|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
Cytat:
A co do TŻta, to ciekawość to pierwszy stopień do piekła (albo do wiedzy jak kto woli) Pozdrawiam Cię TŻcie Mad skoro nas tak chętnie podczytujesz [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18226410]ooooo dziekuję dziękuję bo własnie zamawiam skrzynki i mialam zacząć szukać czegoś na grawer a skrzynka jednak taka prosta i dobre winko wrzucimy, moze Porto http://allegro.pl/item964077515_skrz...iekowania.html[/QUOTE] Ładny kolorek tej skrzyneczki ![]() No to na koniec jeszcze jeden tekst podziękowania. Jak go przepisywałam, to się pobeczałam jak dziecko 15. Dziękuję, że znosiłeś to, Czego nie sposób było znieść, Że robiłeś coś z niczego, Że dawałeś, mając puste kieszenie, Że wybaczałeś, choć nie przepraszałam, Że kochałeś, gdy kochać się nie dało, Że mnie wychowałeś I że to wszystko Ci się udało. |
|
|
|
|
#3782 |
|
BAN stały
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
Ja nie mam pojęcia co podarować moim rodzicom i teściowej na pdziękowanie za trud
w nasze wychowanie.Za to myślałam wczoraj nad symbolicznymi podziękowaniami dla gości. I podobają mi się te serduszka http://moda.allegro.pl/item944592565...serduszka.html ,ale najbardziej podoba mi się te pudełeczka a'la Para Młoda (patrz zdjęcie poniżej ) Nawet mam chęc zrobić to sama,czekam na szablon bo ktoś ma mi zrobić.Mam nadzieje,że zrobi. Tylko co dać do środka,nie mam pomysłu.
|
|
|
|
#3783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mad gratuluję zakupu I jestem pod wrażaniem, my za garnitury weźmiemy się pewno dopiero w wakacje![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18225415] chyba, ze taka zwykła i dobre winko .. http://allegro.pl/item964077519_slub...iekowania.html http://allegro.pl/item964078204_skrz...iekowania.html[/QUOTE] Mi się bardziej podobają te proste, bez udziwnień. Chociaż wyglądają trochę jak trumny
|
|
#3784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My dla gości nie będziemy mieć podziękowań, bo TŻ stwierdził, że to niepotrzebny wydatek i dodatkowy problem, a goście i tak te pudełeczka zaraz wyrzucą i tyle
|
|
|
|
|
#3785 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Dziękuje w imieniu tz-za pozdrowienia,ale obecnie go przy mnie nie,ale moge mu przekazać tudzież jutro mu pokazać. ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
Aczkolwiek nie wiem,czy robić co nie,chęci mam gorzej z rozpędem.
|
|||
|
|
|
#3786 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3787 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nic się nie przejmuj bo my równiez mieliśmy dopiero zamiar kupić tz-towi garniak gdzieś na początku lipca.No,ale zaciągał mnie do ogladania garniaków i po którymś razie,zaczelismy w domu dyskutować czy nie kupić garniaka tutaj w uk.Noi od słowa do słowa,poszliśmy znów ogladac ( niby tylko ogladać ) ale stwierdzilismy że jak znajdzie sie jakiś fajny,to kupi/my i tak tez zrobilismy.My mieć to właśnie z głowy.
|
|
|
|
|
#3788 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item975929883_..._laserowy.html trumienka wysciełana aksamitem czerwonym jak dla wampirka Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3789 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jesteś pracowitą dziewczyną i chyba najlepiej będzie jak "olejesz" gadanie mamy i będziesz robiła wszystko według swojego (a nie jej) planu.... a sytuacji na uczelni, to nie zazdroszczę. ja na całe szczęście mam bardzo fajnych ludzi i atmosfera jest ok a co do koleżanek, to ja już przestałam się przejmować tym, które na wesele przyjdą a które nie. jeśli nie przyjdą to ich strata. i skoro wyjdzie tak, że będą miały "ważniejsze rzeczy na głowie niż moje weselisko" albo "podróż na moje wesele to będzie dla nich taki wielki wydatek" , to widocznie są to osoby, które tak naprawdę nie zasługują na uwagę z mojej strony.... Cytat:
nie do końca mnie zachwycił, bo był zbyt przewidywalny, ale jeśli ktoś jest kino-maniakiem (tak jak mój Tż) to może go obejrzeć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale kto wie, czy do października jeszcze ze 3 razy zdania nie zmienię
A kto to jest jarosz? Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!" Edytowane przez aicila Czas edycji: 2010-03-29 o 23:14 |
||||
|
|
|
#3790 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18227319]To zobacz tą
http://www.allegro.pl/item975929883_..._laserowy.html trumienka wysciełana aksamitem czerwonym jak dla wampirka No własnie też tak stwierdziliśmy, ze nawet co któraś osoba to zabierze a wyda się sporo pieniedzy na to... Najbardziej tradycyjnie to 5 migdałków- każdy coś tam symbolizuje...tylko nie pamietam co trumienka fachowa co do prezencików zastanawiałam się, czy nie połozyć na talerzyku kasztanka tzw, dobry, dość duży i smaczny, tak bez niczego, ale nie wiem czy to nie elegancko, bez opakowania jakiegos, ale woreczek to już dodatkowy koszt, wkładanie, zaciąganie - więcej zachodu i już mi się odechciało![]() wolę wydać na kosmetyczkę tę kasę
|
#3791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3792 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba będzie oschle i już muszę zaklepac te autokary bo się wykończe nerwowo
|
|
#3793 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A wasz pomysł też fajny. |
|
|
|
|
#3794 |
|
Zakorzenienie
|
TŻcik już do mnie wraca z pracy, więc zmykam wygrzać mu miejsce w wyrku
![]() Dobranoc
|
|
|
|
#3795 | |
|
BAN stały
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18227319]
To zobacz tą http://www.allegro.pl/item975929883_..._laserowy.html trumienka wysciełana aksamitem czerwonym jak dla wampirka Fajna trumienka. ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18227319] Najbardziej tradycyjnie to 5 migdałków- każdy coś tam symbolizuje...tylko nie pamietam co O nawet o tym niewiedziałam,ale sprawdziłam i 5 migdałów oznacza: Dlatego pięć migdałów to pięć radosnych życzeń: * szczęścia, * zdrowia, * pomyślności, * długiego życia * i miłości! ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18227319] No własnie też tak stwierdziliśmy, ze nawet co któraś osoba to zabierze a wyda się sporo pieniedzy na to...[/QUOTE] Cytat:
Jeszcze musze zresztą obgadać to z tz-tem,zobacze co powie.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-03-29 o 23:33 |
|
|
|
|
#3796 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobrej nocki
|
|
#3797 |
|
Rozeznanie
|
Eh...co za dzień. Dziś mieliśmy pierwsze spotkanie w poradni-za miesiąc drugie i koniec
Jestem padnięta. Jeszcze robiłam Tżtowi karpatkę i coś nie za bardzo wyszła wizualnie-zobaczymy czy jutro będzie dobra. Tż znalazł w końcu buty wiosenne dla siebie-szukaliśmy jakiś od 2 tygodni. Ja znalazłam piękne buty dla siebie, ale niestety mam niewielką różnicę w długości stóp i jeden pasuje a drugi za mały. W sklepie się nie zgodzili sprzedać z dwóch równych i ich trochę rozumiem ale były naprawdę piękne i było mi przykro. Tż powiedział że powinnam dać ogłoszenie na gumtree że szukam dziewczyny co ma odwrotną proporcję do mnie i z nią chodzić na zakupy Jest to jakaś myślZnalazłam też kieckę na cywilny http://i904.photobucket.com/albums/a.../od2/su71b.jpg Jutro zamawiam Lecę spać bo na 7:00 do pracy. Do jutra!
jesteśmy razem-13.02.2008 zaręczyny-1.07.2009 ślub cywilny-1.07.2010 ślub kościelny 7.08.2010 Edytowane przez Ellin_ak Czas edycji: 2010-03-29 o 23:43 |
|
|
|
#3798 |
|
BAN stały
|
Dziękuje za komplement.
![]() Lecz jest jedno,ale... to nie ja jestem mądra,tylko internet. Znaczy głupia też nie jestem. ![]() Dobranoc,bo pewnie idziesz już spac. ![]() Mam ochote na coś słodkiego.Ide wywęszyć,może coś znajde.O,albo nie,kakao sobie może zrobie ( choć nie bardzo mam na nie ochote ) Ubolewam nad tym,że mi się kit katy senses skonczyły. ![]() Musze też pogadac z tz-tem,by zadzwonił do swojej bratówki i powiedział,że cchemy aby ich mała niosła nam obrączki.Coś nie coś już tam kiedyś o tym gadaliśmy,ale to jest teraz pewne że chcemy i będzie małej raźniej bo za nami będzie szła przecież jej mamusia,bo jest naszą świadkową.
|
|
|
|
#3799 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o pomysł robienia sobie ślubnego makijażu na własną rękę to ja bym się nie zdecydowała. Po pierwsze wcale mi jakoś rewelacyjnie makijaż nie wychodzi, po drugie trwałe kosmetyki są drogie, po trzecie mam trochę problematyczną cerę i trzeba się na tym znac żeby zakryc wszystkie niedoskonałości ładnie a poza tym tak jak Lain napisała to żadna oszczędnośc praktycznie ![]() Aha i jeszcze rozmawiałyście o oprawie muzycznej ślubu.. Ja niczego nie zamawiam gdyż moja kuzynka spytała się mnie czy nie chciałabym w ramach prezentu ślubnego fajnej oprawy muzycznej. Bo ona jest studentką na instytucie muzyki i ma samych znajomych muzyków praktycznie i ich zarezerwowała, zapłaci im za przejazd itp i będą mi pięknie grac
|
|
|
|
|
#3800 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
Nadrobiłam Was, teraz się tylko witam i zmykam bo mam parę rzeczy do zrobienia i zaglądnę później. Właśnie @ przyjechała... Ale i tak mam dobry humor, miło jest się budzić rano obok TŻta
|
#3801 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Cytat:
tem mam Neutrogene do rak, ale zawsze uzywalam tylko jak jechalismy na deske trzeba bedzie zaczac czesciej z reszta pomadki do ust Neutrogeny tez sa super ![]() Cytat:
ale to taki kurs grupowy, a na taka indywidualna lekcje chcemy sie jeszcze gdzies tak moze w lipcu umowic![]() Cytat:
j sie w przypadku tego typu butow (w sumie w zabudowanych tez) ratuje zelowymi poduszeczami i jest w miare ok - zawsze to wypelni w jakiejs czesc wolna przestrzen w bucie![]() Cytat:
![]() Cytat:
do niego w ogole jakos nie przemawia instytucja forum internetowego i nigdy na zadnym nie siedzial, wiec pewnie tu tez nie chce mu sie zagladac wystarczy, ze ja od czasu do czasu opowiem mu cos ciekawego Cytat:
u mnie beda recznie robione trufle zapakowane w tiulowe woreczki![]() Cytat:
ja mam niestety wsrod swoich znajomych tylko klarneciste, kilku gitarzystow, wokaliste zespolu metalowego i szwagra basiste zespolu 'hardcore'owego' alez mi sie swiatecznie w domku zrobilo ahh lubie swieta i podczas gdy bozonarodzeniowe kojarza mi sie glownie z pysznym jedzeniem to wielkanocne jakos tak raczej z aktywnoscia fizyczna - wiosenne spacerki, wycieczki rowerowe itp zdecydowanie jestem amatorem swiat |
|||||||
|
|
|
#3802 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie wiem co dać rodzicom.Kwiaty może i tak,ale prędzej w donicy żeby coś zostało.Skrzynka na alkohol też fajny pomysł.Nie wiem też jak podziekować gościom..
Kolezanka miała salę udekorowaną w storczykach w donicy.Potem na odchodnego każdy dostał storczyka
|
#3803 |
|
Zadomowienie
|
cześć PMki!
jeszcze tylko dziś i jutro i marzec mamy z głowy! a potem sruuuu i 25 wrzesień
|
|
#3804 |
|
Rozeznanie
|
hej! czy już któraś z Was- poza naszą kochaną Wodą-miała ślub cywilny? chodzi mi o to gdzie i jak trzeba opłacić te 84zł? chcemy jutro iść odebrać akt urodzenia Tżta i od razu załatwic sprawę wpłaty, ale nie wiemy za bardzo jak a tam nikt nie odbiera.
|
|
|
|
#3805 |
|
Wtajemniczenie
|
To jaaa, wróciłam
![]() ![]() ![]() Pranie zrobione, kuchnia posprzątana, czas na kawę Jeszcze tylko obiad trzeba zrobić.
|
#3806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
się żeni
|
|
#3807 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a ja w pracy kisnęp.s. Martoolka! dziękuję za teksty podziękowań
mój mały wielki cud 72--65--->62 Edytowane przez mariiasia Czas edycji: 2010-03-30 o 10:58 |
|||
|
|
|
#3808 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie też roboczo
![]() Tzn na razie udało mi się umyc okna i mam nadzieję że skończę sprzątac swój pokój chociaż ![]() A popołudniu jadę na zakupy i do spowiedzi
|
|
|
|
#3809 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3810 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() eh...nie mogę odżałować tych pieknych butów ze wczoraj...
jesteśmy razem-13.02.2008 zaręczyny-1.07.2009 ślub cywilny-1.07.2010 ślub kościelny 7.08.2010 Edytowane przez Ellin_ak Czas edycji: 2010-03-30 o 11:23 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:58.

) no tak nie mówiłam,że tż ubiera się w czarny worek.to ci dopiero niespodzianka,co?

Tylko co dać do środka,nie mam pomysłu. 
I jestem pod wrażaniem, my za garnitury weźmiemy się pewno dopiero w wakacje

skonczyły.

do niego w ogole jakos nie przemawia instytucja forum internetowego i nigdy na zadnym nie siedzial, wiec pewnie tu tez nie chce mu sie zagladac