Starsi mężczyżni i młodsze kobiety... Wątek zbiorczy! - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-28, 23:56   #4981
nataluska175
Zadomowienie

Dot.: Starsi mężczyżni i młodsze kobiety... Wątek zbiorczy!

A ja M tez mowilam o Was tyle,ze nie mowilam mu jakie jest meritum watku, bo jeszcze by zaczal szperac i poczytal jak jak Go tu wychwalam ponad niebiosa
Odrazu zaczal swoje wywody,ze moze ktos sie podszywa,ze pojde na nasze spotkanie,a tam facet zamiast Was etc etc.. niezle sie usmialam

Morire, moge-jak najbardziej moge,ale ku*** przepisuje wyklad z matmy, bo jutro mam cwiczenia, na ktorych pasowaloby w koncu cos zatrybic,a nie tylko zbierac minusy jak grzyby po deszczu
A poza tym, to jak w bajce kochana

nataluska175 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 00:18   #4982
MorireAmore
Rozeznanie

to dobrze oj to powodzenia w tym przepisywaniu .
lecę spać , Dobranoc kochane

Be nice, I could be your nurse someday.

MorireAmore jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 00:24   #4983
nataluska175
Zadomowienie

Done!
Ja tez zmykam pod kolderke
Spijce dobrze Krolewny, niech Wam sie snia Tz-ty

nataluska175 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 08:30   #4984
besio
Wtajemniczenie

Nataluśka- ja się strasznie odzwyczaiłam od mieszkania z facetem. Chrapania w nocy, jego spojrzenia jak widzi mnie rano bez make upu i wielu innych. Po raz pierwszy od dłuższego czasu jestem samodzielna, niezależna i nie potrafię się z tym jakoś pożegnać, choć wiem, że przeprowadzka wiele by zmieniła na korzyść w naszym życiu.

A was to tylko zostawić to człowiek ma tyle do nadrabiania, że życia nie starczy.

Behind- super, że randka się udała. Mam nadzieję, że teraz wszystko już będzie się super układać.
Serpentine- faktycznie nieciekawa sytuacja, on na pewno potrzebuje dużo czasu. Ja ostatnio miałam szczerą rozmowę z M. i on stwierdził, że po rozstaniu z żoną to nie wiedział kim tak na prawdę jest, czuł się taki opuszczony, nie wiedział co ma z życiem zrobić i że dopiero przeprowadzka do Wawy go otrzeźwiła, że jest jeszcze inne życie, że coś się skończyło, ale że teraz może zacznie się coś lepszego dla niego. Przestał marnować czas na rozpamiętywanie i jak stwierdził, po długim czasie znalazł mnie i teraz wie, że wszystko będzie dobrze. Każdy potrzebuje czego innego, musi przejść taki okres zrozumienia co się stało i ruszenia do przodu. Tak więc czas czas i jeszcze raz czas.

A ja właśnie odebrałam swoją psychoanalizę.:P Mieliśmy zajęcia na specu jedne z panią psycholog, która rozmawiała z chętnymi osobami i potem im wystawiała opis ich osobowości. I wyszło mi, że jestem osobą dynamiczną, pełną sprzeczności. Że z jednej strony oczekuję od kogoś opieki, ale z drugiej na nią nie pozwalam. Jestem osobą która aż chorobliwie broni swojej niezależności. Boję się deklaracji, bo nie lubię stagnacji w życiu, mam tendencję do pakowania się w niebezpieczne związki, bo lubię przypływ adrenaliny i mam lęk przed stabilizacją, bo to oznacza dla mnie nudę.
Jak tak na to patrzę to jednak coś w tym jest. I pomyśleć, że na podstawie pytań czy wybiorę cukierka czy owoc powstała tak dogłębna analiza:P
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...

Edytowane przez besio
Czas edycji: 2010-03-29 o 08:31 Powód: błąd
besio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 08:35   #4985
Aivilo
Wtajemniczenie

Aaaaaa Besio, wyprzedziłas mnie, a myslalam, ze to ja napisze pierwszego porannego posta

Dzień dobry, kochane!
Czuję, że karmazynowy przypływ nadchodzi... a tutaj trzeba wstać z cieplutkiego łóżeczka ;( Jakiś koszmar. Nienawidzę tak ranną porą...

Będę Żoną!
http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png
No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej.
http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png
Aivilo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 09:38   #4986
malgoskagc
Raczkowanie

Unhappy Dot.: Starsi mężczyżni i młodsze kobiety... Wątek zbiorczy!

Cytat:
Napisane przez Aivilo Pokaż wiadomość
aaaaaaaaa właśnie, bo zapomniałam, to wazne, więc napiszę

Otóóóóż... powiedziałam dzisiaj Misiowi, że jest takie jedno forum, gdzie znalazłam dziewczęta w podobnych związkach i sobie z nimi zadzierzgnęłam wzięzi... tak ostrożnie zaczęłam, bo Miś strasznie uprzedzony jest do kontaktów Internetowych, nawet gg nie ma
No i wspomniałam, że planujemy zjazd prawdopodobnie w Warszawie i w ogóle...
I tak od słowa do słowa opowiedziałam o wszystkim, a ten stwierdził, że jak najbardziej mogę jechać sama, jeśli tylko chcę, skoro inne dziewczęta też mają być bez partnerów
Ale jednak wolę, żeby pojechał ze mną ogrzać mi łóżeczko ;P

Kurcze, wiecie, szczerze mówiąc trochę bałam sie jego reakcji, bo wiem, jak podchodzi do zawierania znajomości przez neta A tutaj tak łatwo... Kurcze, on ciągle odkrywa przede mną coraz to nowe oblicza swojej cudowności, a ja dalej zakochana jak jakaś głupia pensjonarka
Mój też jest wyczulony na punkcie neta. Ja mu tylko napomknęłam, że piszę tu na taki temat :P to się pośmiał i tyle

Cytat:
Napisane przez nataluska175 Pokaż wiadomość
A ja M tez mowilam o Was tyle,ze nie mowilam mu jakie jest meritum watku, bo jeszcze by zaczal szperac i poczytal jak jak Go tu wychwalam ponad niebiosa
Odrazu zaczal swoje wywody,ze moze ktos sie podszywa,ze pojde na nasze spotkanie,a tam facet zamiast Was etc etc.. niezle sie usmialam
Mój ma podobnie, kiedyś chciałam się spotkać z naprawdę dobrymi kumeplami, miały do mnie przyjechać i się nie zgodził! używał własnie argumentów w stylu a co jeśli to ktoś inny itp

A My mamy przerwe. Mieliśmy się rozstać, ale uprosił mnie, żebym się zastanowiła i dała mu czas... nie wiem co robić kompletnie. Z jednej strony nie umiem tak po prostu odejść (już czekam podświadomie na telefon poranny) bo to jest naprawdę super facet, który kocha mnie i akcpetuje jak nikt, ale z drugiej strony ja widze w nim też cechy, zachowania, poglądy które nie pozwolą mi na normalne funkcjonowanie w przyszłości. Gdyby był to związek na chwilę to by mi nie przeszkadzalo, ale to miał byc już na zawszę, a w takim wypadku ja tego nie widzę, nie wyobrażam sobie!
Pól soboty i całą niedziele rozmawialiśmy. Przechodziłam już tyle stanów, od dzikiego płaczu po w******nie. On nie mógł pojąć moich licznych powodów, i uparcie twierdził, że wszystko się zmieni jak po wakacjach zamieszka w moim mieście i będziemy mieć siebie na codzień,
Tylko co jeśli się nie zmieni?
Ja kompletnie nie wiem co robić.
najlepiej sobie palnąć w łeb.
A ja muszę uczyć się egzaminów w środę! 2 jednego dnia. Ogólnie jest za***iście!
malgoskagc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 10:16   #4987
besio
Wtajemniczenie

Aivilo- eh niestety trzeba wstawać, jeszcze ta zmiana czasu mnie dobija. Jutro wyjeżdżam na świeta do domu, no i zrobię rodzicom niespodziankę bo rzadko mnie widują. A w pierwszy weekend po świętach jedziemy do rodziców M.

Malgoskagc- odpoczniecie od siebie zdystansujecie się do tego wszystkiego i podejmiecie decyzję. Ważne żebyś była w zgodzie ze sobą. A z egzaminami na pewno dasz radę, będę trzymać kciuki.
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
Stary 2010-03-29, 10:58   #4988
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgoskagc Pokaż wiadomość
A My mamy przerwe. Mieliśmy się rozstać, ale uprosił mnie, żebym się zastanowiła i dała mu czas... nie wiem co robić kompletnie. Z jednej strony nie umiem tak po prostu odejść (już czekam podświadomie na telefon poranny) bo to jest naprawdę super facet, który kocha mnie i akcpetuje jak nikt, ale z drugiej strony ja widze w nim też cechy, zachowania, poglądy które nie pozwolą mi na normalne funkcjonowanie w przyszłości. Gdyby był to związek na chwilę to by mi nie przeszkadzalo, ale to miał byc już na zawszę, a w takim wypadku ja tego nie widzę, nie wyobrażam sobie!
Pól soboty i całą niedziele rozmawialiśmy. Przechodziłam już tyle stanów, od dzikiego płaczu po w******nie. On nie mógł pojąć moich licznych powodów, i uparcie twierdził, że wszystko się zmieni jak po wakacjach zamieszka w moim mieście i będziemy mieć siebie na codzień,
Tylko co jeśli się nie zmieni?
Ja kompletnie nie wiem co robić.
najlepiej sobie palnąć w łeb.
A ja muszę uczyć się egzaminów w środę! 2 jednego dnia. Ogólnie jest za***iście!
Skoro masz wątpliwości, to taka przerwa dobrze Wam zrobi W końcu nic na siłę..a takie decyzje 'długodystansowe' wcale nie sa łatwe i wymagają czasu
Cytat:
Napisane przez besio
A w pierwszy weekend po świętach jedziemy do rodziców M.
Ooo proszę. Kurczę ja chyba jestem starej daty,bo nie umiałabym tak szybko spotkać się z rodzicami faceta

Suger, co u Ciebie?
Stary 2010-03-29, 11:20   #4989
SugerFree
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez behindblueeyes Pokaż wiadomość
Suger, co u Ciebie?
A dziękuję, jest już lepiej Mimo iż wczoraj na siłowni znów widziałam K., który zachowywał się jakby nigdy nic.. Nawet coś napominał o wyjściu na kawę..No ale zachowałam zimna krew , i tylko grzecznie podziękowałam za zaproszenie... Nie mam już ochoty na jego gierki..
Ehh faceci

Obiecam otrzeć swe łzy, już wiem nie po to mam być
By się zadręczać, do wnętrza, swój krzyk chować, nie tego chcę
Dziś nie tego chcę.

SugerFree jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 11:32   #4990
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SugerFree Pokaż wiadomość
A dziękuję, jest już lepiej Mimo iż wczoraj na siłowni znów widziałam K., który zachowywał się jakby nigdy nic.. Nawet coś napominał o wyjściu na kawę..No ale zachowałam zimna krew , i tylko grzecznie podziękowałam za zaproszenie... Nie mam już ochoty na jego gierki..
Ehh faceci
Taaaak, to jest najlepsze..Jak tak to nic, cisza..a przy jakimś tam spotkaniu wielki kolega,który chce się spotkać Gratuluję postawy,hihi Trzeba być twardym

A ja się wzięłam na świąteczne porządki
Stary 2010-03-29, 11:38   #4991
malgoskagc
Raczkowanie

Cytat:
a ja muszę zacząc uczyć się do egzaminów środowych, a w ogóle nie mam do tego głowy i jeszcze nie zaczełam nawet...
zrobiłabym sobie dzień dla urody :P bo mam wolne poniedziałki, ale nie ma szans musze sie zebrać i do nauki.
Ale do du*y sie czuję :/
Dajcie mi kopa bo sie nie ruszę :P:
Stary 2010-03-29, 11:42   #4992
SugerFree
Raczkowanie

Cytat:
Taaaak, to jest najlepsze..Jak tak to nic, cisza..a przy jakimś tam spotkaniu wielki kolega,który chce się spotkać Gratuluję postawy,hihi Trzeba być twardym
Dzięki I tak za dużo łez przez niego wylałam.. Chociaż i tak najchętniej rzuciłabym się mu w ramiona
No ale, nie ten, to będzie inny, a on nich żałuje. I szuka następnej naiwnej

Cytat:
Ja tak samo Okna już z samego rana umyłam, nawet nie wiem, skąd ten przypływ energii.

Obiecam otrzeć swe łzy, już wiem nie po to mam być
By się zadręczać, do wnętrza, swój krzyk chować, nie tego chcę
Dziś nie tego chcę.

SugerFree jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 11:43   #4993
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgoskagc Pokaż wiadomość
a ja muszę zacząc uczyć się do egzaminów środowych, a w ogóle nie mam do tego głowy i jeszcze nie zaczełam nawet...
zrobiłabym sobie dzień dla urody :P bo mam wolne poniedziałki, ale nie ma szans musze sie zebrać i do nauki.
Ale do du*y sie czuję :/
Dajcie mi kopa bo sie nie ruszę :P:
A widzisz jak ja sprzątam..wytrę kurze w jednym pokoju..i biegnę do kompa spojrzeć co nowego tu

Ach no nie dziwię się,że ciężko Ci się skupić nad tym wszystkim Najgorzej przysiąść..Także proszę bardzo

Cytat:
Napisane przez SugerFree
Dzięki I tak za dużo łez przez niego wylałam.. Chociaż i tak najchętniej rzuciłabym się mu w ramiona
No ale, nie ten, to będzie inny, a on nich żałuje. I szuka następnej naiwnej
Dokładnie tak samo jak miałam z M. Identyczni są
I takie podejście trzeba miec..jesteśmy super-extra-wyjątkowe i tacy faceci nie są nas warci A K. niech sobie patrzy i żałuje ile stracił
Cytat:
Napisane przez SugerFree
Ja tak samo Okna już z samego rana umyłam, nawet nie wiem, skąd ten przypływ energii.
Okna akurat mnie ominęły,bo byłam w tym czasie w Pzn Ogólnie ja lubię sprzątać, za to wszelkie czynności kuchenne odpadają

Edytowane przez behindblueeyes
Czas edycji: 2010-03-29 o 11:46
behindblueeyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 11:51   #4994
malgoskagc
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SugerFree Pokaż wiadomość
Też bym umyła, ale nie moge, bo się zmęczę! Dziś kroiłam pomidora w kostkę do śniadania i się zmeczyłam. jakaś paranoja, nie mogę się do tego przyzwyczaić.

Cytat:
A widzisz jak ja sprzątam..wytrę kurze w jednym pokoju..i biegnę do kompa spojrzeć co nowego tu

Ach no nie dziwię się,że ciężko Ci się skupić nad tym wszystkim Najgorzej przysiąść..Także proszę bardzo

Dokładnie tak samo jak miałam z M. Identyczni są
I takie podejście trzeba miec..jesteśmy super-extra-wyjątkowe i tacy faceci nie są nas warci A K. niech sobie patrzy i żałuje ile stracił

Okna akurat mnie ominęły,bo byłam w tym czasie w Pzn Ogólnie ja lubię sprzątać, za to wszelkie czynności kuchenne odpadają
Dzięki za kopa :P:P
ja wole chyba właśnie kuchenne czynności, ale do posprzątania mobilizuje mnie zawsze efekt a teraz to chyba zarosne brudem przez tą chorobe ;/

Edytowane przez malgoskagc
Czas edycji: 2010-03-29 o 11:53
Stary 2010-03-29, 11:53   #4995
foremka001
Rozeznanie

Behind jaka obrotna sprzata i wizazuje.

Ja poklocilam sie wczoraj z TZ i pewnie bedzie cisza przez kilka dni, bo skonczylo sie na tym, ze wysiadlam z samochodu, walnelam drzwiami, ktore o malo nie wypadly, a on odjechal z piskiem heheh. oczywiscie byl placz, krzyk itd wiec nie wiem kiedy odezwiemy sie do siebie.

Chyba tez powinnam troche posprzatac w domu, ale ogarnia mnie lenistwo na sama mysl

A czy nie powinnysmy zalozyc nowego watku? ten ma juz prawie 5 tys postow
Stary 2010-03-29, 11:58   #4996
besio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez foremka001 Pokaż wiadomość
Behind jaka obrotna sprzata i wizazuje.

Ja poklocilam sie wczoraj z TZ i pewnie bedzie cisza przez kilka dni, bo skonczylo sie na tym, ze wysiadlam z samochodu, walnelam drzwiami, ktore o malo nie wypadly, a on odjechal z piskiem heheh. oczywiscie byl placz, krzyk itd wiec nie wiem kiedy odezwiemy sie do siebie.

Chyba tez powinnam troche posprzatac w domu, ale ogarnia mnie lenistwo na sama mysl

A czy nie powinnysmy zalozyc nowego watku? ten ma juz prawie 5 tys postow
Foremka a było o co się kłócić?? Eh faktycznie wątek ma tyle postów, że niedługo nowa część....
Stary 2010-03-29, 12:01   #4997
malgoskagc
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez besio Pokaż wiadomość
Foremka a było o co się kłócić?? Eh faktycznie wątek ma tyle postów, że niedługo nowa część....
ja myślałam, że nowy się tworzy jak jest 500stron.. :P: ale ja się tak właśnie znam :P

Besio! ja nie dostałam Twojego zdjęcia! Suger! Twojego też nie! :P: :P:
Stary 2010-03-29, 12:04   #4998
besio
Wtajemniczenie

Już wysyłam. Eh ja jestem dzisiaj nie do życia, brzuch mnie strasznie boli i przez to pokłóciłam się z koleżanką, bo nie mam cierpliwości do niczego. No może poza wizażem.
Stary 2010-03-29, 12:08   #4999
malgoskagc
Raczkowanie

Cytat:
Już wysyłam. Eh ja jestem dzisiaj nie do życia, brzuch mnie strasznie boli i przez to pokłóciłam się z koleżanką, bo nie mam cierpliwości do niczego. No może poza wizażem.
ja podobnie. Ale muszę wziąć się w garść i ubrać się wreszcie i zając nauką :/

Edytowane przez malgoskagc
Czas edycji: 2010-03-29 o 12:09
Stary 2010-03-29, 12:10   #5000
Serpentine
Raczkowanie

Cytat:
Takiego faceta to ze świeczką szukać. Żeby tylko faktycznie tak było jak mówi
Ojj żeby tak było... Zobaczymy.

Behind napisał w końcu?...

Cytat:
Napisane przez nataluska175 Pokaż wiadomość
Widze Serpentine,ze wszyscy jeszcze nie ogarniacie nowej sytuacji... z czasem wszystko sie jakos pouklada, popatrzysz na to z innej strony. Nie ma co tak rozkminiac to zycie, bo jutro moze nam sie swiat do gory nogami odwrocic.. wiadomo,niektore sprawy wymagaja planowania i jakiejs organizacji,ale z pewnoscia nie sercowe. Trzeba sprawy oddac w rece losu i niech nimi kieruje tak jak gdzies tam jest zapisane... Nie mniej jednak jakos mi zal A, zal mi tego,ze sie to miedzy Wami skonczylo.. cholera, jaka ja empatyczna do szpiku kosci jestem
Ciężko to ogarnąć…. Wiem że czas jest w tym wypadku jedynym rozwiązaniem. Postaram się cierpliwie czekać na to co przyniesie jutro… Żyć chwilą Tylko nie wiem jak się teraz zachowywać w stosunku do M, czy zachować jakiś dystans, by pozwolić mu spokojnie rozwiązać tamta sprawę, czy normalnie.

O A aż trudno mi myśleć… Tez mi tego szkoda, bo to był niesamowity „związek”. Jednak wiedziałam, że na nic więcej nie mogę liczyć, nie miał do mnie wiele czasu, a latka lecą i też chciałabym założyć kiedyś rodzinę a nie wiecznie być kochanką. To było dla mnie takie bolesne rozdarcie, wiedziałam, że muszę w końcu pomyśleć o sobie i swoim szczęściu. On też zawsze mi to powtarzał, że nie chce przeszkadzać w moim szczęściu.
Przy ostatniej rozmowie mu powiedziałam, że zmienił moje życie, moje myślenie, moją hierarchie wartości, że to że M jest ode mnie 15 lat starszym to też jest jego zasługa

Cytat:
Serpentine- faktycznie nieciekawa sytuacja, on na pewno potrzebuje dużo czasu. Ja ostatnio miałam szczerą rozmowę z M. i on stwierdził, że po rozstaniu z żoną to nie wiedział kim tak na prawdę jest, czuł się taki opuszczony, nie wiedział co ma z życiem zrobić i że dopiero przeprowadzka do Wawy go otrzeźwiła, że jest jeszcze inne życie, że coś się skończyło, ale że teraz może zacznie się coś lepszego dla niego. Przestał marnować czas na rozpamiętywanie i jak stwierdził, po długim czasie znalazł mnie i teraz wie, że wszystko będzie dobrze. Każdy potrzebuje czego innego, musi przejść taki okres zrozumienia co się stało i ruszenia do przodu. Tak więc czas czas i jeszcze raz czas.
Czas czas… Tak, potrzeba czasu. Wydaje mi się że dla M dużo znaczyło to że mnie poznał i teraz chce sobie poukładać pewne sprawy w zgodzie ze mną. Samo to że teraz chce się pozbyć wszystkich rzeczy byłej z mieszkania, dał jej ultimatum że ma wszystko zabrać, inaczej wyrzuci. Pozmieniał zamki w drzwiach. Nie chce by cokolwiek mu ją przypominało. Muszę jakoś przetrwać te dwa tygodnie… Później zobaczymy.

Ehhh i jak tu myśleć jeszcze o nauce i porządkach
Serpentine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 12:10   #5001
besio
Wtajemniczenie

To dokładnie tak jak ja. Ale postanowiłam po świętach wszystko nadrobić, bo przed na pewno będę się oszukiwać że coś zrobię,a będzie i tak tysiąc rzeczy ważniejszych.
Stary 2010-03-29, 12:15   #5002
foremka001
Rozeznanie

Nie bylo o co sie klocic, ale ja juz nie zniose jego lenistwa. Chcialam pojezdzic rowerem albo pojsc na spacer nad rzeke (ktora znajduje sie za domem(!) ), a on lezec w wyrze cala niedziele. Powiedzialam, ze mam dosyc smierdzenia w domu tego dnia i ma mnie odwiezc. Od slowa do slowa wyszla taka klotnia, ze nie wiem co teraz bedzie. Nie wiem czy mam dalej rozgaldac sie za sukienka na wesele chociaz na zaproszeniu jest moje i jego imie wiec powinnam czuc sie zaproszona tak samo jak i on
Stary 2010-03-29, 12:17   #5003
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Serpentine Pokaż wiadomość
Ojj żeby tak było... Zobaczymy.
Życzę Ci,żeby wszystko to co mówi okazalo się prawdą
Cytat:
Napisane przez Serpentine
Behind napisał w końcu?...
Nie Rozumiem,że może jest ciekawy mojej reakcji po spotkaniu..i może faktycznie czeka aż pierwsza napiszę (że niby to będzie znak,ze było ok)..no ale sam mógłby sie wysilić.
Cytat:
Tylko nie wiem jak się teraz zachowywać w stosunku do M, czy zachować jakiś dystans, by pozwolić mu spokojnie rozwiązać tamta sprawę, czy normalnie.
Zachowuj się normalnie..ale mimo wszystko powinnaś mieć gdzieś takie myślenie,żeby na całego się nie angażować. Wiem,ze łatwo tak mówić..Chodzi tylko o Twoje dobro Poza tym chyba ciężko się tylko tak ' w połowie' wkręcić
Cytat:
Przy ostatniej rozmowie mu powiedziałam, że zmienił moje życie, moje myślenie, moją hierarchie wartości, że to że M jest ode mnie 15 lat starszym to też jest jego zasługa
hihi..przysłużył się dla dobra narodu
Cytat:
Napisane przez foremka001
Nie bylo o co sie klocic, ale ja juz nie zniose jego lenistwa. Chcialam pojezdzic rowerem albo pojsc na spacer nad rzeke (ktora znajduje sie za domem(!) ), a on lezec w wyrze cala niedziele. Powiedzialam, ze mam dosyc smierdzenia w domu tego dnia i ma mnie odwiezc. Od slowa do slowa wyszla taka klotnia, ze nie wiem co teraz bedzie. Nie wiem czy mam dalej rozgaldac sie za sukienka na wesele chociaz na zaproszeniu jest moje i jego imie wiec powinnam czuc sie zaproszona tak samo jak i on
Oj rozglądaj się, bez gadania Nie zawsze w związku jest sielanka..będzie dobrze A jak nie,to ja tam do Niego wpadnę i zrobię porządek..żeby słuchał foremeczki naszej,hihi

Czas edycji: 2010-03-29 o 12:18
Stary 2010-03-29, 12:20   #5004
besio
Wtajemniczenie

Foremka na pewno do tej pory się pogodzicie. A skoro zaproszenie jest na was oboje to dziwne by było gdybyś nie poszła.

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Behind mi się dzisiaj przydałaby Twoja energia. Na polepszenie zdrówka oglądam Czarodziejkę z księżyca Normalnie jakbym miała 7 lat
Stary 2010-03-29, 12:20   #5005
foremka001
Rozeznanie

Cytat:
Foremka na pewno do tej pory się pogodzicie. A skoro zaproszenie jest na was oboje to dziwne by było gdybyś nie poszła.
Czas pokaze
Milego dnia dziewczyny Ja zmykam do rodzicow
Stary 2010-03-29, 12:24   #5006
Serpentine
Raczkowanie

Behind

foremka001 będzie dobrze... Chyba już przechodziliście takie nieporozumienia, prawda?

Koniec lenistwa! Jak mi się nie chce licencjatu pisać to przynajmniej okna umyje Muzyka na full i do roboty
Muszę zająć myśli czymś innym...
Serpentine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 12:30   #5007
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Behind mi się dzisiaj przydałaby Twoja energia. Na polepszenie zdrówka oglądam Czarodziejkę z księżyca Normalnie jakbym miała 7 lat
hihi Mnie nosi za bardzo, chyba przez to że za chwilę trudne dni przyjdą
Polecam pioseneczkę 'Lampa i sofa' A. Wyszkoni, fajna jest albo 'O tylu rzeczach' - aż się nóżką przytupuje
Cytat:
Behind
Dzięki

mag_a, gdzie jesteś?

Czas edycji: 2010-03-29 o 12:32
Stary 2010-03-29, 12:32   #5008
besio
Wtajemniczenie

Ja właśnie mam te dni i żyć się nie chce. masakra jakaś.
Stary 2010-03-29, 12:44   #5009
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Ja właśnie mam te dni i żyć się nie chce. masakra jakaś.
To się wcale nie dziwię.
A ja bym się wybrała na rower..ale pogoda taka nieciekawa. Może chociaż wsiądę na rowerek 'domowy' No i poprawki mgr..ale tego to mi się akurat nie chce
Stary 2010-03-29, 12:59   #5010
besio
Wtajemniczenie

My się wszystkie przez ten wizaż wzajemnie popsujemy Bo mi też nic się nie chce uczyć, tylko siedzę i tutaj was czytam. Wlać sobie za to chyba muszę.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości