Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-30, 12:34   #3181
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D

Sloneczko no to miałaś też niezlego spowiednika że tak powiem poleciał bezpośrednio

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 13:07   #3182
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Zgadnij nie poweim to bylo dość ciekawe przeżycie hehhehe, ksiądz miał chyba ze 70 lat a znał się na wszystkim jak należy..... bo oczywiście dawał mi rady nie tylko odnośnie sexu ale też relacji z teściową i jak wymusic na mężu żeby mnie słuchał hehehhehe

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 13:18   #3183
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Sloneczko może ksiądz ma jakieś doświadczenie w tej kwesti?
To Twój był lepszy od mojego gluchego, bo ten to mnie tylko straszył, że mnie mąż rzuci

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 13:27   #3184
Ollliwka
Zakorzenienie

abz poczuję potrzebę to tak jak z chodzeniem do Kościoła ostatnio... razem z TŻ chodzimy bo czuję potrzebę , a nie ,że na siłę idę i "odstoję" albo "odsiedzę"50 min.

Narobiłam się... jeśli odkurzenie kuchni z aneksem i wszystkich schodków w domu można tak nazwać a jak mnie plecy bolały jak już skończyłam
Stary 2010-03-30, 14:31   #3185
gimikis
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
Zgadnij nie poweim to bylo dość ciekawe przeżycie hehhehe, ksiądz miał chyba ze 70 lat a znał się na wszystkim jak należy..... bo oczywiście dawał mi rady nie tylko odnośnie sexu ale też relacji z teściową i jak wymusic na mężu żeby mnie słuchał hehehhehe
Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Sloneczko może ksiądz ma jakieś doświadczenie w tej kwesti?
To Twój był lepszy od mojego gluchego, bo ten to mnie tylko straszył, że mnie mąż rzuci
NO to jak już ten temat to powiem jaka moja pierwsza spowiedź wyglądała.
Zestresowana byłam jak nie wiem co, serce tak mi waliło ze myślałam że mi wyleci. Zaczęłam spowiedź: powiedziałam że jest to moja pierwsza przed ślubna spowiedź, oddech miałam przyspieszony ręce mi się pociły. Doszłam do momentu grzechów wymieniłam je i ... cisza. A ksiądz do mnie: "Niestety nie mogę podpisać karteczki " a moja pierwsza myśl : za mało grzechów powiedziałam.. po czym ksiądz dokończył "bo nie wziąłem długopisu do konfesjonału. Proszę przyjść po mszy do zakrystii"... Odchodziłam od niego z wielkim bananem na ustach cala czerwona w duchu śmiech mnie rozpierał a ludzie jak się na mnie patrzyli .
TŻ był za mna i ksiądz od razu mu powiedział o długopisie. A na mszy jak spojrzałam na księdza jak odprawia msze to głowę spuszczałam na dół bo bałam się ze wybuchnę śmiechem...

Razem: 12.08.2003
Zaręczeni: 12.12.2007
Ślub: 12.09.2009

Edytowane przez gimikis
Czas edycji: 2010-03-30 o 14:33
gimikis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 14:36   #3186
Anessa
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do Anessa Send a message via Skype™ to Anessa

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
no to pięknie z tymi starankami
no to my zapowiedzi będziemy mieć dwa miesiące przed ślubem trochę szybko... no , ale sam nam tak wypisał kartki.. a do spowiedzi 1 szej chciałam iść na święta , ale pewnie nie pójdę.

tity z chęcią bym się zamieniła , ja czuję i mam straszną potrzebę czytania gazetek mamusiowych i książek o ciąży ( mam ze 3 ) codziennie przed snem ( czasem są wyjątki ) czytam m jak mame
sloneczko a jaka to książka?
anessa no fajnie ,że wróciłas do nas a moze będziemy zaczynały staranka w tym samym czasie nawet...
Byloby suuuperancko! A moze "wpadniemy" szybciej?

Ja tez czytam M jak Mama i angielski miesiecznik tez, ale ten polski wydaje mi sie bardziej praktyczny, ma wiecej ciekawych wiadomosci i przydatnych informacji. Tu w UK troszke inaczej ciaza jest traktowana, wiec i inaczej pisza w gazetach. Przyznam, ze czasem mam stracha jak to tutaj wszystko bedzie...

Cytat:

Cytat:
abz poczuję potrzebę to tak jak z chodzeniem do Kościoła ostatnio... razem z TŻ chodzimy bo czuję potrzebę , a nie ,że na siłę idę i "odstoję" albo "odsiedzę"50 min.

Narobiłam się... jeśli odkurzenie kuchni z aneksem i wszystkich schodków w domu można tak nazwać a jak mnie plecy bolały jak już skończyłam

A ja nadal regalu nie tknelam

Przyjechal TZ na obiad - ma 5 min. drogi z pracy samochodem, zjedlismy risotto ze szparagami a potem... No coz Potem bardzo sie spieszyl do pracy, bo nagle pozno sie zrobilo

Ciekawe jak tam wizyta Kretencji

Moj Nino

02.06.2014, 4.24 - Flavia e' con noi!!!
Anessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 15:09   #3187
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cześć dziewczyny

Olliwko, ja czytałam strasznie dużo tych mamusiowych gazetek jak się staraliśmy, może dlatego że tak się nakręcałam
A teraz.. w ogóle mnie do tego nie ciągnie. Nic nie czytam, nie oglądam ciuszków, wózków, NIC. Mam nadzieję, że to przede mną
Stary 2010-03-30, 15:24   #3188
kretencja
Zakorzenienie

Wizyta nijak, bo jak poszłam, okazało się, że lekarz chory. Oczywiście nie dodzwonili się do mnie żeby mnie poinformować i przełożyć wizytę
W rezultacie zaproponowali mi termin na 13 kwietnia, za dwa tygodnie Umówiłam się, nie miałam za bardzo wyjścia, w przychodni obok podobne terminy, a co gorsza za stówę, więc sobie darowałam.
Nie wiem, jak wytrzymam w niepewności jeszcze 2 tygodnie Dobra strona tego jest taka, że na pewno już coś zobaczy, bo to będzie początek 7 tygodnia.
Ale w takiej sytuacji musimy powiedzieć Rodzicom, nie mając potwierdzenia od lekarza. Bo tak długo to ja nie wytrzymam trzymać tego w sekrecie...

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 15:39   #3189
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Kretencja jak pech to pech...... szkoda.... no ale za 2 tyg to nam wkleisz juz zdjęcia z USG...... wszystko będzie dobrze, ja tam powiedziałabym pewnie rodzicom jeszcze w święta to tak jakoś tak szczególnie

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 15:40   #3190
kretencja
Zakorzenienie

Mój mąż też chce powiedzieć w święta, więc pewnie tak zrobimy
Próbuję wymyślić jakiś fajny sposób, ale jakoś mało twórcza jestem z tego zmęczenia

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-03-30, 15:43   #3191
Anessa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Wizyta nijak, bo jak poszłam, okazało się, że lekarz chory. Oczywiście nie dodzwonili się do mnie żeby mnie poinformować i przełożyć wizytę
W rezultacie zaproponowali mi termin na 13 kwietnia, za dwa tygodnie Umówiłam się, nie miałam za bardzo wyjścia, w przychodni obok podobne terminy, a co gorsza za stówę, więc sobie darowałam.
Nie wiem, jak wytrzymam w niepewności jeszcze 2 tygodnie Dobra strona tego jest taka, że na pewno już coś zobaczy, bo to będzie początek 7 tygodnia.
Ale w takiej sytuacji musimy powiedzieć Rodzicom, nie mając potwierdzenia od lekarza. Bo tak długo to ja nie wytrzymam trzymać tego w sekrecie...
Kurcze, ale niefajnie!! Bardzo wielka szkoda, ale z drugiej strony... Tak jak piszesz, za 2 tygodnie to juz serduszko powinno byc widoczne
A jaki plan macie przekazania nowinek?

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Oooo, juz mnie Sloneczko ubieglo
Czyli w Swieta?
Moze jakiegos malego kurczaczka w buciku albo cos w tym rodzaju?

Moj Nino

Stary 2010-03-30, 15:57   #3192
kretencja
Zakorzenienie

Ech, Anessa, nie wiem jeszcze no... Mnie to się marzy jednak testy im dać na pamiątkę, kupiłabym takie ładne, plastikowe. Może kupić jakieś psute w środku czekoladowe jajka, poprzedzielać i do jajek powkładać...
A co do serduszka to osobna kwestia - mój gin nie ma w gabinecie USG. Ale jest pracownia USG tuż obok, prywatnie tam zrobię, pewnie 14 kwietnia, bo w środy przyjmują.

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Już się umówiłam na USG na 14, czyli dzień po wizycie u gina... I tak się teraz zastanawiam, czy nie bez sensu... Może najpierw powinnam iść na USG? Jestem skołowana

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-03-30, 16:19   #3193
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Już się umówiłam na USG na 14, czyli dzień po wizycie u gina... I tak się teraz zastanawiam, czy nie bez sensu... Może najpierw powinnam iść na USG? Jestem skołowana
Kretencja, ja bym chyba najpierw poszła na usg a z tym do lekarza, który będzie prowadził Twoją ciążę. Będziesz po usg znała wymiary maluszka itd chyba dobrze żeby lekarz to wszystko obejrzał. No ale musu nie ma, więc jak się nie da inaczej to idź tak jak się umówiłaś
Stary 2010-03-30, 16:34   #3194
Tity
Zakorzenienie

Anessko ja też się cieszę, że jesteś z nami znowu
abz nie będę krzyczeć, ani nawet się tłumaczyć, bo to nie ma sensu, każdy czuje to inaczej i inaczej widzi świat, ja nikogo nie będę przekonywać do swoich odczuć bo tego nawet nie można nazwać przekonaniami, bo tak na prawdę nikt nie wie jak jest, choćby nie wiem jak się zapierał, że wie bo wierzy Tak samo mocno wierzą muzułmanie, buddyści i wyznawcy innych religii, więc czemu chrześcijaństwo miałoby być lepsze od innych religii lub ich braku. Poza tym przy ślubie kościelnym wystarczy, że jedna osoba jest wierząca, druga wcale nie musi A, że żyjemy w takim społeczeństwie prokościelnym to są pewne zawiłości społeczne, które ułatwiają życie, jak się jest w tej niby "wspólnocie", w małych miastach to niestety się uwydatnia Ale nie będę się rozpisywać i nie oczekuję zrozumienia, ani nie będę przyjmować pouczeń. Taka jestem i tyle

Cytat:
hehehhe ksiądz się pytał czy my się kochamy oralnie
No to ja bym wstała i wyszła mówiąc, że przyszłam do księdza, a nie zboczeńca.....co to jakiegoś dziada obleśnego obchodzi szlag mnie trafia jak takie historie słyszę....Nie no instytucja spowiedzi powinna być zniesiona, zdecydowanie...zwłaszcza, że nie została wymyślona, dla czystości sumienia, tylko do wydzierania z ludzi informacji i jak widać tak zostało do dziś....Padaka.

kretencja no to pech z lekarzem....ja bym też poszła od razu na usg. Wcześniej byś wiedziała, czy jest ok wszystko, a lekarz w sumie nie wiele może bez usg
A my byliśmy na działce, posadziliśmy 3 drzewka i trochę zaczęliśmy ogarniać bałagan, ale to jeszcze chyba z 10 lat minie zanim to zacznie jakoś wyglądać Miałam iść do kosmetyczki, ale sprzęt jej się popsuł, więc pojechałam do fryzjera. I głowa mnie dzisiaj strasznie boli

Jeszcze moje jedno chyba najważniejsze przemyślenie, które podważa całą ideologię chrześcijaństwa, może niektórzy się obrażą, ale jak można nazwać miłosiernym kogoś, kto stworzył świat na zasadach takich, że żeby przeżyć trzeba zabić i zadać cierpienie innej istocie...to jest najohydniejsza rzecz jaką można było stworzeniom zrobić, nie widzę tu oni krzty miłości, tylko jedno wielkie okrucieństwo. Bo każde stworzenie chce żyć tak samo mocno. I człowiek wcale nie jest najważniejszy na Ziemi...człowiek jest największym pasożytem, który osacza, morduje i zabiera miejsce do życia innym stworzeniom i sam sobie truje świat, no ale z tym się nic nie zrobi.

L
J

Edytowane przez Tity
Czas edycji: 2010-03-30 o 16:42
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 16:48   #3195
Anessa
Wtajemniczenie

A ja to bym w ogole najpierw na bete sie przeszla Przynajmniej bylabys juz o niebo spokojniejsza, ze dzidzia rosnie i to tez juz by byla jakas dodatkowa informacja dla twojego gina, chocby, ktoremu tygodniowi ciazy odpowiada wzrost hcg - plus minus oczywiscie, bo dokladnie to sie z tego okreslic nie da
Z takim badaniem do gina a pozniej juz usg

Moj Nino

Stary 2010-03-30, 16:52   #3196
Ollliwka
Zakorzenienie

kretencja uuu to faktycznie lipnie z tą wizytą , na usg chyba lepiej iść na początek i dopiero do lekarza też tak mi się wydaje

tity a jakie robisz zabiegi u kosmetyczki?
Stary 2010-03-30, 16:54   #3197
Tity
Zakorzenienie

Ollliwko peeling kawitacyjny. Wcześniej robiłam migdałowy, ale kawitacja lepiej działa na moją buzię, od razu jest różnica, buzia gładka i wypoczęta. Pani robi jeszcze masaż całej twarzy i pachnącą maseczkę na koniec Aha no i pory się zwężają po czymś takim, także super

L
J
Stary 2010-03-30, 17:03   #3198
danika
Zakorzenienie

hej

Ale sie usmiałam z tych waszych ślubnych spowiedzi mnie ksiądz w ogóle nie słuchał a jako naukę wyklepał jakąś regułke...

Kretencjo--> bardzo Ci zależy na tym lekarzu? troche dziwne, ze nie ma usg w gabinecie...i niewygodne przy prowadzeniu ciąży. Za każdą wizytą będziesz chodzić oddzielnie na usg i do lekarza...ja bym tak nie chciała. Skoro masz czekać 2 tyg to może rozejrzyj się za jakimś innym lekarzem? nie chce sie wtrącać, takie tylko moje przemyslenia A pomysł z testami na pamiatkę uważam super
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 17:17   #3199
weronia83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jasiulek Pokaż wiadomość
Gimiks, gratulacje serdeczne!
Kretenecjo, powodzenia u lekarza, będzie dobrze!
Ollliwko, my też już mamy komplet dokumentów, pierwszą spowiedź również za sobą (czego bałam się panicznie). U nas zapowiedzi są równe 4 tygodnie przed ślubem
Tity, Scio mam nadzieję, że to ostatnia @
Virginio, oby te nieporozumienia zakończył złą passę i odtąd wszystko szło po Twojej myśli
Elcia, filmik cudowny i wzruszający
A ja melduję, że od wczoraj oficjalnie (choć może trochę podstępem TŻta) zaczęliśmy starania. Więc z dziką radością spadnę z listy staraczek planujących na staraczki aktywne Ostatnia @ 15.03 Jestem w 16dc, więc może coś z tego będzie
Jupi

Cytat:
no to pięknie z tymi starankami
no to my zapowiedzi będziemy mieć dwa miesiące przed ślubem trochę szybko... no , ale sam nam tak wypisał kartki.. a do spowiedzi 1 szej chciałam iść na święta , ale pewnie nie pójdę.

tity z chęcią bym się zamieniła , ja czuję i mam straszną potrzebę czytania gazetek mamusiowych i książek o ciąży ( mam ze 3 ) codziennie przed snem ( czasem są wyjątki ) czytam m jak mame
sloneczko a jaka to książka?
anessa no fajnie ,że wróciłas do nas a moze będziemy zaczynały staranka w tym samym czasie nawet...

Ja pierwszą spowiedź przed ślubna miałam około 4 tygodni przed ślubem i potem aż do ślubu nie było przytulanek i jak poszłąm do drugiej tuż przed ślubem to z czystym sumieniem mogłam powiedzieć spowiednikowi że przed ślubem nie uprawiam seksiku

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Cytat:

A zdradz jaki to wielki sekret ten spowiednik Ci zdradzil dzieki któremu mogłas miec posłusznego męża
Stary 2010-03-30, 17:18   #3200
ewurka
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny, teskniłyście troszke??? COOOOO?
Kretencjo najlepiej iść już z usg do lekarza jeżeli nie ma w gabinecie a tak poza tym dlaczego nie poszukasz sobie innego lekarza, jakiej innej prywatnej praktyki, czy ten gin jest aż tak dobry?
Słoneczko...ksiądz mnie rozwalił...co za koleś niektórzy z nich to mają pomysły. Ja miałam spokojną spowiedz za to mój Tż poszedł do księdza, mieszkają w małej miejscowości i ksiądz pyta skąd jest pani młoda, Tż mówi że z Krakowa, Ksiądz mówi hmmmmm....pewnie zastanawiał się czy nadam się do dojenia krów czy do innych rzeczy... i pyta, a wykształcona przynajmniej reakcja TŻ podobno bezcenna
Anessa witaj wśród planujących i przerażonych w UK
Ja właśnie zjadłam obiadek, zmęczona troszke jestem, kuje mnie w dole brzucha jakoś, jakby coś było z jajnikiem testy owulacyjne zrobione, dzić już była tylko jedna krecha, więc już wiem jak mam liczyć
weronia my z TŻ nie przytulaliśmy się 3 miesiące przed ślubem a mieszkaliśmy razem i spaliśmy w jednym łóżku, ksiądz jak się dowiedział gratulował nam
Ahaaaa Scio prosze dopisz mi ostatnią @ na 17.03.

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Edytowane przez ewurka
Czas edycji: 2010-03-30 o 18:15
ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 17:23   #3201
Ollliwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Ollliwko peeling kawitacyjny. Wcześniej robiłam migdałowy, ale kawitacja lepiej działa na moją buzię, od razu jest różnica, buzia gładka i wypoczęta. Pani robi jeszcze masaż całej twarzy i pachnącą maseczkę na koniec Aha no i pory się zwężają po czymś takim, także super
a na długo utrzymuje się taki efekt? i ile płacisz za taki peeling?
Stary 2010-03-30, 18:02   #3202
Anessa
Wtajemniczenie

Dobra dziewczyny, ide Regal czeka
Dlaczego mi sie tak nie chce?

Czasem sie zastanawiam, jak to bedzie jak juz maluszek do nas zawita? Co bedzie z moim lenistwem do porzadkow? No przeciez tak to wygladac nie moze

Ide!! Ide, no ide...

Moj Nino

Stary 2010-03-30, 18:17   #3203
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
a na długo utrzymuje się taki efekt? i ile płacisz za taki peeling?
Płacę 100 zł, efekt utrzymuje się gdzieś tydzień dwa....potem niestety przed @ wyskakują mi pryszczule
Cytat:
Napisane przez Anessa Pokaż wiadomość
Czasem sie zastanawiam, jak to bedzie jak juz maluszek do nas zawita? Co bedzie z moim lenistwem do porzadkow? No przeciez tak to wygladac nie moze
Oj ja też mam ten problem, ale myślę, że jak będzie dzidzi to si to zmieni

L
J
Stary 2010-03-30, 18:28   #3204
weronia83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, teskniłyście troszke??? COOOOO?

weronia my z TŻ nie przytulaliśmy się 3 miesiące przed ślubem a mieszkaliśmy razem i spaliśmy w jednym łóżku, ksiądz jak się dowiedział gratulował nam
Ahaaaa Scio prosze dopisz mi ostatnią @ na 17.03.

Stary 2010-03-30, 18:46   #3205
Ollliwka
Zakorzenienie

ewurka yyy tak zapytam jak to możliwe ,że 3 miesiące wytrzymaliście ? chęć na pewno była... i co wtedy?

tity i co dwa tygodnie do kosmetyczki chodzisz? ja nie mogę jakoś się wybrać... wstydzę się iść i powiedzieć o co mi chodzi

Dziewczyny , to tak dla każdej z Was życzenia www.gratka.pl/zyczenia/?token=ff1324ff68955969cd 6f21c6676

Edytowane przez Ollliwka
Czas edycji: 2010-03-30 o 18:56
Ollliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 19:00   #3206
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
ewurka yyy tak zapytam jak to możliwe ,że 3 miesiące wytrzymaliście ? chęć na pewno była... i co wtedy?

tity i co dwa tygodnie do kosmetyczki chodzisz? ja nie mogę jakoś się wybrać... wstydzę się iść i powiedzieć o co mi chodzi

Dziewczyny , to tak dla każdej z Was życzenia www.gratka.pl/zyczenia/?token=ff1324ff68955969cd 6f21c6676
Oliwka, chęć???? to była przez pierwszy tydzień póżniej było wiele sytuacji, o mały włos ale daliśmy rade, każde stopowało drugą strone, Tż mnie, a ja jego teraz sama się dziwie jak potrafiliśmy wytrzymać. Dzięki za życzonka moja imienniczki

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2010-03-30, 19:02   #3207
weronia83
Rozeznanie

Dziekuję za życzonka
Ja rówież życzę zdrowych i pogodnych swiąt Wielkianocnych aby ten czas był dla was szczególnie owocny

Edytowane przez weronia83
Czas edycji: 2010-03-30 o 19:04
weronia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 19:28   #3208
ewurka
Wtajemniczenie

dziewczyny, właśnie wyczytałam że to ciągnące uczucie w podbrzuszu to może być zapalenie jajników jak ja mam tu iść do lekarza???????

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2010-03-30, 19:33   #3209
Tity
Zakorzenienie

Ollliwko niee chodzę co 1,5 miesiąca średnio, co 2 tygodnie szkoda mi pieniędzy

L
J
Stary 2010-03-30, 19:38   #3210
kretencja
Zakorzenienie

Właśnie ten gin jest świetny i bardzo mi na nim zależy.
No i nie będę przecież z każdą wizytą chodzić na USG osobno, tak naprawdę to konieczne są trzy w ciągu ciąży, jeśli wszystko idzie dobrze...

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości