Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to będzie? - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-28, 20:36   #1321
malenstwo5
Wtajemniczenie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
Dobra, kto chce roiboosa pomarańcz-cynamon? częstuję.

Ja poproszę

malenstwo5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 20:37   #1322
star15
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
ja tak samo
jeszcze dobrze, jak łazienka jest na pokój.
a pomyślcie, że łazienka jest na całe piętro kuchnia tak samo
oszalałabym.

chociaż moja koleżanka mieszka w Wwie w Alcatraz'ie .. i mają łazienkę na piętro.. i mówi, że od października jeszcze ANI RAZU nie widziała tam żywej duszy

pomożemy

Ja też bym nie mogła. Mój brat cioteczny mieszkał w akademiku w Poznaniu i nie dał rady (a on jakiś wybitnie wymagający jeśli chodzi o warunki nie jest.), mówił, że syf i że mieszkał w pokoju ze studentem 5-ego roku, który lubił sobie zajrzeć do kieliszka i jego też namawiał.

Dziemks,nie ma to jak żbikowa solidarność.

Edit: 1969 post na uczczenie tego idę czytać książkę do łóżka, dobranoc Podusiaki. ;***
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka

Edytowane przez star15
Czas edycji: 2010-03-28 o 20:39
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 20:41   #1323
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
siiiiikam japońskie pały !

ja tak samo
oszalałabym.

chociaż moja koleżanka mieszka w Wwie w Alcatraz'ie .. i mają łazienkę na piętro.. i mówi, że od października jeszcze ANI RAZU nie widziała tam żywej duszy
...
Pokazała Martyna swoją mroczną stronę, widać co Ci siedzi w głowie japońskie pały...

Alcatraz co zachęcająca nazwa
Jak to? To gdzie oni się myją? Pod pompą jakąś czy co?

Cytat:
No jak mi te 5% zadecyduje, czy się dostanę czy nie, to chyba sobie wyrobię pozwolenie na broń i zabawię się w terrorystkę.
Ale wolę nie dopuszczać do myśli takich czarnych scenariuszy.
Wiesz co, ja już bym sie nie zdziwiła, bo zazwyczaj przez takie głupoty nic nie wychodzi no ale już chyba bez przesady, źle nie będzie i tyle!
Stary 2010-03-28, 20:47   #1324
czijo
Zadomowienie

Cytat:
Ja też jak mieszkałam w aku to przez ten czas nikogo w łazience nie spotkałam

------

OMFG, moja ulubiona aktorka w moim ulubionym serialu w najlepszym rodzaju roli, jaki mógł jej się trafić.
Jestem w artystycznym niebie.

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Claaire Pokaż wiadomość
...
Pokazała Martyna swoją mroczną stronę, widać co Ci siedzi w głowie japońskie pały...

ja tam wolę koreańskie
Wiesz co, po prostu jest taka rozpiętość rytmów dnia, że ciężko trafić na kogoś, kto akurat będzie chciał się wykąpać o tej samej godzinie co Ty
czijo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 20:49   #1325
malenstwo5
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czijo Pokaż wiadomość
Ja też jak mieszkałam w aku to przez ten czas nikogo w łazience nie spotkałam

------

OMFG, moja ulubiona aktorka w moim ulubionym serialu w najlepszym rodzaju roli, jaki mógł jej się trafić.
Jestem w artystycznym niebie.

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

ja tam wolę koreańskie
Wiesz co, po prostu jest taka rozpiętość rytmów dnia, że ciężko trafić na kogoś, kto akurat będzie chciał się wykąpać o tej samej godzinie co Ty
Jaka, w jakim?

Nie no ja bym jednak nie mogła w akademiku mieszkać

malenstwo5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 20:51   #1326
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tam wolę koreańskie
Mi się zawsze wydawało, że ludzie raczej kąpią się w dość podobnych godzinach..

Tak jak na zielonych szkołach, kiedy wszyscy stoją w kolejce do łazienki
Stary 2010-03-28, 20:56   #1327
201604200942
Konto usunięte

Dziewczyny nie wiem jak Wy możecie tak późno kłaść się spać
W piątek miałam wf (wyciskanie na klatę i brzuszki z nogami w górze) i zakwasy trzymają mnie do tej pory.
idę spać. A miałam się z wosu uczyć
Ale musze się pochwalić, że zrobiłam 3 (!) arkusze z matmy i jeden z historii, ale przeraziłam się swoimi zaległościami i nie sprawdziłam sobie odpowiedzi
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 21:10   #1328
rehab4181
Zadomowienie

Cytat:
kocham te yarisy ! jeju.
ciekawe czy trudno się dostać do takiej pracy
też chciałabym wiedzieć

Cytat:
ahaaaaa

Cytat:
Edit: 1969 post na uczczenie tego idę czytać książkę do łóżka, dobranoc Podusiaki. ;***

idę spać chyba ;*

bziii ♡.
rehab4181 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 21:14   #1329
czijo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malenstwo5 Pokaż wiadomość
Jaka, w jakim?
Jane Lynch, która gra Sue Sylvester w Glee (moja ulubiona postać EVER), zagrała w moim ukochanym Weeds postać bardzo podobną do Sue

Cytat:
Mi się zawsze wydawało, że ludzie raczej kąpią się w dość podobnych godzinach..

Tak jak na zielonych szkołach, kiedy wszyscy stoją w kolejce do łazienki
Nieee są tacy co chodzą o 20, ale są tacy co wracają o 23 i wtedy idą, a są i tacy, co robią coś do 2 i nagle przypominają sobie, że wypadałoby iść spać - np. ja
czijo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 21:26   #1330
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
To za rok najwyżej poprawisz. Tragedii przecież nie będzie.
Choć wierzę, że uda się w tym roku.
Ale ja nie napisałam, że się boję, tylko, że się tak śmieje. Poprawiać nie planuję
Cytat:
na UP jest też psychologia, z G. się śmiałam niech idzie na UP.

moja ciocia (mojego ojca siostra cioteczna) jest panią z dziekanatu na UP w październiku pisała do mojego ojca w mailu (bo jak siedzą w pracy to codziennie ze sobą piszą maile ) , że ma dosyć nieogarniętych ludzi.
ojciec odpisuje : studenci tak uprzykrzają życie?
ciotka: nie, studenci jak studenci, ale mam dosyć tych zakręconych profesorków, niby doktoraty pokończone, a jak ci taki pytanie zada...
Ej, to ja tam może pójdę i mi załatwisz znajomości
Weź, pół Lipnicy tam studiuje lub studiowało
Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
dziewczyny tak się patrzę na warunki rekrutacji, wszystkie dokumenty na uczelnie no i tak się zastanawiam czy te zdjecia to się daje wtedy kiedy jest się pewnym na 100%, że to ta uczelnia czy razem ze wszystkimi podaniami?
W tym tygodniu idę do fotografa zrobić zdjecia do świadectwa ukończenia, przy okazji będę je miała na studia, ale nie wiem ile ich zrobić
Z tego co wyczytałam (a jak ja coś wyczytam, to informacja jest pewna na 13,5%) to razem z podaniem, itd Na PŁ trzy zdjęcia z takimi wymaganiami jak do dowodu. I w kulki lecą, do końca marca mają dopiero podać harmonogram jeszcze by chcieli "w miare możliwości" zapis elektroniczny zdjęcia. Taa
Ale przejdę się do fotografa na dniach, to sobie zrobię i od razu będę miała do prawka i zrobię też większy rozmiar do świadectwa ukończenia LO
Cytat:
to ta Kasia jest bardzo podobna >> do dziewczyny z mojego miasta <<, która też próbowała swoich sił jako modelka, w Mediolanie.
403 Forbidden

śliczna

Cytat:
Nie zaczaiłam ocb z tym Prusem.
Pewnie o Lalkę albo jakieś inne opasłe tomisko. Ja mam Tadka i jak się zapytają jakie grzybki były na grzybobraniu to będzie ->
Cytat:
Nie zaszpanowałeś, Żbiku. Ja mam taką od dwóch lat Nawet dwie, a ostatnie trzecią, bo jednej mama rączkę urwała
Cytat:
Napisane przez pannafu Pokaż wiadomość
Ja się na samiusieńkim początku nastawiałam na jeżdżenie i nie robiłam z tego problemu, bo słyszałam, że mieszkanie to w Krakowie rarytas... tak samo jeżeli chodzi o ten akademik, a poza tym pociągiem to tylko 2 godziny, więc tak naprawdę niewiele. Problem stworzyła moja rodzicielka. Stwierdziła, że jak to tak będę dojeżdżać - nie będę miała czasu na naukę, będę wymęczona itd. Ona w ogóle chciałaby, żebym została na miejscu.
Ostatnio słyszę tylko teksty: Twoim zakwaterowaniem będziemy się martwić jak się dostaniesz.
Eh...
Bo taka prawda Uczyć się, uczyć, po 15 lipca dopiero takie rzeczy

Cytat:
Nieee są tacy co chodzą o 20, ale są tacy co wracają o 23 i wtedy idą, a są i tacy, co robią coś do 2 i nagle przypominają sobie, że wypadałoby iść spać - np. ja
I ja ale jutro na 10, to spoko

Zrobiłam jakiś niezidentyfikowany arkusz z fizyki i z lekką pomocą repetytorium (nie lubię soczewek ) miałam 93% czuję się fajna i usprawiedliwiona z tego, że nie dotknęłam przez weekend NIC prezentacji

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 21:32   #1331
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też bym nie mogła. Mój brat cioteczny mieszkał w akademiku w Poznaniu i nie dał rady (a on jakiś wybitnie wymagający jeśli chodzi o warunki nie jest.), mówił, że syf i że mieszkał w pokoju ze studentem 5-ego roku, który lubił sobie zajrzeć do kieliszka i jego też namawiał.

Dziemks,nie ma to jak żbikowa solidarność.

niektórym pasuje
mojej G. brat już piąty rok mieszka w aku.
brat : G. chcesz spaghetti?
współlokator: P... Ty chcesz jej dać TO spaghetti?
brat :

okazało się, że spaghetti prawie żyło

a ostatnio ktoś ukradł im 10 jajek z lodówki.

i ogólnie Chińczycy w piątki zawsze gotują swoje specjały i w całym aku wali kapuchą

poza tym, kolega też mi mówił, że w sumie to nie jest najgorzej, że się przyzwyczaił, ale teraz obronił inżyniera i chce uciekać na stancję od października. Bo coś tam się nieprzyjemnie zaczęło dziać nie wnikałam w szczegóły.

Cytat:
...

Wiesz co, ja już bym sie nie zdziwiła, bo zazwyczaj przez takie głupoty nic nie wychodzi no ale już chyba bez przesady, źle nie będzie i tyle!
no ja nie wiem o czym Ty myślisz

nie wiem, może się nie myją

Cytat:

tak to sobie tłumacz nie wierzę, że jak na piętrze mieszka 60-100 osób to nie idzie kogoś spotkać przez pół roku :P no kurna, sikać też nie sikają?

Cytat:
\
a u mnie różnie.
czasami siedzę do 2:00-3:00, czasami się kładę o 22:00 jak jestem mocno wymęczona, ale najczęściej to o północy się kładę i wstaję o 6:00 - 6:30.

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Nie zaszpanowałeś, Żbiku. Ja mam taką od dwóch lat Nawet dwie, a ostatnie trzecią, bo jednej mama rączkę urwała
no tak, ja też miałam wcześniej te teflonowe tefala, ale takiej nie i ta jest zdecydowanie najlepsza ma tą taką powłoczkę w środku śmieszną.
i rzeczywiście pierwszy raz NIC nie przywiera. Te inne to i tak się przyklejało.

chociaż w sumie mamy taką do nalesniorów też.. to jak robię naleśniki z mąki PP to nie przywierają

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 21:35   #1332
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
no tak, ja też miałam wcześniej te teflonowe tefala, ale takiej nie i ta jest zdecydowanie najlepsza ma tą taką powłoczkę w środku śmieszną.
i rzeczywiście pierwszy raz NIC nie przywiera. Te inne to i tak się przyklejało.

chociaż w sumie mamy taką do nalesniorów też.. to jak robię naleśniki z mąki PP to nie przywierają
No, powłoczka jest i nic się przywiera a ja od oliwy/oleju z daleka się trzymam.
Tylko mam wrażenie, że ona z czasem schodzi. Albo po prostu się buntuje, jak tata po niej nożem czy widelcem jeździ ("bo tak lepiej smakuje!" )

Weź, z tej mąki to mojej mamie wszystko przywierało. Więc chyba nie muszę mówić, jak mi to wychodziło

Stary 2010-03-28, 21:38   #1333
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
no ja nie wiem o czym Ty myślisz

nie wiem, może się nie myją
Ja ?

No może ..

Cytat:
No dobra, ale chyba idzie kogoś spotkać w łazience przez 6 miesięcy?

Cytat:
Zrobiłam jakiś niezidentyfikowany arkusz z fizyki i z lekką pomocą repetytorium (nie lubię soczewek ) miałam 93% czuję się fajna i usprawiedliwiona z tego, że nie dotknęłam przez weekend NIC prezentacji
Choć troszkę oszukiwałaś (repetytorium! ) to i tak wieeelkie gratulacje tym bardziej, że ja tego przedmiotu w ogóle nie rozumiem
Stary 2010-03-28, 21:38   #1334
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
ale pytanie za milion - żal.
nie wiem jak reszta pytań, bo nie widziałam całego odcinka..
ale pytanie za milion po prostu... ach, szkoda gadać.
chyba każdy, nawet ktoś, kto się muzyką nie interesuje, znałby odpowiedź na to pytanie
przecież dwa lata temu tak głośno o Czesławie było, ze to nie sposób nie wiedzieć
ej, ja nie wiedziałam o co cho w tym pytaniu tzn nie skojarzyłam, że to o tego Czesława chodzi bo tak to bym wiedziała

Cytat:
moja koleżanka mieszka gdzieś w okolicach Rynku w Krk, ma 5 minut piechotą na uczelnię (studiuje historię na UJ), mieszka z dwoma kolegami i płacą po 500zł/os.
nie wiem jakim cudem tak tanio im się udało coś znaleźć.
są takie okazje ;] ale to się trafia chyba raz na milion ;]

ja przeglądam czasami ogłoszenia i lubię te z dopiskiem 'warunki studenckie' xD czyt. jakiś miły grzyb, coś odpada, czegoś nie ma i takie różne przyjemności...

u brata w Lublinie w mieszkaniu zalęgły się pluskwy... a dokładnie w materacu na łóżku jego kolegi z pokoju ;] to też jakby nia patrzeć 'studenckie' warunki

Cytat:
w ogóle, weszłam tu, żeby wam coś pokazać.
obczajcie - idealny kandydat na męża

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/spot...gl2393375.html
biorę!!!!!!!!

Cytat:
Hehe Tż rozpoczyna jutro biznes na miasteczku AGH ..
kupuje kraty tyskiego i będzie sprzedawał

Wczoraj po raz 5 oglądałam film ze studniówki, już mam chyba dość.
uu poważna sprawa, ciekawe jak mu pójdzie

szacun ja swój niby raz obejrzałam, ale trochę przewijałam, bo ileż można patrzeć na te tańce a teraz płyta leży w szafce i się kurzy, ale nie żal mi jej pewnie dziadkowie będą chcieli obejrzeć jak na święta przyjadą

Cytat:
ja tak samo
oszalałabym.
mnie właśnie najbardziej przeraża kwestia łazenki ;] nie wyobrażam sobie dzielić łazienki z kilkunastoma/kilkudziesięcioma osobami ;] bo kuchnia to tam dla mnie mały problem
mam nadzieję, że nie będę musiała mieszkać w akademiku ;D
no i te imprezy... ;]
Stary 2010-03-28, 21:51   #1335
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry.
Oczy mnie strasznie bolą.
Pewnie od tego, że płakałam z pomalowanymi rzęsami.

Na studiach? W takim razie wygląda na to, że studia wcale nie są takie trudne.
A czytałaś książki z cyklu 'Krótkie wykłady'? To jest dopiero hardkor jak na liceum.

A no fakt.
co jest parówko ?

nic nie czytałam, bo nigdzie zdobyć nie mogę

Cytat:
Napisane przez pannafu Pokaż wiadomość
Ubolewam nad tym, że dopiero teraz. Mam nadzieję, że jeszcze nie jest za późno...

Mobilizuje nawet największych leniwców?
tak

ale faktycznie coś w tym jest, że jak ostatnio tu wchodzę i widzę pustki, to od razu idę do książek

Cytat:

Oj tak, małe aksolotki wyglądają dziiiwnie i stanowią jeden z pokarmów żółwii, ale mojego nigdy nimi nie karmiłam na szczęście, bo w ogóle i tak ma dobrze, bo od wczoraj je krewetki

Właśnie, ja się ciągle zastanawiam po co to piszę, skoro i tak powiem zupełnie inaczej, jestem o tym przekonana.
Tak samo jak z ang., kiedy na dodatkowe lekcje piszę rozprawki, piękne zdania i w ogóle, a potem mam je powiedzieć to... no po prostu wszystko jest inaczej.

Wczoraj po raz 5 oglądałam film ze studniówki, już mam chyba dość.
noo, te skrzela na wierzchu
miałam wam dziewczyny opowiedzieć o aksalotlach - otóz, są to takie zwierzaki, które posiadają tylko postać larwalną - nie osiągają formy dorosłej, są jednak zdolne do rozrodu
postaci dorosłe można wyhodować po podaniu hormonu tarczycy.
wtedy wyglądają jak czerwona salamandra.
jednak za pewne w warunkach domowych to niemozliwe.

właśnie, tak samo miałam z angl zawsze, że zupełnie inaczej mówiłam to, co niby przygotowałam

5 razy? ja raz nie mogłam

Cytat:

kocham te yarisy ! jeju.
ciekawe czy trudno się dostać do takiej pracy
nooo ciekawe.

----------------
Dzień dobry wieczór.
Przez tą zmianę czasu w ogóle nie chce mi się spać, jeszcze się nie umyłam nawet

mówiłyście o stresie przedmaturalnym...
dziś jak tż był to się rozryczałam, że nic z matmy nie pamiętam, a potem zrobiłam arkusz praktycznie bez większych problemów
hm, na to, czy mi coś idzie, czy nie - ma wpływ moje podejście, i to wielki.
tż chyba specjalnie, żeby mnie pocieszyć kazał mi zrobić dla niego zadanie, bo on niby nie potrafił, no i oczywiście je zrobiłam i potem już ten arkusz lepiej szedł

uwierzyłam w siebie, że potrafię jednak coś...

ciągle zastanawiam się co z pracą w wakacje, co z samymi wakacjami w sensie wyjazdów.
nie dość, że muszę zastanawiać się nad studiami, to jeszcze nad wakacjami
a miałam odpoczywać, odbić sobie tą maturę

a jeszcze apropo stancji/akademika.
nie mogłabym mieszkać w akademiku, bo:
- muszę mieć swój pokój - swoją przestrzeń, która wygląda tak jak ja chcę, w której robię to co chcę i kiedy chcę, mogę spać kiedy chcę, czytać, oglądać tv, słuchać muzyki, uczyć się.
- nie zniosłabym żadnych karaluchów, brudu, kuchni na 332532 osób, brudnej łazienki.
- ciągle czułabym się jak w hotelu, nie jak u siebie.
- lubię i imprezować i odpoczywać - ale lubię sama decydować, kiedy na co mam ochotę.
- cenię sobie ciszę i bycie z samą sobą.

niby mieszkanie z kimś także wiąże się z tym, że część z tych punktów byłaby "naruszona", ale nie w takim stopniu, jak w akademiku.
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 21:57   #1336
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
uu poważna sprawa, ciekawe jak mu pójdzie

szacun ja swój niby raz obejrzałam, ale trochę przewijałam, bo ileż można patrzeć na te tańce a teraz płyta leży w szafce i się kurzy, ale nie żal mi jej pewnie dziadkowie będą chcieli obejrzeć jak na święta przyjadą
Nie chcę wiedzieć

Wiesz co, bo ja 2 razy oglądałam sama, 1 z rodzicami, 1 z koleżanką i raz z Tż, już nie chcę nawet myśleć o tym filmie

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
noo, te skrzela na wierzchu
miałam wam dziewczyny opowiedzieć o aksalotlach - otóz, są to takie zwierzaki, które posiadają tylko postać larwalną - nie osiągają formy dorosłej, są jednak zdolne do rozrodu
postaci dorosłe można wyhodować po podaniu hormonu tarczycy.
wtedy wyglądają jak czerwona salamandra.
jednak za pewne w warunkach domowych to niemozliwe.

właśnie, tak samo miałam z angl zawsze, że zupełnie inaczej mówiłam to, co niby przygotowałam

5 razy? ja raz nie mogłam

I ciekawie sobie wyglądają, ja się ich troche boję ..

ja już tez nie mogę

Ok, ja lecę spać, chociaż mi się nie chce, ale jutro nie wstanę.
Dobranoc
Stary 2010-03-28, 22:00   #1337
parodia
Zakorzenienie

Jestem w czarnej rozpaczy
Skąd ja mam wziąć reprodukcje obrazów do prezentacji w dobrej jakości, żeby je wydrukować?

Stary 2010-03-28, 22:06   #1338
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem w czarnej rozpaczy
Skąd ja mam wziąć reprodukcje obrazów do prezentacji w dobrej jakości, żeby je wydrukować?
a w jakim formacie chcesz?

może w jakichś książkach plastycznych... tylko, co potem? ksero kolor?

hm
Stary 2010-03-28, 22:09   #1339
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
a w jakim formacie chcesz?

może w jakichś książkach plastycznych... tylko, co potem? ksero kolor?

hm
Znalazłam Lekcję Tańca Degasa na theartwolf.com, ale co z Kołomyjką czy Błędnym kołem. Tego nie będzie na amerykańskich stronach

Najlepsze byłby właśnie takie... reprodukcje gotowe. Babka od polaka ma tego pełno, ale oczywiście nic, co ja szukam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-28, 22:09   #1340
blue_apple
Zakorzenienie

a ja mam pytanie, bo nie pamiętam, której z Was siostra wynajdywała te tanie bilety lotnicze?
bo potrzebuję
Stary 2010-03-28, 22:10   #1341
Aneczka91
Zakorzenienie

ale się rozpisałyście :O
Czatuję na allegro na lustrzankę i kupiłam sobie dziś na allegro świetną książkę do matury z angola :
Prove Your Point. Sztuka argumentacji w języku angielskim . B.fajna moja babka od Angola ją ma
Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń!

Aneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 22:10   #1342
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Znalazłam Lekcję Tańca Degasa na theartwolf.com, ale co z Kołomyjką czy Błędnym kołem. Tego nie będzie na amerykańskich stronach

Najlepsze byłby właśnie takie... reprodukcje gotowe. Babka od polaka ma tego pełno, ale oczywiście nic, co ja szukam
no tak
hm...

spytam jutro może jakoś Ci pomogę.
Stary 2010-03-28, 22:10   #1343
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
a ja mam pytanie, bo nie pamiętam, której z Was siostra wynajdywała te tanie bilety lotnicze?
bo potrzebuję
Doroty

Stary 2010-03-28, 22:11   #1344
blue_apple
Zakorzenienie

tylko napisz o co dokładnie mam pytać

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

wcieły mi się

tak myślałam
Stary 2010-03-28, 22:12   #1345
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
no tak
hm...

spytam jutro może jakoś Ci pomogę.
Mogłabyś? jeszcze zadzwonię do tej naszej poprzedniej nauczycielki, ale ona wraca po świętach, jak już jej mam donieść gotową bibliografię

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Cytat:
tylko napisz o co dokładnie mam pytać

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

wcieły mi się

tak myślałam
I kto to mówi
1. Axentowicz Teodor, Kołomyjka,
2. Degas Edgar, Niebieskie tancerki,
3. Malczewski Jacek, Błędne koło,
6. Wolgemut Michael, Danse macabre,

Stary 2010-03-28, 22:20   #1346
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Mogłabyś? jeszcze zadzwonię do tej naszej poprzedniej nauczycielki, ale ona wraca po świętach, jak już jej mam donieść gotową bibliografię

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

I kto to mówi
zobaczę co da się zrobić

chyba pójdę spać, chociaż zjadłabym coś
Stary 2010-03-28, 22:20   #1347
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Nie chcę wiedzieć

Wiesz co, bo ja 2 razy oglądałam sama, 1 z rodzicami, 1 z koleżanką i raz z Tż, już nie chcę nawet myśleć o tym filmie
e tam, z nuż się uda

chwała Ci

Cytat:
Napisane przez Aneczka91 Pokaż wiadomość
ale się rozpisałyście :O
Czatuję na allegro na lustrzankę i kupiłam sobie dziś na allegro świetną książkę do matury z angola :
Prove Your Point. Sztuka argumentacji w języku angielskim . B.fajna moja babka od Angola ją ma
moje marzenie mam nadzieję, że w przyszłym roku uda mi się kupić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-28, 22:29   #1348
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość

ja przeglądam czasami ogłoszenia i lubię te z dopiskiem 'warunki studenckie' xD czyt. jakiś miły grzyb, coś odpada, czegoś nie ma i takie różne przyjemności...

u brata w Lublinie w mieszkaniu zalęgły się pluskwy... a dokładnie w materacu na łóżku jego kolegi z pokoju ;] to też jakby nia patrzeć 'studenckie' warunki

biorę!!!!!!!!
pluskwy ?! jeżu.
przecież one kąsają i to swędzi

ja bym wywaliła ten materac.. nie wiem.. spałabym z Twoim bratem ! haha.

Cytat:
bo potrzebuję
Cytat:
Doroty

a gdzie lecisz pałko?

Cytat:

I kto to mówi
ja też się zorientuję.

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Marta, sprawdź na biletybilety.pl, bo to zależy gdzie chcesz lecieć (Lizbona czy jakieś inne miasto?)

Warren Buffet
Stary 2010-03-28, 22:31   #1349
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
pluskwy ?! jeżu.
przecież one kąsają i to swędzi

ja bym wywaliła ten materac.. nie wiem.. spałabym z Twoim bratem ! haha.
ano kąsają.. i tego kolegę kiedyś w nocy pogryzły trochę

łatwo powiedzieć, jak to łóżko było już w mieszkaniu, a właścicielka powiedziała, że w maju nowe kupi, bo np. łóżko brata się ... rozwaliło ;] tzn coś pękło w środku i się składa trochę... no i brat pożyczył od kumpla materac i śpi na materacu.. a temu drugiemu jak te pluskwy się zalęgły to poszedł spać na rozwalające się łóżko brata niezły cyrk tam mają
Stary 2010-03-28, 22:35   #1350
mtynai
Zakorzenienie

masakra.

a miałam dodać co do tego ogłoszenia i Twojego entuzjazmu
Romek - facet, którego weźmiesz w akcie desperacji
spoDkanie byłoby cudowne na pewno

Warren Buffet
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości