() Niestety nie mam jak się zmierzyć, żeby podać wymiary ale wiem, że ciągle coś spada - łącznie z moimi spodniami więc jest dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
Raczkowanie
|
Ja zacznę od góry
![]() Ramie -jest 26 spadło (-3) Biust - 89 (-1) wiec nie jest źle ![]() Talia - 75 (- 3) Brzuch - 86 (-4) Biodra - 88 (-4) Udo - 55 (-5) / Łydka - 36 - bez zmian Zaznaczę , że oprócz diety ćwiczę codziennie i raz w tygodniu aerobik , chociaz zamierzam zaczac 2-3 razy w tygodniu ![]() A te wymiary to po 9 dniach Turbo .... Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.