![]() |
#2731 | |
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
Sifter Jars 20 gram with Seals Item#: SJ-R20 $0.75 ---> [3 szt] $2.25 Italian Badger Blush Brush Item#: BR-408 $8.99 ---> [1 szt] $8.99 Shipping Estimator: Subtotal: $28.25 Est. Shipping: $7.32 ![]() ![]() ![]() ![]() Jak duże zamówienie, to jednak się opłaca ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Aga, wg moich wyliczeń, to wyjdzie jakieś 43 zł.
![]() ![]() |
![]() |
#2732 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak Ci si nie spieszy to czekajmy ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
PS: urząd celny podobno lubi nakładac Vat na paczki z CS ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- mam dosc, zrobiłam ostatnią symulacje ograniczając się do najpotrzebniejszych 5 małych pędzelków i wyszło mi 5,64$ za wysyłke to jak się bardziej opłaca pojedynczo czy razem? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2733 |
|
Zależy od zamówienia
![]()
![]() |
#2734 |
Zakorzenienie
|
w sumie pojedynczo licząc te 5,65$ za wysyłke 5 małych pędzlków jakos tanio nie jest, ale da się przezyc
![]() to by mnie kosztowała 50-55 złzalezy do kursu dolara i czułabym się pędzlowo zaspokojona potem jeszcze tylko dome + ew. jakis w zbroi jak się trafi i basta ![]() jak w kwietniu będę chciała zamówic to pomozesz mi? ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- mam popsute kolory na kompie jak wiecie i te cienie co mi Asiu zamawiałas to pomaranczowy to jest pierwszy od lewej na dole? ![]() http://cgi.ebay.pl/24pcs-Bare-pigmen...item1c100ac75b ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- a moze trzeci od dołu po lewej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2736 |
Zakorzenienie
|
jakie tu kalkulacje są
![]()
#2737 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo chcę 2 -3 cienie niepotrzebne mi na all wystawic ![]() a tak to bym poprzerabiała i powycinała ju z tego gotowego ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- wiecie gdzie mozna dostac kosmetyki bell ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzeba zajrzec do natury ![]() podobno mają fajne lakiery do paznokci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2740 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ile nam jeszcze brakuje? ![]() Cytat:
![]() Ok, to już lepiej ![]() Aha, wreszcie wzięłam do łapki centymetr i zmierzyłam obwód mojej szyi - to ok 33 cm, tak mi się wydaje - raz mi wychodzi 33, raz 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie są w Naturze ![]() ![]() Wymyśliłam coś w sprawie tego za ciemnego podkładu - albo spróbuję mieszać go z kremem (calma Ziai) albo poczeka sobie do lata kiedy się troszkę opalę ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-03-28 o 16:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2741 |
Zakorzenienie
|
A społem masz? Bo w społem jest własnie sporo takich perełek, ostatnio właśnie byłam ale zapomniałam spojrzeć czy czasem tej bazy nie mają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2742 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no jak mówiłam zajrzę do natury moze dolożyli ![]() Cytat:
![]() siedzenie w domu mi nie słuzy, cały czas jem ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Asiu tak się zastanawiam byłabyś w stanie zrobic takie (w tym stylu) kolczyki jak mi juz zrobiłas, ale niebieskie/czerwone? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A teraz ide na spacer z psem to moze coś spale ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2744 |
Zakorzenienie
|
ja się dorwałam do czekoladowych jajek ;o
ale w przerwach kręcę hula hopem i wmawiam sobie, że jest git ![]()
#2745 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
brzuch mnie juz boli, ale jem ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2746 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2747 | ||||
|
Spoko, pomogę
![]() Cytat:
Gdybym się pomyliła - pomarańczowy ma oznaczenie 31 na spodzie. Nadal nie mam odpowiedzi od Izy, ale chyba uda się uzbierać nawet. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ewentualnie możesz jeszcze go zakryć jasnym pudrem, żeby kolorki się trochę przegryzły ![]() Cytat:
![]() Tylko nie wiem, czy znajdę takie róże niebieskie, czasem trafiają się, ale nie zawsze. I tasiemka byłaby ewentualne trochę szersza, bo mi sklep z nimi zlikwidowali, a winnych nie ma o tej szerokości ![]() Co do Bell'a u mnie trafia się w takich większych ioskach ruchu, nie w budkach tylko w tzw. salonikach prasowych.
![]() ![]() |
![]() |
#2748 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szresze nie szersze bez różnicy ![]() ![]() bo jak mówiłam pokochałam tą Twoją bizuterie ![]() to jakbys znalazła to daj znac, mozesz mi je na all wystawic albo jakos na wizazu ![]() niebieskie chciałabym takiej długosci jak te czarne, a czerwone krótsze ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
![]() i sałatke z białym makarnem i majonezem princesse czekolade kanpaki cukierki i tak sobie jadę |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2750 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2751 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2752 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2753 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2754 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A masz może więcej tych gwiazdek? Bo zastanawiam się nad jakimiś kolczykami, żeby do kompletu były ![]() ![]() Nawet ostatnio kupiłam sobie jakieś antyalergiczne i co? Zgubiłam jeden ![]() ![]() Cytat:
![]() A wiesz, że ten puder sensique (o2) wydaje mi się jednak trochę za ciemny, chyba powinnam kupić ten najjaśniejszy 01 ![]() ![]() Ja pożeram orzeszki w karmelu ![]() A wcześniej bagietkę z masłem czosnkowym - TŻ twierdzi, że jestem uzależniona ![]() Byliśmy z TŻ'em w Piotrze i Pawle - szkoda, że nie mogłyście zobaczyć jak się ze mnie śmiał kiedy pakowałam zakupy i przy okazji władowałam do reklamówki kilka(naście) nadprogramowych foliówek ![]() ![]() Nie chce mi się iść jutro do pracy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mozna je kupic marketach? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No pewnie, ze dobre ![]() ![]() Miałam nie żreć tyle i co? Zjadłam znowu żurawine i jeszcze bym coś pożarła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2757 | |||
|
Cytat:
![]() Zrobię Ci, tylko nie wiem, czy dam radę w tym tygodniu czy już po świętach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny - kiełki możecie przecież same wyhodować, po co bulić tyle kasy, skoro wystarczy kilka dni i macie znacznie większą ilość za dosłownie kilka groszy.
![]() ![]() |
![]() |
#2758 | ||
Zakorzenienie
|
dzisiaj zaliczyłam maseczke z naftą i glinke
![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() a mozna cos innego na jednych zamiast różyczek ![]() samemu ![]() ja w takich rzeczach zielona ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-03-28 o 22:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2760 |
Zakorzenienie
|
dziewzyny jakby wam w EDM zostało 1-2 miejsca i nie miałybyscie juz czego dobrac to ja bym mogła się wpakowac tyle, ze z 1-2 bigami...
no i po świetach, ale to tak jakbyscie nie miały kogo do zamowienia dobrac, bo mi specjalnie nie zalezy... 1 produkt nie dla mnie 2 brac nie muszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.