Kiedy te zaręczyny...ile jeszcze mam czekać :( - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-28, 23:09   #1621
Montii
Zakorzenienie

Dot.: Kiedy te zaręczyny...ile jeszcze mam czekać :(

Rider a ja kliknęłam w tego linka pare dni temu i miałaś 1997 i pierwsza myśl ,że od tego roku jesteście razem ;o a potem spojrzałam ,ze to są dni i miałam Ci napisać czy wiesz,że za 3 msc macie 2 tys dni ale zapomniałam ;p hehe jak widać sama dobrze wiedziałaś

Ja uwielbiam złoto i mam naszyjnik bransoletkę, kolczyki... dużo ale pierścionków jakoś nie.

Ja mam manię torebek!!!!!!
Dostałam taką piękną z prady i na święta Miu Miu
mogę nie jeść;D ale zbierac na upatrzoną torebkę ;D
i dbam o nie strasznie

A ostatnio polubiłam lumpeksy ;] chodzicie czasem?
Jezu jakie tam można znaleźć perełki ...
Ja najczęściej kupuję sweterki, jakieś apaszki czy bolerka itp itd, są niespotykane ;D

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 23:11   #1622
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Napisane przez Rider Pokaż wiadomość
Ja to w sumie przypadkowo się o tych dwóch tysiącach dowiedziałam. Zrobiłam sobie suwaczka, bo pozazdrościłam innym dziewczynom Patrze a tu 1989 dni, a to prawie 2000 więc już coś nabrzdękoliłam TŻtowi. My każdego 5 dnia miesiąca (5 października zaczęliśmy być razem) składamy sobie życzenia. Ale to wiadomo, że na początku liczy się dni, później miesiące, a później lata.

Daafne ja też uwielbiam pierścionki, w ogóle biżuterie kocham. I buty. Wszystko koniecznie dobrej jakości. Wole mieć mniej, ale dobre niż więcej złych jakościowo.
Rodzynka udzielaj się częściej. Zgaduje kto podwędził pierścionek! TŻ by się rozmiaru dowiedzieć
Hmmm, dwa tysiaki to już coś
Jak każda kobieta też kocham biżuterię, buty i TOREBKI
No zapewne on, bo jak mu się żaliłam że kolejny pierścionek zgubiłam, to niezręcznie mnie pocieszał i przekonywał, że NA PEWNO kiedyś przy sprzątaniu się znajdzie I tylko dlatego dał mi do myślenia

Cytat:
Napisane przez daafnee Pokaż wiadomość
No to zależy z której strony spojrzeć z 1 fajnie, bo niespodzianka, a z 2 szkoda, bo też fajnie by było gdyby miał stresa czy dobry rozmiar albo się zastanawiał jak zmierzyć jaki mam lub zwinąć pierścionek

Mój tata dziś zaczął rozmyślać na jakiej sali będę mieć wesele.. I mam dziwne wrażenie, że oni wszyscy wiedzą, że coś sie szykuje, bo non stop o tym mówią.. Schizuje totalnie

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Biżuterii mam duużoo Pierścionków mam 5, ale nosze 3, tylko tak jak mówiłam, 2 najwazniejsze palce zajęte muszę to jakoś inaczej rozłożyć, hahahaha
W ogóle wczoraj znów TŻ coś mówił o ślubie itd, a ja mu powiedziałam, że mam prośbe, haha, że chciałabym być jakoś fajnie ubrana w ten dzień, w sensie że nie chce żeby mnie zaskoczył, że np pojde biegać w dresie, hahaha na co on odp, że o to sie bać nie musze, bo zawsze jestem ładnie ubrana.. Ach faceci, nie wiedzą jaką my wage przykładamy do ładnego ubrania
No właśnie, wytłumacz to facetowi... Ech, wszyscy po jednych pieniądzach
Stary 2010-03-28, 23:12   #1623
Montii
Zakorzenienie

3 dni a nie 3 msc*

[LEFT]
Stary 2010-03-28, 23:13   #1624
daafnee
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
Rider a ja kliknęłam w tego linka pare dni temu i miałaś 1997 i pierwsza myśl ,że od tego roku jesteście razem ;o a potem spojrzałam ,ze to są dni i miałam Ci napisać czy wiesz,że za 3 msc macie 2 tys dni ale zapomniałam ;p hehe jak widać sama dobrze wiedziałaś

Ja uwielbiam złoto i mam naszyjnik bransoletkę, kolczyki... dużo ale pierścionków jakoś nie.

i dbam o nie strasznie

Ja najczęściej kupuję sweterki, jakieś apaszki czy bolerka itp itd, są niespotykane ;D
Byłam pare razy, ale nie mam szczęścia Kumpela była w tym samym i znalazła ekstra ciuchy, a ja byłam i nic
Ale jutro sie przejde zmotywowałaś mnie
daafnee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 23:13   #1625
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:

i dbam o nie strasznie

Też czasami odwiedzam lumpeks. Mam jeden ulubiony gdzie są prawie same firmowe rzeczy i to tak tanie..."że cenka opada"
Stary 2010-03-28, 23:20   #1626
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez daafnee Pokaż wiadomość
Byłam pare razy, ale nie mam szczęścia Kumpela była w tym samym i znalazła ekstra ciuchy, a ja byłam i nic
Ale jutro sie przejde zmotywowałaś mnie
Ja też zawsze co wchodziłam to same szmaty wisiały na wieszakach i aż nie chciało mi się przebierać w nich i same stare babcie kupowały bluzki niczym wór na ziemniaki
Ale kiedyś w Katowicach przez przypadek weszła i szczęka mi opadła aż, wyszłam z dwiema reklamówkami a zapłaciłam 50 zł
A teraz jak patrzę w sklepach,że mam dać 100 zł za cienki sweterek...to mam o wiele lepsze za 10 zł , oryginalne , niepowtarzalne cuda
A zaoszczędzoną kasę..zbierać na torebki

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
Też czasami odwiedzam lumpeks. Mam jeden ulubiony gdzie są prawie same firmowe rzeczy i to tak tanie..."że cenka opada"
No dokładnie, ja raz na msc robię objazd po lumpkach , jeżdzę po kolei i się obkupuje ;D
tylko niektóre to na prawdę takie szmatławce są, ale jak się trafi na konkretny to można dostać szoku że firmówki takie tanie i to wcale nie zniszczone ! większość to praktycznie nówki, resztki z kolekcji albo mają minimalną skazę ,

[LEFT]
Stary 2010-03-28, 23:21   #1627
Rider
Rozeznanie

Ja też nie umiem szukać w lumpeksach. Nie dla mnie to.
Montii torebka od Prady to pewnie istne cudeńko, mmm....
Kochana jesteś, że o mnie pomyślałaś z tą 'dwutysiącznicą'. Co prawda zapomniałaś, ale liczą się chęci.

POKAŻ TOREBKE!!
Rider jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 23:25   #1628
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Napisane przez Rider Pokaż wiadomość
POKAŻ TOREBKE!!
Ja też chcę widzieć
Stary 2010-03-28, 23:25   #1629
Montii
Zakorzenienie

Jutro wezmę aparat i cyknę foteczkę
Jest mała, czarna , ma taki paseczek więc można również nosić ją na boku , ale jest z bardzo cieniutkiej skórki i jak mam pasek to ona się ocierała i są takie małe ślady wrr... pani w sklepie poleciła mi preparat do ochrony i już jest ok ale niezbyt często ją ubieram bo się boje,że zniszcze ( troche bez sensu bo po to ją mam żeby nosić ) ale jak zepsuje to wiem,że drugiej mieć nie będę

[LEFT]
Stary 2010-03-28, 23:32   #1630
daafnee
BAN stały

Cytat:
No dokładnie, ja raz na msc robię objazd po lumpkach , jeżdzę po kolei i się obkupuje ;D
tylko niektóre to na prawdę takie szmatławce są, ale jak się trafi na konkretny to można dostać szoku że firmówki takie tanie i to wcale nie zniszczone ! większość to praktycznie nówki, resztki z kolekcji albo mają minimalną skazę ,
A to jest u mnie takie coś, ale to bardziej sklep niż lumpeks, nazywa się defekt, są ciuchy praktycznie nowe, ja tam jeszcze skazy nie widziałam i są tanie, do 20 zł.. bluzki, sweterki itd. też kiedyś tam kupowałam..
teraz zrobiłam sobie szlaban na ciuchy i inwestuje w kosmetyki..
Na Holandii nakupie ciuchów
Stary 2010-03-28, 23:35   #1631
Montii
Zakorzenienie

O u nas też jest defekt
ale więcej tam ciuchów dla facetów było i jakieś bluzy i jeansy dla kobiet styl bardziej sportowy . A ja nie lubię bluz..w lumpach własnie fajne sweterki widzialam itp itd;D
ale musze tam zajrzeć bo jakieś spodnie z dresu bym sobie kupiła

[LEFT]
Stary 2010-03-29, 00:15   #1632
Madelaine87
Zadomowienie

dziewczyny ja będę jakiś czas "out" bo mamy remont właśnie zdzieram starą farbę ze ścian, tak o 25:15
Madelaine87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 12:14   #1633
Kohnelia20
Zakorzenienie

Cześć piękne dyskusja ciekawa wieczorkiem była jak czytałam ale musiałam już iść do łóżka z tżMadelaine ja też mam w planach remont ale niech się ociepli żeby ładnie wyschło.... chciałabym mieć ścany na czerwono, bordowo ale nie mam pomysłu
Kohnelia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 12:31   #1634
Madelaine87
Zadomowienie

w salonie będzie zielono w kuchni ściany na brąz a w pokoju wiśnia chciałam wam pokazać tą zieleń ale na stronie dekorala kolor wygląda zupełnie inaczej niz na płytce w markecie i na opakowaniu ;/ taki blady jakiś a mój jest taki żywy
Madelaine87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 12:36   #1635
daafnee
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kohnelia20 Pokaż wiadomość
Cześć piękne dyskusja ciekawa wieczorkiem była jak czytałam ale musiałam już iść do łóżka z tżMadelaine ja też mam w planach remont ale niech się ociepli żeby ładnie wyschło.... chciałabym mieć ścany na czerwono, bordowo ale nie mam pomysłu
Hahaha jak to fajnie zabrzmiało "musiałam iść do łóżka z TŻ" ..
Też chce bordowe ściany, aaaa!!!!
W ogóle to dobudowanie piętra raczej nastąpi za rok, bo teraz tata załatwia wszystkie papiery itd, i tak z 2 miesiące na 1 trzeba czekać.. Wszystkie formalności jak wszystko dobrze pójdzie będą załatwione w sierpniu, a to juz raczej za późno na budowe..
A szkoda, bo miałam nadzieje, że jak wróce zza granicy to będę mieć już swój pokój
Stary 2010-03-29, 15:19   #1636
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
Dziewczyny ja też zmienie temat bo chciałam się zapytać jak jest u was z rocznicami? jak wasi tż się sprawują
mój co roku zabiera mnie w miejsce gdzie postanowiliśmy byc parą, tak że sentymentalny jest nie powiem miejsce nie jakieś szczególne ale jednak trzeba poświęcic na to trochę czasu bo jest oddalone od mojego domu jakieś 25km a od jego domu ok.50km (jest to plaża nad zalewem)
Cytat:
My w czerwcu(23) mamy kolejna rocznice 4 dokładnie i ciekawe jak tym razem się postara pewnie wcale bo 26. 06 idziemy na wesele to powie, że na weselu byliśmy
u mnie może byc podobnie tym razem bo też w rocznicowy weekend idziemy na wesele i to do mojej rodzonej siostry nawet rocznica się zgadza (4) ale to dopiero we wrześniu (16)

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mój TŻ zaprosił mnie do Zakopanego teraz na początku kwietnia na weekend Już się nie mogę doczekać!!
A tak na marginesie to TŻ dziś mi powiedział, że jego mama przy obiedzie pytała go kiedy ma się zamiar żenić...
A mój TŻ powiedział: Za rok.

CZYLI BĘDĘ NIEDŁUGO PANNĄ MŁODĄ??!!
trzymam kciuki i czekam na relacje ja też myślę że to "ten" wyjazd ale starałabym się nie myślec o tym, bo co jeśli to jednak "tylko wyjazd"?

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
W ogóle dzisiaj zaginął mój jeden pierścionek i mam wrażenie, że wiem kto mi go podprowadził
a to Wam opowiem jaką ja zrobiłam akcję żeby mój pierścionek "przypadkiem" wpadł Tż w ręce to było już dawno temu kiedy byłam bardzo napalona na zaręczyny i o niczym innym nie potrafiłam myślec na szczęście teraz jest inaczej no ale to było tak że pojechałam z Tż by towarzyszyc mu podczas obrony pracy licencjackiej, spędziłam z nim prawie cały dzień na tej uczelni bo wszystko bardzo długo trwało a Tż był prawie na końcu tej długiej listy. No i wiadomo nerwy itd. ja się denerwowałam razem z nim i tuż przed wejściem na sale przed komisję zdjęłam z palca pierścionek (jedyny jaki wogóle posiadam) i wrzuciłam mu do kieszonki koszuli mówiąc "na szczęście". Szczęście oczywiście przyniósł Tż pewnie do dziś myśli że to było spontaniczne zachowanie, jednak ja miałam taki zamiar i ukryty cel po egzaminie oczywiście Tż z tych emocji zapomniał że ma ten pierścionek w kieszeni a ja celowo się go nie dopominałam żeby Tż się czegoś domyślił i wykorzystał fakt że go ma Tż pojechał z tym pierścionkiem do domu, następny dzień to była sobota (więc gdyby chciał to mógłby zajrzec do jakiegoś jubilera), minęła sobota, niedziela i Tż musiał znów wyjechac do pracy. W niedzielę przez jego wyjazdem nie wytrzymałam i powiedziałam mu żeby mi oddał pierścionek który mu pożyczyłam "na szczęście". Oddał mi i powiedział że całkiem o nim zapomniał

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

A co do wyjazdów to jak jesteśmy razem z Tż ponad 3,5roku tak jeszcze nigdy nigdzie nie wyjeżdżaliśmy żeby nie wrócic tego samego dnia poza tym ja to nie byłam nigdy ani nad morzem ani w górach nad morze to bym chciała ale góry to mnie wogóle nie interesują jakoś

Edytowane przez mabi84
Czas edycji: 2010-03-29 o 15:20
mabi84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 16:14   #1637
Kohnelia20
Zakorzenienie

Daafnee ciesze się, że mamy podobny gust a myślałaś nad tapetą czy farbą? ja nie potrafie się zdecydować
Stary 2010-03-29, 16:22   #1638
daafnee
BAN stały

Cytat:
Daafnee ciesze się, że mamy podobny gust a myślałaś nad tapetą czy farbą? ja nie potrafie się zdecydować
Ja nie lubie tapet więc nie mam nad czym się zastanawiać wkleiłam jakiś czas temu wymarzony mój pokój, może nie zauważyłaś więc kleje ponownie
http://www.sekmeble.pl/swf/pokoje_mlodziezowe.jpg
Stary 2010-03-29, 16:32   #1639
Kohnelia20
Zakorzenienie

widziałam kochana juz wtedy tylko tu jest tylko jedna ściana czerwona a reszta biała a ja nie lubie białych ścian ostatnio widziałam bordową tapete ze złotym brokatem i spodobała mis się
Stary 2010-03-29, 16:54   #1640
daafnee
BAN stały

Cytat:
widziałam kochana juz wtedy tylko tu jest tylko jedna ściana czerwona a reszta biała a ja nie lubie białych ścian ostatnio widziałam bordową tapete ze złotym brokatem i spodobała mis się
to jest tylko inspiracja, wcale nie musi być białych ścian
Ty chyba jednak chcesz tapete
Stary 2010-03-29, 17:02   #1641
Montii
Zakorzenienie

Ja tapetom mówię nie!

dziewczyny ja tylko na chwilę, już się wprowadzmay do mieszkanka
więc będę dopiero jak mi neta podlaczą jakiegoś ;p
chyba kolo czwartku pa

[LEFT]
Stary 2010-03-29, 18:27   #1642
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
trzymam kciuki i czekam na relacje ja też myślę że to "ten" wyjazd ale starałabym się nie myślec o tym, bo co jeśli to jednak "tylko wyjazd"?
Dokładnie, więc w ogóle o tym nie myślę, bo zamiast się cieszyć z wyjazdu, będę czekać i się nie doczekam. Wolałabym jednak, żeby ten wyjazd był tylko wyjazdem, a to dlatego, że może mnie nie zaskoczyć A jak wybierze inny termin, to jednak będzie jako taka niespodzianka

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

Cytat:
My w naszej przyszłej sypialni mam y białe ściany i wygląda to śliczne
Jestem minimalistką, może dlatego mi się podoba
A bordo i złoto totalnie odpada. Za dużo, oj nie
Stary 2010-03-29, 19:07   #1643
arletka13
Zadomowienie

witam moje śliczne, ale się napisałyście jak mnie nie było
ale to dobrze, będę miała co czytać
coś tu czytałam o instynkcie macierzyńskim, i wiecie co? mojego tż siostra urodziła dziewczynkę w sobotę, taka mała ślicznotka, oj... ja też bym chciała, tak bardzo bardzo!!!!!:l ove:narazie widziałam tylko na zdjęciach, ale może na święta ją zobaczę, i co muszę dopisać że było mi troszkę smutno jak tż pojechał z rodzicami do siostry do szpitala a ja w domu siedziałam, bo przecież jestem tylko dziewczyną, a jak byłabym narzeczoną to napewno bym pojechała z nim, a tak to

no ja może też w tym roku będę narzeczoną, i powiedział mi tż że jak będę chciała to powie mi dokładnie kiedy to będzię, ale narazie sam nie wie

dziewczyny a jak się robi suwaczki? pomóżcie bo ja nie kumata
Stary 2010-03-29, 19:14   #1644
Jeanne90
Zakorzenienie

Nie odzywałam się, ale Was cały czas czytam Kohnelio, dziękuję za PW Nie będę Wam podsyłać linka na nk, bo i tak moje fotki możecie obejrzeć w wątkach z makijażami, pokazywałam tam całą buźkę O, na przykład tu:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=271200

Edytowane przez Jeanne90
Czas edycji: 2010-03-29 o 19:15
Jeanne90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 19:58   #1645
Rider
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez arletka13 Pokaż wiadomość
witam moje śliczne, ale się napisałyście jak mnie nie było
ale to dobrze, będę miała co czytać
coś tu czytałam o instynkcie macierzyńskim, i wiecie co? mojego tż siostra urodziła dziewczynkę w sobotę, taka mała ślicznotka, oj... ja też bym chciała, tak bardzo bardzo!!!!!:l ove:narazie widziałam tylko na zdjęciach, ale może na święta ją zobaczę, i co muszę dopisać że było mi troszkę smutno jak tż pojechał z rodzicami do siostry do szpitala a ja w domu siedziałam, bo przecież jestem tylko dziewczyną, a jak byłabym narzeczoną to napewno bym pojechała z nim, a tak to

no ja może też w tym roku będę narzeczoną, i powiedział mi tż że jak będę chciała to powie mi dokładnie kiedy to będzię, ale narazie sam nie wie

dziewczyny a jak się robi suwaczki? pomóżcie bo ja nie kumata
Tak to prawda, ja też to nie raz odczuwam. Jakbyś była narzeczoną to, że tak powiem, miałabyś więcej przywilejów. To też jest powód dla którego chciałabym być już narzeczoną. Dobrze, że temat został poruszony.
Ja na przykład czasami u TŻta w rodzinie czuje się jak piąte koło u wozu, tylko tam wadze, wątpie żeby zaręczyny to zmieniły

Jeżeli chodzi o suwaczki to ja wpisałam w google"suwaczki" jest kilka stron, weszłam, wybrałam ten co mi się podoba, wpisałam date, dostałam linka i go wkleiłam w podpis i KONIECZNIE zaznacz "pokaż mój podpis"!!
Ale jak dziewczyny robią odnośniki, np "tyle jesteśmy razem" i wchodzisz w suwaczek to ja już nie wiem...
Rider jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 20:15   #1646
arletka13
Zadomowienie

dzięki, spróbuję może mi się uda
tak dobrze to nazwałaś "przywileje" narzeczonych, chciałabym być już narzeczoną, ale choliwcia trza czekaćjeszcze przyjaciółka mnie zdołowała, w maju za mąż wychodzi i pisze mi że to najwspanialszy okres w życiu kobiety, nie ma nic wspanialszego niż szykowanie wesela. i znowu myśli że wszyscy tylko nie ja, głupie to wiem, ale co zrobić jak się chce a tu ni huhu
Stary 2010-03-29, 20:27   #1647
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Dziewczyny ja też zmienie temat bo chciałam się zapytać jak jest u was z rocznicami? jak wasi tż się sprawują
Na samym początku świętowaliśmy każdy miesiąc razem. Zawsze ósmego dnia miesiąca szliśmy razem na pizzę, potem na spacer, ogólnie staraliśmy się uczcić ten dzień. W końcu jakoś zaprzestaliśmy, chociaż czasami żałuję... Fajnie było tak wyczekiwać na ten dzień i cieszyć się, że doszło nam kolejne 30 dni stażu 8-go kwietnia miną 4 lata odkąd jesteśmy razem, na pełne rocznice zawsze staramy się zorganizować coś fajnego. Najważniejsze moim zdaniem to pamiętać o tej rocznicy i tego dnia nie szczędzić sobie czułości - i to właśnie robi mój ukochany A pamiętać pamięta zawsze i stara się bardziej niż ja. Może w tym roku ja powinnam wykombinować coś fajnego? Tylko nie za bardzo mam pomysł, mam wrażenie, że wszystko już było, a z kasą też cieńko... Może macie jakieś pomysły?

Jak tak czytam o tych 2 tys. dni razem, to obliczyłam, że my z moim ukochanym za jakieś 1,5 miesiąca będziemy mieć 1500 dni razem Zawsze to jakiś jubileusz i można by to uczcić

Edit: Rider - gratuluję stażu, to godne podziwu być tyle czasu razem, bo w profilu wyczytałam, że jesteś tylko rok starsza ode mnie

Edytowane przez invisible_01
Czas edycji: 2010-03-29 o 20:29
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 21:13   #1648
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

No to ja tez się pochwalę ile dni jestem z moi TŻ
1590 dni dziś mija
Stary 2010-03-29, 21:28   #1649
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
No to ja tez się pochwalę ile dni jestem z moi TŻ
1590 dni dziś mija
o równe 300 dłużej niż ja ze swoim (1290)
Stary 2010-03-29, 21:59   #1650
daafnee
BAN stały

Ja dziś rozmawiałam z TŻ o relacjach właśnie, że takie "chodzenie" to takie licealne jest.. a narzeczona czy żona to już coś konkretnego..
Ale mój TŻ ma swoje racje no i dupa..
Dzisiaj czuje sie fatalnie, starsznie mi niedobrze.. Nie, nie jestem w ciąży, ale czuje się fatalnie.. Uświadomiłam sobie, że strasznie mało jem i mój organizm szaleje, ehhhh...
W ogóle obudziłam się dziś o 5 i do 7 nie umialam zasnąć..
Co sie ze mną dzieje????

Edytowane przez daafnee
Czas edycji: 2010-03-29 o 22:03
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości