|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 | |
|
Ola-Unhola
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Cytat:
![]() Hehe, musi to fajnie wyglądać Fajne to: http://www.creativehobby.pl/product_...roducts_id=856
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2010-03-30 o 17:29 |
|
|
|
|
#2402 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW Cytat:
dla Natalki za postepyZuza tez juz od dawna sama siedzi i sama staje (dzis np do stolu Cytat:
![]() tak wieje ze masakra, bylam tylko pol godz na spacerze bo sie isc nie dalo (prawie wozek przewrocil wiatr, wiec to dowod ze trzeba pasy zapinac takze w spacerowce Cass) Cytat:
a co do fotelika to ja juz sie zdecydowalam na ROMERA ale krucho z kasa w tym m-cu wiec niewiem jeszcze co zrobie ale moge ci polecic jeszcze jeden fotelik (kumpel ma i zadowolony bardzo a poza tym podobno on tez pozytywnie przeszedl w testach bezpieczenstwa, to chyba jedyny taki polski fotelik) http://www.allegro.pl/item964375325_...g_wkladka.html http://www.allegro.pl/item963792091_...ratisw_wa.html wklejam dwa boniewiem ktory z nich ale sprobuije sie dowiedziec Cytat:
a wczoraj jak padła o 21:15 tak dopiero o 7:10 zaczela sie krecic w łozeczku tak slicznie spała ale jak ja do łozka wzielam to jeszcze chwilke pospala (a juz było tak ze max 1-2 w nocy i musialam ja do siebie brac bo nie chciala w łozeczku) a co do mowienia to Zuzia jeszcze nie specjalnie sie za mowienie bierze, ale nie martwie sie bo chyba jeszcze ma czas, tzn cos tam sobie gada, ajk jest zła to sie jej "mami" wymsknie, a tak to he ho, am i sylaby (zdarzylo sie ta pare razy pare dni temu) ale za to raczkuje jak nakrecona i staje sama i wogole ogromnie ruchliwa jest ![]() Cytat:
p4w przeszukalam moje zapasy obiadków i znalazlam jeszcze jeden z zołtkiem tj. ziemniaczki z kurczakiem i kabaczkiem tez bobovity aannuullaa, Zuzia tez tak robie ![]() ![]() ![]() moj kumpel sie smial ze jak wieksza bedzie to ja na bębny wezmie do swojej kapeli
Edytowane przez mayaha Czas edycji: 2010-03-30 o 17:42 |
|||||
|
|
|
#2403 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuję ci pięknie ja kurcze szukalam to mi wyskakiwaly strony do kupienia zestawów ale nie wiedzialam jak sie to robi to sobie odpuscilam, a teraz widze ze to wcale takie trudne nie jest dziękuję raz jeszcze ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
![]() ten 2 jest fajny i wzór ma ciekawy o kurcze to jak ona to zrobila??? moja to leci jak szalona do komputera, pouderza w klawiaturę ale bardziej ją monitor interesuje bo na pulpicie mam jej zdjęcie a ona jak widzi dzieci to aż się trzęsie, i wtedy usiądzie sobie na klawiaturze i jeździ paluchami po monitorze dzidźkę gaszcze wasze dzieci tez tak mają że jak widzą inne dziecko to tak się wyrywają, smieja, glaszczą po glówce i delikatnie dotykają??? bo moja jak szalona tak lubi dzieciaczki a w szczególnosci kuzyna nie odstepuje go na krok jak do nas przyj. a jak się ją weźmie gdzieś dalej to krzy i ryk bo ona chce do nikosia i już |
|||
|
|
|
#2404 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
co do fotelikow.....my dostalismy ale TZ po rozmowach z panami w hurtowniach zdecydowal z tesciowa, ze kupuja taki super hiper mega drogi do 1000zl nawet
![]() i za nic nie moge go przekonac do tanszego - musi byc najwiecej gwiazdek w testach i juz ![]() bo niby te co maja mniej gwiazdek to przy wypadku sie rozlatuja w drobny mak a te co maja najwiecej sie nie rozleca i sa najbezpieczniejsze, ze placi sie wysoka cene za gwiazdki wlasnie i najwiecej testow.........bla bla bla....ich pieniadze, niech robia co chca, ja sie nie wtracam
|
|
#2405 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczynki
Ja też się cieszę, że już nie musimy jeździć do tego szpitala ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
dobra jest Cytat:
![]() Kupiliśmy z małżem farbę i tapetę, okno dziś wstawili więc nareszcie coś ruszyło
|
|
#2406 |
|
Rozeznanie
|
A ja nie pomyślalam że na chomiku napewno cos znajdę, i znalazlam w pip kursów, kurcze zaraz biorę się za czytaanie i kompletownie produktów...jak mój tż się dowie że znów sobie coś nowego do roboty wymyślilam to mnie z walizkami za drzwi wystawi
|
|
|
|
#2407 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
wiesz, ze ja tez zaczelam szukac? kupie sobie jakis maly zestawik na poczatku i troche serwetek ozdobie ta lawke Erykowi jak ja kupie i moze jakis wazonik itp... ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- marica znalazlam b fajny kurs decouopage http://www.poppy.lap.pl/kursy/decoupage/index.htm
|
|
|
#2408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jest bardzo wygodny i mięciutkie siedzonko ma i zagłówek regulowany i sciśle przylegający - będziecie zadowoleni tylko my kupowaliśmy z jakiegoś sklepu internetowego z darmową przesyłką kurierską i było chyba ok 200 zł taniej za serię High Line
|
|
|
#2409 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
My bylismy na kontroli i wszystko jest ok . Daniel wazy 8100 kg no i ma 70 cm. A ile pytan bylo . Czy potrafi sam siedziec, czy raczkuje, czy z pozycji lezacej potrafi sam usiasc, czy podnosi sie na nozki. Na wszystkie odpowiedz TAK . Potem sprawdzala jak radzi sobie z lapaniem zabawek. Dala mu najpierw jeden klocek, no to on go wzial i do buzi . Przekladal go z raczki do raczki. Potem dala mu dwa na raz to wzial i zaczal obijac je o siebie. Lekarka powiedziala , ze o to jej wlasnie chodzilo. Pozniej wziela zabawke i zrzucila na ziemie, zeby sprawdzic czy podazy za nia wzrokiem. Pozniej zakryla zabawke chusteczka , zeby zobaczyc czy bedzie wiedzial czy ona tam jest.Pozniej pytala sie o jego jedzenie , i powiedziala , ze w tym wieku dziecko moze jesc praktycznie wszystko , no ale to Anglia oni troche inaczej do tego podchodza niz w Polsce.
Moj skarb - 07.07.09 Edytowane przez Texasik Czas edycji: 2010-03-30 o 18:36 |
||
|
|
|
#2410 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
i tu pokazane wykonanie wielu prac
http://asket.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?406299 ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
![]() maxi cosi albo romera pewnie
|
|
|
#2411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2412 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
|
|
#2413 |
|
Zakorzenienie
|
niedobrze - bo ja zaszaleją i wezmą limitowaną edycje z tego roku to
![]() okropne są ![]() pozostałe kolorki są ok
|
|
#2414 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
a niech biora co chca wszystko mi jedno juz w sumie
|
|
|
#2415 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zuza tez sie cieszy i dotyka ale jak dorwala taka jedna kolezanka to nie była za delikatna tylko ja wytargała za włosy niedobra
|
|
#2416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
popatrz http://www.allegro.pl/item966699100_...ka_gratis.html kolory na końcu - belly button
|
|
|
#2417 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
poza tym to nie ten model napewno, bo z tego co wiem to on chce bardziej kubelkowy bo taki polecal facet w hurtowni
|
|
|
#2418 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
o tu fajnie wszystko opisane tak szczególowo dzięki Cytat:
moja jak narazie tylko paluszkiem pokazuje oczko, nosek itp i glaska po glówce ale za to jak ja usypiam to na umór pcha mi paluczy do buzi, lapie za noc a raczej wykręca, i drapie po cyckach jestem cala podrapana, niby ma obcięte pazurki ale gdzieś tam zawsze jakimś różkiem mnie dziabnie ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Svi znalazam na wizażu o naszym nowym hobby https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=159048
|
||
|
|
|
#2419 | |||
|
Zakorzenienie
|
na allegro, ale pdbiore osobiście
no własnie ![]() ja bym wyszla smialo z katarem, ale z gorączką napewno nie Cytat:
![]() Cytat:
![]() nagraj i nam pokaż ![]() Cytat:
mam foteczki nawet z takiego spotkania ale kuzynka by chyba nie chciala byc w internecie ![]() Znow sie pochwale.Laurka rozgadała sie na calego Najmłodsza-12 letnia ciocia zachwycona, bo mala powtarzala wciaz "ata-ata", to przeciez to samo co Ada ![]() ide przed tv, a potem porzadek, bo jednak wleci do mnie kumpelka, juz sie jej poukladalo i ma chec na kawke
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|||
|
|
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
na początek chciałam Wam już życzyć Wesołych Świąt, smacznego jajka i mokrego Śmigusa Dyngusa! i żegnam się z Wami pewnie jeszcze się kiedyś odezwę będę Was podczytywać do miłego
|
#2421 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzieki Sweet, cieplutkich i spokojnych Swiat!!!
|
|
#2422 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet, co to znaczy "kiedys"?
opuszczasz nas? czy masz na myśli swój wyjazd do Pl?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2424 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Maz zasiadl przed meczem, wiec powoli oddalam sie do lozka i czytania. Sweet dreams
|
|
#2425 | |||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co znaczy "żegnam się" i "kiedyś"???Mam nadzieję, że żegnasz się bo wyjeżdżasz do Polski i odezwiesz się jak tylko będziesz mogła. Szczęśliwego lotu i Tobie również Wesołych Świąt Moc życzeń dla Małych Dam
|
|||||
|
|
|
#2426 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
marica na wizazu jest pelno watkow o deco - nawet jest podforum ogloszeniowe
![]() p4w to jednak mial byc romer ten king cos tam albo maxi cosi tobi ![]() ale po tym jak mu pokazalam na allegro concord ultimax, ktory mozna montowac rowniez tylem do kierunku jazdy, czyli najbezpieczniej to juz ich nie chce tylko concorda
|
|
#2427 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Wycałowałaś? Kubuś chce wiedzieć
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
, zwłaszcza między jedną łyżeczką z jedzonkiem a kolejną ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
Cytat:
Cieszę się, że wszystko w porządku Cytat:
Cytat:
Kiedy wylatujecie? I kiedy wracacie? Dla Was też serdeczne życzenia świąteczne
|
|
|
#2428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miramej chyba zgłębiała ten temat
|
|
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziękuje
pisze 'kiedyś' bo po pierwsze wylatujemy pojutrze i nie będę miała przez prawie 3 tyg dostępu do netu, po drugie na dzień dzisiejszy nie mam ochoty na nic, mam ogromnego doła i brak chęci na cokolwiek (tz) smutne jak można pomylić się co do człowieka, z którym tak bardzo chciałaś spędzić życie ![]() przepraszam, ale nie dam rady więcej pisać Miramej do 19 kwietnia będę PL (teoretycznie)
|
#2430 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
az tak żle? nie chce wnikac co sie stało ale moze jak sie przespisz to bedzie lepiej
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.

dowiedzialam sie, ze dziecko samo nie wie jak stac, ktos musial mu pokazac. nie wiem kiedy ona zaczela to robic, ale wiem, ze wiekszkosc ddzieci tak sie zachwouje
dla Natalki za postepy
, juz zaczeła chodzic za 1 rączke bo w 2 musi 

dobra jest
Ania co chwile sobie je sciaga i paraduje boso.

, no ale to Anglia oni troche inaczej do tego podchodza niz w Polsce.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)