|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1351 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Cytat:
![]() no znalazłam już jakieś w miarę "tanie", ale lot trwa razem z przesiadką nawet 10 godzin ![]() muszę wykorzystać dorotę, bo z chęcią bym poleciała za 10 zł. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1352 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1354 |
Zadomowienie
|
Kładę się spać. Wreszcie by należało
![]() Śmigacie jutro do szkoły? Bo ja do pracy, dzieciaki męczyć ![]() Nie no joke ![]() ![]() Buziaki robaczki moje maturalne ![]() ![]() ![]() ![]()
#1355 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() to rzeczywiście łatwe pytanie. Cytat:
chociaż moja kumpela studiuje na UG i mieszka w tym nowym akademiku w Sopocie to ma łazienkę na 4 osoby. ja tez poproszę ![]() Cytat:
![]() ale na poważnie chcesz leciec? ![]() Cytat:
![]() a gdzie pracujesz? wybacz jeśli już gdzieś o tym pisałaś a ja to przeoczyłam ![]() Dzień dobry ;*** Dzisiaj hardcorowy dzień.kart.z ang,WOSu,edukacji,gegry. Achhhh Żyć nie umierać, miłego dniaa;*** |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1356 | |
Zakorzenienie
|
Jaki spam.
![]() ![]() Dzień dobry. ![]() Cytat:
![]() jakie to romantyczne. ![]() Lepiej tego nie znajdź. Za bardzo miesza w głowie. ![]() ------------------- Tyle spamujecie, a ja teraz już nie mam czasu tego nadrabiać, więc ... przykro. Do czerwca [z krótkimi przerwami]. Tym razem już naprawdę. Wzięłam się za angielski i polski trochę, więc teraz już naprawdę czasu mi brak. Miłego miesiąca. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1357 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Odpuściłam sobie szkołę. Czasami do niej zawitam, ale teraz mamy rekolekcje, to wiadomo jak to jest ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18204845] Dzisiaj hardcorowy dzień.kart.z ang,WOSu,edukacji,gegry. Achhhh Żyć nie umierać, [/QUOTE] Jeżu ! Wy macie jeszcze jakieś kartkówki/sprawdziany? ![]() Cytat:
Co nie znaczy, że was nie czytam. ![]() Witam nowe koleżanki ![]() Choroba mnie jakaś bierze, wypiłam fervex i cieplej mi.
![]() |
#1358 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, wyszłam do was bo poluję na allegro na Witowskiego
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18204845] to ja polecę do Hiszpanii a Ty do Portugalii ![]() ale na poważnie chcesz leciec? ![]() [/QUOTE] chciałabym ![]() ale wiadomo... też nie ode mnie to zależy, bo leciałabym do koleżanki ![]() chciałabym znaleźć jego genetykę ![]() z chęcia poczytałabym wszystkie, ale wiadomo ![]() ![]() no, i do widzenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1359 | |
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18204845]idziemy,idziemy
![]() a gdzie pracujesz? wybacz jeśli już gdzieś o tym pisałaś a ja to przeoczyłam ![]() Pracuję w Prywatnej Szkole Języków Obcych, a raczej w dwóch ![]() Uczę dzieciaki angielskiego. Szkoła Podstawowa i Gimnazjum. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Miłego dnia dziewuszki ![]()
![]() |
#1360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niezła fucha. ![]() ![]() Dzień dobry, tak w ogóle. ;** przyszłam się przywitać, bo sprzedaję kosmetyki na Allegro - przyszła paczka już. ![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1361 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() nie chce mi się ![]() heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee j;* oddali matury narazie z wosu i polskiego. zdałam, no ale załamka. szukam jakiejś szkoły policealnej, bo ciężko będzie w maju. ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Martyny, kartki wrzucone do skrzynki ![]() mama kupiła, jak była w Piotrkowie Trybunalskim dzisiaj rano w sanepidzie. bo ja oczywiście byłam w weekend w Bełchatowie i zapomniałam o nich ![]() z mojej pięknej miejscowości nie ma JUŻ widokówek ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1362 | |
Zakorzenienie
|
cześć;*
nadrobiłam, ale nie cytuję. Co do akademika to zgadzam się z Martą, też bym nie mogła tam mieszkać. A Romek niezłe ciacho ![]() ![]() zauważyłam konspekcie błąd, napiłam VII tren, a mam VIII.uff dobrze, że o zauważyłam bo by była maniana w maju. jestem zła bo mnie wkurza głupi piec, nie mogę rozpalić, siostra pomieszała coś w programatorze i lipa. Nie omieszkam ją udusić jak przyjdzie. złyy dzień. Dzisiaj przyklejamy fototapetę, napiszę Wam potem jaka jakość i jak wyszło. ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1363 | |
Konto usunięte
|
no niestety ;/ głupia szkoła.
Cytat:
ja dzisiaj z przyjaciółką rozmawiałam i lecimy we wrześniu na 2 tyg do Hiszpanii ![]() Siema Żbiki ;*** wybacz Martyna (mtynai) nie rozmawiałam z tą koleżanką bo....zrobiłam sobie wagary ![]() ![]() kurcze jeszcze chciałam Wam o czymś napisać <myśli> ale...zapomniałam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1364 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja mam jedną ścianę całą porysowaną i myślę co by z nią zrobić, czy pomalować czy coś? ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18214656] wybacz Martyna (mtynai) nie rozmawiałam z tą koleżanką bo....zrobiłam sobie wagary ![]() ![]() [/QUOTE] ja nie poszłam z przyjaciółkami na niemiecki i angielski, ostatnie lekcje. pojechałyśmy sobie na herbatkę ![]() maturzystki z nas stuprocentowe ![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- chyba jestem jakaś ciemna ![]() teraz tak luknęłam i w Wyższej Szkole Zarządzania i Finansów we Wrocławiu do 15. marca była rekrutacja.. hę? ![]() ed: już doczytałam o co biega ![]()
![]() |
#1365 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Do mnie też przyszły i zastanawiałam się nad sprzedażą, ale mamie się podobają więc nie sprzedaję ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1366 | |
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18214656]wybacz Martyna (mtynai) nie rozmawiałam z tą koleżanką bo....zrobiłam sobie wagary
![]() ![]() Cytat:
![]() Nudno w tej szkole. Pomijając autoprezentacje na pp ![]() ![]() ![]() "Nazywam się A. A. Benedykt K. Ten Benedykt to z bierzmowania, sam bym sobie nie wybrał takiego imienia, ale nie zdążyłem donieść kartki do księdza i on postanowił że będę Benedyktem. Z tego co wiem poza mną było jeszcze dwunastu innych Benedyktów." "Byłem kiedyś na takich targach minerałów i był konkurs na płukanie złota, nie wiedziałem w ogóle o co chodzi, ale spróbowałem, pomyślałem sobie że to łatwe i tak sobie wystartowałem dla jaj, a potem się okazało że zdobyłem 1 miejsce i pobiłem rekord Małopolski" "Ostatnio zmierzyli mi zawartość tłuszczu w organizmie i wyszło 3,3%, taka ciekawostka: 2% to granica przeżywalności. A przecież się nie odchudzam. Kto mnie zna, to wie, że jem dwa obiady dziennie" Dialog z nauczycielką: "- Trenuję 5 razy w tygodniu po 4-5 godzin, a w wolne dni biegam po 8 kilometrów. - To kiedy się uczysz? - Nie uczę się. - ... hm... no... to musisz być bardzo zdolny. A co zdajesz? - Biologię ![]() - Rozszerzoną? ![]() - Nieee, podstawową... - A to ci wystarczy? - Tak, bo na AWF jest dobry przelicznik. - Hm... a rodzice cię wspierają w tym co robisz? - Mamie się to nie podoba. - Ale akceptuje jakoś? - No... nie ma wyjścia." Będę za nim tęsknić ![]() Edytowane przez czijo Czas edycji: 2010-03-29 o 15:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1367 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() super koleś ![]() ![]() a ja mam dziś masakryczny dzien - prawie jak z września - nie jestem w stanie za nic się zabrać, takie maksymalne zniechęcenie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1368 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie sprzedam - trudno, wystawię once again taniej. Cytat:
![]() ![]() Czijo - ![]() Ja dziś byłam na wszystkich lekcjach. ;> miałam 5. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1369 |
Wtajemniczenie
|
Ja też byłam na wszystkich, miałam dwie
![]()
#1370 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no i przeraża mnie opcja kuchni i łazienki na tyyyle osób ![]() Dlatego razem z przyjaciółką (wybieramy się na tą samą uczelnie) zamierzamy mieszkanko sobie wynająć ![]() ![]() ![]() ![]() Na wakacjach chciałam odpocząć, wynagrodzić sobie to całe zamieszanie maturalne, poświęcić czas błogiemu lenistwu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1371 | |
Zakorzenienie
|
A czemu tylko 2? ;> rekolekcje?
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1372 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja też chyba będę z TŻetem mieszkać ![]() ![]()
![]() |
#1373 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1374 |
Zadomowienie
|
I know, right <3
Ale wkurza mnie nastawienie ludzi do niego. Nie tylko klasy, ale i nauczycieli. Traktują go jako błazna, idiotę, nieodpowiedzialnego niedorozwoja. Oni, wyrafinowani humaniści, do których uduchowionego świata on nie ma dostępu. Gdyby ktoś im kazał się zamienić z nim miejscami na jeden dzień to by się zesrali. Facet ma nie dość że szkołę i treningi, to jeszcze pracuje; orze jak może, bo ciężko przy jego dyscyplinie o sponsorów, a przecież sport wyczynowy to kosztowne hobby. Poza tym ma w życiu parę poważnych problemów. Dziś znowu jedna superalternatywna koleżanka zaczęła robić sceny w stylu "och, A.K. ma zadanie! jak to możliwe! ty masz zadanie! wow!". No tak, przecież ona cały czas mówi "ambiwalentny", więc jest za.je.bis.ta i ma prawo sobie kpić z ludzi, prawda? Kazałam jej się zamknąć, bo mnie to już w.kur.wia. |
![]() ![]() |
![]() |
#1375 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Fajnie nic nie robić, ale wkurzające jest wstawanie rano-tym bardziej, że dojeżdżam i autobus mam 6.45 ![]() ![]() Hehe ja z moim nie mogłabym mieszkać x) wogóle takiej opcji nie rozważam;D po pierwsze czułabym się bardziej zobowiązana, no i zresztą jesteśmy razem pół roku dopiero więc myślę, że to za wcześnie ![]() ![]() ![]() Mam takie pytanie nie do tematu- czy w bibliografii przedmiotu trzeba pisać strony książek z ktorych korzystaliśmy, czy sam tytuł itp ![]() tzn jest książka o poetach i o Pawlikowskiej jest kilka stron, to zapisać w bibliografi strony z których korzystałam? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1376 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak nygusy z mojej klasy ![]() oczywiście musiałam wejść na demoty ![]() http://demotywatory.pl/1294889/Adekwatnosc-nazwy http://demotywatory.pl/1296083/Uniwersytet-Jagiellonski http://demotywatory.pl/1294058/Znaki-drogowe ![]() jedne z bardzo wielu które mnie zaciekawiły z nowości ![]()
![]() |
#1377 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#1378 | |||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Wpadłam pomiędzy Chruszczowem, a Breżniewem ![]() Rany, moja polonistka znowu dopatrzyła się drobnych błędów i bibliografię mam zanieść na jutro... - polecam. Zaczeliśmy dziś przerabiać "Dżumę" i standardowo sprawdzian z lektury. Nawet dobrze mi poszło ![]() Oj tak... i to na okrągło. W tym tyg. mam 2. Po świętach od razu zapowiedziane 3 i jakieś "drobne" kartkówki. ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
Jutro wyniki z wosu. Ciekawe jak mi poszło jak na 0 przygotowania? ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Człowiek demolka ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Też byłam - miałam 6 ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
Witkowska A., Mickiewicz. Słowo i czyn, Warszawa 1975 s. 49-88 (Słowiański Byron – Sonety krymskie). Wydaje mi się, że napisać na pewno nie zaszkodzi ![]() Edytowane przez pannafu Czas edycji: 2010-03-29 o 17:38 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1379 |
Zadomowienie
|
U mnie też pełno kartkówek i sprawdzianów
![]() ![]() Zamiast się uczyć do matury wszyscy siedzą nad niemieckim chociaż tylko 4 osoby zdają go na maturze bo babka tak ciśnie że szkoda gadać przez to nie mam czasu zajrzeć ani do wosu historii czy angola bo trzeba się ciągle uczyć słówek z niemca chociaż to nikomu nie potrzebne. Edytowane przez plesiunia Czas edycji: 2010-03-29 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1380 | |
Zakorzenienie
|
blue_apple, dzięki jeszcze raz za dopisanie do listy
![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
![]() No to nieźle... dobra, nie śmieję się, bo moja sytuacja z matematyki nie jest najlepsza ![]() Edytowane przez pannafu Czas edycji: 2010-03-29 o 17:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.