Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.) cz. V - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-28, 23:48   #2221
p4w
Zakorzenienie

Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
no wlasnie parasolka jest fajna jak chce sie zrobic spacerek po chodniku, do miasta czy do centrum handlowego - a na lesiasto-gorzaste tereny kiepsko sie nadaje

dlatego postanowilam kupic taka prawdziwa spacerowke a nie parasolke
i co? nikt mi nie napisze co mysli o tym modelu?

a parasolke to mam jeszcze po Eryku taka zwykla najzwyklejsza, zeby tylko do sklepu lub jak bedzie starszy i bedzie dluga droga i sie zmeczy, bez funkcji spania, bez daszka, bez niczego....tez kupilam wlasnie jak Eryk byl starszy i szlam gdzies dalej i wiedzialam, ze sie zmeczy
nie zgłębiłyśmy tematu, więc nawet nie wiemy na co zwracać uwagę, jak wyglądają konkurencyjne modele
a kolor bardzo ładny

3220g 54 cm

------------------

p4w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 23:54   #2222
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
nie zgłębiłyśmy tematu, więc nawet nie wiemy na co zwracać uwagę, jak wyglądają konkurencyjne modele
a kolor bardzo ładny
ale mi chodzi tylko o opinie na temat wygladu, bo wszystko inne co chcialam to ma

ale ktory kolor?
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 23:56   #2223
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
ale mi chodzi tylko o opinie na temat wygladu, bo wszystko inne co chcialam to ma

ale ktory kolor?
ten na głównym zdjęciu - seledynowy

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-03-28, 23:57   #2224
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
ten na głównym zdjęciu - seledynowy
yyy tego w ogole nie bralam pod uwage
Stary 2010-03-28, 23:59   #2225
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
yyy tego w ogole nie bralam pod uwage
to żeśmy się dogadały
a spacerówka ładna - taka zgrabna
a mi się chyba najbardziej ten seledyn podoba

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-03-29, 00:08   #2226
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
to żeśmy się dogadały
a spacerówka ładna - taka zgrabna
a mi się chyba najbardziej ten seledyn podoba
ja pisalam wyzej, ze jakos nie lubie takich wzorow pstrokatych i sklanialabym sie ku turkusowemu, bo jest najbardziej stylowy, ale TZ podoba sie pomarancz fajny jest tez bez ale ja wole zywsze kolory

to wszystko przez te czarne wstawki, nie podoba mi sie strasznie w wozkach polaczenie czarnego z kolorem - walkowalam ten temat przy wyborze glebiokiego

ale powiem CI, ze im bardziej sie im przygladam tym bardziej podobaja mi sie te jasne pomarancze i seledyny

a najbardziej fiolet

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

chyba tylko my nie spimy

ja juz ide bo pewnie przed 6 pobudka

dobranoc
Stary 2010-03-29, 00:12   #2227
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
ja pisalam wyzej, ze jakos nie lubie takich wzorow pstrokatych i sklanialabym sie ku turkusowemu, bo jest najbardziej stylowy, ale TZ podoba sie pomarancz fajny jest tez bez ale ja wole zywsze kolory

to wszystko przez te czarne wstawki, nie podoba mi sie strasznie w wozkach polaczenie czarnego z kolorem - walkowalam ten temat przy wyborze glebiokiego

ale powiem CI, ze im bardziej sie im przygladam tym bardziej podobaja mi sie te jasne pomarancze i seledyny

a najbardziej fiolet

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

chyba tylko my nie spimy

ja juz ide bo pewnie przed 6 pobudka

dobranoc
ja też już idę - dobranoc

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-03-29, 07:30   #2228
Tulipfever
Rozeznanie

Ania bardzo dziekuje ciociom za zyczenia i posyla moc slodkich usmiechow

Dzien dobry!

Najlepsze zyczenia dla naszych dzisiejszych solenizantow: Tomka, Adama, Bartka, Gabriela oraz pociechy Groszkolino

I jak Wasze dzieci zniosly zmiane czasu? Ania chyba nawet nie zauwazyla- wstala wczoraj troche wczesniej i przed 19 juz sie kapala. Myslalam, ze bedzie Jej przeszkadzalo, ze jeszcze jest jasno, gdy zasypia. Ale gdzie tam- padla jak mucha

Dzisiaj przychodzi hydraulik. Bedzie sie mocowal z naszym zlewem kuchennym. Poza tym ma caly dzien lac, wiec zobaczymy, jak sie rozwiaze sprawa spaceru.

Dobrego dnia!
Tulipfever jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 08:22   #2229
Miramej
Zakorzenienie

Serdeczne życzenia dla Antonia , Tomaszka , Adama , córeczki groszkolino i Gabrysia . Rośnijcie zdrowo

Kuba budził się w nocy "milion razy" , nie jadł, więc może to coś z dziąsełkami . Od wczoraj testujemy nowy plan dnia, zobaczymy, co z tego wyjdzie

Miłego poniedziałku

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 08:38   #2230
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez Tulipfever Pokaż wiadomość
Ania bardzo dziekuje ciociom za zyczenia i posyla moc slodkich usmiechow

Dzien dobry!

Najlepsze zyczenia dla naszych dzisiejszych solenizantow: Tomka, Adama, Bartka, Gabriela oraz pociechy Groszkolino

I jak Wasze dzieci zniosly zmiane czasu? Ania chyba nawet nie zauwazyla- wstala wczoraj troche wczesniej i przed 19 juz sie kapala. Myslalam, ze bedzie Jej przeszkadzalo, ze jeszcze jest jasno, gdy zasypia. Ale gdzie tam- padla jak mucha

Dzisiaj przychodzi hydraulik. Bedzie sie mocowal z naszym zlewem kuchennym. Poza tym ma caly dzien lac, wiec zobaczymy, jak sie rozwiaze sprawa spaceru.

Dobrego dnia!
Wercia wstala wczoraj o 8.00 czylo wg jej rytmu byla 7.00 a kapalam ja dopiero o 21.00 zamiast o 20.00 i tym sposobem nie zauwazyla ze zmiana czasu byla, dzisiaj juz normalnie wstala czyli o 7.00

a tak wogole to dzien dobry

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 08:39   #2231
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość

Serdeczne życzenia dla Antonia , Tomaszka , Adama , córeczki groszkolino i Gabrysia . Rośnijcie zdrowo

Kuba budził się w nocy "milion razy" , nie jadł, więc może to coś z dziąsełkami . Od wczoraj testujemy nowy plan dnia, zobaczymy, co z tego wyjdzie

Miłego poniedziałku
dziękujemy

Boże, moje dziecko kończy dziś 9 miesięcy

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-03-29, 08:47   #2232
Miramej
Zakorzenienie

Ale gapa ze mnie

Bartusiu i dla Ciebie oczywiście moc najserdeczniejszych życzeń

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 08:49   #2233
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Zuzia nieźle. Wieczorem jakoś szybciej była zmęczona ale położyłam ją spać o tej porze co zwykle a dziś wstała o 8 W szoku byłam, bo nie kazałam małżowi nastawiać budzika i miał lekkie opóźnienie

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość

Ja myślę, że to na ząbki Zuzia w nocy też poplakiwała troszkę.

A jaki macie nowy plan?

Wyspałam się dziś Mała obudziła się na mleko ok.6 i zanim ponownie zasnęła to cały czas mówiła na zmianę MAMA i TATA . Ale to było słodkie, jeszcze takim głosikem cieniutkim i tak pięknie jej to wychodziło

Idę głowę myć
Miłego dnia

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Najlepsze zyczenia dla naszych maluszków: Tomusia, Adasia, Bartusia, Gabrysia i córeczki Groszkolino
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 09:02   #2234
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

witam
a ja sie nie wyspalam
moje dziecko chce mnie wykonczyc chyba

czekam na TZ i jedziemy po kojec bo nic nie moge w domu zrobic, raczkowanie wychodzi malemu coraz lepiej, wszedzie lazi, staje przy meblach

chociaz nie wiem czy kojec cos da bo to taki terrorysta, ze pewnie nie bedzie chcial tam siedziec
nawet tesciowa ostatnio w hurtowni zauwazyla jaki to wymuszacz jak zobaczyl wiszaca zabawke i tesciowa mu jej nie podala tylko inna, placz na calego

oj bede sie z nim miala
Stary 2010-03-29, 09:13   #2235
aannuullaa
Wtajemniczenie

Dzień dobry
hmm..weny na pisanie mi brak, wybaczcie, będę was dzisiaj podglądać, może się rozkręcę ;-)
Pogoda u nas piękna to pewnie wybędziemy z małą...zmiana czasu przestawiła jej porę spania na 19-19.30, zobaczymy czy to się utrzyma, pospałyśmy też do 6.30 więc w sam raz...

Ehhh podłogi i lampy czekają na wymycie a ja jestem bez energii kompletnie

aannuullaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 09:25   #2236
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

i zapomnialam

Sto lat maluszki: roza:

Cytat:
witam
a ja sie nie wyspalam

czekam na TZ i jedziemy po kojec bo nic nie moge w domu zrobic, raczkowanie wychodzi malemu coraz lepiej, wszedzie lazi, staje przy meblach

chociaz nie wiem czy kojec cos da bo to taki terrorysta, ze pewnie nie bedzie chcial tam siedziec
nawet tesciowa ostatnio w hurtowni zauwazyla jaki to wymuszacz jak zobaczyl wiszaca zabawke i tesciowa mu jej nie podala tylko inna, placz na calego

oj bede sie z nim miala
hhe skads to znam

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 09:26   #2237
Tulipfever
Rozeznanie

Alez ze mnie gapa! Antosiu rosnij zdrowo i radosnie!

Gorgulku jak slodko
Tulipfever jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 09:29   #2238
sylka79
Wtajemniczenie

Dużo zdrówka i buziaków dla:Antonia,Tomusia,Adasia,córeczki Groszkolino,Gabrysia i Bartusia.

Resztę ogarnę później

Miłego dnia mamusie

sylka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 09:37   #2239
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
witam
a ja sie nie wyspalam

oj bede sie z nim miala
skąd ja to znam - mój to piszczy jak coś chce
nie wiem skąd on się nauczył takiego piszczenia

Cytat:
Napisane przez sylka79 Pokaż wiadomość
Dużo zdrówka i buziaków dla:Antonia,Tomusia,Adasia,córeczki Groszkolino,Gabrysia i Bartusia.

Resztę ogarnę później

Miłego dnia mamusie

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-03-29, 09:38   #2240
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Alez ze mnie gapa! Antosiu rosnij zdrowo i radosnie!

Gorgulku jak slodko

I ja przegapiłam

Antosiu, przyjmij moc życzeń

Zaskoczyła nas dziś z rana

Svi jeśli chodzi o ten wózek to czy Ty przypadkiem nie masz podobnego? Na dużych kołach i takiego większego? Jest już nie dobry?
Stary 2010-03-29, 09:48   #2241
Texasik
Rozeznanie

Dzien dobry dziewczyny!

U nas nocka ok nawet pospalismy dluzej niz zawsze czyli do osmej . Za oknem pada , wiec pewnie dlatego nam sie dobrze spalo .

Danielek zaczyna wstawac na nozki , lapie sie brzegu lozka i podnosi do gory , a jaki zadowolony z siebie.

Najlepsze zyczonka dla dzisiejszych solenizantow.!!!:ro za:

Moj skarb Daniel - 07.07.09

Texasik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 09:55   #2242
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Svi jeśli chodzi o ten wózek to czy Ty przypadkiem nie masz podobnego? Na dużych kołach i takiego większego? Jest już nie dobry?
nie, mam zupelnie inny, mam espiro vector, on jest na pompowanych kolach i to jest spacerowka kubelkowa, a ze Marci duzy to ledwo sie miesci, teraz chce normalny, w ktorym mozna polozyc oparcie i jest duzo miejsca dla mojego pulpecika, poza tym chodzi tez o skladanie wozka, taki wozek jedna reka zloze i wrzuce do bagaznika auta, a teraz jadac gdzies z Marcim musze sie niezle nagimnastykowac zeby zdjac spacerowke ze stelaza z nim i wrzucic do auta, poza tym majac w aucie dwa foteliki dla dzieci to mi sie nie miesci juz wozek, ktory ma osobno i stelaz i spacerowke
Stary 2010-03-29, 10:05   #2243
Cassandra 23
Zakorzenienie

Hejka

Cytat:
Napisane przez agga19851985 Pokaż wiadomość
mój synuś sle usmieszki dla was. na drugim zdjęciu guz i siniak po upadku z łóżka.
Aga, masz cudnego synka Przystojniaczek z niego Ma juz narzeczoną?

Cytat:
Napisane przez Ulcia2512 Pokaż wiadomość
A na guzy ze swojej strony moge polecic zel z arniki. Rewelecyjna sprawa. Jak Kubko gruchnal z lozka, to od razu mu posmarowalam i smarowala co jakies 2 godziny i siniaka nie bylo i prawie nie napuchlo.
Dzieki za info
Chyba musze miec w apteczce tą masc

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
witaj
bo Kubus to duzy i madry chlopczyk juz

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Pustki u nas mimo, że pogoda nie dopisuje
Zasiadłam z kubkiem... pokrzywy ale nie mam co czytać.
Idę rozejrzeć się za czymś na all

Miłego dnia

Pijesz pokrzywe? Na włoski?

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
lustereczko powiedz przecie kto jest najpiekniejszy na swiecie??
Super fotka, a Wercia śliczna dziewczynka

Cytat:
a Marci mial wczoraj pierwszy upadek stal przy stole i jakos mu sie noga podwinela i rabnal w stol i ma taka czerwona szrame na poliku

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Humor nieco lepszy, ale to pewnie chwilowe. Wczoraj mialam udany wieczor z duza dawka seksu , dzis planuje powtorke
Dzis mieli nas odwiedzic znajomi, maz od rana sprzatal, a ja robilam sie na bostwo , ale cos im wypadlo i nie przyjda. Fajnie , mamy dzien dla siebie. Wychodzi na to, ze jestem bardoz nietowarzyska ,a tak naprawde to zmeczona i spragniona rodzinnej atmosfery.
Antonio wlasni spi z mezem, wiec mam szanse wylozyc sie na sofie i poczytac.
Mariolu, ciesze sie ze masz nieco lepszy humor Oby to nie było przejsciowe tylko juz na stałe

Cytat:
Napisane przez agga19851985 Pokaż wiadomość
puzzle firmy baby mix, takie zwykłe. O ile dobrze pamietam kosztowały 24 zł za paczkę, ja na podłodze mam dwie paczki. Ale osobiście ich nie polecam ponieważ:
każdy puzzel ma "w sobie" obrazek i ten obrazek składa się z małych elementów. Niestety Alan chwyta za brzegi puzzli i wszystko rozbiera i te malutkie elementy wypadaja no i on je bierze do buzi, a wiadomo czym to grozi.
Ja wczoraj tez kupiłam takie puzzle ale z mniejszymi elementami, narazie tylko jedna paczke. Była tania bo cos ok 7 zł. Rozłozylismy Kubie na podłodze ale zaczynał wydłubywac te małe elementy i brac do buzi wiec zabralismy. Dodatkowo strasznie smierdziały te puzle taka chemią

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Reszte pocytuje pozniej.

Musze sie koniecznie pochwalić... Kuba wczoraj powiedział tak slicznie "Mama" Byłam w sypialni a on chciał koniecznie wejsc po schodkach na gore do pokoju. Wiec TŻ wział go i prowadził po schodach a no tak szybko nozkami przebierał, spojrzał sie na mnie i Mama powiedział miałam łzy w oczach. Dzisiaj tez kilka razy mowił. Jak juz zjadł kaszke a ja jeszcze myłam miseczke to podniósł raczki do gory (zeby go wyciagnac z krzesełka) i mowił mama no mowie Wam, wzruszayłam sie na maksa. (takze wydaje mi sie, ze to mama nie było przypadkowe )

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Cassandra 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 10:09   #2244
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cass Kubus napewno juz kojarzy to slowo z Toba

moj wola mama mama, jak jest mu zle, jak jest spiacy czy glodny, ale nie ma pojecia jeszcze co to oznacza - bo jak jest ok to ciagle baba baba
Stary 2010-03-29, 10:11   #2245
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cassandra 23 Pokaż wiadomość

Musze sie koniecznie pochwalić... Kuba wczoraj powiedział tak slicznie "Mama" Byłam w sypialni a on chciał koniecznie wejsc po schodkach na gore do pokoju. Wiec TŻ wział go i prowadził po schodach a no tak szybko nozkami przebierał, spojrzał sie na mnie i Mama powiedział miałam łzy w oczach. Dzisiaj tez kilka razy mowił. Jak juz zjadł kaszke a ja jeszcze myłam miseczke to podniósł raczki do gory (zeby go wyciagnac z krzesełka) i mowił mama no mowie Wam, wzruszayłam sie na maksa. (takze wydaje mi sie, ze to mama nie było przypadkowe )
klask i:
wyobrażam sobie jakie to musiało być piekne
mój na razie tylko "tata i tata", ale ja też się doczekam

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-03-29, 10:12   #2246
Cassandra 23
Zakorzenienie

Wszystkiego naj naj najlepszego dla dzisiejszych solenizantów
Antosia , Tomaszka , Adasia , córeczki groszkolino i Gabrysia.
Rosnijcie zdrowo

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Stary 2010-03-29, 10:21   #2247
Cassandra 23
Zakorzenienie

Cytat:
Cass Kubus napewno juz kojarzy to slowo z Toba

moj wola mama mama, jak jest mu zle, jak jest spiacy czy glodny, ale nie ma pojecia jeszcze co to oznacza - bo jak jest ok to ciagle baba baba
Tez mi sie wydaje, ze juz kojarzy.
Jak np. nie ma mnie w poblizu i TŻ zapyta sie małego gdzie mama to patrzy wzrokiem dookoła i mnie szuka. Tak samo jest jak ja zapytam gdzie tata to patrzy w strone pokoju w ktorym czesto TŻ pracuje na komputerze

Cytat:
klask i:
wyobrażam sobie jakie to musiało być piekne
mój na razie tylko "tata i tata", ale ja też się doczekam
I ty sie w konczy doczekasz. Kuba tez do tej pory mowił tylko tata, baba, dada a teraz tworzy jakies kombinacje typu gi-da, di-da, ata itp.

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Stary 2010-03-29, 10:25   #2248
Texasik
Rozeznanie

Cass klask i:dla Kubusia. Ile radosci przyniosl mamusi .

Moj skarb Daniel - 07.07.09

Texasik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 10:33   #2249
UnholyOne
Ola-Unhola

Witajcie poniedziałkowo

W ogóle się nie wyspałam, poszłam spać po 1 (nie ma to jak spragniony mąż ), a wstałam po 6 i jeszcze 2 razy Antek się w nocy obudził.

Chciałam się pochwalić
1. Mamy już drugiego ząbka
2. Antos wczoraj nauczył się mówić Mama i widać, że kojarzy to ze mną. Jak jest Małż to woła ta-ta-ta, a do mnie pochodzi i ma-ma
Tak cieniutko, ślicznie

Cały weekend rodzinka mu tłumaczyła, gdzie mama, żeby powiedział mama itp. Przyglądał się, przyglądał, nasladował buźką bez głosu, aż wczoraj przy teściach wypalił takie piękne Mama

Imprezki się udały, zostało nam jeszcze sporo jedzonka.
Zapraszam na wyżerkę
Zupa mandarynowa, kurczak pod pierzynką zrobiły furorę. Dzięki Dziewczyny
Pieczonych jabłek z lodami by Tuli nie zrobiłam, bo i tak dużo było potraw, a jeszcze tort doszedł i ledwo wszystko zjedli.
Zrobię w tygodniu tylko dla nas

Sto lat dla naszych dzisiejszych Małych Solenizantów
Antosia, Tomusia, Adasia, córeczki Groszkolino, Gabrysia i Bartusia

Idę zacząć porządki przedświąteczne

Miłego dnia
Stary 2010-03-29, 10:35   #2250
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Texasik Pokaż wiadomość
Danielek zaczyna wstawac na nozki , lapie sie brzegu lozka i podnosi do gory , a jaki zadowolony z siebie.

Cytat:
nie, mam zupelnie inny, mam espiro vector, on jest na pompowanych kolach i to jest spacerowka kubelkowa, a ze Marci duzy to ledwo sie miesci, teraz chce normalny, w ktorym mozna polozyc oparcie i jest duzo miejsca dla mojego pulpecika, poza tym chodzi tez o skladanie wozka, taki wozek jedna reka zloze i wrzuce do bagaznika auta, a teraz jadac gdzies z Marcim musze sie niezle nagimnastykowac zeby zdjac spacerowke ze stelaza z nim i wrzucic do auta, poza tym majac w aucie dwa foteliki dla dzieci to mi sie nie miesci juz wozek, ktory ma osobno i stelaz i spacerowke
Aaa to wiem jaki masz wózek. Moja znajoma ma taki i mimo, że moja spacerówka też kubełkowa to jest zdecydowanie większa
Myślałam, że ten co wkleiłaś to też ze zdejmowanym siedziskiem (nie czytałam jakie ma funkcje) i wiem ile trzeba się nagimnastykować i ile miejsca zajmuje taki wózek Nie mówiąc o wyjeździe gdzieś na wczasy

Cytat:
Napisane przez Cassandra 23 Pokaż wiadomość
Pijesz pokrzywe? Na włoski?

...

Zaczęłam pić właśnie, na włosy
Kiedyś jak piłam codziennie to pięknie mi się błyszczały i szybko rosły i teraz też na to liczę

Wiem jakie to rozczulające
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości