Majowe Panny Młode - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-27, 13:00   #2041
woda sodowa
Wtajemniczenie

Dot.: Majowe Panny Młode

Cytat:
Napisane przez NiesfornaC Pokaż wiadomość
myślałam i nawet takie mierzyłam, z organzy delikatne przezroczyste, ale jakoś mi nie pasowało. Jeśli chodzi o welon, to będzie to zwykła mgiełka, ale na dole będzie miała minimalnie strasznie delikatnie srebrne koraliki tak jak na gorsecie (tak jakby nitką obszyte). Zdjęcia niestety nie mam :/
Cos takiego?http://www.martarudiak.com/sklep/?11...ny-model-maria
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 13:09   #2042
mgosiekm
Zadomowienie

NiesfornaC sukienia jest sliczna, bardzo w moim stylu , ja mam krój podobny Bolerko pasuje, choc faktycznie widac ze jest za duze. Koronka... byc moze tez bedzie super, ale pomysl czy nie bedzie juz za "duzo", masz bardzo ozdobny gorset i przymierz czy nie pogryzie Ci sie bolerko z sukienka. Za to tak jak proponuje woda sodowa wydaje mi sie ze bedzie dobrze cos a'la tiul ale ile osób tyle gustów

Ja moje bolerko mam z materialu takiego jak suknia, wiec idealne pasuje, tzn szyja mi na miejscu jako gratis do sukni

01.05.2010r

28.04.2011 Natalka

Edytowane przez mgosiekm
Czas edycji: 2010-03-27 o 13:10
mgosiekm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 15:24   #2043
NiesfornaC
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mgosiekm Pokaż wiadomość
NiesfornaC sukienia jest sliczna, bardzo w moim stylu , ja mam krój podobny Bolerko pasuje, choc faktycznie widac ze jest za duze. Koronka... byc moze tez bedzie super, ale pomysl czy nie bedzie juz za "duzo", masz bardzo ozdobny gorset i przymierz czy nie pogryzie Ci sie bolerko z sukienka. Za to tak jak proponuje woda sodowa wydaje mi sie ze bedzie dobrze cos a'la tiul ale ile osób tyle gustów

Ja moje bolerko mam z materialu takiego jak suknia, wiec idealne pasuje, tzn szyja mi na miejscu jako gratis do sukni
No właśnie jeśli chodzi o koronkowe bolerko, to mam takie samo przeczucie jak Ty, że będzie za dużo tego wszystkiego.
Musze jeszcze pomyśleć i albo będzie takie jak na zdjęciu, albo nad tiulowym jeszcze pomyślę. W sumie to tylko do kościoła a potem i tak zdejmę...

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Tak, tylko te koraliki się tak nie świecą, i są takie jak na gorsecie od sukni.
Stary 2010-03-27, 18:26   #2044
anagat
Zadomowienie

Hej laseczki, czy któraś z Was zamawiała sobie bolerko z allegro?
Bo ja właśnie chcę zamówić..takie gładkie z rękawkiem 3/4 mam nadzięję , że będzie do sukni pasowało.. wg mnie koronkowe nie będzie.. ew. może taki tiulowy szalik??Nie wiem jak to nazwać? Ale gdzie to mozna kupić???
Wstawię jeszcze raz suknię, to może coś doradzicie.. bez bolerka będzie mi zimno i już.. muszę coś mieć.

Po drugie wy tam w Polandii zakupy robicie, powiedzcie, czy są w sklepach białe rajstopy? U mnie pończochy odpadają.. nie cierpię, ściskają mnie, spadają, gryzą i moje tłuszczykowe uda nie bardzo pończoszki tolerują.. a rajstopy lubię i chcę białe z koronkowymi majteczkami.. Na allegro jedna osoba takie sprzedaje, ale może kupić już w Polsce jak przylecę??

A poza tym muszę się pożalić. Nie mogę wyleczyć opryszczki..grrr już 2 tyg mam w kąciku ust.. cały czas w strupkach... no a wczoraj na środku wargi nowa mi się pojawiła buuu
Definitywnie muszę kupić swój własny kubek do pracy( kubki są myte w zmywarce), bo nie tylko ja oprycha mam wśród pracowników, więc to jakaś epidemia No i solarka zawieszona i ogólnie boli mnie.. No i mój piękny też niezadowolony..haha.. lodzików nie ma

Aaa to jeszcze powiedzcie czy zwykła , krótka , dwuwarstwowa mgiełka będzie na pewno spoko do mojej sukni..
Grr nie mogę dodać zdjęc;/ nie wiem czemu

Edytowane przez anagat
Czas edycji: 2010-03-27 o 23:11
anagat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 22:45   #2045
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anagat Pokaż wiadomość
Hej laseczki, czy któraś z Was zamawiała sobie bolerko z allegro?
Bo ja właśnie chcę zamówić..takie gładkie z rękawkiem 3/4 mam nadzięję , że będzie do sukni pasowało.. wg mnie koronkowe nie będzie.. ew. może taki tiulowy szalik??Nie wiem jak to nazwać? Ale gdzie to mozna kupić???
Wstawię jeszcze raz suknię, to może coś doradzicie.. bez bolerka będzie mi zimno i już.. muszę coś mieć.

Po drugie wy tam w Polandii zakupy robicie, powiedzcie, czy są w sklepach białe rajstopy? U mnie pończochy odpadają.. nie cierpię, ściskają mnie, spadają, gryzą i moje tłuszczykowe uda nie bardzo pończoszki tolerują.. a rajstopy lubię i chcę białe z koronkowymi majteczkami.. Na allegro jedna osoba takie sprzedaje, ale może kupić już w Polsce jak przylecę??

A poza tym muszę się pożalić. Nie mogę wyleczyć opryszczki..grrr już 2 tyg mam w kąciku ust.. cały czas w strupkach... no a wczoraj na środku wargi nowa mi się pojawiła buuu
Definitywnie muszę kupić swój własny kubek do pracy( kubki są myte w zmywarce), bo nie tylko ja oprycha mam wśród pracowników, więc to jakaś epidemia No i solarka zawieszona i ogólnie boli mnie.. No i mój piękny też niezadowolony..haha.. lodzików nie ma

Aaa to jeszcze powiedzcie czy zwykła , krótka , dwuwarstwowa mgiełka będzie na pewno spoko do mojej sukni..
Grr nie mogę dodać zdjęc;/ nie wiem czemu
Anagatku do twojej sukni to ja tylko i wylacznie taki tiulowy szal bym zalozyla (moze byc jakos fajnie zszyty w bolerko), bo o ile dobrze pamietam ty masz taka greczynke i satyna by przy tym za ciezko wygladala Gdzie to kupic nie mam pojecia, moze jakas krawcowa ci to uszyje, bo to chyba jakas wielka filozofia nie jest. Co do rajstop, to ja sie juz zaopatrzylam w trzy pary, ale cielistych 8den, praktycznie nie widac, ze mam cokolwiek na nodze (i tak chcialam). Kupilam w sainsbury, pozniej dopisze jak sie nazywaja, bo teraz mi maly na rekach siedzi
A opryszczka to jeden z moich przedslubnych koszmarow, boje sie, ze dostane ze trzy dni przed slubem, a w dniu slubu nastapi wybuch
Stary 2010-03-27, 23:18   #2046
anagat
Zadomowienie

Echh Sodóweczka, ja myślę, że masz niestety rację i ten tiulowy szal mi pozostanie.hmm.. czyli nie zamówię bolerka z allegro , najwyżej coś w salonie poprzymierzam jak pójdę z sukienką na dopieszczanie..

Właśnie jesteśmy po próbie tańca.. fajno całkiem to nam wychodzi Ciekawe jak będzie w sukni.. na szczęście ona kół nie ma.. uff, bo inaczej to ciężko bym to tańcowanie widziała.

echh z tą oprychą, to mam nadzieję, że skoro jest teraz to już potem się nie pojawi.. no my z Mgosiekm mamy jeszcze tylko 35 dni do ślubu...ufff...straszne

No i małego ucałuj od cioteczek-majóweczek
Stary 2010-03-27, 23:54   #2047
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Echh Sodóweczka, ja myślę, że masz niestety rację i ten tiulowy szal mi pozostanie.hmm.. czyli nie zamówię bolerka z allegro , najwyżej coś w salonie poprzymierzam jak pójdę z sukienką na dopieszczanie..

Właśnie jesteśmy po próbie tańca.. fajno całkiem to nam wychodzi Ciekawe jak będzie w sukni.. na szczęście ona kół nie ma.. uff, bo inaczej to ciężko bym to tańcowanie widziała.

echh z tą oprychą, to mam nadzieję, że skoro jest teraz to już potem się nie pojawi.. no my z Mgosiekm mamy jeszcze tylko 35 dni do ślubu...ufff...straszne

No i małego ucałuj od cioteczek-majóweczek
Ja juz troszke sobie powariowalam tanecznie z moja siora w tej sukni, chcialysmy po prostu zobaczyc czy w tym wielkim dniu nie zalicze wielkiej glebyA co do opryszczki, to rzeczywiscie dobrze ci, ze teraz cie to cholerstwo wzielo, bedziesz miala potem z glowy. Tylko pamietaj, zeby nie pic z mojego kubka

A tak w ogole, to jak tam Radziowi te wygibasy wychodza? Mialas juz okazje sie z niego troszke posmiac? I co teraz cwiczycie?
Stary 2010-03-28, 00:13   #2048
anagat
Zadomowienie

Hehe 'naszemu wizażankowi Radziowi' wygibasy wychodzą nad wyraz dobrze Serio, ale to już chyba ten typ- mówiący, że nie umie tańczyć, a potem nie możesz się od niego na parkiecie odgonić. Nie jest na pewno najlepszym tancerzem z jakim miałam przyjemność, ale za to moim OSOBISTYM<lol>

A ćwiczymy nasz układzik na pierwszy taniec- walc wiedeński do 'Once upon a December'. No i trochę ćwiczymy 'babciowe tańce' żeby wtopy nie było A no i żeby obracając mnie nie zniszczył mi misternej fryzury

hehe zapisuję- NIE PIĆ Z KUPKA WODY SODOWEJ<lol> pozostaje mi tylko herbata i kawa;p;p

A ty moja droga nie ćwicz z siostrą.. tylko sodówka zwin do tanga;p
Stary 2010-03-28, 00:22   #2049
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Hehe 'naszemu wizażankowi Radziowi' wygibasy wychodzą nad wyraz dobrze Serio, ale to już chyba ten typ- mówiący, że nie umie tańczyć, a potem nie możesz się od niego na parkiecie odgonić. Nie jest na pewno najlepszym tancerzem z jakim miałam przyjemność, ale za to moim OSOBISTYM<lol>

A ćwiczymy nasz układzik na pierwszy taniec- walc wiedeński do 'Once upon a December'. No i trochę ćwiczymy 'babciowe tańce' żeby wtopy nie było A no i żeby obracając mnie nie zniszczył mi misternej fryzury

hehe zapisuję- NIE PIĆ Z KUPKA WODY SODOWEJ<lol> pozostaje mi tylko herbata i kawa;p;p

A ty moja droga nie ćwicz z siostrą.. tylko sodówka zwin do tanga;p
Oj, to widzisz moj tez "nie tanczy", takie z nich skromnisie, a potem wszystkimi ciotkami parkiet beda zamiataliTen pierwszy taniec troche mnie zaczyna przerazac, bo na dobra sprawe choreografii nie mamy opracowanej do konca, a jak sie chce tanczyc jak Chris Hollins w "Strictly come dancing", to trzeba sie troszke przylozyc W dodatku sobie wybralismy "Do you love me, now that I can dance" i teraz mysle, ze czeka nas zadycha i polamane obcasy.
Te, laska, a wy to gdzies jedziecie na miodowy?
Stary 2010-03-28, 12:52   #2050
anagat
Zadomowienie

To dawajcie z tą choreografią, bo to już malutko czasu pozostało

Co do podróży poślubnej, ja już pisałam wcześniej My będziemy mieli swoje zabytkowe autko i chcemy się nim przejechać w podróż po Polsce Tak dla odmiany od tych wszystkich Egiptów, Cyprów, Kanarów.. Dużo będzie zależeć od pogody, więc konkretna trasa się wyklaruje później.. ale chcemy pojechać na Mazury, a potem na pewno powoli na Śląsk- do teściów Wszystko się wykalaruje.. Musimy teraz poszukać jakiś ciuszków w stylu lat 60' co by nam pasowały do auta hehe
Stary 2010-03-28, 18:49   #2051
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
To dawajcie z tą choreografią, bo to już malutko czasu pozostało

Co do podróży poślubnej, ja już pisałam wcześniej My będziemy mieli swoje zabytkowe autko i chcemy się nim przejechać w podróż po Polsce Tak dla odmiany od tych wszystkich Egiptów, Cyprów, Kanarów.. Dużo będzie zależeć od pogody, więc konkretna trasa się wyklaruje później.. ale chcemy pojechać na Mazury, a potem na pewno powoli na Śląsk- do teściów Wszystko się wykalaruje.. Musimy teraz poszukać jakiś ciuszków w stylu lat 60' co by nam pasowały do auta hehe
No tak, przeciez juz pisalas jakie macie plany. Baaardzo klimatycznie My co prawda pojedziemy do tych Hiszpanow, Kanarow, ale bede ci zazdroscic, bo przy malym takie plany jak wasze nie wchodza w gre
Stary 2010-03-28, 19:11   #2052
anagat
Zadomowienie

Heh.. nie ma mi co zazdrościć Kanary Hiszpany - ja jak najbardziej za.. ale w małżeństwie trzeba na kompromis iść.
A nasze ostatnie wakacje we Francji wyglądały następująco- razem do auta.. na plazę.. a po 30 min Radek wsiadał do auta, włączał silnik i KLIMĘ i tyle.. hehehe Więc powiedzmy, że teraz coś dla niego.. aczkolwiek i tak go w wakacje do jakiegoś ciepełka muszę zaciągnąć... znajoma ma domek w Turcji i domek we Włoszech do wynajęcia niedrogo.. Może TŻ da się namówić.. jak nie- jadę sama, a on na rejs

A co do dzidzi.. to faktycznie-nasze rozwiązanie nie wchodzi w grę.. Dawaj zdjęcie dzidziaka Tak dla zachęty
Stary 2010-03-28, 22:13   #2053
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
to coś czyli co ?
ten kwiatek? co spina jakby sukienke, chyba że tej ozdoby nie bedzie
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 22:27   #2054
anagat
Zadomowienie

Ufff powiało grozą.. GOspella , to był Twój 999 post.. dawaj tysięczny, bo jakoś szarlatanowo to wygląda;p;p

Idę ćwiczyć tańcowanie
Stary 2010-03-29, 00:18   #2055
NiesfornaC
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
ten kwiatek? co spina jakby sukienke, chyba że tej ozdoby nie bedzie
to nie kwiatek
tylko w tych miejscach gdzie z tyłu zebrany jest ten tiul powinna być naszyta koronka (taka jak na dole, po bokach, na gorsecie), przynajmniej tak było w oryginalnej sukni, ale zapomnieli tego doszyć :|
dlatego tak dziwnie to wygląda bo tu było dopięte na agrafkę
Stary 2010-03-29, 09:53   #2056
mgosiekm
Zadomowienie

Wiecie co... mialam nie miec panienskiego, ale jednak jest
Pewnie bedzie to na zasadzie rezerwacji stolikow w jednym z klubow i balanga do rana no i mam sporo dziewczyn ktore sie nie znaja nawzajem, bo sie znaja ale slabo kazda ma inna koncepcje i w koncu ja musze sama to rozgranizowac ze swiadkowa (siostra moja) i jedna z kolezanek...
I teraz.
Chcialabym zeby kazda z dziewczyn miala cos charakterystycznego, np jakas wstazke, kokardke, nie wiem cos przypietego do ubrania, tyle, ze nie mam pojecia gdzie cos takiego kupic ;| Moglabym takie wstazki wykonac sama, czy ktoras ma jakies ciekawe linki do stron z opisem jak cos takiego zrobic? Znalazlam tez super welon http://allegro.pl/item954138036_diab...urbokrowa.html bardzo mi sie spodobal hehe. Ehhh tez se wymyslily laski jakbym miala malo latania za weselem

01.05.2010r

28.04.2011 Natalka

Stary 2010-03-29, 10:03   #2057
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiecie co... mialam nie miec panienskiego, ale jednak jest
Pewnie bedzie to na zasadzie rezerwacji stolikow w jednym z klubow i balanga do rana no i mam sporo dziewczyn ktore sie nie znaja nawzajem, bo sie znaja ale slabo kazda ma inna koncepcje i w koncu ja musze sama to rozgranizowac ze swiadkowa (siostra moja) i jedna z kolezanek...
I teraz.
Chcialabym zeby kazda z dziewczyn miala cos charakterystycznego, np jakas wstazke, kokardke, nie wiem cos przypietego do ubrania, tyle, ze nie mam pojecia gdzie cos takiego kupic ;| Moglabym takie wstazki wykonac sama, czy ktoras ma jakies ciekawe linki do stron z opisem jak cos takiego zrobic? Znalazlam tez super welon http://allegro.pl/item954138036_diab...urbokrowa.html bardzo mi sie spodobal hehe. Ehhh tez se wymyslily laski jakbym miala malo latania za weselem
Idz na panienski koniecznie Jesli bedziesz w dobrym towarzystwie to usmiejesz sie i dobrze pobawisz. Moj panienski byl naprawde bombowy i kazda z nas bedzie go dlugo wspominac Zamowilysmy sobie stolik w jednym z klubow, dziewczyny kupily czerwone wstegi, napisaly na nich markerem "wieczor panienski Marty" i poprzewiazywaly sobie gdzie chcialy. Dostalam mnostwo zbreznych prezentow i fajna koszulke nocna. O zadnym striptizerze i welonach nie bylo mowy, bo po prostu nie lubie takich rzeczy. Aha, i jak jeszcze sie alkoholizowalysmy w mieszkaniu mojej siostry, to puszczaly mi piosenki o Marcie, potem bylo pasowanie na zone, dostalam walek na meza Naprawde sie dziewczyny postaraly
Stary 2010-03-29, 11:24   #2058
mgosiekm
Zadomowienie

Cytat:
Idz na panienski koniecznie Jesli bedziesz w dobrym towarzystwie to usmiejesz sie i dobrze pobawisz. Moj panienski byl naprawde bombowy i kazda z nas bedzie go dlugo wspominac Zamowilysmy sobie stolik w jednym z klubow, dziewczyny kupily czerwone wstegi, napisaly na nich markerem "wieczor panienski Marty" i poprzewiazywaly sobie gdzie chcialy. Dostalam mnostwo zbreznych prezentow i fajna koszulke nocna. O zadnym striptizerze i welonach nie bylo mowy, bo po prostu nie lubie takich rzeczy. Aha, i jak jeszcze sie alkoholizowalysmy w mieszkaniu mojej siostry, to puszczaly mi piosenki o Marcie, potem bylo pasowanie na zone, dostalam walek na meza Naprawde sie dziewczyny postaraly
Ooo to super! heh ja jestem strasznie ciekawa co tam dziewczyny mi zgotuja, ale tak jak wspominalam mam towarzystwo ktore sie wzajemnie nie zna, a wiem ze kazda z "grupek" (grupek bo z roznych kregow, szkola, praca, od chlopakow mojego narzeczonego) myslala o czyms innym, dlatego musze trzymac reke na pulsie zeby ktoras mi nie wyskoczyla ze striptizerem a jeszcze inna z pomyslem lekcji tanca salsy na przyklad... Poza tym znalazlam fajny pomysl na zabawe w klubie na panienskim - karty, dziecwzyny ciagna karte na ktorej jets zadanie dla PM, np znalezienie chlopaka w bialych skarpetkach i zapytanie go o imie albo przyniesienie papieru toaletowego z meskiego kibelka nawet mi sie to spodobalo, byleby nic glupiego nie wymyslily...

01.05.2010r

28.04.2011 Natalka

Stary 2010-03-29, 12:32   #2059
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Ufff powiało grozą.. GOspella , to był Twój 999 post.. dawaj tysięczny, bo jakoś szarlatanowo to wygląda;p;p

Idę ćwiczyć tańcowanie
nie zauważyłam
Cytat:
to nie kwiatek
tylko w tych miejscach gdzie z tyłu zebrany jest ten tiul powinna być naszyta koronka (taka jak na dole, po bokach, na gorsecie), przynajmniej tak było w oryginalnej sukni, ale zapomnieli tego doszyć :|
dlatego tak dziwnie to wygląda bo tu było dopięte na agrafkę
a no to ok, to fajowa kieca
Cytat:
mówisz?
Stary 2010-03-29, 13:03   #2060
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
nie zauważyłam

a no to ok, to fajowa kieca

mówisz?
mowie
Stary 2010-03-29, 13:12   #2061
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
mowie
no Ty jak coś powiesz to już powiesz
Stary 2010-03-29, 13:40   #2062
mgosiekm
Zadomowienie

Toście se pogadały.... uhh!!

01.05.2010r

28.04.2011 Natalka

Stary 2010-03-29, 13:46   #2063
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
no Ty jak coś powiesz to już powiesz
ale powiem

Cytat:
Toście se pogadały.... uhh!!
My tak lubimy z gospelka sadzic bez sensu dowcipy, ktorych nikt nie rozumie Prawda gospelko?
Stary 2010-03-29, 14:30   #2064
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
ale powiem

My tak lubimy z gospelka sadzic bez sensu dowcipy, ktorych nikt nie rozumie Prawda gospelko?
prawda woduniu
Stary 2010-03-29, 17:40   #2065
anagat
Zadomowienie

Haha
To tak

1- mgosiek- dawaj na panieńskie!!! co zrobią to zrobią i tak będzie zajef...
welon fajny Ja widziałam dziewoje , co miały królicze ogonki i uszka .. oraz diabelskie świecące różki..
2-taaa Gospella , nie zauważyłaś, szarlatanico;p;p Ale już po drugiej stronie jestes tego tysięcznika, więc spoko;p

3- mam beznadziejny, stresujący dzień.. grrr.. a pogoda jest , że idź stąd i nie wracaj buuuu

mgosiek.. do wesela 33 dni...<szooook> może jednak się wycofać:confuse d:
Jak to tak?? DO końca z jednym facetem??
Stary 2010-03-29, 21:19   #2066
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Haha
To tak

noo
a Ty Anagat ile masz jeszcze wolności przed sobą?
Stary 2010-03-29, 22:02   #2067
anagat
Zadomowienie

No toć my z mgosiek na jednym wózku jedziemy Obie 1 maja kagańce zakładamy.. te no GPSy.. hehe

Gramy w monopol tzn. ja i Radziol gramy.. a właściwie -przegrałam..hmmm

Edytowane przez anagat
Czas edycji: 2010-03-29 o 22:58
Stary 2010-03-29, 23:10   #2068
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
No toć my z mgosiek na jednym wózku jedziemy Obie 1 maja kagańce zakładamy.. te no GPSy.. hehe

Gramy w monopol tzn. ja i Radziol gramy.. a właściwie -przegrałam..hmmm
no to faktycznie, blisko coraz bliżej
Stary 2010-03-30, 09:26   #2069
mgosiekm
Zadomowienie

Cytat:
Haha
To tak

1- mgosiek- dawaj na panieńskie!!! co zrobią to zrobią i tak będzie zajef...
welon fajny Ja widziałam dziewoje , co miały królicze ogonki i uszka .. oraz diabelskie świecące różki..
2-taaa Gospella , nie zauważyłaś, szarlatanico;p;p Ale już po drugiej stronie jestes tego tysięcznika, więc spoko;p

3- mam beznadziejny, stresujący dzień.. grrr.. a pogoda jest , że idź stąd i nie wracaj buuuu

OMG nic mi nie mów No jak juz sie powiedziało A to trza powiedzieć B nie?? No tak czy nie?? Tylko nie mów, że nie!!

Choc nieraz mam ochotę zabić mojego tż to sobie tak mysle, ze mimo wszystko fajnie jest miec sie z kim poklocic a jakby go nie bylo to co??? hehe

Co do panienskiego to oczywiscie ze ide, maticzko dziewczyny to juz glupieja, jedna przez druga dzwoni do mnie i pyta zebym numery dala do organizatorki, ale spoko lista juz wyslana do swiadkowej z numerami bedzie git! Ja rece umywam! Nic nie wiem!

Kurde a ja chodze na solarke i chodze i nogi mam blade... dzisiaj 10 minut - jutro jogurt na twarzy...

01.05.2010r

28.04.2011 Natalka

Edytowane przez mgosiekm
Czas edycji: 2010-03-30 o 09:40
Stary 2010-03-30, 11:58   #2070
anagat
Zadomowienie

Mgosiek no nie mówię NIE
Konsekwencja przede wszystkim.. a ja zawsze chciałam mieć półmurzyńskie dziecko.. i co teraz???

I Ty mi zmieniaj te solarium natychmiast.. Skoro nie opala równo , to coś jest schrzanione.. zmień lokal.. ja wchodziłam na max 6 min,,, i cały czas trzyma..wszędzie równo... Echh ten oprych cały czas ze mną. Szlag by go, ślub też chce wziąć, czy jak??

Mgosiek -jeszcze 32 dni;/ I dziewczyny to nie to , że ja tak liczę.. tylko mamy stronkę internetową dla gości.. i tam się samo odlicza
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości