![]() |
#2761 | ||
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
![]() A kiełki to wsypujesz do słoika z wodą i czekasz, aż wyjdą. Tak wyjdą, to przesypujesz na talerz, wyłożony wilgotną ligniną i gazą i czekasz, aż zrobią się większe [trzeba tylko utrzymywać duże nawodnienie] - i gotowe, cała filozofia ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2762 | |||
Zakorzenienie
|
Witam !
No to zaczynamy nowy tydzień ! Oby nam się ... Ja już normę na dzisiaj wyrobiłam i to z nawiązką : zwierza nakarmione, pranie zrobione i wysuszone {jeszcze przy okazji filtr w suszarce musiałam wyczyścić}, zupa ugotowana - no to mogę już na laurach spocząć. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Żurawina jest bogata w wit. C i ma wiele innych zalet. Nawet ja - chorutek biedny - mogę ją jeść. Do płatków owsianych zawsze ją dokładam. Kiedyś moja Mama przyrządzała kisiel z żurawiny. Niebo w gębie ! No, ale to już kucharska wyższa szkoła jazdy. Ja nawet żurawiny do mięs nie umiem stworzyć, a te sklepowe - to już nie to. To jakieś przesłodzone dżemy, a nie żurawina do mięs. No to jak koszty zamówienia policzone - zamawiamy. Kiedy - ja się dostosuję . Jak my się Asi odwdzięczymy za tyle trudu ?! Dzisiaj w nocy był przymrozek. Jeszcze teraz termometr wskazuje "0". Nie będzie zielonych świąt ... Miłego dnia. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2763 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Iza to chyba chciała duzo rzeczy ![]() tyle, ze jesli by wam kogos brakowało to ja tak najwczesniej za tydzien, bo kasy narazie nie mam ![]() a jakby wam brakowało to moze ktos chciałby na pół puderek wykanczający? lumizing sunlight, matowi i rozświetla, czyli nie płaski mat jedne go kochają, drugie nie lubią, trzebaby spróbować ![]() Cytat:
zresztą te naturalne to najczęściej drapaczki są ja wole zachwycac się miekkością ![]() ale ja o kiełki pytałam czy fit są ![]() zurawine suszoną zjadły moje swinki, bo mi nie smakowała, wole rodzynki ![]() poszłam dzisiaj do szkoły, spóźniłam się 20 minut na fizykę, wchodzę a klasa kartkówke pisze ![]() i babka do mnie, ze mam 2 minuty krócej tyle co zdążyłam polecenie przepisac i 2 słowa odpowiedzi, koniec kartkówki! chyba nie 2 minuty krócej, ale minuta została, porąbani w tej szkole ![]() okazałao sie, ze mamy w ciul sprawdzianów i stwierdziłam, ze wale to i tak chora jestem to do lekarza pójdę i dobrze, ze poszła angina ropna ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- swoją drogą czytam komentarze na allgro i naprawde są zabawne np: jak to jest jedwab to ja jestem Britney Spears odp: ja nie wiem czy Ty jesteś Britney ale czubek napewno ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak można żurawiny nie lubić? Pyszna jest ![]() Zdrowiej szybko na święta, a teraz odpoczywaj w domu i szkoła się nie przejmuj ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2765 |
Zakorzenienie
|
miałam kiedyś hodować jakieś roślinki, typu bazylia ale mi się zapomniało ;o
a teraz oglądając plotkarę zjadłam pół lodówki ![]() ale mam zamiar biegać ![]() ![]() Zdrowiej ![]()
#2766 |
Zakorzenienie
|
a no mozna nie lubiec
![]() ja an święta nie wyzdrowieje, nie wiem cyz po świetach będę zdrowa, bo miałam miec wycinany migdał i nie mogę się wczesniej urwac z domu z ropą na migdale, bo jlubię go i nie chcę się go pozbywac ![]() rozpadł się mój LHK ![]() 2 miesiące uzywania i się rozkleił ![]() przysłowie "częste mycie skaraca życie" się sprawdza, ale tak jak myś się musze tak i moje pędzle ![]() nie wiem jak go reklamowac, bo logo się zmyło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2767 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Niektórzy to mają dobrze, ja muszę się męczyć cały tydzień ![]() Ooo, szkoda ![]() ![]() Nie mówiłaś mi jeszcze ile mnie to będzie kosztowało ![]() Powiem tak: szukałam - studia tłumaczeniowe są potrzebne i niestety (i najważniejsze) potrzebne jest też doświadczenie. TŻ też szukał jakichś tłumaczeń z angielskiego i okazuje się, że strasznie ciężko jest się gdzieś załapać, tym bardziej bez doświadczenia i bez znajomości. Ostatnio jego były wykładowca ze studiów mówił mu, że planuje nowe wydanie jakiejś książki i pytał czy byłby zainteresowany - byłoby fajnie gdyby wyszło ![]() Cytat:
![]() Albo złożymy jej wizytę i pomożemy w zabawianiu Ali ![]() Znowu się dziś wkurzyłam - siedziałam większość dnia i wypisywała oferty dla klientów z życzeniami więc chciałam zrobić jak najwięcej, żeby poszły jutro i dotarły do nich jeszcze przed świętami. A jutro miałam dzwonić. Wchodzi szefowa i pyta ile wykonałam telefonów, mówię, że mało, ok 10 bo głównie wypisuję oferty (zresztą tak zrozumiałam, że tak miało być, wysłać oferty przed świętami a potem dzwonić) a ona do mnie: "I znowu nie robisz tego co powinnaś. Przecież miałaś dzisiaj cały dzień dzwonić. Zobaczysz, rób tak dalej to będzie za późno." Normalnie szlag mnie trafił! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2768 | ||||||||
|
Cytat:
![]() ![]() Zaraz zabieram się za robienie zamówienia, bo dziś dzień w dzikim pędzie i dopiero teraz mam czas ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Skojarzyło mi się ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() O cenę nie pytaj, bo się nie wypłacisz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Trzeba bylo jej powiedzieć, że 45 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Karolina, a Ty w jakiej formule chcesz- bo wsadziłam do koszyka intensive, ale mogę zmienić.
![]() ![]() |
![]() |
#2769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja napewno wzięłabym 1 produkt ale na 100% zapytam czy ta kolezanka mamy chce i jutro będę wiedziec ok? LHK reklamuje, nie upłynęło 90 dni ![]() mam nadzieję, ze nie przyczepią się, ze nie ma ich loga, bo to nie moja wina, ze takie badziewne robia i się zmyło ![]() a i Asiu kochana nie zapomnij, ze nalezą sie gratisy jeden z tych http://www.everydayminerals.com/beau...super-specials gdzies tam się kod wpisuje... i jeden z tych zestawów ![]() http://www.everydayminerals.com/store/try-me-free.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2770 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Myslałam, ze w czartek to już sie nie pracuje ![]() Cytat:
ziemniakami ![]() Kupiłam dzisiaj tą baze i może cienie sie dłuzej trzymają, ale strasznie się je nakłada, robią się takie placki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Formułe intensive poprosze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2771 |
Zakorzenienie
|
są zniszczalne, bo jak dostaje się do nich woda to klej puszcza, bardziej utalentowani je kleją
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2772 | ||
|
Cytat:
![]() ![]() Tylko kurde nie wiem, na co się zdecydować ![]() Zlituj się kobieto, co ja z toną ziemniaków zrobię ![]() Może chociaż jabłkami ![]() Cytat:
![]() Co do bazy, to trzeba powieki pokryć cienką warstwą i uważać, żeby placki bazy nie pozostawały i wtedy jest git, więc wygląda na to, że za dużo jej dałaś ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- a to nikt nie chce ze mną na pół lumizinga? ![]() nikt nie chce matu i efektu photo shopa? ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- http://www.everydayminerals.com/stor...ht-powder.html oo ten i cena fajna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2774 | |
|
Tak jak patrzę na te zestawy to średnio, kolory jakieś nie takie, szkoda, że już nie można wybierać samemu. Może matujące? Ale jeszcze nie wiem
![]() Cytat:
![]() Już za dużo mam tych pudrowych.
![]() ![]() |
![]() |
#2775 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2776 |
|
Może weź sampel? I tak starczy Ci na bardzo długo pewnie, ale może nie zdąży Ci się znudzić, jak big.
![]() |
#2777 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2778 | ||
Zakorzenienie
|
Ooo, już się boję
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Niestety, tak dobrze to mają tylko uczniowie, studenci i nauczyciele ![]() Tak samo jak z przerwą na BN - "normalni" ludzie mają wolne tylko święta a resztę czasu między świętami a nowym rokiem pracują ![]() Cytat:
![]() Oglądam właśnie Sex i w drugim sezonie widziałam mojego ukochanego Jona Bon Jovi ![]() ![]() ![]() ![]() Aha, nie wiem czy wiecie ale chciałam Was poinformować, że komary wylazły już na powierzchnię - mam dwa bąble na kostce ![]() Od razy przypomina mi się dowcip: "Wiesz gdzie komary przebywają zimą? Nie, ale chciałbym, żeby pozostały tam przez resztę roku" ![]() Idę spać bo jutro trzeba wcześnie wstać, dobranoc ![]() Edit. Aaaaa, zapomniałabym ![]() ![]() Cały tydzień czekałam aż skończę brać antybiotyki i będę mogła wypróbować ![]() Dzisiaj nie mam mleka więc jutro kolejne podejście z większą ilością alkoholu - akurat będzie dobre na sen ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2779 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale spróbuj ![]() ja dzisiaj jednego komara zabiłam buu Asiu na tego lumizinga się zdecyduje na biga, cena kusząca, najwyzej na próbę podniosę wieczko i uszczknę pare drobinek, a jak mi nie podpasuej to dam na all ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
![]() bo ona tez jakąś date waznsoci ma ze względu na konsystencje i tez się tak ciężko nabiera ![]() a skład tej bazy joko przyjazny dla powiek jest ![]() próbowałam bazy silikonowej na buźkę i podkład ładniej się rozporowadzał, buźka gładsza, ale mat taki sobie ![]() ale moze się na nią skuszę, zeby miec jakies silikony ![]() one mają taki bardziej niekorzystny wpływ na skórę? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2780 | ||||
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie obudziły się pająki, jak otworzyłam balkon to jeden wlazł mi do środka i potem biegał po całym domu. Ryr na niego polował, ale w końcu nie wiem, czy go zjadł ![]() Cytat:
![]() Zaraz dodam do kawy inki, co ją piję wieczorem ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
Niektórzy mówią, że zapychają, ale nie wiem czy to prawda. Uczulać nie powinny. Składu bazy Joko nie znam niestety.
![]() ![]() |
![]() |
#2781 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry !
Na moim terenie : w sklepach ogrodniczych, w dziale nasion. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Też miałam dziwne skojarzenie ! Tylko, że to już nie dla zdrowia, a dla przyjemności ![]() ![]() ![]() Aga, Dziewczyny - już to kiedyś pisałam. Z własnego długoletniego doświadczenia mogę Wam doradzić : maści wszelakiej fruwające i gryzące muraśki olejek goździkowy odstrasza. U mnie w sezonie kominek pali się przez cały dzień : okna otwarte = kominek z olejkiem goździkowym. Sprawdzone - działa. Niektórzy mają teorie, że jeszcze tak samo działa olejek z drzewa sandałowego. U mnie się nie sprawdził. Wiele olejków zapachowych próbowałam i jedynie goździkowy działa. Trudno go upolować, bo ludzie wykupują. Ale warto ! Miłego, pełnego sukcesów wtorku życzę. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2782 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba, że pójdę do obi na ogród ![]() ![]() a ja jem duzo rodzynek ![]() a zurawina ma mało cukru? no wkurzyłam się, jakis felerny chyba dostałam, mam nadzieję, że wyslą nowy ![]() zazwyczaj rok codziennego uzytkowania, a nawet prania pędzle EDM wytrzymują u innych... ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2783 |
|
Dzień dobry
![]() Ja dopiero śniadanko wcinam. Ryż Belriso waniliowy - fuj, strasznie słodki ulepek ![]() ![]() Dzielna była bardzo Księżniczka i nawet nie zapłakała ![]() Zaraz poranna kawa i herbatka na dojenie ![]() Mirelka - kiełki sobie z nasion wyhodujesz, dobrze Kasia prawi praktycznie w każdym ogrodniczym, w hipermarhetach też pewnie są już odpowiednie stoiska ![]() Wiesz już coś na temat tego pudru dla koleżanki Twojej mamy? Czy zamykać zamówienie? A... ciecie z Lucy Minerals chyba czytać nie potrafią ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2784 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będę wiedziec wieczorem ![]() no to chyba faktycznie nie umieją czytac... mogą u Ciebie poleżakowac i wysłałabys mi je z EDM? ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2785 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz już nałożyłam mniej tej bazy i lepiej się rozprowadzały ![]() Cytat:
![]() O joko mówie, ale widocznie wczoraj nałożyłam za dużo i dlatego mi się cienie tak beznadziejnie nakładały ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2786 | |
|
Cytat:
![]() Będę twarda, nie miętka - chcę BURAKI ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2787 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba musze miec z 2 opakowania? ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
mam bardzo jasniutkie żółtki wystawiłam je na all, ale chyba nie pójdą ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2788 | ||
|
Cytat:
![]() Dwa opaowania to farbki, bo ona szybko się wypłukuje. Co do bazy, podejrzewam, że starczy jej na trochę, ale jak chcesz to tez kupię dwa opakowania ![]() Cytat:
![]() Może Karolinie obiecywałaś, Ona ma chyba właśnie żółtawą cerę.
![]() ![]() |
![]() |
#2789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a no nie wiem czy Karolinie, bo one jasniejsze od fawna są ![]() głównie takie gf EDM i jedna ciut ciemniejsza ![]() w kazdym bądź razie jakTy chcesz, alb jest tu jakaś osoba z lekko zółtawym zabarwieniem to mam próbki lumiere na zbyciu ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Asiu mam problem z naszym zamówieniem ![]() potrzebowałabym 3 bigi ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-03-30 o 14:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2790 |
|
Na chwilę obecną z luminisingiem mamy 12 produktów za 44,55$
Jak myślisz, po dodaniu tych dwóch nie obciążą nas cłem i VAT? Często się zdarzało to dziewczynom po przekroczeniu 50$? Bo ja mogę dodać, nie ma problemu, tylko tych dodatkowych opłat się trochę boję.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.