Wiosenne maluchy opuszczają brzuchy - MARZEC-KWIECIEŃ 2010r. - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-28, 16:00   #2551
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa
Dot.: Wiosenne maluchy opuszczają brzuchy - MARZEC-KWIECIEŃ 2010r.

ja na 3 w szpitalu tylko jednego delikatnego spotkalam i wlasnie do niej chodze... ale ogolnie nie kazdy lekarz jest delikatny, kolezanka tez prywatnie chodzila i mowila ze nie jedno badanie ja na prawde bolalo tak ze myslala ze za przeproszeniem w ryj mu walnie, takze ja bym na bank nie chodzila do takiego lekarza co musialabym sie stresowac;/

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

tak gin mi masc polecila i przeszlo po 3 dniach ostatnio cos mnie swedzialo wiec masc w reke i heja i cisza, spokoj az milo
za to teraz woda miz nosa leci normalnie masakra... moglabym tampony w dziurki od nosa powkladac hahaha
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 16:05   #2552
mloda1989
Zakorzenienie

a czym swedzenie zwalczylas?? mnie przynajmniej raz w nocy budzi...a potem usnac nie moge
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 16:48   #2553
Darusiaaaa
Zakorzenienie

nystatynką
A.Camus
Stary 2010-03-28, 16:51   #2554
olasia
Zadomowienie

znalazlam pierscionek!!

wiecie gdzie byl? oczywiscie w malej kosmetyczce z podobnymi jemu ozdobami gdzie ja mam glowe? mam nadzieje, ze po porodzie sie ogarne w koncu....

ania p - ja wiem, ze porod i opieka nad noworodkiem to dopiero poczatek, ale zeby moc zaczac "wychowywac" 2 latka trzeba jednak umiec obchodzic sie najpierw z noworodkiem - tj zrobic wszystko by przezyl do tego czasu
ta odpowiedzialnosc za to kim stanie sie moje dziecko, jak nim pokieruje zajmuje mi glowe przez 3/4 czasu ciazy... boje sie... ale to chyba tez niezla przygoda co nie?

Marcelek moj caly swiat
Laura 39/40 tp 9.03.2015
olasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 17:00   #2555
Darusiaaaa
Zakorzenienie

najwazniejsze ze jest

wychowanie malucha super odpowiedzialnosc i wielkie wyzwanie ale za to ile daje radosci i satysfakcji
A.Camus
Stary 2010-03-28, 17:30   #2556
megi-megi
Zakorzenienie

Malgo i Karolka - olbrzymie gratulacje - dzieciaczki są przecudowne

A w ogóle zauważam, że na forum mamy najładniejsze dzieciaczki Aż bym je tak dorwała i przytulała i kiziała i się hihroliła do nich
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 19:09   #2557
fasolka73
Rozeznanie

Megi, zgadza się dzieciaczki mamy prześliczne!!!!

Mam pytanie do mamuś rozpakowanych, czy przed porodem, zanim nastąpiły skórcze itp. czułyście się jakoś dziwnie? Jakieś inne samopoczucie niż zwykle, czy coś w tym stylu? Ciekawa jestem....
fasolka73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 19:24   #2558
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Ale jest widno jeszcze!!! super!!!
ciekawe jaka pogoda jutro w zachodniopomorskim.. bo sporo osób tez mi móiw że dziecko czeka na słoneczko.. w paitek było 22 st. ale sie nie wyrobiła Mała a w terminie sobota i niedziel;a dzis okropnie zimno... wiec jak jutro ciepło to moż ejutro wyjdzie.. do słoneczka lgnie moje Szczęście ..

A u mnie prawie pełnia ale faktycznie chyba jutro dopiero tak na 100% w pełni bedzie ksiezyc... a ja mam problemy ze snem wtedy buuuuuuuuuuuu

A i zgadzam sie z megi mamy najsłodsze szkraby na świcie!!!

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

UWAGA ! ! !

Dopiero mamy 2500 postów wiec jeszcze połowa.. i mysle że akurat jak ten watek zapiszemy to juz prawie w komplecie skoczymy wszystkie na odchowalnie. Do tgeo czasu rozpakowane mamusie i te wyczekujące tez nadal piszemy TU....
Przeniesiemy sie Wszystkie RAZEM....

Mrowak apeluje do Twoich pomysłów za wczasu.. chodx mysle że spokojnie minimum 3 tyg ale możesz cos juz mysleć.
Pozostałe mamusie też prosze o propozycje
Najpierw je zbiore a potem bedziemy pisac której co sie podoba i wybierzemy najlepszy.

PS ZAZNACZAM.. żeby tytuł był czytelny ładnie brzmiał w swojej zarówno prostocie.

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 20:55   #2559
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

U mnie dzisiaj 38 tc minął, i hmm, jak od 3 mc skurcze miałam, tak gdzieś od 32 tc takie już bolesne, i codziennie nawet po kilkanaście, tak teraz od 5 dni cisza. Położna ze SR mówi że skurcze są wynikiem takiego jakby strajku macicy na jej rośnięcie. To chyba moja już przestała rosnąć, czy jak.

Mój tż jako wegetarianin miał dzisiaj na obiad pieczone ziemniaczki+boczniak w panierce, i teraz klnie na mnie bo co chwilę do wc lata, a ja też jednego zjadłam i nic mi nie jest.No ale takim to sposobem śpię dzisiaj sama, a on w gościnnymmoże nie będę miała się do kogo przytulić, ale też nie będę musiałą go co chwila szturchać żeby nie chrapał Wredna jestem

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 21:07   #2560
drcron
Zakorzenienie

MadCat znalazlam na necie cos takiego
dotyczy urlopu wychowawczego
Wniosek o udzielenie urlopu wychowawczego

Na podstawie art. 186 Kodeksu pracy wnoszę o udzielenie mi urlopu wychowawczego w okresie od ........................ do ......................, w celu sprawowania osobistej opieki nad dzieckiem ........................ (imię i nazwisko dziecka) urodzonym dnia ....................... .

Do tej pory nie wykorzystałam żadnej części urlopu wychowawczego.

Załączniki:
· oświadczenie ......................... (imię i nazwisko ojca dziecka) o braku zamiaru korzystania z urlopu wychowawczego we wskazanym okresie.

......................... ................
(podpis pracownika)

co do urlopu mAciezynskiego to znajoma ksiegowa powiedziala mi ze nie ma czegos takiego jak wzor podania poprostu piszesz ze od dnia tego i tego chcesz przejsc n a urlop maziezynski w zalaczniku dolanczasz zaswiadczenie ze szpitala o urodzeniu dziecka i tyle

a ja dzisiaj caly dzien walcze ze skurczami < najgorsze byly w kosciele hehe > ale as delikatne jednak czeste jak bylismy u znajomych to byly w odstepach co 12 minut jednak nie regularne przewaznie
nic czekamy na pelnie a dzisiaj wkraczamy w 40 tydzien

GRATULUJE NOWYM MAMUSIA DZIECIACZKI PRZESLICZNE

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
U mnie dzisiaj 38 tc minął, i hmm, jak od 3 mc skurcze miałam, tak gdzieś od 32 tc takie już bolesne, i codziennie nawet po kilkanaście, tak teraz od 5 dni cisza. Położna ze SR mówi że skurcze są wynikiem takiego jakby strajku macicy na jej rośnięcie. To chyba moja już przestała rosnąć, czy jak.

Mój tż jako wegetarianin miał dzisiaj na obiad pieczone ziemniaczki+boczniak w panierce, i teraz klnie na mnie bo co chwilę do wc lata, a ja też jednego zjadłam i nic mi nie jest.No ale takim to sposobem śpię dzisiaj sama, a on w gościnnymmoże nie będę miała się do kogo przytulić, ale też nie będę musiałą go co chwila szturchać żeby nie chrapał Wredna jestem
biedny ale u nas ostatnio bylo podobnie zjedlismy racuchy na sniadanie i ja je jeszcze mlekiem popilam i nic mi nie bylo a moj malz malo nie marl pobil chyba rekord w odwiedzaniu wc

ja dzisiaj mialam koszmarna noc nie dosc ze siusiu biegalam co 5 minut czasem nie zdazylam wejsc z powrotem po schodach do gory a juz musialam schodzic na dol < ale to wina arbuza > to jeszcze Tz chrapal i co go szturchlam to pytal czy juz jedziemy do spzitala

drcron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 21:19   #2561
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość
hej my od wczoraj w domu.....maly kocha moje cycki i tylko by wisial na nich 24 godz na dobe...
a oto moj szkrab
Piękności

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Simuerte odpisała.
Jest w szpitalu i nie ma dostępu do internetu. We wtorek ma zaplanowane CC, chyba, że zacznie rodzić wcześniej. Ma rozwarcie i jakieś skurcze a poza tym nic. Jest pod dobra opieką i wszystko jest ok

...
Jakbyś z nią pisała to spytaj gdzie wkońcu jest w szpitalu bo wiem ze miała dylemat gdzie iść .

Cytat:
Napisane przez olasia Pokaż wiadomość
znalazlam pierscionek!!

wiecie gdzie byl? oczywiscie w malej kosmetyczce z podobnymi jemu ozdobami gdzie ja mam glowe? mam nadzieje, ze po porodzie sie ogarne w koncu....

ania p - ja wiem, ze porod i opieka nad noworodkiem to dopiero poczatek, ale zeby moc zaczac "wychowywac" 2 latka trzeba jednak umiec obchodzic sie najpierw z noworodkiem - tj zrobic wszystko by przezyl do tego czasu
ta odpowiedzialnosc za to kim stanie sie moje dziecko, jak nim pokieruje zajmuje mi glowe przez 3/4 czasu ciazy... boje sie... ale to chyba tez niezla przygoda co nie?
Myślę że nie ma takiej opcji żeby nie przeżył , sama będziesz wiedziała kiedy głodne kiedy zasikane , kiedy chce spać jak zaczyna chodzić to zaczyna się walka o przetrwanie malca bo może spaść z czegoś , zwalić coś gorącego na siebie i zrobić sobie milion innych rzeczy . Oczy w tyłku trza mieć ogólnie jak już ma się to dziecko to człowiek sobie uświadamia jak bardzo puste było jego zycie przed dzieckiem , ile czasu marnował nie wiadomo własciwie na co . A nagród jest wiele , pierwszy uśmiech , pierwsze mama , kroczki , rączki obejmujące Cię za szyje . Nie zamieniłabym tych chwil na nic innego Mimo tego że w miedzyczasie człowiek czasem pada na ryj , albo jest zły na takiego małego rozrabiake

laski czym najlepiej doczyścić fugi ? Macie jakieś dobre patenty ?

A co do lekarzy to ja miałam jedno nieprzyjemne badanie w szpitalu przed CC ja nie wiem po co ta ginka się tak nade mną znęcała . ale jak wstałam z tego fotela to pot mi leciał po plecach .

Mąż mi jutro do 3 city jedzie a ja chyba do szpitala na wizyte dowiem się z rańca .
Stary 2010-03-28, 21:44   #2562
drcron
Zakorzenienie

AnaP ja na fugi przed ciąża stosowalam domestos ale kiedyś dziewczyny polecaly CIT i teraz szoruje szczoteczka do zębów i cifem nawet działa woda z soda ocet i proszek do pieczenia tez działa ale cif najlepiej

Stary 2010-03-28, 22:00   #2563
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fasolka73 Pokaż wiadomość
Megi, zgadza się dzieciaczki mamy prześliczne!!!!

Mam pytanie do mamuś rozpakowanych, czy przed porodem, zanim nastąpiły skórcze itp. czułyście się jakoś dziwnie? Jakieś inne samopoczucie niż zwykle, czy coś w tym stylu? Ciekawa jestem....
ja czułam, że to będzie dziś (ale podobnie czułam od chya 2-3 tygodni codziennie ) to była nadzieja połączona z przeczuciem ale wtedy akurat przeczucie sie sprawdziło
Stary 2010-03-28, 22:02   #2564
mrowak
Zakorzenienie

Gratuluję nowym rozpakowanym!

U nas wielki news- odpadł kikucik i mamy już DOROSŁY pępuszek

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość

Mrowak apeluje do Twoich pomysłów za wczasu.. chodx mysle że spokojnie minimum 3 tyg ale możesz cos juz mysleć.

No to tak na poczekaniu: Wiosenne brzdące spacerują po łące.
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 22:27   #2565
madziwnia
Zakorzenienie

Drcronku to ja ci zycze rózniez porodu przed switami!!!

ciekawe czy mnie na oddziale jutro zostawia.. na 8 rano jade

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2010-03-28, 22:50   #2566
mloda1989
Zakorzenienie

Aniap jak juz pisalam wczeseniej .... srodek do karchera.... mozna np w castoramie kupic... wymeiszany z woda wlany do butelki np po plynie do szyb....spryskac fugi poczekac pare minut i przetrzec gabka lub jakas szczotka....ostatnio tak czyscilam fugi na podlodze....prawie wogole sie nie narobilam a fugi wygladaja jak nowe....zadnej meczarni, szorowania szczoteczka do zebow....a fugi od 8 lat pierwszy raz tak czyszczone....i to po studentach bo wczesneij im mieszkanie bylo wynajmowane....takze to sprawdza sie idealnie...tylko pozniej trzeba podloge umyc czyms...bo on powoduje ze plytki taki matowy nalot maja...ale przetrzec woda z plynem i juz jest cacy
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 00:30   #2567
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Drcronku to ja ci zycze rózniez porodu przed switami!!!

ciekawe czy mnie na oddziale jutro zostawia.. na 8 rano jade

Jejku - aż mi się wierzyć nie chce, że już takie ruszenie na porodówki u nas. Dziewczyny - tyle miesięcy tutaj biadoliłyśmy na ciąże, a teraz wszystko się zmienia.
Madzia - daj znać, jak tam w koszalińskim szpitalu Cię potraktowali.

Mój smerfik śpi już dwie godzinki, więc czuję cudne odprężenie (zamiast spać, póki mogę).
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 00:52   #2568
madziwnia
Zakorzenienie

megi-megi ale ja włąsnie tylko lekarza mam z koszalina prof. Maciejewskiego... a rodzic chce w Sławnie... za rzadne pieniądze bym w koszalinie nie chciała... a wiesz że nawet babeczki z koszalina czasami rodza w sąłwnie?! serio... tu jest lepszy personel i lepsze traktowanie pacjentek niz w koszalinie.

Ojej juz 1 ide spac.. tylko nie wiem czy mi sie uda.. co chwilke mi mała na poecherz cisnie i do wc latam... a kręci sie okropnie brzus mi napina we wszystkie strony urwisek mały..

Izumi jak sie czujesz.. przechodzi cos???

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2010-03-29, 07:19   #2569
drcron
Zakorzenienie

Dzien dobry

Madzia ja mam taka cicha nadzieje ze juz Cie dzisiaj nie wypuszcza ze spzitala a za kilka dni na swieta z maluszkiem wyjdziesz

Izumi a probowalas ten prenalen ?? mi on pomogl jak bylam taka strasznie chora ze z 39 stopniami wyladowalam w szpitalu i sol emska do inhalacji tez dobra

Mloda ale ktory srodek do karchera ?? ja bylam w castorami i jest tam ich cala masa stalam 10 minut i jak glupia sie wpatrywalam nie wiedzac co wybrac w koncu nie wzielam nic

a nasza dzisiejsza noc zas zaliczona do nie przespanych o 23 padlam jak mucha w rosole o 1 sie obudzialam walczylam by zasnac do 4 przy okazji maz nie mogl spac < jedyny bok na ktorym moge lezec to lewy i wtedy przytulam sie do niego > dostal niezliczona liczbe kopniakow w nereczki od naszego dzieciecia o 4 sie nad nim zlitowalam i poszlam cos robic w domku i takim oto sposobem jest 7,15 a ja juz mam posprzatane upieczone oponki pomidorowka na obiadek zrobiona <ryczy> i co ja teraz bede robila tesc za 10 minut mi zabierze internet bo transfery bedzie wysylal i ja sie zanudze

a dzewczyny ja mam takie pytanie czy imalyscie robione badania na wirus opryszczki ?? wczoraj z psiapsiolka rozmawialam i jej lekarz to zlecil a moj nawet o tym nie wspomnial nie wiem czy to sie robi rutynowo czy tylko wybiorczo zreszta jej lekarz zleca mase badan wiecej nawet niz moj o niektorych nawet nie slyszalam a na necie poczytalam ze opryszczka jest bardzo grozna dla dziecka
i jeszcze jedno czy zimno albo zajad to to samo co opryszczka ??
no to pieknie niedosc ze sie nie wyspalam to jeszcze sie zestresowalam ze nie mialam takiego badnia < no ale jak nie mialam nigdy opryszczki to chyba nie powinnam robic tego badania co ?? > poradzcie prosze <prosi>

Stary 2010-03-29, 07:22   #2570
madziwnia
Zakorzenienie

Ale ciszaaaaaaaa

to ja jadę... jak nie odezwe sie do 11 to jestem na oddziale już pozostawiona.. ale jak nic sie tam nie dzieje to wole jednak na akcje chyba w domku czekać...

PS. w dodatku wyszło słoneczko wiec dzis jest super dzien dla nas do rodzenia i chyba po mału czop mi odchodzi ale tylko kawałkami bo tego sluzu duzo nie było ale wiecej niz zawsze i taki inny. to pa

---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ----------

drcornku mi mój profesor nie zlecał tego badania... więc sie nie przejmuj

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2010-03-29, 07:50   #2571
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Za to Młody rozbrykany jest strasznie. Hasa, wygina się, piętkami się rozpycha (mąż go przez brzuch za te piętki łapie i małemu chyba się to podoba) i dziś oglądaliśmy z brzuszkiem "300" i nam się bardzo podobało Wychowam zatem Michasia na Spartana Ymmm ... spartanina? Whatever
Miłego wieczoru kochane i spokojnej nocki
[/QUOTE]

Izumi
Chciałam zaznaczyć, że na Sparcie obowiązywał tzw. "zimny wychów" dosłownie. |Dzieci były odbierane rodzicom i wychowywały się wspólnie z innymi rówieśniami, spały na twardch łóżkach w zimnych pomieszczeniach. Obowiązywał system kar. Słabe osobniki były wykluczane. To tyle pamiętam z historii wychowania.
Stary 2010-03-29, 08:09   #2572
olasia
Zadomowienie

dzien dobry

drcron - ja tez nie mialam tego badania robionego.
mysle, ze ten wirus sie rozni od tego wirusa powodujacego zimno na ustach ale moge sie mylic.
ja wogole mam wrazenie, ze malo mialam tych badan robionych, na karcie duzo luk w rubryczkach...ale teraz co ja juz zmienie? wiem tylko, ze z kolejna ciaza ( ) nie pojde do tej samej doktorki.

Marcelek moj caly swiat
Laura 39/40 tp 9.03.2015
olasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 09:01   #2573
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Witam moje panie

Madziwnia- zazdroszczę tego słonka, bo u nas to szaro-buro i pada deszcz no i trzymam kciuki za wizytę. Może się coś ruszy

Ja dziś obudzilam się oczywiście razem z tż, a że dziś szedł prędzej do pracy to już od 6 nie śpię. Ale czuję się wyspana. Tylko raz wstawałam na siusiu!!
Dokończyłam czytać książkę "nie mów nikomu" Harlana Cobena. Jak któras z Was lubi kryminały to polecam

Teraz już po śniadanku i zabieram się za wcinanie krówek

Tak patrzę na naszą listę, to trochę dziewczyn jest już sporo po terminie, a się nie odzywają... szkoda. Marcowa lista by się jeszcze pewnie skróciła

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )

Edytowane przez ASIULEK_23
Czas edycji: 2010-03-29 o 09:05
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 09:09   #2574
aneczkkaa
Zakorzenienie

Dzień dobry

Wstałam oczywiście nie wyspana ... wyglądam jak potwór

Byłam wczoraj w szpitalu na KTG i pogadałam sobie z moim lekarzem okazało się że wyleczyli mi GBS -a (drugi wynik jest już negatywny) mogę rodzic bez obaw bardzo się cieszę

W środę idę na następne KTG mój gin zrobi mi też USG 4D
!!!! w szpitalu za free !!!! już nie mogę się doczekać

drcron to badanie to nie jest przypadkiem WR ?? Ja miałam robione 2 razy na początku ciąży i niedawno oba negatywne.
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 09:15   #2575
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
W środę idę na następne KTG mój gin zrobi mi też USG 4D
!!!! w szpitalu za free !!!! już nie mogę się doczekać
No to masz super Mi też lekarz zrobił 4D za free Fakt, że bez płytki ale co tam

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2010-03-29, 09:18   #2576
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Witam moje panie

Madziwnia- zazdroszczę tego słonka, bo u nas to szaro-buro i pada deszcz no i trzymam kciuki za wizytę. Może się coś ruszy

Ja dziś obudzilam się oczywiście razem z tż, a że dziś szedł prędzej do pracy to już od 6 nie śpię. Ale czuję się wyspana. Tylko raz wstawałam na siusiu!!
Dokończyłam czytać książkę "nie mów nikomu" Harlana Cobena. Jak któras z Was lubi kryminały to polecam

Teraz już po śniadanku i zabieram się za wcinanie krówek

Tak patrzę na naszą listę, to trochę dziewczyn jest już sporo po terminie, a się nie odzywają... szkoda. Marcowa lista by się jeszcze pewnie skróciła
Szczęściara ja wstawałam siku chyba 8 razy jak nie więcej oprócz tego bolała mnie cała miednica mam dość

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Cytat:
No to masz super Mi też lekarz zrobił 4D za free Fakt, że bez płytki ale co tam
to extra ja też nie dostanę płytki hehe ważne że zobaczę małego
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 09:27   #2577
mrowak
Zakorzenienie

Dzień dobry
Izumi, jak z Tobą?

Chciałam się tylko pochwalić, że od wczoraj wieczorem mamy dorosły pępuszek
Stary 2010-03-29, 09:30   #2578
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
Szczęściara ja wstawałam siku chyba 8 razy jak nie więcej oprócz tego bolała mnie cała miednica mam dość
Ja za to w dzień nadrabiam Wychodzę z kibelka i już bym mogla do niego wracać. Ostatnio moja niunia sobie upatrzyła mój pęcherz do kopania chyba Jak mnie kopnie to mam wrażenie, że nie powstrzymam tego i popuszczę... Mała złośnica

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Izumi, jak z Tobą?

Chciałam się tylko pochwalić, że od wczoraj wieczorem mamy dorosły pępuszek
Suuupcio Gratulacje

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2010-03-29, 09:36   #2579
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Dzień dobry

Ja dzisiaj dołanczam do niewyspanych . A to siusiu, a to katar, a o 5.30 wg nowego czsu budzik mojego męża. I on się pyta czemu taka niewyspana jestem, to mu mówię że katar i siusiu, to on do mnie żebym od mojej babci wzieła z dwie pieluchy to się wyśpię, dobrze że do wieczora mi się na oczy nie pokazuje, to może mi złość na niego minie.

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 09:40   #2580
mrowak
Zakorzenienie

a ja się wyspałam-Gabrysia jadła o 23, 2, a potem dopiero o 6- jest cudna w takie noce
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości