|
|
#2041 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Majowe Panny Młode
Cytat:
|
|
|
|
|
#2042 |
|
Zadomowienie
|
NiesfornaC sukienia jest sliczna, bardzo w moim stylu
, ja mam krój podobny Bolerko pasuje, choc faktycznie widac ze jest za duze. Koronka... byc moze tez bedzie super, ale pomysl czy nie bedzie juz za "duzo", masz bardzo ozdobny gorset i przymierz czy nie pogryzie Ci sie bolerko z sukienka. Za to tak jak proponuje woda sodowa wydaje mi sie ze bedzie dobrze cos a'la tiul ![]() Ja moje bolerko mam z materialu takiego jak suknia, wiec idealne pasuje, tzn szyja mi na miejscu jako gratis do sukni
Edytowane przez mgosiekm Czas edycji: 2010-03-27 o 13:10 |
|
|
|
#2043 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Musze jeszcze pomyśleć i albo będzie takie jak na zdjęciu, albo nad tiulowym jeszcze pomyślę. W sumie to tylko do kościoła a potem i tak zdejmę... Cytat:
|
|
#2044 |
|
Zadomowienie
|
Hej laseczki, czy któraś z Was zamawiała sobie bolerko z allegro?
Bo ja właśnie chcę zamówić..takie gładkie z rękawkiem 3/4 mam nadzięję , że będzie do sukni pasowało.. wg mnie koronkowe nie będzie.. ew. może taki tiulowy szalik??Nie wiem jak to nazwać? Ale gdzie to mozna kupić??? Wstawię jeszcze raz suknię, to może coś doradzicie.. bez bolerka będzie mi zimno i już.. muszę coś mieć. Po drugie wy tam w Polandii zakupy robicie, powiedzcie, czy są w sklepach białe rajstopy? U mnie pończochy odpadają.. nie cierpię, ściskają mnie, spadają, gryzą i moje tłuszczykowe uda nie bardzo pończoszki tolerują.. a rajstopy lubię i chcę białe z koronkowymi majteczkami.. Na allegro jedna osoba takie sprzedaje, ale może kupić już w Polsce jak przylecę?? A poza tym muszę się pożalić. Nie mogę wyleczyć opryszczki..grrr już 2 tyg mam w kąciku ust.. cały czas w strupkach ... no a wczoraj na środku wargi nowa mi się pojawiła![]() buuuDefinitywnie muszę kupić swój własny kubek do pracy( kubki są myte w zmywarce), bo nie tylko ja oprycha mam wśród pracowników, więc to jakaś epidemia No i solarka zawieszona i ogólnie boli mnie.. No i mój piękny też niezadowolony..haha.. lodzików nie ma![]() Aaa to jeszcze powiedzcie czy zwykła , krótka , dwuwarstwowa mgiełka będzie na pewno spoko do mojej sukni.. Grr nie mogę dodać zdjęc;/ nie wiem czemu Edytowane przez anagat Czas edycji: 2010-03-27 o 23:11 |
|
|
|
#2045 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gdzie to kupic nie mam pojecia, moze jakas krawcowa ci to uszyje, bo to chyba jakas wielka filozofia nie jest. Co do rajstop, to ja sie juz zaopatrzylam w trzy pary, ale cielistych 8den, praktycznie nie widac, ze mam cokolwiek na nodze (i tak chcialam). Kupilam w sainsbury, pozniej dopisze jak sie nazywaja, bo teraz mi maly na rekach siedzi![]() A opryszczka to jeden z moich przedslubnych koszmarow, boje sie, ze dostane ze trzy dni przed slubem, a w dniu slubu nastapi wybuch
|
|
|
|
|
#2046 |
|
Zadomowienie
|
Echh Sodóweczka, ja myślę, że masz niestety rację i ten tiulowy szal mi pozostanie.hmm.. czyli nie zamówię bolerka z allegro , najwyżej coś w salonie poprzymierzam jak pójdę z sukienką na dopieszczanie..
Właśnie jesteśmy po próbie tańca .. fajno całkiem to nam wychodzi Ciekawe jak będzie w sukni.. na szczęście ona kół nie ma.. uff, bo inaczej to ciężko bym to tańcowanie widziała.echh z tą oprychą, to mam nadzieję, że skoro jest teraz to już potem się nie pojawi.. no my z Mgosiekm mamy jeszcze tylko 35 dni do ślubu...ufff...straszne ![]() No i małego ucałuj od cioteczek-majóweczek
|
|
|
|
#2047 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tak w ogole, to jak tam Radziowi te wygibasy wychodza? Mialas juz okazje sie z niego troszke posmiac? I co teraz cwiczycie?
|
|
|
|
|
#2048 |
|
Zadomowienie
|
Hehe 'naszemu wizażankowi Radziowi' wygibasy wychodzą nad wyraz dobrze
![]() Serio, ale to już chyba ten typ- mówiący, że nie umie tańczyć, a potem nie możesz się od niego na parkiecie odgonić. Nie jest na pewno najlepszym tancerzem z jakim miałam przyjemność, ale za to moim OSOBISTYM<lol>A ćwiczymy nasz układzik na pierwszy taniec- walc wiedeński do 'Once upon a December'. No i trochę ćwiczymy 'babciowe tańce' ![]() żeby wtopy nie było A no i żeby obracając mnie nie zniszczył mi misternej fryzury![]() ![]() hehe zapisuję- NIE PIĆ Z KUPKA WODY SODOWEJ<lol> pozostaje mi tylko herbata i kawa;p;p A ty moja droga nie ćwicz z siostrą.. tylko sodówka zwin do tanga;p |
|
|
|
#2049 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W dodatku sobie wybralismy "Do you love me, now that I can dance" i teraz mysle, ze czeka nas zadycha i polamane obcasy. Te, laska, a wy to gdzies jedziecie na miodowy? |
|
|
|
|
#2050 |
|
Zadomowienie
|
To dawajcie z tą choreografią, bo to już malutko czasu pozostało
![]() Co do podróży poślubnej, ja już pisałam wcześniej My będziemy mieli swoje zabytkowe autko i chcemy się nim przejechać w podróż po Polsce Tak dla odmiany od tych wszystkich Egiptów, Cyprów, Kanarów.. Dużo będzie zależeć od pogody, więc konkretna trasa się wyklaruje później.. ale chcemy pojechać na Mazury, a potem na pewno powoli na Śląsk- do teściów Wszystko się wykalaruje.. Musimy teraz poszukać jakiś ciuszków w stylu lat 60' co by nam pasowały do auta![]() hehe
|
|
|
|
#2051 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My co prawda pojedziemy do tych Hiszpanow, Kanarow, ale bede ci zazdroscic, bo przy malym takie plany jak wasze nie wchodza w gre |
|
|
|
|
#2052 |
|
Zadomowienie
|
Heh.. nie ma mi co zazdrościć
Kanary Hiszpany - ja jak najbardziej za.. ale w małżeństwie trzeba na kompromis iść.![]() A nasze ostatnie wakacje we Francji wyglądały następująco- razem do auta.. na plazę.. a po 30 min Radek wsiadał do auta, włączał silnik i KLIMĘ i tyle.. hehehe Więc powiedzmy, że teraz coś dla niego.. aczkolwiek i tak go w wakacje do jakiegoś ciepełka muszę zaciągnąć... znajoma ma domek w Turcji i domek we Włoszech do wynajęcia niedrogo.. Może TŻ da się namówić.. jak nie- jadę sama, a on na rejs![]() ![]() A co do dzidzi.. to faktycznie-nasze rozwiązanie nie wchodzi w grę.. Dawaj zdjęcie dzidziaka Tak dla zachęty |
|
|
|
#2053 |
|
Wtajemniczenie
|
ten kwiatek? co spina jakby sukienke, chyba że tej ozdoby nie bedzie
|
#2054 |
|
Zadomowienie
|
Ufff powiało grozą.. GOspella , to był Twój 999 post
![]() .. dawaj tysięczny, bo jakoś szarlatanowo to wygląda;p;pIdę ćwiczyć tańcowanie
|
|
|
|
#2055 |
|
Raczkowanie
|
to nie kwiatek
![]() tylko w tych miejscach gdzie z tyłu zebrany jest ten tiul powinna być naszyta koronka (taka jak na dole, po bokach, na gorsecie), przynajmniej tak było w oryginalnej sukni, ale zapomnieli tego doszyć :| dlatego tak dziwnie to wygląda bo tu było dopięte na agrafkę
|
#2056 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co... mialam nie miec panienskiego, ale jednak jest
![]() Pewnie bedzie to na zasadzie rezerwacji stolikow w jednym z klubow i balanga do rana no i mam sporo dziewczyn ktore sie nie znaja nawzajem, bo sie znaja ale slabo kazda ma inna koncepcje i w koncu ja musze sama to rozgranizowac ze swiadkowa (siostra moja) i jedna z kolezanek... I teraz. Chcialabym zeby kazda z dziewczyn miala cos charakterystycznego, np jakas wstazke, kokardke, nie wiem cos przypietego do ubrania, tyle, ze nie mam pojecia gdzie cos takiego kupic ;| Moglabym takie wstazki wykonac sama, czy ktoras ma jakies ciekawe linki do stron z opisem jak cos takiego zrobic? Znalazlam tez super welon http://allegro.pl/item954138036_diab...urbokrowa.html bardzo mi sie spodobal hehe. Ehhh tez se wymyslily laski jakbym miala malo latania za weselem
|
#2057 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Naprawde sie dziewczyny postaraly
|
|
|
|
|
#2058 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym znalazlam fajny pomysl na zabawe w klubie na panienskim - karty, dziecwzyny ciagna karte na ktorej jets zadanie dla PM, np znalezienie chlopaka w bialych skarpetkach i zapytanie go o imie albo przyniesienie papieru toaletowego z meskiego kibelka nawet mi sie to spodobalo, byleby nic glupiego nie wymyslily...
|
|
#2059 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie zauważyłamCytat:
Cytat:
|
|
#2060 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2061 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2062 |
|
Zadomowienie
|
Toście se pogadały.... uhh!!
|
#2063 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2064 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2065 |
|
Zadomowienie
|
Haha
To tak 1- mgosiek- dawaj na panieńskie!!! co zrobią to zrobią i tak będzie zajef... welon fajny Ja widziałam dziewoje , co miały królicze ogonki i uszka .. oraz diabelskie świecące różki..2-taaa Gospella , nie zauważyłaś, szarlatanico;p;p Ale już po drugiej stronie jestes tego tysięcznika, więc spoko;p 3- mam beznadziejny, stresujący dzień.. grrr.. a pogoda jest , że idź stąd i nie wracaj buuuu mgosiek.. do wesela 33 dni...<szooook> może jednak się wycofać :confuse d:![]() Jak to tak?? DO końca z jednym facetem?? ![]()
|
|
|
|
#2066 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a Ty Anagat ile masz jeszcze wolności przed sobą?
|
|
#2067 |
|
Zadomowienie
|
No toć my z mgosiek na jednym wózku jedziemy
Obie 1 maja kagańce zakładamy.. te no GPSy.. hehe![]() Gramy w monopol ![]() tzn. ja i Radziol gramy.. a właściwie -przegrałam..hmmm
Edytowane przez anagat Czas edycji: 2010-03-29 o 22:58 |
|
|
|
#2068 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2069 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Choc nieraz mam ochotę zabić mojego tż to sobie tak mysle, ze mimo wszystko fajnie jest miec sie z kim poklocic a jakby go nie bylo to co??? heheCo do panienskiego to oczywiscie ze ide, maticzko dziewczyny to juz glupieja, jedna przez druga dzwoni do mnie i pyta zebym numery dala do organizatorki, ale spoko lista juz wyslana do swiadkowej z numerami bedzie git! Ja rece umywam! Nic nie wiem! Kurde a ja chodze na solarke i chodze i nogi mam blade... dzisiaj 10 minut - jutro jogurt na twarzy
Edytowane przez mgosiekm Czas edycji: 2010-03-30 o 09:40 |
|
|
|
|
#2070 |
|
Zadomowienie
|
Mgosiek no nie mówię NIE
![]() Konsekwencja przede wszystkim.. a ja zawsze chciałam mieć półmurzyńskie dziecko.. i co teraz I Ty mi zmieniaj te solarium natychmiast.. Skoro nie opala równo , to coś jest schrzanione.. zmień lokal.. ja wchodziłam na max 6 min,,, i cały czas trzyma..wszędzie równo... Echh ten oprych cały czas ze mną. Szlag by go, ślub też chce wziąć, czy jak?? Mgosiek -jeszcze 32 dni;/ I dziewczyny to nie to , że ja tak liczę.. tylko mamy stronkę internetową dla gości.. i tam się samo odlicza
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.

, ja mam krój podobny 
... no a wczoraj na środku wargi nowa mi się pojawiła

I co teraz cwiczycie?

i tyle.. hehehe Więc powiedzmy, że teraz coś dla niego.. aczkolwiek i tak go w wakacje do jakiegoś ciepełka muszę zaciągnąć... znajoma ma domek w Turcji i domek we Włoszech do wynajęcia niedrogo.. Może TŻ da się namówić.. jak nie- jadę sama, a on na rejs
:confuse d: